#BubbleGum

Instagram photos and videos

#bubblegum#perisakuecubit#pink#jualbubukminuman#bunny#photography#facescrubmalaysia#jualbubukredvelvet#pewarnakuecubit#bubukperasapudding#kuecubitgreentea#resepkuecubit#bubukkuecubit#flavorkuecubit#jualgreentea#kuecubitbanana#jualkuecubitgreentea#jualbubukvanilla#jualbubuklatte#jualbubuktaro#bubukredvelvet

Hashtags #BubbleGum for Instagram

Сокровища моего детства. Только родители могут такое сохранить))) #turbo#bombibom#bubblegum#childhood#детство#сокровища#жвачка


0

It’s today until Fridayyy!!!
.
RM12 off for : .
.
Leola Glow Serum (RM87)
Doctox Tinted Moisturizer (RM88)
SOSXLEOLA scrub all flavours (RM56) .
And still all free postage 📭
.
Kami jarang buat sale tau. So rugi sangat siapa tak grab sale ni 😍😍
.
Click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘PM’ diruangan komen untuk order sekarang 💋
.
.
#pomegranatescrub #blueberryscrub #charcoalscrub
#facescrub #facescrubviral #viralscrub2018 #leadingscrubbrand #facescrubmalaysia #bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #bekind #seductivescrub #yummy #entrepreneuroftheyear #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #sosxleolasquad #sosxleolascrubmalaysia #sosxleolascrubkl


0

It’s today until Fridayyy!!!
.
RM12 off for : .
.
Leola Glow Serum (RM87)
Doctox Tinted Moisturizer (RM88)
SOSXLEOLA scrub all flavours (RM56) .
And still all free postage 📭
.
Kami jarang buat sale tau. So rugi sangat siapa tak grab sale ni 😍😍
.
Click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘PM’ diruangan komen untuk order sekarang 💋
.
.
#pomegranatescrub #blueberryscrub #charcoalscrub
#facescrub #facescrubviral #viralscrub2018 #leadingscrubbrand #facescrubmalaysia #bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #bekind #seductivescrub #yummy #entrepreneuroftheyear #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #sosxleolasquad #sosxleolascrubmalaysia #sosxleolascrubkl


0

It’s today until Fridayyy!!!
.
RM12 off for : .
.
Leola Glow Serum (RM87)
Doctox Tinted Moisturizer (RM88)
SOSXLEOLA scrub all flavours (RM56) .
And still all free postage 📭
.
Kami jarang buat sale tau. So rugi sangat siapa tak grab sale ni 😍😍
.
Click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘PM’ diruangan komen untuk order sekarang 💋
.
.
#pomegranatescrub #blueberryscrub #charcoalscrub
#facescrub #facescrubviral #viralscrub2018 #leadingscrubbrand #facescrubmalaysia #bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #bekind #seductivescrub #yummy #entrepreneuroftheyear #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #sosxleolasquad #sosxleolascrubmalaysia #sosxleolascrubkl


0

#ขายน้ำยามาเลแท้ 100%
#รับซื้อขายบุหรี่ไฟฟ้าผ่านกลาง
#รับฝากขายบุหรี่ไฟฟ้ามือสอง
#จำหน่ายบุหรี่ไฟฟ้า
#จำหน่ายน้ำยามาเลแท้
#ติดต่อสั่งซื้อที่ T.099-303-9397
#FB:https://m.me/zeedvape
#Line:https://line.me/ti/p/J4Ct9nJkHA
#IG:ZeedVape
#zeedvape #zeedvapethailand
#บุหรี่ไฟฟ้าราคามิตรภาพ #vape #vapethailand #vapethai #น้ำยา
#thailandvape #thaivape #น้ำยามาเลแท้ #บุหรี่ไฟฟ้า #น้ำยาบุหรี่ไฟฟ้า

#JUICEBOXSERIES[สายผลไม้]
✓Bearies[องุ่น+เบอร์รี่]
✓Greedy Apple[แอปเปิ้ล]
✓Bloody Mango[มะม่วงสุก]
✓Blue Honeydew[เมล่อนล่อนสด]

#SUPERCOOL[สายเย็น]
✓Grape Blast[องุ่นเย็น]
✓Green Apple[แอปเปิ้ลเขียวเย็น]
✓Artic Mango[มะม่วงเย็น]
✓Strawberry Frost [สตอเบอรี่เย็น]
✓Laimoon[มะนาว+เลม่อนเย็น]

#DRINKSERIES[สายเครื่องดื่ม]
✓Yacool [ยาคู้]
✓Yacool ice[ยาคู้เย็น]
✓Rootbeer[รูทเบียร์+ไอศกรีมวนิลา]
✓Rootbeer ice [รูทเบียร์+ไอศกรีมวนิลาเย็น]
✓Bab Bull[กระทิงแดง]
✓Bad Bull ice[กระทิงแดงเย็น]

#BUBBLEGUM[สายหมากฝรั่ง]
✓PEACK
✓GRAPE
✓WATERMELON

#BLACKPEARL[สายขนม]
✓No. 1 kaya ball
✓No. 2 banana crunch
✓No. 4 strawberry freak
✓No. 5 royal cookie


0

Dasher looked on as Pixie got a bit carried away with the bubble gum! #pixieanddasher #elfontheshelf #dec12 #christmasiscoming #bubblegum #hubbabubba 🎄🦌🎈


1

Hayoo Guys temanya hari ini #bubblegum dari kami , merapat yuk cobain👍
————————————————————
For More Information & Order :
• LINE: original.flavor
• BBM: 57A9946C
• WA: 08777 66 234 75
————————————————————
All Messages Will Be Replied!
All Orders Will Be Delivered!
————————————————————
Shipping :
Monday - Saturday
• JNE
• POS INDONESIA
• DAKOTA CARGO
• WAHANA
————————————————————
PAKET AKAN DIKIRIM PALING CEPAT 1 HARI
PALING LAMBAT 3 HARI SETELAH TRANSFER
————————————————————
RESI? H+4 SETELAH TRANSFER
————————————————————
HAPPY SHOPPING! THANKYOU FOR TRUSTING US
#bubukredvelvet #greenteapowder #perisaredvelvet #powderkuecubit #jualbubuklatte #jualbubukredvelvet #rasaredvelvet #bubukgreentea #jualmatcha #jualgreenteapowder #jualmatchapowder #jualbubukminuman #jualflavorpowder #jualbubuktaro #jualbubukvanilla #pewarnakuecubit #perisakuecubit #kuecubitbanana #jualgreentea #flavorkuecubit #perisakuecubit #bubukkuecubit #resepkuecubit #jualkuecubitgreentea #kuecubitgreentea #bubukperasapudding


0

12.12 sales
This post will be deleted after 12am
SHOP while you can :)
...
✏ products are all new items
✏925 Sterling Silver
✏free shipping on orders over RM100
...
Inbox us if you're interested.📬
Or SHOP LINK IN BIO
...
#moxieaccessory #jewelry #jewellery #fashion #accessories #earrings
#bubblegum #pastelove #pastel #pastelhair #pavilionKL #polkadots #celine #pandora #pandorabracelet #orange #mint #grey #earringsoftheday #earringstagram


0

💘💕💝Strik 499,- tørklæde 299,- #kolbæk #soakedinluxury #strik #bubblegum #look #fashion #bluse #julegave #jul #vinter #odense


0

PAKAI SCRUB HANYA 2 ATAU SEKALI SEMINGGU. KALAU YANG KULIT KERING HANYA SEMINGGU SEKALI.
.
.
yes yess Dr tau SOS Scrub ni memanv addicted sampai rasa nak pakai hari2. Hehe jangann. Too much of anything pun tak bagus juga. So less is more. Tapi jangan tak buat langsung tau!
.
.
Haa dengar Dr bebel tuu. Jawapan utk persoalan yg selalu dm Dr. Tak mampu Dr nak jawan sorang2 so Dr buat video.
.
.
Siapa suka dgr Dr membebel lagi? Nanti Dr sharekan lagi tips. Kalau tak Dr malas lahh 😝
.
.
Click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘PM’ diruangan komen untuk order sekarang 💋
.
.
#pomegranatescrub #blueberryscrub #charcoalscrub
#facescrub #facescrubviral #viralscrub2018 #leadingscrubbrand #facescrubmalaysia #bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #bekind #seductivescrub #yummy #entrepreneuroftheyear #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #sosxleolasquad #sosxleolascrubmalaysia #sosxleolascrubkl


0

TAK PERNAH SCRUB MUKA??
.
Apa? Tak pernah scrub muka?? Scrub muka setahun sekali? Aduhai dah berapa meter daki dan kulit mati terkumpul kat muka tu.Sebab tu la kulit nampak kusam, tak bermaya & gelap. Memang susah nak serap segala produk pemutih. Lelaki pun kena scrub juga tau! Begitu juga dengan yang berumur 40 ke atas sebab kulit dah makin tebal 😅
.
Ramai sangat tergila-gilakan SOSxLeola Face & Body Scrub ni sebab:
.
💎Kulit jadi glowing sejurus slps pakai!
💎Mengandungi gula, minyak kelapa & vitamin
💎 Tidak kering & membuatkan kulit kekal lembab
💎Diasaskan oleh doktor & make-up artist
💎 99% great feedback from our users
💎 Tekstur halus sesuai untuk semua jenis kulit. Boleh digunakan untuk badan juga
.
SOSxLeolaScrub : anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! Pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. Ingredient sangat natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! .
.
Click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘PM’ diruangan komen untuk order sekarang 💋
.
.
#pomegranatescrub #blueberryscrub #charcoalscrub
#facescrub #facescrubviral #viralscrub2018 #leadingscrubbrand #facescrubmalaysia #bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #bekind #seductivescrub #yummy #entrepreneuroftheyear #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #sosxleolasquad #sosxleolascrubmalaysia #sosxleolascrubkl


0

Hayoo Guys temanya hari ini #bubblegum dari kami , merapat yuk cobain👍
————————————————————
For More Information & Order :
• LINE: original.flavor
• BBM: 57A9946C
• WA: 08777 66 234 75
————————————————————
All Messages Will Be Replied!
All Orders Will Be Delivered!
————————————————————
Shipping :
Monday - Saturday
• JNE
• POS INDONESIA
• DAKOTA CARGO
• WAHANA
————————————————————
PAKET AKAN DIKIRIM PALING CEPAT 1 HARI
PALING LAMBAT 3 HARI SETELAH TRANSFER
————————————————————
RESI? H+4 SETELAH TRANSFER
————————————————————
HAPPY SHOPPING! THANKYOU FOR TRUSTING US
#bubukredvelvet #greenteapowder #perisaredvelvet #powderkuecubit #jualbubuklatte #jualbubukredvelvet #rasaredvelvet #bubukgreentea #jualmatcha #jualgreenteapowder #jualmatchapowder #jualbubukminuman #jualflavorpowder #jualbubuktaro #jualbubukvanilla #pewarnakuecubit #perisakuecubit #kuecubitbanana #jualgreentea #flavorkuecubit #perisakuecubit #bubukkuecubit #resepkuecubit #jualkuecubitgreentea #kuecubitgreentea #bubukperasapudding


0

“Here, chew on 7 pieces of this for me...” | Fort Collins, CO
.
.
.
Thanks for being so awesome and helpin a brotha out @marlo.moo !
.
.
.
#bubblegum #lightingdesign #portraits #havingfun #bubble #photography #innerkid #twotone #colorful #sonya7riii #sonyshooter #creative #creativeportraits


1