#LadyBossAh

Instagram photos and videos

#LadyBossAh#LadyBossAH#g8preneurs#NFGoesTravel#GayaKoleksiRaya2018#G8Preneurs#InfinenceXGKR2018#G8UnityIftar#g8unity#G8Unity#bengkungpantang#bengkungmoden#FazuraXSHOM#FazuraXPremiumBeautiful#ladybossah#BussinessCoach#premiumbeautiful#TLCTravelog#bengkungmudah#iftarg8unity#girlde#Fattzura#bengkungfazura

Hashtags #LadyBossAh for Instagram

Mokmok raya lagi! Gaya tudung tak kena πŸ˜ͺ Moody all day long. Seteress oiii. #ladybossah #g8unity #g8preneurs #g8unityraya


1

Jadi CIKSU bila #TeamRayaRumahMak ❀️ Forever CIKSU walaupun dah kawen. Maintain cik hokey πŸ€—
.
#LadyBossAh


1

Tahun ni MAROON hokey? Tahun depan warna apa pulak? πŸ€— Please tak mau hitam dah. Please no more. Tahun kelima raya bersama, at last dapat jugak pakai kaler nih. Navy blue nak?
.
Raya raya pun PB tak lupa hokey. Jangan lupa sarung eh yang mana ada tu. Jangan nak makan, terus buka PB. Itu sejenis laki iolls. Nak makan banyak, terus bukak PB. Saje nak suruh masuk banyak makanan dalam perut. πŸ˜‚
.
#LadyBossAh


1

Syawal kali kelima buat kami berdua. Masih berdua ❀️ Alhamdulillah, tahun depan bertiga. Eh? Sebut tu doa kan.
.
Ampun maaf dari kami berdua ENGKU FARAHAH & MUHAMMAD NAZMI AZERI. Silap salah harap dimaafi.
.
#LadyBossAh


0

KECIK MOLEK je orangnya. Lagi muda dari Ah. Tapi πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ! Hebat! She’s my mentor. Walaupun jauh nun di Perak tapi tak pernah putus hubungan. Heading to her first 1 million. All the best mentor! ❀️ Doakan jugak.
.
#business #bussinesswoman #G8Preneurs #CoachAh #LadyBossAh #entrepreneur #premiumbeautiful #infinence #premiumbeautifulagent


0

AZAM RAMADHAN ❀️
.
🌸 Perbanyakkan sedeqah
🌸 Khatam al-Quran
(inshaaAllah sambil2 tadarus dengan anak anak murid di sekolah)
🌸 Tarawih & tahajud
🌸 Do more good things
🌸 Turunkan berat at least 5kg sebelum raya
🌸 Stress-free
🌸 Be a better person 🌹
.
Azam yang sama setiap tahun. Rutin biasa je sebenarnya. Moga Allah mudahkan.
.
#LadyBossAh #BussinessCoach


0

Rasa nak kongsi kisah berPREMIUM BEAUTIFUL je. Dah lost 10kg in 3 months. 10kg more to go! πŸ’ͺ🏻 tapi ada few tips untuk betul betul turun berat tau.
.
How?
πŸ‘‰πŸΌ Consistent for 8 hours/day
πŸ‘‰πŸΌ right size πŸ‘‰πŸΌ right technique πŸ€—
.
#BussinessCoach #LadyBossAh #PremiumBeautiful #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #bengkungmoden #bengkungpantang


0

PART 1 : Faz’s favourite ❀️ This special body lingerie worn by the ambassador herself, @missfazura. DM me for FREE FITTING & FREE CONSULATATION all over Malaysia. .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungfazura #bengkungpantang #bengkungmudah #girlde #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #Fattzura #LadyBossAh


0

PART 2 : Faz’s favourite ❀️ This special body lingerie worn by the ambassador herself, @missfazura. DM me for FREE FITTING & FREE CONSULATATION all over Malaysia. .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungfazura #bengkungpantang #bengkungmudah #girlde #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #Fattzura #LadyBossAh


0

PART 3 : LONG GIRDLE ❀️ Pilihan @missfazura. DM me for FREE FITTING & FREE CONSULATATION all over Malaysia. .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungfazura #bengkungpantang #bengkungmudah #girlde #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #Fattzura #LadyBossAh


0

The strongest part in me is him.
.
With my backbone, the most cheerful pompom boy, an honest criticizer, a good sponge which always absorb every negative vibes, the tissue that quickly wipe every tears and the best motivator when I need it the most! The best part is, he will always be on my side. But sometimes, he is the most annoying PERSON on earth. Selalu cari gaduh 🀨. Still I love him! .
#LadyBossAh #NFGoesTravel


1

The strongest part in me is him.
.
With my backbone, the most cheerful pompom boy, an honest criticizer, a good sponge which always absorb every negative vibes, the tissue that quickly wipe every tears and the best motivator when I need it the most! The best part is, he will always be on my side. But sometimes, he is the most annoying PERSON on earth. Selalu cari gaduh 🀨. Still I love him! .
#LadyBossAh #NFGoesTravel


1

First time di bumi Aussie. Walau singkat, namun padat. Akan sentiasa merindui udaranya, pemandangannya, orangnya, budayanya. Ni sebab duk tengok cite Mira Filzah la ni πŸ˜… Tetiba rasa nak throwback semua.
.
#LadyBossAh #NFGoesTravel


0

Tekun.
Catat satu persatu.

#LadyBossAh #g8preneurs


1

Serius macam macam scene.

Paling menyentuh jiwa, teringat satu pesanan speaker, KITA PERLU SENTIASA MENDOAKAN ORANG SEKELILING KITA. Tak kisah siapa, kenal atau tidak. Doakan saja, dengan penuh ikhlas. The power of du’a serius memang sangat sangat hebat.
.
Tak lupa, mohon maaf juga. Sedar atau tidak, benar salah atau tidak, mohon saja. Moga halalkan juga segala benda, segenap perkara. Moga Allah redha permohonan kita.
.
#LadyBossAh


0

Tarian panggil hujan. Hahaha. Macam macam gaya aih masa seminar leader hari tu. Panjat atas kerusi, panjat meja pun ada. Kalau I yang naik atas meja kompem meja tuh patah riuk. Haa, nak habaqnya leader leader ni penuh dengan energy. Sama jugak bila jumpa rakan kongsi. Rasa nak terkam pun hado, punya semangat nak bantu. Bukan nak makan idup idup deh.
.
#LadyBossAh #g8preneurs


0

Sentiasa ambil peluang untuk upgrade diri. Upgrade diri untuk bantu rakan kongsi. πŸ’ͺ🏻 Bersama mentor @nurfatihaazaim . Sales toksah cakap. More than 2 Million in 2 years. πŸ”₯ Moga dipermudahkan untuk 1 M pertama!
.
#jandabaik #g8preneurs #LadyBossAh #bussinesscasual #seremban #shahAlam #CoachAh #MasterYourNetwork


0

Do what you love, love what you do!
.
#LadyBossAh #g8preneurs #beautyquotes #shahAlam #CoachAh


0

Hanya kuat sahaja pilihan yang ada. I have to be and stay strong no matter what. Tak kira apa jua perkara, apa jua manusia berkata, apa jua dugaan melanda, hati tetap kena kental. Biar BATU, jangan DEBU.
.
Dunia bisnes banyak tarbiyah diri Ah as a person and as a muslim too. Terlalu banyak perkara yang Ah belajar. Tiap satu pengalaman yang dilalui, pasti terjumpa emas dan permata tak kurang juga duri dan kaca.
.
Siapkan diri, kuatkan MENTAL & FIZIKAL. Tidak tahu apa di depan, yang pasti dah siap bekalan.
.
#LadyBossAh #G8Preneurs


1

Hanya kuat sahaja pilihan yang ada. I have to be and stay strong no matter what. Tak kira apa jua perkara, apa jua manusia berkata, apa jua dugaan melanda, hati tetap kena kental. Biar BATU, jangan DEBU.
.
Dunia bisnes banyak tarbiyah diri Ah as a person and as a muslim too. Terlalu banyak perkara yang Ah belajar. Tiap satu pengalaman yang dilalui, pasti terjumpa emas dan permata tak kurang juga duri dan kaca.
.
Siapkan diri, kuatkan MENTAL & FIZIKAL. Tidak tahu apa di depan, yang pasti dah siap bekalan.
.
#LadyBossAh #G8Preneurs


0

Hanya kuat sahaja pilihan yang ada. I have to be and stay strong no matter what. Tak kira apa jua perkara, apa jua manusia berkata, apa jua dugaan melanda, hati tetap kena kental. Biar BATU, jangan DEBU.
.
Dunia bisnes banyak tarbiyah diri Ah as a person and as a muslim too. Terlalu banyak perkara yang Ah belajar. Tiap satu pengalaman yang dilalui, pasti terjumpa emas dan permata tak kurang juga duri dan kaca.
.
Siapkan diri, kuatkan MENTAL & FIZIKAL. Tidak tahu apa di depan, yang pasti dah siap bekalan.
.
#LadyBossAh #G8Preneurs


0

Let’s inspire to empower each other ❀️ Set our goals, and work for it! πŸ’ͺ🏻πŸ”₯
.
Look messy? Cause I choose to be ME. .
#G8UnityIftar #LadyBossAh


1

Cubaan apakah?
Sempat lagi sebelum mula majlis.
Boleh dikatakan rutin setiap kali majlis nih. Memang cari sesi ootd. Kali ni tema kami anak beranak sehijau warna rumput pulak. Macam tau je kan nak sama warna dengan rumput padang golf ni. Btw, it’s raining guys. πŸ˜…
.
#G8UnityIftar #LadyBossAh


1

Let’s inspire to empower each other ❀️ Set our goal, and work for it! πŸ’ͺ🏻πŸ”₯
.
#G8UnityIftar #LadyBossAh


0

Adik beradik tak sedarah. But we’re close to each other. Baru je kenal tahun lepas tapi rasa macam dah bertahun kenal. Ada mentor, ada protege. Akrabnya kami tiada tandingan. Moga Allah pelihara rasa sayang antara kami. Guys, let’s inspire each other. πŸ’ͺ🏻πŸ”₯
.
#G8Unity #G8Preneurs #G8UnityIftar #LadyBossAh


1

Adik beradik tak sedarah. But we’re close to each other. Baru je kenal tahun lepas tapi rasa macam dah bertahun kenal. Ada mentor, ada protege. Akrabnya kami tiada tandingan. Moga Allah pelihara rasa sayang antara kami. Guys, let’s inspire each other. πŸ’ͺ🏻πŸ”₯
.
#G8Unity #G8Preneurs #G8UnityIftar #LadyBossAh


0

Adik beradik tak sedarah. But we’re close to each other. Baru je kenal tahun lepas tapi rasa macam dah bertahun kenal. Ada mentor, ada protege. Akrabnya kami tiada tandingan. Moga Allah pelihara rasa sayang antara kami. Guys, let’s inspire each other. πŸ’ͺ🏻πŸ”₯
.
#G8Unity #G8Preneurs #G8UnityIftar #LadyBossAh


0

Hat ni tak boleh nak teka, mana anak dara, mana mak dara. Semua penangan si #PemelukBadan. Untung aih, muda muda dah jumpa bengkung terletak elok. Ah kira tak terlambat jugak lah walapun jumpa bengkung dah lewat 20-an.
.
Kat situ sorang ja mak orang. Cer teka yang mana? πŸ€— Kalau betul meh nak kasi diskaun RM500 😱. Sorang ja tau.
.
#g8unity #ladybossah #g8preneurs #iftarg8unity


3