#ThrowBack

Instagram photos and videos

#throwback#tbt#throwbackthursday#love#Throwback#photography#life#ThrowBack#Supper#Dinner#Lunch#Breakfast#InstaFood#BeautifulFood#HomeMadeFood#SimpleFood#Foodstagram#Photography#FoodArt#blackandwhite#Food#Passion4Cooking#india#travel#explore#wanderlust#dogsofinstagram#lovely#tb#bnw#FoodPorn#blackandwhitephotography

Hashtags #ThrowBack for Instagram

#throwback 2001 - masa ni saya masih baru setahun jagung dalam airline, sebelah tu senior saya and shes still flying with MAS, masa ni kami dalam kapal Boeing 737-400, sekarang MAS dah tak pakai kapal ni lagi dah, skrg pakai 737-800, kapal ni xbnyk beza cuma lebih panjang sedikit dr yg dulu..Oh kalau ada yg tanya knp berbeza uniform saya dulu dgn yg sekarang? Ye ini uniform lama since saya join Jan 2000 saya pakai sampai lah ditukar kpd yg sekarang ni xsilap tahun 2012/2013 ... #funfact Kebaya MAS ni direka oleh Kajian Seni Reka Fashion ITM pada tahun 1986 dan tahun 1993 diubah warna nya dari brown kpd warna sekarang - siapa pernah jadi penumpang saya sila ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ #zarulhusin #zarulumbrella #sambalbawangbilisaichik


0

All great things start from the simple dreams, don't stop your dream honey ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
Have a great day.
#traveller #photograpy #instaquote #instalike #jalanjalan #throwback #mbolangjombang #jatimmbois #jombanginfo #pesonaindonesia


0

Your promise will be fulfilled not just by my strength but yours ๐Ÿ˜Š till then... baby steps again ๐Ÿ˜ž #throwback #lasttraining


0

Ainโ€™t Nothing Change #iBeenBeen โค๏ธโค๏ธ #PatientlyWaitingForCapricornSeason #ImAlreadyGettingMyBdayOutfitTogether ๐Ÿคท๐Ÿพโ€โ™€๏ธ Lol #Throwback #BringTheShortHairBackTheySay


0

#tbt
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
I miss when Gordon was this little and bouncy!! Now heโ€™s still bouncy but his bouncing is a little more dangerous for everyone/everything around him. ๐Ÿ˜‚ Bless Ruby for always putting up with his crazy antics. โค๏ธ
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#throwback #throwbackthursday #puppydays #3monthsold #bigpaws #puppylove #wheredidthetimego #smolbean #wagsmn #rescuedismyfavoritebreed #dogsofmsp #sweetboy #ballislife #playwithme #omg #socute


0

Annnnnnnnnnnnnnd winter is here โ„๏ธ


1

Ada one night tu, Serap takde. Tinggal dengan Thor je. Tiba-tiba kan, Thor cakap, โ€œ Ibu look! Thatโ€™s Mr. Skinny Legs!โ€. Sis tengok tapi tak nampak apa2 pun. Sis dah seram dah ok sebab sekarang sis duk layan tv series The Haunting of Hill House.
.
Rupa-rupanya Mr. Skinny Legs tu labah-labah. ๐Ÿ•ท Nama tu dia dapat dari kartun Peppa Pig. Haih buat serammm je la anakku.
.
#throwback gambar masa balik Loq Staq hari tu.


0

#tbt since itโ€™s snowing today, figured weโ€™d go back to the snowy tundra shire. #lax #sayre #coach #snow #throwback #lacrosse #thewheel #xsandos #playerscoach


0

On this nasty snow day, let's #throwback to a much happier and colouful time:
Summer & Ceviche โ˜€๐ŸŸ๐Ÿ™
.
BTW, the best ceviche is at @picodegallo.to ๐Ÿ‘Œ
.
.
.
#throwbackthursday
#tbt #summerplease #imisssummer #ceviche #kensingtonmarket #summer #foreverhappy #foodie #picodegallo #seafood #yummy #bestoftoronto #yelptoronto #torontoeats #food #happinessisgoodfood #toronto


0

#throwback to exactly a week ago! What a magical night with #famille ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡น


0

How much I love #christmas ๐ŸŽ„ this much! All my #freestyle will be #christmassongs cause itโ€™s the most happiest month of the year ๐Ÿฅฐ and 2019 is just around the corner ๐Ÿ˜
#poledance #christmastime #danceforjoy #throwback


0

#Throwback #navaratri2018 #soyafish (when veggies break their fast) #cutiepie #saris


0

historical shenanigans #throwback


0

Summer! WYA?! ๐Ÿฅบ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐ŸŒž๐Ÿ‡#throwbackthursday


1

#throwback
-. To finally meeting with @lord_howorko ๐Ÿ˜Ž

Big things coming. ๐Ÿ”ฅ
-
Thanks for considering me for the opportunity. ๐Ÿ™๐Ÿ’ฏ
-
@evolutionfitnessyqr


1

Rela kesini jauh-jauh, lupa waktu dan pulang dimarahin dosen dan teman-teman gara-gara ngaret satu jam๐Ÿ‘
#throwback #kklgeografi2017


0

Light shinninโ€™ bright ๐Ÿ‘€ #SisterSister #Posers #Photoshoot #Throwback #Seattle


2

๐Ÿฐ


1

2am not sober on a corner.... being friendly LOL the second pic tho #tbt letโ€™s do this again


1

Something before & after ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ That pink was just mindblowing stupidity from a previous owner ๐Ÿค”
#ruuskagarage #ford #fordfocus #beforeandafter #why #focusmk1 #throwback


0

Very few things come close to the majesty of a Rolls-Royce on the road!

#RollsRoyce #Wraith #V12 #RollsRoyceWraith #Hyderabad via @sunilchowdaryphotography


1