#armyrewind

Instagram photos and videos

#ARMYRewind#BTS#ARMY#방탄소년단#BTSARMY#WeloveBTS#이마#RM#armyindonesia#김남준#bulletproffboyscouts#bangtanboys#armylovebts#armyrewind#btsxarmy#2018BTSFESTA#김석진#army#BTSMemories#공원지민#BestOfBTS#armybts#Happy5Years_withBTS#armydays#NAMJOON#정호석#JIN#김태형#민윤기#happybtsday

Hashtags #armyrewind for Instagram

[Update]
조금 정신은 없었지만 간만이라 재밌었어요..
고맙습니다 ! ! #RM #BTS #BTSARMY #ARMY #ARMYRewind #WeloveBTS #armyindonesia #방탄소년단 #김남준 #이마


0

[Update]
와주신 팬 여러분들 감사합니다 ❤️❣️🧡💕💛💞💙💓💜💗💚💘 #JHOPE #BTS #BTSARMY #ARMY #ARMYRewind #armyindonesia #WeloveBTS #방탄소년단 #정호석 #이마


2

[Update]
주경기장 잠깐 맛 보고 왔습니다^^ #SUGA #BTS #BTSARMY #ARMY #ARMYRewind #방탄소년단 #민윤기 #armyindonesia #WeloveBTS


0

my heart!! 😭 #armyrewind


0

Поздравляю с пятилетием🎉🎉🎉🎉🎉🎉спасибо вам за то что дарили тепло,своей музыкой📀вы поддерживали в трудные моменты😢вы придали уверенности в себе🎧научили ценить счастливые моменты🎤Вы стали для меня частью моей жизни🎵 А также спасибо вам за то что вы прошли через все трудности 🎶и не сдавались до последнего момента🎼и до сех пор стоите на сцене сверкая и даря любовь таким фанатам как мы🎻🎹🎷🎺🎸


2

Vidio ini adalah vidio pertama kali nya sy menonton di headphone teman ku dan disini sy perna disuruh pilih sm teman ku dia bilang "Syp yg kamu suka diantara mereka??" sy jawab Jungkook ehh dia ny langsung bilang gini "Ihh jgn ko yg itu, itu punya ku yg lain po" terus sy pilih Jin tp sebenar ny sy bingung mau pilih yg mana soal ny muka nya agak mirip tp itu awal aku lihat muka ny makin kesini sy makin kenal tuh muka nya dan yg pertama sy kenal itu Kim Namjoon😘😘😘😍😍😍, karna makin kesini makin terus bicara-in meraka(BTS) jd makin suka deh sampai kenal muka nya, sifat nya, sosial media nya, channel nya dan disitu sy menjadi ARMY karna sahabat ku yg satu ini yaitu @bts_jungkook_fanstagram @7bighit_entertaiment maaf IG dia emang ad dua tp enggak tau dia pake yg mana ohh iya di Follow yah😊😊😉😉 #happybirthdaybangtan #happyanievbangtan #happybtsday #HappyBTSday_ #Happy5Years_withBTS #happy5thbtsday #HappyAnievBangtan #happybtsday😍😘😭💓💋👑🎉🎊❤️❤️❤️💓💓 #BTS5thAnniversary #ARMY #ARMYRewind #5thanniversarybts #2018BTSFESTA #btsfesta2018


0

Happy 5th Anniversary our BANGTAN 😘
Jangan bertanya seberapa lama kalian telah menjadi army, tapi tanyakan seberapa kalian akan menjadi army 💜

#happy5thanniversarybts #welcomefirsttimeatfesta #bestofbts #btsmemories #armyrewind #webelieveinbtsgalaxy #btsmagicshop #5thflowerpathwithbts


0

saengil chukha hamnida😙
Saengil chukha hamnida😙
Saranghaneun BTS😙💖
Saengil chukha hamnida🎉🤩😙❤️🧡💛💚💙💜🖤❣️💕💞💓💗💖💘💝
#WelcomeFirstTimeAtFestaTo Share Previous years 'Festa content
#BestOfBTS To Share the best BTS songs/lyrics/performances
#BTSMemories To share funny moments with BTS
#ArmyRewind To Share funny moments with ARMYs (Memes,achlevements,etc)
#WeBellevelnBTSGalaxy OT7 appreciation
#BTSMagicShop To share how BTS helped us
#5thFlowerPathWithBTS To celebrate 5 years with BTS


1

Announcement for BTS 5th Anniversary:

Hello , you all know that tomorrow is BTS 5th Anniversary right. Can I have a favor to all of you ARMYs? All you need to do is stream, in YT. Remember their first MV the " No More Dream" let's all streaming and goal to 50M views. We can do this ARMYs remember "Teamwork makes the dream work" FIGHTING!!!! ✌️
♥️Kamsahamnida.<3

#BTSFESTA2018 #BTS #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #jhope #kimteahuyng #parkjimin #jungkook #armyrewind #aRMyForLife #armyxbts


1

방탄소년단 2013 년 6 월 13 일 - 2018 년 6 월 13 일
바이어스
네가 사랑하는 사람은 너의 것이 아니야.
상상하고 꿈을 꾼다면 세상은 당신이 원하는 것에 따라 바뀔 것입니다.
이번에는 당신과 내가 다른 세상에서 왔음을 깨달았습니다. 우리는 꿈처럼 만난다. 그러나 이제 우리 자신의 세계로 돌아갈 때가왔다.
너를 알게되어 자랑 스럽다. 💕

#thebestofbts
#5thflowerpathwithbts
#armyrewind
@bts.bighitofficial


1

Team work makes dream work💕
#CelebrateBTS5thAnniversary
#5thFlowerPathWithBTS 💕
Kalian sudah berumur 5 tahun. Berkarya selama 5 tahun pula #BTSMemories Memulai cerita benar-benar dari nol penuh dengan keterbatasan dan kini terus mencapai puncaknya, kalian di kenal dunia! #BestOfBTS Semoga segala impian kalian terus tercapai.
Bukankah itu impian kalian sebagai BTS? #BTSMagicShop
Musisi yg begitu dekat dengan fansnya, ARMY? #ARMYRewind
Satu-satunya idol yg mengajarkan bahwa hidup itu keras dan perlu di perjuangkan layaknya tumpahnya darah, keringat, dan tangisan.
Kalian mengajarkan apa arti sebuah kebersamaan, ketulusan, dan toleransi yg begitu pekat. "Perbedaan bukanlah penghalang dari segalanya." 💕 #WeBelieveInBTSGalaxy
Terimakasih karena kalian, kami (ARMY) bisa saling mengenal layaknya saudara sekandung. Menjadikan karya kalian sebagai motivasi agar kami lebih mudah menjalani hari-hari.
BTS bukan sekedar idol, melainkan moodbooster nyata bagi ARMY. Begitupun sebaliknya.
Selamat ulang tahun #방탄소년단 !
Kalian ber-7 dan pihak lainnya sudah bekerja keras hingga detik ini. Mari Kepakkan sayap lebar kita lalu terbang tinggi menembus langit cerah kebahagiaan.
Semoga kedepan lebih lebih lebih dan lebih baik lagi dari sekarang!
#HappyAnniversaryBTS
#WelcomeFirstTimeAtFesta
#ARMY #RM #Jin #Suga #Jhope #Jimin #V #Jungkook #BTS #latepost #kpop #South #bighit #love


0

#5yearswithBTS well for me its only been 169 days for me. Been an army since 12/25/18. #armyrewind "Haters gon' hate Players gon' play. Live your life, man. Ya, good luck"
°
°
°
#likeforlike #likeforfollow #like4like #BTS #kimtaehyung #V #followforfollow #follow4follow #follow4like #followforlike #kpop #comment #like4like #kimnamjoon #kimseokjin #parkjimin #jeonjungkook #junghoseok #minyoongi creds to owner.


0

ANNIVERSARY BTS 5th 🎈🎊💃🏼🎉🎂🎈. the ARMY wants you to keep working further. and do not pay attention to those who hate you. we as ARMY will always be wings and ready to be your protector😘😍💜. #WelcomeFirstTimeAtFesta
#BestOfBTS
#BTSMemories
#ArmyRewind
#WeBelieveinBTSGalaxy
#BTSMagicShop
#5thFlowerPathWithBTS


0

5 years may have past but their love for each other never faded❤️ I love ypu BTS hope more anniverarys to come and congratulations for 5 years. ❤️✨💛. #bangtan #bangtanboys
#5thflowerpathwithbts #btsmemories #ArmyRewind #armyrewind


0

Memories that can never fade❤️ I love you BTS and ARMYs will always be here to support you even if we are not in korea✨Hope more anniversarys to come we will always be here to support you💛
BTS fighting!!!! 😀
Happy 5th Anniversary🎉#5thflowerpathwithbts #btsmemories #armyrewind #ArmyRewind


0