#beautyinjection

Instagram photos and videos

#beautyinjection#glutax#antiaging#mixingwhite#jeragathilang#orientalplatinum#miraclewhite#injections#putihgebu#saintblanc#injectionbeauty#japanplatinum#boosterwhitening#neutroskin#complexion6#collagen#jeragat#cindella#detox#miraclewhiteinjection#vitaminkulit#glutathione#0146089595#putih#whiteninginjections

Hashtags #beautyinjection for Instagram

2 kali je GUNA, jerawat dah mula KECUT dan HILANG 鈥硷笍馃槏
.
.
.
Esenseu white advance memang LETOP HABIS 馃槏
.
.
.
Sekarang ada promosi black friday TAU 鈥硷笍鈥硷笍
.
.
.
Nak tahu harga boleh klik LINK BIO di atas atau tengok IG STORY 馃槏
.
.
.
#pemborongsuntikanvitaminc
#vietnam #revitalize #putihgebu #jerawat #jeragat #beautyinjection #boosterwhitening #mixingwhite #orientalplatinum
#jerawatteruk #antiaging #antiaging #dropshipdiperlukan #detox #jeragathilang #dubai #esenseuwhitegold #putihgebugebas #jeragathilang #nakputihgebu #glutax70000gm #jerawathilang #neutroskin #miraclewhite #flawlessskin #dilaBIS #saintblancinjection #antioxidant


0

HARGA BORONG !! untuk belian 5 kotak & 10 kotak
.
.
semua stok ni batch baru .. expired 2021 .. jadi boleh simpan buat stok
.
.
Komen 'NAK' atau TEKAN LINK di bio.
aimi akan bantu cadangkan produk yang betul betul sesuai & berkesan dengan masalah kulit.
.
.
#miraclewhite #miraclewhiteinjection #beautyinjection #injections #injection #injectionbeauty #suntikanputih #suntikankecantikan #suntikanvitaminc #glutathione #saintblanc #evgenis #orientalplatinum #cindella #japanplatinum #putih #putihgebu #jeragathilang #awetmuda #esenseuwhite #glutax20000gr #aesthetic #glutax #beautyinjectionsmalaysia #beautyinjectionsmy #0146089595 #dripperkl #drippermelaka #drippermalaysia #neutroskin


1

RESULT LEPAS 2 KALI DRIP MIRACLE WHITE
.
SEBELUM DRIP MW :-
.
- kusam
- gelap
- berkedut
- jeragat
.
.
SELEPAS DRIP MW :-
.
- cerah - berseri
- putih pinkish
- kulit tegang (awet muda)
- jeragat makin berkurang
.
.
Komen 'NAK' atau TEKAN LINK di bio.
aimi akan bantu cadangkan produk yang betul betul sesuai & berkesan dengan masalah kulit.
.
.
#miraclewhite #miraclewhiteinjection #beautyinjection #injections #injection #injectionbeauty #suntikanputih #suntikankecantikan #suntikanvitaminc #glutathione #saintblanc #evgenis #orientalplatinum #cindella #japanplatinum #putih #putihgebu #jeragathilang #awetmuda #esenseuwhite #glutax #aesthetic #aimivitc #beautyinjectionsmalaysia #beautyinjectionsmy #0146089595 #dripperkl #drippermelaka #drippermalaysia #neutroskinp


2

讬砖 讗谞砖讬诐 讘讬砖专讗诇, 砖讗转 讛拽讬抓 讛讝讛 讛诐 讬注讘专讜 注诐 讛专讘讛 驻讞讜转 讚讗讙讜转, 讝讬注讛 讜专讬讞 讙讜祝 诪讜讝专. 专讜爪讬诐 讙诐 诇讛讬讜转 讞诇拽 诪讛诐? 讞讬讬讙讜 诇讛爪注转 诪讞讬专 054-7171711 - 谞讟专讜诇 讝讬注讛 讜专讬讞 诇爪诪讬转讜转.
#sevenclinic |馃枻
#aesthetic #tlv #aestheticcenter #ice21 #Tattooremoval #tattoo #hairremoval #Beautyinjection #Injection #讛住专转拽注拽讜注讬诐


0

HARGA BORONG !! untuk belian 5 kotak & 10 kotak
.
.
semua stok ni batch baru .. expired 2021 .. jadi boleh simpan buat stok
.
.
Komen 'NAK' atau TEKAN LINK di bio.
aimi akan bantu cadangkan produk yang betul betul sesuai & berkesan dengan masalah kulit.
.
.
#miraclewhite #miraclewhiteinjection #beautyinjection #injections #injection #injectionbeauty #suntikanputih #suntikankecantikan #suntikanvitaminc #glutathione #saintblanc #evgenis #pemborongsuntikanvitaminc #cindella #japanplatinum #putih #putihgebu #jeragathilang #awetmuda #esenseuwhite #glutax20000gr #aesthetic #glutax #beautyinjectionsmalaysia #beautyinjectionsmy #0146089595 #dripperkl #drippermelaka #drippermalaysia #neutroskin


0

JOM DRIP NOW!!
.
.
Sebelum tiba bulan puasa nanti.. kita akan kurang minum air.. dan waktu drip pun sangat-sangat terhad sebab cuma akan DRIP waktu malam sahaja... malam kita nak sibuk sembahyang terawikh lagi kan... bila nya masa kita nak drip??? Kekadang malam sibuk lagi nak shopping 馃槀馃槀 nak buat kueh raya lagii 馃槀馃槀
.
SO DRIP LAH SEKARANG!! Awal-awal.. kesan pun cepat awal.. nanti senang nak prepare yg lain-lain pula kan... Nak Raya ni ramai yang nak cantik-cantik!! Meletoppp la kalau uol balik kampung da putih pelolesss kan!! 馃槺馃槺馃槺
. .
馃摬馃摬 kindly 馃嵀馃嵀 Whatsapp sis 01125510766 best price. 馃帬
.
馃拤 Postage : Isnin-Jumaat
馃拤 Payment sebelum jam 12tghari akan dipos hari yang sama.
馃拤 Whatsapp 01125510766
馃拤 List dripper provided. Boleh check kawasan uols dulu ye 馃槉馃尮
.
#beautyinjection
#sabahonlineshop
#sabah
#labuanigshop
#complexion6
#tren500mg
#suntikputih
#injectionputih
#placentalucchini
#labuan
#labuanonlineshop
#mixingwhite
#glutaxgold
#glutax
#cindella1200mg
#cindellamalaysia
#sayajualtren
#poslaju
#kuching
#sandakan
#sayajual
#sayajualmurah
#transamin
#likesreturned
#glutax600gs
#like4like
#likeforlike
#photooftheday


0

JOM DRIP NOW!!
.
.
Sebelum tiba bulan puasa nanti.. kita akan kurang minum air.. dan waktu drip pun sangat-sangat terhad sebab cuma akan DRIP waktu malam sahaja... malam kita nak sibuk sembahyang terawikh lagi kan... bila nya masa kita nak drip??? Kekadang malam sibuk lagi nak shopping 馃槀馃槀 nak buat kueh raya lagii 馃槀馃槀
.
SO DRIP LAH SEKARANG!! Awal-awal.. kesan pun cepat awal.. nanti senang nak prepare yg lain-lain pula kan... Nak Raya ni ramai yang nak cantik-cantik!! Meletoppp la kalau uol balik kampung da putih pelolesss kan!! 馃槺馃槺馃槺
. .
馃摬馃摬 kindly 馃嵀馃嵀 Whatsapp sis 01125510766 best price. 馃帬
.
馃拤 Postage : Isnin-Jumaat
馃拤 Payment sebelum jam 12tghari akan dipos hari yang sama.
馃拤 Whatsapp 01125510766
馃拤 List dripper provided. Boleh check kawasan uols dulu ye 馃槉馃尮
.
#beautyinjection
#sabahonlineshop
#sabah
#labuanigshop
#complexion6
#tren500mg
#suntikputih
#injectionputih
#placentalucchini
#labuan
#labuanonlineshop
#mixingwhite
#glutaxgold
#glutax
#cindella1200mg
#cindellamalaysia
#sayajualtren
#poslaju
#kuching
#sandakan
#sayajual
#sayajualmurah
#transamin
#likesreturned
#glutax600gs
#like4like
#likeforlike
#photooftheday


1

JOM DRIP NOW!!
.
.
Sebelum tiba bulan puasa nanti.. kita akan kurang minum air.. dan waktu drip pun sangat-sangat terhad sebab cuma akan DRIP waktu malam sahaja... malam kita nak sibuk sembahyang terawikh lagi kan... bila nya masa kita nak drip??? Kekadang malam sibuk lagi nak shopping 馃槀馃槀 nak buat kueh raya lagii 馃槀馃槀
.
SO DRIP LAH SEKARANG!! Awal-awal.. kesan pun cepat awal.. nanti senang nak prepare yg lain-lain pula kan... Nak Raya ni ramai yang nak cantik-cantik!! Meletoppp la kalau uol balik kampung da putih pelolesss kan!! 馃槺馃槺馃槺
. .
馃摬馃摬 kindly 馃嵀馃嵀 Whatsapp sis 01125510766 best price. 馃帬
.
馃拤 Postage : Isnin-Jumaat
馃拤 Payment sebelum jam 12tghari akan dipos hari yang sama.
馃拤 Whatsapp 01125510766
馃拤 List dripper provided. Boleh check kawasan uols dulu ye 馃槉馃尮
.
#beautyinjection
#sabahonlineshop
#sabah
#labuanigshop
#complexion6
#tren500mg
#suntikputih
#injectionputih
#placentalucchini
#labuan
#labuanonlineshop
#mixingwhite
#glutaxgold
#glutax
#cindella1200mg
#cindellamalaysia
#sayajualtren
#poslaju
#kuching
#sandakan
#sayajual
#sayajualmurah
#transamin
#likesreturned
#glutax600gs
#like4like
#likeforlike
#photooftheday


0

JOM DRIP NOW!!
.
.
Sebelum tiba bulan puasa nanti.. kita akan kurang minum air.. dan waktu drip pun sangat-sangat terhad sebab cuma akan DRIP waktu malam sahaja... malam kita nak sibuk sembahyang terawikh lagi kan... bila nya masa kita nak drip??? Kekadang malam sibuk lagi nak shopping 馃槀馃槀 nak buat kueh raya lagii 馃槀馃槀
.
SO DRIP LAH SEKARANG!! Awal-awal.. kesan pun cepat awal.. nanti senang nak prepare yg lain-lain pula kan... Nak Raya ni ramai yang nak cantik-cantik!! Meletoppp la kalau uol balik kampung da putih pelolesss kan!! 馃槺馃槺馃槺
. .
馃摬馃摬 kindly 馃嵀馃嵀 Whatsapp sis 01125510766 best price. 馃帬
.
馃拤 Postage : Isnin-Jumaat
馃拤 Payment sebelum jam 12tghari akan dipos hari yang sama.
馃拤 Whatsapp 01125510766
馃拤 List dripper provided. Boleh check kawasan uols dulu ye 馃槉馃尮
.
#beautyinjection
#sabahonlineshop
#sabah
#labuanigshop
#complexion6
#tren500mg
#suntikputih
#injectionputih
#placentalucchini
#labuan
#labuanonlineshop
#mixingwhite
#glutaxgold
#glutax
#cindella1200mg
#cindellamalaysia
#sayajualtren
#poslaju
#kuching
#sandakan
#sayajual
#sayajualmurah
#transamin
#likesreturned
#glutax600gs
#like4like
#likeforlike
#photooftheday


0

JOM DRIP NOW!!
.
.
Sebelum tiba bulan puasa nanti.. kita akan kurang minum air.. dan waktu drip pun sangat-sangat terhad sebab cuma akan DRIP waktu malam sahaja... malam kita nak sibuk sembahyang terawikh lagi kan... bila nya masa kita nak drip??? Kekadang malam sibuk lagi nak shopping 馃槀馃槀 nak buat kueh raya lagii 馃槀馃槀
.
SO DRIP LAH SEKARANG!! Awal-awal.. kesan pun cepat awal.. nanti senang nak prepare yg lain-lain pula kan... Nak Raya ni ramai yang nak cantik-cantik!! Meletoppp la kalau uol balik kampung da putih pelolesss kan!! 馃槺馃槺馃槺
. .
馃摬馃摬 kindly 馃嵀馃嵀 Whatsapp sis 01125510766 best price. 馃帬
.
馃拤 Postage : Isnin-Jumaat
馃拤 Payment sebelum jam 12tghari akan dipos hari yang sama.
馃拤 Whatsapp 01125510766
馃拤 List dripper provided. Boleh check kawasan uols dulu ye 馃槉馃尮
.
#beautyinjection
#sabahonlineshop
#sabah
#labuanigshop
#complexion6
#tren500mg
#suntikputih
#injectionputih
#placentalucchini
#labuan
#labuanonlineshop
#mixingwhite
#glutaxgold
#glutax
#cindella1200mg
#cindellamalaysia
#sayajualtren
#poslaju
#kuching
#sandakan
#sayajual
#sayajualmurah
#transamin
#likesreturned
#glutax600gs
#like4like
#likeforlike
#photooftheday


0

JOM DRIP NOW!!
.
.
Sebelum tiba bulan puasa nanti.. kita akan kurang minum air.. dan waktu drip pun sangat-sangat terhad sebab cuma akan DRIP waktu malam sahaja... malam kita nak sibuk sembahyang terawikh lagi kan... bila nya masa kita nak drip??? Kekadang malam sibuk lagi nak shopping 馃槀馃槀 nak buat kueh raya lagii 馃槀馃槀
.
SO DRIP LAH SEKARANG!! Awal-awal.. kesan pun cepat awal.. nanti senang nak prepare yg lain-lain pula kan... Nak Raya ni ramai yang nak cantik-cantik!! Meletoppp la kalau uol balik kampung da putih pelolesss kan!! 馃槺馃槺馃槺
. .
馃摬馃摬 kindly 馃嵀馃嵀 Whatsapp sis 01125510766 best price. 馃帬
.
馃拤 Postage : Isnin-Jumaat
馃拤 Payment sebelum jam 12tghari akan dipos hari yang sama.
馃拤 Whatsapp 01125510766
馃拤 List dripper provided. Boleh check kawasan uols dulu ye 馃槉馃尮
.
#beautyinjection
#sabahonlineshop
#sabah
#labuanigshop
#complexion6
#tren500mg
#suntikputih
#injectionputih
#placentalucchini
#labuan
#labuanonlineshop
#mixingwhite
#glutaxgold
#glutax
#cindella1200mg
#cindellamalaysia
#sayajualtren
#poslaju
#kuching
#sandakan
#sayajual
#sayajualmurah
#transamin
#likesreturned
#glutax600gs
#like4like
#likeforlike
#photooftheday


0

Kandungan produk injection ialah vitamin + agen pemutih glutathione,
.
tak ada campuran kandungan hormon atau botox, .
whitening injection tak merubah bentuk, tiada side effect yg boleh bahayakan kesihatan, TAPI sangat sangat bagus untuk kesihatan dalaman badan kita & kecantikkan kulit seluruh badan 馃憤馃徎馃榿
.
.
Komen 'NAK' atau TEKAN LINK di bio.
aimi akan bantu cadangkan produk yang betul betul sesuai & berkesan dengan masalah kulit.
.
.
#whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #injectionbeauty #beautyinjection #injections #injectionwhitening #dripvitaminc #glutax #glutax5gs #glutax20000gr #glutax2000gs #uae #trustedseller #trustedsellermalaysia #snowwhiteinjection #japanplatinum #agentdiperlukan #cindella1200mg #mixingwhite #miraclewhite #saintblanc #putih #putihbersih #flawless #glowingskin #aestheticclinic #beautician #evgenis #antiaging #0146089595


0

BAYER TATIONIL GLUTATHIONE 600MG
RM230 FREE POS
.
WHATSAPP SHIDA +60172851571 . .
Skali inject dah rasa lembut mcm kain sutera...memang best Tationil ni . JOM PAKAI MEMANG BEST TANGAN TU HUBBY PEGANG PON SUKE UOLLS鈥硷笍鈥硷笍鈥硷笍鈥硷笍
.
.

BAYER Tationil Gluta I.V. Injectable is a protein (amino acid) molecule which is important as our body antioxidant, immune system booster and detoxifier, it eliminates toxic compound (such as Paracetamol) in liver;it reconstitutes vitamin C and E which is being oxidized; combine taking with vitamin c injection; greatly enhance your immunity, reduces tiredness, more youthful skin and stay healthy; fights against the cancer, heart disease, premature aging.
.
. .

TATIONIL is a pure injectable L-GLUTATHIONE with 600mg dosage. It is dissolved with 4ml of distilled water and is directly injected either by intravenous (recommended ) or intramuscular route. It is manufactured by Roche from Italy.
.
Many cosmetic dermatologists had been using the product due to its other effect whitening of the skin. .

Our skin needs at least 10 vials to see a visible result by taking the treatment therapy for just a month of therapy. .
Others will already see the skin whitening effect after 6 to 8 vials in a 3 weeks of course treatment or even faster if with VITAMIN C Injectables ( see LAROSCORBINE Vitamin C injectables)or if the Glutathione is double dose. A very fast result compared to oral glutathione and truly a guarantee to see!

Packing:

Each box contains 10x600mg of Glutathione together with 10x4ml distilled aqua for mixing.
.
It is manufactured by Bayer, Italy.
.
.
#injectionbeauty聽聽#vitamincinjection#slimminginjection#beautyinjection#tationilbayer
#mixingwhite
#bayertationil #suntikputih #glutathionemalaysia #glutathionemurah
#veniscy#cindella#tationil600mg
#japanplatinum#tationil
#evgenisregenerationpack#tationilmurah#tationil4ml#tationil600mgmurah#tationil600mgmalaysia #tationilmalaysia


0

Do u want those wonderful fuller beautifully shaped lips?
Available at Beautyesthetics We do dermal fillers with hyaluronic acid for fuller and amazing lip augmentation
To know more contact us at Beautyesthetics 8698017754

#lipstick #lips #lipaugmentation #lipfillers #lippies #lipinjections #lipgloss #keyholepout #beautyinjection #smilelines #beforeandafter #lipshaping #juvederm


0

Sebelum & Selepas Inject Royal Booster!
Nak Kulit putih bersih tanpa sebarang parut
Kulit licin putih gebu tegang flawless & Glowing Korang wajib ambil Injection Royal booster
1000 dalam 1 kebaikan sekali Inject terus nampak kesan selepas 3 hari Inject tau!! Hanya inject sebulan sekali jer dah nampak kesan
Just maintain selama 4 bulan atau lebih
Tak kisah berapa lama korang nak inject
Makin lama inject makin cantik la kulit , Bila dah rasa puashati dgn perubahan kulit terus boleh stop!! Ramai customer kita beli 4 set terus utk 4 bulan utk dapat kan skin cantik putih melepak wajib pakai 4 bulan tauuu.. RM250 sahaja utk 1 set

Beli 4 SET RM1000 free Serum booster 4box & Free postage! Hanya RM1000 gerenti korang dah dpt kulit cantik putih melepakkk.. Whatsapp HQ NOW NOW NOW UTK ORDER 馃摫馃摬馃摬馃摬 #beautyinjection #injectionmurah #injections #injectionmurahmurah #injectionbeauty #injections #whiteninginjections #whiteperfectskinbyoilandpupoo #whiteninginjections #Injectionbooster #vitamincserum #vitaminc #vitaminkulit #vitamin #vitamincrosehip #vitamins #Vitamincbooster #vitaminbooster #jomputihgebu #kulitputih #glutax #cindella #complextion6 #glutax5g #bcomplex #vitaminboosterbyekinsalleh #vitaminkulit #vitaminputihkulit. Whatsapp HQ NOW NOW NOW UTK ORDER 馃摫馃摬馃摬馃摬馃摬0135037150

#beautyinjection #injectionmurah #injections #injectionmurahmurah #injectionbeauty #injections #whiteninginjections #whiteperfectskinbyoilandpupoo #whiteninginjections #Injectionbooster #vitamincserum #vitaminc #vitaminkulit #vitamin #vitamincrosehip #vitamins #Vitamincbooster #vitaminbooster #jomputihgebu #kulitputih #glutax #cindella #complextion6 #glutax5g #bcomplex #vitaminboosterbyekinsalleh #vitaminkulit #vitaminputihkulit


0

ORIENTAL PLATINUM
.
NEW FORMULA
.
- Whitening 1 badan
- Merawat kulit kusam
- Merawat & Menghilangkan pigmentasi
- Menghilangkan kedutan pada wajah (anti aging)
- Memperbaiki alahan kulit (bagus utk kulit sensitif/eczema/gatal)
- Menggalakkan pertumbuhan semula sel kulit baru
.
.
Komen 'NAK' atau TEKAN LINK di bio.
aimi akan bantu cadangkan produk yang betul betul sesuai & berkesan dengan masalah kulit.
.
.
#beautyinjection #trustedseller #whiteninginjection #original #putihgebumalaysia #cindella600mg #glutax #parutjerawat #antiaging #jeragat #stemcell #suntikan #suntikanvitamincmy #vitaminc #exclusive #collagen #sayajual #glutax20000gr #whitening #india #detox #saintblanc #injectionvitaminc #orientalplatinum #evgenis #uae #0146089595 #miraclewhite


0

FEEDBACK SPARKLE SOAP 鈥硷笍
Yeayyy 馃憦馃憦dapat video dari customer sparkle soap 馃槏ya allah rase mcm nk nangis jee ..sbb terharu sgt ..tanpa disuruh ..tanpa diminta ..customer rela hati buat video untk team sparkle soap ..thank you dear support sparkle soap ..muchh love from sparkle soap team for u 馃槝馃拫馃挒..mmg sporting habis 馃構yg lain xnak ke bagi jugak video untk tiqah 馃檲
.
Sental2 shja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 馃槝
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal


0

What is PS injection?
- It is also known as a 鈥榤olding injection鈥. It鈥檚 steroid-free, fat dissolving injection that helps with facial contour 馃拞馃徎鈥嶁檧锔忦煉嗮煆烩嶁檪锔 - FDA approved, Safety has proven
- Non-Surgical Procedure
- Satisfaction UP

This is a quick procedure and you will be satisfied with the result :) Any question? Contact us today! ..
馃摬 whatsapp: +82 10-9186-3225
馃枼 website: http://eng.ppeum.com

#ppeum #koreanskincare #skincare #koreabeauty #botox #beautyinjection #petit #injections #koreanclinic #fillers #vlineface


0

Only Botox Cosmetic is FDA-approved to temporarily make moderate to severe frown lines, crow's feet and forehead lines look better in adults. Look like you, but with fewer lines and enjoy $50 off your next Botox treatment! This is a limited time offer, while supplies last. See the link for full offer details and restrictions. .
#reviveak #fairbanks #fairbanksalaska #fairbanksak #fairbankslife #alaskaliving #alaska #injectables #fillers #antiwrinkleinjections #cosmeticinjectables #cosmeticinjections #beautyinjection #beautytreatment #beautytreatments #medicalaesthetics #antiagingskincare #nowrinkles #wrinklefree #smoothskin #alaskaevents #botox #botoxface #botoxfiller #botoxinjections


0

谞讟专讜诇 讘诇讜讟讜转 讝讬注讛 讜专讬讞 讘讘讬转 讛砖讞讬 诇爪诪讬转讜转! 专讙注 诇驻谞讬 讛拽讬抓 讝讛 讘讚讬讜拽 诪讛 砖讗转诐 爪专讬讻讬诐! 注讬讙讜诇讬 讝讬注讛?! 诇注讜诇诐 诇讗! 讞讬讬讙讜 诇讛爪注转 诪讞讬专 054-7171711 .
#sevenclinic |馃枻
#aesthetic #tlv #aestheticcenter #ice21 #Tattooremoval #tattoo #hairremoval #Beautyinjection #Injection #讛住专转拽注拽讜注讬诐


1

HARGA BORONG !! untuk belian 5 kotak & 10 kotak
.
.
semua stok ni batch baru .. expired 2021 .. jadi boleh simpan buat stok
.
.
Komen 'NAK' atau TEKAN LINK di bio.
aimi akan bantu cadangkan produk yang betul betul sesuai & berkesan dengan masalah kulit.
.
.
#miraclewhite #miraclewhiteinjection #beautyinjection #injections #injection #injectionbeauty #suntikanputih #suntikankecantikan #suntikanvitaminc #glutathione #saintblanc #evgenis #orientalplatinum #cindella #japanplatinum #putih #putihgebu #jeragathilang #awetmuda #esenseuwhite #glutax20000gr #aesthetic #glutax #beautyinjectionsmalaysia #beautyinjectionsmy #0146089595 #dripperkl #drippermelaka #drippermalaysia #neutroskin


0