#blousecantik

Instagram photos and videos

#blousecantik#blousemurah#blouse#blousemuslimah#bajumurah#blousewanita#blousemalaysia#blousemurahmalaysia#blouselabuh#bajumuslimah#bajukurungmoden#blousemodern#blouselawa#blouses#blouse3rm100#blousehouse#blousecantikmurah#bajusale#tunicpanjang#blousepetikita#tunicmuslimah#blousebatik#blouseplusesizeplain

Hashtags #blousecantik for Instagram

๐ŸŽ€ JUBAH NAJIHA ๐ŸŽ€ ๐Ÿ”บ HARGA : RM80SM RM85SS
(free postage)
๐Ÿ”บMATERIAL : ROYAL SILK
๐Ÿ”บBF FRIENDLY - ZIP DIDADA
๐Ÿ”บ WUDHUK FRIENDLY - GETAH DI PERGELANGAN TANGAN
๐Ÿ”บ SAIZ S SEHINGGA 5XL
๐Ÿ”บ ADA KOCEK DI SEBELAH KANAN
๐Ÿ”บ ADA POTONGAN PINGGANG (UNTUK YG CORAK BERKAKI)
๐Ÿ”บ JUBAH A CUT *Warna sebenar mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor cahaya dan skrin setting

WHATSAPP SEKARANG ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60175514181/NAJIHA

#jubahumrah #jubahsale #jubahmurah #jubahplain #jubahmoden #jubahcuttingA #jubahcantik #blousecantik #aidiladha2018 #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #jubah #jubahsedondon #jubahkids #jubahibuanak #jubahmurah #pakaianmurah #jubahmampumilik #pakaianmuslimah #jubahkanakkanak #saleraya2018 #blousemurah #blousesedondonibuanak #blousekanakkanak #bajukanakkanak #rayahaji2018 #blouse2018 #2018 #blousemodern


0

Kode : buttom front peplum top
Material : thick cotton rami (bahan tidak berbayang, bahan tidak stretch, lentur, pinggang belakang karet, retsleting dibelakang, ditangan ada tali serut, kancingnya mati)
Bust / Lingkar dada : up to 96cm
Lenght / panjang : 67cm
Harga : 115.000 (belum ongkir)
#sabrina #pakaianwanita #pakaiankantor #pakaiankerja #pakaiankerjawanita #blouse #blousemurah #jualsabrinatop #blousecantik #blousewanita #blousejumbo #blousekantor #blousecewek #blousekerja #blousemodern #blousemotif #blousecantikmurah #blousepremium


0

Rugi sangat kalau korang lepaskan peluang untuk beli set baju ni tau!
Kenapa? Dengan setiap pembelian MELLINA KURUNG ni, anda akan dapat :

1. SATU SET MELLINA KURUNG : SIAP BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZZO KORANG LAGI!
2. FREE TUDUNG LABUH/KHIMAR BERNILAI RM69
3. FREE POSTAGE 1 MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK!

HANYA DENGAN HARGA RM169 SAHAJA SEMPENA PROMOSI LAUNCHING NI!
(NP:RM179)
.
DM UNTUK TEMPAHAN SEKARANG!
.
#kahwin #married #jomkahwin #nikah #akadnikah #kurta #bajumelayu #dresscantik #bajukahwin #bajutunang #veil #veilpengantin #veilmurah #cintabukankristal #blousemuslimah #blousecantik #blouse #bajupengantinmurah #bajuakadnikah #viral #jualbelirumah #rumah #penjawatawam #sektorawam #rumahbaru #videoviral #giveawaymalaysia #pelaminmurah #pelamin #sewarumah


0

Kode : buttom front peplum top
Material : thick cotton rami (bahan tidak berbayang, bahan tidak stretch, lentur, pinggang belakang karet, retsleting dibelakang, ditangan ada tali serut, kancingnya mati)
Bust / Lingkar dada : up to 96cm
Lenght / panjang : 67cm
Harga : 115.000 (belum ongkir)
#sabrina #pakaianwanita #pakaiankantor #pakaiankerja #pakaiankerjawanita #blouse #blousemurah #jualsabrinatop #blousecantik #blousewanita #blousejumbo #blousekantor #blousecewek #blousekerja #blousemodern #blousemotif #blousecantikmurah #blousepremium


0

Kode eld
Premium collection
Detail on photo
Harga :160k
Warna : on pict
Limited stock โœ…โœ…
๐Ÿ’œStock terbatas ya,mohon cek stock dl sebelum order ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ’œReal picture ya dear,high quality, Recomended ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’œFix Order wa :: 085882933934
Happy shopping,thx!
#hijabers #hijabmodern #tunikmodern #tunikmurah #tunikbigsize #tunikdepok #maxydress #dresshijabers #dressmuslimmurah #zaskiasungkar #outermurah #hotd #celanahijabers #celanamurah #hijabstyle #tunikdepok #tuniklampung #blousecantik #bajubusuimurah #gamisbrokat #rokmurah #rokhijabers #kemejacewekmurah #bajubutikmurah


0

KHIMAR ADHA โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
*PRICE 1PCS RM189 FREE POSTAGE*
*2PCS RM370 FREE POSTAGE*
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
.
โœจ DIHASILKAN DARI MATERIAL PREMIUM COMO CREPE & HIGH QUALITY CHIFFON - Material yg sgt lembut, soft, beralun serta memudahkan pergerakan uols ..
.
โœจ CUTTING KHIMAR TERBAIK - Sekali cuba, confirm FALL IN LOVE! - X dinafikan, jenama fesyen yg sgt expert in cutting shape.. Most sgt suka dgn cutting yg kita hasilkan .
.
โœจ AVAILABLE IN SWEET & EXCLUSIVE COLOURS - Ada Emerald Green, Sparkling Marron, Baby Grey, Dusty Purple, Softpink, Creamy, and Luxurious Darkblue! - Paling lawa DARKBLUE! Hehehe.. Setiap warna yg uol pilih melambangkan personaliti diri .
.
โœจ AVAILABLE FROM S-XL - Limited Size, Limited Pieces! .
.
โœจ WUDHUK FRIENDLY - Sng uol nak ambil wudhuk dimana mana saja, x perlu risau lg! .
.
*POSTAGE BERMULA 16 AUGUST 2018*
.
#khimaradha #bajuraya2018 #bajukurung #bajuwanita #bajurayahaji #blouse #bajukurungmurah #sayajualmurah #bajuraya #dressmurah #dresslawa #dressraya #fashion #weddingdress #bajucantik #blousecantik


0

MALIANA KURUNG
.
.
RM119 FREE POS.
.
COMBO 3 PCS RM330 FREE POS ( jimat RM27)
.
.
๐Ÿ”ฅDESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual..
.
๐Ÿ”ฅADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr...
.
๐Ÿ”ฅMATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw.
.
๐Ÿ”ฅCOMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt..
.
๐Ÿ”ฅMESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
๐Ÿ”ฅMUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
๐Ÿ”ฅMENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung..
.
๐Ÿ”ฅ2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse..
.
๐Ÿ”ฅADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
.
.#bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #tunicmurah #tunicpanjang #tunicpanjang #tunicmuslimah #sayajual #sayajualtunic #bajulabuh #blouselabuh #syjual #syjualjubah #longtopmurah #longtop #blousemuslimah #longtopmuslimah #suitmuslimah #tunicmuslimah #blouselonggar #blouselawa #blousecantik #kurungsale #blousesalemurah #blousemurah #blouselawa #longtopmurah


1

Kode : swan embroidery top
Material : babytery stretch (bahan tidak berbayang, bahan stretch, lentur, ada motif bordir dan brukat)
Bust / Lingkar dada : up to 94-100cm
Lenght / panjang : 62cm
Harga : 100.000 (belum ongkir)
#sabrina #pakaianwanita #pakaiankantor #pakaiankerja #pakaiankerjawanita #blouse #blousemurah #jualsabrinatop #blousecantik #blousewanita #blousejumbo #blousekantor #blousecewek #blousekerja #blousemodern #blousemotif #blousecantikmurah #blousepremium


0

Kode : swan embroidery top
Material : babytery stretch (bahan tidak berbayang, bahan stretch, lentur, ada motif bordir dan brukat)
Bust / Lingkar dada : up to 94-100cm
Lenght / panjang : 62cm
Harga : 100.000 (belum ongkir)
#sabrina #pakaianwanita #pakaiankantor #pakaiankerja #pakaiankerjawanita #blouse #blousemurah #jualsabrinatop #blousecantik #blousewanita #blousejumbo #blousekantor #blousecewek #blousekerja #blousemodern #blousemotif #blousecantikmurah #blousepremium


0

Stripe Blouse๐Ÿ

Bahu jatuh 24
Dada 64
Labuh 23
Material cotton

RM35
๐Ÿ“ฎRM8 SM RM12 SS

#stripe #blousestripe #corak #blousecorak #blousecantik #blousemodern #blouse #blousemurah


0

Kode : swan embroidery top
Material : babytery stretch (bahan tidak berbayang, bahan stretch, lentur, ada motif bordir dan brukat)
Bust / Lingkar dada : up to 94-100cm
Lenght / panjang : 62cm
Harga : 100.000 (belum ongkir)
#sabrina #pakaianwanita #pakaiankantor #pakaiankerja #pakaiankerjawanita #blouse #blousemurah #jualsabrinatop #blousecantik #blousewanita #blousejumbo #blousekantor #blousecewek #blousekerja #blousemodern #blousemotif #blousecantikmurah #blousepremium


0

Kode : swan embroidery top
Material : babytery stretch (bahan tidak berbayang, bahan stretch, lentur, ada motif bordir dan brukat)
Bust / Lingkar dada : up to 94-100cm
Lenght / panjang : 62cm
Harga : 100.000 (belum ongkir)
#sabrina #pakaianwanita #pakaiankantor #pakaiankerja #pakaiankerjawanita #blouse #blousemurah #jualsabrinatop #blousecantik #blousewanita #blousejumbo #blousekantor #blousecewek #blousekerja #blousemodern #blousemotif #blousecantikmurah #blousepremium


0

Kode : swan embroidery top
Material : babytery stretch (bahan tidak berbayang, bahan stretch, lentur, ada motif bordir dan brukat)
Bust / Lingkar dada : up to 94-100cm
Lenght / panjang : 62cm
Harga : 100.000 (belum ongkir)
#sabrina #pakaianwanita #pakaiankantor #pakaiankerja #pakaiankerjawanita #blouse #blousemurah #jualsabrinatop #blousecantik #blousewanita #blousejumbo #blousekantor #blousecewek #blousekerja #blousemodern #blousemotif #blousecantikmurah #blousepremium


0

KIREY SQUARE TOP
Material: katun acrylic
Price : 125.000
Size : all size fit to L

Keterangan:
Lebar dada: 108 cm
Kancing belakang
Berat : 300 gram

___________________________
PROMO DISKON
Beli 3 - 5 pcs diskon 2000 / pcs
Beli 6 - 11 pcs diskon 3000 / pcs
Beli 12 ++ pcs diskon 4000 / pcs
Boleh campur warna dan model
Menerima reseller dan dropship (tanpa syarat, langsung jualin aja)
_________________________________________________
Mau order ?
Cek instagramย @caraorderlahijabmuslimah
Semua kontak dan cara order kita ada disitu
.
SELAMA GAMBAR BELUM DIHAPUS BERARTI MASIH READY YA SAAAY
.
Serius order?
Langsung kontak admin dan tulis format pemesanan ya say. Biar bisa langsung ditotal jumlahnya..
Jangan lupa baca dulu keterangan barangnya ya saaay
.
Coment di IG jarang dibalas ya say
.

#gamis #tunik #blouse #gamisset #tunikmurah #blousemurah #gamispesta #tunikhijab #blousecantik #gamiskatun #tunikcantik #blousebatik #gamiscantik #tunikbatik


0

Kode eld
Premium collection
Detail on photo
Harga :150k
Warna : on pict
Limited stock โœ…โœ…
๐Ÿ’œStock terbatas ya,mohon cek stock dl sebelum order ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ’œReal picture ya dear,high quality, Recomended ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’œFix Order wa :: 085882933934
Happy shopping,thx!
#hijabers #hijabmodern #tunikmodern #tunikmurah #tunikbigsize #tunikdepok #maxydress #dresshijabers #dressmuslimmurah #zaskiasungkar #outermurah #hotd #celanahijabers #celanamurah #hijabstyle #tunikdepok #tuniklampung #blousecantik #bajubusuimurah #gamisbrokat #rokmurah #rokhijabers #kemejacewekmurah #bajubutikmurah


0

Tulli Dolly Blouse

2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - RM8
SS - RM12 โœ…Tiada pembelian sehelai
โœ…Postage tetap perlu dibayar wlpn bercampur dgn item lain yg free postage

Material :
Chiffon

Other :
Button at the back neck

Measurement :

In cm
Length 56, shoulder 41, sleeve 51, armhole 44, bust 96, hip 117.

In inch
Length 22, shoulder 16, sleeve 20, armhole 17, bust 38, hip 46.

Whatsapp 012 965 3108

#sayajualblouse #sayajual #blouse #top #chiffonblouse #sayajualmurah #blousemurah #blousecantik #dollyblouse #dolly #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #happyshopping #3rm100 #dollyblouse #bestvendor #iklanvisitig #igbiz #visitmyig #dolly #ikatblouse #loosetop #blousecrepe #igmalaysia #freepostage


1

โžก๏ธSLIDE TEPI UTK LIHAT WARNA LAIN .
.
Click hashtag utk campur design ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #4RM100byMyra .
.
Post out pada 23/8
Husna embroidery blouse #HusnaEmbroideryBlouseMyra

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Heavy chiffon

Measurement :
Bahu 16"
Dada 38"
Lengan 18"
Labuh lengan 20"
Labuh baju 23"
.
.
โœจDM // Whatsapp 016-9532732 (myraa) // Click link di bio utk terus ke whatsappโ˜บ๏ธโค๏ธ .
.
#bajubaru #blousebaru #bajucantik #bajumurahcantik #sayajualmurah #blousemurah #bajucantik #blousecantik #bajumurah #cantik #tipscantik #murah #blouse3RM100 #3RM100 #4RM100 #blouse4RM100


0

KURUNG LABUH MENEPATI CIRI MUSLIMAH, KURUNG QISTINA NAMA DIBERIโค๏ธ
.
๐Ÿ’˜ dari material polycrepe, mudah urus, less iron, tahan lasak, selesa dipakai
๐Ÿ’˜ nursing dan wudhu' friendly dengan kemasan zip ๐Ÿ’˜poket sorok dikanan mudahkan penyimpanan barang kecil
๐Ÿ’˜tali di pinggang utk ikat belakang atau depan agar lebih kemas
๐Ÿ’˜ Kain : getah separuh, ada zip dan cangkuk, potongan duyung dan selesa melangkah
๐Ÿ’˜ terdapat 6 saiz dan 5 warna pilihan yg sgt mencairkan hati
.
stok sangat limited, pastikan anda yang terpilih utk dapatkannya segera agar tampil dengan imej sopan dan menyejukkan mata memandang๐Ÿ˜
.
* terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor editting, pencahayaan dan tetapan skrin
* model memakai saiz S, tinggi 156cm heels 6 inci
.
๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
โ‡๏ธHarga:
RM124sm RM129ss include postageโ‡๏ธ
.
pos 2-3 haRi keRja
.
Whatsapp 0178786735 (Link di bio)
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajukurungtrendy #bajumurah #blousemurah #blousecantik #bajukurungmoden #bajucantik #bajutrendy #murah #trendy #cantik #anggunbergaya #instafashion #instatrendy #instagood #limitededition #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #sayajualblouse #kemejalawa #kemejamurah #hoodie #hoodiebesar #plussize #hoodiecantik #blousebesar #blouselabuh #bajukurungbudak #bajukurungkanakkanak


0

MALIANA KURUNG
.
.
RM119 FREE POS.
.
COMBO 3 PCS RM330 FREE POS ( jimat RM27)
.
.
๐Ÿ”ฅDESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual..
.
๐Ÿ”ฅADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr...
.
๐Ÿ”ฅMATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw.
.
๐Ÿ”ฅCOMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt..
.
๐Ÿ”ฅMESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
๐Ÿ”ฅMUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
๐Ÿ”ฅMENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung..
.
๐Ÿ”ฅ2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse..
.
๐Ÿ”ฅADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
.
.#bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #tunicmurah #tunicpanjang #tunicpanjang #tunicmuslimah #sayajual #sayajualtunic #bajulabuh #blouselabuh #syjual #syjualjubah #longtopmurah #longtop #blousemuslimah #longtopmuslimah #suitmuslimah #tunicmuslimah #blouselonggar #blouselawa #blousecantik #kurungsale #blousesalemurah #blousemurah #blouselawa #longtopmurah


0

โžก๏ธSLIDE TEPI UTK LIHAT WARNA LAIN .
.
Click hashtag utk campur design ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #4RM100byMyra .
.
Post out pada 23/8
Husna embroidery blouse #HusnaEmbroideryBlouseMyra

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Heavy chiffon

Measurement :
Bahu 16"
Dada 38"
Lengan 18"
Labuh lengan 20"
Labuh baju 23"
.
.
โœจDM // Whatsapp 016-9532732 (myraa) // Click link di bio utk terus ke whatsappโ˜บ๏ธโค๏ธ .
.
#bajubaru #blousebaru #bajucantik #bajumurahcantik #sayajualmurah #blousemurah #bajucantik #blousecantik #bajumurah #cantik #tipscantik #murah #blouse3RM100 #3RM100 #4RM100 #blouse4RM100


0

Alhamdulillah ๐Ÿ˜˜ feedback #AISYAHBLOUSE kakak cantik manis gaya kn salah satu dari koleksi Aisyah Blouse, warna biru saiz XXXL..cantik kan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ terletak elok je ๐Ÿ˜ kakak cantik manis ni dah ada 3 koleksi Aisyah Blouse taw ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #blousecomocrepe
#blousemenyusu
#blousemoden
#blousemesranursing
#blousemesrawuduk
#blousecantik
#bajumuslimah
#bajumenyusuimurah
#bajumuslimahonline
#bajucikgu
#cikgu
#cikgusekolah
#cikgucantik
#blouse
#breasfeeding
#supportbrestfeeding
#shawl
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarpaknil
#bazar
#shawlmurah
#tudungmurah
#sayapakaisayajual


0

Hii #elrtwprincess .. raya haji dah nak dekat dah ni, dah ada blouse utk digayakan belum?๐Ÿง kalau belum, nak harga murah2, meh singgah dekat ig sis dlu yee..
.
Whatsapp Order :
๐Ÿ“ฑ 011-16441091
๐Ÿ“ฑ 011-16441091
๐Ÿ“ฑ 011-16441091
.
Or
Click this link๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://elrtw.wasap.my/
http://elrtw.wasap.my/
.
#blousemurah #topmurah #blousemurahmalaysia #topmurahmalaysia #palazomurah #palazomurahmalaysia #syafiqahaina #syafiqahainaserum #noradanish #noradanishfans #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #blousecantik #tudungrufflemurah #blousewanita #zahirahmacwilson #bajumurahbrunei #brunei #blousesabah #negerisembilan #uitm #uthm #usm #marykaymalaysia #marykay #dyxymalaysia


0

New arrival!! Tunic Afiyya

RM95SM/RM100SS

Size 36 hingga 46
(Rujuk carta ukuran)

Material: High Quality Moss Crepe
**patern labuh (tunic), menghampiri paras lutut (ikut ketinggian pemakai)
**design dan potongan blouse memenuhi tuntutan syariah, trendy dan sgt cantik gaya muslimah
**tidak jarang dan tidak panas **mudah digosok dan tidak mudah renyuk **bahagian depan baju ada belahan utk memudahkan pergerakan
**bahagian tengah baju dihiasi beads bunga yg disusun cantik
**potongan lengan yg lebar dan dihujung lengan dijahit ruffles, memberi keselesaan kepada pemakai dan friendly wudhuk
**potongan leher bulat, zip di belakang baju utk mudah pakai
**span dibahagian bahu, nampak terletak dan kemas **kualiti setanding butik **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar

#blouse #blousepanjang #blouses #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousecewek #blouselabuh #blousemuslimah #blousehijab #blousebigsize #blousemodern #blouseterbaru #blousechiffon #blousesimple #blousecotton #blousesimple #blousemurahmalaysia


0

POLO TUNIK
Harga : Rp. 150.000
Menerima Reseller dan Dropshipper
.
Ukuran dan Bahan sesuai deskripsi di foto ya kak & Foto produk asli (foto sendiri), jadi kemiripan produk 98% (sisa nya efek pencahayaan)
.
Mohon maaf kita jarang membalas DM ya kak
.
WhatsApp : 0858*7777*1960
.
Hubungi Kontak di atas untuk pemesanan
.
Jangan Sampai KEHABISAN PRODUK FAVORITMU
.
.
#bajujumbo #blusbigsize #atasanpremium #bajugede #dress5l #blusxxl #gamisxxxl #jualblousejumbo #jualbajubigsize #blousecantik #gamisbagus #bajuberkualitas #blousemurah #dressgemuk #blouseendut #hijabpolos #blousekerja #bajuplussize #dresskece #blousemuslimah #bajubusui #dressbumil #gamisootd #emakemaknarsis #localid


0

MALIANA KURUNG
.
.
RM119 FREE POS.
.
COMBO 3 PCS RM330 FREE POS ( jimat RM27)
.
.
๐Ÿ”ฅDESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual..
.
๐Ÿ”ฅADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr...
.
๐Ÿ”ฅMATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw.
.
๐Ÿ”ฅCOMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt..
.
๐Ÿ”ฅMESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
๐Ÿ”ฅMUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
๐Ÿ”ฅMENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung..
.
๐Ÿ”ฅ2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse..
.
๐Ÿ”ฅADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
.
.#bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #tunicmurah #tunicpanjang #tunicpanjang #tunicmuslimah #sayajual #sayajualtunic #bajulabuh #blouselabuh #syjual #syjualjubah #longtopmurah #longtop #blousemuslimah #longtopmuslimah #suitmuslimah #tunicmuslimah #blouselonggar #blouselawa #blousecantik #kurungsale #blousesalemurah #blousemurah #blouselawa #longtopmurah


0

POLO SALUR #2
Harga : Rp. 160.000
Menerima Reseller dan Dropshipper
.
Deskripsi sesuai foto ya kakak & Foto produk asli (foto sendiri), jadi kemiripan produk 98% (sisa nya efek pencahayaan)
.
Maaf kami jarang balas komen dan DM ya kak
.
WA : 0858*7777*1960
.
Untuk Info dan Pemesanan Silahkan Hubungi Kontak di atas
.
Pastikan BELI SEKARANG karena barang CEPAT HABIS
.
.
#tunikjumbo #dressbigsize #dresspremium #dressgede #atasan5l #atasanxxl #atasanxxxl #jualgamisjumbo #jualblusbigsize #blousecantik #bajubagus #atasanberkualitas #atasanmurah #tunikgemuk #gamisendut #dresspolos #gamiskerja #blouseplussize #jilbabkece #bajumuslimah #tunikbusui #gamisbumil #bajuootd #ootdindo #emakemakkece


0

MALIANA KURUNG
.
.
RM119 FREE POS.
.
COMBO 3 PCS RM330 FREE POS ( jimat RM27)
.
.
๐Ÿ”ฅDESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual..
.
๐Ÿ”ฅADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr...
.
๐Ÿ”ฅMATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw.
.
๐Ÿ”ฅCOMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt..
.
๐Ÿ”ฅMESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
๐Ÿ”ฅMUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
๐Ÿ”ฅMENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung..
.
๐Ÿ”ฅ2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse..
.
๐Ÿ”ฅADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
.
.#bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #tunicmurah #tunicpanjang #tunicpanjang #tunicmuslimah #sayajual #sayajualtunic #bajulabuh #blouselabuh #syjual #syjualjubah #longtopmurah #longtop #blousemuslimah #longtopmuslimah #suitmuslimah #tunicmuslimah #blouselonggar #blouselawa #blousecantik #kurungsale #blousesalemurah #blousemurah #blouselawa #longtopmurah


0

KURUNG MELLINA
.
fast selling item
.
HARGA PROMOSI SAH HINGGA 18 OGOS๐Ÿ’ฅ
.
#1. Rekaan yg tekankan elemen MEWAH, boleh match dgn palazzo. Design Mellina design multi-match dgn smua suasana! Raya? Kerja? Santai semua ON.
.
#2. Material Dubai Como Crepe. Material yg mudah dijaga, minimal iron, sesuai dgn cuaca Malaysiaz
.
#3. FREE tudung labuh yg dh siap match dgn baju. Tp kuota ini OFFER akan ditutup pada bila2 masa sebaik jer dimaklumkan. .
#4. BF n Wudhu Friendly dgn ada nyer zip di dada dan ditangan utk mommies dan muslimah smua
.
#5. Siap Metal tag EKSKLUSIF JWโ€™s dibahagian tangan baju.
.
HARGA PROMOSI SAH HINGGA 18 OGOS 18๐Ÿ’ฅRM 164 free pos
.
โญ๏ธ Setiap pembelian 1helai KURUNG MELLINA dalam tempoh PROMOSI HEBAT akan mendapat 1 HELAI TUDUNG LABUH secara PERCUMA selagi stock TERHAD masih ada.
.
โŒ FREE TUDUNG Selagi stock masih ada sahaja
.

HARGA SEHELAI SELEPAS TAMAT PROMOSI mulai 19/8/18: RM 184 free pos
.
โœ…Postage :20 Ogos 18
.
Whatsapp 0178786735 (Link di bio)
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajukurungtrendy #bajumurah #blousemurah #blousecantik #bajukurungmoden #bajucantik #bajutrendy #murah #trendy #cantik #anggunbergaya #instafashion #instatrendy #instagood #limitededition #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #sayajualblouse #kemejalawa #kemejamurah #hoodie #hoodiebesar #plussize


0

MALIANA KURUNG
.
.
RM119 FREE POS.
.
COMBO 3 PCS RM330 FREE POS ( jimat RM27)
.
.
๐Ÿ”ฅDESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual..
.
๐Ÿ”ฅADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr...
.
๐Ÿ”ฅMATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw.
.
๐Ÿ”ฅCOMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt..
.
๐Ÿ”ฅMESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
๐Ÿ”ฅMUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
๐Ÿ”ฅMENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung..
.
๐Ÿ”ฅ2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse..
.
๐Ÿ”ฅADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
.
.#bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #tunicmurah #tunicpanjang #tunicpanjang #tunicmuslimah #sayajual #sayajualtunic #bajulabuh #blouselabuh #syjual #syjualjubah #longtopmurah #longtop #blousemuslimah #longtopmuslimah #suitmuslimah #tunicmuslimah #blouselonggar #blouselawa #blousecantik #kurungsale #blousesalemurah #blousemurah #blouselawa #longtopmurah


0

MEMANG GILA !BUY 2 FREE 1! ๐Ÿ˜ฑONLY RM 110 INCLUDE POSTAGE SEMENANJUNG. BLOUSE NAIRA MEMANG LETOP.
SIAPA CEPAT DIA DAPAT! #zhnairablouse
.
.
BELI BANYAK LAGI MURAH. TERHAD UNTUK PROMO PENGENALAN INI SAHAJA. .
.
NAK UKURAN? NAK ORDER? .
KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith
.
0137914566
.
. ================
โœจNAIRAA BLOUSEโœจ
================
.
SIZE : S, M, L, XL, XXL
.
COLOR : 12 COLOR
.

MATERIAL : COMO CREPE
.
โœ… MESRA WUDHUK
Lengan kembang .
โœ… BREASTFEED FRIENDLY
(zip di dada)
.
โœ… MATERIAL YANG MEWAH, SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
walaupn promosi buy 2 free 1 tp material tetap kita pakai Como Crepe tau.
.
โœ… 12 PILIHAN WARNA .
.
1 RM 59
2RM 113
3 RM 167
Inc postage
.
Beli banyak lagi jimat !
.
.
#blousecantik
#blousecantikmurah
#blousemuslimah
#blousenursingfriendly
#blousenursing
#blouselawa
#blousemurah
#blouseborong
#blousemuslimahlawa
#blousekerja
#blouseraya
#blouseborongmurah


0

FORA BLOUSE #elsire
70.000
.
.
Bahan : katun
Size : Lingkar Dada 105 cm
Panjang 75 cm
.
Tinggi badan model 165 cm
.
Pilihan warna (silahkan info terlebih dahulu untuk mengetahui ketersediaan)
โœ“ Plum
โœ“ Brick
.
.
Order contact ๐Ÿ’Œ WhatsApp 0813-1069-9558
.
.
#elsire#elsireori#elsirestore#elsiresolo#blousebatik#blousekekinianmurah#blousemuslimah#blousecantik#blouse#blousetrendy#blousemurah#blouseimport#blousewanita#blouseterbaru#blousemotif#bajumuslimah#bajutrendy#bajumuslim#bajumurah#supplierbajubranded#supplierbajumurah#


0

Pinafore skirt/Jumpsuit pants
.. (RM55)
.
Material
Cotton polyster
*strectable
.
Sila nyatakan saiz semasa orderโค๏ธ
Ukuran ada pada gambar๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
Postage 1 Helai rm8sm/rm12ss
Postage 2 Helai rm13sm/rm15ss
.
FAST RESPONSE ๐Ÿ“ฒ012-4192810. (TG NOR )
#bazaarpaknil #bajukurungcantikmurah #blousecantik #bazaarakyat #dressmurah #butikonlinemurah #fesyenwanitamuslimah #bajumurah #shopeemalaysia #tutorialmakeup #tutorialhijab #jualmurah #jualangudang #wanitacantik #meletop #bajukurung #jumpsuitmurah #palazzomurah #palazzocantik #onlineshoppingmalaysia #ootd #cardiganmurah #blouselabuh #blousemurahmalaysia #blousemoden #bajukurungmoden #instamalaysia #instamurah


0

NEW ARRIVAL BLOUSE๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ๐Ÿคฉ
๐Ÿ“ฑ
Boleh Whatsapp @adhwamode untuk lebih lanjut
www.wassap.com.my/60105652911
๐Ÿ’ต
Harga: RM36
๐Ÿ‘š
Saiz: XL ๐Ÿ›‚
Penghantaran
SMRM8/sehelai, RM11 utk 2-4 helai
SS RM13/sehelai, RM16 utk 2-4 helai


1

NAYAKA TOP
Harga : Rp. 145.000
Menerima Reseller dan Dropshipper
.
Keterangan produk sesuai foto ya kak & Foto produk asli (foto sendiri), jadi kemiripan produk 98% (sisa nya efek pencahayaan)
.
Maaf kami jarang balas komen dan DM ya kak
.
WhatsApp : 0858*7777*1960
.
Untuk Info dan Pemesanan Silahkan Hubungi Kontak di atas
.
Barang CEPAT HABIS Pastikan BELI SEKARANG
.
.
#atasanjumbo #bajubigsize #blousepremium #bajugede #gamis5l #blusxxl #bajuxxxl #jualblousejumbo #jualgamisbigsize #blousecantik #tunikbagus #blusberkualitas #blousemurah #blousegemuk #blusendut #bluspolos #blousekerja #tunikplussize #dresskece #gamismuslimah #blusbusui #tunikbumil #bajuootd #hijabstyle #emakemakzamannow


0

MALIANA KURUNG
.
.
RM119 FREE POS.
.
COMBO 3 PCS RM330 FREE POS ( jimat RM27)
.
.
๐Ÿ”ฅDESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual..
.
๐Ÿ”ฅADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr...
.
๐Ÿ”ฅMATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw.
.
๐Ÿ”ฅCOMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt..
.
๐Ÿ”ฅMESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
๐Ÿ”ฅMUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
๐Ÿ”ฅMENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung..
.
๐Ÿ”ฅ2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse..
.
๐Ÿ”ฅADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
.
.#bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #tunicmurah #tunicpanjang #tunicpanjang #tunicmuslimah #sayajual #sayajualtunic #bajulabuh #blouselabuh #syjual #syjualjubah #longtopmurah #longtop #blousemuslimah #longtopmuslimah #suitmuslimah #tunicmuslimah #blouselonggar #blouselawa #blousecantik #kurungsale #blousesalemurah #blousemurah #blouselawa #longtopmurah


0

Blouse Nawra
RM39 ๐Ÿ”ธ
Free Size
Measurement (inch): Bahu- 14
Labuh Baju - 24.5
Panjang Lengan - 20
Armhole - 16
Dada- 38
๐Ÿ”ธ
โœ”๏ธ Material Bubble โœ”๏ธ Iron-less โœ”๏ธ Kain tak panas
๐Ÿ”ธ
First come first serve ๐Ÿ’• free gift included! ๐Ÿ”ธ
To order;
HOTLINE : 012 897 8458
HOTLINE : 012 897 8458 .
#blousemurah #blousebatik #blousecantik #blousewanita #sayajualblouse #ootd #outfitoftheday #bajumurah #plussizefashion #officewear #casualoutfit #sayajual #bazaarpaknil #fashionblogger #fashiongram #bajuborongmurah #sarawakonlineshop #sarawak #blousecantikmurah


1

PROMOSI COMBO TANPA BERMUSIM HANYA DI @milala.attire dan @milala.rtw .
.
Kalau barang best cantik and berkualiti mesti kita akan share dengan orang ramai right?.
.
So korang perlu pakat beli dengan HARGA COMBO PROMOSI! ๐Ÿ˜ฑ.
.
DISKAUN kita bagi, FREE POSTAGE pun kita bagi jugak! Fuhh berbaloiii๐Ÿ˜.
.
MALAS NAK SAVE NO? Klik sahaja ๐Ÿ“ฒ whatsapp link di bio now!
.
#milalalovers #milalartw #teamilala2016 #bawallabuhmalaysia #tudunglabuh #bawallabuh #bawalshawl #bawalshawlmurah
#bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalinstant #sayajualbawal #shawlraya #shawlraya2018 #shawlcantik #rayacollection2018 #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemuslimah #blousewudhufriendly #blouselabuhmurah #blouseloosemalaysia #palazzomurah #palazzoloose #blousemuslimahmalaysia #palazzomuslimah #palazzomurah #palazzocrepemurah #palazzobootcut #palazzobootcutmurah #bazaarmalaysia


0

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Amboi jauhnyaa Memilih Quality Material ,OFKOSS la Kami pergi jauh Itali sana nak cari kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend ,Maroon, Dark purple, Blueblack,Merah,Mustard,Dusty pink,Violet dan Purple anliner.Rambang mata kan nak pilih warnanye,Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design #sheilashaari cutting ,Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Arghh..Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan .hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
FREE BROOCH โ€ผ๏ธFREE BROOCH
FREE POSTAGEโ€ผ๏ธFREE POSTAGE
.
PROMOSI HARGA
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220. 00 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
pos 2-3 haRi keRja
.
Whatsapp 0178786735 (Link di bio)
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajukurungtrendy #bajumurah #blousemurah #blousecantik #bajukurungmoden #bajucantik #bajutrendy #murah #trendy #cantik #anggunbergaya #instafashion #instatrendy #instagood #limitededition #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #sayajualblouse #kemejalawa #kemejamurah #hoodie #hoodiebesar #plussize


1