#ctdk

Instagram photos and videos

#ctdk#pujaanhatikanda#fattzura#Ctdk#Fattzura#neelofa#contactlensemurah#BazarPakNil#kulitkusam#jeragat#sitiaafiyah#coachretail#blouselabuh#begcoachoriginal#coachbagoriginal#coachoriginal#alamanda#coachreadystock#Putrajaya#bangisentral#hadiah#coachprairie#bazaarpaknil#followmyig#handbagraya#giftforher#coachcamerabag

Hashtags #ctdk for Instagram

KOOPERS AUTOMI

Colors:-
- Caviar Black
- Zirconia Blue

Retails Price : RM1299
Promo Price : RM899

Features:-
Suitable from birth to 20kg (tested)
One-hand AUTO folding system
Fully recline lie flat up to 175 degrees
Adjustable footrest for optimal comfort
Easy to carry 6.5kg lightweight aluminium chassis Premium leatherette handle and protector bumper bar Extended Hood with built-in sun visor and smart window Smart Air ventilation feature
Large size basket capacity
Comfortable linked footbrake
All round 4 wheels suspension
Premium travel bag included
12 months mechanism warranty

Installment Plan available. DM/Whatsapp 019-7472048 for purchase. Tq #koopers_fazbabystore #koopersautomi #tavobasicedge #hamiltonstroller #ctdk #sitiaafiyah


0

Kurung Delaila :
_
Materials :
100% como crepe
_
Features :
1. Zip di belakang blouse (zip sorok)
2. Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk
_
Warna : 13 pilihan warna
_
Size :
XS, S, M, L & XL
_
HARGA
RM95 Exc Postage
RM8 SM / RM11 SS
_
DM ; 017 - 5767318
.
.
.#AmyszaCollection
#BajuKurung
#BajuKurungModen
#KoleksiPakaianWanita
#KoleksiBajuKurung
#BaranganWanita
#MuslimahStyle
#Fattzura
#SayajualBaju
#BazarOnline
#Peplum
#BazarPakNil
#Ctdk
#OnlineShopMalaysia
#BajuMurah
#BajuRaya2019
#KedaiOnline
#MiniKurung
#IgShopMalaysia
#Uitm
#KakiShopping
#Loffatah
#MuslimahAttire
#TrustedSeller
#BajuMuslimah
#KedaiMuslimah
#KoleksiBajuRaya
#Bazaria
#JomShopping


0

@tiyahushlove_official - Best betul dapat result macamni kan?😘😘 kalau nak aset mantop depan belakang kena la cuba HushHush ni. Dah la produk berkesan,harga pulak terlajak murah sebab masih on Promo. Siapa x nak ketinggalan cepat2 tekan link kat Bio.

Rajin2 follow&likes posting @tiyahushlove_official
@tiyahushlove_official
@tiyahushlove_official mana tau admin bermurah hati nak bagi cenderahati ke? 😘😘😘
.
.
Whatsapp 📲 011 51118177
.
.

#trustedseller
#trustedsellermalaysia #customerfeedback
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals #ctdk #aafiyah #remyishak #pujaanhatikanda #kankukejarcintamu #blouselabuh #emaspadu916 #singaporewedding #shopee #gongxifacai #happynewyear #jommasak #sitizoners #johorweddingphotographer #bajupengapit #ibumenyusu #bungapengantin


0

KEBAYA MELATI

Potongan kebaya klasik printed corak songket bunga tabur.. Kain nya potongan lipat batik (tidak belah)

Wudhu dan breastfeeding friendly •Material 100% cotton

Terdapat 5 warna menarik
• Blue black
• Emerald green
• Maroon • Soft Yellow
• Soft Pinkish •Saiz XS ,S, M, L ,XL

Harga: RM139 exc postage
Postage : RM10SM / RM16SS
#kebayasongket #kebayamurah #kebayaklasik #kebayacotton
#blousemurah #bjkurungcantik #bajukurungmurah #dresscantik #dressmurah #bajukurung #bajuraya2019 #sale #clearstockdresscantik #ctdk


0

Kurung Delaila :
_
Materials :
100% como crepe
_
Features :
1. Zip di belakang blouse (zip sorok)
2. Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk
_
Warna : 13 pilihan warna
_
Size :
XS, S, M, L & XL
_
HARGA
RM95 Exc Postage
RM8 SM / RM11 SS
_
DM ; 017 - 5767318
.
.
.#AmyszaCollection
#BajuKurung
#BajuKurungModen
#KoleksiPakaianWanita
#KoleksiBajuKurung
#BaranganWanita
#MuslimahStyle
#Fattzura
#SayajualBaju
#BazarOnline
#Peplum
#BazarPakNil
#Ctdk
#OnlineShopMalaysia
#BajuMurah
#BajuRaya2019
#KedaiOnline
#MiniKurung
#IgShopMalaysia
#Uitm
#KakiShopping
#Loffatah
#MuslimahAttire
#TrustedSeller
#BajuMuslimah
#KedaiMuslimah
#KoleksiBajuRaya
#Bazaria
#JomShopping


0

- Best betul dapat result macamni kan?😘😘 kalau nak aset mantop depan belakang kena la cuba HushHush ni. Dah la produk berkesan,harga pulak terlajak murah sebab masih on Promo. Siapa x nak ketinggalan cepat2 tekan link kat Bio.

Rajin2 follow&likes posting @hushhushlovepotion.vivi
.
.
Whatsapp 📲 0165176174
.
.

#trustedseller
#trustedsellermalaysia #customerfeedback
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals #ctdk #aafiyah #remyishak #pujaanhatikanda #kankukejarcintamu #blouselabuh #emaspadu916 #singaporewedding #maluapabossku


0

Jemput datang ke KELAS PENGENALAN HAFAZAN.

Anda mesti nak salah sorang anak anak hafaz Quran kan?

atau, anda tengok anak anda cenderung ke bidang agama?

apa kata ke Nadi Al-Baghdadi Bukit Beruang!

Peluang anda memperbaiki hafazan. Ada di sini!
https://bit.ly/2scpoqH
https://bit.ly/2scpoqH
https://bit.ly/2scpoqH

#mengaji
#mengajialquran
#belajarmengaji
#muslimmengaji
#mengaji
#hafazan
#hafazanalquran
#hafalansurah
#hafalanquran
#hafalandoa
#kelasmengajimelaka
#albaghdadi
#albaghdadibukitberuang
#albaghdadimelaka
#kelasalquran
#alquran
#ustazdon
#ustazdondaniyal
#ustazabdulsomad
#ustazebitlew
#ustazhananattaki
#ustazabdullahkhairi
#ustazazharidrus
#ustazkazimelias
#ustazah
#tanyalahustaz
#ustazharkhalidseff
#ctdk
#datositinurhaliza
#datosrisitinurhaliza


0

@tiyahushlove_official - Best betul dapat result macamni kan?😘😘 kalau nak aset mantop depan belakang kena la cuba HushHush ni. Dah la produk berkesan,harga pulak terlajak murah sebab masih on Promo. Siapa x nak ketinggalan cepat2 tekan link kat Bio.

Rajin2 follow&likes posting @tiyahushlove_official
@tiyahushlove_official
@tiyahushlove_official mana tau admin bermurah hati nak bagi cenderahati ke? 😘😘😘
.
.
Whatsapp 📲 011 51118177
.
.

#trustedseller
#trustedsellermalaysia #customerfeedback
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals #ctdk #aafiyah #remyishak #pujaanhatikanda #kankukejarcintamu #blouselabuh #emaspadu916 #singaporewedding #shopee #gongxifacai #happynewyear #kekharijadi #browniesmalaysia #baganserai #gelangpandora #paritbuntarismyhometown #pandora


0

Tengok gambar tu, banyak kan kebaikan spirulina capsules? Boleh cakap bye bye dah kat benda semua tu. ☺️

Kalau nak tau lebih lanjut pasal natang kecil ni haa, dm or ws sis tau! Kat bio ada link ws sis. •• #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia


0

Dulu sis sedih tau tiap kali hadap cermin, muka kusam je. Tapi skrg Alhamdulillah muka dah okay sejak pakai spirulina 😍😍 Korang bila nak cuba? 🙈
.
Kalau korang pernah mengalami masalah:- ✔️Jerawat
✔️Jeragat
✔️Blackhead
✔️Muka kusam ✔️Sunburn ..
Haaa ni la produk yang sesuai utk SINGKIRKAN masalah muka semua tu. .
.
Whatsapp or dm sis tau!

#bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia


0

WAIT WAIT KAU BIAR BETUL BUDAK KECIK BOLEH PAKAI?! Dia selalu tengok sis pakai spirulina mask, so dia pun menyibuk nak jugak 😩💚 .
.
Sebab spirulina ni herbal based uolls. So takde side effect. Haaa jom dm or ws sis cepat ❤️☺️ #bismillah#igmalaysia#igersmalaysia#jdt#sayajualonline#kedaionline#neelofa#instashopmalaysia#sarawak#malaysia#bazaarpaknil#bazarpaknil#jombeli#terapiinstagram#artismalaysia#viralmalaysia#shahalam#johor#kualalumpur#ctdk#setjeragat#visitmyig#bazaaronline#spirulina#maskwajah#spirulinamalaysia


0

- Best betul dapat result macamni kan?😘😘 kalau nak aset mantop depan belakang kena la cuba HushHush ni. Dah la produk berkesan,harga pulak terlajak murah sebab masih on Promo. Siapa x nak ketinggalan cepat2 tekan link kat bio .
Whatsapp 📲 0165176174
.
.

#trustedseller
#trustedsellermalaysia #customerfeedback
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals #ctdk #aafiyah #remyishak #pujaanhatikanda #kankukejarcintamu #blouselabuh #emaspadu916 #singaporewedding #jommasak #bajucouplemalaysia


0

Memasukkan protein soya dalam diet seharian kita boleh memperbaiki kedutan halus dan keanjalan kulit.

Percaya tak?

Sebab tu makcik2 yg makan tempe, makan tauhu.. kulit tegang je.

Nak senang dan nak dapatkan sumber protein soya dari sumber bukan GMO (Genetically Modified Organism), yang senang dibancuh dan lazat, Shaklee ada ESP (Energizing Soy Protein). ESP adalah produk penting dalam Set Kecantikan Kulit. Baik untuk jerawat, jeragat dan sebagainya. Banyak testimoni membuktikan ESP Shaklee adalah tepat untuk anda yang nak kulit cantik. Tak kurang juga testimoni yang ia berjaya mengatasi masalah kulit seperti ekzema.
9 asid amino yang terdapat dalam ESP Shaklee membantu untuk membina kulit, otot malah anggota badan lain dengan cantik. ESP Shaklee membantu dalam proses pembentukan sel kulit yang sangat cantik. Perlu anda ingat, set kulit kita sangat senang rosak atau mati. Cukup dengan hanya terdedah dengan cahaya matahari. Jadi, tanpa proses penghasilan sel baru yang aktif, maka kulit akan menjadi semakin rosak dan membawa pada keadaan kering, jeragat, pecah, kedut, kusam dan sebagainya.
Jadi ESP Shaklee berfungsi untuk meransang penghasilan sel kulit baru, menganjal, mencerah, mengembalikan warna kulit, mengurangkan kedutan dan mempercepatkan penyembuhan luka.

Nak hasil paling best, ambil semasa perut kosong, kalau boleh sebelum sarapan.
Bulan ni ESP ada promo, beli 2, diskaun 5%. Beli 6, free 1.
Nak order ESP, hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my

#TheVitaDivasFounder
#MYShakleeYouth ⠀⠀
#MYShakleeBeauty⠀⠀
#LookYoungerLonger
#VivixShaklee⠀⠀⠀⠀
#SRG #VDG
#SupermakBiz⠀⠀
#BazarPakNil #CTDK #SitiAafiyah #FattZura #EmmaMaembong⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaJualShaklee


0

Memasukkan protein soya dalam diet seharian kita boleh memperbaiki kedutan halus dan keanjalan kulit.

Percaya tak?

Sebab tu makcik2 yg makan tempe, makan tauhu.. kulit tegang je.

Nak senang dan nak dapatkan sumber protein soya dari sumber bukan GMO (Genetically Modified Organism), yang senang dibancuh dan lazat, Shaklee ada ESP (Energizing Soy Protein). ESP adalah produk penting dalam Set Kecantikan Kulit. Baik untuk jerawat, jeragat dan sebagainya. Banyak testimoni membuktikan ESP Shaklee adalah tepat untuk anda yang nak kulit cantik. Tak kurang juga testimoni yang ia berjaya mengatasi masalah kulit seperti ekzema.
9 asid amino yang terdapat dalam ESP Shaklee membantu untuk membina kulit, otot malah anggota badan lain dengan cantik. ESP Shaklee membantu dalam proses pembentukan sel kulit yang sangat cantik. Perlu anda ingat, set kulit kita sangat senang rosak atau mati. Cukup dengan hanya terdedah dengan cahaya matahari. Jadi, tanpa proses penghasilan sel baru yang aktif, maka kulit akan menjadi semakin rosak dan membawa pada keadaan kering, jeragat, pecah, kedut, kusam dan sebagainya.
Jadi ESP Shaklee berfungsi untuk meransang penghasilan sel kulit baru, menganjal, mencerah, mengembalikan warna kulit, mengurangkan kedutan dan mempercepatkan penyembuhan luka.

Nak hasil paling best, ambil semasa perut kosong, kalau boleh sebelum sarapan.
Bulan ni ESP ada promo, beli 2, diskaun 5%. Beli 6, free 1.
Nak order ESP, hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my

#TheVitaDivasFounder
#MYShakleeYouth ⠀⠀
#MYShakleeBeauty⠀⠀
#LookYoungerLonger
#VivixShaklee⠀⠀⠀⠀
#SRG #VDG
#SupermakBiz⠀⠀
#BazarPakNil #CTDK #SitiAafiyah #FattZura #EmmaMaembong⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaJualShaklee


0

KEMBALIKAN PINGGANG RAMPING DGN MUDAH💞
.
Jangn ckp ianya mustahil selagi x cuba.
Dr sekotak terus repeat order 2kotak. Dr 2 kotak order lg 3kotak. Kalau puas hati dgn sesuatu product, kita takkan berkira tambah2 lg utk kecantikkan dri sndri.
Betul tak??
.
Nak order?? Tekan jer link kt bio .
www.wasap.my/+60185744311/JR
.
#juicyraspberry #jk1m #juicyraspberryfiber #juicyraspberryhq #jeddah #Juicyraspberrykualalumpur #Juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus #juicyraspberryksa #ksa #sunwaycliohotel #saudicrew #juicyraspberrysingapore #kurusselepasbersalin #instafamous #crewlife #doubletreehotel #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #ctdk #fit #StokisJuicyraspberry
#weightloss #fitness


1

Real,Target,Malaysian Followers.
.
.
👉BOOST SALES IG shop
👉Target ikut gender,age,race,location Followers
👉WhatsApp Order
#malaysiafollower #malaysiashop #madumalaysia #bagmalaysia #kasutmalaysia #paidreviewnalaysia #followermalaysia #vapemalaysia #ctdk
#aliffsyukriterlajaklaris #terlajaklaris


0

Real,Target,Malaysian Followers.
.
.
👉BOOST SALES IG shop
👉Target ikut gender,age,race,location Followers
👉WhatsApp Order
#malaysiafollower #malaysiashop #madumalaysia #bagmalaysia #kasutmalaysia #paidreviewnalaysia #followermalaysia #vapemalaysia #ctdk
#aliffsyukriterlajaklaris #terlajaklaris


0

MAJLIS PERKAHWINAN ANDA TAMPAK MERIAH DAN BERSERI DENGAN KEHADIRAN _BRIDESMAID_ YG CANTIK DAN JELITA🌸
.
.
.
Koleksi BAJU KEBARUNG kami sudah terjual BERIBU PASANG!
❤️JAHITAN YG KEMAS
❤️MATERIAL COTTON YG SELESA DIPAKAI
❤️HARGA YG SANGAT BERPATUTAN
.
.
.
Terdapat lebih dari *30* warna yg MENARIK untuk anda pilih!
Saiz dari XS hingga 4XL
(tambahan RM10 utk saiz 2XL-4XL)
.
.
Beli sepasang RM75
Nak JIMAT? Beli 3 pasang ke atas RM70 SEPASANG👏🏻
Harga yg sgt MAMPU MILIK!!!❤️
.
.
Berminat? Jom tekan link di bawah sistur👇🏻
http://www.wasap.my/60137445537
.
.
Jgn order _LAST MINUTE_ ya😄
.
Follow ig @bajukurung_cantikdanmurah
.
.
#bajupengapit #bajukurungpahang #bajucotton #fashion #bajubridesmaidmurah #bajusedondon #fashionvalet #bazarpaknilmurah #bazaronline #kedaionline #ootdraya #plussizemalaysiaootd #munafik2 #ctdk #sitiaafiyah #arifjiwa #mentor7 #seriburindu #ggv #sfmm32 #antapermana #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #lelakikirimantuhan #kebarungmurah #bajukebarung #kebayacotton


0

Real,Target,Malaysian Followers.
.
.
👉BOOST SALES IG shop
👉Target ikut gender,age,race,location Followers
👉WhatsApp Order
#malaysiafollower #malaysiashop #madumalaysia #bagmalaysia #kasutmalaysia #paidreviewnalaysia #followermalaysia #vapemalaysia #ctdk
#aliffsyukriterlajaklaris #terlajaklaris


0

FULL FACIAL + FACE TREATMENT(HYDRA FACIAL+ETERNAL BEAUTY+TOTOK WAJAH) ==================
.
jadi perempuan / wanita ni... kenalah bersih2,wangi2...
baru lah orng SAYANG..
😘😘😘😘 bukan itu saja, kulit muka pun kena nampak CANTIK DAN SIHAT juga...JANGAN SAMPAI CIK ABE UOLSS PANDANG YANG LAIN 🙊🙊🙊 BIARKAN DIA BERKELIP-KELIP MATA PANDANG KAT U SORANG SAJE😍😍😍 JOM BUAT FACIAL DENGAN👇👇👇👇👇 @eykabeautyhomespa
@eykabeautyhomespa
@eykabeautyhomespa ✔facial dgn nano BUIH #bublefacial terus cuci bersih ke liang pori..
✔ face treament dgn #ETERNALBEAUTY+#GUASABOARD menjanjikan kulit lebih anjal, tengang, pasti nampak lebih muda
✔nak Vshape ?
✔uplifting ✔ hilangkan toksin muka supaya nampak lebih berseri
✔masalah DOUBLE CHIN HILANG DALAM MASA 10 MINIT😮😮😮😮😮(SENANG LA NAK PAKAI TUDUNG.. MUKA DAH NAMPAK KURUS DAN TAK KEMBANG SEMANGKUK LAGI😁😁😁😁)
.
.📢📢📢dengan #skincare no1 dari jepun, yg merawat masalah kulit...bukan saja halal tapi bertaraf antarabangsa...
📢📢📢 mesin Eternal BEAUTY dari korea merupakan peranti kecantikan superior dengan 4 fungsi utama utk mengembalikan kecantikan & kejelitaan Mu
FIKIR APA LAGI??? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
==================
@eykabeautyhomespa AKAN TERUS KE RUMAH ANDA ATAU OFIS ANDA.. ✓ kami ada Beauty Gallery di Jalan Klang Lama
.www.wasap.my/60177535253/bookfacial

#facialbergerak#mobilefacialspa#facialsentul#facialgombak#facialkeramat#facialampang#facialshahalam#facialdamansara#instafamousmalaysia#ne#ctdk#bisnesonline#usahawanmobilespa#sharepartnerwanted#kerjakosong#vshapefacial#whitening#eternalbeauty#skincare#enigmabeauty#protegecoddymaembong#hometohomefacialkl#kualalumpur#selangor#pakejmurah


0

New arrival!!
_
Kurung Maira Luxe
_
HARGA
RM135
Postage: RN8 SM / RM12 SS
_
Label M dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
_
Material: Cotton Denim Stretchable
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
lengan baju ada zip, friendly wudhuk
potongan kurung moden utk tampil elegant, silang depan baju dijahit lace bunga 3D yg sgt cantik. Lace bahagian depan baju sahaja
skirt ada lapisan kain net yg dijahit lace bunga dan organza lace membuatkan skirt kembang dan beralun kepok2. Lace bahagian depan skirt sahaja
skirt cutting mermaid
pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
_
DM ; 017 - 5767318
.
.
.#AmyszaCollection
#BajuKurung
#BajuKurungModen
#KoleksiPakaianWanita
#KoleksiBajuKurung
#BaranganWanita
#MuslimahStyle
#Dress
#Fattzura
#SayajualBaju
#BazarOnline
#MiniKurung
#KurungLace
#BazarPakNil
#Ctdk
#OnlineShopMalaysia
#BajuMurah
#BajuRaya2019
#KedaiOnline
#IgShopMalaysia
#Uitm
#KakiShopping
#Loffatah
#MuslimahAttire
#TrustedSeller
#BajuMuslimah
#KedaiMuslimah
#KoleksiBajuRaya
#Bazaria
#JomShopping


1

#coachretailstore #finalsale
READY STOCK MALAYSIA @ Malaysia Coach Retail store
Postage within 24 hours upon payment
Discount 30-50%
Price valid until 27th January 2019, 10 am (Sunday)

WhatsApp 01111692506 for price quotation

Comes with dustbag, box, paper bag, authenticity card, 2 years warranty & receipt.
#osfw2019_Coach @onestopforwomen_mall @onestopforwomen_readystock

#onestopforwomen_readystock
WhatsApp 01111692506

#coachmy #kkck #pujaanhatikanda #begcoachoriginal #coachbagoriginal #coachoriginal #alamanda #coachreadystock #Putrajaya #bangisentral #hadiah #coachprairie #followmyig #fattzura #giftforher #coachcamerabag #coachputrajaya #birthdaygift #hadiahuntukisteri #hantaran #hadiahuntuktunang #coach #handbagraya #coachretail #ctdk


0

.
.
🌸RESTOK🌸RESTOK🌸RESTOK🌸
.
🌹 POLLY GREY🌹
👀 NO BIG EYES EFFECT 👀
💰 Rm18
📦 Postage 1-5pairs sm: rm8 | ss: rm11
👓 power up to 800 (depend on stock)
🎐 power gap every 50 steps🎐
✔✔mix power in 1pair✔✔
📱whatsapp 013 254 5059 (Link @ my bio)
📐 15mm
🎨 brown, Grey.
📵 No call
🚫 No COD
❌ No urgent order.
❌ no backup buyer(will be block)
❌❌NO BOOKING❌❌
✔ First pay first get
⚠ lens colour may be vary due to lighting, editing & personal eyes colour
.
#teamycv #readytowear
#contactlensmalaysia #softlens
#whosesale #zalora #lensraaya #contactlenscantik
#softlensmurah #sokonglike #beliborong #malaysia #contactlens #koreafashion #koreacontactlensmurah #koreacontactlens #syjual #syjualmurah #barbieeyes #jombeli #kantamata #murah #contactlenscantik #yourcolorfulvisionlens #disneylensmalaysia #ctdk #disneylens #barbieeyes #barbieeyeslens #like4like #comelpipimerah #mommyandmefashion


0

#coachretailstore #finalsale
READY STOCK MALAYSIA @ Malaysia Coach Retail store
Postage within 24 hours upon payment
Discount 30-50%
Price valid until 27th January 2019, 10 am (Sunday)

WhatsApp 01111692506 for price quotation

Comes with dustbag, box, paper bag, authenticity card, 2 years warranty & receipt.
#osfw2019_Coach @onestopforwomen_mall @onestopforwomen_readystock

#onestopforwomen_readystock
WhatsApp 01111692506

#coachmy #kkck #pujaanhatikanda #begcoachoriginal #coachbagoriginal #coachoriginal #alamanda #coachreadystock #Putrajaya #bangisentral #hadiah #coachprairie #followmyig #fattzura #giftforher #coachcamerabag #coachputrajaya #birthdaygift #hadiahuntukisteri #hantaran #hadiahuntuktunang #coach #handbagraya #coachretail #ctdk


0

New arrival!!
_
Kurung Maira Luxe
_
HARGA
RM135
Postage: RN8 SM / RM12 SS
_
Label M dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
_
Material: Cotton Denim Stretchable
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
lengan baju ada zip, friendly wudhuk
potongan kurung moden utk tampil elegant, silang depan baju dijahit lace bunga 3D yg sgt cantik. Lace bahagian depan baju sahaja
skirt ada lapisan kain net yg dijahit lace bunga dan organza lace membuatkan skirt kembang dan beralun kepok2. Lace bahagian depan skirt sahaja
skirt cutting mermaid
pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
_
DM ; 017 - 5767318
.
.
.#AmyszaCollection
#BajuKurung
#BajuKurungModen
#KoleksiPakaianWanita
#KoleksiBajuKurung
#BaranganWanita
#MuslimahStyle
#Dress
#Fattzura
#SayajualBaju
#BazarOnline
#MiniKurung
#KurungLace
#BazarPakNil
#Ctdk
#OnlineShopMalaysia
#BajuMurah
#BajuRaya2019
#KedaiOnline
#IgShopMalaysia
#Uitm
#KakiShopping
#Loffatah
#MuslimahAttire
#TrustedSeller
#BajuMuslimah
#KedaiMuslimah
#KoleksiBajuRaya
#Bazaria
#JomShopping


0

#coachretailstore #finalsale
READY STOCK MALAYSIA @ Malaysia Coach Retail store
Postage within 24 hours upon payment
Discount 30-50%
Price valid until 27th January 2019, 10 am (Sunday)

WhatsApp 01111692506 for price quotation

Comes with dustbag, box, paper bag, authenticity card, 2 years warranty & receipt.
#osfw2019_Coach @onestopforwomen_mall @onestopforwomen_readystock

#onestopforwomen_readystock
WhatsApp 01111692506

#coachmy #kkck #pujaanhatikanda #begcoachoriginal #coachbagoriginal #coachoriginal #alamanda #coachreadystock #Putrajaya #bangisentral #hadiah #coachprairie #followmyig #fattzura #giftforher #coachcamerabag #coachputrajaya #birthdaygift #hadiahuntukisteri #hantaran #hadiahuntuktunang #coach #handbagraya #coachretail #ctdk


0