#ctdk

Instagram photos and videos

#ctdk#fattzura#meletop#viral#aydajebat#yusufiskandar#noradanish#laraalana#bajubudakmurah#aaisyahdhiarana#bajubudakcantik#hotselebriti#hotfm#bajubabygirlmurah#bajubudakperempuan#bajubudakmurahmalaysia#trending#pyjamasmurah#igreviewmalaysia#abpbh31#sentiasabersyukur#ctdkjunior#resepimudah#repost#mothercaremalaysia

Hashtags #ctdk for Instagram

Ready stok...
Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi

#heightup#heightupmurah#heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers


0

.
.
Vita-Lea Iron Formula ini bewarna hijau.
Warna hijau Vita-Lea ni adalah sebab ia diselaputi oleh spirulina.
Tapi jangan risau, bila anda pegang, ia tidak mencair pon!

Sangat bagus buat anda yang ada masalah kelesuan, sebab Vita-Lea memang memberikan TENAGA SEGERA buat anda yang menelannya!

Taknak percaya? MOHHH TRY DULU! 😊

Manfaat Utama VITALEA 1. Penambahan Tenaga Segera ~ pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian

2. Pelengkap Nutrisi ~ Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anemia.

3. Keupayaan Sistem Produktif ~ Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.

4. Metabolisma ~ Sangat membantu dalan stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan.

5. Elemen Penting Pada Sel Tubuh ~ Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon, serta menjaga kesihatan tiroid.

6. Melindungi Organ ~ melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

7. Membantu ibu hamil mendapatkan bacaan HB yang normal bagi ibu hamil yang mengalami HB rendah.

Wasap hakak utk info lanjut! 😍
0199644664

COD πŸ‡πŸ‡ AREA KUANTAN
POSLAJU 🚚✈ SELURUH MALAYSIA
.
#vitalea #tenaga #multivitamin #shakleepahang #shakleekuantan #codkuantan #poslajuseluruhmalaysia #shakleemurah #shakleeump #shakleereadystock #shakleecodkuantan #agenshaklee #wanitaterindah #fattzura #hblow #yusufiskandar #neelofa #pengedarshakleekuantan #shakleepekan #aaisyahdhiarana #aidijuma #laraalana #kuantan #yusufiskandar #pahang #postnatal #prenatal #shakleekemaman #kuipsas #setsihat #ctdk


0

Ready stok...
Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi

#heightup#heightupmurah#heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers


0

OMG !!!
BAPAKK CUN WEHH 😭😭
.
Cap Litleist memang geng-geng Retis je pakai 😍 Kalau korang sauk memang gerenti cun 300%
.
πŸ”₯ RM 45 sahaja
πŸ”₯ Free postage sm
πŸ”₯ Free gift usb cable
πŸ”₯ Boleh request Note
.
WhatsApp 01116853983 πŸ“²


1

Takpe ini kalilah !!Tiba masa utk bermula πŸ’ͺ🏻
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING TEAM POWER❀️FIT MALAYSIA
.
Coach Lona πŸ“²01127183128 ( perempuan shj- klik link di profile @lona.zulkarnaen direct masuk ke wasap )
Coach Ronald πŸ“²0177168485
Certified Group Fitness Trainer & Coach Pemakanan 11 tahun .
.
πŸ›Ž menu sihat , cara masak dan resepi tanpa berlapar, workout berkesan online dan juga step by step bantuan dari coach dan team support
➑️Sesi intake terbaru di buka utk
πŸ†Transformasi 30 Hari (secara online and from your comfort home)
(limited slot as we want result) .
.

#LonaZulkarnaen #senamankurus #sephoraMalaysia#ArcelonaRonald #bajubesarmalaysia #dietkirakalori #kalorimakanan #TeamArcelona #TANTANGAN21HARIKECE #tipsdietoftheday #fitmalaysia #kurustanpaberlapar #jomkurus #gegarvaganza2018 #tudungariani #zalora #bawalexclusive #isteridalamsangkar #Ctdk #singaporefood #Sabah #sarawakFood #Dubai


0

#Repost @bella.ammara.my (@get_repost)
・・・
πŸ”₯Baimonds Scarf masih harga pre-order ye RM39 😱
.
pos rm8sm / rm12ss
.
Click WhatsApp link di profile untuk chat dengan Anne ye β™₯️β™₯️β™₯️
.
www.wasap.my/601162630310/baimondsscarf
.
#baimondsscarf
#bellaammara
#instantscarf
#bellealyahya
#ctdk
#copost


0

kebaikan hak asasi dunia kita ialah kebaikan dari kita sendiri ... best ni sgt best saya dah ada mesti sy tau dan beza kan best ke x kannn
tolong la jangan tenung tenung amik je 2 3 tak akan nyesal sebab beli dan dapar cash back lagi RM200+ best x ? sangat best ... cepat grab ya
Air sakit = lawanya = air sihat mana nak dpt air sihat ....= espring ... why #espring why why ... 1 dalam dunia yang ada teknology uv yang matikan keberuduan kuman virus bakteria yang sgt halus yang ada dalam air sakit ... ada berani nak bg family sihat ... yes this is the answer saya dah guna anda saya cadangkan terbaik bgi tubuh badan manusia ... kalau nak rasa pergi la ke pergunungan himalaya ... jauh sgt ... so nak rasa air nya yes amik lah espring ... cuba dulu ... just bukak air nya rasa direct dari air paip xperlu takung tak perlu sejuk or panas sebb air d pergunungan pun xada panas dan sejuk mereka sihat sehingga beratus tahun kerana menjaga alam dan badan mereka hebat kan ... nak jadi orang hebat jom sy dah ada espring anda ...? ini lah masanya kita pula dapat kn bawakan yang kebahagian kegembiraan ukiran senyuman untuk sebuah family yang terindah jadikan ia sebuah pengalaman yang paling terbaik ddunia ini ... dan ucapkan tahniah pads diri sendiri dan family #espring #bahagia mencipta kebahagian dan permulaan suasana yang indah antara kita sesama manusia yang penuh dengan suasana girang riang gelak tawa β€οΈπŸ’ #love #selama nya
wasap untuk maklumat lanjut #ctdk #espring #dunia #hebat #dunia
kebaikan ini sy share kan dengan korang amik 2 set terus tak gaduh dah www.wasap.my/601110715298/sayamemangnaksangatkebaikanespring


0

kebaikan hak asasi dunia kita ialah kebaikan dari kita sendiri ... best ni sgt best saya dah ada mesti sy tau dan beza kan best ke x kannn
tolong la jangan tenung tenung amik je 2 3 tak akan nyesal sebab beli dan dapar cash back lagi RM200+ best x ? sangat best ... cepat grab ya
Air sakit = lawanya = air sihat mana nak dpt air sihat ....= espring ... why #espring why why ... 1 dalam dunia yang ada teknology uv yang matikan keberuduan kuman virus bakteria yang sgt halus yang ada dalam air sakit ... ada berani nak bg family sihat ... yes this is the answer saya dah guna anda saya cadangkan terbaik bgi tubuh badan manusia ... kalau nak rasa pergi la ke pergunungan himalaya ... jauh sgt ... so nak rasa air nya yes amik lah espring ... cuba dulu ... just bukak air nya rasa direct dari air paip xperlu takung tak perlu sejuk or panas sebb air d pergunungan pun xada panas dan sejuk mereka sihat sehingga beratus tahun kerana menjaga alam dan badan mereka hebat kan ... nak jadi orang hebat jom sy dah ada espring anda ...? ini lah masanya kita pula dapat kn bawakan yang kebahagian kegembiraan ukiran senyuman untuk sebuah family yang terindah jadikan ia sebuah pengalaman yang paling terbaik ddunia ini ... dan ucapkan tahniah pads diri sendiri dan family #espring #bahagia mencipta kebahagian dan permulaan suasana yang indah antara kita sesama manusia yang penuh dengan suasana girang riang gelak tawa β€οΈπŸ’ #love #selama nya
wasap untuk maklumat lanjut #ctdk #espring #dunia #hebat #dunia
kebaikan ini sy share kan dengan korang amik 2 set terus tak gaduh dah www.wasap.my/601110715298/sayamemangnaksangatkebaikanespring


0

Rahsia kejelitaa Ayu Raudhah.
.
.
Miera perasan mereka yang amik vivix umur dah 50-60 tahun tapi kulit nampak cantik dan aunty ni semua nampak muda sahaja..teruja sangat ...apa yang miera nampak mak miera pon lebih sihat, kuku mak miera nampak lebih cantik dari sebelum nie kuku hitam tak cantik macam kena kulat.
.
.
Nk order vivix meh wsap miera .
.
http://01161035119.wasap.my/


1

Alhamdulillah, utk order hari ini:
1. Petai - 3 travel packs & 1 botol
2. Spicy - 3 travel packs & 9 botol
Terima kasih daun keladi, ada rezeki belila lagi. " Ky Leng bilang, sambal kali ni lain mcm rasanya. Lebih sedap dr dulu"....Ibu Yani jawab "Kali ni tempoyak lebih, semua lebih, harga terbaik 😁 😁" #lebihtempoyak
#lebihumph #sambal #sambalikanbilis #sambalikanbilistempoyak #tempoyak #ikanbilissabah #sambal #ctdk


0

.
✨LAURAA BLOUSE✨
.
SIZE : S, M, L, XL, XXL
COLOR : 5 COLOR
MATERIAL : COMO CREPE
.
βœ… MESRA WUDHUK
Lengan berbutang so senang la nk ambil wudhuk
.
βœ… BREASTFEED FRIENDLY
Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb ada zip kt dada
.
βœ… MATERIAL YANG MEWAH
Semua dh sedia maklum kain Como Crepe yg selesa, tak panas, lembut dan jatuh terletak
.
.
HARGA LAURAA BLOUSE?
.
1 HELAI RM65
harga termasuk pos
.
Tapi... kalau nak laaagi jimat
Jom beli combo terus!
.
BUY 3 FREE 1!!
πŸ”₯πŸ”₯3 HELAI RM195πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯3 HELAI RM195πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯3 HELAI RM195πŸ”₯πŸ”₯ πŸ“¦TERMASUK POS
.
.
.
Kalau uolls serius berminat, Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio sekarang ye.😘
.
.
.
.
.
#baju #bajublousemurah #blouse #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhmalaysia #blouseplain #blousewanita #blousesaizbesar #blouses #blousemenyusu #blousemenyusumalaysia #blousemenyusumurah #blousemenyusulabuh #blousemenyusumuslimah #blousemesrawudhuk #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tvalhijrah #ctdk #fattzura #mirafilzah #wanyhasrita #tuniklabuh #tunik #munafik2 #lelakikirimantuhan


0

.
✨LAURAA BLOUSE✨
.
SIZE : S, M, L, XL, XXL
COLOR : 5 COLOR
MATERIAL : COMO CREPE
.
βœ… MESRA WUDHUK
Lengan berbutang so senang la nk ambil wudhuk
.
βœ… BREASTFEED FRIENDLY
Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb ada zip kt dada
.
βœ… MATERIAL YANG MEWAH
Semua dh sedia maklum kain Como Crepe yg selesa, tak panas, lembut dan jatuh terletak
.
.
HARGA LAURAA BLOUSE?
.
1 HELAI RM65
harga termasuk pos
.
Tapi... kalau nak laaagi jimat
Jom beli combo terus!
.
BUY 3 FREE 1!!
πŸ”₯πŸ”₯3 HELAI RM195πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯3 HELAI RM195πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯3 HELAI RM195πŸ”₯πŸ”₯ πŸ“¦TERMASUK POS
.
.
.
Kalau uolls serius berminat, Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio sekarang ye.😘
.
.
.
.
.
#baju #bajublousemurah #blouse #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhmalaysia #blouseplain #blousewanita #blousesaizbesar #blouses #blousemenyusu #blousemenyusumalaysia #blousemenyusumurah #blousemenyusulabuh #blousemenyusumuslimah #blousemesrawudhuk #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tvalhijrah #ctdk #fattzura #mirafilzah #wanyhasrita #tuniklabuh #tunik #munafik2 #lelakikirimantuhan


0

.
MAISARAH SET WITH PARIO SKIRT
.
πŸ“Œ Material blouse moss crepe.
πŸ“Œ dihiasi jahitan lace sulam di lengan
πŸ“Œ Material skirt pario batik cotton
πŸ“Œ free buckle utk pario
.
.
UKURAN
.
BLOUSE
BAHU 15"
DADA 38"
PANJANG LENGAN 21"
KETIAK 18"
LABUH 25"

SKIRT
LEBAR BAHAGIAN BAWAH 60"
LEBAR TERMASUK TALI 117"
LABUH 36"
.
.
❀️ Harga : RM92sm/RM97ss
.
.
.
.
.
.
Nak order boleh terus wasap saya. Klik je link wasap dibawah
www.wasap.my/+60192089572
.
.
#hargamampumilik #jombeli #malaysia #bazarmalaysia #elegan #bazarpaknilmurah #erezeki #surirumah #terapiinstagram #meletop #maross_shoppe #fattzura #sideincome #rezekidariAllah #newlook #malaysia #dresscantik #instashop #malaysia #onlineshopping #rezekihalal #ajimaura #irfankhairi #ctdk #chubby #viral #kebayamoden #kurungmoden


0

.
✨LAURAA BLOUSE✨
.
SIZE : S, M, L, XL, XXL
COLOR : 5 COLOR
MATERIAL : COMO CREPE
.
βœ… MESRA WUDHUK
Lengan berbutang so senang la nk ambil wudhuk
.
βœ… BREASTFEED FRIENDLY
Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb ada zip kt dada
.
βœ… MATERIAL YANG MEWAH
Semua dh sedia maklum kain Como Crepe yg selesa, tak panas, lembut dan jatuh terletak
.
.
HARGA LAURAA BLOUSE?
.
1 HELAI RM65
harga termasuk pos
.
Tapi... kalau nak laaagi jimat
Jom beli combo terus!
.
BUY 3 FREE 1!!
πŸ”₯πŸ”₯3 HELAI RM195πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯3 HELAI RM195πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯3 HELAI RM195πŸ”₯πŸ”₯ πŸ“¦TERMASUK POS
.
.
.
Kalau uolls serius berminat, Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio sekarang ye.😘
.
.
.
.
.
#baju #bajublousemurah #blouse #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhmalaysia #blouseplain #blousewanita #blousesaizbesar #blouses #blousemenyusu #blousemenyusumalaysia #blousemenyusumurah #blousemenyusulabuh #blousemenyusumuslimah #blousemesrawudhuk #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tvalhijrah #ctdk #fattzura #mirafilzah #wanyhasrita #tuniklabuh #tunik #munafik2 #lelakikirimantuhan


0

FLOWY PRINCESS SKIRT + BURBERRY BATWING
.
HARGA:
SKIRT : RM40.00
BATWING SHIRT: RM39.00
Postage RM8 sm/ RM12 ss
_
Details :
πŸ”₯ Design Princess Skirt Flowy
πŸ”₯ Material Soft Lace + Full Lining (pinggang full getah)
πŸ”₯ Material baju: Cotton (Kain sejuk dan less iron)
_
Ukuran skirt
PINGGANG SKIRT : 24-36’
PUNGGUNG : muat sampai 44’
PANJANG : 40’
_
Ukuran baju(Free Size S to L)
BAHU : 13-16’
KETIAK : 14-18’
DADA : muat sampai 40’
PANJANG LENGAN : 17’
PANJANG BAJU : 16’
_
Whatsapp +60164478748 untuk details ye
.
Nak lagi senang??? Klik je link ni:
http://www.wasap.my/60164478748
.
#mstaronline #bazaarpaknil #skirtmurah #skirtcantik #skirtkembang #skirtlabuh #paskal #visitmyig #bazaronlinemalaysia #terlajaklaris #bazaarmalaysia #minikurung #malaysiatrending #husna #kakiviral #meletop #zamani #gegarvaganza #fattzura #ctdk


0

serius nampak shantek sangat😍

tq adear customer 😊😘 berminat boleh whatsapp ciktin ye 😊 ☎️http://www.wasap.my/601114363955 @cadarkarpettotopatchworkmurah
cadarqueen #ctdk #ajimaura #brunei #singapore


0

Orang tak rase macam mana bila kite gemuk.. Nak beribadah susah.. Nk jalan kesana kemari susah.. Nk shopping baju xde size.. Semua orang yang mengata tak tahu... So bila anda dah berada di track yang betul..jangan lepaskan impian anda.. Kejar sampai dapat.. Kalau nak ikut mulut orang yang suka mengata nie.. Sampai ke sudah kita gemuk... .
.
Coach Qin
Loss 26.5 kg 8month
Tq #getfitnowonline.. Kalau harap diet cakap jee..memang tak merasa kurus ni.. .
.
#senaman #pemakanansihat #belajar #ilmudiet #tipsihat
#tipsdiet #menusihat #menediet #jubahbesar #jubahsouq #bigsize #plussize #makeup #ctdk #isteriuntukdisewa #lelakikirimantuhan#bawallovers #bawalexclusive #onlinecoach #onlinecoaching #getfitnowonline


0

FLOWY PRINCESS SKIRT + BURBERRY BATWING
.
HARGA:
SKIRT : RM40.00
BATWING SHIRT: RM39.00
Postage RM8 sm/ RM12 ss
_
Details :
πŸ”₯ Design Princess Skirt Flowy
πŸ”₯ Material Soft Lace + Full Lining (pinggang full getah)
πŸ”₯ Material baju: Cotton (Kain sejuk dan less iron)
_
Ukuran skirt
PINGGANG SKIRT : 24-36’
PUNGGUNG : muat sampai 44’
PANJANG : 40’
_
Ukuran baju(Free Size S to L)
BAHU : 13-16’
KETIAK : 14-18’
DADA : muat sampai 40’
PANJANG LENGAN : 17’
PANJANG BAJU : 16’
_
Whatsapp +60164478748 untuk details ye
.
Nak lagi senang??? Klik je link ni:
http://www.wasap.my/60164478748
.
#mstaronline #bazaarpaknil #skirtmurah #skirtcantik #skirtkembang #skirtlabuh #paskal #visitmyig #bazaronlinemalaysia #terlajaklaris #bazaarmalaysia #minikurung #malaysiatrending #husna #kakiviral #meletop #zamani #gegarvaganza #fattzura #ctdk


0

FLOWY PRINCESS SKIRT + BURBERRY BATWING
.
HARGA:
SKIRT : RM40.00
BATWING SHIRT: RM39.00
Postage RM8 sm/ RM12 ss
_
Details :
πŸ”₯ Design Princess Skirt Flowy
πŸ”₯ Material Soft Lace + Full Lining (pinggang full getah)
πŸ”₯ Material baju: Cotton (Kain sejuk dan less iron)
_
Ukuran skirt
PINGGANG SKIRT : 24-36’
PUNGGUNG : muat sampai 44’
PANJANG : 40’
_
Ukuran baju(Free Size S to L)
BAHU : 13-16’
KETIAK : 14-18’
DADA : muat sampai 40’
PANJANG LENGAN : 17’
PANJANG BAJU : 16’
_
Whatsapp +60164478748 untuk details ye
.
Nak lagi senang??? Klik je link ni:
http://www.wasap.my/60164478748
.
#mstaronline #bazaarpaknil #skirtmurah #skirtcantik #skirtkembang #skirtlabuh #paskal #visitmyig #bazaronlinemalaysia #terlajaklaris #bazaarmalaysia #minikurung #malaysiatrending #husna #kakiviral #meletop #zamani #gegarvaganza #fattzura #ctdk


0

FLOWY PRINCESS SKIRT + BURBERRY BATWING
.
HARGA:
SKIRT : RM40.00
BATWING SHIRT: RM39.00
Postage RM8 sm/ RM12 ss
_
Details :
πŸ”₯ Design Princess Skirt Flowy
πŸ”₯ Material Soft Lace + Full Lining (pinggang full getah)
πŸ”₯ Material baju: Cotton (Kain sejuk dan less iron)
_
Ukuran skirt
PINGGANG SKIRT : 24-36’
PUNGGUNG : muat sampai 44’
PANJANG : 40’
_
Ukuran baju(Free Size S to L)
BAHU : 13-16’
KETIAK : 14-18’
DADA : muat sampai 40’
PANJANG LENGAN : 17’
PANJANG BAJU : 16’
_
Whatsapp +60164478748 untuk details ye
.
Nak lagi senang??? Klik je link ni:
http://www.wasap.my/60164478748
.
#mstaronline #bazaarpaknil #skirtmurah #skirtcantik #skirtkembang #skirtlabuh #paskal #visitmyig #bazaronlinemalaysia #terlajaklaris #bazaarmalaysia #minikurung #malaysiatrending #husna #kakiviral #meletop #zamani #gegarvaganza #fattzura #ctdk


0

FLOWY PRINCESS SKIRT + BURBERRY BATWING
.
HARGA:
SKIRT : RM40.00
BATWING SHIRT: RM39.00
Postage RM8 sm/ RM12 ss
_
Details :
πŸ”₯ Design Princess Skirt Flowy
πŸ”₯ Material Soft Lace + Full Lining (pinggang full getah)
πŸ”₯ Material baju: Cotton (Kain sejuk dan less iron)
_
Ukuran skirt
PINGGANG SKIRT : 24-36’
PUNGGUNG : muat sampai 44’
PANJANG : 40’
_
Ukuran baju(Free Size S to L)
BAHU : 13-16’
KETIAK : 14-18’
DADA : muat sampai 40’
PANJANG LENGAN : 17’
PANJANG BAJU : 16’
_
Whatsapp +60164478748 untuk details ye
.
Nak lagi senang??? Klik je link ni:
http://www.wasap.my/60164478748
.
#mstaronline #bazaarpaknil #skirtmurah #skirtcantik #skirtkembang #skirtlabuh #paskal #visitmyig #bazaronlinemalaysia #terlajaklaris #bazaarmalaysia #minikurung #malaysiatrending #husna #kakiviral #meletop #zamani #gegarvaganza #fattzura #ctdk


2

BUAT SPA HANYA DI RUMAH ANDAβ€Ό

Beruntunglah yang dapatkan Set mandian ini pada bulan November 2018 ini. Kerana promosinya sangat tidak masuk akal.
Apa yang bestnya tentang set wangian ini?? Mary Kay Fragrance Mist ni jika anda pakai, bau wanginya tu lekat sampai ke malam.

Ada 3 haruman berbeza. Semua pun wangi-wangi tau. Sampai pening nak pilih yang mana🀭 🌈 Paint the Sky - bauan floral lembut (warna pink)
🌈 Chase a Rainbow - bauan fruity lembut (warna purple)
β›΅ Sail to the Moon - bauan citrus limau (warna biru)

Ada juga dijual 1 set bersama BODY SHOWER & BODY LOSYEN. Lagi meletop wanginya kalau pakai sekaligus.

Sesuai sangat untuk kegunaan sendiri, sebagai hadiah @ untuk hantaran kepada bakal pengantin.

Dapatkan promosi terlajak laku pada bulan November 2018 ini sahaja.
Nak free postage ? Free gift ? Free Consultation. Jom2
Pm wany, Im here to assist tou😍 .

Berminat utk mencuba? πŸ“² http://www.wasap.my/60165661639 😍😍 #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaymelaka #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaykotatinggi #marykayipoh #marykaykl #marykaypj #Timewise #malacep #skinvigorate #ipoh #shahalam #aesthetic #dermatologist #ctdk #g


0

FLOWY PRINCESS SKIRT + BURBERRY BATWING
.
HARGA:
SKIRT : RM40.00
BATWING SHIRT: RM39.00
Postage RM8 sm/ RM12 ss
_
Details :
πŸ”₯ Design Princess Skirt Flowy
πŸ”₯ Material Soft Lace + Full Lining (pinggang full getah)
πŸ”₯ Material baju: Cotton (Kain sejuk dan less iron)
_
Ukuran skirt
PINGGANG SKIRT : 24-36’
PUNGGUNG : muat sampai 44’
PANJANG : 40’
_
Ukuran baju(Free Size S to L)
BAHU : 13-16’
KETIAK : 14-18’
DADA : muat sampai 40’
PANJANG LENGAN : 17’
PANJANG BAJU : 16’
_
Whatsapp +60164478748 untuk details ye
.
Nak lagi senang??? Klik je link ni:
http://www.wasap.my/60164478748
.
#mstaronline #bazaarpaknil #skirtmurah #skirtcantik #skirtkembang #skirtlabuh #paskal #visitmyig #bazaronlinemalaysia #terlajaklaris #bazaarmalaysia #minikurung #malaysiatrending #husna #kakiviral #meletop #zamani #gegarvaganza #fattzura #ctdk


0

πŸ””πŸ“£RM80‼️RM80 SEMETER ‼️ (Swipe ya!)
.
LIVE UPDATE JAKARTA 17-19 NOVEMBER 2018
.
πŸ’•PREORDER 3D LACE JAKARTA
.
πŸ“¬RM10 Semenanjung, RM17 SS
.
.
.
βœ…LAST PAYMENT 18 NOV @ 12 TENGAH HARI.
.
βœ…DEPO 50% SAHAJA DAHULU, KAIN SAMPAI BARU LANGSUM‼️
.
βœ…TARGET POST OUT START 21 NOV 2018
.
πŸ“ŒSERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER.
.
.
❀️To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +6012. 350. 3276 ATAU KLIK LINK WASAP DI BIO IG
.
Pengguna fb page KLIK LINK :
.
www.wasap.my/60123503276
.
#batikjakarta #batikmurah #batikmeter #batikmalaysia #kurungbatik #kebayabatik #kainkipasdepan #batikcantik #ctdk #fattzura #neelofa #meletop #farahnabilah #mirafilzah #batiksilk #lacemewah #batiklace #schaalyahya #lacecantik #lacemurah #lacenikah


0

Anak-anak dara memang tak ready lagi nak 'let it go' dengan FROZEN tumbler ni. .

Sesuai nak bawa pergi tadika or nursery. Boleh latih anak2 minum banyak air masak bila ada tumbler yang diorang suka 😍
.
#teamsuperladyπŸ’₯ #jjcmtv3 #weightlosshelp #jovianista #foodpornmalaysia #instaseleb #sifufbads #jomkurus1malaysia #intermittenfastingmalaysia #ctdk #yangterindah #hautecouture #cintatiadaganti #artismalaysia


1

AWAK,kalau nak PUTIH xpayah inject inject..kan scary tuu..sental jerr tangan badan awak dengan SABUN SPARKLE SOAP❀️❀️sental segala daki tu..☝🏻☝🏻Alaa macam ala ala spa kat rumah ..buang daki MAKIN CERAHH😍😍😍
.
.
Testimoni kita ni banyak meh wassap sekarang ada PROMOSI πŸ˜πŸ“²0189149491
.
.
#putih #sabunpemutih #sabundaki #whiteningsoap #hilangdaki #produkkecantikan #jualsabunpemutih #sayajualkosmetik #kosmetikoriginal #pemborongkosmetik #produkviral #beautyinjection #ubatputih #putihgebu #putihmulus #kulitcantik #kulitcerah #bazarpaknil #uitmshahalam #ukm #neelofa #noradanish #terlajaklaris #sayajualmurah #sayajualonline #uum #spamalaysia #nur #instafamous #CTDK


1

πŸ””πŸ“£RM35‼️RM35 SEMETER ‼️ (Swipe ya!)
.
LIVE UPDATE JAKARTA 17-19 NOVEMBER 2018
.
πŸ’•PREORDER BATIK PREMIUM RM35 SEMETER.
.
πŸ“¬RM10 Semenanjung, RM17 SS
.
.
.
βœ…LAST PAYMENT 18 NOV @ 12 TENGAH HARI.
.
βœ…DEPO 50% SAHAJA DAHULU, KAIN SAMPAI BARU LANGSUM‼️
.
βœ…TARGET POST OUT START 21 NOV 2018
.
πŸ“ŒSERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER.
.
.
❀️To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +6012. 350. 3276 ATAU KLIK LINK WASAP DI BIO IG
.
Pengguna fb page KLIK LINK :
.
www.wasap.my/60123503276
.
#batikjakarta #batikmurah #batikmeter #batikmalaysia #kurungbatik #kebayabatik #kainkipasdepan #batikcantik #ctdk #fattzura #neelofa #meletop #farahnabilah #mirafilzah #batiksilk #lacemewah #batiklace #schaalyahya #lacecantik #lacemurah #lacenikah


0