#foundation

Instagram photos and videos

#foundation#makeup#beauty#instamakeup#concealer#fashion#lipstick#eyeliner#eyeshadow#cosmetics#cosmetic#beautiful#mascara#gloss#lip#powder#eyes#eyebrows#lashes#primers#crease#base#lash#lips#palettes#putihkekal#glitter#glue#ส#mua#รองพ#skincare#bazarpaknil#beautyproduct#igshop#makeupaddict#makeupartist

Hashtags #foundation for Instagram

DOUBLE WEIGHT. TRIPLE EFFECTIVE

BEAUTY SECRET SHALICIOUS LIMITED

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM125 SAHAJA!
STOK TERHAD UNTUK 1000 UNIT TERAWAL SAHAJA
.
KINI DENGAN 2x GANDA BERAT.
KINI DENGAN 3x GANDA KEBERKESANAN.
HANYA UNTUK WAKTU TERHAD.
STOK AMAT TERHAD.
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200g MENGANDUNGI
💊Vitamin C -
💎 Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit.
💎 Penghasilan Kolagen. Kolagen adalah komponen hydroxyproline dan hydroxylysine, 2 elemen untuk mengikat molekul yang menghasilkan kolagen. Ia menjadikan kulit menjadi gebu serta warna tona pada muka
💎 Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam serta tidak bermaya. Kolagen melembapkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan juga tanda penuaan
💎 Mencerahkan kulit. Kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah
💎 Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas
💎 Memudarkan Parut Jerawat
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS TERBUKTI
💎Mengembalikan keanjalan kulit
💎Mencerahkan kulit dan seluruh badan
💎Mengecut dan menghilangkan jerawat
💎Menghilangkan jeragat di muka
💎Warna kulit menjadi sekata
💎Kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MUDAH DIAMALKAN
🥄Dengan hanya 1 sudu teh sebelum sarapan
🥄Dan hanya 1 sudu teh sebelum tidur
🥄Sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah.
.
💮READY STOCK
💮STOCK LAKU KERAS
💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#beautysecretlimited #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #instashop #bazarpaknil #igshop #supplementputihkankulit #kulitcerah #putihkekal #foundation #beautyproduct #bsgemuk #viral #putihkekal #putihsatubadan #putih #pemborong #produkkecantikkanmurah #barangmurah


0

DOUBLE WEIGHT. TRIPLE EFFECTIVE

BEAUTY SECRET SHALICIOUS LIMITED

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM125 SAHAJA!
STOK TERHAD UNTUK 1000 UNIT TERAWAL SAHAJA
.
KINI DENGAN 2x GANDA BERAT.
KINI DENGAN 3x GANDA KEBERKESANAN.
HANYA UNTUK WAKTU TERHAD.
STOK AMAT TERHAD.
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200g MENGANDUNGI
💊Vitamin C -
💎 Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit.
💎 Penghasilan Kolagen. Kolagen adalah komponen hydroxyproline dan hydroxylysine, 2 elemen untuk mengikat molekul yang menghasilkan kolagen. Ia menjadikan kulit menjadi gebu serta warna tona pada muka
💎 Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam serta tidak bermaya. Kolagen melembapkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan juga tanda penuaan
💎 Mencerahkan kulit. Kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah
💎 Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas
💎 Memudarkan Parut Jerawat
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS TERBUKTI
💎Mengembalikan keanjalan kulit
💎Mencerahkan kulit dan seluruh badan
💎Mengecut dan menghilangkan jerawat
💎Menghilangkan jeragat di muka
💎Warna kulit menjadi sekata
💎Kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MUDAH DIAMALKAN
🥄Dengan hanya 1 sudu teh sebelum sarapan
🥄Dan hanya 1 sudu teh sebelum tidur
🥄Sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah.
.
💮READY STOCK
💮STOCK LAKU KERAS
💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#beautysecretlimited #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #instashop #bazarpaknil #igshop #supplementputihkankulit #kulitcerah #putihkekal #foundation #beautyproduct #bsgemuk #viral #putihkekal #putihsatubadan #putih #pemborong #produkkecantikkanmurah #barangmurah


0

Yesterday they began digging a trench under the foundation foundation for the fence
#brick #foundation #foundation
#construction #buildings


0

DOUBLE WEIGHT. TRIPLE EFFECTIVE

BEAUTY SECRET SHALICIOUS LIMITED

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM125 SAHAJA!
STOK TERHAD UNTUK 1000 UNIT TERAWAL SAHAJA
.
KINI DENGAN 2x GANDA BERAT.
KINI DENGAN 3x GANDA KEBERKESANAN.
HANYA UNTUK WAKTU TERHAD.
STOK AMAT TERHAD.
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200g MENGANDUNGI
💊Vitamin C -
💎 Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit.
💎 Penghasilan Kolagen. Kolagen adalah komponen hydroxyproline dan hydroxylysine, 2 elemen untuk mengikat molekul yang menghasilkan kolagen. Ia menjadikan kulit menjadi gebu serta warna tona pada muka
💎 Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam serta tidak bermaya. Kolagen melembapkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan juga tanda penuaan
💎 Mencerahkan kulit. Kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah
💎 Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas
💎 Memudarkan Parut Jerawat
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS TERBUKTI
💎Mengembalikan keanjalan kulit
💎Mencerahkan kulit dan seluruh badan
💎Mengecut dan menghilangkan jerawat
💎Menghilangkan jeragat di muka
💎Warna kulit menjadi sekata
💎Kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MUDAH DIAMALKAN
🥄Dengan hanya 1 sudu teh sebelum sarapan
🥄Dan hanya 1 sudu teh sebelum tidur
🥄Sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah.
.
💮READY STOCK
💮STOCK LAKU KERAS
💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#beautysecretlimited #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #instashop #bazarpaknil #igshop #supplementputihkankulit #kulitcerah #putihkekal #foundation #beautyproduct #bsgemuk #viral #putihkekal #putihsatubadan #putih #pemborong #produkkecantikkanmurah #barangmurah


0

tinted moisturizer adalah produk kosmetik bernutrisi dari NU SKIN
Tinted adalah bedak cair yang juga bisa jadi pelembab dan sunblock karna ada nutrisi yang melembabkan juga kandungan SPF 15, vit A dan E.

Hasilnya ringan,natural,cerah,lembut,halus,samarkan pori, khusus warna Fair bikin efek segar ngePink di wajah.
Pilihan warna tinted :
-Fair (kulit putih) : bikin efek ngepink
-Sand (Kulit Sawo Matang)
-Beige (kulit gelap)

Kerennya tinted :
- mengandung SPF 15
- Anti UVA dan UVB, sehingga mampu melindungi kulitmu dari efek buruk sinar matahari selama 2-2,5 jam
- Moistuizer umtuk melembabkan kulit
- efek samarkan pori yg besar
- gak perlu sunblock, pelembab dan bedak lagi
- tidak waterprof, tapi setelah wudhu dan berkeringat tetap cling berjamjam
- isi 40ml, cuma pake 1 tetes tuk seluruh wajah bisa tuk 6bulan pemakaian
- hemat uang, hemat waktu kamu ga perlu beli pelembab+bedak, Praktis cuma oles tinted gak repot dempul

WA: 0812 - 6386 - 5080

#tinted #tintednuskin #bedakcair #foundation #spf #pelembab #skincareroutine


0

TAILOR-MADE SKIN REJUVENATION BY A TRAINED PHYSICIAN // #firstpointskincare Call us today.


1

**LUXXE WHITE REVEAL DD STICK** 💁8 BENEFITS in just 1 PRODUCT ✔️Brightens skin
✔️Leaves you with a lightweight feeling
✔️Hydrates skin
✔️Minimizes pores
✔️SPF 50 PA+++
✔️Acts as Primer
✔️Acts as Concealer
✔️Comes with a built-in core essence

8-in-1! 😱
Yes it's 8-in-1 product intended for MEN & WOMEN. 😉

Avail it now!

Kindly message us now for more details! 😊

#luxxe #luxxeproducts #luxxewhitereveal #ddstick #cccream #bbcream #concealer #primer #brightensskin #skincare #foundation #makeup #spf #pores #coreessence #pampaganda #pampaputi #kutisartista #spf50 #spfmakeup #8in1 #beautyproduct #philippines #awardwinning #skincareproduct #onlinestoreph #onlineshop


0

Foundation Royal Jelly SPF 20 😍 . Foundie mana yang sudah mengandung royal jelly..? Sudah ber spf 20 juga..? Selain berfungsi meratakan warna kulit, foundation ini juga bisa jadi antiaging karena mengandung royal jelly.. Bisa juga melindungi dari efek radikal bebas karena sudah mengandung spf 20.. 😍 Multifungsi sebagai makeup, nutrisi dan proteksi sekaligus.. eitss tahan AIR juga loo 👍👏😍 Yeayyy, pokoknya susah jelasin kerennya foundie ini kalo ga coba langsung.. 👍 . Bawa ini kemana-mana dan dicoba ke temen pasti langsung pada ngiler pengen beli.. 😘 Produk wajib bawa ❤️ . Tanya/order/joint Jafra
RAHMA
Wa/Line : 0896 6451 7225
@jafrarahma_

#jafra #jafraindonesia #foundationjafra #foundation #foundationroyaljelly #spf20 #makeupaddict #jaframakassar #jafrapare #foundationroyaljellyjafra #foundationspf #foundationspf20 @ Stasiun Karanganyar


0

Customer Feedback.
.
.
Using Autumn Tone for her skin.
.
.
“Foundation okey , sangat Selesa Pakai”
.
.
Fayce Foundation ni sangat sesuai untuk dijadikan sebagai product make up harian kita sebab :
✅ Witch Hazel -ni sesuai untuk all skin type dan protect kulit kita macam skin care juga.
✅ SPF30
✅ Moisturiser & Whitening
✅ Oil Control
.
Harga Sebotol : RM 69 (exclude postage)
Quantity : 30 ML
Postage : Isnin- Jumaat (Hari Bekerja)
📦 Semenanjung Malaysia (SM) : RM8
📦 Sabah & Sarawak (SS) : RM 12
————————————————————————
COD : Shah Alam Area (Dan Kawasan yang sewaktu dengannya)
————————————————————————-
Nak barang cepat? Boleh Self-pick up kat Seksyen 13,Shah Alam . 😊
————————————————————————-
Boleh Click Link In Bio to Purchase or have any inquiries ❤️❤️
.
#shahalam #officialagent #faycefoundation #byhaniszalikha #newera #fybeauty #bebeauty #petalingjaya #klanglama #srisentosa #tamanmedan #makeup #flawfayce #beflaws #foundation #malaysian #malaysia #asian #kualalumpur #selangor #mua #bestfoundation #2018 #mua #shahalamresident #shahalamcity #beflawless #newevolusi #foundationfaceandbodymac #shahalamcity #shahalamdihatiku


0

Having blemishes and uneven skin tone? Worry not, now you can have a perfect skin with Forest Colour All In one Collagen Perfecting Foundation. Now available at Guardian Kuantan City Mall, Kuantan.
#forestcolourmy #fcbeautysquad #fclovers #forestcolourcosmetics #antiagingcosmetics #merawatsambilcantik #celebratebeautyinyou #guardian #fashion #cosmetics #herbal #foundation #lipgloss #makeupsetting #makeup #lipstick #mascara #eyeliner #makeuptips #beautytips #elegance #lessismore #dailyroutine #motd #instamakeup #instafamous #instaglam


1

ESCAPE!!!
Countdown begins - ilismo live in Canada July 1st 2018- 3pm to 10 pm event
#jamaalmagloire #foundation #giving #youth #achance #escape #canada #day on the #beach #live #music #food #drinks #fun #fete
#see #you #there 🎉💝🐦


0

Arrive curious, leave inspired. The Bill & Melinda Gates Foundation Discovery Center invites you to explore interactive exhibits and powerful stories highlighting how the Foundation works to improve the quality of life for billions of people around the globe. Plan your visit with the link in our bio! #EnjoySeattle
.
.
.
#seattle #museum #tourism #travel #learn #grow #globe #global #experience #give #giveback #pnw #gates #foundation #explore #exhibit #discover #northwest #free #familyfriendly #allages


0

Foundation Royal Jelly SPF 20 😍 . Foundie mana yang sudah mengandung royal jelly..? Sudah ber spf 20 juga..? Selain berfungsi meratakan warna kulit, foundation ini juga bisa jadi antiaging karena mengandung royal jelly.. Bisa juga melindungi dari efek radikal bebas karena sudah mengandung spf 20.. 😍 Multifungsi sebagai makeup, nutrisi dan proteksi sekaligus.. eitss tahan AIR juga loo 👍👏😍 Yeayyy, pokoknya susah jelasin kerennya foundie ini kalo ga coba langsung.. 👍 . Bawa ini kemana-mana dan dicoba ke temen pasti langsung pada ngiler pengen beli.. 😘 Produk wajib bawa ❤️ . Tanya/order/joint Jafra
RAHMA
Wa/Line : 0896 6451 7225
@jafrarahma_

#jafra #jafraindonesia #foundationjafra #foundation #foundationroyaljelly #spf20 #makeupaddict #jaframakassar #jafrapare #foundationroyaljellyjafra #foundationspf #foundationspf20 @ Stasiun Karanganyar


0

@maccosmetics
#maccorector #foundation #concealer #lipstick #eyeliner
@anastasiabeverlyhills - brow pomade in shade granite
- amrezy highlighter - cream contour palette
@kissproducts - lashes
@morphebrushes - jacklin hill palette


0

ปกปิดปัญหากวนใจ รอยคล้ำใต้ตา รอยหนวด รีทัชผิวให้เนียนสวยแบบ คุณเจนนี่ ปาหนัน ได้ ด้วยรองพื้นรัน รองพื้นเนื้อดี สีสวย การันตีโดยน้องฉัตร
รองพื้นรัน 5 เฉดสี ให้ปกปิดสมบูรณ์แบบ Full Coverage
Makeup by: น้องฉัตร
รองพื้นรันเบอร์ 04

#รันรีทีช #รีทัช #รองพื้นรัน #รันมินิ #foundation
#ranretouchskin

สนใจสินค้า
Line: gopp_sd
หรือคลิก⤵️⤵️⤵️
http://bit.ly/2gH17B4


0

MINI SACHET
isi 5 ml
LIQUID FOUNDATION PA 30 ++ dapat free BRUSH yg berbahan kualitas KOREA :)
ada dua warna :
21 light beige
23 natural beige 📧➡️Pemesanan hubungi:
Wa 0857-1343-8026
Line official @arumbeautycare (pakai @yah)
Perawatan kulit tidak hanya harus dilakukan pada malam hari pada waktu pemakaian mouisturizer cream sebelum tidur, dengan pemakaian LIQUID FOUNDATION, kulit dirawat, dilembabkan dan dicerahkan pada saat pemakaian make up.

Cocok untuk : Semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kulit yang kusam dan kasar, kulit berminyak dan berjerawat, dan kulit kemerahan.

Rasakan hasil yang belum pernah Anda alami sebelumnya:
* Mengangkat kulit yang kendur, menjadikannya lebih kencang
* Menghilangkan garis-garis halus dan keriput
* Kulit yang kering menjadi lebih lembut dan sehalus sutera
* Secara keseluruhan, kulit menjadi lebih muda dan lentur
* Melembabkan kulit
* Warna kulit menjadi lebih cerah.
.
.
.
#88liquidfoundationmurah #88liquidfoundationori #88liquidfoundationmurah #eityeightliquidfoundationori #eityeightliquidfoundationmurah #eityeightliquidfoundation # #liquidfoundation88 #foundation #liquidfoundation #liquidfoundationmurah #foundationmurah #foundation88 #foundationver88 #ver88foundation #88foundation #eityeightfoundation #ver88ori


0

#foundation: Fist time using @colourpopcosmetics no filter foundation. I did not use any moisturizer as primer so cling on some drier spot but it can be solved with some moisturizer. Other than that I like the finish and how it feels. This is only one layer and applied with sponge.
#eyeshadow: @tartecosmetics Chrome paint eyeshadow, it is so beautiful and so pigmented (that is the metal gold shade on my eyelid) I love it!
The darker eye shadow color is @colourpopcosmetics Super sick eyeshadow in Chromoscope.
#lip : @fentybeauty Gloss bomb
#blush : @shiseido Face color enhancing trio RD1

Ps: I only use finger to apply the eyeshadows. #makeup #colourpop #tarte


0

Foundation Royal Jelly SPF 20 😍 . Foundie mana yang sudah mengandung royal jelly..? Sudah ber spf 20 juga..? Selain berfungsi meratakan warna kulit, foundation ini juga bisa jadi antiaging karena mengandung royal jelly.. Bisa juga melindungi dari efek radikal bebas karena sudah mengandung spf 20.. 😍 Multifungsi sebagai makeup, nutrisi dan proteksi sekaligus.. eitss tahan AIR juga loo 👍👏😍 Yeayyy, pokoknya susah jelasin kerennya foundie ini kalo ga coba langsung.. 👍 . Bawa ini kemana-mana dan dicoba ke temen pasti langsung pada ngiler pengen beli.. 😘 Produk wajib bawa ❤️ . Tanya/order/joint Jafra
RAHMA
Wa/Line : 0896 6451 7225
@jafrarahma_

#jafra #jafraindonesia #foundationjafra #foundation #foundationroyaljelly #spf20 #makeupaddict #jaframakassar #jafrapare #foundationroyaljellyjafra #foundationspf #foundationspf20 @ Stasiun Karanganyar


0

We designed some fancy new Spot UV business cards for @thecarlyryanfoundation.


3

Dnars pimple care now available for instant purchase
Price: 750rf
Call or viber 9657266
Free delivery
#insta #maldivian #icm3 #9657266 #instagram #instamakeup #foundation #makeup #college #skincare #beauty


0

ตื่นมาปลื้มปริ่ม กับข้อความน่ารักๆจากลูกค้า และรีวิวสุดประทับใจ ^_^ ขอบคุณลูกค้าที่น่ารักที่อุดหนุนแม่ค้าด้วยนะคะ
รีวิวจากลูกค้าจริงใน App Shopee ของร้านเราจร้า สนใจสอบถามได้ค่า ของแท้100% Add Line : saiyyo
ติดตามเพจ https://m.facebook.com/SaiyyoSaiy/
หรือสั่งซื้อผ่านApp Shopee : https://shopee.co.th/sanadaboy
#esteelauder #esteelauderthailand #estee #แบ่งขาย #แบ่งขายรองพื้น #tester #ขนาดทดลอง #ขนาดพกพา #foundation #makeup #cosmetic #รองพื้นรับปริญญา #รองพื้นขั้นเทพ #รองพื้นออกงานกลางแจ้ง #รองพื้นติดทน ation #makeup #cosmetic
#รองพื้นรับปริญญา #รองพื้นขั้นเทพ


1

Dance is food, Dance is breath, Dance is life. 😊 Rocking Steady. 😎 #bboy #breaking #nyc #nycdance #dancer #dancelife #hiphop #footwork #foundation #bboyingofficial


2

Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll.

Like, Follow:
@solusi.hamil.anda
@solusi_hamill_anda
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
✔️ contact person : ️
📲WA: 083835731472


1

DOUBLE WEIGHT. TRIPLE EFFECTIVE

BEAUTY SECRET SHALICIOUS LIMITED

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM125 SAHAJA!
STOK TERHAD UNTUK 1000 UNIT TERAWAL SAHAJA
.
KINI DENGAN 2x GANDA BERAT.
KINI DENGAN 3x GANDA KEBERKESANAN.
HANYA UNTUK WAKTU TERHAD.
STOK AMAT TERHAD.
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200g MENGANDUNGI
💊Vitamin C -
💎 Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit.
💎 Penghasilan Kolagen. Kolagen adalah komponen hydroxyproline dan hydroxylysine, 2 elemen untuk mengikat molekul yang menghasilkan kolagen. Ia menjadikan kulit menjadi gebu serta warna tona pada muka
💎 Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam serta tidak bermaya. Kolagen melembapkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan juga tanda penuaan
💎 Mencerahkan kulit. Kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah
💎 Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas
💎 Memudarkan Parut Jerawat
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS TERBUKTI
💎Mengembalikan keanjalan kulit
💎Mencerahkan kulit dan seluruh badan
💎Mengecut dan menghilangkan jerawat
💎Menghilangkan jeragat di muka
💎Warna kulit menjadi sekata
💎Kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MUDAH DIAMALKAN
🥄Dengan hanya 1 sudu teh sebelum sarapan
🥄Dan hanya 1 sudu teh sebelum tidur
🥄Sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah.
.
💮READY STOCK
💮STOCK LAKU KERAS
💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#beautysecretlimited #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #instashop #bazarpaknil #igshop #supplementputihkankulit #kulitcerah #putihkekal #foundation #beautyproduct #bsgemuk #viral #putihkekal #putihsatubadan #putih #pemborong #produkkecantikkanmurah #barangmurah


1

DOUBLE WEIGHT. TRIPLE EFFECTIVE

BEAUTY SECRET SHALICIOUS LIMITED

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM125 SAHAJA!
STOK TERHAD UNTUK 1000 UNIT TERAWAL SAHAJA
.
KINI DENGAN 2x GANDA BERAT.
KINI DENGAN 3x GANDA KEBERKESANAN.
HANYA UNTUK WAKTU TERHAD.
STOK AMAT TERHAD.
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200g MENGANDUNGI
💊Vitamin C -
💎 Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit.
💎 Penghasilan Kolagen. Kolagen adalah komponen hydroxyproline dan hydroxylysine, 2 elemen untuk mengikat molekul yang menghasilkan kolagen. Ia menjadikan kulit menjadi gebu serta warna tona pada muka
💎 Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam serta tidak bermaya. Kolagen melembapkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan juga tanda penuaan
💎 Mencerahkan kulit. Kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah
💎 Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas
💎 Memudarkan Parut Jerawat
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS TERBUKTI
💎Mengembalikan keanjalan kulit
💎Mencerahkan kulit dan seluruh badan
💎Mengecut dan menghilangkan jerawat
💎Menghilangkan jeragat di muka
💎Warna kulit menjadi sekata
💎Kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MUDAH DIAMALKAN
🥄Dengan hanya 1 sudu teh sebelum sarapan
🥄Dan hanya 1 sudu teh sebelum tidur
🥄Sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah.
.
💮READY STOCK
💮STOCK LAKU KERAS
💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#beautysecretlimited #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #instashop #bazarpaknil #igshop #supplementputihkankulit #kulitcerah #putihkekal #foundation #beautyproduct #bsgemuk #viral #putihkekal #putihsatubadan #putih #pemborong #produkkecantikkanmurah #barangmurah


0

DOUBLE WEIGHT. TRIPLE EFFECTIVE

BEAUTY SECRET SHALICIOUS LIMITED

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM125 SAHAJA!
STOK TERHAD UNTUK 1000 UNIT TERAWAL SAHAJA
.
KINI DENGAN 2x GANDA BERAT.
KINI DENGAN 3x GANDA KEBERKESANAN.
HANYA UNTUK WAKTU TERHAD.
STOK AMAT TERHAD.
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200g MENGANDUNGI
💊Vitamin C -
💎 Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit.
💎 Penghasilan Kolagen. Kolagen adalah komponen hydroxyproline dan hydroxylysine, 2 elemen untuk mengikat molekul yang menghasilkan kolagen. Ia menjadikan kulit menjadi gebu serta warna tona pada muka
💎 Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam serta tidak bermaya. Kolagen melembapkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan juga tanda penuaan
💎 Mencerahkan kulit. Kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah
💎 Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas
💎 Memudarkan Parut Jerawat
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS TERBUKTI
💎Mengembalikan keanjalan kulit
💎Mencerahkan kulit dan seluruh badan
💎Mengecut dan menghilangkan jerawat
💎Menghilangkan jeragat di muka
💎Warna kulit menjadi sekata
💎Kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MUDAH DIAMALKAN
🥄Dengan hanya 1 sudu teh sebelum sarapan
🥄Dan hanya 1 sudu teh sebelum tidur
🥄Sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah.
.
💮READY STOCK
💮STOCK LAKU KERAS
💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#beautysecretlimited #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #instashop #bazarpaknil #igshop #supplementputihkankulit #kulitcerah #putihkekal #foundation #beautyproduct #bsgemuk #viral #putihkekal #putihsatubadan #putih #pemborong #produkkecantikkanmurah #barangmurah


0

SALE!!!💄290บ.
MAC สี dare you
สวยมากกกก ผิวสีไหนก็ทาสวย(จากราคา 850 )

สนใจติดต่อ line : pimol1976 #usedmakeup #usedcosmetic #usedcosmetics #ส่งต่อเครื่องสำอางค์ #ส่งต่อคสอ #คสอมือสอง #คสอมือ2 #คสอ#ส่งต่อ#ฝากขายฟร#ฝากขาย #ส่งต่อเครื่องสำอางค์มือสอง #ส่งต่อราคาถูก #รองพื้น #เครื่องสำอางค์เคาท์เตอร์แบรนด์ #ราคาถูก #cosmeticused #cosmetic2 #usedmakeupthailand #pantipmarket #ส่งต่อราคาถูก #ส่งต่อสภาพนางฟ้า #foundation #มือสองของแท้ #makeupused #ส่งฟรีems #ของแถม #เครื่องสำอางค์ #ถูก#คสอราคาถูก


0

dyxy untuk sspaa yg mlas nak makeup 😜
TEMA MEKAP JENIH POMPUAN LAMBAT PI GHEJA DAN KELAS 😂 .
Hat mana selalu rasa kelam kabut pagi pagi nak pi kerja, nak pi kelas wajib sangat sangat ada set dyxy ni.
.
.
Pakai ni je dah cukup. Syaza paling suka sebab takyah pakai bedak, confirm glowing, tahan lama lebih dari 8 jam. Bila pakai rasa tak melekit & 3 minit je dah siap. Senang blend and jimat sangat2. BC cream bole tahan 3-5 Bulan. .
.
Sekarang tengah OFFER Free Gifts & Diskaun yang sangat awesome!! rugi kalau uolls tak try. .
.
Dah Ready nak jadi CANTIK & FLAWLESS ?
.
.Jom whatapps segera sebelum terlambat..
📲 WHATAPPS 017-9509782
📲 WHATAPPS 017-9509782
📲 WHATAPPS 017-9509782
#bccreambydyana #dyxybccream #foundation #bazarpaknil #facemist #dyxyfacemist #foundationmalaysia #dyxyfoundation #moodrepublik #dyxycosmetics #dyxybrush #dyxylipstik #dyxysetapak #dyxykeramat #dyxyampang #dyxyhq #dyxycosmetics #dyxykl #dyxyselangor #dyxyviral #dyxymurah
#teammysarah
#dyxyglobal
#dyxypahang
#dyxyampang
#dyxykeramat
#dyxycheras


0

Dnars Toner Treatment
AVAILABLE NOW
Price: 200rf

Description:
Dnars skincare products are known for its efficacy on various skin problems such as acne, freckles, oily and combination problems.
Ideal for sensitive skin
Shrink pores and tighten the skin
Returns the skin back to PH 5.5 after washing the face
Helps to shrink acne
Contains plant extracts moisturize and refreshed the skin immediately applied after cleansing the face, followed by a second day of cream or evening cream
#insta #maldivian #icm3 #9657266 #instagram #instamakeup #foundation #makeup #college #skincare #beauty


0

Repost from @trendmood1 @TopRankRepost #TopRankRepost @itcosmetics is celebrating #4thOfJuly 2018 🇺🇸 with a #STAR ⭐️ Brush!!!! 🙀😍🙌🏼 NEW! Superstar Flawless #Foundation Brush:
Features ultra plush, #crueltyfree and a fun sheer holographic handle $30 #LimitedEdition .
.

Will be available ➡️ JULY online & in stores @ultabeauty .
.
Do u remember they came out with the heart brush before?! Makeup is FUN! So why not to use a star brush 😁 What are your thoughts? ⭐️🇺🇸XO #TRENDMOOD #itcosmetics #ulta #ultabeauty .
.

#cosmetics #makeuptalk #instamakeup #instabeauty #makeupartist #bbloggers #beautyblogger


0

Sebelum pergi open house jangan lupa calit calit losyen majraha dulu ye.
.
Insyaa Allah akan melindungi kulit dari panas matahari😊


1

Kulit SENSITIVE? Jangan risau.. Fayce kan ada 😊
.
Kenapa Fayce?
Fayce Foundation ni sangat sesuai untuk dijadikan sebagai product make up harian kita sebab :
✅ Witch Hazel -ni sesuai untuk all skin type dan protect kulit kita macam skin care juga.
✅ SPF30
✅ Moisturiser & Whitening
✅ Oil Control
.
Harga Sebotol : RM 69 (exclude postage)
Quantity : 30 ML
Postage : Isnin- Jumaat (Hari Bekerja)
📦 Semenanjung Malaysia (SM) : RM8
📦 Sabah & Sarawak (SS) : RM 12
————————————————————————
COD : Shah Alam Area (Dan Kawasan yang sewaktu dengannya)
————————————————————————-
Nak barang cepat? Boleh Self-pick up kat Seksyen 13,Shah Alam . 😊
————————————————————————-
Boleh Click Link In Bio to Purchase or have any inquiries ❤️❤️
.
#shahalam #officialagent #faycefoundation #byhaniszalikha #newera #fybeauty #bebeauty #petalingjaya #klanglama #srisentosa #tamanmedan #makeup #flawfayce #beflaws #foundation #malaysian #malaysia #asian #kualalumpur #selangor #mua #bestfoundation #2018 #mua #shahalamresident #shahalamcity #beflawless #newevolusi #foundationfaceandbodymac #shahalamcity #shahalamdihatiku


1

The end of the page