#girlde

Instagram photos and videos

#girlde#happy#followback#like4like#photoshoot#photografic#party#followbackteam#folllowalways#tagsforlike#followme#likes4likes#tatto#likeback#magazine#likebackteam#model#modelagency#modelspain#actress#singer#relax#music#bt#style#likeall#horta#barcelona#likealway#kurus#smile#korset#bengkungmoden#premiumbeautiful

Hashtags #girlde for Instagram

TANK TOP FABIOLA BY SOPHIE PARIS

uk L

SALE🔥🔥 70.000
Tank top seamles tanpa jahitan dengan warna beige yang natural. Bentuk shapewear/siluet memberikan bentuk tubuh lebih ramping di bagian perut dan pinggang. Jika dikenakan secara rutin, efek magnetik dapat memperlancar metabolisme tubuh. Bahan : nylon spandeks ( bahan kaos)

Product TypeTop
GenderWomen
Material/FabricsSolid
ColorsBeige

#laishona #promosophie
#korea #korsetpelangsing #girl #girlde


0

#Repost @lets_bengkung_sajat_kuantan lets_bengkung_sajat_kuantan
• • •
GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam founder nursajat✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack 📞 Klik link Whatsapp 0129826085 miss shida ☎️☎️📲📲📲📲📲 @lets_bengkung_sajat_kuantan #letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2 #lets_bengkung_sajat_kuantan


2

😍😍
#Repost @lets_bengkung_sajat_kuantan _bengkung_sajat_kuantan
• • •
GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam founder nursajat✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack 📞 Klik link Whatsapp 0129826085 miss shida ☎️☎️📲📲📲📲📲 @lets_bengkung_sajat_kuantan
#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2 #lets_bengkung_sajat_kuantan


0

GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam founder nursajat✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack 📞 Klik link Whatsapp 0199907854 miss maz ☎️☎️📲📲📲📲📲 @lets_bengkung_sajat_pahang #letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #agenwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2


0

High waist double hook rows tummy pant
Available in colour black and nude
Ehance the hips
Lifts up the butt
Flattens the tummy
Shapes the waist
Seamless .
.
Available m, L, xl, xxl
.
.
#ladieswear #cheapthings #bodyshaping #BODYSHAPERs #SHAPEWEARS #girlde#tummygirlde#flattenyourtummy #fitness#fashion#trending#lagosbabes#owerrimom#abujababes


1

MAHAL NYA PREMIUM BEAUTY KORSET.. hihihi
Alhamdulillah.. Setiap hari buat posting Pasal pb korset, baik kat Facebook, instagram,whatssap..xpernah pon saya putus asa.

Saya buat sebab minat.
Mesti awk cakap EH,,. Mahalnya Pb Korset Ni. Yes...! Memang mahal, harga ni Setanding kualiti. Dan awk semua tahu x, PB korset ni jaminannya sehingga 10 tahun..Bukan itu sahaja.. baik Lelaki mahupun wanita bolh pakai WOw.. Bestnyer!!!!!. Awk semua yang berminat dn teruja nk guna PB Korset tapi rasa mahal. kita ada sediakan bayaran secara Ansuran. minumum rm100/sebulan.

#LongBra
#BengKung
#Girlde

Jom whatssap www.60199776694


0

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoLONGgirdle

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoLONGgirdle

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


3

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoLG

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoLG

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


7

WET


5

~When you feeling sporty~


4

PART 1 : Faz’s favourite ❤️ This special body lingerie worn by the ambassador herself, @missfazura. DM me for FREE FITTING & FREE CONSULATATION all over Malaysia. .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungfazura #bengkungpantang #bengkungmudah #girlde #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #Fattzura #LadyBossAh


0

PART 2 : Faz’s favourite ❤️ This special body lingerie worn by the ambassador herself, @missfazura. DM me for FREE FITTING & FREE CONSULATATION all over Malaysia. .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungfazura #bengkungpantang #bengkungmudah #girlde #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #Fattzura #LadyBossAh


0

PART 3 : LONG GIRDLE ❤️ Pilihan @missfazura. DM me for FREE FITTING & FREE CONSULATATION all over Malaysia. .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungfazura #bengkungpantang #bengkungmudah #girlde #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #Fattzura #LadyBossAh


0

Let's Girdle Tonggek Fuhh.
.
**PREORDER**
.
Tak boleh tunggu jangan order. Tak order sekarang takut x dapat. Barang hot giler. Nampak seksi tonggek extreme pakai kebaya di hari raya. Perut flat you all. Tak payah penat2 diet, habis dibakar lemak semua.
Jom order.
.
📲018-9420594
#letsgirdlebynursajat
#girdletonggekfuhh
#girlde
#bengkungmalaysia


0