#girlde

Instagram photos and videos

#girlde#pilotoprivado#gogirls#femalepilot#aircrafts#pilotgirls#pilot#pilotgirl#aircraft#female#aeroazul#láemcima#aviacao#aviao#girlspower#voecomelas#girls#elasnocomando#gopropilot#aviation#skies#amovoar#instasky#piloto#tripulacao#picture#insta_sky_lovers#helicoptero#happy#kurus#smile#bengkungmoden#premiumbeautiful

Hashtags #girlde for Instagram

🖊Самое приятное чувство, когда все дела сделаны и ты наполненный прекрасными чувствами летишь домой, к родным. Теперь самое время задуматься о предстоящих праздниках 💃🏽💃🏽💃🏽. Прекрасных выходных и предстоящего Адвента в кругу самых близких 💕

#vocations #russiamoscow #winter2018
#flytime #girlde #russlandinderpraxis #homesweethome #besttime


5

TANK TOP FABIOLA BY SOPHIE PARIS

uk L

SALE🔥🔥 70.000
Tank top seamles tanpa jahitan dengan warna beige yang natural. Bentuk shapewear/siluet memberikan bentuk tubuh lebih ramping di bagian perut dan pinggang. Jika dikenakan secara rutin, efek magnetik dapat memperlancar metabolisme tubuh. Bahan : nylon spandeks ( bahan kaos)

Product TypeTop
GenderWomen
Material/FabricsSolid
ColorsBeige

#laishona #promosophie
#korea #korsetpelangsing #girl #girlde


0

#Repost @lets_bengkung_sajat_kuantan lets_bengkung_sajat_kuantan
• • •
GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam founder nursajat✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack 📞 Klik link Whatsapp 0129826085 miss shida ☎️☎️📲📲📲📲📲 @lets_bengkung_sajat_kuantan #letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2 #lets_bengkung_sajat_kuantan


2

😍😍
#Repost @lets_bengkung_sajat_kuantan _bengkung_sajat_kuantan
• • •
GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam founder nursajat✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack 📞 Klik link Whatsapp 0129826085 miss shida ☎️☎️📲📲📲📲📲 @lets_bengkung_sajat_kuantan
#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2 #lets_bengkung_sajat_kuantan


0

GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam founder nursajat✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack 📞 Klik link Whatsapp 0199907854 miss maz ☎️☎️📲📲📲📲📲 @lets_bengkung_sajat_pahang #letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #agenwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2


0

High waist double hook rows tummy pant
Available in colour black and nude
Ehance the hips
Lifts up the butt
Flattens the tummy
Shapes the waist
Seamless .
.
Available m, L, xl, xxl
.
.
#ladieswear #cheapthings #bodyshaping #BODYSHAPERs #SHAPEWEARS #girlde#tummygirlde#flattenyourtummy #fitness#fashion#trending#lagosbabes#owerrimom#abujababes


1

MAHAL NYA PREMIUM BEAUTY KORSET.. hihihi
Alhamdulillah.. Setiap hari buat posting Pasal pb korset, baik kat Facebook, instagram,whatssap..xpernah pon saya putus asa.

Saya buat sebab minat.
Mesti awk cakap EH,,. Mahalnya Pb Korset Ni. Yes...! Memang mahal, harga ni Setanding kualiti. Dan awk semua tahu x, PB korset ni jaminannya sehingga 10 tahun..Bukan itu sahaja.. baik Lelaki mahupun wanita bolh pakai WOw.. Bestnyer!!!!!. Awk semua yang berminat dn teruja nk guna PB Korset tapi rasa mahal. kita ada sediakan bayaran secara Ansuran. minumum rm100/sebulan.

#LongBra
#BengKung
#Girlde

Jom whatssap www.60199776694


0

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoLONGgirdle

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoLONGgirdle

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


4

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoLG

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoLG

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


9

WET


5

~When you feeling sporty~


4

PART 1 : Faz’s favourite ❤️ This special body lingerie worn by the ambassador herself, @missfazura. DM me for FREE FITTING & FREE CONSULATATION all over Malaysia. .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungfazura #bengkungpantang #bengkungmudah #girlde #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #Fattzura #LadyBossAh


0

PART 2 : Faz’s favourite ❤️ This special body lingerie worn by the ambassador herself, @missfazura. DM me for FREE FITTING & FREE CONSULATATION all over Malaysia. .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungfazura #bengkungpantang #bengkungmudah #girlde #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #Fattzura #LadyBossAh


0

PART 3 : LONG GIRDLE ❤️ Pilihan @missfazura. DM me for FREE FITTING & FREE CONSULATATION all over Malaysia. .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungfazura #bengkungpantang #bengkungmudah #girlde #FazuraXPremiumBeautiful #FazuraXSHOM #Fattzura #LadyBossAh


0

Let's Girdle Tonggek Fuhh.
.
**PREORDER**
.
Tak boleh tunggu jangan order. Tak order sekarang takut x dapat. Barang hot giler. Nampak seksi tonggek extreme pakai kebaya di hari raya. Perut flat you all. Tak payah penat2 diet, habis dibakar lemak semua.
Jom order.
.
📲018-9420594
#letsgirdlebynursajat
#girdletonggekfuhh
#girlde
#bengkungmalaysia


0

GOOD MORNING💕

Stresss
Jom bercorsets😎

#tipsdiet
#kuruscepat
#girlde
#corsetsmurah


0

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoSL

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoSL

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


0

Terima kasih kerana memberi kepercayaan ! ! !
-
-
-
♨ Kepada customer yang ingin membuat sebarang tempahan boleh la whatapp terus kepada sis melalui link di Bio IG sis yaa 🤗 . Sebarang pertanyaan pasal produk juga di alu-alukan 😘
-
-
-
🌸BENGKUNG GOLD = RM139.90 🌸GIRDLE= RM120.00

Non-Include Postage ❌
COD ❌
Ready stock ✅

Whatsapp : 📲 +601137816439
Whatsapp : 📲 +601137816439
Whatsapp : 📲 +601137816439

#Barangoriginal#barangviral #bengkungbaik#girlde#nursajst02#barangberkualiti#readystock#janganmengata#letscantik#pinklady#sexylady#bekungsajat#sajat


0

Terima kasih kerana memberi kepercayaan ! ! !
@eliza.ismail89 💙💙
-
-
-
♨ Kepada customer yang ingin membuat sebarang tempahan boleh la whatapp terus kepada sis melalui link di Bio IG sis yaa 🤗 . Sebarang pertanyaan pasal produk juga di alu-alukan 😘
-
-
-
🌸BENGKUNG GOLD = RM110.00
🌸BENGKUNG EXCLUSIVE = RM89.90
🌸GIRDLE= RM89.90

Non-Include Postage ❌
COD ❌
Ready stock ✅

Whatsapp : 📲 +601137816439
Whatsapp : 📲 +601137816439
Whatsapp : 📲 +601137816439

#Barangoriginal#barangviral #bengkungbaik#girlde#nursajst02#barangberkualiti#readystock#janganmengata#letscantik#pinklady#sexylady#bekungsajat#sajat


2

Terima kasih kerana memberi kepercayaan ! ! ! 💙💙
-
-
@Aishahlilsha92
-
-
♨ Kepada customer yang ingin membuat sebarang tempahan boleh la whatapp terus kepada sis melalui link di Bio IG sis yaa 🤗 . Sebarang pertanyaan pasal produk di alu-alukan ❗❗
-
-
-
🌸BENGKUNG GOLD = RM110.00 -
🌸BENGKUNG EXCLUSIVE = RM89.90 -
🌸GIRDLE= RM89.90
-
-
Non-Include Postage ❌
COD ❌
Ready stock ✅

Whatsapp : 📲 +601137816439
Whatsapp : 📲 +601137816439
Whatsapp : 📲 +601137816439

#Barangoriginal#barangviral #bengkungbaik#girlde#nursajst02#barangberkualiti#readystock#janganmengata#letscantik#pinklady#sexylady#bekungsajat#sajat


2

Anda mengalami ... 🤔
.
💭 PERUT BERLAPIS²..BERGUMPAL² 💭

Nak MELENTIK mcm anak dara..?
sekali sarung terus hilang semua yg tersembul² tadi.. 😍

Senangkan cuma pakai seluar kurus a.k.a #GIRLDE terus nampak slim... S-3XL. 59RM
4XL-8XL. 79RM

Berminat?
Wssp iema -> 013-2595431
Atau klik link di bio

#jomkurus #projekkurus #girdle #annette #slimnfirm


0

💭 PERUT BERLAPIS²..BERGUMPAL² 💭 ..
..
.. Nak MELENTIK mcm anak dara..?
sekali sarung teruss hilang semua yg tersembul² tadi.. 😍 ..
..
.. Senangkan cuma pakai seluar kurus a.k.a #GIRLDE terus nampak slim... ..
..
.. www.wasap.my/60187822302/girlde ..
..
.. #AnnetteSlimAndFirm #ANNETTE #shaping #shapingwear #gilder #seluarkurus #seluarneelofa #seluarmurah #seluarjeans #seluar #nakkurus #kurus #kuruscepat #kurusdengancepat


2

💭 PERUT BERLAPIS²..BERGUMPAL² 💭 ..
..
.. Nak MELENTIK mcm anak dara..?
sekali sarung teruss hilang semua yg tersembul² tadi.. 😍 ..
..
.. Senangkan cuma pakai seluar kurus a.k.a #GIRLDE terus nampak slim... ..
..
.. www.wasap.my/60187822302/girlde ..
..
.. #AnnetteSlimAndFirm #ANNETTE #shaping #shapingwear #gilder #seluarkurus #seluarneelofa #seluarmurah #seluarjeans #seluar #nakkurus #kurus #kuruscepat #kurusdengancepat


0

Premium Beautiful Girdle yang awak akan pakai nanti TAK akan bergulung pun bila awak duduk.. Berbeza dengan girdle jenama lain! Bergulung berlapis lapis.. Hehe😅😅 So, dont worry okay.
.
.
Nak tengok sendiri & rasa kain/material PB Girdle ni?? Boleh jerrr.. contact Pia 017-3841716 okay
#girlde #feedback #testimoniTDC #testimonipremiumbeautifulcorset #korsetkesihatan #bengkungbadan #bengkungmoden #pbcorset #PremiumBeautifulExpert #shopiahayubdotcom #girdle #TheDiamondCircle


0

✨ Vintage Vixen ✨

Blonde Bombshell @endless_retro a classic Pinup with a beautiful hourglass figure and perfect vintage style!
Photo by 📷 @nina_winnicka_mua
Be sure to follow this gorgeous Beauty for more pretty pinup pictures as well as her fabulous photographer! Thanks Love for sharing XoXoXo 💋 💋 💋 @thepurepinup
✨💋✨💋✨💋 @Regrann from @endless_retro - Sneak peak 📷 ❤🎀👚👠💄
#pinup #pinupgirl #modernpinup #klassypinup #retro #retrostyle #40s #50s #polishgirl #dots #stockings #nylons #girlde #retrolingerie #heals #legs #photosession #funny #smile #instagood
@nina_winnicka_mua


1