#igshop

Instagram photos and videos

#igshop#instashop#vintageshop#igseller#vintagebrooch#vintageseller#vintagehaus#vintagestyle#vintagelove#usmcvet#vintagelife#womenownedbusiness#christmascharms#christmascrafts#vintagechristmas#vintagesanta#christmasmouse#christmaself#vintagelifestyle#christmasjewelry#igshopping#vintagejewelry#christmasbrooch

Hashtags #igshop for Instagram

*NATURAL ROSE WATER*

Produk untuk keserian wajah, kecantikan kulit dan kesihatan rambut sis. Tak rugi sis menggunakan Natural Rose Water ini kerana kebaikannya sis dapat rasai sebaik sis menggunakannya pada pertama kali. Pasti akan teruja dengan kesannya. Dihasilkan daripada kelopak bunga mawar yang diimport khas daripada Bulgaria. Natural Rose Water atau air mawar telah terkenal diseluruh dunia terutama sekali di negara barat dan timur tengah kerana ia mampu : ✔️mencantikkan kulit sis
✔️memberi kesan flawless pada wajah
✔️memberikan haruman yang begitu menenangkan
✔️mengurangkan keguguran rambut
✔️menguatkan akar rambut
✔️mengatasi masalah jerawat & jeragat

Hanya semburkan sedikit saja ke wajah dan tepuk perlahan supaya air mawar meresap ke dalam kulit. Dap dap dap jer....kemudian pakailah bedak ringkas pula. Dah siap. Untuk rambut pula, Natural Rose Water bagus untuk membantu melebatkan rambut sis tau! Dapat 2 dalam 1 manfaat.Bestkan?

Mampu milik je sis. Hanya RM38 SAHAJA!
ye betul. RM38 SAHAJA!

Whatsapp 0129834300
#nawalherbal #setberpantang #setbersalin #bersalinnormal #setpenjagaanibu #czer #makbuyung #berpantangmoden #igshop #babyoil #kiddoes #baranganbayi #newborn #onlineseller #trustedseller #bazaarpaknil #tungkuibu #tungkubayi


0

💜ADIDAS ULTRABOOST X BAPE💜
.
Boleh PM admin lelaju for more details or nk order eh..💜
.
.
.
Mcm mano? Dm je or Tekan jek link yg tertaip kt bio tuh..
.
Tp kalau nk nyusahkn diri blh jgk. Nie ha no fon nk wasap😅😅😅.. +60148247956
.
.
#airmaxmurah #vapormaxmurah #conversexoffwhite #nikeairmaxmurah #sneakers #airjordanfragment #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasut #bajurayamurah #kasutconversemurah #conversemurah #igshop #kasutadidasmurah #hitammenawan #kasutasics  #tiktokmalaysia #kasutbalenciagamurahmalaysia #jozanlive #igshopmalaysia #meletop #kasutpuma #jumaatbarakah #kasutmurahmalaysia #balenciagamurah #freepostage #kasutnikemurah #yeezybelugamurah #adidasmurah #igshopmurah


2

New vintage listing! 1960s emerald green formal gown, floor length, floral/rose brocade, size small. ✨
Shop link in bio! 💚


3

New dresses have arrived from my handpicked warehouse box pull! So excited for these amazing dresses and adorable prints 😍😍 comment with email to claim! .
.
.
.
#dotdotsmile #smallbusinesssaturdays #shopsmall #dotdotsmilemerchandiser #girlsdresses #christmasgifts #twirldress #twirly #wecreatesmiles #igshop #fbshop


0

Long Black and White Duster Sweater with Patch Pockets $24 Size L only. Wear with your jeans and booties or with your favorite black dress. A capsule must have for all year round! #urbanloftapparel #fallfashion #fallsweaters #igshop #capsulewardrobe


0

Valentino rockstud 🤗 連運費, 只有size 35.5, color taupe, 長年搶手款, 岩就快手喇, 我驚好快無貨😣, direct mail or Whatsapp +1 626-503-1938


1

What are you waiting for?! @luluslovelyts is having there first RTS one of a kind pocket tee sale!!!! All tees are $14 shipped! Select prints and sizes only. Here’s a sampling of a few pocket designs that will be available! Join "LuLusLovelyTs VIP" group on facebook and set those alarms!!!!
.
.
.
.
.
#toddlerfashion #kidsofig #shopsmall #etsy #shopping #supportsmallbusiness #entrepreneur #handmade #kids #boutique #etsyshop #igshop #motivated #mommyandme #madewithlove #mompreneur #igfashion #cutebaby #womeninbusiness #marketing #igshop #boutique #etsyshop #momlife #ootd #ootdbaby #kids #kidsfashion #boutique


2

Burberry 背包 💲2980
保證100%原廠正貨及全新💯
有單有據📝希望幫大家揾到心儀既款式同顏色
===================
✔️只售正貨
✔️有單有據
✔️100%全新
===================
揾到想要既款式之後可以direct我落單📌然後過數至以下户口並send receipt比我就ok喇💯

中銀👉🏻012-552-0103-1624
恆生👉🏻771-334-687-668


1

Natural, organic and chemical-free is best! Don’t let the BIG names fool you, some of the best things are packaged small and contained the best ingredients possible for you face+body! Try #365bodylove

#naturalingredients #organicskincare #healthyskincare #skincare #skin #knowyouringredients #shopsmall #handbatch #blackownedbusiness #igshop #selflove #familysafe #naturalbeauty #hair #body #face #shopsmall


0

YABADABEDU! BESTNYA DA TERCAPAI IMPIAN NAK DAPATKAN KULIT LICIN BAK GLASS SKIN

Hep! Hep! Horee! Seronoknya bila kulit da semakin pulih dari ancaman musuh no 1 kulit. Rasa nak bagitahu satu dunia. "Lihatlah dunia kulitku semakin ploles“. Hah! Ni bukan riak tapi eksaited 😂.
-
-
Da tak perlu nak murung malu nak jumpa orang lagi, tak perlu pakai filter bila nak selpie, tak perlu nak mekap tebal tebal dan paling syok telinga tak bernanah lagi kena perli dengan encik somi dan makcik bawang.

Kulit pun semakin hari semakin sihat, mulus dan yang penting magixler skincare da tercapai pada tahun 2018.

Nak rasa seronok jugak macam tu meh sis tolong. Oh ya! Jangan lepaskan peluang diamond dengan harga sale yang hanya tinggal lagi beberapa hari je nak tamat.
-
-
WA: +60195512614
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutie #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping


0

TAK PAYAH MEMBAZIR RIBU RIBAN NAK CANTIKKAN KULIT. GUNA NI JER.. Haip! Haip! Sis nak bagitahu ni sale da tak lama lagi nak habes. Tinggal lagi beberapa hari.

Yang teringin sangat nak menggebuskan kulit tanpa perlu pergi buat rawatan ribu riban meh try magixler skincare. Serius tak rugi. Harga sangat berbaloi.

Tak salahkan uolls keluarkan sikit modal untuk cantikkan wajah tu. Bila da cantik bukan setakat diri sendiri asek syok sendiri depan cermin. Encik somi pun asek nak pandang je. Tak jemulah tengok ayang ni!
-
-
WA: +60195512614
-
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutie #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping


0

#purrfectavvento
🎁 Calendario dell'avvento su Depop 🎁
Ogni giorno 3 oggetti ogni volta diversi saranno scontati solo per 24h del 60%!

#depopcommunity #depopitalia #depopitaly #depopcommunityita #depopstore #depopshop #depoplover #depopseller #secondhandshop #instashop #igstore #igshop


0

PARUT? SEKARANG DA SENANG DA SEJAK PAKAI.. Perhatian! untuk kekakak gegadis yang asek meraung bila parut bersepah sepah susah hilang. Bila tengok cermin macam nak berderai cermin tu. Kalau selfie pulak pilih level filter paling tinggi pun still nampak parut meriah kat muka.

Arghh! Stressnya. Takkan asek nak cover pakai mekap je.

Ada parut? Tak payah risau da. Guna je magixler skincare. Dengan kandungan organik memang khas untuk memudarkan parut dengan cepat. Bukan tu je ia mencerahkan, menggebukan sekali pakej menganjalkan kulit. .
Sebab tu siapa yang guna magixler skincare dapat pakej cantik ploles gebus mulus satu muka.

WA: +60172686781
-
-
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutie #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping


0

#purrfectavvento
🎁 Calendario dell'avvento su Depop 🎁
Ogni giorno 3 oggetti ogni volta diversi saranno scontati solo per 24h del 60%!

#depopcommunity #depopitalia #depopitaly #depopcommunityita #depopstore #depopshop #depoplover #depopseller #secondhandshop #instashop #igstore #igshop


0

Sebotol kecik magixler serum ni mampu ke setel segala maciam masalah?
-
-
Sis taknak gebang lebih tapi da beratus customer sis try magixler skincare memang dorang cakap ada memberi sinar kepada kehidupan dorang. Kalau dulu murung muka penuh benjolan menggerutu bagai kini dan licin gebus gebas. Da mampu tersenyum selpie tanpa filter gitew!
-
-
Kalau uolls tertanya tanya apa kebaikan magixler skincare ni mehla sis belanjew walaupun da beribu lemon sis bagitau kat uolls. .
Ok baca dan hadam. Lepastu jangan lupa whatsapp sis ok kita deting story pasal masalah kulit.
.
WA: +60195512614
-
-
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutie #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping


0

⭐️COMING MONDAY!!⭐️ Who doesn’t love an uber comfy, go-to Cardi!? This insanely soft, charcoal grey Keaton #cardigan in a chenille blend will be your throw on fave all season long! Makes a fab gift too!! Fits TTS. S/M/L. $38. ⭐️🎁⭐️
.
👉🏻TAP pic to ORDER or Comment SOLD w/ size and email. .
.
#trendingstyle #newitems #christmassweater #bohochic #glamgypsy #sweaterweather #casualstyle #momstyle #giftgiving #holidaystyle #winterstyle #ootdfashion #theglamgypsy #taptoshop #igshop #igstyle #shopsmall #mombiz #stylishmom #bohostyle #boutiqueshopping


0

#purrfectavvento
🎁 Calendario dell'avvento su Depop 🎁
Ogni giorno 3 oggetti ogni volta diversi saranno scontati solo per 24h del 60%!

#depopcommunity #depopitalia #depopitaly #depopcommunityita #depopstore #depopshop #depoplover #depopseller #secondhandshop #instashop #igstore #igshop


0

LELAKI BOLEH PAKAI TAK SERUM NI?! 😭🤔
.
Okk ramai yang whatsapp and tanya admin, lelaki sesuai tak nak pakai serum ni? Ehh apa pulak tak sesuai, serum ni lelaki perempuan semua boleh pakai tau. Sebab bahan2 dalam serum ni all natural, takde bahan kimia, steroid ke apa. So tak kesahlah lelaki ke perempuan semua boleh pakai . Yang penting, ada keinginan nak kulit cantik aje .
.
Customer kita sorang ni share feecback lepas 5 hari je pakai magixler skincaee Serum. Terus kulit nampak glowing, and parut2 pun dah pudar . Korang pulak bila lagi? .
.
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutie #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping


0

😍😍 check out this cutie!! Rocking that LIT Mr. Skully tee! 🔥


10

It's coming!! End of season SALE on Monday! You won't want to miss out on the deals!
#matildajaneforsale #kidfashion #matildajaneaddict #matildajaneclothing #igshop


0

Hello weekend 💃🏼


1

浏览www.iherb.com,你会发现健康食品商店和药店里有1,200多个品牌和30,000种知名产品 - 但有一个重要区别:iherb的价格通常会低30-50%!
✅ 結帳時輸入【NEW3919】至少即享 5%折扣 + 10%忠诚奖励分 = 15%優惠。
对于许多不同品牌的产品,如果您一次订购2个或更多同一产品,即可获得额外5-10%的多买惠数量折扣。
✅結帳時輸入【WELCOME5】,每位新客户首次购买40美元即可获得5美元折扣。
https://www.iherb.com/?rcode=NEW3919&pcode=WELCOME5
.
#hongkong #生日禮物 #hkshops #igshop #igstore #hkshop #hkseller #hkshopping #hkig #hkigshop #hkigseller #hkonlineshop #852shop #情人節禮物 #852seller #hkbuyer #hkbuy #hkcouple #hkboy #hkgirl #hkiggirl #hkonlineshopping #hker #ighk #hkiger #iger #hksell #hksale #hkstore #hk


2