#indophotographers

Instagram photos and videos

#indophotographers#photography#indophotography#fff#lfl#tfl#indonesia#instagram#photographer#photoshop#photographers#banyumaskeren#purwokertohitz#oppoindonesia#phoroshopdesign#pelajarbanyumas#folk#purwokertokekinian#purwokertokeren#oppof1s#photograperjomblo#pelajarkekinian#indomodel#modeling#anaksekolahan

Hashtags #indophotographers for Instagram

Bunga sekiratan warung mbok yum di MT.LAWU
Don't forget follow my account
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#focussapic
#flowers
#flower
#photography
#photo
#photos
#landscape
#landscapephotography
#landscapepicture
#indolandscape
#indophotography
#indophotographers
#indonesia
#indophoto


0

Laki punya pilihan, klo GK punya pilihan namanya ( isi sendiri di komentar ) πŸ˜‚....
_
_
_
_
________________________________________________________
#photography #photo #like #follow #instaphoto #respon #respost #pandeglang #gunungkarang #indophotographers #picture #asiaphoto #hutanpinus #autdoorphotography #likeforlike #followme #followersaktif #style


1

My favorite piece of equipment to photograph. Scratched it off my photobucket!
.
GBC mine will have 6 of this busy drilling between Extraction and Undercut level.
#miningphoto #miningphotos #undergroundpeople #undergroundphotography #indophotographers #indophotographers #gbcmine #exploremine #explore_tambang #explore_tambang_papua #underground #miners #fototambang #indominephotographer #ipasekproject


0

-25 Desember 2017-
Bukan titik yang membuat tinta tapi tinta yang membuat titik, bukan cantik yang membuat cinta tapi cinta yang membuat cantik
.
.
.
Tolong jangan terlalu fokus ke ceweknya
.
.
.
#humaninterest #humaninterstindonesia #humaninterestphotograph #humaninterestphotographer #humanportrait #ofhumans #loves #lovethem #sony #sonyalpha7 #a7 #photography #indo_photography #indophotographers #artwork #artofvisuals #beautyandthebeast


3

Sering" aja kayak gini ya hehehe...
Tar mah kalo udh lulus bakal susah buat bikin moment kayak gini lagi...
Thx for to day and semoga aja Puasa tahun depan masih bisa kumpul lagi... Insya allah Amiin ....
@anisablb @afifah_azhar @opii.sk18 @miminuranti_13 @arurrosyid @__opan @hanafi_yoga14 @deriramadhan40 @ silviarahmawati
#keepsmile #kalahtahuBuleD #keepcalm #indophotographers #indophotography #oppof1s #oppoindonesia #puasa2018 #puasaramadhan #bukber2018


0

This photo was taken just couple hours before day shift started at Oyu Tolgoi Shaft 1.

The Oyu Tolgoi mine is approximately 550 kilometres south of Ulaanbaatar, Mongolia's capital city, and 80 kilometres north of the Mongolia-China border. Mineralization on the property consists of porphyry-style copper, gold, silver and molybdenum contained in a linear structural trend (the Oyu Tolgoi Trend) of deposits throughout this trend. They include, from south to north, the Heruga Deposit, the Oyut deposit and the Hugo Dummett deposits (Hugo South, Hugo North and Hugo North Extension). #ipasekproject #underground #undergroundphotography #undergroundpeople #miningphoto #miningphotos #miningphotography #miningengineering #miningphotographer #mongolia #shaft1 #indophotographers #milkywaychasers #otshaft #headframe #mhcproject #miners #hardhatworkers #hardhat #hardrockmining #gold #copper #ore #safety #engineering


0

Expect the best, plan for the worst, and prepare to be surprised - Denis Waitley

In the next few months this transfer chamber will be up and running to transfer ore from Haulage level to Conveyor leve for the largest block cave mine in the world, GBC!

#underground #undergroundpeople #blockcavemining #undergroundmine #miners #instaminers #mineengineering #minephoto #minephotography #minephotographer #indonesiamine #indonesia #papua #hardhatworker #ipasekproject #industrialphotography #indophotographers #minesitephotography #undergroundphotography #faceofmining #miningpeopleinternational


0

Jadilah seperti cahaya, yang sanggup menerangi tanpa harus memilih. Dan akan terus bercahaya walaupun dalam kegelapan (re: senter)
.
#streetphotography #photography #photographer #indophotographers


5

Seperti halnya Siang dan Malam yg tak pernah lelah silih berganti menghampiri ...
Begitu juga segala ujian yang bertubi" menghujani ...
Kini ku hanya bisa berdoa dan tersenyum serta berharap semuanya kan baik" saja ..
#likeforfollow #like4like #indophotographers #indophotography #ikeephappy #oppof1s #oppoindonesia #puasa2018 #puasaramadhan


0

Baru saja aku kehilangan mimpi yang kuikat pada janji yang telah kau buat dan sekarang kau bermesra tanpa peduli hatiku juga butuh rehat
.
.
.
#photography #sunrise #sunsets #shoes #stay #like4like #ootdfashion #followersaktif #follow4like #indophotographers #streetwear #streetlife #better #rainbowcake #eskepalmilo #brand


0

Terkadang apa yang kita inginkan ada bersama kita selama ini,hingga kita menyadarinya ketika ia telah pergi
.
- @shitlicious
.
.
.
#canon #canoneurasia #760d #canonphotography #streetphotography #b&w #monokrom #indophotography #indophotographers


2