#kelasonline

Instagram photos and videos

#kelasonline#belajarbisnis#kelasbisnisonline#jjcm#mompreneur#emakpebisnis#emakpreneur#indscript#kelasindscript#kelasonlineperempuan#dietnasi#cuticutimalaysia#pengantinmuslim#ibuibudoyanbisnis#sayasukamakan#hantarankahwin#kelasbakingkl#tipskuruscepat#cikreenencikngokngek#jomkurus#makanandiet#produkkurus

Hashtags #kelasonline for Instagram

Siapa punya azam nak kurus pada tahun 2018 masih xterlunas...dun worry masih punya masa jika anda bertindak sekarang. Jangan ala azam tinggal azam .cuba buktikan kali ini jadi .
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Pendaftaran DISEMBER telah dibuka.Masih sempat nak selesaikan azam nak kurus sblm 2019😊klik link di bio ig @eyfasoleh .
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


2

KELAS NASI LEMAK POWER
Http://cikgugarang.wasap.my
.
Tarikh: 24 November 2018 ( Sabtu )
.
Fees: RM300 ( deposit RM100 )
.
Masa: 10 pagi hingga 1 petang
.
Tempat: Cikgu Garang Academy ( Seksyen 28, Shah Alam)
.
Bagi peserta yang beri sepenuh komitmen & bayar deposit kelas AWAL, SELEWATNYA DUA HARI SEBELUM TARIKH CLASS, anda akan membawa pulang sijil penyertaan 😁
.
Yang akan dipelajari
.
• Nasi Lemak Tanak
• Nasi Lemak Kukus
.
IBU SAMBAL POWER
• Sambal Bilis
• Sambal Sotong
• Sambal Udang
• Sambal Kerang
• Rendang Ayam Ekspres
• Ayam Goreng Berempah Merecik
.
Tips perniagaan yang power akan di kongsi dalam kelas nanti
.
BELAJAR DARI TOKEY NASI LEMAK
.
Para peniaga yg bercadang membuat bisnes nasi lemak di jemput hadir 📲 0196647769 (along)
Http://cikgugarang.wasap.my
.
#nasilemak #nasilemakkopio #nasilemakkopio #nasilemakkukus #nasilemakpandan #nasilemakbungkus #nasilemakbumbung #nasilemaksedap #nasilemakayam #sambal #ayamgoreng #ayamggorengberempah #nasilemakroyale #rendangayam #rendangayamekspres #ibusambal #kelasmasak #kelasonline #homemadefoods


0

CYBERPRENEUR
InsyaAllah, untuk setiap client @shnetworkmedia kita akan pantau perjalanan marketing anda dengan melihat sejauh mana keberkesanan medium yang telah dipilih samada #fbads atau #googleads

Bagi client pakej #VVIP setiap adjustment/penambahbaikan setiap masa akan dilaporkan setiap 2 minggu.

Pilihan tepat, bersama #shnetworkmedia


6

Variety Kek Marble by Cikgu Garang
📲0196647769
Http://cikgugarang.wasap.my
.
🎂 Kek Minyak
🎂 Kek Marble Butter Sempoi
🎂 Kek Marble Klasik
🎂 Kek Marble Choc & Berry
🎂 Kek Marble Seksi
.
#kek #kekmarble #marblecake #marbles #kekhomemade #homemadecake #kekpelangi
#kelasonline #kelasmasakonline #kelasmasak #doorgift #doorgiftcookies #doorgifttunang #doorgiftideas #doorgiftkahwin #katering #kateringkahwin #homemade #homemadefoods


0

Tahniah buat semua coache Nov #teamcoacheyfa utk timbangan minggu ke2.. semua dapat result yg super wow amazing... ingat pesan sy kene selalu ckp kat diri “aku boleh...dan pasti boleh” ..siapa buat dia dpt..
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Pendaftaran DISEMBER telah dibuka.Masih sempat nak selesaikan azam nak kurus sblm 2019😊klik link di bio ig @eyfasoleh .
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


2

Banyak kisah inspirasi dari para member SB1M yang di sharing di kelas dan biasanya replay nya di kirim ke email semua member baik yg sudah upgrade maupun yg masih free member . .

Yang sharing itu orang2 biasa para member yang rata2 awal join SB1M gaptek abis .. tapi kemudian berhasil . Ini bukan kisah para internet marketer yang canggih belajarnya pake tutorial dari luar . Mereka orang2 yang mau belajar bener2,fokus dan konsisten . Kalau mereka bisa , Kamu juga pasti bisa . .

Gabung SB1M yuks , kl kali ini mereka yg sharing kisah nya ke member lain ,mungkinsuatu saat kamu yg sharing , whos know 😊? .

rereyamada.com/daftardisini .

#sb1m #semangat #belajarbisnisonline #belajarmarketingonline #belajarinternetmarketing #seminaronlinemarketing #seminarinternetmarketing #kelasonline #bisnis #bisnisonline #belajar #sukses #kerjakeras #usaha #jualan #kisah #sharing #kelas


0

Isnin sampai jumaat ...baik punya diet . Tiba sabtu ahad cheatday memanjang...setiap minggu setiap bulan . ITU LAH SALAH SATU SEBAB UTAMA DIET SELALU GAGAL.
Siapa selalu mcm tu ...jangan buat lagi ...
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Pendaftaran DISEMBER telah dibuka.Masih sempat nak selesaikan azam nak kurus sblm 2019😊klik link di bio ig @eyfasoleh .
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


1

Buat yg masih bercuti..mesti byk jumpa makanan yg sedap2 dan pelik2 kan.Masa ni la menguji dan rasa teruji...its ok...ingat balik BIG WHY kenapa anda berdiet.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Pendaftaran DISEMBER telah dibuka.Masih sempat nak selesaikan azam nak kurus sblm 2019😊klik link di bio ig @eyfasoleh .
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


1

Masih ada kekosongan untuk perkhidmatan GOOGLE ADS MANAGER.

saya bantu anda meningkatkan brand awareness dan online marketing dengan perancangan dan strategi yang dirangka untuk jangkamasa tertentu (1,3,6 bulan)

#shnetworkmedia


2

Mesti ramai yang xtahu cara yg betul potong brocolli kan...boleh ikut tips ni 😊.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Pendaftaran DISEMBER telah dibuka.Masih sempat nak selesaikan azam nak kurus sblm 2019😊klik link di bio ig @eyfasoleh .
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


5

Kelas PJJ kita harga murr murr aje.
Rasa macam tak padan dengan video lengkap siap resipi, siap tunjuk langkah step by step, siap boleh tanya soalan berpuluh puluh kali selagi tak faham🙆‍♀️ Dah dapat resipi siap ajar lagi macamana nak buat berjual, kira kos, apa sesuai pakai deco bagai! Banyak sangat tips tu!

Kalau masih tak faham, nak tanya lagi terus klik kat bio.

#redvelvetcake
#dessertlovers #desserts #cakes #cookies #brownies #cheese #tartlets #creampuff #apamdot #biskut #biskutraya #keksedap #yummilicious #dessertrawang #rawang #kualalumpur #sayajual #sayajualonline #sayajualkek #AdminKekcawanDotComDotMy #kelasbaking #kelasonline #kelaspjj #bakingclass #pjjonlineclass #Alhamdulillah


0

GILINGAN Terakhir 😊
.
.
DANISH PASTRY
.
Cocok untuk Croisant, dan kalau sy biasa untuk Bolen 😁
.
.
#kelasPastri #kelasonline #onlinebakingclass #pastry #danishpastry #puffpastry


3

😂😂😂😂
@Regran_ed from @eyfasoleh - Boleh try tips ni hahahha. .
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Pendaftaran DISEMBER telah dibuka.Masih sempat nak selesaikan azam nak kurus sblm 2019😊klik link di bio ig @eyfasoleh .
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


1

Sharing kisah lain lagi . Banyak kisah inspirasi dari para member SB1M yang di sharing di kelas dan biasanya replay nya di kirim ke email semua member baik yg sudah upgrade maupun yg masih free member . .
.
Yang sharing itu orang2 biasa para member yang rata2 awal join SB1M gaptek abis .. tapi kemudian berhasil . Ini bukan kisah para internet marketer yang canggih belajarnya pake tutorial dari luar . Mereka orang2 yang mau belajar bener2,fokus dan konsisten . Kalau mereka bisa , Kamu juga pasti bisa . .
Gabung SB1M yuks , kl kali ini mereka yg sharing kisah nya ke member lain ,mungkinsuatu saat kamu yg sharing , whos know 😊? .

klik bio sy atau
WA :0812 8586 934

#sb1m #semangat #belajarbisnisonline4 #belajarmarketingonline #belajarinternetmarketing #seminaronlinemarketing #sb1mdigitalmarketing #kelasonline #bisnis #bisnisonline #belajar #sukses #kerjakeras #usaha #jualan #kisah #sharing #kelas


1

Banyak kisah inspirasi dari para member SB1M yang di sharing di kelas dan biasanya replay nya di kirim ke email semua member baik yg sudah upgrade maupun yg masih free member . .
.
Yang sharing itu orang2 biasa para member yang rata2 awal join SB1M gaptek abis .. tapi kemudian berhasil .
.
Ini bukan kisah para internet marketer yang canggih belajarnya pake tutorial dari luar . Mereka orang2 yang mau belajar bener2,fokus dan konsisten . Kalau mereka bisa , Kamu juga pasti bisa . .
.
Gabung SB1M yuks , kl kali ini mereka yg sharing kisah nya ke member lain ,mungkinsuatu saat kamu yg sharing , whos know 😊? .

klik bio sy atau
WA :0812 8586 934

#sb1m #semangat #belajarbisnisonline #belajarmarketingonline #belajarinternetmarketing #sb1mdigitalmarketing #seminarinternetmarketing #kelasonline #bisnis #bisnisonline #belajar #sukses #kerjakeras #usaha #jualan #kisah #sharing #kelas


0

Breakfast dengan cereal atau Juga dikenali sebagai bijiin 'sihat' adalah kemungkinan makanan paling 'teruk' yang anda makan untuk memulakan hari anda.
.
Ia biasanya mengandungi gula dan karbohidrat terlerai iaitu kandungan yang paling menggemukkan yang pernah wujud. .
.
Dengan memulakan hari anda dengan bijiran yang diproses ini, kandungan darah dan insulin akan mencanak naik. Apabila gula dalam darah pecah beberapa jam selepas itu, badan anda akan meminta lebih snek tinggi dengan karbohidrat terlerai yang menggemukkan.
.
Yang penting, BACA LABEL. Kebanyakan bijirin sarapan, malah yang 'low-fat (rendah lemak)' atau 'whole grain (bijirin penuh)' di pakej biasanya dipenuhi dengan gula.
.
Jika anda disituasi tiada pilihan dan terpaksa mengambil bijirin untuk sarapan, cari yang tidak mengandungi gula.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Pendaftaran DISEMBER telah dibuka.Masih sempat nak selesaikan azam nak kurus sblm 2019😊klik link di bio ig @eyfasoleh .
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


12

Alahhhh time gini pulak nak makan kek🤦‍♀️ Dapat yang lemak gebu cantik manis gini kan sedap!

Tapi dah cantik camni sayang pulak nak makan🤷‍♀️ Abih camno? Kita belajar buat jual ajelah!

#momproblem101
#dessertlovers #desserts #cakes #cookies #brownies #cheese #tartlets #creampuff #apamdot #biskut #biskutraya #keksedap #yummilicious #dessertrawang #rawang #kualalumpur #sayajual #sayajualonline #sayajualkek #AdminKekcawanDotComDotMy #kelasbaking #kelasonline #kelaspjj #bakingclass #pjjonlineclass #Alhamdulillah


1

Ada yg nak join kelas closing sale serendah rm10?? Kalau ada yg berminat boleh wasap saya ya. In shaa Allah sangat2 berbaloi dengan ilmu yg korang akan dapat nanti =) .
Orang yg baru nk mula bisness tu meh larh join. Macam-macam bnda korang boleh belajar pasal bisness.
#rocteam #kelasonlinerm10 #kelasonline


1

Milenials, kalian pernah kesulitan dalam mencari peluang untuk berkarir? Atau banyak menghadapi tantangan saat ingin mencari kerja?
Yuk, join online classroom dari Giving Back Gurus untuk tahu solusinya!

Gurus : Johannes Wardhana selaku Former Egon Zehnder, Managing Partner (Top Executive Head Hunter)
Topik : Future Jobs & Career : "Peluang dan Tantangan bagi Milenial & Generasi Z"
Hari/tanggal : Senin, 19 November 2018
Waktu : 19:30 - 21:00 WIB
Kenapa kamu harus join Giving Back Gurus?

Apasih keuntungan kalau kamu join Giving Back Gurus?
1. Kamu akan dapat Ilmu & wawasan baru langsung dari Gurus
2.  Kamu punya kesempatan untuk berdiskusi & tanya jawab langsung dengan Gurus
3.  Kamu juga punya kesempatan untuk menambah relasi dengan perwakilan dari berbagai Universitas di seluruh Indonesia & audiences lainnya
4.  Kamu akan dapat Free E-Certificate!

Tertarik?
Tunggu apalagi? Langsung download sekarang yuk aplikasi Arenaid di Google Play kamu, atau langsung ke www.Arena.id Senin besok!
Jangan sampai ketinggalan ya!
#givingbackgurus #millenials #kelas #kelasonline #pakar #onlineclassroom  #business #motivation #generationz #generasimilenial #career #future #futurecareer #work #worklife #kerja #loker #money #karir #headhunter #job #jobs #startup


1

Milenials, kalian pernah kesulitan dalam mencari peluang untuk berkarir? Atau banyak menghadapi tantangan saat ingin mencari kerja?
Yuk, join online classroom dari Giving Back Gurus untuk tahu solusinya!

Gurus : Johannes Wardhana selaku Former Egon Zehnder, Managing Partner (Top Executive Head Hunter)
Topik : Future Jobs & Career : "Peluang dan Tantangan bagi Milenial & Generasi Z"
Hari/tanggal : Senin, 19 November 2018
Waktu : 19:30 - 21:00 WIB
Kenapa kamu harus join Giving Back Gurus?

Apasih keuntungan kalau kamu join Giving Back Gurus?
1. Kamu akan dapat Ilmu & wawasan baru langsung dari Gurus
2.  Kamu punya kesempatan untuk berdiskusi & tanya jawab langsung dengan Gurus
3.  Kamu juga punya kesempatan untuk menambah relasi dengan perwakilan dari berbagai Universitas di seluruh Indonesia & audiences lainnya
4.  Kamu akan dapat Free E-Certificate!

Tertarik?
Tunggu apalagi? Langsung download sekarang yuk aplikasi Arenaid di Google Play kamu, atau langsung ke www.Arena.id Senin besok!
Jangan sampai ketinggalan ya!
#givingbackgurus #millenials #kelas #kelasonline #pakar #onlineclassroom  #business #motivation #generationz #generasimilenial #career #future #futurecareer #work #worklife #kerja #loker #money #karir #headhunter #job #jobs #startup


0

Milenials, kalian pernah kesulitan dalam mencari peluang untuk berkarir? Atau banyak menghadapi tantangan saat ingin mencari kerja?
Yuk, join online classroom dari Giving Back Gurus untuk tahu solusinya!

Gurus : Johannes Wardhana selaku Former Egon Zehnder, Managing Partner (Top Executive Head Hunter)
Topik : Future Jobs & Career : "Peluang dan Tantangan bagi Milenial & Generasi Z"
Hari/tanggal : Senin, 19 November 2018
Waktu : 19:30 - 21:00 WIB
Kenapa kamu harus join Giving Back Gurus?

Apasih keuntungan kalau kamu join Giving Back Gurus?
1. Kamu akan dapat Ilmu & wawasan baru langsung dari Gurus
2.  Kamu punya kesempatan untuk berdiskusi & tanya jawab langsung dengan Gurus
3.  Kamu juga punya kesempatan untuk menambah relasi dengan perwakilan dari berbagai Universitas di seluruh Indonesia & audiences lainnya
4.  Kamu akan dapat Free E-Certificate!

Tertarik?
Tunggu apalagi? Langsung download sekarang yuk aplikasi Arenaid di Google Play kamu, atau langsung ke www.Arena.id Senin besok!
Jangan sampai ketinggalan ya!
#givingbackgurus #millenials #kelas #kelasonline #pakar #onlineclassroom  #business #motivation #generationz #generasimilenial #career #future #futurecareer #work #worklife #kerja #loker #money #karir


0

Bila kita hantu walnut dan segala jenis kekacang, tapi anak2 dara nan hado! Banyak nau cekadak kan 😏

Sayang punya pasal buat jugalah separuh separuh!

Plain Fudgy Brownies for the girls, mine with walnut.

Jadilah buat kek harijadi makan sendiri ke 40 😂

#momproblem101
#dessertlovers #desserts #cakes #cookies #brownies #cheese #tartlets #creampuff #apamdot #biskut #biskutraya #keksedap #yummilicious #dessertrawang #rawang #kualalumpur #sayajual #sayajualonline #sayajualkek #AdminKekcawanDotComDotMy #kelasbaking #kelasonline #kelaspjj #bakingclass #pjjonlineclass #Alhamdulillah


2

Ngemil yang sehat ya, jangan sering sering yang ngga sehat, sayang itu badannya 😅😅😎
.
Program Turun Berat Badan Tanpa Olahraga?
Bisa Konsultasi Gratis 0878 8878 4596 (Bram)


2