#letsbengkungsajat

Instagram photos and videos

#letsbengkungsajat#kuantan#trustedseller#rampingbabkerengga#pantaitimur#readystock#pahang#kurus#readystocksaiz#repost#bengkungviral#letsbengkunggold#inderamahkota2#letskurus#gorgeous_beautee#gorgeoussg7#cintabellezateam#slimming#kuruscepat#bengkung16tulang#zumba#confirmslim#bengkungsajat#ctdk#panas#czer

Hashtags #letsbengkungsajat for Instagram

by @bengkungsajat_klselangor

COD Done!
LOKASI : TROPICANA GARDENS Bayberry Condo KOTA DAMANSARA

LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD
22 Tulang Size S
HARGA : RM139.90

COD & POS ada disediakan 😊
☎ : www.wasap.my/60149446658/nakorderbengkung

#codbengkungsajatklselangor
#codbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsbengkungsajat
#letscantik #letsgirdle
#bengkungbersalin #bengkungmurah
#bengkung22tulang
#TEAMFAZ

Tropicana Gardens Bayberry Residence
0

by @gorgeous_beautee

Cepat - cepat jangan lambat lambat... Cepat grab Sekrg Lets Bengkungsajat.. .
.
Fungsi #letsbengkunggold :
✅Memecahkan lemak ✅Membentuk Pinggang ✅Membetulkan posture badan ✅Menyokong tulang belakang ✅Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✅Melancarkan peredaran darah ✅Menpunyai 16 tulang yg flexible ✅Menpunyai infrared ✅Memberi keselesaan kepada si pemakai ✅Tak mudah terlipat /gulung ✅Material selesa & tak panas .
.
#Gorgeoussg7 #gorgeous_beautee #letskurus #letsbengkunggold #letsbengkungsajat #cintabellezateam #confirmslim #cantik #slimming #kuruscepat #kurus


0

by @gorgeous_beautee

Cepat - cepat jangan lambat lambat... Cepat grab Sekrg Lets Bengkungsajat.. .
.
Fungsi #letsbengkunggold :
✅Memecahkan lemak ✅Membentuk Pinggang ✅Membetulkan posture badan ✅Menyokong tulang belakang ✅Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✅Melancarkan peredaran darah ✅Menpunyai 16 tulang yg flexible ✅Menpunyai infrared ✅Memberi keselesaan kepada si pemakai ✅Tak mudah terlipat /gulung ✅Material selesa & tak panas .
.
#Gorgeoussg7 #gorgeous_beautee #letskurus #letsbengkunggold #letsbengkungsajat #cintabellezateam #confirmslim #cantik #slimming #kuruscepat #kurus


2

by @bengkung.nursajat

💛 LETS CHANTIK RAMPING 💛
.
BENGKUNG DIAMOND GOLD BY NURSAJAT
PERCUMA LOTION TRIAL SLIMMING MISS UNIVERS
HARGA : RM139.90
.
.
HUBUNGI FFARAH
☎ : +6017 6798265
(KLICK LINK WHATSAPP DI BIO PROFILE)
.
.
#bengkungsajat
#bengkungsajatklselangor
#letsbengkungsajat 💛


0

by @bengkung.nursajat

💛 LETS CHANTIK RAMPING 💛
.
BENGKUNG DIAMOND GOLD BY NURSAJAT
PERCUMA LOTION TRIAL SLIMMING MISS UNIVERS
HARGA : RM139.90
.
.
HUBUNGI FFARAH
📦 : POS seluruh MALAYSIA ss & sm | BRUNEI ☎ : 0176798265 (KLICK LINK WHATSAPP DI BIO PROFILE)
.
.
#bengkungsajat
#bengkungsajatklselangor
#letsbengkungsajat 💛


0

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

• • • • •
Wahhh DIVA @ifa_raziah KITA MEMAKAI LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD UOLS!!! Tahu tak kak ifa pakai saiz apa??? Saiz XS uols!!! Memang kena pakai ketat sayang!!! Baru pinggang kerengga!!! And palaing best kita ada 3 cangkuk syg!!
Boleh pakai bila bila masa uols!!! Yang penting pakai bengkung ini,bukan boleh sahaja kurus jer uols!! Boleh buang ANGIN dalam badan!!! Atas bawah keluar angin uols!!! Kadang2 perut kembung bukan sebab ada taik,atau kita makan kuat!! Kadang2 angin banyak dalam badan!!! Sebab tu bengkung kita ada infrared uols!!! Memang meletop uols!!! RM139.90 free krim panas miss universe by NUR SAJAT💗💗💗💗💗💗💗💗💗
More info
☎️0199907854 ☎️0199907854

@STOKIS_BENGKUNG_SAJAT_PAHANG
#letsbengkungsajat rampingbabkerengga #pahang #kuantan#trustedseller #KUANTAN


0

by @gorgeous_beautee

Customer using #bengkunggold & she wanna to lose weight faster,she also consuming #xxscoffee 😍
.
Loving her positive vibes that she gonna downsize less than a month to S! 😱😍
.
#Gorgeoussg7 #gorgeous_beautee #letskurus #letsbengkungsajat #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkung #bengkungsajat #bengkungdiamond #slimming #kurus #kuruscepat #cintabellezateam


1

by @gorgeous_beautee

Cepat - cepat jangan lambat lambat... Cepat grab Sekrg Lets Bengkungsajat.. .
.
Fungsi #letsbengkunggold :
✅Memecahkan lemak ✅Membentuk Pinggang ✅Membetulkan posture badan ✅Menyokong tulang belakang ✅Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✅Melancarkan peredaran darah ✅Menpunyai 16 tulang yg flexible ✅Menpunyai infrared ✅Memberi keselesaan kepada si pemakai ✅Tak mudah terlipat /gulung ✅Material selesa & tak panas .
.
#Gorgeoussg7 #gorgeous_beautee #letskurus #letsbengkunggold #letsbengkungsajat #cintabellezateam #confirmslim #cantik #slimming #kuruscepat #kurus


1

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

MELETOPP UOLS!! FOUNDER @NURSAJAT02 TURUN KUANTAN PAHANG HARINI... MERIAHHH💥💥💥💥 LAKU KERASS BENGKUNG & GIRDLE KITA GITEWWW💋💋💋
TQ @nursajat02 cantik sgt tadi.. So korang mana yang xsempat beli bengkung tadi boleh wasupp MAZ
☎️☎️0199907854 mis maz
☎️☎️0199907854 miss maz
@stokis_bengkung_sajat_pahang
@stokis_bengkung_sajat_pahang
#letsbengkungsajat rampingbabkerengga #pahang #kuantan#trustedseller #girdle #pantaitimur #Repost #malaysia #indonesia


0

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

LET'S BENGKONG GOLD DIAMOND #Repost @nursajat02
Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD DIAMOND 🌹Mempunyai 16 & 22 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai saiz S,M,L,&XL ......
WASUPP 0199907854 ☎️🚛
@stokis_bengkung_sajat_pahang
#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga#readystocksaiz #bengkungviral #bengkung16tulang #22tulang #kuantan #trustedseller #temerloh#pantaitimur #terengganu #kelantan

Kuantan City Mall
0

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

BENGKUNG DIAMOND 16 TULANG DAPAT FREE CREAM PANAS MISS UNIVERSE 1 💥👏 MELETOP2 SAMBUTAN DARI CUSTEME KITA👏👏 SESUDAH POS KITA PERGI COD PULA. D BANDAR #KUANTAN.. . HEBAT KAN 👏👏.. READYSTOCK SAIZ XS S M L
CEPAT2 SEBELUM KEHABISAN!!!
#BENGKUNG 22TULANG
#BENGKUNG16TULANG

Wasupp 0199907854
Wasup 0199907854

@nursajat02 @stokis_bengkung_sajat_pahang
#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #letsbengkungsajatpahang #kuantan #trustedseller #temerloh #pantaitimur #terengganu #kelantan


1

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

#Repost @stokis_bengkung_sajat_pahang
• • • • •
GOLD DIAM0ND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ? ✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :xs s m L
❤️ @nursajat02
☺️ @stokis_bengkung_sajat_pahang
@stokis_bengkung_sajat_pahang
Wasup 0199907854 ☎️
Wasup 0199907854 ☎️ #LETSBENGKUNGSAJAT #RAMPINGBABKERENGGA#READYSTOCK #KUANTAN #TRUSTEDSELLER #nursajat02 #PANTAITIMUR#PANAS #pahang #Repost


2

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

GOLD DIAM0ND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ? ✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :xs s m L
❤️ @nursajat02
☺️ @stokis_bengkung_sajat_pahang
@stokis_bengkung_sajat_pahang
Wasup 0199907854 ☎️
Wasup 0199907854 ☎️ #LETSBENGKUNGSAJAT #RAMPINGBABKERENGGA#READYSTOCK #KUANTAN #TRUSTEDSELLER #nursajat02 #PANTAITIMUR#PANAS #pahang #Repost

McDonald's Berjaya Megamall Kuantan
2

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

Memang meletop kan!!! PAGI2 DAH ADA ORANG NAK!! BIKIN PANAS HANGATT SIAPA YANG MASIH BELOM DPTKAN TAWW
💥💥💥💥💥💥💥💃💃💃 READYSTOCK SAIZ
XS
S
M
L

WASUP ☎️☎️ 0199907854
Wasup ☎️☎️ 0199907854

@nursajat02
@stokis_bengkung_sajat_pahang @stokis_bengkung_sajat_pahang ☎️☎️☎️☎️ #LETSBENGKUNGSAJAT #RAMPINGBABKERENGGA#READYSTOCK #STOKISBENGKUNG #STOKISKUANTAN#BENGKUNGVIRAL #READYSTOCK #SELFIE #SENSASI #KPJPAHANG #KMC #HOSPITAL #NURSE #WANITADEWASA #WANITADEWASA #PROMOTION #SAJAT #KUANTAN #TRUSTEDSELLER #PANTAITIMUR #PANAS #CZER #JUAL #SURIRUMAH #BERGAJIDARIRUMAH #BAZARPAKNIL #RTWMALAYSIA #AGENWANTED #DROPSHIPWANTED #Repost


3

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

Jom pakat2 beli taww
... Tqq dear aten

Cod sekitar kuantan pos seluruh malaysia ready stock saiz xs s m L ☎️☎️0199907854 miss maz
☎️☎️0199907854 miss maz

GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ? ✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga#readystock #bengkungexpress #bengkungviral #stokissahpahang #stokisinderamhkota2#trustedseller #KUANTAN
@stokis_bengkung_sajat_pahang
@stokis_bengkung_sajat_pahang

Taman Tas, Kuantan
2

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Tq2 harini baru free cod d PEKAN BANDAR DI RAJA
👏👏👏👏 Sooo uols! Cepat2 dapatkan bengkung diamond nursajat.. GOLD DIAMOND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ? ✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci ☎️☎️0199907854 maz ☎️☎️0199907854 maz

@nursajat02
@stokis_bengkung_sajat_pahang
@stokis_bengkung_sajat_pahang
#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #KUANTAN #PAHANG#KUANTAN #INDERAMAHKOTA2
COD SEKITAR KUANTAN POS SELURUH MALAYSIA


3

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

💋💋💋💋💋👏👏💋💋👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏Ha... Tepukkk tepuk uolss!! Hebatkan #bengkungdaimond ni...
#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #KURUS ☎️☎️0199907854
☎️☎️0199907854


0

by @lets_bengkung_sajat_kuantan

#Repost @lets_bengkung_sajat_kuantan lets_bengkung_sajat_kuantan
• • •
GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam founder nursajat✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack 📞 Klik link Whatsapp 0129826085 miss shida ☎️☎️📲📲📲📲📲 @lets_bengkung_sajat_kuantan #letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2 #lets_bengkung_sajat_kuantan

Kuantan
2

by @lets_bengkung_sajat_kuantan

😍😍
#Repost @lets_bengkung_sajat_kuantan _bengkung_sajat_kuantan
• • •
GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam founder nursajat✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack 📞 Klik link Whatsapp 0129826085 miss shida ☎️☎️📲📲📲📲📲 @lets_bengkung_sajat_kuantan
#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2 #lets_bengkung_sajat_kuantan

Kuantan
0

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

BENGKUNG DIAMOND SAJAT ?
?😍😍😍😍😍 Pasti dah tahu sedap ya amat.. BIAR NAMPAK PINGGANG KERENGGA , JANGAN NAMPAK BUNCIT. . ✔ Sangat sesuai utk PEWOT BONCIIT
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Sangat Selesa ✔ Menyembunyikan LOMAK ✔ Menyokong belakang badan anda ✔ PEROTT makin mengecil
✔ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔ Sesuai pakai masa Kerja, Exercise, Majlis keraian , & dirumah .☎️☎️ 0199907854
☎️☎️0199907854

#AGENWANTED #LETSBENGKUNGSAJAT #READYSTOCK #KURUS #KUANTAN #TRUSTEDSELLER #PANTAITIMUR #PANAS #CZER #JUAL #SURIRUMAH #BERGAJIDARIRUMAH #BAZARPAKNIL #RTWMALAYSIA #AGENWANTED #DROPSHIPWANTED #janganmengataskincare👄 #majalah #zumba #exercise #inderamahkota2

HTAA (Hospital Tengku Ampuan Afzan)
3

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

CEPAT CEPATT UOLSS!!!
PANAS2 BENGKUNG DIAMOND FREE MISS UNIVERSE & LETS GIRDLE TONGGEK BY NURSAJAT

READYSTOCK SAIZ XS S M L
READY STOCK SAIZ XS S M L
WASUP
0199907854 MISS MAZ
0199907854 MISS MAZ

@STOKIS_BENGKUNG_SAJAT_PAHANG
@STOKIS_BENGKUNG_SAJAT_PAHANG 🚛🚛🚛 COD SEKITAR #KUANTAN POS SELURUH MALAYSIA #INDONESIA #LETSBENGKUNGSAJAT #RAMPINGBABKERENGGA#READYSTOCK #STOKISBENGKUNG#STOKISKUANTAN #PANTAITIMUR

Indera Makota 2
2

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

Feel the burn bebeh😘😘💥💥 BENGKUNG DAIMOND BY NURSAJAT
Sambil kunyah2 mkn popcorn tgok wayang!!
Taw2 pingang dah makin ramping haishh pakai bengkung sajat lah sayam2
🎸Pingang berlipat hilang 🎸lemak d belakang depan abis hilang kempis 💥💥terus jadi kerenggga!!
🎸Kempiskan perut💥cepat hasilkan 6pax 💥buang segala boroii 🎸tegapkan posture badan 💥kecutkan rahim 💥bagus ibu dlm pantang💥boleh pakai waktu tidur 💥xgatal 🎸kain sgt selesa... Fuhhhhh byk sgtt kelebihan!! Wowow 📞 stock yang ada ni LIMITED TAU siapa cepat dia dapatt!! Gaji2 ni meh beli1 brg xrugiii sayanm2.. Utk badan sayam2 juga 📞📞 WASUP
0199907854
0199907854 #letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystock #selfie #sensasi #kpjpahang #kmc #hospital #nurse #wanitadewasa #wanitadewasa #promotion #sajat #astro #tv3 #wanitaharini@ochacaca_ #rampingbabkerengga #pahang #kuantan #trustedseller#kuantanparade #inderamahkota2 #pilatis #zumba #exercise #herbalife #jamu #pantang #ctdk #czer


3

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD DIAMOND free cream panas 💥💥
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour PINK & BLUEBLACK colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,&XL ...... So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!
#terbaik #gitew #perempuanfuhh lelaki wow #letsbengkonggold @nursajat02
#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga#readystock #bengkungexpress #bengkungviral #bengkung16tulang #PANTAITIMUR #PAHANG #KUANTAN #TRUSTEDSELLER #JENGKA #MALAYSIA #INDONESIA .. @STOKIS_BENGKUNG_SAJAT_PAHANG
@STOKIS_BENGKUNG_SAJAT_PAHANG


1

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

Tq dear malam2 pun kita boleh c.o.d tau sis.. LET'S BENGKONG GOLD DIOMAND FREE CREAM PANAS 1💥💥💥💃 Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour pink & blueblack colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L, ...... So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!
#terbaik #gitew #perempuanfuhh lelaki wow #letsbengkonggold #nursajat02
#LETSBENGKUNGSAJAT #RAMPINGBABKERENGGA #READYSTOCK #KUANTAN #TRUSTEDSELLER #PANTAITIMUR #PILATIS
#pahang
Maz
☎️☎️☎️0199907854
☎️☎️☎️0199907854

@STOKIS_BENGKUNG_SAJAT_PAHANG


0

by @bengkung.nursajat

DAH TERDESAK BARU PIKIR KEW... bila korang akan rasa terdesak nak pakai #letsbengkungsajat #letsgirdletonggekfuhh ? - bila orang tegur korang pregnant padahal tak pon
- bila korang kerap sangat sakit belakang.
- bila korang teringin nak pakai baju macam model tapi tak dapat
- bila punggung jatuh mcm anak dah berderet pdahal baru setahun kawin
- bila berat dah naik bnyk yg turun antaranya punggung pon turun, lemak kat perut gelebeh
Nak ke tunggu masa terdesak tu?
Kenapa tak elak dari awal?
.
Whatsapp Ffarah 0176798265 0176798265 0176798265


2

by @bengkung.nursajat

Feel the burn bebeh😘😘💥💥 BENGKUNG DAIMOND BY NURSAJAT
Sambil kunyah2 mkn popcorn tgok wayang!!
Taw2 pingang dah makin ramping haishh pakai bengkung sajat lah sayang2
.
🎸Pingang berlipat hilang 🎸lemak d belakang depan abis hilang kempis 💥💥terus jadi kerenggga!!
🎸Kempiskan perut💥cepat hasilkan 6pax 💥buang segala boroii 🎸tegapkan posture badan 💥kecutkan rahim 💥bagus ibu dlm pantang💥boleh pakai waktu tidur 💥xgatal 🎸kain sgt selesa... Fuhhhhh byk sgtt kelebihan!! Wowow 📞 stock yang ada ni LIMITED TAU siapa cepat dia dapatt!! meh beli1 brg xrugiii sayang2.. Utk badan sayang2 juga

So dm ffaraf 📞📞 WASUP 0176798265
☎️☎️Wasup 0176798265

#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #letsbengkungsajat #trustedseller


0

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

COD & POS BENGKUNG DIAMOND & girlde SAYAMM 👏👏 SAMBUTAN SANGAT2 MERIAHH UOLSS 👏👏 JANGAN PK LAMA SGT STOCK LAKU KERASS.. LAJUUU

BENGKUNG DIAMOND DAPAT FREE CREAM PANASS 💥💥 LETS GIRDLE TONGGEK BY NURSAJAT KASI KECIKKKAN PEHA.. FIT KAN PUNGUNG UOLS!!! #LETSBENGKUNGSAJAT #RAMPINGBABKERENGGA#READYSTOCK #BENGKUNGEXPRESS #BENGKUNGVIRAL #BENGKUNG16TULANG #KURUS #KUANTAN #TRUSTEDSELLER #PANTAITIMUR #WANITA #JERANTUTPAHANG #KUALALIPIS #INDERAMAHKOTA2 #KUANTANPARADE #QIANTKUANTAN #PEKAN #HOSPITAL #CZER #PANTANG #SAJAT #PEREMPUANFUH #CTDK #stokistwanted #jengka

WASUP WWW.WASAP.MY 0199907854 ☎️☎️☎️👏👏
0199907854 ☎️☎️☎️👏👏


2

by @stokis_bengkung_sajat_pahang

GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT 💃

Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ? ✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas
✔ ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

#letsbengkungsajat rampingbabkerengga #pahang #kuantan#trustedseller #jomfollow #bengkungviral #stokissahpahang #stokisinderamhkota2#trustedseller ☎️☎️☎️☎️0199907854
0199907854 ☎️☎️
.


1