#luardalam

Instagram photos and videos

#luardalam#rahsiawanita#ninjavan#pinkladymalaysia#montok#suamiisteri#pinklady_byjannah#pinkladybodyperfection#originalHQ#sexy#anakdara#nofake#noscammer#newpinkladyversion#remyempire#squadpinklady#pinklady#gebugebas#teamdeyya#Alami#Halal#Kulitputih#Apel#Cantik#Sehat#Bugar#Steemcell#Collagen#Glutathione

Hashtags #luardalam for Instagram

🏵️PINKLADY kini berwajah baru🏵️
🏵️Lebih eksklusif kualiti juga padu🏵️
🏵️Free gift lama bertukar baru🏵️
🏵️Feedback positif semakin padu🏵️
.
.
"Its Leather, Eksklusif, Bergaya, dan Pasti Membuat Setiap Wanita Cantik"
.
.
➡️SENJATA KECANTIKAN PARA WANITA💥
➡️MAGNET KASIH SAYANG SUAMI💥
➡️KESIHATAN DALAM TERJAMIN💥
➡️ASET LUARAN MENJADI TARIKAN PARA LELAKI💥
.
.
Satu botol berapa.?-
1 botol 60 kapsul sis, Berbaloi dan jimat, boleh tahan sebulan lebih.👍👍👍
.
.
Produk ni dari mana.? ada kelulusan tak.?✔️✔️✔️
- Produk adalah Buatan Malaysia, Buatan Bumiputera dan keluaran kilang GMP. Tiada bahan terlarang 100% herba organik. InsyaAllah selamat digunakan. .
.
Fungsi utama PINKLADY ialah buat bentuk badan wanita jadi bentuk paling ideal, sexy dan berseri-seri 😍😍😍
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pink lady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Hai korang!! A'ah korang yg orang perempuan tu..korang try chek tngok korang ada tak masalah mcm ni👇 .
●Badan Terlalu kurus/Gemok
●Kulit Kusam gelap ●Sakit2 badan cpt letih
●Susu Kurang ●Breast Kendur Size tak sma dan Kecik
●Period pain
●Keputihan
●Miss V Longgar .
.
KORANG WAJIB GUNA PINKLADY,TAK KESIAN KT LAKI KORANG KE? KORANG KENA SERVICE DIRI KORANG UNTUK SUAMI KORANG..PAHALA DPT PUAS HTI PUN DPT..MAKE SURE ORIGINAL YE SYG2 KU .
.
▶️PM SAYA KALAU NAK PIKAT HATI SUAMI KORANG
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pink lady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap hakak 😘😘😘
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pink lady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Ouchhh ‼️‼️‼️ Thank you sayang hakak yang super cute 😍😍😍 tak sabar2 katanya nak cantik gebu mantopp 😋😋😋.
.
.
Siapa nak order boleh whatsapp hakak okay 😘
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pink lady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Happy luch uolssss 😍😍😍 .
.
.
Dah tak kesah dah makan banyak2 sebab Pinklady kan hadoooooo 😋😋😋.
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pink lady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Tudia bak hianggg..padu sepadu padunya.
Masih x percaya dgn PINKLADY?
PINKLADY 😘👍 BERPISAH TIADA.
whatsapp 014-3858669 menempah Pinklady.
.
.
remyempire
#pink lady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Nak sihat, nak kulit cantik, nak kurus slim melim minum air masak secukupnya.. ia amat penting sbb korang amek la segala bagai mak nenek supplement pun kalau kurang minum air memang lambat berkesan, kurang berkesan.. paling sedih tak berkesan langsung... Take note ye.. #jangankecam #justsharingremyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

JANGAN DIRAGUI LAGI BAHAN2 DALAM PINKLADY HANYA BAHAN2 ORGANIC👍🏼LULUS KKM😘👏🏻
PRODUK ALLS IN ONE OKEY💋

Bahan2 seperti yang berikut: *Fenugreek* - _Mengurangkan kolestrol agar tidak terkena serangan jantung dan stroke. Menyembuhkan penyakit kulit seperti ruam, bisul, luka, dll. Menurunkan kadar gula dalam darah. Melegakan dari anemia, insomnia. Membersihkan kulit wajah agar terlihat lebih segar dan sihat. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu._ *Mexican Wild Yam* - _Melegakan senggugut, PMS (premenstrual syndrome). Meningkatkan tenaga dan rangsangan seksual. Membesarkan payudara. Melegakan sakit otot dan saraf dari kesakitan._ *Oat Grass* - _Mengelakkan dari penyakit 'Arthritis' iaitu penyakit sendi. Melegakan tekanan, kemurungan, keletihan, jantung berdebar-debar, sakit kepala dan dari symptom menopause. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu._ *Pacific Kelp* - _Membakar lemak dalam badan. Menyihatkan rambut dan kulit. Meningkatkan tenaga. Menenangkan fikiran. Membantu untuk tidur lena. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu._ *Fennel* - _Menguatkan tulang. Mengurangkan tekanan darah tinggi, kadar kolesterol, risiko kanser. Tingkatkan imunisasi, metabolisme dan estrogen dalam badan. Mencegah sembelit dan menyembuhkan dari cirit-birit. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu._ *Peuraria Mirifica* - _Mengelakkan risiko menopause. Menguatkan rangsangan seksual dan menambahkan cecair di faraj. Mengelakkan dari risiko penyakit osteoporosis. Melawan penuaan agar awet muda. Membesarkan payudara. Melindungi kulit dari kedutan. Mengurangkan berat badan._ *Aleppo Oak (Manjakani)* - _Merawat keputihan. Mengetatkan otot faraj. Merawat faraj berbau. Mencegah barah payudara dan rahim. Mencantikkan payudara. Merawat kulit kering dan berminyak. Menyihatkan mata. Awet muda._😘

0196230436 #trustedseller #pinkladybyhq #cantik #luardalam #atasbawah #teammiramurni


0

🌸JAMU BONDA RATU SERI 🌸
.
Diformulasikan khas untuk penjagaan dalaman wanita agar sentiasa kekal remaja dan AWET MUDA 😍
.
✅Mengatasi masalah kitaran haid tidak teratur
✅Sesuai untuk mereka yang mengalami pcos,cyst dan fibroid
✅Mengatasi masalah senggugut.
✅Meningkatkan kesuburan dan mengatasi masalah kesukaran mendapat zuriat.
✅Mengatasi masalah rahim lemah dan jatuh.
✅Menghilangkan sakit-sakit (bisa seluruh badan) sakit tumit kaki, sakit pinggang, sakit tulang belakang dan lutut.
✅Mengatasi masalah keputihan.
✅Memberikan tenaga seawal bangun pagi ( cergas mergas on time bangun seawal subuh )
✅Mengecutkan peranakan selepas bersalin.
✅Mengurangkan masalah lemah tubuh badan terutamanya ibu yang selepas bersalin.
✅Mengetat dan menegangkan faraj ( kembali dara )
✅Menegangkan bibir faraj.
✅Menghilangkan gatal-gatal dan bau yang busuk pada faraj
✅Mengurangkan lendir.
✅Membuang toksin dalam badan.
✅Mengurangkan bau badan.
✅Sesuai bagi ibu menyusu badan.
✅Menaikkan seri wajah awek muda
✅Merawat masalah keputihan

Keserian luaran wanita melambangkan dalaman yg sihat terjaga ❤️ 🏡🏡 012-3068146
.
.
#jamubonda #ratu #ratuseri #awetmuda #amaljamu #cantik #luardalam #kecantikan #kesihatan #asetwanita #wanita #ibu #mama #emak #jagakesihatan #pikatsuami #love #sayajual #agen #dropship #viral #laris #hangat #ajimaura #runningman #bigstage #tiktok #regrann #terapiinstagram


0

Radikal bebas menjadi pemicu berbagai penyakit. Ini, menjadi hal yang tidak bisa dihindari dalam kehidupan manusia. Mulai dari paparan sinar matahari, polusi dari asap kendaraan bermotor, hingga gaya hidup tidak sehat seperti merokok dan makan-makanan tidak sehat.

Paparan radikal bebas yang terus menerus dalam jangka panjang bisa memberi dampak berbahaya bagi tubuh. Dampak yang paling terlihat adalah pada kulit. Efeknya yang paling terlihat akibat paparan radikal bebas pada kulit adalah penuaan dini seperti adanya kerutan dan flek hitam.

Yuk konsumsilah Sablan Apel sebagai penunjang kesehatan anda.
Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
Stokis Pontianak : 082274407003

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

Radikal bebas adalah molekul-molekul tidak stabil yang terbentuk dari kerja tubuh seperti bernapas, serta dari faktor eksternal lingkungan seperti sinar UV, asap, dan polusi. Molekul-molekul tidak stabil ini ‘mencari’ pasangan untuk elektronnya yang hilang.

Saat melakukan pencarian elektron tersebut, radikal bebas akan menempel pada kulit dalam upayanya untuk mendapatkan elektron dari atom pada kulit (molekul terbentuk dari atom, dan atom terbentuk dari elektron). Saat radikal bebas ‘mengambil’ bagian dari atom kulit, akan terjadi reaksi berantai negatif pada permukaan kulit yang menyebabkan kerusakan pada sel yang sehat serta kolagen. Alhasil, sel kulit pun mengalami apa yang disebut oxidative stress atau kerusakan akibat radikal bebas.

Yuk konsumsilah Sablan Apel sebagai penunjang kesehatan anda.

Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
Stokis Pontianak : 082274407003

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

Ingin terhindar dari radikal bebas? Segera rasakan khasiat Sablan Apel yang mengandung;

STEM CELL Anggur ?
STEMCELL adalah suatu sel yang disebut sebagai SEL INDUK yang memiliki kemampuan untuk Replikasi; Adalah kemampuan sel untuk membelah diri, memperbanyak diri menjadi dirinya sendiri.

Anggur (Jenis Gamay Teinturier Freaux Dari Perancis)
Merupakan jenis anggur yang mengalami mutasi yang ditemukan pertama kali pada tahun 1841 di sebuah pertanian pribadi milik Antoinefreaux. Mengandung Antocyanin yang merupakan Antioksidan yang sangat Powerfull.

Tidak hanya itu, Sablan Apel juga mengandung Stemcell Apel, Anggur & Lemon, Polidektstrosa, Kolagen Ikan, Inulin, Glisin, Ekstrak Teh Hitam, L-Glutathione, Ekstrak Biji Anggur, Acerola Bubuk, dan Daun Kelor. Yang bermanfaat untuk; √Memutihkan kulit secara keseluruhan √Menurunkan pigmen gelap melanin √Meratakan kulit yang belang √Memutihkan bagian hitam pada siku, ketiak, lutut dan selangkangan √Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat penyembuhan jerawat √Mendetoks kulit akibat kosmetik bermerkuri √Mengurangi kerutan dan garis halus √Membantu memperlambat proses penuaan dini √Meningkatkan elastisitas dan kekenyalan kulit √Menghilangkan flek hitam pada wajah √Mencegah kanker mengobati penyakit jantung, hypertensi, kolesterol dan diabetes √Meningkatkan sistem system imunitas (kekebalan tubuh) √Memenuhi kebutuhan kalsium √Menguatkan dan menjaga kesehatan tulang √Meningkatkan kesuburan & memperbaiki disfungsi ereksi, dan √Rekomendasi untuk program hamil.

Segera order..., rasakan khasiatnya dan raih keuntungan menjalankan bisnisnya.

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

🚫 CHECKLIST 4 SEBAB MAKAN JAMU TAPI TAK BERKESAN (Sedangkan Orang lain berkesan)
.
1➡️Suka minum AIR SEJUK & minuman BERAIS
- Kerap makan makanan sejuk macam timun, tembikai, labu, kangkung, taugeh dll. - Seeloknya elakkan ketika hampir & datang bulan, time ni urat kembang makan pula benda sejuk makin parah kembangnya.
.
2➡️KURANG minum AIR SUAM
- Amalkanlah banyak minum air suam/masak apabila mengamalkan pengambilan jamu & supplement supaya penyerapan oleh tubuh berlaku dengan lebih baik. - Seeloknya minum 2-3 liter air suam/masak sehari.
.
3➡️Minum AIR KELAPA
- Air kelapa akan meneutralkan khasiat jamu yang diproses tubuh.
- Jadi khasiat jamu akan jadi "0" untuk hari yang minum air kelapa tu
.
4➡️Gemar minum MINUMAN BERKAFEIN - Macam kopi, tea dan minuman bergas
- Minuman ini akan menyerap khasiat dan zat-zat jamu. - Pastikan anda neutralkan balik dengan 7 gelas air masak selepas minum secawan kopi/tea/minuman bergas.
.
Ingat yea!
Kalau tak,sia- sia je lah consume jamu tapi tak ada kesan.
Pastu kita bosan dan give up nak amalkan jamu & salahkan produk😥
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

PERIOD TAK KELUAR? MUNGKIN ADA KETUMBUHAN!! AWAK PERNAH CHECK...??
.
.
Kenapa belum ada anak?
Kenapa selalu sakit/rasa cramp kat perut atau peranakan?
Kenapa selalu senggugut?
Kenapa rambut gugur tak henti-henti?
Kenapa asik berjerawat?
Kenapa senang naik berat badan tapi susah turun?
.
.
Apa itu PCOS???
.
PCOS adalah penyakit khusus untuk orang perempuan yang berkaitan dengan ovari. Polycystic ovarian syndrome (PCOS) adalah sejenis penyakit dimana hormon yang tidak seimbang mungkin menimbulkan kesakitan, haid yang tidak menentu, ketidak suburan, kenaikan berat badan, bulu badan yang berlebihan dan mungkin ada tanda-tanda penyakit diabetes...
.
JIKA ANDA ALAMI SIMPTOM: .
1. Kitaran haid tidak menentu. .
2. Masalah jerawat. .
3. Masalah berat badan - berat badan bertambah ataupun bahagian atas badan lebih besar atau gemuk daripada bahagian bawah. .
4. Hirsutism - pertumbuhan bulu roma yang tidak normal (seperti misai atau janggut). .
5. Ovari lebih bengkak daripada wanita lain dan mempunyai lebih daripada satu cista. .
6. Kurang subur. .
7. Keguguran rambut. .
.
.
Jadi, ada tak cara senang nak bantu rawat PCOS tanpa perlu pembedahan ?
.
Mestilah ada! Admin nak syorkan PINK LADY BODY PERFECTION ialah supplement khusus untuk wanita yang membantu BETULKAN SEMULA HORMON KITA..
.
Admin mencari 5 orang yang ADA MASALAH PERIOD & SUKAR HAMIL ..
.
Nak hamil... Period tak stabil jangan tunggu lama lgi.. .
Admin akan guide sampai berjaya hamil...
.
BERMINAT NAK MENCUBA PINKLADY BODY PERFECTION??
Admin akan berikan penerangan, tips2 kesihatan & share masalah korang secara PERCUMA !!
.
wasap
0143858669
0143858669
0143858669
.
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Selamat pagi," 🌸

APAKAH HASIL YANG AKAN ANDA PEROLEHI DENGAN BOTOL PERTAMA *PINKLADY BODY PERFECTION*?😍 Anda akan mengalami perkara-perkara berikut :
.
☛ Ia merawat masalah rahim jatuh
☛ Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
☛ Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
☛ Ia mengatasi masalah keputihan
☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
.
Ada lagi..
.
✔️ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔️ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔️ Ia memudarkan jeragat
✔️ Ia merawat tumit yang merekah
✔️ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔️ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔️ Ia memberi kecergasan berganda
.
Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita.👍🏻
.
PinkLady tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati.😘
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Perawatan kulit dari luar dalam ya #coskin donk..
Teh dengan banyak manfaatnya diminum, ampas tehnya dibuat masker, sabun collagen nya dibuat cuci muka dan mandi😍
Rasain sendiri deh khasiat produk satu ini, Dijamin hasilnya👍😁 Order via WA 081336921923
#produkherbalnasa #perawatan #wajah #tubuh #luardalam #tehkolagen #sabunkolagen #paketcantik #sehat #cantik #putihalami #cerah #herbal #aman #bpom #bumil #busui #distributor #areanganjuk #bisnisonline #nasa #bisnisjangkapanjang


0

sebelum consume pinklady sis wajib buat 3 benda ni wajib taw👇❤️
.
.

1) *Detox lemon suam sebelum consume pinklady untuk buang toksin kotor kotoran dalam badan*

2) *Minum air kelapa muda (hijau) Untuk neturalkan balik dalaman supaya bila consume pinklady senang serap dalam badan*

3) *Ubat cacing (Zentel) . Untuk buang cacing jahat dalam badan. Mudah penyerapan supliment dalam badan. Setahun 2 kali sahaja boleh ambil* ❤️ .
.
WA 0143858669

WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Ramai sangat yang tanya hakak apa kelebihan Pinklady untuk wanita kan ? Meh hakak share sikit 😋😋😋 WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Jangan Minum SOYA Berlebihan!!!* Minum ikut keperluan saja. 1-2 gelas sehari sudah cukup.
.
.
Segala yang berlebihan pastinya akan kehilangan manfaatnya. Begitu juga kalau mengambil susu soya. Kandungan unsur estrogen di dalam susu soya iaitu isoflavon dikatakan dapat menekan penghasilan hormon tiroid, khususnya bila diambil sehingga 40 miligram sehari.
.
.
Pengambilan susu soya secara berlebihan juga dapat mengganggu penyerapan beberapa zat nutrisi. Ini terjadi akibat tingginya kadar unsur fitat. Unsur ini akan menghalang penyerapan mineral dan penguraian protein.
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
ATAU KLIK LINK BIO 👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://0143858669.wasap.my/
.

#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

🏵️PINKLADY kini berwajah baru🏵️
🏵️Lebih eksklusif kualiti juga padu🏵️
🏵️Free gift lama bertukar baru🏵️
🏵️Feedback positif semakin padu🏵️
.
. "Its Leather, Eksklusif, Bergaya, dan Pasti Membuat Setiap Wanita Cantik" ➡️SENJATA KECANTIKAN PARA WANITA💥
➡️MAGNET KASIH SAYANG SUAMI💥
➡️KESIHATAN DALAM TERJAMIN💥
➡️ASET LUARAN MENJADI TARIKAN PARA LELAKI💥

Satu botol berapa.?-
1 botol 60 kapsul sis, Berbaloi dan jimat, boleh tahan sebulan lebih.👍👍👍 Produk ni dari mana.? ada kelulusan tak.?✔️✔️✔️
- Produk adalah Buatan Malaysia, Buatan Bumiputera dan keluaran kilang GMP. Tiada bahan terlarang 100% herba organik. InsyaAllah selamat digunakan.
Fungsi utama PINKLADY ialah buat bentuk badan wanita jadi bentuk paling ideal, sexy dan berseri-seri 😍😍😍
.
.
#TEAMLADYMEKNIS

WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Selamat petang sayang2 hakak 😍😍😍 Buat aktiviti apa je Petang2 ni 😋😋.
.
.
NOTE diatas untuk yang betul2 nak join KUTU PINK LADY ya ,hakak nak bantu uolls cantik2 dapat body idaman,😘😘😘 .
.
.
Nak ke nak ? .
.
Kalau nak direct WA hakak 014-3858669 😘 .
.
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Radikal bebas menjadi pemicu berbagai penyakit. Ini, menjadi hal yang tidak bisa dihindari dalam kehidupan manusia. Mulai dari paparan sinar matahari, polusi dari asap kendaraan bermotor, hingga gaya hidup tidak sehat seperti merokok dan makan-makanan tidak sehat.

Paparan radikal bebas yang terus menerus dalam jangka panjang bisa memberi dampak berbahaya bagi tubuh. Dampak yang paling terlihat adalah pada kulit. Efeknya yang paling terlihat akibat paparan radikal bebas pada kulit adalah penuaan dini seperti adanya kerutan dan flek hitam.

Yuk konsumsilah Sablan Apel sebagai penunjang kesehatan anda.
Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
0811572383

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

Radikal bebas adalah molekul-molekul tidak stabil yang terbentuk dari kerja tubuh seperti bernapas, serta dari faktor eksternal lingkungan seperti sinar UV, asap, dan polusi. Molekul-molekul tidak stabil ini ‘mencari’ pasangan untuk elektronnya yang hilang.

Saat melakukan pencarian elektron tersebut, radikal bebas akan menempel pada kulit dalam upayanya untuk mendapatkan elektron dari atom pada kulit (molekul terbentuk dari atom, dan atom terbentuk dari elektron). Saat radikal bebas ‘mengambil’ bagian dari atom kulit, akan terjadi reaksi berantai negatif pada permukaan kulit yang menyebabkan kerusakan pada sel yang sehat serta kolagen. Alhasil, sel kulit pun mengalami apa yang disebut oxidative stress atau kerusakan akibat radikal bebas.

Yuk konsumsilah Sablan Apel sebagai penunjang kesehatan anda.

Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
0811572383

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

Ingin terhindar dari radikal bebas? Segera rasakan khasiat Sablan Apel yang mengandung;

STEM CELL Anggur ?
STEMCELL adalah suatu sel yang disebut sebagai SEL INDUK yang memiliki kemampuan untuk Replikasi; Adalah kemampuan sel untuk membelah diri, memperbanyak diri menjadi dirinya sendiri.

Anggur (Jenis Gamay Teinturier Freaux Dari Perancis)
Merupakan jenis anggur yang mengalami mutasi yang ditemukan pertama kali pada tahun 1841 di sebuah pertanian pribadi milik Antoinefreaux. Mengandung Antocyanin yang merupakan Antioksidan yang sangat Powerfull.

Tidak hanya itu, Sablan Apel juga mengandung Stemcell Apel, Anggur & Lemon, Polidektstrosa, Kolagen Ikan, Inulin, Glisin, Ekstrak Teh Hitam, L-Glutathione, Ekstrak Biji Anggur, Acerola Bubuk, dan Daun Kelor. Yang bermanfaat untuk; √Memutihkan kulit secara keseluruhan √Menurunkan pigmen gelap melanin √Meratakan kulit yang belang √Memutihkan bagian hitam pada siku, ketiak, lutut dan selangkangan √Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat penyembuhan jerawat √Mendetoks kulit akibat kosmetik bermerkuri √Mengurangi kerutan dan garis halus √Membantu memperlambat proses penuaan dini √Meningkatkan elastisitas dan kekenyalan kulit √Menghilangkan flek hitam pada wajah √Mencegah kanker mengobati penyakit jantung, hypertensi, kolesterol dan diabetes √Meningkatkan sistem system imunitas (kekebalan tubuh) √Memenuhi kebutuhan kalsium √Menguatkan dan menjaga kesehatan tulang √Meningkatkan kesuburan & memperbaiki disfungsi ereksi, dan √Rekomendasi untuk program hamil.

Segera order..., rasakan khasiatnya dan raih keuntungan menjalankan bisnisnya.

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

Wow Wow Wow ‼️‼️‼️ .
Meletup2 Sis2 nak shantik sekarang ya 😍😍😍,maklumlah New Packaging masing2 berebut2 nak New GIFT yang HQ bagi 😍😍😍 .
.
.
Hakak jamin sis2 kat luar sana tu mesti tak sabar2 nak dapat pink lady 😬😬😬
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion
#gebugebas
#teamdeyya
#squadpinklady


0

Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ade dalam simpanan ke mana2 pon bawak mudah katanya . Semua manfaat dalam 1 produk . .
.
💕PINKLADY💕
Hanya telan 2 biji sehari dh ⤵️⤵️⤵️
🍑montok 👗ramping 🤞🏻ketat 💃🏻body shape kerengge shape nice .
.
❎ tak perlu ❌sapu ❌bancuh ❌diet ❌workout
.
.
✔️EASY TO EAT ➡️ hanya buke penutup ambil 2 biji & telan dgn plain water x pahit lgsung . ✔️EASY TO CARRY ➡️mesra handbag boleh bawa kemana saja . .
💸 JIMAT WANG ➡️ knpe perlu habiskan duit dengan beli byk2 produk sedangkan bole beli 1 produk utk pelbagai benefit .secara Automatik sis bole jimatkan duit tau .
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion


0

Yuhuuu.... hay guys...
taukah kamu kalau Fito Green dari MSI itu selain buat kulit jadi kinclong & mulus.. fito green juga bisa menetralkan zat-zat kimia yg ada di dlm tubuh kita... Jadi jangan heran y kalau minum fito green kulit makin kinclong badan makin fit :* Yuk konsumsi Fito Green setiap hari cukup 1 saset tiap mlm seblm tidur untuk menjaga kesehatan

Order chat
Ayu Prasetya Leader MSI
WA 081238567910
bbm 742eaa79
#Fitogreen
#cantik
#sehat
#luardalam


0

PINKLADY (PL)
-------
Suppliment Terbaik No.1 Khas utk WANITA
-------
(PL) Jadikan Payudara
-------
🍉 Lebih Besar & Pejal
🍉 Makin Montok
🍉 Gebu di ramas
🍉 Bulat & Padat
-------
(PL) Jadikan Punggung
-------
🍑 Mantap & Lebar
🍑 J.Lo & Kim.K Punyer
🍑 Mcm boleh kepit tiang
🍑 Bergegar2
-------
(PL) Jadikan Kulit
-------
💁🏻 Makin Putih Berseri
💁🏻 Makin licin & Halus
💁🏻 Makin geram nak gigit!
-------
#PALING PENTING ✔️ Suami asek kepit xlepas!
✔️ Semakin Menggoda!
✔️ Miss-V makin ketat!
✔️ Miss-V makin rapat!
-------
🙈 Mmg suami marah kalau tak dapat!
-------
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion


0

Pagi2 tadi dah ada customer cantik buat payment 😋😋😋 .
.
.
Tak sabar katanya nak tengok Pink Lady Yang baru kalini hehehe ,terima kasih adik cantik 😍😍😍.
.
.
WA 0143858669
WA 0143858669
WA 0143858669
.
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion


0

Berapa hari lepas hakak ada inform nak beritahu NEW VERSION PINK LADY BODY PERFECTION kan ??? .
.
.
Saat yang ditunggu2 telah tiba ‼️‼️‼️ hehehe , siapa nak tengok komen NAK & drop No Tel 😘😘😘
.
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah
#newpinkladyversion


0

Tinggal 276 unit Pink Lady body Perfection untuk dimiliki uolllssssszzzz 😱😱😱😱.
.
.
Promo kalini memang nak buat kaw2 bagi uols semua cantik2 ‼️‼️‼️ FREE GIFT + FREE POSTAGE + FREE CONSALTATION .
.
.
Cepat grab untuk diri uolssssszzzzzzahhhhhh ‼️‼️‼️
.
.
WA 0143858669.
.
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah


0

promosi kaw-kaw untuk 4 hari sahaja🔥🔥😱‼️‼️🔥‼️‼️🔥‼️ .
.
siapa yang beli dengan @pinklady_byjannah akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE😱😱🔥‼️😱🔥‼️😱‼️ .
.
wahhh betull ke ni ??? yea betull , dan bukan tu je tauu🔥😱🔥‼️😱🔥‼️🔥‼️ .
.
so korang tunggu apa lagi?? cepat2 beli dengan @pinklady_byjannah okay?? 🔥🔥❤️❤️ .
.
alamak harini je ke promosi tu, tapi gaji belum masuk lagi ni"😭😭😭 .
.
kalau gaji belum masuk tak apa‼️😱🔥‼️😱🔥jangan risau, korang boleh booking dlu promosi ni sebanyak RM20 dan keatas sahaja untuk booking😱😱🔥😱‼️🔥
.
.
so korang tak akan melepas promo yang kami buat jarang-jarang ni😱🔥 so cpt2 beli okay?😱😱😍😍
.
.
@pinklady_byjannah
@pinklady_byjannah
@pinklady_byjannah
.
#remyempire
#pinklady
#pinkladybodyperfection
#originalHQ
#ninjavan
#pinkladymalaysia
#montok
#sexy
#rahsiawanita
#luardalam
#suamiisteri
#anakdara
#nofake
#noscammer
#pinklady_byjannah


0

NAK KE NAK SANGAT? .
.
Mutyara ni sekali cuba PASTI NAK LAGI!! Kalau kakak2 semua jenis tak gemar makan collagen, jenis suka benda yg natural, boleh amalkan JAMU #mutyara ni tau. Jamu ni boleh makan sampai TUA, tak perlu stop pun! Lebih kepada penjagaan dalaman, selain sesuai untuk ibu yang baru lepas bersalin, org muda juga sesuai, untuk apa??? untuk AWET MUDA lah! 🤷🏻‍♀ hihi .
.
.
Komen NAK dekat bawah, sis dengan lajunya PM /!http://www.wasap.my/60133843308/jamumutyara 😍
.
.
.
#mutyarabeauty #mutyaraserikembangan
#mutyarakinrara #mutyarapuchong
#mutyarapetalingjaya #mutyaratamanmedan
#jamumodern
#jamukesihatan #luardalam
#jamutyaarifin #mutyaradihatiku💙


0

Hi ! Jangan lupa amalkan sesudu Mutyara sebelum tidur dan selepas bangun tidur tau. ☺️
.
.
Kenapa perlu ambil JAMU? ni antara Khasiat secara RINGKAS!!! 😉
.
.
Untuk milk booster : ubi bit, halia kurma n halba !
.
.
Untuk kesihatan rahim : ada kacip fatimah, kunyit, manjakani, akar serapat !
.
.
Untuk hormon : ada kurma madu delima !
.
.
untuk overall health & Antibacteria : ada
bawang putih, habatus sauda, cayanne, madu & kurma 💕
.
.
Ada banyak lagi khasiat #JaMutyara 👍😉🤗
.
.
Memang complete! 💕😀
.
.
So kakak semua nak berapa? Komen NAK sekarang! 😉
.
.
#JamuMutyara ##mutyaraserikembangan
#mutyarakinrara#mutyarapuchong
#mutyarapetalingjaya
#mutyaratamanmedan
#jamumodern
#jamumutyarabytyaarifin
#jamuviral#jamukesihatan
#jamukecantikan#luardalam
#mutyaradihatiku💙


0

Iklan dulu Pemisa yg Budiman
Monggo yg Kepo Sama @kulpi_kepo bisa pesan
Buat Persiapan Nonton Final ntr sore pas Banget nih.....
#tegal #tegalhits #jajanankekinian
#jamannow #jajankhastegal #kepo
#kulpi_kepo #enak #luardalam #nagih
@dep.dip @tety_a_nurhanto


0

pinkladybodyperfection sangat sesuai dari peringkat umur 15TAHUN- 65 TAHUN 😍😍😍 .
.
Ramuan nya semua 100% herbal untuk mencantikkan luar dalam wanita ye sayang2 hakak 😉😉
.
.
Ibu menyusu sangat sesuai diamalkan 😘😘😘 . .
Untuk konsultasi lebih lanjut boleh
WA 014-3858669 👍🏻👍🏻👍🏻 #pinkladymalaysia#pinkladyoriginalhq#rahsiawanita#montok#payudara#luardalam#suamiisteri#bigboobs#bigbooty#asetluardalam#ninjavan


0

My Fav Vitamin all the time....sapa xnak bangun pagi muka rasa fresh sgt...plus jimat ok ada 60 capsule satu malam just guna satu capsule sahaja....😘😘😘😘 JERAWAT? JERAGAT? MASALAH KULIT BUAT ANDA STRESS? HILANG KEYAKINAN??
.
MISS V BERBAU? KEPUTIHAN TERUK?
.
KETIAK HITAM?????
.
NO!!! SISTERRRR HENTIKAN SEMUA INI....
.
JOM USHAAA PRODUK SIS...CONFIRM PUAS HATI 💯 ORIGINAL...
.
TATISKINCARE RM60
.
CEK LAWA RM 27
.
SIREH LOVELY CARE RM25
.
BUMEBIME SOAP RM8
.
VITAMIN E THAILAND RM28
.
ALOEVERA SERUM RM30
.
SCRUB BABY ROSE
👉🏻20G RM10
👉🏻50G RM50
.
📫 POSTAGE <SM RM8><SS RM12>
.
Sis GUNA Sis JUAL....NAK CANTIK BIAR LUAR DAN DALAM 😘😘😘😘😘
.
#sirehlovelycare #tatiskincare #ceklawa #bumebimesoap #vitaminEthai #aloeveraserum #scrubbabyrose #original #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #trustedseller #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi #janganmengata


5

JERAWAT? JERAGAT? MASALAH KULIT BUAT ANDA STRESS? HILANG KEYAKINAN??
.
MISS V BERBAU? KEPUTIHAN TERUK?
.
KETIAK HITAM?????
.
NO!!! SISTERRRR HENTIKAN SEMUA INI....
.
JOM USHAAA PRODUK SIS...CONFIRM PUAS HATI 💯 ORIGINAL...
.
TATISKINCARE RM60
.
CEK LAWA RM 27
.
SIREH LOVELY CARE RM25
.
BUMEBIME SOAP RM8
.
VITAMIN E THAILAND RM28
.
ALOEVERA SERUM RM30
.
SCRUB BABY ROSE
👉🏻20G RM10
👉🏻50G RM50
.
📫 POSTAGE <SM RM8><SS RM12>
.
Sis GUNA Sis JUAL....NAK CANTIK BIAR LUAR DAN DALAM 😘😘😘😘😘
.
#sirehlovelycare #tatiskincare #ceklawa #bumebimesoap #vitaminEthai #aloeveraserum #scrubbabyrose #original #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #trustedseller #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi #janganmengata


3

JERAWAT? JERAGAT? MASALAH KULIT BUAT ANDA STRESS? HILANG KEYAKINAN??
.
MISS V BERBAU? KEPUTIHAN TERUK?
.
KETIAK HITAM?????
.
NO!!! SISTERRRR HENTIKAN SEMUA INI....
.
JOM USHAAA PRODUK SIS...CONFIRM PUAS HATI 💯 ORIGINAL...
.
TATISKINCARE RM60
.
CEK LAWA RM 27
.
SIREH LOVELY CARE RM25
.
BUMEBIME SOAP RM8
.
VITAMIN E THAILAND RM28
.
ALOEVERA SERUM RM30
.
SCRUB BABY ROSE
👉🏻20G RM10
👉🏻50G RM50
.
📫 POSTAGE <SM RM8><SS RM12>
.
Sis GUNA Sis JUAL....NAK CANTIK BIAR LUAR DAN DALAM 😘😘😘😘😘
.
#sirehlovelycare #tatiskincare #ceklawa #bumebimesoap #vitaminEthai #aloeveraserum #scrubbabyrose #original #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #trustedseller #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi #janganmengata


2

JERAWAT? JERAGAT? MASALAH KULIT BUAT ANDA STRESS? HILANG KEYAKINAN??
.
MISS V BERBAU? KEPUTIHAN TERUK?
.
KETIAK HITAM?????
.
NO!!! SISTERRRR HENTIKAN SEMUA INI....
.
JOM USHAAA PRODUK SIS...CONFIRM PUAS HATI 💯 ORIGINAL...
.
TATISKINCARE RM60
.
CEK LAWA RM 27
.
SIREH LOVELY CARE RM25
.
BUMEBIME SOAP RM8
.
VITAMIN E THAILAND RM28
.
ALOEVERA SERUM RM30
.
SCRUB BABY ROSE
👉🏻20G RM10
👉🏻50G RM50
.
📫 POSTAGE <SM RM8><SS RM12>
.
Sis GUNA Sis JUAL....NAK CANTIK BIAR LUAR DAN DALAM 😘😘😘😘😘
.
#sirehlovelycare #tatiskincare #ceklawa #bumebimesoap #vitaminEthai #aloeveraserum #scrubbabyrose #original #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #trustedseller #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi #janganmengata


6

Freckles memang tidak berbahaya dan tidak dapat menyebabkan kanker kulit. Tetapi kebanyakan orang menganggap freckles sebagai suatu masalah terutama bagi wanita. Freckles dianggap dapat menurunkan penampilan dan daya tarik karena sering kali muncul pada daerah wajah secara berkelompok. Kebanyakan wanita menganggap freckles sebagai suatu yang dapat menghancurkan penampilan dan dapat menurunkan rasa percaya diri.

Yuk, konsumsi Sablan Apel 1 kali sehari sebagai penunjang kesehatan anda.

Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
0811572383

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

JERAWAT? JERAGAT? MASALAH KULIT BUAT ANDA STRESS? HILANG KEYAKINAN??
.
MISS V BERBAU? KEPUTIHAN TERUK?
.
KETIAK HITAM?????
.
NO!!! SISTERRRR HENTIKAN SEMUA INI....
.
JOM USHAAA PRODUK SIS...CONFIRM PUAS HATI 💯 ORIGINAL...
.
TATISKINCARE RM60
.
CEK LAWA RM 27
.
SIREH LOVELY CARE RM25
.
BUMEBIME SOAP RM8
.
VITAMIN E THAILAND RM28
.
📫 POSTAGE <SM RM8><SS RM12>
.
Sis GUNA Sis JUAL....NAK CANTIK BIAR LUAR DAN DALAM 😘😘😘😘😘
.
#sirehlovelycare #tatiskincare #ceklawa #bumebimesoap #vitaminEthai #original #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #trustedseller #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi #janganmengata


1

Freckles adalah bintik-bintik coklat pada kulit. Kadang, freckles bervariasi dalam warna, dari kemerahan, kuning, coklat, coklat muda, hingga hitam. Freckles dapat terlihat lebih jelas dengan paparan sinar matahari. Bercak-bercak ini sering kali muncul berkelompok, dan paling sering pada pipi, hidung, lengan dan bahu atas.
Penyebab utama timbulnya freckles, yaitu keturunan. Akan tetapi di Indonesia, faktor paparan sinar matahari yang berlebihan dan dalam jangka waktu lama, serta penggunaan obat - obatan hormonal juga dapat menimbulkan freckles.

Yuk, konsumsi Sablan Apel 1 kali sehari sebagai penunjang kesehatan anda.

Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
081703113945

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel
#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


1

Freckles adalah bintik-bintik coklat pada kulit. Kadang, freckles bervariasi dalam warna, dari kemerahan, kuning, coklat, coklat muda, hingga hitam. Freckles dapat terlihat lebih jelas dengan paparan sinar matahari. Bercak-bercak ini sering kali muncul berkelompok, dan paling sering pada pipi, hidung, lengan dan bahu atas.
Penyebab utama timbulnya freckles, yaitu keturunan. Akan tetapi di Indonesia, faktor paparan sinar matahari yang berlebihan dan dalam jangka waktu lama, serta penggunaan obat - obatan hormonal juga dapat menimbulkan freckles.

Yuk, konsumsi Sablan Apel 1 kali sehari sebagai penunjang kesehatan anda.

Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
0811572383

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel
#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

Penampilan anda terganggu akibat Freckles? Segera rasakan khasiat Sablan Apel yang mengandung;

STEM CELL Apel ?
STEM CELL adalah suatu sel yang disebut sebagai SEL INDUK yang memiliki kemampuan untuk Replikasi; Adalah kemampuan sel untuk membelah diri, memperbanyak diri menjadi dirinya sendiri.
Apple (Jenis Utweiller Spatlauber Dari Swiss)
Memiliki komponen Phyto Nutrients, Protein, dan Longliving” Cell yang mendukung karakteristik pertumbuhan sel yang baik. Dikenal dengan kemampuan bertahan yang sangat lama sampai 3-4 bulan.Secara khusus merupakan faktor yang sangat penting dalam regenerasi sel dan mempertahankan lama hidup suatu sel sehingga menjadikannya awet muda.

Tidak hanya itu, Sablan Apel juga mengandung Stemcell Apel, Anggur & Lemon, Polidektstrosa, Kolagen Ikan, Inulin, Glisin, Ekstrak Teh Hitam, L-Glutathione, Ekstrak Biji Anggur, Acerola Bubuk, dan Daun Kelor. Yang bermanfaat untuk; √Memutihkan kulit secara keseluruhan √Menurunkan pigmen gelap melanin √Meratakan kulit yang belang √Memutihkan bagian hitam pada siku, ketiak, lutut dan selangkangan √Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat penyembuhan jerawat √Mendetoks kulit akibat kosmetik bermerkuri √Mengurangi kerutan dan garis halus √Membantu memperlambat proses penuaan dini √Meningkatkan elastisitas dan kekenyalan kulit √Menghilangkan flek hitam pada wajah √Mencegah kanker mengobati penyakit jantung, hypertensi, kolesterol dan diabetes √Meningkatkan sistem system imunitas (kekebalan tubuh) √Memenuhi kebutuhan kalsium √Menguatkan dan menjaga kesehatan tulang √Meningkatkan kesuburan & memperbaiki disfungsi ereksi, dan √Rekomendasi untuk program hamil.
Segera order..., rasakan khasiatnya dan raih keuntungan menjalankan bisnisnya.

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


2

VITAMIN E THAILAND
.
RAHSIA KEJELITAAN AWEK AWEK THAILAND...KULIT MULUS PUTIH GEBU IBARAT TELUR REBUS...!!!
.
1. Menjadi anti penuaan
2. Mencerahkan kulit
3. Membantu proses penyembuhan kulit
4. Memudar dan menghilangkan jeragat
5. Melembabkan kulit
6. Membuat kulit kelihatan berseri
7. Membantu memudarkan kesan stretch mark
8. Membantu meredakan sunburn
9. Menghilangkan garis halus penuaan
.
#sirehlovelycare #tatiskincare #ceklawa #bumebimesoap #vitaminEthai #original #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #trustedseller #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi #janganmengata


0

Pernah anda impikan kulit wajah yang nuteral serta asli tanpa make up? Sudah terbukti pada ramai pengguna Tati Skin Care. Jika anda tergolong di antara salah seorang yang inginkan kecantikan kulit wajah secara asli, produk Tati Skin Care adalah jawapannya! Rahsia hebat dgn produk Tati Skin Care mampu merawat kulit muka anda.

#sirehlovelycare #tatiskincare #ceklawa #bumebimesoap #vitaminEthai #original #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #trustedseller #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi #janganmengata


0

FUNGSI & KELEBIHAN BUMEBIME SOAP INSTANT WHITENING : ✔️Memutihkan bahagian tubuh .
✔️Menghilangkan parut .
✔️Menanggalkan sel kulit mati .
✔️Menghilangkan bekas gigitan nyamuk .
✔️Menghilangkan stretch mark
.
✔️Menghilangkan flek2 hitam pada bahagian siku, lutut, bawah ketiak dan miss v
.
✔️Selamat digunakan untuk semua jenis kulit
.
✔️Keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
.
Boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh badan.... #sirehlovelycare #tatiskincare #ceklawa #bumebimesoap #vitaminEthai #original #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #trustedseller #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi #janganmengata


0

Produk ni sangat membantu remaja/ wanita2/ para isteri yang mempuyai masalah ketiak berbau dan gelap atau bahagian selulit yang gelap terutamanya bahagian V kita tu opsss heheheee... .
Ketiak berbau ni menghilang kan rasa confident kita nk berdepan dengan orang terutamanya kalu kita bekerja kena hadap dengan orang. Hm tapi jangan risau mulai skrg CEK LAWA akan membantu anda mengurangkan, menghilangkan dan memutihkan ketiak anda. .
Produk ni ofcos ada kelulusan kkm dan jgn risau ianya 100% bahan semulajadi.
.
Bahan utama dalam produk ni :
.
Lemon
estrak buah buahan
alor vera
vitamin c
estrak timun
estrak green tea

#sirehlovelycare #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #ceklawa #tatiskincare #trustedseller #vitaminEthai #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi #janganmengata


0

Kelebihan Produk :
1. Merawat keputihan
2. Merawat kegatalan pada bahagian vagina
3. Melancarkan perjalanan haid
4. Penyubur kandungan wanita
5. Mengecut dan merawat kembali vagina
6. Mengetatkan faraj
7. Menstabilkan pH wanita
8. Mengembalikan ketegangan
9. Pemulihan luka selepas bersalin
10. Menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri.

Siapa yang layak menggunakan SIREH LOVELY CARE?
- Wanita
- Anak gadis/remaja
- Wanita berpantang/didatangi haid
- Wanita hamil
- Wanita yang mempunyai masalah keputihan & kegatalan
- Lelaki yang mempunyai masalah buasir (special kes)

#sirehlovelycare #luardalam #missvsendatpadat #abgsygsokmo #sayagunasayajual #bazaarpaknil #ceklawa #tatiskincare #trustedseller #vitaminEthai #cantikuntuksuami #abgsado #mamacantik #keputihanteruk #rawatmissv #ctdk #fattzura #selangor #sunway #kurus #cantik #bodylawa #mantop #missvwangi


0

Pengen perawatan tapi males ke dokter? Males harus tempuh jarak jauh? Takut budget kurang?
Bund sist yang cantik2.. sini2 aku bisikin🤗

CollaSkin Collagen Beauty Package
Paket perawatan kulit yang cukul didalam rumah aja loh bund sist😉
Harga terjangkau sudah paket luar dalam😍😍
Order? Klik bit.ly/estriliftiana di bio yess😘

#ptnaturalnusantara #naturalnusantara #natural #nusantara #collaskinnasa #nasaherbal #collagen #skin #collagenskincare #beauty #beautypackage #paketsyantik #luardalam #cantikluardalam


0

Freckles memang tidak berbahaya dan tidak dapat menyebabkan kanker kulit. Tetapi kebanyakan orang menganggap freckles sebagai suatu masalah terutama bagi wanita. Freckles dianggap dapat menurunkan penampilan dan daya tarik karena sering kali muncul pada daerah wajah secara berkelompok. Kebanyakan wanita menganggap freckles sebagai suatu yang dapat menghancurkan penampilan dan dapat menurunkan rasa percaya diri.

Yuk, konsumsi Sablan Apel 1 kali sehari sebagai penunjang kesehatan anda.

Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
0811572383

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


3

Freckles adalah bintik-bintik coklat pada kulit. Kadang, freckles bervariasi dalam warna, dari kemerahan, kuning, coklat, coklat muda, hingga hitam. Freckles dapat terlihat lebih jelas dengan paparan sinar matahari. Bercak-bercak ini sering kali muncul berkelompok, dan paling sering pada pipi, hidung, lengan dan bahu atas.
Penyebab utama timbulnya freckles, yaitu keturunan. Akan tetapi di Indonesia, faktor paparan sinar matahari yang berlebihan dan dalam jangka waktu lama, serta penggunaan obat - obatan hormonal juga dapat menimbulkan freckles.

Yuk, konsumsi Sablan Apel 1 kali sehari sebagai penunjang kesehatan anda.

Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
0811572383

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel
#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


5

Penampilan anda terganggu akibat Freckles? Segera rasakan khasiat Sablan Apel yang mengandung;

STEM CELL Apel ?
STEM CELL adalah suatu sel yang disebut sebagai SEL INDUK yang memiliki kemampuan untuk Replikasi; Adalah kemampuan sel untuk membelah diri, memperbanyak diri menjadi dirinya sendiri.
Apple (Jenis Utweiller Spatlauber Dari Swiss)
Memiliki komponen Phyto Nutrients, Protein, dan Longliving” Cell yang mendukung karakteristik pertumbuhan sel yang baik. Dikenal dengan kemampuan bertahan yang sangat lama sampai 3-4 bulan.Secara khusus merupakan faktor yang sangat penting dalam regenerasi sel dan mempertahankan lama hidup suatu sel sehingga menjadikannya awet muda.

Tidak hanya itu, Sablan Apel juga mengandung Stemcell Apel, Anggur & Lemon, Polidektstrosa, Kolagen Ikan, Inulin, Glisin, Ekstrak Teh Hitam, L-Glutathione, Ekstrak Biji Anggur, Acerola Bubuk, dan Daun Kelor. Yang bermanfaat untuk; √Memutihkan kulit secara keseluruhan √Menurunkan pigmen gelap melanin √Meratakan kulit yang belang √Memutihkan bagian hitam pada siku, ketiak, lutut dan selangkangan √Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat penyembuhan jerawat √Mendetoks kulit akibat kosmetik bermerkuri √Mengurangi kerutan dan garis halus √Membantu memperlambat proses penuaan dini √Meningkatkan elastisitas dan kekenyalan kulit √Menghilangkan flek hitam pada wajah √Mencegah kanker mengobati penyakit jantung, hypertensi, kolesterol dan diabetes √Meningkatkan sistem system imunitas (kekebalan tubuh) √Memenuhi kebutuhan kalsium √Menguatkan dan menjaga kesehatan tulang √Meningkatkan kesuburan & memperbaiki disfungsi ereksi, dan √Rekomendasi untuk program hamil.
Segera order..., rasakan khasiatnya dan raih keuntungan menjalankan bisnisnya.

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


5

Pengen perawatan tapi males ke dokter? Males harus tempuh jarak jauh? Takut budget kurang?
Bund sist yang cantik2.. sini2 aku bisikin🤗

CollaSkin Collagen Beauty Package
Paket perawatan kulit yang cukul didalam rumah aja loh bund sist😉
Harga terjangkau sudah paket luar dalam😍😍
Order? Klik bit.ly/StokisR1673Maos 😘

#ptnaturalnusantara #naturalnusantara #natural #nusantara #collaskinnasa #nasaherbal #collagen #skin #collagenskincare #beauty #beautypackage #paketsyantik #luardalam #cantikluardalam


0

Suami yg baik adalah suami yg MEMODALI istrinya supaya cantik bukan suami CARI wanita lain yg lebih cantik betul??😝😝😝 #paketawetmuda
#sehatcantikalami
#luardalam
#produkberkwalitasmci


0

Suami yg baik adalah suami yg MEMODALI istrinya supaya cantik bukan suami CARI wanita lain yg lebih cantik betul??😝😝😝 #paketawetmuda
#sehatcantikalami
#luardalam
#produkberkwalitasmci


0

Suami yg baik adalah suami yg MEMODALI istrinya supaya cantik bukan suami CARI wanita lain yg lebih cantik betul??😝😝😝 #paketawetmuda
#sehatcantikalami
#luardalam
#produkberkwalitasmci


0

Suami yg baik adalah suami yg MEMODALI istrinya supaya cantik bukan suami CARI wanita lain yg lebih cantik betul??😝😝😝 #paketawetmuda
#sehatcantikalami
#luardalam
#produkberkwalitasmci


0

Suami yg baik adalah suami yg MEMODALI istrinya supaya cantik bukan suami CARI wanita lain yg lebih cantik betul??😝😝😝 #paketawetmuda
#sehatcantikalami
#luardalam
#produkberkwalitasmci

Minat Wa 0895 2152 4669


0

Freckles memang tidak berbahaya dan tidak dapat menyebabkan kanker kulit. Tetapi kebanyakan orang menganggap freckles sebagai suatu masalah terutama bagi wanita. Freckles dianggap dapat menurunkan penampilan dan daya tarik karena sering kali muncul pada daerah wajah secara berkelompok. Kebanyakan wanita menganggap freckles sebagai suatu yang dapat menghancurkan penampilan dan dapat menurunkan rasa percaya diri.

Yuk, konsumsi Sablan Apel 1 kali sehari sebagai penunjang kesehatan anda.

Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
0811572383

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

Freckles adalah bintik-bintik coklat pada kulit. Kadang, freckles bervariasi dalam warna, dari kemerahan, kuning, coklat, coklat muda, hingga hitam. Freckles dapat terlihat lebih jelas dengan paparan sinar matahari. Bercak-bercak ini sering kali muncul berkelompok, dan paling sering pada pipi, hidung, lengan dan bahu atas.
Penyebab utama timbulnya freckles, yaitu keturunan. Akan tetapi di Indonesia, faktor paparan sinar matahari yang berlebihan dan dalam jangka waktu lama, serta penggunaan obat - obatan hormonal juga dapat menimbulkan freckles.

Yuk, konsumsi Sablan Apel 1 kali sehari sebagai penunjang kesehatan anda.

Order/Join/Konsultasi (sms/telp/WA) :
0811572383

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel
#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

Penampilan anda terganggu akibat Freckles? Segera rasakan khasiat Sablan Apel yang mengandung;

STEM CELL Apel ?
STEM CELL adalah suatu sel yang disebut sebagai SEL INDUK yang memiliki kemampuan untuk Replikasi; Adalah kemampuan sel untuk membelah diri, memperbanyak diri menjadi dirinya sendiri.
Apple (Jenis Utweiller Spatlauber Dari Swiss)
Memiliki komponen Phyto Nutrients, Protein, dan Longliving” Cell yang mendukung karakteristik pertumbuhan sel yang baik. Dikenal dengan kemampuan bertahan yang sangat lama sampai 3-4 bulan.Secara khusus merupakan faktor yang sangat penting dalam regenerasi sel dan mempertahankan lama hidup suatu sel sehingga menjadikannya awet muda.

Tidak hanya itu, Sablan Apel juga mengandung Stemcell Apel, Anggur & Lemon, Polidektstrosa, Kolagen Ikan, Inulin, Glisin, Ekstrak Teh Hitam, L-Glutathione, Ekstrak Biji Anggur, Acerola Bubuk, dan Daun Kelor. Yang bermanfaat untuk; √Memutihkan kulit secara keseluruhan √Menurunkan pigmen gelap melanin √Meratakan kulit yang belang √Memutihkan bagian hitam pada siku, ketiak, lutut dan selangkangan √Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat penyembuhan jerawat √Mendetoks kulit akibat kosmetik bermerkuri √Mengurangi kerutan dan garis halus √Membantu memperlambat proses penuaan dini √Meningkatkan elastisitas dan kekenyalan kulit √Menghilangkan flek hitam pada wajah √Mencegah kanker mengobati penyakit jantung, hypertensi, kolesterol dan diabetes √Meningkatkan sistem system imunitas (kekebalan tubuh) √Memenuhi kebutuhan kalsium √Menguatkan dan menjaga kesehatan tulang √Meningkatkan kesuburan & memperbaiki disfungsi ereksi, dan √Rekomendasi untuk program hamil.
Segera order..., rasakan khasiatnya dan raih keuntungan menjalankan bisnisnya.

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Herbal
#Alami
#Halal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#Kolesterol


0

Kebayangkan lucunya Velvet cute japanese push up bra set ini. Yuk buat yg pengen cantik dan modis baik diluar maupun didalam di intip koleksinya moms and sist 😊
Ready Size :32,34,36A
Bhn :cotton
Price :90rb/set
*busa tebal
*pakai kawat
*kait2



#bramenyusuimurah #braset #gadis#cantik #velvetbra #bracantikdanseksi #luardalam #brasexy #bandung #jakarta #cimahitoday


0

Panas tp terasa dingin ya
#luardalam
#panas
#dingin
#mandiairhangat
#jabodetabek


0