#makeupremover

Instagram photos and videos

#makeupremover#skincare#makeup#kosmetikmurah#lipsticks#supplement#makeupremovermurah#mylaraskincare#peelinggel#mylaraorchidglowinggel#goldseries#acnegel#matapanda#100#ubatjerawat#medicalbased#mylarabooster#bebasmerkuri#skincareselamat#kulitlicin#hargamampumilik#flawlessskin#skincarehargastudent#collara

Hashtags #makeupremover for Instagram

Yuk simak 4 alasan pentingnya membersihkan wajah:
1. Pembersihan kotoran dan debu pada wajah secara rutin dapat mengurangi timbulnya jerawat pada kulit wajah.
2. Menjaga kebersihan wajah dan minum air yang cukup dapat menjaga keremajaan kulit.
3. Membersihkan wajah dan menjalankan pola hidup sehat dapat menjaga kelembaban kulit sehingga kulit tampak lebih sehat
4. Menghapus makeup yang menempel seharian dapat membantu mengurangi munculnya tanda penuaan dini.
.
.
Apakah kamu yakin sudah membersihkan wajah dengan tepat? Yuk rawat kulit wajahmu dengan perawatan dari @equivabeaute
#womencosmetics #equivaskincare #equivacosmetics #equivabeaute #skincare #skincareroutine #myskincarediaries #beautyskincare #cleanserfoam #makeupremover #toner #skingoals #beauty #tipskulitcantik #skinproduct #beautytreatment #cleansing #tipsbeautyskin#tipsbeautyskin #tipsmerawatkulit


0

😁เอาเคล็ดลับ สปาผิวแบบง่ายๆ ทำเองได้ที่บ้านมาฝากนะคะ กับ ✨Jelly puff✨อีก1ตัวช่วยที่ช่วยในการล้างเครื่องสำอางได้อย่างนุ่มนวล ด้วยผิวสัมผัสที่อ่อนนุ่นกับผิวหน้า ใช้แทนสำลีได้เลยน้า วิธีใช้ก็แสนง่าย 💨นำ jelly puff จุ่มน้ำพอเปียก 💨เป็นตัวช่วยใข้คู่กับ Avari cleansing ช่วยในการเพิ่มประสิทธิภาพการล้างหน้า 💨นวดวนเบาๆ ให้ทั่วใบหน้า ตามซอกข้างจมูก เปลือกตา ช่วยให้รอบดวงตาไม่แพนด้า ประหนึ่งสปาหน้าไปในตัว 💨
.
🌟เพียง 195 บาท🌟
.
😀สอบถาม/สั่งซื้อ⤵️⤵️⤵️
FB: Avari Thailand Office
Line id: @owz4584k (ตอบไวสุด)
IG: avari_dealer
.
#สบู่ล้างเครื่องสำอางค์#Avari#หน้าขาวใส#CleansingBar#ล้างเครื่องสำอางในขั้นตอนเดียว#คลีนซิ่งแบบก้อน#Makeupremover#ลดสิว#หน้าไม่ตึง#กระชับรูขุมขน#หน้านุ่ม#ผิวแพ้ง่าย#love #photooftheday #me #instamood #cute #igers #picoftheday #girl #guy #beautiful #fashion


0

TESTIMONI OF B ERL BODY SERUM

Terimakasih kakak untuk testimonial nya, juga review untuk pemakaian produknya dan makasih juga sudah mempercayakan BODY SERUM perawatan/produk yang kakak pakai .
.
Info & Order : - 087773035952
___________________________________________________________

Happy beauty dear 😘
___________________________________________________________

#berlcosmetics #berlcosmeticss #ownerberlcosmetics #agenberlcosmetics #berlmakeupremover #makeuperaser #makeupremover #bpsskincare #ikaberlcosmetics #bodyserum #berlbodyserum #SerumBPOM #serumbadan #lotion #beauty #makeup #KosmetikBPOM #kosmetikmurah #distributorberlcosmetics #berlcosmeticsindonesia


0

TESTIMONI OF B ERL BODY SERUM

Terimakasih kakak untuk testimonial nya, juga review untuk pemakaian produknya dan makasih juga sudah mempercayakan BODY SERUM perawatan/produk yang kakak pakai .
.
Info & Order : - 087773035952
___________________________________________________________

Happy beauty dear 😘
___________________________________________________________

#berlcosmetics #berlcosmeticss #ownerberlcosmetics #agenberlcosmetics #berlmakeupremover #makeuperaser #makeupremover #bpsskincare #ikaberlcosmetics #bodyserum #berlbodyserum #SerumBPOM #serumbadan #lotion #beauty #makeup #KosmetikBPOM #kosmetikmurah #distributorberlcosmetics #berlcosmeticsindonesia


0

TESTIMONI OF B ERL BODY SERUM

Terimakasih kakak untuk testimonial nya, juga review untuk pemakaian produknya dan makasih juga sudah mempercayakan BODY SERUM perawatan/produk yang kakak pakai .
.
Info & Order : - 087773035952
___________________________________________________________

Happy beauty dear 😘
___________________________________________________________

#berlcosmetics #berlcosmeticss #ownerberlcosmetics #agenberlcosmetics #berlmakeupremover #makeuperaser #makeupremover #bpsskincare #ikaberlcosmetics #bodyserum #berlbodyserum #SerumBPOM #serumbadan #lotion #beauty #makeup #KosmetikBPOM #kosmetikmurah #distributorberlcosmetics #berlcosmeticsindonesia


0

TESTIMONI OF B ERL BODY SERUM

Terimakasih kakak untuk testimonial nya, juga review untuk pemakaian produknya dan makasih juga sudah mempercayakan BODY SERUM perawatan/produk yang kakak pakai .
.
Info & Order : - 087773035952
___________________________________________________________

Happy beauty dear 😘
___________________________________________________________

#berlcosmetics #berlcosmeticss #ownerberlcosmetics #agenberlcosmetics #berlmakeupremover #makeuperaser #makeupremover #bpsskincare #ikaberlcosmetics #bodyserum #berlbodyserum #SerumBPOM #serumbadan #lotion #beauty #makeup #KosmetikBPOM #kosmetikmurah #distributorberlcosmetics #berlcosmeticsindonesia


0

Body scrubbers and matching makeup removers. .
#whitebluegreen
#purpleandteal
#rosepink .
More colour options available next weekend. .
Which one is your fave?
.
#sustainablebeauty #cotton #upcycled #makeupremover #bodyscrub


1

FARMACYBEAUTY-GREEN CLEAN MAKEUP MELTAWAY CLEANSING BALM
.
.
Ini adalah makeup remover bergizi + cleansing balm yg dg lembut melelehkan makeup & kotoran yg di sebabkan oleh polusi, tidak bikin kulit terkupas, membersihkan dg mudah dg formula balm-to-oil dan menjadi pemenang bestseller & allure best of beauty..
.
Gently melts the day away, sunflower & ginger root oils dg lembut menghilangkan bahkan riasan lama yg paling sulit tanpa membuat kulit terkupas & kering, membuat kulit terhidrasi & halus seperti sutra.. ekstrak kelor mampu menghilangkan kotoran akibat polusi dan membuat kulit awet muda..
.
Naturally exfoliates, Papain adalah enzym alami yg di temukan dalam pepaya, dg lembut mengexfoliasi, memperbaiki textur, membuat kulit lebih bercahaya, melembutkan kulit, dan bisa di pakai semua jenis kulit termasuk kulit kering & sensitif..
.
Summer in a jar, balm-to-oil dg textur sorbet dan perpaduan minyak essential unik yg menyegarkan, jeruk nipis, bergamot, & orange yg dapat merevitalisasi..
.
Ready to travel, di kemas di dalam jar sehingga ramah di bawa bepergian & tidak mudah tumpah..
.
Cara pakai : ambil secukupnya dg spatula, gunakan ujung jari untuk memassage dg lembut dg gerakan memutar ke atas & ke luar.. kemudian bilas dg air dan bersihkan dg waslap hangat dan basah..
.
Size : 90ml & 50ml
.
#skincare #skincareroutine #beauty #beautylover #skincareluxury #farmacybeauty #jualfarmacybeauty #brightonmask #greenclean #greencleanmakeupmeltawaycleansingbalm #makeupremover #cleansingbalm #cleansingoil #moisturizer #hydratingmask #hydrationmask #vitamincmask #vitaminc #mask #facemask #maskerwajah #jualmaskerwajah #jasatitipbandung #jastipbandung #jastipmalaysia #jasatitipmalaysia #jastip #jasatitip


0

There is nothing PRETTY about wiping your makeup off at the end of the night! BUT there is something to say about these #beautycounter One Step Makeup Remover Wipes!! They make it super EASY. 🙌🏻.
.
Biodegradable. Oil Free. Removes all Impurities from your skin. .
More details linked in my bio 👆🏻. _______________________________________________________
#makeup #wipes #makeupremover #byebyemakeup #freshskin #naturalskincare #saferbeauty #betterbeauty #cleanbeauty #tutorial #tutorialmakeup #momsofinstagram #mompreneur #momlife #beautycommunity #beautycountercanada #yeg #nighttimeskincareroutine #yegbeauty #biodegradable #oilfree #washyourface #selfie


0

Fooops Dual Phase Color Remover
Remove long-lasting SenseCosmetics quickly and easily with this unique, easy-to-use formula that activates when shaken. It gently whisks away all makeup, including waterproof LashSense Mascara, while conditioning and refreshing the skin. Ideal for all skin types, it leaves the face and eyes feeling cool and relaxed without an oily residue. Safe for contact wearers.

SenePlex Complex: Increased cellular renewal.
Arnica Flower: Helps to restore suppleness. Spirulina: Promotes a clean, clear complexion.

To Order click the link in my BIO:
www.senegence.com/flirtfirstcosmetics
Need help? Have any questions? Feel free to email me or drop a comment below!!!Flirtfirstcosmetics@gmail.com
#makeup #makeupremover #remove #longlasting #makeup #mascara #eyeliner #eyeshadow #foundation #senegence #sensecosmetics #glutenfree #vegan #antiaging #safe #contactslens #madeintheusa #order #linkinbio #joinmyteam #mlm #worldwide #workfromhome #followme #flirtfirstcosmetics_


0

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona 🍊
.
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa). .

Wassup +0132318809 untuk oder


1

Demaquilante Nutritivo da #leitedecoloniapt (imported goods) para sua rotina diária de limpeza do rosto e pescoço! Ajuda a clarear as manchas do sol e a manter o frescor da sua pele! @apothecariostore #apothecariostore #demaquilante #makeupremover #facialcare #facialcleanser


0

Seketul CLEO 150gram besar macam dalam pic kat bawah tu. Pastu korang boleh pilih nak potong 8 atau nak potong kecik².kalau pakai kat badan boleh bertahan 1-2 bulan atas penggunaan. Kalau pakai dekat wajah boleh bertahan 2-3 bulan atas penggunaan.
Pastu plak ramai yang bertanya Kenapa CLEO ni dapat result cepat sangat x bahaya ke x efek ke? X bahaya sayang dan efek dia hanya masalah yang anda nak halau boleh settle.
Bahan² kat dalam dia semua mahal²,kalau ikut kan xpadan dengan harga. Tapi kami x nak keuntungan semata²,nak biar pelanggan boleh beli dengan harga mampu milik!
Jangan lupa ye GRAB TAWARAN JIMAT sebelum HQ TAMATKAN, tempoh terhad tau. Dan korang bleh pm/whatsapp untuk tahu berapa korang boleh jimat. 😘

#cleosecret
#whiteningboostetsoap
#skinrepair
#makeupremover
#agentsah


0

Jangan biarkan keceriaan dihari liburmu rusak hanya karna cuaca yg ngga menentu ..... Jangan lupa sunblock utk melindungi kulit mu dari sengatan matahari dan polusi udara bebas.. BERL BODY SERUM memberikan smua yg kamu butuhkan untuk Merawat & melindungi kulit indah mu😍😍
Happy weekend 🙏

Silahkan hubungi 081374285618...
Atau  https://shopee.co.id/vaneshaaputri untuk free ongkir seluruh Indonesia ya... #berlcosmetics#Baralekgadang#anakdaro#makeupwisuda#lipstikberl#serumberl#bodyserum#creamberl#makeupremover#salonpadang#gadihminangkabau#bercosmeticpadang#bpserlpadang#kosmetikpadang#olshoppadang#muapadang#muabukittinggi#beautyshoppadang#beautystorepadang#nyalon#pramugaricantik#polwancantik


0

Masker Bibir / Lip Mask Collagen
.
Harga 4.000 ( minimal 5pcs dan kelipatannya ) .
Berfungsi untuk melembabkan , menghaluskan , melembutkan , mengangkat sel2 kulit mati , mengembalikan elastisitas bibir dan mencerahkan warna bibir dan mencerahkan warna bibir .
.
Cara pakai : tempelkan masker ke area bibir yg bersih sekitar 15 -30 menit , lepaskan masker lalu cuci bersih bibir anda .
.
.
#kosmetikmurah #kosmetikorea #ertos #tokomurahkosmetik #reseller #makeup #makeupmurah #galerikosmetik#kosmetikbeautyherbal #kosmetikbeauty #beautyblender #bautyblendermurah#nivea #peralatanmakeupmurah#kuasmakeupmurah#makeupremovermurah #makeupremover#lipsticks#foundation#maskerhidung#maskermata#maskerbibir


1

Masker Mata / Collagen Crystal Eyelid Patch
.
Harga 4.000 ( minimal 5 pcs dan kelipatannya ) / 25gr
.
Manfaat :
1. Mengurangi lingkaran hitam dibawah mata
2 . Mengurangi kantong mata
3. Melembabkan kulit sekitar mata
4. Anti Wrinkle , mengurangi keriput halus area mata
5. Mengencangkan kulut sekitar mata .

Cara Pakai :
1. Bersihkan dulu daerah yg mau ditempelin masker
2. Letakkan masker pada permukaan mata , biarkan dengan rileks selama 20 s/d 30 menit
3. Bilas dengan air bersih lalu keringkan
4. Gunakan 1 minggu 2-3 kali agar hasil maksimal . .
.
#kosmetikmurah #kosmetikorea #ertos #tokomurahkosmetik #reseller #makeup #makeupmurah #galerikosmetik#kosmetikbeautyherbal #kosmetikbeauty #beautyblender #bautyblendermurah#nivea #peralatanmakeupmurah#kuasmakeupmurah#makeupremovermurah #makeupremover#lipsticks#foundation#maskerhidung#maskermata


0

I hope everyone had a great day! I am so happy to be home so I can be lazy and watch Live PD lol. 😂 Normally I hate taking my makeup off at the end of the day because sometimes it is really hard to take it off. Ever since I tried out the @pearlosophy.official O2 Oxygen Super Cleanser, I love taking my makeup off because it is so much easier! This product has 8 amazing benefits! 8 Key Benefits: 2-in-1 Facial Cleanser + Makeup Remover, deep cleans and clarifies the skin, brightens dull complexion, tightens and minimizes pores, anti-acne & blackhead/whitehead remover, oxygenates the skin, hydrates the skin, and soothes sensitive skin. ✨ #sponsored

#teenblogger #collegeblogger #stylishbrunetteblog #bloggerstribe #bloggersofinstagram #flatlayoftheday #flatlay #influencer #Pearlosophy #AsianBeauty #KBeauty #luxuryskincare #facecleanser #makeupremover #bblogger #theeverygirl #newbeauty #beautyaddict #skincare #skincarejunkie #asianskincare #instaskincare #skincareddict #skincaredaily #livepd #livepdnation #livepdwatchparty


12

HARGA 85.000 + REFILL

READY !! BB CUSHION AQUA + REFILL .
.

All in one cushion tidak perlu pelembab , foundation , bb cream , concelear , dll . Gaya baru dalam bermakeup ala korea , ga perlu repot pakai satu2 .
Pakai ini langsung kinclong , hasilnya glowing seketika .

Tidak berminyak ,tahan 8 jam , tahan keringat , menutup noda di wajah , hasil akhir natural no makeup lock .

Mau matte ? Tinggal aplikasikan bedak tabur / bedak padat .
Simple dan ga repot .

Tersedia 3 warna pilihan :
- Natural
- ivory white
- light beige .
.
.

#kosmetikmurah #kosmetikorea #ertos #tokomurahkosmetik #reseller #makeup #makeupmurah #galerikosmetik#kosmetikbeautyherbal #kosmetikbeauty #beautyblender #bautyblendermurah#nivea #peralatanmakeupmurah#kuasmakeupmurah#makeupremovermurah #makeupremover#lipsticks#bioaqua#bbcushion


1

HARGA 45.000 ( TANPA REFILL )

READY !! BB CUSHION AQUA + REFILL .

All in one cushion tidak perlu pelembab , foundation , bb cream , concelear , dll . Gaya baru dalam bermakeup ala korea , ga perlu repot pakai satu2 .
Pakai ini langsung kinclong , hasilnya glowing seketika .

Tidak berminyak ,tahan 8 jam , tahan keringat , menutup noda di wajah , hasil akhir natural no makeup lock .

Mau matte ? Tinggal aplikasikan bedak tabur / bedak padat .
Simple dan ga repot .

Tersedia 3 warna pilihan :
- Natural
- ivory white
- light beige . .

#kosmetikmurah #kosmetikorea #ertos #tokomurahkosmetik #reseller #makeup #makeupmurah #galerikosmetik#kosmetikbeautyherbal #kosmetikbeauty #beautyblender #bautyblendermurah#nivea #peralatanmakeupmurah#kuasmakeupmurah#makeupremovermurah #makeupremover#lipsticks#bioaqua#bbcushion


0

I’ve been trying out these #honestbeauty makeup removing wipes & I have to say, I am not impressed. To me, it feels like they don’t remove makeup effectively. I can’t use the entire wipe cleaning off my face & it looks & feels like there is still product on my face. The only perk of this product is that it doesn’t sting & there is no harsh smell to it. Overall I would not recommend this product, there are better makeup removing wipes on the market.
#review #notsponsored #skincare #makeup #makeupremover #natural #naturalproduct #reviewer


1

Every Sunday I try to have a little bit of extra me time in the shower so I can exfoliate. Sante makes it that bit easier, simply add water and use your body cleanser to exfoliate. Do you have a skincare routine you try to follow? 📸 @santebyenjo .
.
.
#sante #enjo #enjoaustralia #enjoprenuer #cleanskin #chemicalfree #santebyenjo #makeupremover #makeupremoval #beauty #beautyroutine #skinroutine #skin #naturalskincare #natural


0

Take 2.
.
Minus one Bert and Ernie shot.
#yeaaaannnoo #letsgivethatanothergo #mykingdomfor #makeupremover #andaswab
#take3?

Seriously, I love my waxing job. It was done very well and lovingly by a gorgeous and talented lady who thinks I’m fucking hilarious. And it’s been a while since I’ve met anybody I could laugh that hard with. Plus omg she gets Greek food! Now I have somebody to talk crap to about the mostly horrific Greek food options in this town. And maybe find some good ones!♥️


4

In Sha Allah Masuk Stock Melter Ferra Rossa esok uols.. senang sangat dah nak tanggalkan Makeup menggunakan Melter Ferra Rossa ni tau.
bukan tu je dengan Black Head dan White Head korang boleh keluar sekali!

Lagi bagus korang buat double cleansing guna Melter Ferra Rossa ni setiap hari untuk dapatkan kulit yang anjal, mulus dan gebus.
segala mak nenek kat muka korang takot nak muncul lagi wei.. Berminat nak dapatkan klik je link whatsapp di bio tau.. .
#mekap #mekapsimple #mekapviral #mekapcantikmurah #ferrarosaeyeshadow #ferrarossabeauty #ferrarosamelter #makeupremover #naturalbeauty #naturalbeautyproducts #mekapnikah #mekaptunang #sayajualmekap #mekapkelantan #mekapcantik
#mekapbajet #mekapartis #mekapmalaysia #mekapdinner
#mekapsanding #mekappengantin #mekapdinner #mekapevent #mekapnatural #mekapmanis2 #mekapartismalaysia #mekapkorea #wakeupandmakeup #nrfattybeauty


0

BERL FACIAL SERUM netto 125ml..
Cukup pakai sesuai aturan,
Hasil nya maksimal
Dapat di Aplikasikan sebelum memakai  Cream siang ataw malam agar serum dapat menyerap dengan sempurna.

Untuk Hasil Maksimal gunakan B'ERL Face Serum Lightening 2 kali sehari pagi & Malam secara rutin.

Salah satu keunggulan produk2 B"erlcosmetics yaitu : No PARABEN (sejenis pengawet), Aman untuk semua jenis kulit, pria maupun wanita, dan Aman pula untuk ibu Hamil & menyusui.. POM NA : 1861900598
Netto : 25 ml

BEAUTIFUL | CONFIDENT | YOU

B ERL | COSMETICS
Silahkan hub wa 081374285618 untuk mendapatkan harga reseller 😍😍 Atau klik https://shopee.co.id/vaneshaaputri untuk free ongkir seluruh Indonesia ya... #berlcosmetics#Baralekgadang#anakdaro#makeupwisuda#lipstikberl#serumberl#bodyserum#creamberl#makeupremover#salonpadang#gadihminangkabau#bercosmeticpadang#bpserlpadang#kosmetikpadang#olshoppadang#muapadang#muabukittinggi#beautyshoppadang#beautystorepadang#nyalon#pramugaricantik#polwancantik


0

I found an old jar of Drag Erasure. I got this after seeing @thejinkx use it in their documentary "Drag Becomes Him", as I was curious about it, and was looking for a decent makeup remover for my drag paint at the time, and liked the novelty of it. It's taken on a different consistency over the years, and the ingredients have separated, but I'm still going to keep it, again for the novelty of it, and nostalgia's sake. I love finding old, forgotten treasures when I'm cleaning up. 💄👄💅 🖤 #dragerasure #dragqueen #jinkxmonsoon #rpdr #atomiccosmetics #drag #loliclown #dragbecomeshim #dragclown #makeup #makeupremover #skincare #dragmakeup #xerionskinscience #cosmetics #clown #novelties #nostalgia #rupaulsdragrace


0

Kini kulit mulus & cantik yg kamu dambakan bisa kamu dapatkan dengan pemakaian
B ERL WoW Lightening Body Serum
Manfaat B ERL Body SeRum :
✔️Mencerahkan kulit tubuh dan menjadikan tampak bersih karena kandungan WoW Capsule dan Alpha Arbutin dan Zea Mays (Corn) Starch
✔️Berfungsi sebagai SunBlock
✔️Melindungi dari sinar UV
✔️Meratakan warna kulit tubuh
✔️Menjaga kelembapan kulit
✔️Mengangkat sel kulit mati
✔️Menghaluskan kulit tubuh
✔️Menghilangkan keriput sekaligus mengencangkan kulit
✔️Menyamarkan noda-noda pada kulit tubuh
✔️Menyamarkan bekas luka atau gigitan serangga secara bertahap
✔️Menyamarkan streatmark

Oleskan Body Serum secara merata ke seluruh tubuh, seperti Tangan, kaki termasuk ketiak, selangkangan yang cenderung lebih gelap, untuk hasil maksimal pakailah B ERL Wow Lightening Body Serum secara rutin setiap pagi dan malam.

Silahkan hubungi 081374285618...
Atau  https://shopee.co.id/vaneshaaputri untuk free ongkir seluruh Indonesia ya... #berlcosmetics#Baralekgadang#anakdaro#makeupwisuda#lipstikberl#serumberl#bodyserum#creamberl#makeupremover#salonpadang#gadihminangkabau#bercosmeticpadang#bpserlpadang#kosmetikpadang#olshoppadang#muapadang#muabukittinggi#beautyshoppadang#beautystorepadang#nyalon#pramugaricantik#polwancantik


0

Hi syayang, semua orang deserve ok untuk cantik. Yang penting pakai product kena consistent & yakin. Results nya pasti kebabom insyaAllah ♥️
.
Timing and consistency are everything when it comes to introducing new products into a skincare regimen
.
Jangka masa dan konsistensi adalah kunci dalam proses memperkenal produk baru dalam regimen perawatan wajah.
.
_
.
Mencuba produk skincare baru mungkin terlihat mudah, sekadar melihat feedback2 di media sosial dan mendengar cerita kawan2, tapi sebenarnya ianya lebih dari itu, sekiranya anda mengharap hasil yang dijanjikan. Seseorang perlu menggunakan formula produk baru tersebut secara rutin harian sekurang kurangnya satu (1) bulan sebelum dpt melihat hasil dan kulit dapat sesuai dgn produk tersebut.
_
Terdapat tempoh penyesuaian utk sesuatu produk baru yg diperkenalkan pada kulit. Hanya kerana 3 hari pemakaian anda tidak nampak kesan, tidak bermakna 'it's not going to work' 😂 too early to judge dan terus lompat ke produk lain. "Clients kadang tidak sabar kalau tak dapat kulit putih melepak licin hanya dalam beberapa hari baru tukar produk, tak bagi peluang kulit beradaptasi dgn produk". Contohnya, produk yang fantastik mungkin menyebabkan kulit agak kering dan tegang, atau mungkin naik jerawat beberapa biji hasil dari toksin yang telah berada di dlm lapisan wajah dari sebelumnya. Dengan suatu tempoh masa, complexion may adjust. Sebagai alternatif, tukar produk lain pulak 😅
_
.
Akibat sering tukar produk :
.
1. Mengganggu kestabilan lapisan wajah dan pH levels
2. Menyebabkan permukaan kulit kasar
3. Menyebabkan kekusaman.
_
Awasi juga jika terdapat tindak balas alergi seperti bengkak atau iritasi (pedih,kemerahan seluruh wajah)- tanda2 mungkin anda alahan dengan bahan dari mana2 item.
.
After all, the key to locking in the perfect skincare routine is “consistency, consistency, consistency!
.
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Hi syayang, semua orang deserve ok untuk cantik. Yang penting pakai product kena consistent & yakin. Results nya pasti kebabom insyaAllah ♥️
.
Timing and consistency are everything when it comes to introducing new products into a skincare regimen
.
Jangka masa dan konsistensi adalah kunci dalam proses memperkenal produk baru dalam regimen perawatan wajah.
.
_
.
Mencuba produk skincare baru mungkin terlihat mudah, sekadar melihat feedback2 di media sosial dan mendengar cerita kawan2, tapi sebenarnya ianya lebih dari itu, sekiranya anda mengharap hasil yang dijanjikan. Seseorang perlu menggunakan formula produk baru tersebut secara rutin harian sekurang kurangnya satu (1) bulan sebelum dpt melihat hasil dan kulit dapat sesuai dgn produk tersebut.
_
Terdapat tempoh penyesuaian utk sesuatu produk baru yg diperkenalkan pada kulit. Hanya kerana 3 hari pemakaian anda tidak nampak kesan, tidak bermakna 'it's not going to work' 😂 too early to judge dan terus lompat ke produk lain. "Clients kadang tidak sabar kalau tak dapat kulit putih melepak licin hanya dalam beberapa hari baru tukar produk, tak bagi peluang kulit beradaptasi dgn produk". Contohnya, produk yang fantastik mungkin menyebabkan kulit agak kering dan tegang, atau mungkin naik jerawat beberapa biji hasil dari toksin yang telah berada di dlm lapisan wajah dari sebelumnya. Dengan suatu tempoh masa, complexion may adjust. Sebagai alternatif, tukar produk lain pulak 😅
_
.
Akibat sering tukar produk :
.
1. Mengganggu kestabilan lapisan wajah dan pH levels
2. Menyebabkan permukaan kulit kasar
3. Menyebabkan kekusaman.
_
Awasi juga jika terdapat tindak balas alergi seperti bengkak atau iritasi (pedih,kemerahan seluruh wajah)- tanda2 mungkin anda alahan dengan bahan dari mana2 item.
.
After all, the key to locking in the perfect skincare routine is “consistency, consistency, consistency!
.
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Hi syayang, semua orang deserve ok untuk cantik. Yang penting pakai product kena consistent & yakin. Results nya pasti kebabom insyaAllah ♥️
.
Timing and consistency are everything when it comes to introducing new products into a skincare regimen
.
Jangka masa dan konsistensi adalah kunci dalam proses memperkenal produk baru dalam regimen perawatan wajah.
.
_
.
Mencuba produk skincare baru mungkin terlihat mudah, sekadar melihat feedback2 di media sosial dan mendengar cerita kawan2, tapi sebenarnya ianya lebih dari itu, sekiranya anda mengharap hasil yang dijanjikan. Seseorang perlu menggunakan formula produk baru tersebut secara rutin harian sekurang kurangnya satu (1) bulan sebelum dpt melihat hasil dan kulit dapat sesuai dgn produk tersebut.
_
Terdapat tempoh penyesuaian utk sesuatu produk baru yg diperkenalkan pada kulit. Hanya kerana 3 hari pemakaian anda tidak nampak kesan, tidak bermakna 'it's not going to work' 😂 too early to judge dan terus lompat ke produk lain. "Clients kadang tidak sabar kalau tak dapat kulit putih melepak licin hanya dalam beberapa hari baru tukar produk, tak bagi peluang kulit beradaptasi dgn produk". Contohnya, produk yang fantastik mungkin menyebabkan kulit agak kering dan tegang, atau mungkin naik jerawat beberapa biji hasil dari toksin yang telah berada di dlm lapisan wajah dari sebelumnya. Dengan suatu tempoh masa, complexion may adjust. Sebagai alternatif, tukar produk lain pulak 😅
_
.
Akibat sering tukar produk :
.
1. Mengganggu kestabilan lapisan wajah dan pH levels
2. Menyebabkan permukaan kulit kasar
3. Menyebabkan kekusaman.
_
Awasi juga jika terdapat tindak balas alergi seperti bengkak atau iritasi (pedih,kemerahan seluruh wajah)- tanda2 mungkin anda alahan dengan bahan dari mana2 item.
.
After all, the key to locking in the perfect skincare routine is “consistency, consistency, consistency!
.
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Hello Jelita .
🌷 Langkah awal yang baik akan menjadi sempurna jika diakhiri dengan langkah terakhir yang terbaik juga. Perlu kita ketahui bahawa kulit memerlukan sumber nutrisi yang tepat dan seimbang mulai dari langkah pertama hingga langkah terakhir perawatan .
❤️ Pastikan anda selalu memulakan rutin perawatan dengan Collagen Cleanser Mylara dan mengakhiri waktu jagamu dengan Revitalizing Night Cream. Nutrisi sempurna akan menjadikan kulit bersinar dari dalam secara semulajadi 💐
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Hello Jelita .
🌷 Langkah awal yang baik akan menjadi sempurna jika diakhiri dengan langkah terakhir yang terbaik juga. Perlu kita ketahui bahawa kulit memerlukan sumber nutrisi yang tepat dan seimbang mulai dari langkah pertama hingga langkah terakhir perawatan .
❤️ Pastikan anda selalu memulakan rutin perawatan dengan Collagen Cleanser Mylara dan mengakhiri waktu jagamu dengan Revitalizing Night Cream. Nutrisi sempurna akan menjadikan kulit bersinar dari dalam secara semulajadi 💐
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Hello Jelita .
🌷 Langkah awal yang baik akan menjadi sempurna jika diakhiri dengan langkah terakhir yang terbaik juga. Perlu kita ketahui bahawa kulit memerlukan sumber nutrisi yang tepat dan seimbang mulai dari langkah pertama hingga langkah terakhir perawatan .
❤️ Pastikan anda selalu memulakan rutin perawatan dengan Collagen Cleanser Mylara dan mengakhiri waktu jagamu dengan Revitalizing Night Cream. Nutrisi sempurna akan menjadikan kulit bersinar dari dalam secara semulajadi 💐
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Siapa kata basic tak POWER? 🤔 Ni kecik2 cili padi tauuuu 😋 Skali cuba, terus bertukar jadi neelopa. Haha 🤩🧡
_
🌺 4-in-1 COLLAGEN CLEANSER
Pembersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pmbersihan wajah. Sediaan dalam botol yg mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda.
.
_
🌺 MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30
Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing ☺️😍
_
❣️ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) 😱👍🏻 Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea berbanding BB cream.
_
🌺 REVITALIZING NIGHT CREAM
Krim perawatan malam hari, berwarna merah jambu, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, bau wangi yang minimum (minimum fragrance), tidak berbau besi atau tengik, tidak kesat pada sapuan di kulit, mudah merata pada aplikasi di wajah.
_
❣️ Krim berbahan aktif buah beri, memberi kesan pencerahan (whitening) pada wajah si pemakai seawal 3 hari tanpa pengelupasan, tanpa kemerahan.
_
Pencerahan :
- Tona kulit tidak sekata
- Sunburn
- Bekas parut hitam jerawat
- Jeragat
- Hiperpigmentasi
.
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Siapa kata basic tak POWER? 🤔 Ni kecik2 cili padi tauuuu 😋 Skali cuba, terus bertukar jadi neelopa. Haha 🤩🧡
_
🌺 4-in-1 COLLAGEN CLEANSER
Pembersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pmbersihan wajah. Sediaan dalam botol yg mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda.
.
_
🌺 MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30
Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing ☺️😍
_
❣️ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) 😱👍🏻 Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea berbanding BB cream.
_
🌺 REVITALIZING NIGHT CREAM
Krim perawatan malam hari, berwarna merah jambu, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, bau wangi yang minimum (minimum fragrance), tidak berbau besi atau tengik, tidak kesat pada sapuan di kulit, mudah merata pada aplikasi di wajah.
_
❣️ Krim berbahan aktif buah beri, memberi kesan pencerahan (whitening) pada wajah si pemakai seawal 3 hari tanpa pengelupasan, tanpa kemerahan.
_
Pencerahan :
- Tona kulit tidak sekata
- Sunburn
- Bekas parut hitam jerawat
- Jeragat
- Hiperpigmentasi
.
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Siapa kata basic tak POWER? 🤔 Ni kecik2 cili padi tauuuu 😋 Skali cuba, terus bertukar jadi neelopa. Haha 🤩🧡
_
🌺 4-in-1 COLLAGEN CLEANSER
Pembersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pmbersihan wajah. Sediaan dalam botol yg mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda.
.
_
🌺 MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30
Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing ☺️😍
_
❣️ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) 😱👍🏻 Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea berbanding BB cream.
_
🌺 REVITALIZING NIGHT CREAM
Krim perawatan malam hari, berwarna merah jambu, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, bau wangi yang minimum (minimum fragrance), tidak berbau besi atau tengik, tidak kesat pada sapuan di kulit, mudah merata pada aplikasi di wajah.
_
❣️ Krim berbahan aktif buah beri, memberi kesan pencerahan (whitening) pada wajah si pemakai seawal 3 hari tanpa pengelupasan, tanpa kemerahan.
_
Pencerahan :
- Tona kulit tidak sekata
- Sunburn
- Bekas parut hitam jerawat
- Jeragat
- Hiperpigmentasi
.
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Biar la muka tembam sikit asalka muka licin bersih bebas jerawat bebas parut 🤩😍 road to having muka level2 neelopaaa 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
.
.
_
.
MYLARA!!!!!! BOLEH TAK FEEDBACK TU JANGAN MENGUNDANG SGT 😭😭😭😭 ya semua org skeptical about local products tapi kenapa MYLARA ni outstanding sgt ni 😍😍😍😍 siapa je the people behind MYLARA??? .
.
_
Yes, nk keluar product sndiri mmg mudah, ada duit je blh kluakan produk, u femes je pun blh klua produk, tapi u rasa kalau product tu takde team yg bina penjenamaan yg hebat, exclusive, dan dipercaya ramai, and kalau product tu x bagus takde feedback2 yg jujur, lama ke tahan produk tu 🤨
.
_
.
💐 MYLARA SKINCARE - Di baliknya adalah professionals (barisan doktor perubatan dan beauticians bersertifikasi). Produk dijamin medically prescribed dan bukan repack Siam ☺️
.
Come, show us your skin problems 😘 In a glance, we know what you need 💕
_
Love,
🌷 MYLARA
.
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

Biar la muka tembam sikit asalka muka licin bersih bebas jerawat bebas parut 🤩😍 road to having muka level2 neelopaaa 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
.
.
_
.
MYLARA!!!!!! BOLEH TAK FEEDBACK TU JANGAN MENGUNDANG SGT 😭😭😭😭 ya semua org skeptical about local products tapi kenapa MYLARA ni outstanding sgt ni 😍😍😍😍 siapa je the people behind MYLARA??? .
.
_
Yes, nk keluar product sndiri mmg mudah, ada duit je blh kluakan produk, u femes je pun blh klua produk, tapi u rasa kalau product tu takde team yg bina penjenamaan yg hebat, exclusive, dan dipercaya ramai, and kalau product tu x bagus takde feedback2 yg jujur, lama ke tahan produk tu 🤨
.
_
.
💐 MYLARA SKINCARE - Di baliknya adalah professionals (barisan doktor perubatan dan beauticians bersertifikasi). Produk dijamin medically prescribed dan bukan repack Siam ☺️
.
Come, show us your skin problems 😘 In a glance, we know what you need 💕
_
Love,
🌷 MYLARA
.
.
#mylaraskincare #skincare #ubatjerawat #supplement #100% #medicalbased #bebasmerkuri #kulitlicin #flawlessskin #collara #skincarehargastudent #hargamampumilik #skincareselamat #mylarabooster #matapanda #acnegel #goldseries #makeupremover #mylaraorchidglowinggel #peelinggel


0

@cultcrushes for the month of July! Kinda meh tbh, but I’m excited for the liquid lipstick!
@lasplashcosmetics Vanishing Potion No. 33 waterproof makeup remover in Coconut Concoction & Wickedly Divine liquid lip in Death Dealer
@glamazonbeautycosmetics Blushing Beauties blush in Raspberry
@smackbeauty Volumizing Lash Serum
@rickys_nyc RickyCare travel wipes
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#makeup #cosmetics #beauty #rickys #rickysnyc #cultcrushes #rickyscultcrushes #subscriptionbox #subscription #blush #makeupwipes #liquidlipstick #makeupremover #lashserum #glamazonbeauty #smackbeauty #lasplash #wickedlydivine


2

Makeup Remover Wipes with Mineral Complex https://buff.ly/2L0U2Q1 (clickable link on my bio page) #makeupremover #makeupremoverwipes #makeupwipes #makeup #beauty


0

Essentials.✖️✖️✖️ #laurennapierbeauty


2

In Sha Allah Masuk Stock Melter Ferra Rossa esok uols.. senang sangat dah nak tanggalkan Makeup menggunakan Melter Ferra Rossa ni tau.
bukan tu je dengan Black Head dan White Head korang boleh keluar sekali!

Lagi bagus korang buat double cleansing guna Melter Ferra Rossa ni setiap hari untuk dapatkan kulit yang anjal, mulus dan gebus.
segala mak nenek kat muka korang takot nak muncul lagi wei.. Berminat nak dapatkan klik je link whatsapp di bio tau.. .
#mekap #mekapsimple #mekapviral #mekapcantikmurah #ferrarosaeyeshadow #ferrarossabeauty #ferrarosamelter #makeupremover #naturalbeauty #naturalbeautyproducts #mekapnikah #mekaptunang #sayajualmekap #mekapkelantan #mekapcantik
#mekapbajet #mekapartis #mekapmalaysia #mekapdinner
#mekapsanding #mekappengantin #mekapdinner #mekapevent #mekapnatural #mekapmanis2 #mekapartismalaysia #mekapkorea #wakeupandmakeup #nrfattybeauty


0

Bahan kandungan utama di dalam VITAMIN C SERUM by Annona :
.
1.Vitamin C
.
💜 Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap pakai kosmetik
💜 Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
Mengurangkan tompok hitam pada kulit
💜 Meningkatkan keanjalan kulit
Memberikan kesan cerah sekata
.
2.Glutathione
.
💜 Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam.
💜 Menghaluskan dan mengecilkan liang pori
💜 Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat
Memudarkan parut.
.
3.Asid Hyaluronik
.
💜 Memelihara kelembapan pada kulit
💜 Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal.
.
4.Ekstrak daun Saxifraga
Sebagai Antioksidan. .
💜 Mempunyai kesan pencerahan pada kulit. 💜 Bersifat astringent , iaitu mengetatkan liang pori yang besar.
.
5.Ekstrak akar pokok Peony
.
💜 Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit. 💜 Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit. 💜 Melancarkan aliran darah di bawah kulit. .
💜 Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah.
.
6.Ekstrak akar pokok Skullcap
Kesan antioksidan yang tinggi
.
💜Melembapkan kulit
Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV
💜 Membantu meredakan kulit yang sensitif
.
7.Ekstrak buah Delima
.
💜 Melawan penuaan dan sebagai anti kedut
.
Nak kulit gebu gebas jgn lupa Miss Oren. Untuk saiz 5ml tahan 2 minggu harganya hanya RM39. Ema rekomen ambik saiz 3X ganda 15ml hanya dengan RM90. Tahan hingga 1.5 bulan. Exc postage yer chuolsss🍊
.
. 📲 Meh ketuk pintu hati ai SEKARANG di 0133187935


1

Sekarang kamu bisa Membersihkan sisa Make up Longlasting kamu yang biasanya sangat SULIT untuk dibersihkan tanpa harus mencuci wajah lho🧖‍♀️
.
Karena B ERL Make Up Remover The Make Up Eraser ini mempunya 3 manfaat yaitu sebagia Remover, Cleanser dan sebagai Toner sehingga kamu cukup menggunakan produk ini tanpa harus mencuci wajah kamu kembali karena pori-pori mu sudah tertutup dengan sempurna .
.
Dan jangan heran kalau setelah pakai produk ini kulit kamu jadi makin mulua serta kenyal2 hihi karena produk ini kaya akan Exstrak tumbuh2an dan vitamim E
.
Sangat Aman digunakan di area sensitif seperti mata dan bibir mu
.
Produk ini sangat aman untuk Ibu hamil 🤰🏻dan Menyusui 🤱🏻
.
Info harga atau Join Reseller B Erl
WA 0896 5703 0959 atau klik link di bio
.
Kunjungi toko kami di Shopee untuk mendapatkan subsidi/gratis ongkir

https://shopee.co.id/berlcosmetics.official
.
Follow
@berlcosmetics.erl
@berlcosmetics.erl
@berlcosmetics.erl
.
BEAUTY | CONFIDENT | YOU

B ERL Cosmetics
.
.
#BerlCosmetics
#berl
#makeupremover
#makeuptutorial
#makeupremoverberl
#makeupremoverberlcosmetics
#makeupremoverberlcosmetic
#penghapusmakeup
#makeovercosmetics
#pembersihwajah
#pembersihwajahalami
#pengecilporiporiwajah
#pembersihmuka


12

APA YANG ISTIMEWA VITAMIN C SERUM NI?
==================
.
👱 kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
👱 mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
👱 mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
👱 boleh bawa solat
👱 tiada campuran alkohol - guna tanpa was was
👱 tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif
👱 diluluskan KKM(NOT161004544K)
👱 dikilangkan di kilang berstatus GMP
.
.
VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH :
===================
.
✔️ Liang pori terbuka
✔️ Parut pada kulit
✔️ Jeragat
✔️ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
✔️ Tona kulit tak sekata
✔️ Kulit kusam
✔️ Penuaan kulit pramatang
.
WhatsApp 0175241282


1

Made some makeup remover today! All natural products and works so well. Water, coconut oil, witch hazel, castile soap and a few drops of lavender. #youngliving #yleo #ylcanada #younglivingcanada #younglivingessentialoils #makeupremover #nontoxic #chemicalfree #lavender #myoilylife


0

Weekend calls for face cleansing oil/make-up remover. Use cotton pad, drop a lil water or spray your cotton with rosewater, continue with few pumps of this, and all your make up will melt away. .
U can also apply directly to your face without cotton, use extra if needed, massage into your face and rinse. Use face cleansing oil if you have extra dry skin. You will see the difference. It will leave your skin hydrated and moisturised. .
.
Get in touch with us to order
019-322-5590
.
.
.
#greatproducts #greenskincare #ecoskincare #igersmalaysia #facecleansingoil #makeupartist #makeupremover #kulitlembut #kulithalus #makeuprevolution


0

Tak tahu nak belikan yang tersayang hadiah apa?
.
.
Perfume CHARMS yang sememangnya beraroma elegan, menawan serta matang memberikan aura yang positif kepada si pemakai.
.
.
Jangan bimbang, sure cair yang tersayang selepas bau aroma estrak vanilla daripada perfume CHARMSxDEXANDRA ni ❤️
.
CHARMS AISHA RM89 (exc postage)
.
.
Untuk order boleh whassap Za 017-6786584 atau
.
.
klik link pada bio:
@beli.charms.dengan.za
@beli.charms.dengan.za
@beli.charms.dengan.za
@beli.charms.dengan.za
.
.
#charms #charmsbyza #charmsmalaysia #skincare #skincareproducts #cosmetic #halaljakim #kkmapproved #mesrasolat #kulitcantik #flawless #kulitglowing #jerawatkecut #jeragatpudar #kulitcerah #cantik #perfume #aisha #badanlangsing #minyakwangi #supplement #kuruskanbadan #ruam #masalahkulit #eczema #cleanser #makeupremover #mesrasolatfoundation #scrub #starglow


0

Tak tahu nak belikan yang tersayang hadiah apa?
.
.
Perfume CHARMS yang sememangnya beraroma elegan, menawan serta matang memberikan aura yang positif kepada si pemakai.
.
.
Jangan bimbang, sure cair yang tersayang selepas bau aroma estrak vanilla daripada perfume CHARMSxDEXANDRA ni ❤️
.
CHARMS AISHA RM89 (exc postage)
.
.
Untuk order boleh whassap Za 017-6786584 atau
.
.
klik link pada bio:
@beli.charms.dengan.za
@beli.charms.dengan.za
@beli.charms.dengan.za
@beli.charms.dengan.za
.
.
#charms #charmsbyza #charmsmalaysia #skincare #skincareproducts #cosmetic #halaljakim #kkmapproved #mesrasolat #kulitcantik #flawless #kulitglowing #jerawatkecut #jeragatpudar #kulitcerah #cantik #perfume #aisha #badanlangsing #minyakwangi #supplement #kuruskanbadan #ruam #masalahkulit #eczema #cleanser #makeupremover #mesrasolatfoundation #scrub #starglow


0

Tak tahu nak belikan yang tersayang hadiah apa?
.
.
Perfume CHARMS yang sememangnya beraroma elegan, menawan serta matang memberikan aura yang positif kepada si pemakai.
.
.
Jangan bimbang, sure cair yang tersayang selepas bau aroma estrak vanilla daripada perfume CHARMSxDEXANDRA ni ❤️
.
CHARMS AISHA RM89 (exc postage)
.
.
Untuk order boleh whassap Za 017-6786584 atau
.
.
klik link pada bio:
@beli.charms.dengan.za
@beli.charms.dengan.za
@beli.charms.dengan.za
@beli.charms.dengan.za
.
.
#charms #charmsbyza #charmsmalaysia #skincare #skincareproducts #cosmetic #halaljakim #kkmapproved #mesrasolat #kulitcantik #flawless #kulitglowing #jerawatkecut #jeragatpudar #kulitcerah #cantik #perfume #aisha #badanlangsing #minyakwangi #supplement #kuruskanbadan #ruam #masalahkulit #eczema #cleanser #makeupremover #mesrasolatfoundation #scrub #starglow


0

REVIEW!! @mamonde_us petal spa oil to foam! I was lucky enough to try a sample from work. This is a transforming gel that will turn to foam when using a a double cleanse to remove your makeup! Apply with dry hands to a dry face, later all over and add water to your face, then remove with a towel. This will remove your makeup while adding hydration with a subtle rose aroma🌹 #mamonde uses flowers from their hand picked garden to deliver you the best results! As only having only a few times to try it out I would definitely recommend you give this a try! I would give this product a 10/10 because it did remove all of my makeup and lipstick without an excessive amount of leftover. Come into @ultabeauty and check it out! @mamondekorea @mamondesingapore @mamondemalaysia @mamonde_thailand @mamonde#ultabeauty #ulta #review #esthetician #estheticianlife #product #mamonde #doublecleanse #petalspaoiltofoam #productreview #cleanse #skin #skincare #skincareproducts #skincareproduct #skincareroutine #skincarereview #makeupremover


4