#pantaitimur

Instagram photos and videos

#pantaitimur#kelantan#malaysia#bazarpaknil#terengganu#kotabharu#anugerahskrin2018#iphone6s#blackfriday#apple#sayajualonline#offline#sayajualiphone#sayajualmurah#iphonex#iphone6#applewatch#iphone7#aeonmallkotabharu#iphone7plus#iphone8#belanjawan2019#iphone#iphoneoriginal#iphoneoriginalmurah#iphoneoriginalmalaysia

Hashtags #pantaitimur for Instagram

KING RED OUT COPY ORI
Haa, siapa minat dengan design RED OUT, boleh jadikan koleksi sendiri, harga mampu milik dan boleh cod area bangsar.

Jangan risau dengan rosak, kami datangkan dengan 1 tahun Warranty Engine, memang sangat berbaloi. .
.
.
📢CNY PROMOTION📢
Brand : Casio G-Shock
Model : King GX56 Red Out
Gred : 1:1 Copy Original
Spec : ✔️Mineral Glass
✔️Waterproof 50M
✔️Alarm
✔️Day & Date Showing
✔️Timer
✔️Sleep Mode
✔️Battery Indicate
✔️Solar Function
✔️World Time
✔️Stopwatch
✔️Freeze Resistant
Complete set : Box, paper bag
Warranty : 1 Year

RM : RM180 FREE POSTAGES.

Pertanyaan dan order boleh direct klik link di bio boleh direct DM kami untuk pertanyaan. .
.
.
#malaysia #hadiahmurahcantik #hadiahuntukisteri #hadiahjamtangan #jamtanganmurah #kualalumpur #suriaklcc #dataranmerdeka #kotadamansara #tamantasiktitiwangsa #uitmshahalam #uitmstudent #jalantar #ipohperak #petalingjaya #penanghill #kualaterengganu #kualaperlis #langkawi #pantaitimur #maharajalawakmega2018 #imkk2017 #drazizanosman #usahawanberjaya #usahawanonline #usahawanbumiputera


2

Pelamin hanya untuk dipamerkan 5-7 jam, baju pengantin dan solekan hanya untuk dipakai 5-7 jam, tapi foto kahwin untuk ditatap selagi nyawa dikandung badan.

Jangan la malu-malu/segan-segan nak tanye2 pakej fotografi perkahwinan, tak rugi pon saje saje tanye. 😁🤣 Masih mencari photographer majlis perkahwinan anda?

Tekan link di bawah ini :
http://www.wasap.my/+601135754723

WHATSAPP KAMI UNTUK SEBARANG PERTANYAAN BERKENAAN PAKEJ DAN HARGA YANG KAMI TAWARKAN.

RIZFA PHOTOGRAPHY - YOUR WEDDING PHOTOGRAPHER.

FB Pages : https://www.facebook.com/RizFaProduction
IG : https://www.instagram.com/rizfaphotography/
Website :https://rizfaphotography.wixsite.com/rizfaphotography
Whatsapp : 01135754723
Direct Whatsapp : http://bit.ly/2pEZ6hv

#rizfaphotography #terengganu #jurugambar #weddingphotography #jurugambarperkahwinan #pakejmurah #pakejkahwin #jurugambarterengganu #terengganuphotographer #photographerterengganu #pantaitimur #kualaterengganu #kualanerus #marang #setiu #huluterengganu #besut #dungun #kemaman


1

Victoria's Secret BUY 3 FREE POSTAGE
[BODY MIST ROUND BOTTLE] .
.
.
✔️💯Authentic
✔️Coding Dan Label Bawah Botol
✔️Ready Stock .
.
💸 1 BOTOL RM 37

Berminat?
DM or Whatsapp +6019 5489 269 for more details
Reply ASAP 🔥

#aztecclaymaskmalaysia #victoriassecretmalaysiamurah
#agentaztecmasker
#onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #murah #murahmurah #sayajual #pahang #pantaitimur #kelantan #terengganu #aztecclaymask #victoriassecret #malaysia


0

Victoria's Secret BUY 3 FREE POSTAGE
[BODY MIST ROUND BOTTLE] .
.
.
✔️💯Authentic
✔️Coding Dan Label Bawah Botol
✔️Ready Stock .
.
💸 1 BOTOL RM 37

Berminat?
DM or Whatsapp +6019 5489 269 for more details
Reply ASAP 🔥

#aztecclaymaskmalaysia #victoriassecretmalaysiamurah
#agentaztecmasker
#onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #murah #murahmurah #sayajual #pahang #pantaitimur #kelantan #terengganu #aztecclaymask #victoriassecret #malaysia


0

Victoria's Secret BUY 3 FREE POSTAGE
[BODY MIST ROUND BOTTLE] .
.
.
✔️💯Authentic
✔️Coding Dan Label Bawah Botol
✔️Ready Stock .
.
💸 1 BOTOL RM 37

Berminat?
DM or Whatsapp +6019 5489 269 for more details
Reply ASAP 🔥

#aztecclaymaskmalaysia #victoriassecretmalaysiamurah
#agentaztecmasker
#onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #murah #murahmurah #sayajual #pahang #pantaitimur #kelantan #terengganu #aztecclaymask #victoriassecret #malaysia


0

Nantikan produk kecantikkan kami yang akan dilancarkan esok hari.

Sempena hari pelancaran, kami menawarkan potongan harga yang sangat lumayan.
.
#glowverabeauty #gvb #gvb4in1 #produkkecantikan #trending #kecantikan #wow #kecantikanwajah #kotabharu #kelantan #pantaitimur #malaysia #kosmetik #skincaremalaysia


1

Pantai Walakiri
Pantai indah di Sumba Timur dengan ciri khas pantai di Sumba yang cenderung tenang, landai dengan hamparan pasir putihnya. Siluet pepohonan mangrove yang meliuk-liuk bak penari membuat Walakiri menjadi sebuah fenomena yang unik dan memanjakan mata. Ketika matahari terbenam, perpaduan antara warna langit senja dan siluet pohon mangrove terlihat sungguh artistik dan fotogenik untuk di foto dari segala arah (indonesiakaya.com)

Sumber gambar: https://zulfikaralex.wordpress.com/

#spasiethniccraft
#sobatetnik
#pantaiwalakiri
#pantaisumba
#pantaitimur
#wisatasumba
#ethnic
#etnik
#temanwisata


0

lma xdgr boh la duk gewe niy.. rindu nk blik ganu wei..😍💕😌 #bohladukgewe #gewexdok #sekmung #pantaitimur #lmodokkelikganu #terengganu #kuantan


0

I walked everyday.🎵
Further and frthr away from You
Oo Allah You brought me home.
I thank You with every breath I take 🎶
.
.
الحمد لله
All praises just to Allah🎵
.
.
1 6 J A N U A R Y 2 0 1 9
@maherzainofficial .
.
“2019” .
.
#thankyouallah
#maherzain
#storybeat
#kampungpulaugajah
#kelate
#pantaitimur


0

Akan Hadir
We are support

Wait Org Selatang

Lock Date 2/3

Fly or Stay Home

@sparkmalaysianclub
#kapcaimalaya #budakvideoofficial #matmoto #sisto #pantaitimur #sukanpermotoran


3

Tengok full weyyy 😍😥
Negeri Kelantan Seindah Namamu - OKI SETIANA DEWI
.
Vid penuh : fb page Jiwa Kelantan
..............................................
Ikuti ambo di Fb & IG🌷

#jiwakelantan #kelantanfood #kelantan #makanankelantan #kelantantrip #visitkelantan #kelate #kelateku #igersmaahad #igmaahad #pantaitimur #kelantandarulnaim #kelantanese


17

BAWAL BATU TABUR
.
Sehelai RM25
.
💎Details Bawal Batu Tabur💎
.
💖 High-Quality material (Airis Premium)
💖 Diamond 90% copy Swarovski
💖Tak Jarang & Mudah bentuk😘
💖Bawal 90% menyerupai bawa asli💫
💖Bawal paling mudah dijaga💯
💖Better than bawal Kangaroo👏🏻
💖Material Cotton Airis Premium✨
💖Bidang 45 sahaja yg available💕
.
📲Klik link WhatsApp di bio profile untuk order😘💕
.
bawalairispremium #bawalcantikberkualiti #bawalbatutabur #bawalbatutaburmurah #bawaltaburcantik #bawaltaburberkualiti #bawalmeletopss #bawaltabur65biji #bawalbatuhitam #bawal batuputih #terengganu #kemaman #cherating #pahang #kelantan #pantaitimur#bawalsenangbentuk


0

BAWAL BATU TABUR
.
Sehelai RM25
.
💎Details Bawal Batu Tabur💎
.
💖 High-Quality material (Airis Premium)
💖 Diamond 90% copy Swarovski
💖Tak Jarang & Mudah bentuk😘
💖Bawal 90% menyerupai bawa asli💫
💖Bawal paling mudah dijaga💯
💖Better than bawal Kangaroo👏🏻
💖Material Cotton Airis Premium✨
💖Bidang 45 sahaja yg available💕
.
📲Klik link WhatsApp di bio profile untuk order😘💕
.
bawalairispremium #bawalcantikberkualiti #bawalbatutabur #bawalbatutaburmurah #bawaltaburcantik #bawaltaburberkualiti #bawalmeletopss #bawaltabur65biji #bawalbatuhitam #bawal batuputih #terengganu #kemaman #cherating #pahang #kelantan #pantaitimur#bawalsenangbentuk


0

BAWAL BATU TABUR
.
Sehelai RM25
.
💎Details Bawal Batu Tabur💎
.
💖 High-Quality material (Airis Premium)
💖 Diamond 90% copy Swarovski
💖Tak Jarang & Mudah bentuk😘
💖Bawal 90% menyerupai bawa asli💫
💖Bawal paling mudah dijaga💯
💖Better than bawal Kangaroo👏🏻
💖Material Cotton Airis Premium✨
💖Bidang 45 sahaja yg available💕
.
📲Klik link WhatsApp di bio profile untuk order😘💕
.
bawalairispremium #bawalcantikberkualiti #bawalbatutabur #bawalbatutaburmurah #bawaltaburcantik #bawaltaburberkualiti #bawalmeletopss #bawaltabur65biji #bawalbatuhitam #bawal batuputih #terengganu #kemaman #cherating #pahang #kelantan #pantaitimur#bawalsenangbentuk


0

Minumlah SayangKu...
Dapatkan Susu Infamax dengan harga promosi 3 kotak RM 100 sahaja !!! Harga asal sekotak RM39.90, diskaun untuk anda semua !!!! RM 100 untuk 3 kotak !!! 🇲🇾Produk Tempatan !!!
🇲🇾Usahawan Melayu !!!
🇲🇾Dijamin Suci dan Halal !!! Untuk pertanyaan dan pembelian sila WhatsApp :
www.wasap.my/60162320500

Untuk pertanyaan dan pembelian sila WhatsApp :
www.wasap.my/60162320050

Atau hubungi HQ kami di talian 03 8741 3500

Terima kasih kerana support produk kami !!! #Kajang #semenyih #bangi #putrajaya #bangiavenue #mutiiaraheight #saujanaimpian #usahawanmelayu #pembelimelayu #supportprodukmelayu #suci #halal #pantaitimur #utara #selatan #zonutara #zontimur #zonselatan #pengguna #ibu #emak #hidupmelayu #orangmelayu #promosijanuari #bosskucomel #drsusu #datosusu


2

Minumlah SayangKu...
Dapatkan Susu Infamax dengan harga promosi 3 kotak RM 100 sahaja !!! Harga asal sekotak RM39.90, diskaun untuk anda semua !!!! RM 100 untuk 3 kotak !!! 🇲🇾Produk Tempatan !!!
🇲🇾Usahawan Melayu !!!
🇲🇾Dijamin Suci dan Halal !!! Untuk pertanyaan dan pembelian sila WhatsApp :
www.wasap.my/60162320500

Untuk pertanyaan dan pembelian sila WhatsApp :
www.wasap.my/60162320050

Atau hubungi HQ kami di talian 03 8741 3500

Terima kasih kerana support produk kami !!! #Kajang #semenyih #bangi #putrajaya #bangiavenue #mutiiaraheight #saujanaimpian #usahawanmelayu #pembelimelayu #supportprodukmelayu #suci #halal #pantaitimur #utara #selatan #zonutara #zontimur #zonselatan #pengguna #ibu #emak #hidupmelayu #orangmelayu #promosijanuari #bosskucomel #drsusu #datosusu


0

KENAPA DEEP GEL CLEANSER?? Rasanya, ramai yang belum tahu.. Bahawa kulit wajah kita mempunyai PH sekitar PH5-5.5, dimana membawa maksud sedikit berasid. Ya, kulit wajah kita bersifat sedikit berasid!

Deep Gel Cleanser telah diformulasi oleh saintis pakar dari switzerland dengan PH sekitar PH6.13 yang membawa maksud sedikit berasid. Kalau PH7 dah neutral ya. Dan kurang sesuai untuk kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Yang paling sesuai adalah cleanser yang sedikit berasid. Supaya ngam dengan PH kulit wajah yang berasid.

Kenapa Deep Gel Cleanser yang bersifat sedikit berasid sesuai untuk kulit wajah?

Kerana kulit wajah perlu dicuci dengan pencuci yang boleh menstabilkan PH wajah yang sedikit berasid.
Kenapa PH kulit wajah perlu dikekalkan?

Mudah je.. Kerana PH kulit wajah yang stabil akan mengekalkan kelembapan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah lebih awet muda, dan kulit makin tegang. Tiada kesan penuaan pada kulit wajah. Tiada kulit kering!

Berbeza jika kita tidak mementingkan pembersih wajah yang kita guna. Boleh jadi terlalu beralkali.. Neutral.. PH yang tak sama berbeza dengan kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Macam macam masalah kulit akan timbul.

Paling selalu kami jumpa.. Masalah kulit kering dan sensitive. Bila guna pembersih wajah yang tidak pasti tentang nilai PH nya.. Kulit jadi makin kering dan makin sensitive.

Pembersih wajah ni paling ringkas. Tetapi paling penting untuk jaga kelembapan kulit wajah.

Jadi, pilih lah pembersih wajah yang sesuai. Yang bole menjaga kelembapan kulit wajah dan menstabil kan PH kulit. Supaya kulit kekal sihat, lembap dan bersih..


1


2