#seluarslim

Instagram photos and videos

#seluarslim#kempisperut#munafie#jomkurus#slim#jomcantik#pantyajaib#sayajualmurah#kuruscepat#produkkuruscepat#seluardalamkurus#produklangsing#pantiessuper#rampingperut#pantyborong#pantyslimming#mudah#bengkung#jomsihat#teammellletops699#korset#pantysuper#pantysupermurah#bumppants#seluarmampat#bengkungmoden

Hashtags #seluarslim for Instagram

Menggeleber sana sini..? Malu dengan penampilan..? Jom dapatkan.
.
.
๐Ÿ’“NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY๐Ÿ’“
๐Ÿ’“NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY๐Ÿ’“
๐Ÿ’“NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY๐Ÿ’“
.
.
Untuk 'Fast Respon', ๐Ÿ“ฑWhatsApp ke 0122800351 jika berminat

#pantyslim #seluarslim #pantysuperslim #pantysuper #munafie #boxerslim #californiapant #highwaistpanty #highwaistslimmingpanty #pantykurus #seluardalam #seluarlangsing #kempisperut #kecikkanperut #buanglemakperut #seluardalamslim #pantysupermurah


0

Ready Stock 27/10 ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ ๐ŸŒผ Highwaist slimming panties๐ŸŒผ
.
.
Harga RM16
Pos rm8.
.
.

Malu nak keluar kerana perut boroi ? ๐Ÿ˜‚ mari grab slimming panties ni.. ๐Ÿ˜˜ lepas ni takde malu dah nak kluar.. Buatkan diri rasa yakin
.
.
Berminat mari order!! boleh PM atau tekan wasap sis di Bio โฌ†โฌ†โฌ† โŒจ
http://NikiFesyen.wasap.my
.
#NikiFesyen #NikiFesyenBaju #bajufesyen #seluarslim #slimpanties #panties #jualbajuwanitaonline #bajuwanitaonline #seluarwanita #seluardalamslimming


0

Bile orang awam lihat keadaan fizikal mcm mengandung tapi hakikatnya mengandungi lemak. .
Cara nak turun kan lemak tu ialah:
* kurangkan makanan bergoreng
* kurangkan air manis
* kurangkan garam
* kurangkan makan lewat malam
.
#diettelur #dietsihat #cantikcantik #mingguanwanita #bajumuslim #bajumurah #seluarslim #bajusizebesar #dietsihat #dietdefisit #tipscepatkurus #eatclean
#espaiterratv3 #


0

Assalamualaikum hai...berminat nak perut kempis kurang 5 saat dengan *panty ajaib High Waist Slim* ? size panty yg available.. *SAIZ PANTY MENGIKUT UKURAN PINGGANG & PUNGGUNG* ๐Ÿ‘ *S* > pinggang *20-24* inch, Punggung : *33-37* ๐Ÿ‘ *M* >pinggang *24-27* inch, punggung : *37-40* ๐Ÿ‘ *L* > pinggang *28-34* inch,punggung : *41-47* ๐Ÿ‘ *XL/2XL (XXL)* > pinggang *35-45* inch,punggung: *48-58*
# *3XL/4XL*>pinggang *50 keatas* inch,punggung *60 keatas*

A) Size panty *S , M , L , XL , XXL*
B) Size panty *3 XL , 4 XL*

#kempisperut
#gurdle
#seluarslim
#perutslim


0

๐ŸŒนTOUCH SLIMMING LEGGING
Memang sangat berkesan
Untuk nampak lebih slim,lebih percaya diri.
Touch slim ni tak panas tau,semesa je
Untuk harga memang murah je
Rm55 je,free poatage pula tu kan.
Nak order beh pm sis ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#slimpants
#toucgslimminglegging
#slimminglegging
#seluarlegging
#seluarslim


0

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoLONGgirdle

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoLONGgirdle

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


3

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoLG

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoLG

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


7

#Seluarslim yg tak nak pushup punggung tu boleh pakai seluar ni. Untuk kempiskan perut, peha & pinggang. Selesa dan tak bergulung.


0

Lets transform!! Seluar perfect 4in1 ๐Ÿ˜
Bestnya dapat body yg diidamkan! Anddd takde la nampak gemuk ke apa kan. Pinggang ramping but still mantap โค๏ธ โ€ข PM saya +60168101425 ikaa clickk atas dekat bio terus whatsapp ๐Ÿ’•
โ€ข

#teammellletops699 #teammellletops699๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #teambodykerengga #teambodycantik #sexybut #slim #bodyshape #bengkung #seluarmapmpat #seluarslim #seluar4in1 #letscantik #bengkungmampumilik #senawang #nice #follow4follow #like4like #lovelove #letsprettybyika #letspretty #jomlacantik #blueblue #menawan #cantik #igers #igshop


0

Guyysss! Baca ni only seluar bebeh je tak ada. Yang lain ada. Seluar lentik seluar slim seluar boek seluar perfect still ada yea. โŒ Kita dah tak restock โŒ

#teammellletops699๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #teammelletops699 #lovelove #letsprettybyika #nrsbeauty_ #magnetrezeki #seluarmampat #seluarmurah #seluarlentik #seluarperfect #seluarslim #bumppants #bengkung #follow4follow #like4like #nice #slimfit #letskurus #rahsiaramping #rahsiacantik #senawang #availablecod


0

Seluar slim aulora-kodenshi

#bazaarpaknil
#seluarslim
#barangansukan


1

Nak try x SLIMMING BOXER,
SELESA DIPAKAI. BENJOLAN YANG TERLEBIH PUN DAH TAK NAMPAK LAGI..!! Jom dapatkan SLIMMING BOXER dengan harga promosi โค Selesa dipakai
โค Menutupi hingga pusat โค Membantu menutupi lebihan yang tak diingini di bahagian tubuh
โค Mengangkat dan memejalkan bahagian tertentu
Nampak lebih ramping
Hanya rm9 shj..murahkan.....jom order... JOM PM/WHATSAPP KAMI SEMENTARA STOK MASIH ADA - 0122800351 #slimmingboxer #slimmingboxermurah #produklangsing #produkkuruscepat #jomcantik #jomkurus #athkins #pemborongboxer #pemborongpanty#slimmingboxer #munafie #pantyborong #pantyslimming #seluarslim #kempisperut #kuruscepat #slim #rampingperut #pantiessuper #pantyajaib #seluardalamkurus


1

For those yg nak cantik? Kurus? Without pill??? Cantik cara sihat boleh pm yaa. Today & tommorrow payment ika bagi harga lovelove โค . .

Cepat cepatt whtsapp today admin cuti so mmg free sangat nak reply apa apa pertanyaan ya. Jangan menyesal sbb next month dah off promo harga dah tk runtuh lagi mcm skrg.

016810125 ika ๐ŸŒธ

#teammellletops699 #lovelove #bengkung #bumppants #seluarmampat #brahotz #pushupbra #murahsangat #sayabuatsale #validuntil3jan #seluarslim #korset #trusttedseller #negerisembilan #codavailable #postagefree #freegift #nice #follow4follow #like4like #sayajual #support #igers #igshop


0

Jom kuruskan peha!HOT SHAPER PANTS

fungsi :
โœ” Kuruskan berat badan
โœ” Meramping dan membentuk pinggang/paha/perut
โœ” Meningkatkan metabolisme badan
โœ” Meningkatkan suhu badan dan bakar kalori
โœ” Berpeluh dan bakar lemak
โœ” Mengekalkan berat badan
.
Bila boleh pakai :
โž™ Pakai 3 - 5 JAM sehari
โž™ Pakai Masa di rumah
โž™ Pakai Masa buat kerja rumah
โž™ Pakai Masa Exercise
โž™ Pakai Masa Tidur
โž™ Pakai Masa Kerja
โž™ Pakai Masa pergi Shopping

Size: S-3xl

Harga: RM69 exc postage

www.wasap.my/+60195599079
#followtofollow #seluarkurus #kurus #ubatkurus #ubatkurusselamat #seluarslim #hotshaper #ubatkurusmurah


0

#SELUARSLIM BUY 1 FREE 1. Yang risaukan lemak2 kat pinggul perut peha meh try seluar slim ni. Kain tak panas & tak berlipat tauu ๐Ÿ˜‰
#Teammellletops699


0

#SELUARSLIM BUY 1 FREE 1. Yang risaukan lemak2 kat pinggul perut peha meh try seluar slim ni. Kain tak panas & tak berlipat tauu ๐Ÿ˜‰
#Teammellletops699


0

Interested? Come and get one yours ๐Ÿ˜ Buy 1 free 1 gais suka tak ๐Ÿ’– .

Seluar bebeh dapat buat but kita transform to round shape. Boleh mengambalikan posture punggung kita. So apa tunggu lagi? ๐Ÿ˜˜ .

Whatsapp 0168101425 ika ๐ŸŒธ
#teammellletops699 #seluarbebeh #bumppants #bebehinthehouse #lovelove #follow4follow #igers #nice #letsprettybyika #jomcantik #jomkurus #seluarslim #bengkung


4

#SELUARSLIM BUY 1 FREE 1. Yang risaukan lemak2 kat pinggul perut peha meh try seluar slim ni. Kain tak panas & tak berlipat tauu ๐Ÿ˜‰
#Teammellletops699


1

Buy 1 Free 1 #SELUARSLIM Langsing sepantas kilat ๐Ÿ˜ฑ โ€ขPERUT BUNCIT 100 KILO PUN SETTLE,
โ€ขPEHA BESAR MCM LORI PUN MENGECIL
โ€ขPINGGANG GELEBER MCM SPARE TYRE LESAP
#Teammellletops699


2

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoSL

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoSL

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


0

BIG SALE ON DECEMBER โœ”
PROMO ALL ITEM BUY 1 FREE 1 โœ” ๐Ÿšฉ Bengkung Princess ( Tiada cangkuk, sarung sahaja) ๐Ÿšฉ

Whatsapp saya 0168101425 miss Ika ๐ŸŒธ
#teammellletops699 #bigsale #promotiondecember #saledecember #bengkungsale #sale #grandsale #bengkung #sayajualbengkung #bengkungmoden #originalUSA #bodykimk #hot #kerengga #letops #agentsenawang #seremban #bengkungnegerisembilan #bengkunghot #korset #seluarslim #seluarmampat #bumppants #pushupbra #bodykerengga


0