#seluarslim

Instagram photos and videos

#seluarslim#kempisperut#munafie#bengkung#teammellletops699#jomkurus#jomcantik#slim#seluardalamkurus#pantyajaib#pantiessuper#korset#kuruscepat#pantyslimming#pantyborong#rampingperut#produkkuruscepat#sayajualmurah#produklangsing#jomsihat#bumppants#mudah#seluarmampat#bengkungmoden#pantysuper#seremban#pantysupermurah

Hashtags #seluarslim for Instagram

Banyak sgt order utk Mirelle ni..
Hari-hari tak menang tangan nak hantar order utk kpd bakal pemilik kotak oren viral ni.

Nak dapatkan kaki menawan dan baiki peredaran darah di kaki. .

#mirellest #innergypants #sakitkaki #seluarslim #seluarajaib #venavarikos #varicoseveins #kebaskaki #kakitravel #kakikebas #senamankaki


0

PANTY SUPER

Anda malu perut buncit?jangan risau PANTY SUPER dapat menyelesaikan masalah anda Hanya beberapa saat sahaja!!! ● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT ● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!! ● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat. ● Tak bergulung bila duduk. ● Tak berpeluh walau seharian pakai. ● Sangat selesa. ● Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat • Mengecilkan perut. • Melangsingkan pinggang. • Membakar lemak yang berlebihan. • Menaikkan dan mengencangkan punggung. • Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.

3pcs-rm18 [ Berminat??..jom what app 0122800351 untuk tindakan pantas dan bole dtg kedai untuk belian borong @runcit ]

#pantysuper #sayajualmurah #pantysupermurah #mudah #produklangsing #produkkuruscepat #jomcantik #jomkurus #jomsihat #bazarpaknil #munafie #pantyborong #pantyslimming #seluarslim #kempisperut #kuruscepat #slim #rampingperut #pantiessuper #pantyajaib #seluardalamkurus


1

Sakit lutut hilang 💓💓 Naik bukit 500 M dr paras laut..
Kak Bib happy giler dah pakai seluar rawatan dn slimming Mirelle St selama 3 minggu

Magic kan seluar ni..jangan tgu utk yg dah lama tunggu nak jalan guna kaki tanpa rasa sakit pada lutut atau kaki.

3 Kajian makmal tentang keberkesanan
1. Peredaran darah
2. Ukur lilit pinggang & punggung
3. Teknologi fabriks terkini dari serat kulit kopi arang antibau & antibakteria

wasap my/60123722199/NakMirelleSt utk dapatkan kotak oren anda

#mirellest #legginggslimmirellest #leggingslim #seluarkurus #pahalangsing #pinggangramping #sakitlutut #sakitkaki #venaverakos #seluarslim #selulit


2

PANTY SUPER

Anda malu perut buncit?jangan risau PANTY SUPER dapat menyelesaikan masalah anda Hanya beberapa saat sahaja!!! ● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT ● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!! ● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat. ● Tak bergulung bila duduk. ● Tak berpeluh walau seharian pakai. ● Sangat selesa. ● Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat • Mengecilkan perut. • Melangsingkan pinggang. • Membakar lemak yang berlebihan. • Menaikkan dan mengencangkan punggung. • Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.

3pcs-rm18 [ Berminat??..jom what app 0122800351 untuk tindakan pantas dan bole dtg kedai untuk belian borong @runcit ]

#pantysuper #sayajualmurah #pantysupermurah #mudah #produklangsing #produkkuruscepat #jomcantik #jomkurus #jomsihat #bazarpaknil #munafie #pantyborong #pantyslimming #seluarslim #kempisperut #kuruscepat #slim #rampingperut #pantiessuper #pantyajaib #seluardalamkurus


0

PANTY SUPER

Anda malu perut buncit?jangan risau PANTY SUPER dapat menyelesaikan masalah anda Hanya beberapa saat sahaja!!! ● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT ● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!! ● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat. ● Tak bergulung bila duduk. ● Tak berpeluh walau seharian pakai. ● Sangat selesa. ● Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat • Mengecilkan perut. • Melangsingkan pinggang. • Membakar lemak yang berlebihan. • Menaikkan dan mengencangkan punggung. • Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.

3pcs-rm18 [ Berminat??..jom what app 0122800351 untuk tindakan pantas dan bole dtg kedai untuk belian borong @runcit ]

#pantysuper #sayajualmurah #pantysupermurah #mudah #produklangsing #produkkuruscepat #jomcantik #jomkurus #jomsihat #bazarpaknil #munafie #pantyborong #pantyslimming #seluarslim #kempisperut #kuruscepat #slim #rampingperut #pantiessuper #pantyajaib #seluardalamkurus


1

Ukur lilit punggung kecik 4 cm
Baru 2 mgu pakai Mirelle Sr setiap hari tanpa jemu.. Mudahkan seluar kurus tanpa panas

Berbaloi dgn kesannya..harga pun mampu milik..
Pilihan yg terbaik berrbanding pesaing
Satu2nya seluar rawatan kaki sihat dan menawan yg diperbuat dari serat kopi arang ..sgt flexible dan anti bau..anti bakteria serta berkesan serta sesuai dipakai utk semua jenis aktiviti

DM utk dapatkan set anda
#leggingkurus #leggingslim #leggingpants #pahalangsing #pinggangramping #punggungmantap #sembelit #seluarslim #seluarkurus #mirellest #healthylifestyle
#kuruscantik


2

PANTY SUPER

Anda malu perut buncit?jangan risau PANTY SUPER dapat menyelesaikan masalah anda Hanya beberapa saat sahaja!!! ● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT ● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!! ● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat. ● Tak bergulung bila duduk. ● Tak berpeluh walau seharian pakai. ● Sangat selesa. ● Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat • Mengecilkan perut. • Melangsingkan pinggang. • Membakar lemak yang berlebihan. • Menaikkan dan mengencangkan punggung. • Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.

3pcs-rm18 [ Berminat??..jom what app 0122800351 untuk tindakan pantas dan bole dtg kedai untuk belian borong @runcit ]

#pantysuper #sayajualmurah #pantysupermurah #mudah #produklangsing #produkkuruscepat #jomcantik #jomkurus #jomsihat #bazarpaknil #munafie #pantyborong #pantyslimming #seluarslim #kempisperut #kuruscepat #slim #rampingperut #pantiessuper #pantyajaib #seluardalamkurus


0

[ PINGGANG TURUN 2 INCHI DENGAN HOT SHAPERS PANTS..!! ]

Bukan RM50,
Bukan RM40,
Bukan RM30.

Nak rampingkan bahagian tubuh supaya kelihatan cantik terbentuk..? Jom dapatkan HOT SHAPERS PANTS dengan harga promosi

Membantu merampingkan bahagian tubuh yang berlebihan dengan pantas ❤ Boleh digunakan di mana-mana
❤ Boleh membentuk semula tubuh
❤ Boleh digunkan ketika cuaca panas atau sejuk
❤ Boleh digunakan ketika bersenam bagi mengurangkan berat
❤ Meningkat peluh 4 kali ganda kerana fabrik berteknologi baik dari neotex
❤ Membakar kalori, menyingkirkan toksik dan mengurangkan berat

Untuk 'Fast Respon',
WhatsApp ke 012800351 jika berminat.

#seluarpanas #hotshaper #seluarpanaz #seluarslim #athkin #dietkalori #sweatpluspant #seluarslim #seluarkurus #pantyslim #seluarsuper #seluarhotshaper #saunabelt #sauna #seluarpecahlemak #0122800351 #seluarlangsing #corsetslim #slimmingpant


0

Menggeleber sana sini..? Malu dengan penampilan..? Jom dapatkan.
.
.
💓NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY💓
💓NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY💓
💓NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY💓
.
.
Untuk 'Fast Respon', 📱WhatsApp ke 0122800351 jika berminat

#pantyslim #seluarslim #pantysuperslim #pantysuper #munafie #boxerslim #californiapant #highwaistpanty #highwaistslimmingpanty #pantykurus #seluardalam #seluarlangsing #kempisperut #kecikkanperut #buanglemakperut #seluardalamslim #pantysupermurah


0

TINGGAL 1 HARI SAHAJA LAGI!!! PROMOSI SEMPERNA NEW YEAR 😃😃 🎊🎊 MARI PM CEPAT PROMOSI YANG TAK BOLEH DIABAIKAN INI AKAN TAMAT DALAM 1 HARI SAHAJA LAGI... MARI CEPAT-CEPAT!!!
Menggeleber sana sini..? Malu dengan penampilan..? Jom dapatkan.
.
.
💓NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY💓
💓NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY💓
💓NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY💓
.
.
Untuk 'Fast Respon', 📱WhatsApp ke 0122800351 jika berminat

#pantyslim #seluarslim #pantysuperslim #pantysuper #munafie #boxerslim #californiapant #highwaistpanty #highwaistslimmingpanty #pantykurus #seluardalam #seluarlangsing #kempisperut #kecikkanperut #buanglemakperut #seluardalamslim #pantysupermurah


0

SELAMAT MENYAMBUT NEW YEAR 🎊 🎊
SEMPERNA NEW YEAR YANG AKAN DISAMBUT TAK LAMA LAGI KAMI MEMBUAT PROMOSI SEMPERNA NEW YEAR

PANTY SUPER

Anda malu perut buncit?jangan risau PANTY SUPER dapat menyelesaikan masalah anda Hanya beberapa saat sahaja!!! ● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT ● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!! ● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat. ● Tak bergulung bila duduk. ● Tak berpeluh walau seharian pakai. ● Sangat selesa. ● Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat • Mengecilkan perut. • Melangsingkan pinggang. • Membakar lemak yang berlebihan. • Menaikkan dan mengencangkan punggung. • Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.

3pcs-rm18 [ Berminat??..jom what app 0122800351 untuk tindakan pantas dan bole dtg kedai untuk belian borong @runcit ]

#pantysuper #sayajualmurah #pantysupermurah #mudah #produklangsing #produkkuruscepat #jomcantik #jomkurus #jomsihat #bazarpaknil #munafie #pantyborong #pantyslimming #seluarslim #kempisperut #kuruscepat #slim #rampingperut #pantiessuper #pantyajaib #seluardalamkurus


0

SELAMAT MENYAMBUT CHRISTMAS 🤶 🎊 🎊
SEMPERNA CHRISTMAS YANG AKAN DISAMBUT TAK LAMA LAGI KAMI MEMBUAT PROMOSI SEMPERNA CHRISTMAS

PANTY SUPER

Anda malu perut buncit?jangan risau PANTY SUPER dapat menyelesaikan masalah anda Hanya beberapa saat sahaja!!! ● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT ● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!! ● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat. ● Tak bergulung bila duduk. ● Tak berpeluh walau seharian pakai. ● Sangat selesa. ● Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat • Mengecilkan perut. • Melangsingkan pinggang. • Membakar lemak yang berlebihan. • Menaikkan dan mengencangkan punggung. • Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.

3pcs-rm18 [ Berminat??..jom what app 0122800351 untuk tindakan pantas dan bole dtg kedai untuk belian borong @runcit ]

#pantysuper #sayajualmurah #pantysupermurah #mudah #produklangsing #produkkuruscepat #jomcantik #jomkurus #jomsihat #bazarpaknil #munafie #pantyborong #pantyslimming #seluarslim #kempisperut #kuruscepat #slim #rampingperut #pantiessuper #pantyajaib #seluardalamkurus


3

Bekas pesakit strok rasa perubahan kaki rasa ringan dan benjolan pada paha kurang sakit dgn hanya selepas beberapa minit pakai seluar Mirelle St.

Mirelle St diperbuat dari fabrik kopi serat arang teknologi tekstil terkini drpd USA. Ia ditenun pada fabriks dan menghasilkan sinaran infra merah apabila fabrik bertemu geseran pada haba badan .

Oleh itu sgt sesuai utk pesakit berkaitan kaki samada kebas, pengaliran darah yang tidak bagus, pesakit lumpuh atau strok , orang yg ada masalah urat kaki dan juga paha atau kaki serta punggung yang besar dan gemuk.
Sesuai utk tujuan perlangsingan dn kesihatan rawatan kaki. Peranan 2 dalam 1 .
Terbukti secara klinikal dgn kajian makmal antarabangsa serta diikhtiraf ISO.
wasap.my/60123722199/NakMirelleSt

#mirellest #InnergyPants #leggingkurus #leggingslim #strok #pahalangsing #pinggangramping #slimmingpants #seluarslim #sakitkaki #sakitlutut #venavarikos #kebaskaki #viral #kotakoren


2

Penenunan dan Jahitan Mirelle ST berdasarkan teknologi Ergonomik ♥ Mengecilkan Pinggang
Mengumpul lemak di bahagian pinggang, mengecilkan lilitan pinggang & membentuk lengkuk pinggang yg cantik ♥ Meratakan Perut
Membakar lemak yg berlebihan di bahagian perut, menganjal & meratakan bahagian abdomen ♥ Mengetatkan Paha
Menolak lemak berlebihan yg terkumpul di paha ke pinggul untuk membentuk lengkuk paha yg lebih cantik

#MirelleST #InnergyPants #slimmingpants #seluarslim #sakitkaki #sakitlutut #venavarikos #kebaskaki #viral #kotakoren

Nad 0123722199


0

Tekstil Inovatif daripada Mirelle ST
✨ 100% bahan semulajadi & tiada kerosakan pada kulit
✨ Menyegarkan, selesa & tidak rasa panas
✨ Fungsi anti-bau yang kuat
✨ Anti-bakteria secara berkesan
✨ Daya tahan yg kuat dan bersesuaian dgn setiap bentuk badan
✨ Perlindungan UV
✨ Tahan lama dan tahan lasak, mencuci berulang kali pun tidak akan mengurangkan kesan sinar inframerah jauh

#MirelleST #InnergyPants #slimmingpants #seluarslim #sakitkaki #sakitlutut #venavarikos #kebaskaki #viral #kotakoren

Nad 0123722199


0

Mirelle ST membentuk badan yg langsing, secara dalaman dan luaran

4 SEBAB UTAMA kenapa mesti memiliki seluar Mirelle ST
💃 Tekstil Inovatif
💃 Penenunan dan Jahitan berdasarkan teknologi Ergonomik
💃 Menjaga kesihatan kaki yg cantik
💃 Senang disuai padan

#MirelleST #InnergyPants #slimmingpants #seluarslim #sakitkaki #sakitlutut #venavarikos #kebaskaki #viral #kotakoren

Nad 0123722199


0

Legging slim Mirelle St pilihan tepat untuk miliki kaki yg sihat dan menawan

Teknologi terkini di pasaran.Selesa tanpa rasa panas tapi FIR bertindak 24 jam bila fabrik bertemu kulit menghasilkan haba utk memecahkan lemak dan tisu adipos atau selulit.
Bole di pakai bila² masa dan ke acara apa sekali pun.

#mirellest #leggingslim #leggingkurus #sakitlutut #sakitkaki #pahalangsing #pinggangramping #kebaskaki #strok #zumbajb #kurustanpasenaman #kurusselepasbersalin #kurusselepaspantang #kurussebelumkahwin #terapisel #seluarslim


2

Siapa yg tak try lagi SUPER HIGH WAIST BOLEH DM CEPAT.
.
RM55 SAHAJA
.
TUTUP SAMPAI PEHA TAU.
.
#superhighwaist #seluarslim #seluarcoverbuncit


3

Menggeleber sana sini..? Malu dengan penampilan..? Jom dapatkan.
.
.
💓NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY💓
💓NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY💓
💓NEW HIGH WAIST SLIMMING PANTY💓
.
.
Untuk 'Fast Respon', 📱WhatsApp ke 0122800351 jika berminat

#pantyslim #seluarslim #pantysuperslim #pantysuper #munafie #boxerslim #californiapant #highwaistpanty #highwaistslimmingpanty #pantykurus #seluardalam #seluarlangsing #kempisperut #kecikkanperut #buanglemakperut #seluardalamslim #pantysupermurah


0

Ready Stock 27/10 🎈🎈 🌼 Highwaist slimming panties🌼
.
.
Harga RM16
Pos rm8.
.
.

Malu nak keluar kerana perut boroi ? 😂 mari grab slimming panties ni.. 😘 lepas ni takde malu dah nak kluar.. Buatkan diri rasa yakin
.
.
Berminat mari order!! boleh PM atau tekan wasap sis di Bio ⬆⬆⬆ ⌨
http://NikiFesyen.wasap.my
.
#NikiFesyen #NikiFesyenBaju #bajufesyen #seluarslim #slimpanties #panties #jualbajuwanitaonline #bajuwanitaonline #seluarwanita #seluardalamslimming


0

Bile orang awam lihat keadaan fizikal mcm mengandung tapi hakikatnya mengandungi lemak. .
Cara nak turun kan lemak tu ialah:
* kurangkan makanan bergoreng
* kurangkan air manis
* kurangkan garam
* kurangkan makan lewat malam
.
#diettelur #dietsihat #cantikcantik #mingguanwanita #bajumuslim #bajumurah #seluarslim #bajusizebesar #dietsihat #dietdefisit #tipscepatkurus #eatclean
#espaiterratv3 #


0

Assalamualaikum hai...berminat nak perut kempis kurang 5 saat dengan *panty ajaib High Waist Slim* ? size panty yg available.. *SAIZ PANTY MENGIKUT UKURAN PINGGANG & PUNGGUNG* 🍑 *S* > pinggang *20-24* inch, Punggung : *33-37* 🍑 *M* >pinggang *24-27* inch, punggung : *37-40* 🍑 *L* > pinggang *28-34* inch,punggung : *41-47* 🍑 *XL/2XL (XXL)* > pinggang *35-45* inch,punggung: *48-58*
# *3XL/4XL*>pinggang *50 keatas* inch,punggung *60 keatas*

A) Size panty *S , M , L , XL , XXL*
B) Size panty *3 XL , 4 XL*

#kempisperut
#gurdle
#seluarslim
#perutslim


1

🌹TOUCH SLIMMING LEGGING
Memang sangat berkesan
Untuk nampak lebih slim,lebih percaya diri.
Touch slim ni tak panas tau,semesa je
Untuk harga memang murah je
Rm55 je,free poatage pula tu kan.
Nak order beh pm sis ye😊😊😊
#slimpants
#toucgslimminglegging
#slimminglegging
#seluarlegging
#seluarslim


0

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoLONGgirdle

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoLONGgirdle

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


4

Alamak terlebih makan !! Haa akak2 pun selalu ad masalah perut buncit ni kan ?
Dgn amalkan seluar slim . perut terus kempis tau ;) Kain sgt lembut dan memeri . dapat kawal selera makan juga . sbb bila perut kempis, kita akan rasa cepat kenyang . so tak makan banyak !! Haa nk diet pun senang . ishh tak boleh jadi nk order la seluar slim !! Sng je kak .. Tekan link di bawah utk terus whatapps saya. Tak payah save2 no dah. Klik je terus masuk .
tekan link dibawah . pilih je mana2 . staff akan balas as soon as possible
www.wasap.my/601139915880/promoLG

Atau
www.wasap.my/601160654117/promoLG

Harga promosi PENGHABISAN STOK !!! #slimmingpants #seluarslim #slimming #kurus #bengkung #girlde #lovehandle #korset


10

Lets transform!! Seluar perfect 4in1 😍
Bestnya dapat body yg diidamkan! Anddd takde la nampak gemuk ke apa kan. Pinggang ramping but still mantap ❤️ • PM saya +60168101425 ikaa clickk atas dekat bio terus whatsapp 💕


#teammellletops699 #teammellletops699🔥🔥 #teambodykerengga #teambodycantik #sexybut #slim #bodyshape #bengkung #seluarmapmpat #seluarslim #seluar4in1 #letscantik #bengkungmampumilik #senawang #nice #follow4follow #like4like #lovelove #letsprettybyika #letspretty #jomlacantik #blueblue #menawan #cantik #igers #igshop


0

Guyysss! Baca ni only seluar bebeh je tak ada. Yang lain ada. Seluar lentik seluar slim seluar boek seluar perfect still ada yea. ❌ Kita dah tak restock ❌

#teammellletops699🔥🔥 #teammelletops699 #lovelove #letsprettybyika #nrsbeauty_ #magnetrezeki #seluarmampat #seluarmurah #seluarlentik #seluarperfect #seluarslim #bumppants #bengkung #follow4follow #like4like #nice #slimfit #letskurus #rahsiaramping #rahsiacantik #senawang #availablecod


0

Seluar slim aulora-kodenshi

#bazaarpaknil
#seluarslim
#barangansukan


1

Nak try x SLIMMING BOXER,
SELESA DIPAKAI. BENJOLAN YANG TERLEBIH PUN DAH TAK NAMPAK LAGI..!! Jom dapatkan SLIMMING BOXER dengan harga promosi ❤ Selesa dipakai
❤ Menutupi hingga pusat ❤ Membantu menutupi lebihan yang tak diingini di bahagian tubuh
❤ Mengangkat dan memejalkan bahagian tertentu
Nampak lebih ramping
Hanya rm9 shj..murahkan.....jom order... JOM PM/WHATSAPP KAMI SEMENTARA STOK MASIH ADA - 0122800351 #slimmingboxer #slimmingboxermurah #produklangsing #produkkuruscepat #jomcantik #jomkurus #athkins #pemborongboxer #pemborongpanty#slimmingboxer #munafie #pantyborong #pantyslimming #seluarslim #kempisperut #kuruscepat #slim #rampingperut #pantiessuper #pantyajaib #seluardalamkurus


1