#shaving

Instagram photos and videos

#shaving#barbershop#barber#barberlife#shave#beard#hair#fashion#wahl#barberlove#barbering#barbershopconnect#hairstyle#barbers#haircut#барбер#beardoil#pomade#gentleman#satisfying#crumbling#борода#shavingbrush#asmr#style#mensgrooming#fade#menshair#beauty#classic#barberworld#lifestyle#reuzel#grooming

Hashtags #shaving for Instagram

Let your personality do the talking. #ShaveAndShine


1

Be the Best Version Of You Everyday ” ทุกๆวัน เป็นตัวคุณ ในรูปแบบ ท่ีดีท่ีสุด.
BLACK AMBER BARBER SHOP :
The Modern Classic Gentlemen Lifestyle.
"ร้านตัดผม สุภาพบุรุษ คลาสสิค ร่วมสมัย"
Bangkok Thailand : (ทองหล่อ) Thonglor soi 5 - 7 ------------------------------------------------
For Booking Call 081-869-9393 or
Line ID : @blackamber
IG : @blackamber_official
(open everyday 10am - 9pm)
------------------------------------------------
#blackamber #barber #barbershop #thonglor #bangkok #thailand #grooming #shaving #pomade #gentleman #lifestyle #classic #menfashion #menshair #fashionicon #fashion #cigar #singlemalt #cocktail
#whisky #shoeshine #bar #nightlife #socialclub #exclusivelifestyle
#jazz #jazzbar #hiddengem


0

GQ KOREA X BARTERA LAUNCHING 2018 🤵🏻
-
남성 쉐이빙 브랜드 바르테라 런칭행사에 다녀왔어요!
매일 반복되는 쉐이빙으로 지친 남성 피부에 활력을 되찾아 줄 제품들과 그루밍 클래스까지 유익한 시간이었습니다! 💁🏻‍♂️
-
#바르테라 #BARTERA #바르테라쉐이빙 #shaving #남자친구선물 #그루밍 #mensgrooming #남성화장품 #남자화장품 #애프터쉐이프 #grooming #mensskincare #aftershave #gqkorea #banyantree #반얀트리


0

💈Sodt💈
🔶Razor: blackland blackbird
🔶Blade:personna
🔶Brush: Saponificio Varesino
🔶Soap: Opuntia Saponificio Varesino
🔶After: Opuntia Saponificio Varesino
💈 Buona domenica💈


1

Getting ready with hair and make up and Disney channel studios #hair #makeup #disney #studios #myturn #shootingtime #shaving #hairspray #jell #brushes #makeupatist #blowdry #hair


1

Only in Italian for now, sorry.
Le avventure di due terrestri su Kalum non possono che farsi sempre più bizzarre, stavolta Iride e Viola sono alle prese con la mentalità antica dei generali della Contea delle Tenebre.
#art #artist #comic #comicpage #kalum #oc #armour #knight #medieval #iridekalum #violakalum #oscarkalum #levikalum #fosterkalum #oliverkalum #legs #shavedlegs #shaving #shave


0

В середине месяца у нас состоялся мастер класс - покраска и тонировка волос. Наша задача была - сделать это максимально органично. У нас у мужчин ведь тоже должны быть свои секреты. ⠀
Наши барберы всегда стремятся повысить свою квалификацию, обменяться опытом и отточить свое мастерство. Ведь сервис и качество - это две важных константы нашего дела. На данном мастер классе нам было важно сфокусироваться на тонкостях цветопередачи и работы с тонирующими средствами.

После мастер класса было обсуждение сложных моментов и вариантов их решения.
Мы всегда стараемся развиваться и повышать качество своих услуг, ведь от этого напрямую зависит количество и "качество" наших клиентов.


2

#Repost @dr.lab66
• • • • •
SOTD 😉 💈
Soap / AS : @tabacfragrances #original
Brush : @turn.n.shave #barberpole shorty/ @apshaveco 30mm #synbad #syntheticbrush
Razor : @muehle_rasurkultur #r89
Blade : @gillette 7'o clock super #stainless
Amazing #shavingbrush by Milton,the SynBad #knot is awesome,very dense,great backbone and easier splay😉👌💈 #sotd #shaveoftheday #wetshaving #wetshave #wetshavers #shaving #shave
#tag @wetshavers for repost


0

いつもありがとうございます。
敢えてフェードにしないベリーショートスタイル。
ウェット系でスタイリング。夏っぽくて良いです🌞🌻💈 仙川・千歳烏山共にご予約が混み合うことが多くご迷惑をおかけしております。
少し早め(1〜2週間先)のご検討、ご予約や、ご来店の際に次回予約を頂くことが増えており、特に週末を中心に少し先のスケジュールが埋まりやすくなっております。
ご面倒お掛け致しますがご理解の程よろしくお願いいたします。皆様のご来店心よりお待ちしております。 ------------------------------------💈💇🏻‍♂️💇🏻💈 #barber #barberlife #barbershop #barbershopconnect #hairsalon #hairstyle #layrite #wahl #世田谷 #調布 #仙川 #千歳烏山 #美容 #理容 #ヘアサロン #nestsengawa #sengawa #brompton #menshair #床屋 #理髪 #京王線 #ヘアカット #ヘッドスパ #shaving #スタッフ募集 #スキンフェード #fade #fadecut


1

Свап 2jz-gte в bmw e46 с шейвингом и линлуком как вам друзья?) убраны все лишние отверстия и крепления и окрашен в сочный кэнди фото не передаёт реальный цвет #swap #2jz #bmw #e46 #shaving #cleanlook #tuning #custom #kazakhstan #almaty #astana


7

I avsnitt 5 med @oscarpanizza får vi veta Oscars raknings rutiner, vad tycker ni om hans rutin?
#groomingpodden #podcast #mensfashion #shaving #dailyroutine #manligskönhet


0

To shave, or not to shave, that is the problem #mezzabarba #rasatura #shaving #sundaymorning


0

Russian Barber Week пройдёт с 20 по 23 октября как и в прошлом году в "Трехгорной мануфактуре" 22 и 23 октября пройдёт полуфинал и финал Barber king 2018 Будет круто!!!
Tages: #💈 #barberweek #russianbarberweek #russianbarberweek2018 #barberking #barberking2018 #simushka #simushkaacademy #barber #barbers #barberlife #barberliferussia #barbering #barbershop #hair #hairdresser #style #beard #mustache #shaving #reuzel #wahl #барбершоп #барбер #стрижки #мужскаястрижка #мужскиестрижки #борода #lockstockbarrel


0


1

📌6 PERKARA TENTANG VIVIES YANG ANDA PERLU TAHU !
.
.
1️⃣ Tidak Sakit/Pedih
- Vivies dapat membantu dalam mengurangkan kesakitan dalam proses menanggalkan bulu. Hanya sapu pada bahagian yang perlu dan bilas dengan air selepas 5-7 minit.
-
-
2️⃣ Tidak Perlu Cabut, Cukur & Wax
- Bahan yang terdapat dalam Vivies Hair Removal telah meresap hingga ke akar bagi memudahkan bulu untuk tertanggal. Jadi, tidak perlu untuk mencabut atau mencukur lagi.
-
-
3️⃣ Menjimatkan Masa
- Sangat menjimatkan masa. Hanya memerlukan 5-7 minit sahaja untuk proses buang bulu bersama Vivies Hair Removal. - -
4️⃣ Memutihkan Kulit
- Kebiasaan mencukur atau mencabut akan mengakibatkan "dark spot" pada kawasan tertentu. Manakala, vivies Hair Removal mempunyai kelebihan dalam memutihkan kulit dengan mudah tanpa perlu curiga.
-
-
5️⃣ Mempunyai Bau Yang Wangi
- Vivies Hair Removal terdapat bau yang sangat wangi. Iaitu bau lemon. Bau dia wangi je guys, takde bau kepam atau masam2 lagi. Hihi
-
-
6️⃣ Sesuai Untuk Ibu Mengandung
- Sangat sesuai untuk Mommy-to-be. Memudahkan pergerakan mommy untuk kelihatan lebih cantik, bersih dan kemas. Nak minta hubby tolong pun boleh. Baru sweet !!
-
-
Dah cuba VIVIES ke belum? -
Tekan link dekat atas tu untuk order 💞💞💞


1

📌6 PERKARA TENTANG VIVIES YANG ANDA PERLU TAHU !
.
.
1️⃣ Tidak Sakit/Pedih
- Vivies dapat membantu dalam mengurangkan kesakitan dalam proses menanggalkan bulu. Hanya sapu pada bahagian yang perlu dan bilas dengan air selepas 5-7 minit.
-
-
2️⃣ Tidak Perlu Cabut, Cukur & Wax
- Bahan yang terdapat dalam Vivies Hair Removal telah meresap hingga ke akar bagi memudahkan bulu untuk tertanggal. Jadi, tidak perlu untuk mencabut atau mencukur lagi.
-
-
3️⃣ Menjimatkan Masa
- Sangat menjimatkan masa. Hanya memerlukan 5-7 minit sahaja untuk proses buang bulu bersama Vivies Hair Removal. - -
4️⃣ Memutihkan Kulit
- Kebiasaan mencukur atau mencabut akan mengakibatkan "dark spot" pada kawasan tertentu. Manakala, vivies Hair Removal mempunyai kelebihan dalam memutihkan kulit dengan mudah tanpa perlu curiga.
-
-
5️⃣ Mempunyai Bau Yang Wangi
- Vivies Hair Removal terdapat bau yang sangat wangi. Iaitu bau lemon. Bau dia wangi je guys, takde bau kepam atau masam2 lagi. Hihi
-
-
6️⃣ Sesuai Untuk Ibu Mengandung
- Sangat sesuai untuk Mommy-to-be. Memudahkan pergerakan mommy untuk kelihatan lebih cantik, bersih dan kemas. Nak minta hubby tolong pun boleh. Baru sweet !!
-
-
Dah cuba VIVIES ke belum? -
Tekan link dekat atas tu untuk order 💞💞💞


1

📌6 PERKARA TENTANG VIVIES YANG ANDA PERLU TAHU !
.
.
1️⃣ Tidak Sakit/Pedih
- Vivies dapat membantu dalam mengurangkan kesakitan dalam proses menanggalkan bulu. Hanya sapu pada bahagian yang perlu dan bilas dengan air selepas 5-7 minit.
-
-
2️⃣ Tidak Perlu Cabut, Cukur & Wax
- Bahan yang terdapat dalam Vivies Hair Removal telah meresap hingga ke akar bagi memudahkan bulu untuk tertanggal. Jadi, tidak perlu untuk mencabut atau mencukur lagi.
-
-
3️⃣ Menjimatkan Masa
- Sangat menjimatkan masa. Hanya memerlukan 5-7 minit sahaja untuk proses buang bulu bersama Vivies Hair Removal. - -
4️⃣ Memutihkan Kulit
- Kebiasaan mencukur atau mencabut akan mengakibatkan "dark spot" pada kawasan tertentu. Manakala, vivies Hair Removal mempunyai kelebihan dalam memutihkan kulit dengan mudah tanpa perlu curiga.
-
-
5️⃣ Mempunyai Bau Yang Wangi
- Vivies Hair Removal terdapat bau yang sangat wangi. Iaitu bau lemon. Bau dia wangi je guys, takde bau kepam atau masam2 lagi. Hihi
-
-
6️⃣ Sesuai Untuk Ibu Mengandung
- Sangat sesuai untuk Mommy-to-be. Memudahkan pergerakan mommy untuk kelihatan lebih cantik, bersih dan kemas. Nak minta hubby tolong pun boleh. Baru sweet !!
-
-
Dah cuba VIVIES ke belum? -
Tekan link dekat atas tu untuk order 💞💞💞


2

Sunday Club Vibes @blackamber_socialclub The Old-Fashion Cafe & Bar in Thonglor 6 Where Leisure Lifestyle can be complete.
.
Open 10am - 2am
.
For Booking Call 02-102-8617
.
.
.
#blackamber #barbershop #thonglor #bangkok #thailand #grooming #shaving #gentleman #lifestyle #classic #fashion #cigar #singlemalt #cocktail #coffee #tea #classiccocktail #whisky #bar #nightlife #exclusivelife #jazzbar #hiddengem


0

.
.
Travelling ?
Planning for a vacation ?
.
Making a list for the things to pack ?
.
Include NORAH in the list !
.
Norah Cold wax will travel wherever you go !
.
Norah Cold wax is ready to be used anywhere and at any time without any special preparations. It can be used straight from the jar.
✅ Hustle free
✅ Easy
✅ Life saver
✅ Save money
.
.
Get your Norah Cold wax NOW to bring it along with you !
.
Direct message / whatsapp to 014-3501192
to place your order !
.
.
RM 35/jar ONLY !!
.
.
#lifesaver #travelmalaysia
#vacation #vacationplanning
#malaysiaairlines #shortvacay #OrganicWax
#HairRemoval
#Waxing
#Shaving
#OrganicHairRemoval #Beauty #NoPainNoGain #Smile #Wax #Shave #WaxMalaysia #noraholdklangroad #norahsavesyourmoney #norahsavesyourtime #travelling .
Image credit to Google 🤗


1

FOG SUI 🌻🌻🌻
.
お子様や男性の方も✨髪にも✨
いつでも、どこでも、どなたでもあらゆるシーンに活用できる全身用炭酸化粧水☺️
.
活用シーン
⭐️化粧水前のプレ化粧水として
⭐️スポーツの後に
⭐️オフィスでの乾燥対策に
⭐️お風呂上がりに
⭐️シェービング後に
⭐️寝癖直しに
.
FOG SUI を使い出してお肌がモチモチ柔らかくなった気がします!!
ほんとにオススメ~(꜆꜄•௰•)꜆꜄꜆💖💖
.
#フォグスイ #fogsui #化粧水 #炭酸 #炭酸化粧水 #アジュバン #adjuvant #アジュバン化粧品 #乾燥対策 #保湿 #nes #ネス #エステ #nail #ネイル #シェービング #shaving #香川 #高松 #イオン高松 #夏 #summer #日焼け #乾燥 #シェービングエステ #レディースシェービング #素肌美人


0

Привет друзья ✌🏻У нас для вас хорошая новость 😎 #oldboyfamily пополняет свои ряды !
Знакомьтесь с очаровательной Кристиной💈✂️ Она уже готова радовать своей лучезарной улыбкой и крутыми стрижками 🤩
И помните , только лучшие мастера проходят наш отбор, поэтому за качество стрижки можете не волноваться ! 😎👌
#barbershop#barber #barbers #barberlife #Minsk#belarus #travel #барбер#life #barbernikitos#Минск #беларусь #barbershopconnect#gentelman #стрижка #amsterdambarber #стиль#укладка#shave #shaving #barber's#barbershave#barberculture #official#barberclan #cut #haircut #undercut#oldboyminsk #олдбой


0

So if you have a business where you sell shaving equipment, wouldn't it be great to see who else is selling that? Or if you have a business making shaving equipment, wouldn't it be nice to know if new competing brands? Or add your own brand name as keyword and find out if someone is using your name in their domain. Options are many, if you can imagine it, you can do it.

The image is showing a real report as received via email using the above mentioned keyword.

Try your trademark or brand for FREE on www.monitormybrand.com.

#shaving #copyright #infrigement #IP #intellectualproperty #reputation #management #mydubai #dubai #monitor #newbusiness #monitormybrand #lawyer #attorney


0

After years of not sleeping enough, or well, I have finally found a product that puts me to sleep.
I DREAM now!!!
.
Last #night it was about a friend and I going for a #pedicure she kept apologizing for not properly #shaving the tops of her feet before coming.. I was thinking a little #hair on the toes.. no she meant there were chunks of hair all over the tops of her #feet that she had "missed" last time she #shaved them! I mean #CBD does help #hairgrowth , but I woke up seriously confused.. I must remember to tell her this dream.. lol anyway, I just took my #sprays so I'm bout to be out for the count! #goodnight #sweetdreams .
.
For more info on this #uhmazing #sleepspray message me or visit livingthewhole.life and click on the CBD link.
#🚫sleepgang #sleepdisorders #sleepaids #sleep #sleepaid #sleepsoundly #dreamsleep #dreams #🌠 #🌚 #😴 #😴😴 #😴😴😴


0

Boy advice


1

Get spicy with @prorasoaustralia 's Azur Lime, Cypress & Vetyver or Wood & Spice Beard Oil #proraso #beardoil #beards


1

Another clean Rocket (England, c. 1950s) just hit the store. Click through to check it out!


2

Happy Monday 💈


11

doTERRA's Amāvī Collection is now available to be purchased individually!!! Yes!! .
.
➡️Amāvī Touch Fortifying Blend 10mL -- with unique oils such as Buddha Wood, Balsam Fir, and Hinoki
➡️Amāvī After Shave Lotion -- with Buddha Wood oil, Balsam Fir, Litsea oil, and Tea Tree oil
➡️Onyx Balance Bath Bar -- with Shea butter and Balance essential oil blend .
.
If you just LOVE the Balance Bath Bar then you can purchase it all on its own without having to order the whole collection. I need to order another Amāvī Touch blend. So awesome!!! 😃🖒👏 .
.
#doterra #doterraessentialoils #essentialoils


1

・・・
_Everything is Awesome!!™️
_
#남자친구 와 함께하는 #소확행 #이벤트
(소소하지만 확실한 행복 이벤트)
#내남자친구는내가관리한다
_
#바르테라트래블키트5종세트#선물
#휴가 때 이거 하나면 OK!!
_
#태그#리그램이벤트 (18년 7월 27일까지)
↓↓태그는 아래 다섯가지를 모두 다 입력!! ↓↓
#바르테라 #BARTERA #바르테라쉐이빙 #shaving #남자친구선물
_
남자친구를 관리해주고 싶은 #여자친구 들은 집중!!!
태그하고 게시물을 #리그램 하면 참여완료!!!
보너스! 오피셜계정을 #팔로우 하면 "바르테라3종 2ml샤섀"가 내 품에!!!
_
당첨자는 8월 6일 DM으로 개별 연락 드립니다.


0

After 4 awesome days surrounded by awesome people, Peggy’s ready to go home. All good things must come to an end..... because it makes way for awesome to enter 💕💕


3

Some perfect, powerful cards on the table for me and the intention I set when picking them (or when they picked me) when reading about them some cards were yep!, right from the start, other cards it took a few paragraphs in to ‘get it’ but when I did ‘wow!’ so so perfectly describing where I have come from, my energy shift and where I AM going! Bam! 😁😁💕💕


1


4

Just getting a haircut is all... Went to Together Barber Shop in Pattaya Thailand. 160b all in. Totally happy with the quality. 👍👍 I got my hair short enough to gel back, and long enough to tie up. @togetherbarbershop. Check out my Facebook page or YouTube channel for more.


7

2019 doTERRA Incentive Trip. Will we see you there? Let me help get you there 😁👍


4

📌6 PERKARA TENTANG VIVIES YANG ANDA PERLU TAHU !
.
.
1️⃣ Tidak Sakit/Pedih
- Vivies dapat membantu dalam mengurangkan kesakitan dalam proses menanggalkan bulu. Hanya sapu pada bahagian yang perlu dan bilas dengan air selepas 5-7 minit.
-
-
2️⃣ Tidak Perlu Cabut, Cukur & Wax
- Bahan yang terdapat dalam Vivies Hair Removal telah meresap hingga ke akar bagi memudahkan bulu untuk tertanggal. Jadi, tidak perlu untuk mencabut atau mencukur lagi.
-
-
3️⃣ Menjimatkan Masa
- Sangat menjimatkan masa. Hanya memerlukan 5-7 minit sahaja untuk proses buang bulu bersama Vivies Hair Removal. - -
4️⃣ Memutihkan Kulit
- Kebiasaan mencukur atau mencabut akan mengakibatkan "dark spot" pada kawasan tertentu. Manakala, vivies Hair Removal mempunyai kelebihan dalam memutihkan kulit dengan mudah tanpa perlu curiga.
-
-
5️⃣ Mempunyai Bau Yang Wangi
- Vivies Hair Removal terdapat bau yang sangat wangi. Iaitu bau lemon. Bau dia wangi je guys, takde bau kepam atau masam2 lagi. Hihi
-
-
6️⃣ Sesuai Untuk Ibu Mengandung
- Sangat sesuai untuk Mommy-to-be. Memudahkan pergerakan mommy untuk kelihatan lebih cantik, bersih dan kemas. Nak minta hubby tolong pun boleh. Baru sweet !!
-
-
Dah cuba VIVIES ke belum? -
Tekan link dekat atas tu untuk order 💞💞💞


1

📌6 PERKARA TENTANG VIVIES YANG ANDA PERLU TAHU !
.
.
1️⃣ Tidak Sakit/Pedih
- Vivies dapat membantu dalam mengurangkan kesakitan dalam proses menanggalkan bulu. Hanya sapu pada bahagian yang perlu dan bilas dengan air selepas 5-7 minit.
-
-
2️⃣ Tidak Perlu Cabut, Cukur & Wax
- Bahan yang terdapat dalam Vivies Hair Removal telah meresap hingga ke akar bagi memudahkan bulu untuk tertanggal. Jadi, tidak perlu untuk mencabut atau mencukur lagi.
-
-
3️⃣ Menjimatkan Masa
- Sangat menjimatkan masa. Hanya memerlukan 5-7 minit sahaja untuk proses buang bulu bersama Vivies Hair Removal. - -
4️⃣ Memutihkan Kulit
- Kebiasaan mencukur atau mencabut akan mengakibatkan "dark spot" pada kawasan tertentu. Manakala, vivies Hair Removal mempunyai kelebihan dalam memutihkan kulit dengan mudah tanpa perlu curiga.
-
-
5️⃣ Mempunyai Bau Yang Wangi
- Vivies Hair Removal terdapat bau yang sangat wangi. Iaitu bau lemon. Bau dia wangi je guys, takde bau kepam atau masam2 lagi. Hihi
-
-
6️⃣ Sesuai Untuk Ibu Mengandung
- Sangat sesuai untuk Mommy-to-be. Memudahkan pergerakan mommy untuk kelihatan lebih cantik, bersih dan kemas. Nak minta hubby tolong pun boleh. Baru sweet !!
-
-
Dah cuba VIVIES ke belum? -
Tekan link dekat atas tu untuk order 💞💞💞


1

📌6 PERKARA TENTANG VIVIES YANG ANDA PERLU TAHU !
.
.
1️⃣ Tidak Sakit/Pedih
- Vivies dapat membantu dalam mengurangkan kesakitan dalam proses menanggalkan bulu. Hanya sapu pada bahagian yang perlu dan bilas dengan air selepas 5-7 minit.
-
-
2️⃣ Tidak Perlu Cabut, Cukur & Wax
- Bahan yang terdapat dalam Vivies Hair Removal telah meresap hingga ke akar bagi memudahkan bulu untuk tertanggal. Jadi, tidak perlu untuk mencabut atau mencukur lagi.
-
-
3️⃣ Menjimatkan Masa
- Sangat menjimatkan masa. Hanya memerlukan 5-7 minit sahaja untuk proses buang bulu bersama Vivies Hair Removal. - -
4️⃣ Memutihkan Kulit
- Kebiasaan mencukur atau mencabut akan mengakibatkan "dark spot" pada kawasan tertentu. Manakala, vivies Hair Removal mempunyai kelebihan dalam memutihkan kulit dengan mudah tanpa perlu curiga.
-
-
5️⃣ Mempunyai Bau Yang Wangi
- Vivies Hair Removal terdapat bau yang sangat wangi. Iaitu bau lemon. Bau dia wangi je guys, takde bau kepam atau masam2 lagi. Hihi
-
-
6️⃣ Sesuai Untuk Ibu Mengandung
- Sangat sesuai untuk Mommy-to-be. Memudahkan pergerakan mommy untuk kelihatan lebih cantik, bersih dan kemas. Nak minta hubby tolong pun boleh. Baru sweet !!
-
-
Dah cuba VIVIES ke belum? -
Tekan link dekat atas tu untuk order 💞💞💞


1

📌6 PERKARA TENTANG VIVIES YANG ANDA PERLU TAHU !
.
.
1️⃣ Tidak Sakit/Pedih
- Vivies dapat membantu dalam mengurangkan kesakitan dalam proses menanggalkan bulu. Hanya sapu pada bahagian yang perlu dan bilas dengan air selepas 5-7 minit.
-
-
2️⃣ Tidak Perlu Cabut, Cukur & Wax
- Bahan yang terdapat dalam Vivies Hair Removal telah meresap hingga ke akar bagi memudahkan bulu untuk tertanggal. Jadi, tidak perlu untuk mencabut atau mencukur lagi.
-
-
3️⃣ Menjimatkan Masa
- Sangat menjimatkan masa. Hanya memerlukan 5-7 minit sahaja untuk proses buang bulu bersama Vivies Hair Removal. - -
4️⃣ Memutihkan Kulit
- Kebiasaan mencukur atau mencabut akan mengakibatkan "dark spot" pada kawasan tertentu. Manakala, vivies Hair Removal mempunyai kelebihan dalam memutihkan kulit dengan mudah tanpa perlu curiga.
-
-
5️⃣ Mempunyai Bau Yang Wangi
- Vivies Hair Removal terdapat bau yang sangat wangi. Iaitu bau lemon. Bau dia wangi je guys, takde bau kepam atau masam2 lagi. Hihi
-
-
6️⃣ Sesuai Untuk Ibu Mengandung
- Sangat sesuai untuk Mommy-to-be. Memudahkan pergerakan mommy untuk kelihatan lebih cantik, bersih dan kemas. Nak minta hubby tolong pun boleh. Baru sweet !!
-
-
Dah cuba VIVIES ke belum? -
Tekan link dekat atas tu untuk order 💞💞💞


2