#vajza

Instagram photos and videos

#vajza#per#femije#qendisma#followme#albanian#qendisje#albania#tedua#origjinale#punedore#dhuratatepersonalizuara#shtatzania#dhurata#firma#karroce#zana#jastekkoke#carcaf#bebe#dhemb#setkarroce#bebi#jastekipersonalizuar#perbebintim#personalizime#dhembipare#blionline#te#dyqanonline#vajzat#porosittani#veshje

Hashtags #vajza for Instagram

“ Kur s'ke arsye të qëndrosh është një arsye e mirë të ikësh...! #tedua #tedua❤️ #dashuria #dashuriaime #dashuroj #vajze #vajzat #vajza #vajzë #zemer #zemër #thenjeteshpirtit #shpirt #theniedashurie_al #theniedashurie #pertydashuriaime


0

🎄 Roan po behet gati per festa me kapucin tone te punuar me dore dhe te qendisur me dashuri 🎄
.
⭐️ Handmade ⭐️ .
.
⭐️ Qendisje ⭐️ .
.
👶🏼Aksesore per femijen dhe dekorin e dhomes se tij me porosi! Te gjitha llojet dhe me qendisje 👶🏼
.
.
Nese ke nje ide qe do ta realizosh, na kontakto ne inbox ose eja ne dyqan! .
.
Adresa: Rruga Hoxha Tahsin, 200m mbi Pazarin e ri. .
.
Tel: 00355 69 97 79 027
.
.
.
#bebi #perbebintim #blionline #qendisje #dhembipare #jastekipersonalizuar #personalizime #qendisma #dhurata #dhuratatepersonalizuara #femije #dhemb #bebe #shtatzania #carcaf #jastekkoke #zana #setkarroce #vajza #karroce #qendisma #punedore #pelerina #krishtlindje #vitiiri2019 #2019 #festa #festatefundvitit #dhuratakrishtlindje


7

🎄 Set carcafesh Te personalizuar me motive festive 🎄
.
⭐️ Handmade ⭐️ .
.
⭐️ Qendisje ⭐️ .
.
👶🏼Aksesore per femijen dhe dekorin e dhomes se tij me porosi! Te gjitha llojet dhe me qendisje 👶🏼
.
.
Nese ke nje ide qe do ta realizosh, na kontakto ne inbox ose eja ne dyqan! .
.
Adresa: Rruga Hoxha Tahsin, 200m mbi Pazarin e ri. .
.
Tel: 00355 69 97 79 027
.
.
.
#mami #bebi #perbebintim #blionline #porosittani #qendisje #dhembipare #jastekipersonalizuar #personalizime #qendisma #dhurata #dhuratatepersonalizuara #femije #dhemb #bebe #shtatzania #carcaf #jastekkoke #zana #setkarroce #vajza #karroce #qendisma #punedore


1

🎄 Heili e beri setin e saj fotografik me kapucin tone te punuar me dore dhe te qendisur me dashuri 🎄
.
🎉Gezuar festat bukuroshe 🍾
.
.
⭐️ Handmade ⭐️ .
.
⭐️ Qendisje ⭐️ .
.
👶🏼Aksesore per femijen dhe dekorin e dhomes se tij me porosi! Te gjitha llojet dhe me qendisje 👶🏼
.
.
Nese ke nje ide qe do ta realizosh, na kontakto ne inbox ose eja ne dyqan! .
.
Adresa: Rruga Hoxha Tahsin, 200m mbi Pazarin e ri. .
.
Tel: 00355 69 97 79 027
.
.
.
#bebi #perbebintim #blionline #qendisje #dhembipare #jastekipersonalizuar #personalizime #qendisma #dhurata #dhuratatepersonalizuara #femije #dhemb #bebe #shtatzania #carcaf #jastekkoke #zana #setkarroce #vajza #karroce #qendisma #punedore #pelerina #krishtlindje #vitiiri2019 #2019 #festa #festatefundvitit #dhuratakrishtlindje


4

🎄 Body të qëndisura me motive festive 🎄
.
Cilesi e padiskutueshme!
Nuk zbehet, nuk iken, nuk prishet!
Punim qe zgjat perjete!
. .
⭐️ Handmade ⭐️ .
.
⭐️ Qendisje ⭐️ .
.
👶🏼Aksesore per femijen dhe dekorin e dhomes se tij me porosi! Te gjitha llojet dhe me qendisje 👶🏼
.
.
Nese ke nje ide qe do ta realizosh, na kontakto ne inbox ose eja ne dyqan! .
.
Adresa: Rruga Hoxha Tahsin, 200m mbi Pazarin e ri. .
.
Tel: 00355 69 97 79 027
.
.
.
#mami #bebi #perbebintim #blionline #porosittani #qendisje #dhembipare #jastekipersonalizuar #personalizime #qendisma #dhurata #dhuratatepersonalizuara #femije #dhemb #bebe #shtatzania #carcaf #jastekkoke #zana #setkarroce #vajza #karroce #qendisma #punedore
#bluzepambuku #instakids #qendisje #bluzeeqendisur #kemishebebi


0

Pritja me embel ne periudhen me te bukur te Vitit!
🎄 Matchy Match per babin e ardhshem dhe mamin (bluza shtatzenie). 🙈
.
🎄 Bejini festat akoma me te veçanta me produktet e personalizuara dhe te krijuara enkas per ju tek @per_bebin_tim 🎄
.
.
.
⭐️ Handmade ⭐️ .
.
⭐️ Qendisje ⭐️ .
.
👶🏼Aksesore per femijen dhe dekorin e dhomes se tij me porosi! Te gjitha llojet dhe me qendisje 👶🏼
.
.
Nese ke nje ide qe do ta realizosh, na kontakto ne inbox ose eja ne dyqan! .
.
Adresa: Rruga Hoxha Tahsin, 200m mbi Pazarin e ri. .
.
Tel: 00355 69 97 79 027
.
.
.
#mami #bebi #perbebintim #porosittani #qendisje #jastekipersonalizuar #personalizime #qendisma #dhurata #dhuratatepersonalizuara #femije #dhemb #bebe #shtatzania #carcaf #jastekkoke #zana #setkarroce #vajza #karroce #qendisma #punedore #dimer #thesgjumi #xhup
#bluzepambuku #instakids #qendisje #bluzeeqendisur #kemishebebi


0

"Kur ti me puthe mua, une e kuptova se jeta nuk ishte aq e keqe nese une isha me ty." #tedua #tedua❤️ #dashuria #dashuriaime #dashuroj #vajze #vajzat #vajza #vajzë #zemer #zemër #thenjeteshpirtit #shpirt #theniedashurie_al #theniedashurie #pertydashuriaime


3

Jastek dekori i qëndisur me të dhënat e bebit!
.
🎄 Dhurata idela per festa 🎄
.
.
.
⭐️ Handmade ⭐️ .
.
⭐️ Qendisje ⭐️ .
.
👶🏼Aksesore per femijen dhe dekorin e dhomes se tij me porosi! Te gjitha llojet dhe me qendisje 👶🏼
.
.
Nese ke nje ide qe do ta realizosh, na kontakto ne inbox ose eja ne dyqan! .
.
Adresa: Rruga Hoxha Tahsin, 200m mbi Pazarin e ri. .
.
Tel: 00355 69 97 79 027
.
.
.
#mami #bebi #perbebintim #blionline #porosittani #qendisje #dhembipare #jastekipersonalizuar #personalizime #qendisma #dhurata #dhuratatepersonalizuara #femije #dhemb #bebe #shtatzania #carcaf #jastekkoke #zana #setkarroce #vajza #karroce #qendisma #punedore #dimer #thesgjumi #xhup
#bluzepambuku #instakids #qendisje #bluzeeqendisur #kemishebebi


1