#wanitasangat

Instagram photos and videos

#wanitasangat#rampingbabkerengga#trustedseller#pantaitimur#spa#kuantan#maran#nurse#temerloh#letsbengkungdiamondgold#peremsangat#newlook#gitew#pilatis#zumba#gadis#letsbengkungsajat#readystocksaiz#exercise#Repost#urtv#ratuhijab#wanitaberhijabindonesia#newproduction#ctdk#cantikskincare#girlde#artislife#stokistwanted

Hashtags #wanitasangat for Instagram

Hy uols!! Bukan saiz kecik je ada SKRG ADA SAIZ BESAR DAH TAU BENGKUNG XLπŸ’₯ XLπŸ’₯ XLπŸ’₯ dapat cream panas miss universe lagikkkk wowoww!!!! READYSTOCK SAIZ XS S M L XL

XS S M L XL πŸ’₯

Wasupp laju2 stock terhad
0132508525 πŸ“²
0132508525 πŸš›COD SEKITAR KUANTAN
POS SELURUH MALAYSIA πŸš›πŸš› @nursajat_kuantan
@nursajat_kuantan
@nursajat_kuantan .
#kuantan #trustedseller #temerloh#pantaitimur #maran #nurse #spa#wanitasangat #rampingbabkerengga #urtv


3

Hy uols!! Bukan saiz kecik je ada SKRG ADA SAIZ BESAR DAH TAU BENGKUNG XLπŸ’₯ XLπŸ’₯ XLπŸ’₯ dapat cream panas miss universe lagikkkk wowoww!!!! READYSTOCK SAIZ XS S M L XL

XS S M L XL πŸ’₯

Wasupp laju2 stock terhad
0132508525 πŸ“²
0132508525 πŸš›COD SEKITAR KUANTAN
POS SELURUH MALAYSIA πŸš›πŸš› @nursajat_kuantan
@nursajat_kuantan
@nursajat_kuantan .
#kuantan #trustedseller #temerloh#pantaitimur #maran #nurse #spa#wanitasangat #rampingbabkerengga #urtv


0

Hy uols!! Bukan saiz kecik je ada SKRG ADA SAIZ BESAR DAH TAU BENGKUNG XLπŸ’₯ XLπŸ’₯ XLπŸ’₯ dapat cream panas miss universe lagikkkk wowoww!!!! READYSTOCK SAIZ XS S M L XL

XS S M L XL πŸ’₯

Wasupp laju2 stock terhad
0132508525 πŸ“²
0132508525 πŸš›COD SEKITAR KUANTAN
POS SELURUH MALAYSIA πŸš›πŸš› @nursajat_kuantan
@nursajat_kuantan
@nursajat_kuantan .
#kuantan #trustedseller #temerloh#pantaitimur #maran #nurse #spa#wanitasangat #rampingbabkerengga #urtv


0

Hy uols!! Bukan saiz kecik je ada SKRG ADA SAIZ BESAR DAH TAU BENGKUNG XLπŸ’₯ XLπŸ’₯ XLπŸ’₯ dapat cream panas miss universe lagikkkk wowoww!!!! READYSTOCK SAIZ XS S M L XL

XS S M L πŸ’₯

Wasupp laju2 stock terhad
0199907854 πŸ“²
0199907854 πŸš›COD SEKITAR KUANTAN POS SELURUH MALAYSIA πŸš›πŸš› @STOKIS_BENGKUNG_SAJAT_PAHANG #kuantan #trustedseller #temerloh#pantaitimur #maran #nurse #spa#wanitasangat #rampingbabkerengga #urtv


0

Mulanya tek mok gunting kedak laki tapi teringat dirik tek ompuan πŸ˜‚πŸ˜‚
πŸ’‡
#WanitaSangat


6

#Repost @stokis_bengkung_sajat_pahang
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
New girdle uols!!!! Wowww!! Wowww!! Sangat hebat uolss!! LET’S GIRDLE TONGGEK FUHH BY NUR SAJAT!!! Mempunyai infrared untuk membuat body anda shape dan membuang lemak2 jahat di tubuh anda!!! Pakai pakai jer,body dah macam MISS UNIVERSE!!! Lets grab uols!!!! Memang sedap dipakai,padu kan aset anda uols!!! Dengan LETS GIRDLE TONGGEK FUHH BY NURSAJAT RM120.00 sahaja!!! Mempunyai 2 colour gitew!!! TerbaikπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ #letsgirdletonggekfuhh #newproduct #nursajat02 #terbaik
・・・
Yess!!!! Barang baikkk!!!!!
Cepat cepat grab uols!!! Lets order uols!!!!😍😍😍😍😍😍😍😍😍 dm dm miss maz 0199907854πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² #letsbengkungdiamondgold #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkungczer #bengkungzip #bengkungexpress #girdle #seluar #sajat #bengkungpantang #girdlepantang #kerja #kuantan #trustedseller #temerloh#pantaitimur #maran #nurse #spa#wanitasangat #rampingbabkerengga


0

#Repost @lets_bengkung_sajat_kuantan lets_bengkung_sajat_kuantan
β€’ β€’ β€’
GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT πŸ’ƒ

Nak pinggang kerengga macam founder nursajatβœ”οΈ Memecahkan lemak
βœ”οΈ Membentuk pinggang
βœ”οΈ Membetulkan posture badan
βœ”οΈ Menyokong tulang belakang
βœ”οΈ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
βœ”οΈ Melancarkan peredaran darah
βœ”οΈ Mempunyai infrared
βœ”οΈ Memberi keselesaan kepada si pemakai
βœ”οΈ Tak mudah terlipat/gulung
βœ”οΈ Tak panas
βœ” ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack πŸ“ž Klik link Whatsapp 0129826085 miss shida β˜ŽοΈβ˜ŽοΈπŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² @lets_bengkung_sajat_kuantan #letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2 #lets_bengkung_sajat_kuantan


2

😍😍
#Repost @lets_bengkung_sajat_kuantan _bengkung_sajat_kuantan
β€’ β€’ β€’
GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT πŸ’ƒ

Nak pinggang kerengga macam founder nursajatβœ”οΈ Memecahkan lemak
βœ”οΈ Membentuk pinggang
βœ”οΈ Membetulkan posture badan
βœ”οΈ Menyokong tulang belakang
βœ”οΈ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
βœ”οΈ Melancarkan peredaran darah
βœ”οΈ Mempunyai infrared
βœ”οΈ Memberi keselesaan kepada si pemakai
βœ”οΈ Tak mudah terlipat/gulung
βœ”οΈ Tak panas
βœ” ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack πŸ“ž Klik link Whatsapp 0129826085 miss shida β˜ŽοΈβ˜ŽοΈπŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² @lets_bengkung_sajat_kuantan
#letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2 #lets_bengkung_sajat_kuantan


0

New girdle uols!!!! Wowww!! Wowww!! Sangat hebat uolss!! LET’S GIRDLE TONGGEK FUHH BY NUR SAJAT!!! Mempunyai infrared untuk membuat body anda shape dan membuang lemak2 jahat di tubuh anda!!! Pakai pakai jer,body dah macam MISS UNIVERSE!!! Lets grab uols!!!! Memang sedap dipakai,padu kan aset anda uols!!! Dengan LETS GIRDLE TONGGEK FUHH BY NURSAJAT RM120.00 sahaja!!! Mempunyai 2 colour gitew!!! TerbaikπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ #letsgirdletonggekfuhh #newproduct #nursajat02 #terbaik
・・・
Yess!!!! Barang baikkk!!!!!
Cepat cepat grab uols!!! Lets order uols!!!!😍😍😍😍😍😍😍😍😍 dm dm miss maz 0199907854πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² #letsbengkungdiamondgold #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkungczer #bengkungzip #bengkungexpress #girdle #seluar #sajat #bengkungpantang #girdlepantang #kerja #kuantan #trustedseller #temerloh#pantaitimur #maran #nurse #spa#wanitasangat #rampingbabkerengga


0

GOLD DIOMAND BENGKUNG BY NURSAJAT πŸ’ƒ

Nak pinggang kerengga macam founder nursajatβœ”οΈ Memecahkan lemak
βœ”οΈ Membentuk pinggang
βœ”οΈ Membetulkan posture badan
βœ”οΈ Menyokong tulang belakang
βœ”οΈ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
βœ”οΈ Melancarkan peredaran darah
βœ”οΈ Mempunyai infrared
βœ”οΈ Memberi keselesaan kepada si pemakai
βœ”οΈ Tak mudah terlipat/gulung
βœ”οΈ Tak panas
βœ” ada tmbahan belt pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai

Saiz yg available :

XS : 19-25 inci
S : 26-32 inci
M : 33-40 inci
L : 41-50 inci

Kaler available;
1. pink
2. blueblack πŸ“ž Klik link Whatsapp 0199907854 miss maz β˜ŽοΈβ˜ŽοΈπŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² @lets_bengkung_sajat_pahang #letsbengkungsajat #rampingbabkerengga #readystocksaiz #ratuhijab
#2018 #jomfollow #trustedseller #wanitaberhijabindonesia #spa #wanitasangat #slymochoco #stokistwanted #agenwanted #artislife #girlde #cantikskincare #ctdk #gadis #zumba #pilatis #exercise #pantaitimur #kuantan #inderamahkota2


0

Feel the burn bebeh😘😘πŸ’₯πŸ’₯ BENGKUNG DAIMOND BY NURSAJAT
Sambil kunyah2 mkn popcorn tgok wayang!!
Taw2 pingang dah makin ramping haishh pakai bengkung sajat lah sayam2
🎸Pingang berlipat hilang 🎸lemak d belakang depan abis hilang kempis πŸ’₯πŸ’₯terus jadi kerenggga!!
🎸Kempiskan perutπŸ’₯cepat hasilkan 6pax πŸ’₯buang segala boroii 🎸tegapkan posture badan πŸ’₯kecutkan rahim πŸ’₯bagus ibu dlm pantangπŸ’₯boleh pakai waktu tidur πŸ’₯xgatal 🎸kain sgt selesa... Fuhhhhh byk sgtt kelebihan!!
#NEWPRODUCTION #LETSBENGKUNGDIAMONDGOLD #newlook #gitew #wanitasangat #peremsangat #astro#tv3 #czer #trustedseller #bazarpaknil #readystocksaiz #artis #rozitachewan1 #sitinurhaliza #pahang #pantaitimur #kualalipis #maran #nurse #spa #ratu #pilatis #zumba #exercise
So dm me
πŸ“žπŸ“ž WASUP 0199907854


2

Kecantikan sememangnya tidak boleh dpisahkan dari wanita. Cantik itu sgtt MAHAL. harganya & utk memilikinya ia perlu byk pengorbanan. Kecantikan fizikal sering menjadi buruan wanita. Namun sifat cemerlangnya itu berkait dgn sifat intelek. πŸ’‹πŸ’‹ Soo... Wanita2 inginkan bentuk tubuh yang cantik kemas berkeyakinan... Dgn memakai BENGKUNG DAIMOND & GIRDLE TONGGEK MAMPU MENGUBAH CORAK KETERAMPILAN UOLSπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ SO WASUP 0199907854 MISS MAZ UTK DPT KAN SAIZ SESUAI UKURAN
BADAN ANDA... πŸ€—πŸ€—πŸ€—β€οΈ SYANTIK SYANTIK SAYAM2.
πŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“ž#rampingbabkerengga #pahang #kuantan #trustedseller #temerloh#pantaitimur #maran #nurse #spa #wanitasangat #peremsangat #astro #tv3 #wanitaharini @OCHACACA @ochacaca_
@Teammazpahang #cahayacinta #gadis #photo #sitizoners #babyshower #babyctdk #klfw2018 #selfie #rampingbabkerengga #readystock #


5

#Repost @nursajat02
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Raya raya raya!!!! Open house sana sini ramai orang buat uols!!! Pening kepala gitew.... Nasib ada Lets bengkung diamond dan lets girdle tonggek fuhh by nursajat... Datang lagi dan lagi untuk mendapatkan body yang cantik gitew!!!
Tahu tahu jer lah uols... Raya sana sini, makan itu inj lagi.. Lepas tu nak diet bagai... Inindah ada bengkung dan girdle boleh sangat control selera makan dan ceeting body nampak kurus... Nak cantik kena lah gigih kan uols!!!
#newproduction #letsbengkungdiamondgold #newlook #gitew #wanitasangat #peremsangat #letsbengkungsajat #rampingbabkerengga
WasupπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ’•β€οΈ
0199907854 miss maz
0199907854 miss mAz


4

Make up by @gieismail
Dress by @viva.la.gia
Yellow rich colour!!!!!!!
#newproduction #letsbengkungdiamondgold #newlook #gitew #wanitasangat #peremsangat
Wasap / 0183103894


2

Selalu jaga wanita meski dia bukan ibumu,adikmu,dan kekasihmuπŸ’š #wanitasangat berharga


0

Morning sunshine β˜•οΈ #4thmagazine #mingguanwanita #wanitasangat #oilandgasworkers


3

Kalu da boleh bersila memang heaven la traffic Jem petang ni... Esok nak bawak superbike jela... #Jem #traffic #selfie #kakifie #bersila #sopan #wanitasangat


0

Sarang kepop!μ•ˆλ…•ν•˜μƒˆμš” κ°€λžŒκΉ€!puhahahah XDD #onlyinsta #abiangkepop #eyesmile #hangguksaram #widadjanganlikesatgikantoi #likedalamhatijaa


27

The end of the page