エディターのおすすめ

Instagram写真と動画

Começando o dia com meu bolinho proteico q eu amo 😋 as vezes não fica muito bonito mas é uma delicia 😂 hoje usei a pasta @mandubim de Avelã e Cacau no meu bolinho 😋😋😋 a receita do bolinho está no meu canal! Coloquei o link aqui na bjo, corre lá pra ver 🌸


23

Episode 2 si Jeje #AsliTulus udah keluar nih, JDers! Kali ini, Jeje beritikad untuk benar-benar bertobat yang ditunjukan lewat aksi-aksinya. Namun banyak yang salah sangka. Kok bisa? Yuk, saksikan cerita Jeje selengkapnya di sini http://bit.ly/JejeEps2
.
Jangan lewatkan Promo Asli Tulus sepanjang Ramadan dengan banyak promo produk-produk berbeda setiap minggunya yang diskon hingga 95%! Cek langsung promonya di sini ya http://bit.ly/BukberPolPolan
.
@jdid #jdid #dijaminori


9

BLINK & YOU’LL MISS IT: Panty Party on NOW! Buy 7/$28 panties + get $10 off a bra! #SaleIntoSummer
.
.
.
Excl. apply. Ends 5.28. 🇺🇸only.


31

🤨l think Ebro is on to something, the big mistake is when they put my little IG post into lt. now it’s getting coverage everywhere l know they are sick right now.😒get the strap


86

Go stream the album & watch the “Nervous” vertical video on @Spotify! ShawnMendes.lnk.to/SMSpotify


8,506

Happy birthday karan. You know how important you are. An instagram post is a pretty stupid way to show the impact you have had on my life, but you look pretty badass in this ☝️. Your one of the best human beings I know 🤙🏼 have an amazing birthday 🎁


1,252

Hai semua ini cocok buat BUKA PUASA dan SAHUR
Hari ini aku makan pake Rendang Mami dari @resepsarwendah. Simple banget cukup pake nasi dan rendang dijamin bikin nagih! Kalo masih kurang tinggal tambahin Kentang atau Ayam Crispynya!

Mau order caranya gampang banget cukup hubungi contact di bawah ini:
.
* WA 1: 0812-8841-8848
* WA 2: 0822-9954-5465
* LINE: @resepsarwendah
.
#ResepSarwendah by @sarwendah29


154


830

Lebaran sebentar lagii niiii. Udh pda siapin kue lebaran blm? Kita sih udah dooong pesennya di @delightful_gulagaram
Enyaaaaaaakkkk

Selamat buka puasa gaiss ♥️


34

Photos by @CarltonWard >>> My first grant from the National Geographic Society was for the first Florida Wildlife Corridor Expedition (2012). Starting in Everglades National Park at the southern tip of the Florida peninsula, our team paddled, hiked and biked 1,000+ miles in 100 consecutive days, tracing the last remaining wildlife corridor still connecting the Everglades north to the Okefenokee Swamp in southern Georgia. Swipe right for a map showing our route, alongside the route of our 2015 expedition (also supported by NGS) that followed the western reaches of the Corridor from the Everglades Headwaters near Orlando around the Gulf Coast to Alabama. My next few posts will share photos from these expeditions, starting with a moment during the first week when Joe Guthrie (background) and I were push poling our kayaks through the sawgrass of the Shark River Slough in the heart of Everglades National Park (remote camera mounted to my bow). See @carltonward for a photo of a crocodile we saw on our first day paddling. We didn’t see people outside our team for several days as we explored the vast watery wilderness of this World Heritage Area that arguably has the most to lose if we fail to protect a corridor to keep the Everglades connected to its headwaters in Central Florida and the rest of the country beyond. My current #PathofthePanther project with @NatGeo is working to bring more attention to this same issue through the story of the endangered Florida panther, because without protecting a wildlife corridor to the north, the panther will have no path to recovery. The clock is ticking as 1000 people move to Florida each day. Five million acres of the Corridor are projected to be lost by 2070 if development continues to sprawl on its current trajectory. The third photo shows new development squeezing a fragile bottleneck in the Corridor near Orlando. Please share this story so we can help save the #FloridaWildlifeCorridor please and connect with me @carltonward. @fl_wildcorridor @insidenatgeo. #everglades #expedition #FloridaWild #KeepFLWild. Expedition members not pictured: @mallorydimmitt @filmnatureman.


183

Dua sepupu. Satu mobil. Lebih dari 1.000 km jarak. Perbedaan antara Sam dan Happy, membuat perjalanan darat yang dipandu Ibu Uci menjadi penuh tantangan dan tidak sesuai rencana.
#KulariKePantai tayang musim liburan mulai 28 Juni 2018 di bioskop.

#TrailerKulariKePantai


23

When Fortnite is life 🤟 @diego.costa @antogriezmann @atleticodemadrid


1,190

Flexin on the gram ain’t easy 😂🤦🏾‍♂️ w/ @nathalieparis @supercarblondie @cococulture_ @gatsbyexotics


1,438

Ekspresi lo ketika dijanjiin nyokap lo jalan jalan seru & ternyata cm keliling komplek 😝 @raphaelmoeis #raphaelmoeis#4monthsold


345

Trying/learning something new is always exciting!! Long way to go.. but #WorkInProgress also feels good (specially when it atleast ‘looks’ like a pretty pose😉) 😜💃🏻❤️


794

Photo by @babaktafreshi
The World at Night project
Meteora looks otherworldly in day or night. This World Heritage site in Greece appears here at dusk when I just began a long imaging session to the morning, walking under stars and these giant sandstone rock pillars. Meteora is a complex of unusual monasteries built on top and inside the rocks, some a thousand years old.
Follow me @babaktafreshi to explore more of the hidden beauties of darkness.
#greece #meteora #nightphotography #twilight @natgeo @natgeocreative


241

Aku sama gempi kembaran lagi pake dress dari @ravelouxofficial . Suka bangett 😍😍
Aku recommend ke kalian buat dress disini. Karena harganya murah, kualitasnya bagus terus kainnya juga tebel. Worth it banget deh seriusan kalian harus pada coba beli disini. Thank you @ravelouxofficial ❤️
.
.
Handled by @iconic_sister


42

< Dari kecil paling seneng kalau dapet baju baru dari mama , dipandang sampe di tata rapih ..pas udah gede jadi designer biar bisa bikin baju sendiri dan gantian ngasih baju ke mama biar berkah hhe . nahhh khusus hari ini akan banyak berkah #RamadanEkstra25Mei nih yang bisa kamu dapatkan, diantaranya:
- Kejutan Shake-Shake berhadiah diskon sampai dengan 99% untuk mobil Yaris, Motor Yamaha Lexi & masih banyak lagi
- 5x FLASH SALE SERBA IDR 25 ribu
- Plus, masih banyak promo ekstra menarik lainnya! @tokopedia #RamadanEkstra >


82

This is Dave the Penguin 🐧 from Cape Town South Africa 🇿🇦- photo by @emmett_sparling


679

Add a touch of sparkle.
Find yours on the online store. #DGWomen #DGSicilyBag @morellibrothers @lucamariamorelli @alessandromariamorelli


31

-
Yang butuh celana skinny jeans, sekarang gak perlu repot lagi, langsung aja mampir dan belanja di
.
@jeanspria.id
@jeanspria.id
@jeanspria.id
@jeanspria.id
.
Lagi ada diskon Free ongkir jabodetabek gan, jadi jangan ketinggalan buat diskonnya
.
Diskon berlaku hanya untuk hari ini aja gan .. Buruan order !!!!
.
Order disini :
WA : 081291227713
Line : @jeanspria.id (use @)
.
#celanajeans #jeanspria #jeanscowok #celanacowok


2

Halo guys! Siapa aja nih yang belum punya jadwalan bukber? Nah, buat kalian yang belum fix jadwal bukbernya, yuk ikut buka bareng aku dan @bramastavrl! Cara ikutannya itu dengan klik link yang ada di bionya @advanindonesia dan cukup ikutin langkahnya aja! Semoga kamu dan teman-teman beruntung ya. #AkhirnyaBukberJuga #BukberWilVer #Advan


277

YEEZY 500 SUPERMOON YELLOW. AVAILABLE JUNE 9 AT ADIDAS.COM/YEEZY


185

blurry booth baby in my @bellamihair extensions 🎧🎤👸🏼#dovexbellami


612

Hayooo, kamu udah punya koleksi @nagitaxchapter9 hasil kolaborasi Memsye dan @ramayanadeptstore belum? Yuk, ah, langsung dibeli aja biar bisa kembaran sama Memsye. Koleksinya cantik-cantik banget!

Koleksi @nagitaxchapter9 tersedia di Ramayana Department Store: Ciputat, Pasar Minggu, Cimone, Tanjung Priok, Kodim Tangerang, Depok, Cilegon, Cibitung, Klender, Cengkareng, Cijantung, Bintaro Plaza, Ciledug, Karawang, Bogor Trade Mall, Kebayoran Lama, Parung, City Plaza Jatinegara, Jambi, Ujung Pandang, Balikpapan, Palembang, Samarinda, Pontianak, Medan, Plaza Medan Baru, Pasar Sentra Antasari Banjarmasin, Andalas, Panakukang, Mall Tatura Palu, Makassar, Samarinda, Lampung, Garut, Salatiga, Citra Land Semarang, Malang, Gresik, Yogyakarta, Sidoarjo, Kudus, BG Junction Surabaya, Batam, Abepura, Sorong.

#NagitaSlavinaxChapter9 #KerenHakSegalaBangsa


42

Sahur pertama sama suami ❤️ Nihhh siapa yang suka susah bangunin suami kaya aku? Yuk, ikutan buat video bangunin #SahurAlaVigo kaya aku gini karna 5 video yang paling seru bisa dapetin $$!! Asik kannn bisa buat beli baju lebaran nanti! 😂😂 Buruan ikutan dan comment id vigo video kalian di bawah ya! @vigovideoindonesiaofficial


120

Twice As Nice😍
Search: "Body Smile Set" & stunt like @viviana_volpicelli! Tag us in your FN 'fit to get chance at your own feature! @fashionnova #FashionNova
✨ www.FashionNova.com ✨


69

Dream #GlowKit (Link in bio)


74

Dubrovnik - Croatia ✨❤️❤️❤️✨ Picture by ✨✨ @jackmartinphotoart✨✨
.
#wonderful_places for a feature ❤️


833

The end of the page