#4IKHLAS

Instagram photos and videos

#4ikhlas#4Ikhlas#smksrikurau#SMKSS#kgjenderamhulu#WORLDSKILLSASEAN#classmate#finalexam#sambbst#farid#imammuda#4siddiq#masjidarridha#LANDSKAP#programcotisekolah2016#programtadarrusalquran#aisyahsofia#ainnabeelah#learning#akhlak#academic#mumtaz#4IKHLAS#amal#FMberaya#majalahsek#5ikhlas#ex#ilkap#timeWeddingMembe

Hashtags #4IKHLAS for Instagram

Bertemu dan berpisah.. Terima kasih buat semua anak didik. Teacher terharu sgt2. Uols kna rajin belajar taw. Jgn byk main!
Nnti ada rezeki kita jumpa lagi. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #4siddiq
#4ihsan
#4ikhlas
#5siddiq
#5taqwa


3

#4ikhlas 2018☺️


0

Subhanallah.... Amiin... Kelaih ceq tu #4ikhlas ..#SMKSB..#SMKSERIBADONG. ..#SEKOLAHTRANFORMASI NO. 1😁


0

Frogplay game yg sedia ada dalam frogvle. Jom isi masa dengan aktiviti berfaedah. #4amanah #4ikhlas


0

Alhamdulillah. Done BBQ bersama 4 Ikhlas~😌😌😌
.
.
.

#bbq #UPSI #smksrikurau #4ikhlas


4

Drop by and meet some of my former students. All the best for the drama competition, kids! #brosinggah #4ikhlas #smjkkenhwa


4

Dari dulu sampai sekarang, kalau berkumpul tak pernah behave! πŸ˜… ketua dia @cdashvki yang lain pengikut 😎
#SMKSS #4Ikhlas #5Ikhlas #Since2010 ❀️


9

pertandingan nyanyian lagu patriotik tahun 4 #sraiseksyen19 2017..
#4Taubat #4Mahabbah #4Zuhud #4Ikhlas #4Tawakkal #4Sabar


4

The pain a rat or a mouse feels is every bit as real as that of any pet. InΒ laboratories, they suffer, as anybody who has heard them moan, cry, whimper and even scream knows.
.
.
.
.
.
#biology#bedahtikus#4ikhlas#samttaj#vsco#vscomy#vscocam#igers#igersmy#igersmalaya#igerfeedsmenarik_


15

Kelas x pernahnya diam. X blh ckp bnyk, budak2 ni dh follow aku kt ig. Wakakaka~ .
.
.

#upsi #smksrikurau #4ikhlas


0

Gudluck guys exam fr 3weeks nih.. do our best.. #4Ikhlas


2

Part 2 - Extremely requested πŸ˜… (Sabar ye anak-anak).
. "The struggle you're in today is developing the strenght you need for tomorrow. " .

This quote is really meant because the achievements and goals come after the actions, not simply the dreams come along without do nothing. .

Thus, focus should be on ur examination and SMAMM (form 4) for this year ya everyone. Keep supporting each other. .

Ngapai and terus ngapai na, conquer semua mumtaz tu. Mumtaz akademik, mumtaz juga akhlak nya taw.
.

P/s : For puteri 1ikram and 2 ikram, this post also pointed to all of u. Yet the time to disclose Puterians (boleh kot guna) yang dikasihi lagi disayangi 😘

#students #MMY #4ikhlas #2ikram #1ikram #mumtaz #academic #akhlak #learning


5

24 Hours Left !!! goodluck guys try the Best πŸ’ͺ #finalexam #classmate #4ikhlas


4

Masing2 dah penat hehehe.. #WORLDSKILLSASEAN #4IKHLAS #LANDSKAP #SMKSS


2

Kah kah kah first time aku post gambar rakan sekelas setelah 9 tahun aku bersekolah.

Okk
Bersama dengan ketua kelas yang paling berfungsi a.k.a @amirnyzam_ yang riang dan sentiasa fokus ke belakang hahahahah kk . And then bersama rakan semeja yakni @aimansamlin_ @aku_laa_hero wa Alifuddin wa @hamba_00 yang tak pernah tak masuk air...ada saja yang diorang nak buat kan...bersama dengan @shahrulnxmii yang sentiasa serius bak kata ustaz hafiz hahah dan bersama dengan @hfzishak & Nurfitri yang dikatakan couple of the year πŸ˜‚πŸ˜‚ dan tidak lupa juga @aimanferum yang merupakan raja kepada segala jenis besi dan juga @amrsflzm_p2n yang kelantangan suaranya bisa membuatkan jantung gue gugur...oh iya.. tidak lupa juga @izziqbal3012 yang periang sentiasa ... tidak lupa juga Syahmi yang juga merupakan pencinta tandas sedunia hahahaha
Maafkan ana....ana terlupa jejaka yang paling cool dalam abad ini iaitu @alifism yang tatkala tsunami pon beliau masih mampu membaca manga
Okk cukup la setakat ni je caption ana yang jarang sepanjang ni... #FMberaya
#Hafiqberayake?
#4Ikhlas
#amal πŸ˜‚πŸ˜‚


26

mna penah x gilaΒ² ngn diorg
#4ikhlas


0

Jamuan raya #4ikhlas
Apapa la depa ni gelak 😜


0

Lepas pungutt semua paper angkat fon... 1 2 3..... haha taraa! Hmm
Tinggal sebulan lebihh lagi ciguu kat sinii 😒😒
#4ikhlas


2

Macam comelll lak dedua orang ni...secara kebetulan mukanya sama...tapi bukan kembar mahupun sedara...aduhai...comel banget...sejuk je muka...cam ahli syurga...sifatnya sebaik ciptaan wajahnya....
( syazwana dan ikhwan )
#4ikhlas 2016


15

Perpisahan mengajar kita untuk menghargai setiap detik bersama di mana merupakan anugerah yang tidak patut disia-siakan. . 😭 #Shams #4Ikhlas #PrinsipPerakaunan


0

Throwback kelas masa aku darjah 4.....Kelas 4ikhlas at SKBBB....rindu gile dakΒ² 4 ikhlas 2011 ni .....
#darjah4
#4ikhlas2011
#4ikhlas
#throwback
#SKBBB
#DAKΒ²_BAIK


14

My exra anakss 😍😍😍 #majalahsek #4ikhlas


6

Beraya di rumah classmate kembar tapi tak seiras with @syedalhady98 #legend #of #4Ikhlas #syedibrahim


2

throwback #timeWeddingMembe #ilkap #ex-classmate #4ikhlas #5ikhlas 2004/2005 #bestmoment


2

The end of the page