#4ikhlas

Instagram photos and videos

#4ikhlas#4Ikhlas#smksrikurau#tanggerang#tanggerangu#tanggeranghits#sd#family#sdit#2018#smkd#ierajeyangtakde#learning#reunionskaliplease#aisyahsofia#akhlak#academic#mumtaz#1ikram#2ikram#MMY#students#upsi#ainnabeelah#programcotisekolah2016#programtadarrusalquran#Shams#5ikhlas#ex#ilkap#timeWeddingMembe#syedibrahim

Hashtags #4ikhlas for Instagram

愿你们的草不到❤️
#2018
#4Ikhlas
#6只草草


6

Dialah budak baik, dialah budak bijak, dialah budak panjang akal dan dialah semuanya. #4ikhlas #anaktiakpapa


1

ɢᴀᴍʙᴀʀ ᴋᴇɴɴɢᴀɴ ᴛᴇʀᴀᴋʜɪʀ
#4ikhlas
#sampp


0

Bertemu dan berpisah.. Terima kasih buat semua anak didik. Teacher terharu sgt2. Uols kna rajin belajar taw. Jgn byk main!
Nnti ada rezeki kita jumpa lagi. 😂😂😂 #4siddiq
#4ihsan
#4ikhlas
#5siddiq
#5taqwa


4

Throw back unga 2018..landreleee haitiii
#4Ikhlas


0

Subhanallah.... Amiin... Kelaih ceq tu #4ikhlas ..#SMKSB..#SMKSERIBADONG. ..#SEKOLAHTRANFORMASI NO. 1😁


0

Terkadang,
Lidah petah berbicara,
Mulut lantang bersuara,
Mata jelas melihat,
Telinga bebas mendengar,
Kaki laju melangkah,
Hati selalu tertanya...
.
Selamat bercuti smua.. Sweet moment akan sntiasa jd knangan.. #4ikhlas #2017 #thebestclass #rindusmua #jagadiri #mmaor


0

Frogplay game yg sedia ada dalam frogvle. Jom isi masa dengan aktiviti berfaedah. #4amanah #4ikhlas


0

Alhamdulillah. Done BBQ bersama 4 Ikhlas~😌😌😌
.
.
.

#bbq #UPSI #smksrikurau #4ikhlas


4

Drop by and meet some of my former students. All the best for the drama competition, kids! #brosinggah #4ikhlas #smjkkenhwa


4

Dari dulu sampai sekarang, kalau berkumpul tak pernah behave! 😅 ketua dia @cdashvki yang lain pengikut 😎
#SMKSS #4Ikhlas #5Ikhlas #Since2010 ❤️


9

pertandingan nyanyian lagu patriotik tahun 4 #sraiseksyen19 2017..
#4Taubat #4Mahabbah #4Zuhud #4Ikhlas #4Tawakkal #4Sabar


4

The pain a rat or a mouse feels is every bit as real as that of any pet. In laboratories, they suffer, as anybody who has heard them moan, cry, whimper and even scream knows.
.
.
.
.
.
#biology#bedahtikus#4ikhlas#samttaj#vsco#vscomy#vscocam#igers#igersmy#igersmalaya#igerfeedsmenarik_


15

Kelas x pernahnya diam. X blh ckp bnyk, budak2 ni dh follow aku kt ig. Wakakaka~ .
.
.

#upsi #smksrikurau #4ikhlas


0

Gudluck guys exam fr 3weeks nih.. do our best.. #4Ikhlas


2

Part 2 - Extremely requested 😅 (Sabar ye anak-anak).
. "The struggle you're in today is developing the strenght you need for tomorrow. " .

This quote is really meant because the achievements and goals come after the actions, not simply the dreams come along without do nothing. .

Thus, focus should be on ur examination and SMAMM (form 4) for this year ya everyone. Keep supporting each other. .

Ngapai and terus ngapai na, conquer semua mumtaz tu. Mumtaz akademik, mumtaz juga akhlak nya taw.
.

P/s : For puteri 1ikram and 2 ikram, this post also pointed to all of u. Yet the time to disclose Puterians (boleh kot guna) yang dikasihi lagi disayangi 😘

#students #MMY #4ikhlas #2ikram #1ikram #mumtaz #academic #akhlak #learning


5

Baru jumpa gambar ni semalam. Rindu gilaaaa nak ambik gambar belakang kelas ni lagi. And rindu gila dekat korang! ❤️😘 #reunionskaliplease #4ikhlas #smkd #ierajeyangtakde


16

24 Hours Left !!! goodluck guys try the Best 💪 #finalexam #classmate #4ikhlas


4

Kah kah kah first time aku post gambar rakan sekelas setelah 9 tahun aku bersekolah.

Okk
Bersama dengan ketua kelas yang paling berfungsi a.k.a @amirnyzam_ yang riang dan sentiasa fokus ke belakang hahahahah kk . And then bersama rakan semeja yakni @aimansamlin_ @aku_laa_hero wa Alifuddin wa @hamba_00 yang tak pernah tak masuk air...ada saja yang diorang nak buat kan...bersama dengan @shahrulnxmii yang sentiasa serius bak kata ustaz hafiz hahah dan bersama dengan @hfzishak & Nurfitri yang dikatakan couple of the year 😂😂 dan tidak lupa juga @aimanferum yang merupakan raja kepada segala jenis besi dan juga @amrsflzm_p2n yang kelantangan suaranya bisa membuatkan jantung gue gugur...oh iya.. tidak lupa juga @izziqbal3012 yang periang sentiasa ... tidak lupa juga Syahmi yang juga merupakan pencinta tandas sedunia hahahaha
Maafkan ana....ana terlupa jejaka yang paling cool dalam abad ini iaitu @alifism yang tatkala tsunami pon beliau masih mampu membaca manga
Okk cukup la setakat ni je caption ana yang jarang sepanjang ni... #FMberaya
#Hafiqberayake?
#4Ikhlas
#amal 😂😂


26

mna penah x gila² ngn diorg
#4ikhlas


0

Lepas pungutt semua paper angkat fon... 1 2 3..... haha taraa! Hmm
Tinggal sebulan lebihh lagi ciguu kat sinii 😢😢
#4ikhlas


2

Macam comelll lak dedua orang ni...secara kebetulan mukanya sama...tapi bukan kembar mahupun sedara...aduhai...comel banget...sejuk je muka...cam ahli syurga...sifatnya sebaik ciptaan wajahnya....
( syazwana dan ikhwan )
#4ikhlas 2016


15

Perpisahan mengajar kita untuk menghargai setiap detik bersama di mana merupakan anugerah yang tidak patut disia-siakan. . 😭 #Shams #4Ikhlas #PrinsipPerakaunan


0

Susah nak dapat classmates macam dieorang. Kejap giler2. Kejap serious. Kejap happy. Kejap controversy. Kejap havoc. Kejap sedih. Tapi selama-selamanya kita bahagiaaa . And our memories will always be remembered 💌 #4ikhlas cc: @miey_shra


5

My exra anakss 😍😍😍 #majalahsek #4ikhlas


6

Beraya di rumah classmate kembar tapi tak seiras with @syedalhady98 #legend #of #4Ikhlas #syedibrahim


2

The end of the page