#BujiGang

Instagram photos and videos

#bujigang#adorable#BujiGang#petstagram#ilovemycat#instagramcats#catoftheday#furry#lovekittens#catlover#cymric#eatsleepplayrepeat#50shadesofgrey#catsofigsg#catstagram#mixedbaby#RoyalCaninKitten#kittens#sockpaws#kitty#nuciferamalaysia#nuciferateethwhitening#codshahalam#nuciferatestimoni#nuciferachallenge

Hashtags #BujiGang for Instagram

Feedback customer ๐Ÿ’•
.
.
Haaa siapa gigi dia yg ada karang gigi tu?mai sini tgk #testimoninucifera ni .Karang hat dh bertahun lama bertapak dekat gigi angpa tu boleh hilang hanya dgn amalkan Nucifera .
.
.
Tak percaya ?jom selit order dgn sis dulu tgk berkesan ka dak ...๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Beza lepas guna Nucifera berbanding ubat gigi biasa ๐Ÿ’•
.
.
Nucifera dia akan bagi effect "bersih sepanjang hari" - mengurangkan plak muncul = kurang berbau
.
.
Manakala ubat gigi ni hanya kesan "segar sementara"
Pakai pagi, tengahari sudah rasa plak (yang tebal2) mula ada = buat mulut berbau
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

CLEAR PROOF MARY KAY : โœจMembersih - clarifying cleansing gel
โœจMasker - Cleansing Charcoal Mask (2 or 3x seminggu)
โœจToner - *Blemish* control toner
โœจKawal - Pore Purifying Serum
โœจRawat - Spot solution
โœจMelembap : oil free moisturizer for acne prone skin

Ciri-ciri Formula:
โœ”๏ธsesuai utk kulit sensitif
โœ”๏ธnon comodogenic
โœ”๏ธbebas minyak
โœ”๏ธbebas wangian
*kesan terbukti 3 hari dr hasil kajian.. Anda ada masalah jerawat? Set clearproof adalah penyelesaianya.. ๐Ÿ˜‰

Perunding kecantikan,
Wardah
011 13175411

#BaikPunya #MeleTOP #BabyCTDK #bujigang #yusufbujiburealityshow
#sitinurhaliza #babyshower #skincaremarykay #skinvigoratemarykay
#marykayshahalam #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayseremban
#beautyconsultantmarykay #beautytipsmarykay
#clearproofmarykay
#AME2018
@ Senawang


0

โค๏ธMask Botanical Effect ๐Ÿ‘‰ Mengeluarkan kekotoran drpd dalam lapisan kulit yg tdak dpt dilakukan oleh cleanse dan menanggalkan sel kulit2 mati (paling sy suka,sy panggil masker ni masker magic sbb lepas pakai mmg nampak perubahan yg ketara,pipi apple cheeks pun makin naik cantik.. Lengkapkan set regimen harian anda dengan memakai Mask 2 kali seminggu.. ๐Ÿ˜˜

Perunding Kecantikan,
Intan Fazila
http://intanfazilamarykay.wasap.my

#BaikPunya #MeleTOP #BabyCTDK #bujigang #yusufbujiburealityshow
#sitinurhaliza #babyshower #skincaremarykay #skinvigoratemarykay
#marykayshahalam #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayseremban
#beautyconsultantmarykay #beautytipsmarykay
#maskbotanicaleffect
#AME2018


0

Ahaha.. Statement adik ni seram btol.. Skinvigorate Mary Kay mampu milik tau.. Kenapa smp nk jual organ dik oii..๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ’–๐Ÿ’– SKINVIGORATE BRUSH๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
Washing my face has never been more fun with the #MaryKay Skinvigorate Cleansing Brush! . ======================
Keistimewaan skinvigorate brush ni : ๐Ÿ’Ÿ Mencuci lebih bersih ke dalam pori anda
๐Ÿ’Ÿ Membersihkan hingga 85% kotoran diwajah
๐Ÿ’Ÿ Menghilangkan white head dan black head
๐Ÿ’Ÿ Menjadikan wajah lebih bersih berseri
๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan serapan serum di wajah
๐Ÿ’Ÿ Brush yang terlalu lembut.
๐Ÿ’Ÿ Tahan lasak
๐Ÿ’Ÿ Water-resistant
๐Ÿ’Ÿ Mudah dibawa ke mana2
๐Ÿ’Ÿ Ada brush spare part
๐Ÿ’Ÿ Dapat 2 brush & 2 bateri dalam 1 packing.

Jom hadiahkan pada diri sendiri atau yg teristimewa.. ๐Ÿ˜

Nak special gift dengan setiap pembelian skinvigorate?๐Ÿค— What's app intan ya..
http://intanfazilamarykay.wasap.my

#BaikPunya #MeleTOP #BabyCTDK #bujigang #yusufbujiburealityshow
#sitinurhaliza #babyshower #skincaremarykay #skinvigoratemarykay
#marykayshahalam #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayseremban
#beautyconsultantmarykay #beautytipsmarykay
#AME2018


0

SEDIKIT INFO UTK MASALAH JERAWAT

rujuk kpd gambar struktur kulit dibawah, Warna kuning tu adalah minyak yg trperangkap dlm pori dan akn hasilkan jerawat

APA ITU ACNE / JERAWAT
๐Ÿค”๐Ÿค”
โœ๐Ÿปacne terhasil dr pori yg tersumbat - minyak terperangkap dlm pori2 kulit - berterusan mengeluarkan minyak.
โœ๐Ÿปpori yg trsumbat akan jadi semakin mmbesar dan berlaku iritasi.

So, utk anda yg mengalami masalah ini, sy cadangkan anda cuba set

CLEAR PROOF MARY KAY : โœจMembersih - clarifying cleansing gel
โœจMasker - Cleansing Charcoal Mask (2 or 3x seminggu)
โœจToner - *Blemish* control toner
โœจKawal - Pore Purifying Serum
โœจRawat - Spot solution
โœจMelembap : oil free moisturizer for acne prone skin

Ciri-ciri Formula:
โœ”๏ธsesuai utk kulit sensitif
โœ”๏ธnon comodogenic
โœ”๏ธbebas minyak
โœ”๏ธbebas wangian
*kesan terbukti 3 hari dr hasil kajian.. Anda ada masalah jerawat? Set clearproof adalah penyelesaianya.. ๐Ÿ˜‰

Perunding kecantikan,
Intan Fazila

#BaikPunya #MeleTOP #BabyCTDK #bujigang #yusufbujiburealityshow
#sitinurhaliza #babyshower #skincaremarykay #skinvigoratemarykay
#marykayshahalam #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayseremban
#beautyconsultantmarykay #beautytipsmarykay
#clearproofmarykay
#AME2018


0

*Indulgeยฎ๏ธ Soothing Eye Gel*

Mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. ๐Ÿ‘๏ธ Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih.
๐Ÿ‘๏ธ Meningkatkan kelembapan kulit. ๐Ÿ‘๏ธ Boleh digunakan sebagai gel leave-on. ๐Ÿ‘๏ธ Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. ๐Ÿ‘๏ธ Diuji Dermatologi; bebas wangian.
Bahan utama: ๐Ÿ”‘ *Ekstrak Teh Hijau* adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. ๐Ÿ”‘ *Ekstrak Timun* juga adalah ejen menenangkan. ๐Ÿ”‘ *Ekstrak Dog Rose Fruit* adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin.

Perunding Kecantikan,
Intan Fazila
http://intanfazilamarykay.wasap.my

#BaikPunya #MeleTOP #BabyCTDK #bujigang #yusufbujiburealityshow
#sitinurhaliza #babyshower #skincaremarykay #skinvigoratemarykay
#marykayshahalam #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayseremban
#beautyconsultantmarykay #beautytipsmarykay
#AME2018


0

PERBEZAAN WHITEHEAD DAN BLACKHEAD !

Whitehead adalah pori-pori yang tersumbat di sebabkan lebihan minyak dan sel-sel mati. Ia masih lagi tertutup oleh satu lapisan nipis kulit lagi. Warna masih putih๐Ÿ˜ฑ. Blackhead pula sama sahaja dengan dengan whitehead cuma bezanya ia dah terbuka. Bila dah terbuka, hujung pori-pori dah teroksida. Itu yang menyebabkan ia jadi hitam๐Ÿ˜ญ. Kita tak boleh picit whitehead dan blackhead ni sebab akan buat kulit luka, dan pori-pori jadi besar.

Nak rawat masalah whitehead dan blackhead mesti la guna cleaser yg sesuai nak lagi power pakai skinvigorate brush.. Selain dari itu Mask Botanical Effect sangat sesuai untuk merawat whitehead n blackhead ni tau.. Dalam set penjagaan wajah hakak2 semua ada Mask tak? Jika xda boleh dapatkan sekarang.. Jom bersihkan muka tanpa whitehead n blackhead.. Perunding kecantikan,
Intan Fazila
http://intanfazilamarykay.wasap.my

#BaikPunya #MeleTOP #BabyCTDK #bujigang #yusufbujiburealityshow
#sitinurhaliza #babyshower #skincaremarykay #skinvigoratemarykay
#marykayshahalam #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayseremban
#beautyconsultantmarykay #beautytipsmarykay


0

Nk kene pakai CC Cream ke foundation ???
Cadangan saya Cc Cream + Timewise Liquid Foundation .
Ramai yg tanya apa beza foundation n cc cream?
Mana yg lebih elok?
Mana yg tahan lama?

Saya pakai kedua-dua sekali sbb mahu cantik sambil dapat melindungi kulit muka ni

Mari saya share perbezaan Antara Mary Kay CC Cream dan MK Timewise Liquid Foundation :

Kedua2nya mempunyai ciri dan kelebihan masing2. Yg paling penting ialah untuk mengetahui keperluan dan jenis kulit anda utk disesuaikan dengan pilihan foundation masing2 dan yang pastinya ia merupakan sebahagian dari rutin penjagaan wajah harian kita๐Ÿ˜„

Saya senaraikan secara ringkas di bawah ini ye :- Mary Kay CC Cream Vs Timewise Liquid Foundation (TW LF)
1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), Timewise Fondation untuk medium coverage.
2. CC Cream ada SPF15, TW LF tiada SPF.
3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. Jika kulit anda berminyak, disarankan TW Fondation jenis Matte finish.
4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, TW Fondation tiada.
5. CC Cream ada 4 shades shj, manakala TW Fondation ada dlm 5 jenis shades (Matte + Luminous). 6. Kedua2 CC Cream n TW Foudation mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik.
7. Kedua2nya boleh di-touch up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish.

Perunding Kecantikan,
Intan Fazila
http://intanfazilamarykay.wasap.my

#BaikPunya #MeleTOP #BabyCTDK #bujigang #yusufbujiburealityshow
#sitinurhaliza #babyshower #skincaremarykay #skinvigoratemarykay
#marykayshahalam #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayseremban
#beautyconsultantmarykay #beautytipsmarykay #AME2018


0

Tips memilih lipstik:๐Ÿ’„
.
.
1. Elakkan lipstik 'ikut warna darah' kerana ia mengandungi bahan kimia yang boleh menyebabkan kulit bibir kering dan kehitaman. Bahan kimia ini bertindakbalas dengan suhu dan pH kulit untuk menghasilkan warna merah.
.
.
2. Elakkan lipstik yang mengandungi 'dye'. Dye akan menyebabkan kulit rosak dan sukar untuk mengembalikan warna asal bibir. Jika lipstik tahan terlalu lama (atau sukar untuk dicuci) ia mesti mengandungi dye.
.
.
3. Lipstik TERBAIK ialah YANG MUDAH DICUCI. Anda boleh perhatikan apakah lipstik anda masih melekat dibibir ketika dicuci. Jika ya, berhenti memakainya kerana sukar untuk mengambil wuduk.
.
.
3. Elakkan lipstik yang mengandungi paraben sebagai pengawet. .
.
4. Elakkan memakai lipstik yang berharga terlalu murah kerana ia pasti menggunakan bahan-bahan murah dan akan merosakkan bibir dalam jangkamasa panjang.
.
.
5. Kenali pengeluar lipstik kerana kita perlu pastikan bahan-bahan yang digunakan bukan daripada sumber haiwan.
.
.
6. Lipstik tidak mungkin 100% natural atau tidak menggunakan bahan kimia. Jika ada jenama yang claim sebegitu, bermaksud ia sudah menipu pengguna.
.
.
7. Pilih lipstik yang boleh memelihara bibir dalam jangkamasa panjang. .
.
8. Jaga bibir baik-baik kerana bibirlah tempatnya kita berkata-kata dan senyum.

Xoxo,
Intan Fazila
http://intanfazilamarykay.wasap.my

#BaikPunya #MeleTOP #BabyCTDK #bujigang #yusufbujiburealityshow
#sitinurhaliza #babyshower #skincaremarykay #skinvigoratemarykay
#marykayshahalam #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayseremban
#beautyconsultantmarykay #beautytipsmarykay


0

Morning ๐Ÿ’•
.
.
Okay ni nak bagitahu angpa semua ni ,yg Nucifera ni sesuai utk semua peringkat umur,so utk anak2,adik2 semua boleh la amalkan Nucifera ni
.
.
Jangan risau,tiada kesan sampingan,selamat digunakan & LULUS KKM ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Feedback customer ๐Ÿ’•
.
.
Hai semua,haaa ni sis nk belanja #testimoninucifera dekat angpa semua .Dah ramai yg guna nucifera ni berkesan pengunaannya .
.
So,korang semua tunggu apa lagi,pakat2 la dgn adik beradik,kawan2 ,family amalkan nucifera ni okay !๐Ÿ˜‰
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Hai korang dh lunch ke blm ๐Ÿ˜€
.
.
Sebab apa mulut kita berbau?
Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan
.
.
Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Selamat pagi ๐Ÿ’•
.
.
Korang ada masalah2 seperti di atas? Kini tak perlu risau lagi, hanya 2x sehari je, Nucifera mengubah segalanya ๐Ÿ˜€
.
.
Jom putihkan gigi, cantikkan gigi utk Aidilfitri yg bakal tiba. Takkan nak biar je gigi tu kuning, nafas berbau di pagi raya kan .
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Selamat pagi ๐Ÿ’•
.
.
Hai semua!! Apa habaqqq... Haaa pagi ni sis nak share dgn angpa semua feedback Nucifera ni
.
.
Yg mana pakai braces tu, mai sini baca ni cpt.. Nak gigi angpa tu cantik amalkan Nucifera ni, jgn risau, selamat digunakan even angpa pakai braces ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


1

#icantbelievehowgoodilook #proudjavanese #wongjowo .
.
#funfact : The term โ€œbatikโ€ is an Indonesian-Malay word (bahasa Indonesia and bahasa Malay are the official languages of Indonesia and Malaysia and are linguistically similar). Batik has come to be used as a generic term which refers to the process of dyeing fabric by making use of a resist technique; covering areas of cloth with a dye-resistant substance to prevent them absorbing colors. The technique is thought to be over a thousand years old and historical evidence demonstrates that cloth decorated with this resist technique was in use in the early centuries in Africa, the Middle East and in several places in Asia. Although there is no sure explanation as to where batik first was โ€œinventedโ€, many observers believe that it was brought to Asia by travelers from the Indian subcontinent.
.
.
#siamesepersian #cymric .
.
#BujiGang .
.
#instapic #photooftheday #instacat #instagood #catstagram #kittens #petstagram #ilovemycat #instagramcats #catoftheday #furry #lovekittens #adorable #catlover #eatsleepplayrepeat #50shadesofgrey #sockpaws #nuggets #catsofigsg #neko #batique #batik #caturday


10

Selamat pagi ๐Ÿ’•
.
.
Arang AKTIF merupakan Alternatif sains masa kini dimana dikenali juga sebagai - Agen Penyerap Terbaik. (Boleh research , banyak pembuktian klinikal yg dilakukan oleh Negara seperti USA dan Canada)
.
.
Apa yang Nucifera serap?
- Food Chemical/Kimia Makanan@asid
- Poison/Racun
- Bacteria
.
.
Nucifera tidak menghakis, ia MENYERAP.
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Feedback customer ๐Ÿ’•
.
.
First time guna dh nampan kesan. So, tnggu apa lagi guys, Let's cantik dgn Nucifera Teeth Whitening. .
.
Hari raya bakal tiba nnt takkan nak biar je gigi tu kuning mcm tu, jom amalkan Nucifera ni, hanya 2x sehari je.. ๐Ÿ˜‰
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Selamat Tengahari ๐Ÿ’•
.
.
Jom brader2 semua kita putihkan gigi, cantikkan gigi utk hari raya yg bakal datang nnt. Takkan nak biar je gigi tu kuning je kan
.
.
Jadi, jom amalkan Nucifera ni, hanya 2x sehari, tak susah pun guyss.. Mur mur je ni haaaa .
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Selamat pagi ๐Ÿ’•
.
.
Mulakan hari anda dgn senyuman yg manis ๐Ÿ˜Š .Jom dptkan Nucifera ni dgn sis hari ni. .
.
Gigi lebih putih bersih dgn Nucifera Teeth Whitening, hanya 2x sehari je, mudah kan... ๐Ÿ˜‰
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Is there anything to eat? ๐Ÿ˜ฝ
#bujigang #cats #cat #kucing #mycatsdiary #diarisimika


2

Feedback customer ๐Ÿ’•
.
.
Baru 5 hari guna dh nampak perubahan, kalau hari2 guna mst gigi lagi putih, bersih & cantik kan .WoW!! .
.
Hanya 2x sehari je, mudah kan. Nak gigi sihat & putih berseri gunalah Nucifera Teeth Whitening ni.. ๐Ÿ˜‰
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


1

Achievement Unlocked : Got to the top shelf in my sisters @nadeeeyaaa & @nuzhxsufiexchxry room. Push stuff down the floor to make way for my body and now thinking if I should push the rest of the stuff down too. Decisions decisions.
.
.
.
#mixedbaby #siamesepersian #cymric .
.
#RoyalCaninKitten #LittleBigPaw #HealthyBites #CiaoTreats #BujiGang .
.
#instapic #photooftheday #instacat #instagood #kitty #catstagram #kittens #petstagram #ilovemycat #instagramcats #catoftheday #furry #lovekittens #adorable #catlover #eatsleepplayrepeat #50shadesofgrey #sockpaws #catonshelf #catsofigsg #playtime


2

Selamat pagi ๐Ÿ’•
.
.
Lamanya sis tak update pasal Nucifera Teeth Whitening ni kan. Okay pagi ni, sis nk share dgn angpa semua cara nak guna Nucifera ni
.
.
Haaa tgk je step2 mcm kakak cantik ni tunjukkn dalam video tu, mudah je kann.. Tak susah pun, hanya 2x sehari gigi makin putih dan bersih ๐Ÿ˜‰
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

Ramai yg tanya sy, kenapa bangga sgt dgn produk international ni.. MARY KAY!! Knape x support produk lokal?? Tahu apa saya jwb??
Sbb produk ni x menipu customer ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚
Produk bkualiti.. Duit tdk mbazir.. Kulit pun sihat.. Yg sy lebih kagumi.. Mary Kay ni ajar saya byk GOLDEN RULES!!
Jadikan sy lebih positif dan bersemangat.. ajar sy yg baik2.. memanglah produk org putih..
tp dia x suruh buat lebih dr tu pun..
malah bg sy KERJAYA!! Bg sy MONEY!!
Sy perasan, bila sy x ikut golden rules ni..hidup sy mcm hilang arah tuju..impian sy tersekat..tp sejak sy ikut.. alhamdulillah..semangat sy makin kuat!!! 1) My Priorities : ๐ŸŒธAllah first ๐ŸŒธFamily second ๐ŸŒธCareer third

2) Make me feel important ๐ŸŒธLayan org lain seperti apa yg kita mahu org lain berikan layanan pd kita

3) Go Give ๐ŸŒธkejujuran dan integriti sebagai satu asas. ๐ŸŒธkeikhlasan..memberi sesuatu tanpa mngharapkan balasan ๐ŸŒธmngambil berat dan pembinaan hubungan.

4) The Golden Rules ๐ŸŒธdo unto others as you would have them do unto you. ๐ŸŒธsuasana kerja berpasukan, menghormati org lain dan memupuk hubungan yg dibina diatas amanah, jujur dan penyayang.. NAMPAK KE NAMPAK??
Sebab tu saya suka sgt..๐Ÿค—๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Alhamdulillah.. Jom mula dari sekarang cipta kejayaan bersama..๐Ÿ˜˜ Xoxo,
Intan Fazila

http://intanfazilamarykay.wasap.my

#AME2018 #BaikPunya #MeleTOP #BabyCTDK #bujigang #yusufbujiburealityshow
#sitinurhaliza #babyshower #skincaremarykay #skinvigoratemarykay
#marykayshahalam #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayseremban
#beautyconsultantmarykay #beautytipsmarykay


0

Ok Mom & Dad, youโ€™ve showed me my new sun glasses, new top, new toy and a new bed. Now tell me whereโ€™s the stuff that you know.. filled the tummy?? Oh but this bed is so comfor... ๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค
.
.
.
#mixedbaby #siamese #persian #cymric .
.
#RoyalCaninKitten #LittleBigPaw #GrainFree #HealthyBites #ShebaTreats #CiaoTreats #BujiGang .
.
#cats_of_the_world #kitty #catstagram #kittens #petstagram #ilovemycat #instagramcats #catoftheday #furry #lovekittens #adorable #catlover #eatsleepplayrepeat #50shadesofgrey #sockpaws #catonbed #catsofigsg #playtime


0

โœ…Nucifera teeth whitening bertindak secara MENYERAP BUKAN MENGHAKIS โœ… Tidak sama seperti arang biasa โœ… Bukan ubat gigi
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

โœ…Nucifera teeth whitening bertindak secara MENYERAP BUKAN MENGHAKIS โœ… Tidak sama seperti arang biasa โœ… Bukan ubat gigi
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

โœ…Nucifera teeth whitening bertindak secara MENYERAP BUKAN MENGHAKIS โœ… Tidak sama seperti arang biasa โœ… Bukan ubat gigi
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

โœ…Nucifera teeth whitening bertindak secara MENYERAP BUKAN MENGHAKIS โœ… Tidak sama seperti arang biasa โœ… Bukan ubat gigi
.
.
๐ŸŒธ 1 botol Nucifera rm83 +FREE POSTAGE + FREEGIFT๐ŸŒธ
Harga asal rm85 exclude postage
Now PROMO rm83 termasuk postage
.
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bazarpaknil #bujigang #fattzura #nuciferamurah #nuciferamurahberbaloi #nuciferachallenge #nuciferatestimoni #nuciferamalaysia #codshahalam #nuciferashahalam


0

The end of the page