#CakenisOkinawa

Instagram photos and videos

#cakenisokinawa#cakenis#cakenisistanbul#primavalet#alteliaamani#fattzura#arianilovers#cakeniskl#coffeeprince#zaloramy#mimpikitalebaran#justelrah#aaootd#youchewyouglow#heroseorangcinderella#jovianforzalora#nhlovers#starporium#hijabista#mimpikita#chewnglow#tudungruffle#mumudolls#owlbynd#mumuscarves#cakenisputrajaya

Hashtags #CakenisOkinawa for Instagram

Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Dan Batin ❀️#cakenisokinawa


3

(SOLD) Preloved Cakenis Okinawa - Mochi.
No box.
RM40 including postage.
COD available certain areas.


3

CAKENIS FUME
BROOCHLESS: JUST HOOK!
#cakenisjademoss πŸ’•πŸ’•
.
.
Material: Heavy chiffon
Price:RM110 FREE POSTAGE
Ws 01129689788 to order
#cakenisokinawa #cakenisauthorizedagent #cakenisfume #cakenisjademoss


0

CAKENIS FUME
BROOCHLESS: JUST HOOK!
#cakenisjademoss πŸ’•πŸ’•
.
.
Material: Heavy chiffon
Price:RM110 FREE POSTAGE
Ws 01129689788 to order
#cakenisokinawa #cakenisauthorizedagent #cakenisfume #cakenisjademoss


0

CAKENIS FUME
BROOCHLESS: JUST HOOK!
#cakenisjademoss πŸ’•πŸ’•
.
.
Material: Heavy chiffon
Price:RM110 FREE POSTAGE
Ws 01129689788 to order
#cakenisokinawa #cakenisauthorizedagent #cakenisfume #cakenisjademoss


0

CAKENIS FUME
BROOCHLESS: JUST HOOK!
#cakenisbayoublue πŸ’•πŸ’•
.
.
Material: Heavy chiffon
Price:RM110 FREE POSTAGE
Ws 01129689788 to order
#cakenisokinawa #cakenisauthorizedagent #cakenisfume #cakenisbayoublue


0

CAKENIS FUME
BROOCHLESS: JUST HOOK!
#cakenisbayoublue πŸ’•πŸ’•
.
.
Material: Heavy chiffon
Price:RM110 FREE POSTAGE
Ws 01129689788 to order
#cakenisokinawa #cakenisauthorizedagent #cakenisfume #cakenisbayoublue


0

CAKENIS FUME
BROOCHLESS: JUST HOOK!
#cakenisbayoublue πŸ’•πŸ’•
.
.
Material: Heavy chiffon
Price:RM110 FREE POSTAGE
Ws 01129689788 to order
#cakenisokinawa #cakenisauthorizedagent #cakenisfume #cakenisbayoublue


0

CAKENIS FUME
BROOCHLESS: JUST HOOK!
#cakenissnowflakes πŸ’•πŸ’•
.
.
Material: Heavy chiffon
Price:RM110 FREE POSTAGE
Ws 01129689788 to order
#cakenisokinawa #cakenisauthorizedagent #cakenisfume #cakenisfumesnowflakes


0

CAKENIS FUME
BROOCHLESS: JUST HOOK!
#cakenissnowflakes πŸ’•πŸ’•
.
.
Material: Heavy chiffon
Price:RM110 FREE POSTAGE
Ws 01129689788 to order
#cakenisokinawa #cakenisauthorizedagent #cakenisfume #cakenisfumesnowflakes


0

CAKENIS FUME
BROOCHLESS: JUST HOOK!
#cakenissnowflakes πŸ’•πŸ’•
.
.
Material: Heavy chiffon
Price:RM110 FREE POSTAGE
Ws 01129689788 to order
#cakenisokinawa #cakenisauthorizedagent #cakenisfume #cakenisfumesnowflakes


0

<Sold>Cakenis OKINAWA restock! The series that some have been waiting for 😊

KUMIKO,MOCHI & BLUSH are the three must have colors😍

Authentic & Affordable

DM/Wats App Faz @98581614

#withlovebyfaz #cakenisokinawa


1

πŸ’œCAKENIS PRELOVEDπŸ’œ .
.
Colour : Cakenis okinawa
Condition : Preloved with good condition
Material : Chiffon
No box. Shawl only.
Price: RM 40 exclude postage. .
.
#cakenisokinawa
#cakenisborabora
#cakenistoletgo
#cakenispreloved
#haniszalikha
#shawlpreloved


4

We received lots of inquiries regarding #cakenis availability in store.
For plain trio we have the following series available. Drop by at our #01-105 East Village Mall Outlet, we are open till 9:00PM. For online orders, please WA 82338640z
#cakenisokinawa (limited sets)
#cakenistemasek
#cakenisperak (last set)
#cakenisn9 (limited sets)
#cakenisbora


3

The complete Cakenis Okinawa. Kumiko, Mochi, and Blush are the three must-have colors! Available now from our authorized stockists. #CakenisOkinawa - #regrann Ready stock #CakenisπŸ‘πŸ˜πŸ˜ WsappπŸ“² 012-3554107 to order: #cakenis ISTANBUL
#cakenis KUALA LUMPUR
#cakenis SINGNATURE #cakenislushsatin
#cakenis Negeri 9
#cakenis Perak
#cakenis Onikawa
#cakenis Fume

postage worldwide/cod 🚘 nilai,putrajaya,klia,Taman Shamelin,Tesco Ampang.πŸ’“


3

@Regranned from @cakenis - The complete Cakenis Okinawa. Kumiko, Mochi, and Blush are the three must-have colors! Available now from our authorized stockists. #CakenisOkinawa - #regrann Ready stock #CakenisπŸ‘πŸ˜πŸ˜ WsappπŸ“² 012-3554107 to order: #cakenis ISTANBUL
#cakenis KUALA LUMPUR
#cakenis SINGNATURE #cakenislushsatin
#cakenis Negeri 9
#cakenis Perak
#cakenis Onikawa
#cakenis Fume

postage worldwide/cod 🚘 nilai,putrajaya,klia,Taman Shamelin,Tesco Ampang.πŸ’“


5

#cakenissignature definitely a must have, will always be the best seller of all our plain trio. Have you preorder yours? Preorder closing tonight at 10:00PM, gonna be a little bit faster, seems like there will be no extra stocks to sell at our store, due to overwhelming response, thank you so much everyone 😘

List of series available for Preorder:

#cakenissignature
#cakenisistanbul
#cakeniskl
Available series instock at our #01-105 East Village Mall Outlet:

Lush satin duo set : #cakenislushsatin
red pewter/ black violet/ emerald lilac/ navy peach

Plain trio : #cakenisokinawa, #cakenisbora #cakenistemasek #cakenisn9 #cakenisperak (last 2 sets)

And all colours for #cakenisfume ❀️ We are open today from 12:00-9:00PM, for preorder/ online orders please WA 82338640. Thank you πŸ’•


1

As always our #cakeniscomeback are all selling like hotcakes. This beautiful trio set is from #cakenisistanbul have you secured a set For yourself? Be sure not to missed this time as there will be no more restock once sold out. To order, please WA 82338640. On the side note if your are looking for other series such as #lushsatin #cakenisfume #cakenisokinawa and more, feel free to drop by at our store today we are open until 9:00 PM. (Closed from 4:20-5:00 - fetching Ameera from school πŸ˜…)


10

Salam jumaat my kesayangans... #CakenisOKINAWA officially sold out. TQ all for always supporting us 😘.. semoga kalian semua dilimpahkan rezeki yang berkat and dapat beli cakenis banyak2 lagi πŸ˜—πŸ˜—. @cakenis cepatlah keluarkan new collection πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ


1

Collection tudung da berlambak pun masih tak cukup jugak. Haha. πŸ§•πŸΌ I’ve officially fallen in love with @cakenis shawls. Lembut, smooth, tak panas. I love the concept that its supposed to be broochless coz it already comes with hooks, tapi my face is a little small so i still have to use pins. But i still love the idea behind it. Hope they keluarkan balik cakenisjohor! Photo on the left is mochi from #cakenisokinawa
Photo on the right in a delicious colour from @she_catalog Fav instant shawl brand. Hands down. Mata bedek πŸ‘οΈ Heheh. Takder nak promote contact lens pun. Hee.


0

It’s the last day of 2017! My wish for the new year is that I stay healthy & happy along with my family and friends - may Allah grant us all barakah in the upcoming years! πŸ“·: @maddi_my ❀️ #trockerskashmir #goodbye2017 #welcome2018 #cakenis #cakenisokinawa


9

My crazy πŸ€£πŸ˜› moment with cousin lompat muka tertutup pon boleh la, πŸ˜‚πŸ˜‚ and of course my all time favourite shawl @cakenis .. #cakenisokinawa #cakenisphotooftheyear #cakenisprgirl
#siscubamanataumenang


0

#cakenisnegerisembilan .
Haa siapa suka warna2 pastel gitu.. Ni dia semua warna pastel. Dalam satu box korang boleh dapat 3 warna yang cantik2. Lembut jeww sejuk mata mandangnya 😍
.
Yang ni dah tak banyak dah stok. So siapa cepat dia dapat yee. Whatsapp kita laju2 +60172159915
RM135 jee per box ❀️
#cakenisnegerisembilan #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


5

Tadaaaa..
Ni #cakenislily warna grey. Lawa sangat kan? Sebab tu lah warna ni jadi warna PALING banyakk permintaan.
.
Warna grey dia senang nak match dgn macam2 warna baju. That’s why lah ramai yang berebut2. Hehe.
.
Ada lagi dari 2BOX sahaja yang masih available tau. Siapa yang nak kena cepat tau.
Whatsapp sekarang +60187761600
Kita tunggu whatsapp korang okey. πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


5

Haish lah. Cantik cantik lah semua design #cakenis yang latest ni. Lain dari lain design nya. Combination warna yang sangat menarik kan kan?
.
Semua colour dah SOLD OUT tau. Tapi tapi #cakenislily warna GREY ada lagi! Tinggal 3box je nih. Lepas tu tak akan restock dah 😭
.
So korang yang belum sempat grab tu apa tunggu lagi. korang jgn tunggu lama2. Kang habis terus nnt.
.
Siapa nak meh whatsapp laju2 +60172159915. Kita sentiasa tunggu korang okey πŸ’•
#cakenis #cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


6

Picture taken by my little girl.. πŸ“· soon to be #myinstagramdaughter 😜 #cakenis #cakenisokinawa #iphone8plus


1

#cakenislilycake #LilyCake ALL COLOUR SOLD OUT.
.
#CakenisOkinawa juga SOLD OUT
.
Bagi sesiapa yang DAH ORDER tapi TIDAK MEMBUAT BAYARAN SEHINGGA HARI INI, pembayaran TIDAK AKAN DITERIMA. Sebab stock TOTALLY SOLD OUT for this two series. Harap maklum.
.
Btw, terima kasihhh kepada sesiapa yang dah order😍😘😘 Sesiapa yang melepas tu sis mintak maaf sebab stock sangat limited and itu diluar kemampuan sis😊😊Mintak maaf jugaa segala kekurangan semasa uolls order dengan sis. Sis tidak bermaksud apa2. Harap uolls mengertiπŸ’•πŸ’•Love!πŸ¦‹β€οΈβ€οΈ @cakenis


1

Sending my aunt and family for spain holiday cum umrah trip last night.. Happy Holidaying and Selamat mengerjakan umrah. Moga dapat umrah yang mabrur. InShaa Allah.. @_iamdaisyyyy @md_nuralif #cakenis #cakenisokinawa


0

#cakenisnegerisembilan .
Haa siapa suka warna2 pastel gitu.. Ni dia semua warna pastel. Dalam satu box korang boleh dapat 3 warna yang cantik2. Lembut jeww sejuk mata mandangnya 😍
.
Yang ni dah tak banyak dah stok. So siapa cepat dia dapat yee. Whatsapp kita laju2 +60172159915
RM135 jee per box ❀️
#cakenisnegerisembilan #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


3

lumrah la bln 12 tk musim mngawan & byk org tkr profession jd petani..so mari kta bcucok tanam mnambah umat 😌😝🀣😈 #robainsg2017 #cakenisokinawa


7

#cakenislily
.
Haa nampak tak tu apa tu? Tu lah #cakenislily dengan EXCLUSIVE BOX! Box kali ni memang lawaaaa gilosss. Sesuai sangat nak buat gift ke, hantaran ke. Hehe
.
Takyah nak balut2 dah kotak dia sendiri dah cantik.
Berbaloi2 beli tudung dapat box yang lawa2 teruih kan. Hee
.
So jom jom apa tunggu lagi. Birthday mak, adik, kakak, kawan baik, atok, nenek, makcik semua dah dekat kan. Hehe so grab cepat sebelum habis. Jangan lupa beli untuk diri sendiri jugakss πŸ™ŠπŸ™Š
.
Warga SINGAPORE kalau nak beli pun boleh. #teamcakenisjb hantar direct terus pada korang. So cepat cepat.
Whatsapp us now +60172159915
Kita reply laju2 ❀️
#cakenislilycake #cakenisnegerisembilan #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


4

Tadaaaa..
Ni #cakenislily warna grey. Lawa sangat kan? Sebab tu lah warna ni jadi warna PALING LAJU orang booked. Hehe.
.
Warna grey dia senang nak match dgn macam2 warna baju. That’s why lah ramai yang berebut2. Hehe.
.
Ada lagi kurang dari 5BOX sahaja yang masih available tau. Siapa yang nak kena cepat tau.
Whatsapp sekarang +60172159915
Kita tunggu whatsapp korang okey. πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


19

Tak lama lagi nak release dah. Berapa hari je lagi nih. Tak sabar kan? 😍😍
.
Siapa lagi yang belum sempat grab lagi tu meh cepat cepat. Once stok sampai je kita terusss pos okey!
.
Dah tak banyak dah yang tggl. So siapa cepat dia dapat! Siapa lambat mmg tak akan dapat lagi lah lepas ni.
.
Yang singapore nak order pun boleh. #teamcakenisjb sendiri hantar direct pada korang. So tak payah risau. Order je nnt kita set time untuk jumpa ok? hikhik πŸ™Š
.
Whatsapp sekarang +60172159915
Kita setia menunggu korang ok πŸ’•
#cakenislilycake #cakenislily #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenisnegerisembilan #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


21

Yusuf, itu telur ikan sembilang, sarapan Mommy.
/
Kumiko #CakenisOkinawa @cakenis.


187

Have u decided what color to choose from...? Just wait a wee bit cos u may want to see the final color for Cakenis Lily. Yes, we will have early bird promo for my returning customers and new customers who are fast enough to get it. You may book yours now and whatsapp me at 91281197. #cakenis #cakenislily #cakenissg #cakenissingapore #cakenisokinawa #cakenisN9 #haniszalikha #ritzydee


0

#cakenisokinawa
.
Blush dari #cakenisokinawa. Kita dah pernah bgtau kan? Warna dia darker sikit dari dusty pink yang ada dalam #cakenissignature tuh.
.
Kalau korang suka warna pink2 gini laju2 grab #cakenisokinawa ni tau. Kat HQ dah SOLD OUT. Pada @cakenisjb ada 3BOX sahaja tau.
.
Siapa cepat dia dapat. Tak banyak dah ni.
Whatsapp us now +60172159915. Kita tunggu whatsapp korang πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


0

Di samping sedang EXCITED #CakenisLilyCake #LilyCake bakal launch tak lama lagi tu, jangan lupa THIS #CakenisOkinawa still READY STOCK babes!
.
Bukan ni je, #Cakenisn9 and #CakenisLushSatin pon ADA LAGI tau!😍
.
Tunggu apa lagi? ORDER SEKARANG😘😘
Whatsapp me to order πŸ“²017-7849116πŸ’•πŸ’•


0

Tadaaa..
Ni dia box yang EXCLUSIVE sangat untuk setiap #cakenislily.
Corak box dia sama dengan corak shawl 😍 Creativenya lahai #membesauu kita ni.
.
Okey #cakenislily ni ada 4set semua sekali. 3 corak korang dah tahu. Tinggal 1 je lagi. Warna apa tu? πŸ™Š
.
Biasa kalau rahsia2 nih mestilah warna PALING ohsem kan πŸ˜ƒ
So korang bolehlah booking siap2 warna terbaru tu! Takut nnt bila #cakenis dah release warna tu semua berebut pulak. So apa kata booked awal2 dgn #teamcakenisjb hikhik πŸ™Š
.
πŸ“ž Whatsapp now +60172159915
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenispastel #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


20

Alahai, cantiknya #membesauu bergaya dengan #cakenislily colour white ni. Menyerlah chuolls. Sesuai matchingkan dengan baju plain. So nampak berseri gituu. πŸ€—
.
Haa tengok dari gambar pun dah tahu material dia best kan? Kemas je tengok #membesauu pakai #cakenislily nih.
.
Korang taknak kew bergaya cantik2 macam #keknis nih? Jom lah kita cantik sama2. Kihkih πŸ™Š
πŸ“ž Whatsapp laju2 +60172159915
Kita tunggu whatsapp korang okey πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore #cakenispastel
.


1

#cakenislily
.
Haa nampak tak tu apa tu? Tu lah #cakenislily dengan EXCLUSIVE BOX! Box kali ni memang lawaaaa gilosss. Sesuai sangat nak buat gift ke, hantaran ke. Hehe
.
Takyah nak balut2 dah kotak dia sendiri dah cantik.
Berbaloi2 beli tudung dapat box yang lawa2 teruih kan. Hee
.
So jom jom apa tunggu lagi. Birthday mak, adik, kakak, kawan baik, atok, nenek, makcik semua dah dekat kan. Hehe so grab cepat sebelum habis. Jangan lupa beli untuk diri sendiri jugakss πŸ™ŠπŸ™Š
.
Warga SINGAPORE kalau nak beli pun boleh. #teamcakenisjb hantar direct terus pada korang. So cepat cepat.
Whatsapp us now +60172159915
Kita reply laju2 ❀️
#cakenislilycake #cakenisnegerisembilan #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


3

Ni warna Mochi dari #cakenisokinawa
.
Cool cool je warnanya kan? Sedap mata memandang gituu. Hehe.
Siapa nak? Ada lagi 3 box SAHAJA tau.
.
Whatsapp laju2 +60172159915
Kita reply laju2 jugak nanti.
Harga RM135 je korang dapat 3shawl terus hee πŸ€—
.
Warga singapore nak jugak pun boleh. Kita boleh hantar ke singapore. Whatsapp je okey. Kita tunggu πŸ’•
#cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


4

Haish lah. Cantik cantik lah semua design #cakenis yang latest ni. Lain dari lain design nya. Combination warna yang sangat menarik kan kan?
.
Siapa punya lah ni. Ada lagi lah kurang dari 10box untuk each design. Cepat tau korang! Order laju2 sebelum stok habis. Kalau konfius nak pilih mana, beli lah semua πŸ™ˆπŸ™ˆ Tak yah pening nak pilih2 kihkih πŸ™Š
.
Nanti malam ni kita inform design mana yang paling laju gerak. Tp korang jgn tunggu lama2. Kang habis lak nnt.
.
Siapa nak meh whatsapp laju2 +60172159915. Kita sentiasa tunggu korang okey πŸ’•
#cakenis #cakenisokinawa #cakenisnegerisembilan #cakenislily #cakenislilycake #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


4

Tak lama lagi nak release dah. Berapa hari je lagi nih. Tak sabar kan? 😍😍
.
Siapa lagi yang belum sempat grab lagi tu meh cepat cepat. Once stok sampai je kita terusss pos okey!
.
Dah tak banyak dah yang tggl. So siapa cepat dia dapat! Siapa lambat mmg tak akan dapat lagi lah lepas ni.
.
Yang singapore nak order pun boleh. #teamcakenisjb sendiri hantar direct pada korang. So tak payah risau. Order je nnt kita set time untuk jumpa ok? hikhik πŸ™Š
.
Whatsapp sekarang +60172159915
Kita setia menunggu korang ok πŸ’•
#cakenislilycake #cakenislily #cakenisokinawa #cakenisjohor #cakenisnegerisembilan #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


8

Haa kalau masih tertanya2 warna apa yg ada dalam #cakenisokinawa , ni dia kita lanje gamboo sikit πŸ€—
.
Lawa kan kan? Geram je rasa nak grab kan. Hikhik. So apa lagi tu. Cepat tinggal sikit je lagi nih. Jangan tunggu lama2 nnt melepas πŸ™Š
.
Dalam satu box korang dapat 3pcs. Dapat ketiga2 warna ni terus. So takyah pilih2 lagi. Hee.
RM135/box.
Whatsapp laju2 +60172159915
Kita tunggu whatsapp korang ye πŸ’•
#cakenis #cakenisshawl #cakenisjohor #cakenissingapore #cakeniscodsingapore


4

#CakenisOkinawa
.
Shawl yang #membesauu pakai tu warna blush dari #cakenisokinawa . Dia ala2 dusty pink macam korg pernah beli #cakenissignature dulu kan. Tp yang ni darker sikit. Material pun much better sebab #membesauu dah upgrade. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Kalau korang dah pernah grab #cakenissignature , haa ni apa kata grab jugak #cakenisokinawa ni. Warna semua lawa2. Lagi best and selesa. Material makin gempak. Logo #cakenis pun bersinar2. So dari jauh nampak dah menyerlah. Hehe
.
Whatsapp kita laju2 okey. Kita tunggu whatsapp korang +60172159915
Warga singapore nak cod pun boleh. .
#cakenissingapore #cakeniscodsingapore #cakenisjohor


1

A girl who never say no to coffee β˜•οΈ
#cakenisokinawa


7

#CakenisOkinawa
Kumiko, Mochi, and Blush are the three must-have colors! .
.
Price: RM135/box ada 3 shawls!!
Postage: RM10 SM RM15 SS
Material: Heavy Chiffon
Jom laju2 ws 01129689788 (Nurul) sbb stok tak banyak ni awak!! #CakenisOkinawa #cakenislushsatin #cakenis #cakenisauthorizedstockist #cakenisauthorizedagent


1

#CakenisOkinawa
Kumiko, Mochi, and Blush are the three must-have colors! .
.
Price: RM135/box ada 3 shawls!!
Postage: RM10 SM RM15 SS
Material: Heavy Chiffon
Jom laju2 ws 01129689788 (Nurul) sbb stok tak banyak ni awak!! #CakenisOkinawa #cakenislushsatin #cakenis #cakenisauthorizedstockist #cakenisauthorizedagent


1

Cakenis Okinawa Available 1box sahaja guys! Whatsapp kami 0174238685 skrg!
#cakenisokinawa
#cakenissetapak
#cakenisauthorizedstockist


5