#Charmsfoundationmalaysia

Instagram photos and videos

#solekdanrawat#charmsfoundationmalaysia#raiseyourlife#kkmapproved#labtested#charmshalaljakim#charmsviral#charmsHalal#charmsraiseyourlife#HalalJakim#charms#charmsglow#charmsmagic#fattzura#Charmsfoundationmalaysia#treapluscharms#halalcertified#misiviralcharms#charmssolekdanrawat#bazarpaknil#charmsmalaysia

Hashtags #Charmsfoundationmalaysia for Instagram

Hotline+60123863522
SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/60108244278/cfm 😘

#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia


1

Hotline+60123863522
[TESTIMONI] - CHARMS FOUNDATION
.
β€œ Senang & Mudah πŸ˜β€
.
β€œ Tak perlu tepek bedak dah 😱 β€œ
.
β€œ Muka pon rasa glowing sepnjg hari 😍 β€œ

#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia


1

[TESTIMONI] - CHARMS FOUNDATION
.
β€œ Senang & Mudah πŸ˜β€
.
β€œ Tak perlu tepek bedak dah 😱 β€œ
.
β€œ Muka pon rasa glowing sepnjg hari 😍 β€œ
.
.
Banyak lagi testimoni REAL yg menarik...
Nak tahu banyak lagi❓
☎️ www.wasap.my/60199972189
☎️ www.wasap.my/60199972189
.
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia


0

TREAPLUS BANTU LANCARKAN HAID!
.
.
Alhamdulillah...
Seorang lagi customer dapat merasai penangan manfaat CHARMS
Dengan beristiqamah dengan produk CHARMS,
Akhirnya membuahkan hasil yang lumayan
Berkat sabar dan percaya,
Beliau akhirnya tersenyum melihat perubahan diri
.
Sis ni guna dan percaya dengan CHARMS
Anda❓
.
.
Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye πŸ‘‡πŸ»
.
☎️ www.wasap.my/60123762894
☎️ www.wasap.my/60123762894
☎️ www.wasap.my/60123762894 =======================
.
.
#charms #charmshalal #halaljakim #charmsfoundationmalaysiaΒ  #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincareΒ  #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms - #regrann
#codampang


0

[LIMITED EDITION! ]PROMO SET SUSUK MODEN 2.0, EXCLUSIVE EDISI RAYA BERMULA DARI 6 JUNE 2018 SEHINGGA SELAGI STOK MASIH ADA😍* Charms ada special nk bagi utk you alls charms lovers😘. Ape yeβ“πŸ˜‰ SET SUSUK MODEN 2.0 ni sangat limited taw, setiap pembelian set ni,anda akan diberikan SECARA PERCUMA Sample LIQUID FOUNDATION Charms (Terhad dan ekslusif). .
.
You alls nak jadi antara orang yg terawal mencuba liquid foundation ni❗️❗️ Jom grab set susuk moden ni lekaih. πŸ˜ƒ

Whatsapp utk fast respon; πŸ“²www.wasap.my/60123762894

#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic
#charmsmalaysia #teamsuebeautybycharms
#treapluscharms
#codampang
#charmsampang
#buatanmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #melodi #viral #naturalscrub #vitc - #regrann


0

[TESTIMONI] - CHARMS FOUNDATION
.
β€œ Senang & Mudah πŸ˜β€
.
β€œ Tak perlu tepek bedak dah 😱 β€œ
.
β€œ Muka pon rasa glowing sepnjg hari 😍 β€œ
.
.
Banyak lagi testimoni REAL yg menarik...
Nak tahu banyak lagi❓
☎️ www.wasap.my/60129216526/FD
.
🌎website: www.charms.my
Jom Subscribe Laman You Tube Kami πŸ‘‡πŸ»
⛔️https://www.youtube.com/channel/UCd22y44FOfRwsrfxY2MY
.
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia


0

[TESTIMONI] - KAMI NAK BANTU MEREKA YG MENGALAMI MASALAH KULIT
.
.
Alhamdulillah...
Seorang lagi customer dapat merasai penangan manfaat CHARMS
Dengan beristiqamah dengan produk CHARMS,
Akhirnya membuahkan hasil yang lumayan
Berkat sabar dan percaya,
Beliau akhirnya tersenyum melihat perubahan diri
.
Sis ni guna dan percaya dengan CHARMS
Anda❓
☎️ www.wasap.my/60129216526/setbasic
☎️ www.wasap.my/60129216526/setbasic
.
🌎website: www.charms.my .
Jom Subscribe Laman You Tube Kami πŸ‘‡πŸ»
⛔️https://www.youtube.com/channel/UCd22y44FOfRwsrfxY2MY
.
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia


0

SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/60194823002/setsensitive😘

#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#charmsbatupahat


0

NAK PERGI OPEN HOUSE WEEKEND NI TP BIMBANG MAKEUP CAIR?? 😱😱😱 Nak tahu 1 rahsia tak?

Ada foundation yg bila u olls pakai tgh2 panas pun, takkan nampak bcapuk. Malah makin bpeluh u olls, makin glowing2 gitu muka u olls..! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ˜ .
.
Apa lg? semestinyalah ---> CHARMS FOUNDATION..
#solekdanrawat..! 😘😘😘 πŸ‘‰ CHARMS FOUNDATION berfungsi sbg basic foundation / basic make up untuk menutup cela sekaligus merawat masalah kulit (tona tak sekata, kulit kusam, jerawat, jeragat dan whitehead)

KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM FOUNDATION INI SEPERTI KOLAGEN & APPLE STEMCELL BOLEH MEMUDARKAN PARUT2 JERAWAT ANDA!
HARGA?? RM59 SAHAJA DAN MAMPU BERTAHAN HINGGALEBIH 9 BULAN.
PENGEDAR DIALU-ALUKAN DISELURUH NEGERI
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#Charmsfoundationmalaysia
#halalJAKIM
#skinsolution
#assalamualaikum
#dramamonalisa
#moodrepublik


12

[SHARING IS CARING] - 2 ITEM INI MENYEMPURNAKAN SIANG FIQA! MAKEUP DAN DALAM MASA YG SAMA MERAWAT

Nak tau kenapa dan apa kelebihannya?uols pasti teruja 😍😍😍 Kebiasaannya kita dengar untuk perawatan kulit kena pakai krim malam atau treatment cream yg penggunaannya juga adalah pada waktu malam.. TETAPI..tak ramai sebenarnya yg rajin untuk penjagaan wajah waktu malam..especially mommies yg ada anak2 kecil..betul tak?..dah letih seharian di office..balik rumah berkejar dengan anak2 pulak..tidurkan anak2..kita pun terus bammm..tidur..πŸ’€πŸ’€πŸ’€ So krim malam???jadi pekasam?kadang2 pakai..kadang2 tak ingat..kadang2 malas..hehe..sape mcm ni? πŸ™‹

Jangan risau..setiap masalah mesti ada penyelesaiannya..😍😍😍 jom ikut cara fiqa.πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Charms Foundation (CF) & Hydra Fresh Cream (HFC) merupakan perawatan di waktu siang yg panjang.. Charms Foundation (CF)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ merupakan makeup skincare
βœ”οΈ dalam bentuk matte cream
βœ”οΈ medium - full coverage
βœ”οΈ makeup yg dapat membantu dalam merawat wajah terutamanya di siang hari
βœ”οΈ sesuai utk anda yg nak simple, nak cepat, malas nak pakai night cream malam2..so siang2 pun boleh merawat..😍😍😍
βœ”οΈ mengandungi MINYAK KELAPA DARA & MINYAK ZAITUN

Ramai yg ingat kalau ada minyak2..bertambh minyak la muka kita..TIDAK SAMA SEKALI syg2 ku...Minyak2 tu sbnrnya penuh dgn SERAT & VITAMIN khas utk kulit wajah..Terbukti dlm membantu dlm merawat jerawat & parutnya..dan menjadikan kulit kita bertambah sihat.

Hydra Fresh Cream (HFC)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ dalam bentuk liquid - sangat lembut, wangi dan mudah meresap
βœ”οΈ tiada pengelupasan
βœ”οΈ ada ekstrak aloe vera dan keladi utk memberikan oksigen pada kulit
βœ”οΈ juga mengandungi MINYAK ZAITUN yang tidak akan menyumbatkan pori2 kulit

Jom kite borak2 😘
Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye πŸ‘‡πŸ»
.
☎️ www.wasap.my/601121158023
☎️ www.wasap.my/601121158023
☎️ www.wasap.my/601121158023 =======================
Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni πŸ‘‡
.
www.wasap.my/601121158023

#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic


0

[SHARING IS CARING] - 2 ITEM INI MENYEMPURNAKAN SIANG KAKAK! MAKEUP DAN DALAM MASA YG SAMA MERAWAT

Nak tau kenapa dan apa kelebihannya?uols pasti teruja 😍😍😍
.
Kebiasaannya kita dengar untuk perawatan kulit kena pakai krim malam atau treatment cream yg penggunaannya juga adalah pada waktu malam.. TETAPI..tak ramai sebenarnya yg rajin untuk penjagaan wajah waktu malam..especially mommies yg ada anak2 kecil..betul tak?..dah letih seharian di office..balik rumah berkejar dengan anak2 pulak..tidurkan anak2..kita pun terus bammm..tidur..πŸ’€πŸ’€πŸ’€ So krim malam???jadi pekasam?kadang2 pakai..kadang2 tak ingat..kadang2 malas..hehe..sape mcm ni? πŸ™‹

Jangan risau..setiap masalah mesti ada penyelesaiannya..😍😍😍 jom ikut cara sue..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Charms Foundation (CF) & Hydra Fresh Cream (HFC) merupakan perawatan di waktu siang yg panjang.. Charms Foundation (CF)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ merupakan makeup skincare
βœ”οΈ dalam bentuk matte cream
βœ”οΈ medium - full coverage
βœ”οΈ makeup yg dapat membantu dalam merawat wajah terutamanya di siang hari
βœ”οΈ sesuai utk anda yg nak simple, nak cepat, malas nak pakai night cream malam2..so siang2 pun boleh merawat..😍😍😍
βœ”οΈ mengandungi MINYAK KELAPA DARA & MINYAK ZAITUN

Ramai yg ingat kalau ada minyak2..bertambh minyak la muka kita..TIDAK SAMA SEKALI syg2 ku...Minyak2 tu sbnrnya penuh dgn SERAT & VITAMIN khas utk kulit wajah..Terbukti dlm membantu dlm merawat jerawat & parutnya..dan menjadikan kulit kita bertambah sihat.

Hydra Fresh Cream (HFC)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ dalam bentuk liquid - sangat lembut, wangi dan mudah meresap
βœ”οΈ tiada pengelupasan
βœ”οΈ ada ekstrak aloe vera dan keladi utk memberikan oksigen pada kulit
βœ”οΈ juga mengandungi MINYAK ZAITUN yang tidak akan menyumbatkan pori2 kulit

Jom kite borak2 😘
Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye πŸ‘‡πŸ»
.
☎️ www.wasap.my/60129683613
☎️ www.wasap.my/60129683613
☎️ www.wasap.my/60129683613 =======================
Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni πŸ‘‡
.
.

#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic


0

[SHARING IS CARING] - 2 ITEM INI MENYEMPURNAKAN SIANG DHIA! MAKEUP DAN DALAM MASA YG SAMA MERAWAT

Nak tau kenapa dan apa kelebihannya?uols pasti teruja 😍😍😍 Kebiasaannya kita dengar untuk perawatan kulit kena pakai krim malam atau treatment cream yg penggunaannya juga adalah pada waktu malam.. TETAPI..tak ramai sebenarnya yg rajin untuk penjagaan wajah waktu malam..especially mommies yg ada anak2 kecil..betul tak?..dah letih seharian di office..balik rumah berkejar dengan anak2 pulak..tidurkan anak2..kita pun terus bammm..tidur..πŸ’€πŸ’€πŸ’€ So krim malam???jadi pekasam?kadang2 pakai..kadang2 tak ingat..kadang2 malas..hehe..sape mcm ni? πŸ™‹

Jangan risau..setiap masalah mesti ada penyelesaiannya..😍😍😍 jom ikut cara sue..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Charms Foundation (CF) & Hydra Fresh Cream (HFC) merupakan perawatan di waktu siang yg panjang.. Charms Foundation (CF)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ merupakan makeup skincare
βœ”οΈ dalam bentuk matte cream
βœ”οΈ medium - full coverage
βœ”οΈ makeup yg dapat membantu dalam merawat wajah terutamanya di siang hari
βœ”οΈ sesuai utk anda yg nak simple, nak cepat, malas nak pakai night cream malam2..so siang2 pun boleh merawat..😍😍😍
βœ”οΈ mengandungi MINYAK KELAPA DARA & MINYAK ZAITUN

Ramai yg ingat kalau ada minyak2..bertambh minyak la muka kita..TIDAK SAMA SEKALI syg2 ku...Minyak2 tu sbnrnya penuh dgn SERAT & VITAMIN khas utk kulit wajah..Terbukti dlm membantu dlm merawat jerawat & parutnya..dan menjadikan kulit kita bertambah sihat.

Hydra Fresh Cream (HFC)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ dalam bentuk liquid - sangat lembut, wangi dan mudah meresap
βœ”οΈ tiada pengelupasan
βœ”οΈ ada ekstrak aloe vera dan keladi utk memberikan oksigen pada kulit
βœ”οΈ juga mengandungi MINYAK ZAITUN yang tidak akan menyumbatkan pori2 kulit

Jom kite borak2 😘
Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye πŸ‘‡πŸ»
.
☎️ www.wasap.my/60169065808
☎️ www.wasap.my/60169065808
☎️ www.wasap.my/60169065808 =======================
Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni πŸ‘‡
.
.

#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic


2

[SHARING IS CARING] - 2 ITEM INI MENYEMPURNAKAN SIANG DHIA! MAKEUP DAN DALAM MASA YG SAMA MERAWAT

Nak tau kenapa dan apa kelebihannya?uols pasti teruja 😍😍😍 Kebiasaannya kita dengar untuk perawatan kulit kena pakai krim malam atau treatment cream yg penggunaannya juga adalah pada waktu malam.. TETAPI..tak ramai sebenarnya yg rajin untuk penjagaan wajah waktu malam..especially mommies yg ada anak2 kecil..betul tak?..dah letih seharian di office..balik rumah berkejar dengan anak2 pulak..tidurkan anak2..kita pun terus bammm..tidur..πŸ’€πŸ’€πŸ’€ So krim malam???jadi pekasam?kadang2 pakai..kadang2 tak ingat..kadang2 malas..hehe..sape mcm ni? πŸ™‹

Jangan risau..setiap masalah mesti ada penyelesaiannya..😍😍😍 jom ikut cara sue..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Charms Foundation (CF) & Hydra Fresh Cream (HFC) merupakan perawatan di waktu siang yg panjang.. Charms Foundation (CF)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ merupakan makeup skincare
βœ”οΈ dalam bentuk matte cream
βœ”οΈ medium - full coverage
βœ”οΈ makeup yg dapat membantu dalam merawat wajah terutamanya di siang hari
βœ”οΈ sesuai utk anda yg nak simple, nak cepat, malas nak pakai night cream malam2..so siang2 pun boleh merawat..😍😍😍
βœ”οΈ mengandungi MINYAK KELAPA DARA & MINYAK ZAITUN

Ramai yg ingat kalau ada minyak2..bertambh minyak la muka kita..TIDAK SAMA SEKALI syg2 ku...Minyak2 tu sbnrnya penuh dgn SERAT & VITAMIN khas utk kulit wajah..Terbukti dlm membantu dlm merawat jerawat & parutnya..dan menjadikan kulit kita bertambah sihat.

Hydra Fresh Cream (HFC)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ dalam bentuk liquid - sangat lembut, wangi dan mudah meresap
βœ”οΈ tiada pengelupasan
βœ”οΈ ada ekstrak aloe vera dan keladi utk memberikan oksigen pada kulit
βœ”οΈ juga mengandungi MINYAK ZAITUN yang tidak akan menyumbatkan pori2 kulit

Jom kite borak2 😘
Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye πŸ‘‡πŸ»
.
☎️ www.wasap.my/60169065808
☎️ www.wasap.my/60169065808
☎️ www.wasap.my/60169065808 =======================
Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni πŸ‘‡
.
.

#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic


0

SET GLOWING CHARMSβ™₯️
TAMPIL YAKIN DAN BERSERI DI HARI LEBARAN NANTI😍
.
Apa yg best pasal #SERUM KAISYA dan #FOUNDATION @SET GLOWING CHARMS nie kan smpai ramai yg grabπŸ˜±β—οΈ
.
Dengan Pemakaian SERUM KAISYA sebelum FOUNDATION, kulit Uollss akn nmpk lebih glowing n fresh taw.. itu la effect glowing natural😘.
.
#SERUM KAISYA ni bukan gred biasa2 tau.. Tetapi #serumkaisya by charms nie the best serum tau❗️ Ada Vitamin C & E yg baik utk kulit.. Selain tu SERUM KAISYA adalah BIOSERUM TECHNOLOGY TINGGIπŸ‘
.
#FOUNDATION CHARMS (MAKE UP) adalah pelindung asas yang diperlukan oleh kulit kita supaya ianya terlindung daripada sinar UV yang membahayakan & sangat unik di mana ianya adalah foundation pertama yang menggabungkan COLLAGEN dan APPLE STEMCELL.
.
Cecepat grab selagi stok masih ada❗️❗️
www.wasap.my/60126757962/setglowing
.
#charmsfoundationmalaysia
#charmsklang
#charmspuncakalam
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

Alhamdulillah smlm selamat sampai KL setelah meredah 12 jam perjalanan..
Biasa la tue.. #inikanraya πŸ˜„ Janji selamat sampai kan.. Today is a busy day..
.

Hari ni start bekerja..
Hari ni collect stok Charms..
Hari ni start pengeposan.. .
.
Diharapkan semua customer bersabar sbb bag mekap Charms akan mendarat hari ni jugak. Siapa dapat tu beruntung sangat. Beg mekap ekslusif mcm bag sk2 tau. Tegap berdiri. Gold color yg menawan😍😍
.
WHATSAPP TO ORDER
☎️ +6016.903.2620
.
ATAU TERUS KLIK NO DI BIO
.
#bestnyekerjadahmula
#takretidudukdiam
#charmsselayang
#mektomey
#syawalsale
#teamnurjelita
#leadercharms
#leadertreaplus
#charmsfoundation
#charmshalaljakim
#codcharms
#charmsdeliverykl
#charmsdeliveryselangor
#deliveryteruskehati
#foundationviral
#cosmeticskincareviral
#halalcosmeticskincaremalaysia
#charmsfoundationmalaysia
#comelpipimerah
#babyctdk
#sitiaafiyah
#ctdkjunior
#fattzura
#belofa


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/601151101461

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/601151101461

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/601151101461

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

❀️[TESTIMONI] - KAMI NAK BANTU MEREKA YG MENGALAMI MASALAH KULIT
.
.
Alhamdulillah...
Seorang lagi customer dapat merasai penangan manfaat CHARMS
Dengan beristiqamah dengan produk CHARMS,
Akhirnya membuahkan hasil yang lumayan
Berkat sabar dan percaya,
Beliau akhirnya tersenyum melihat perubahan diri
.
Sis ni guna dan percaya dengan CHARMS
Anda❓
.
☎️ www.wasap.my/60179114495
☎️ www.wasap.my/60179114495
.
🌎website: www.charms.my 🌍website: www.charms.my 🌏website: www.charms.my .
INSTAGRAM: @charms.starglow_malaysiahq
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami πŸ‘‡πŸ»
⛔️https://www.youtube.com/channel/UCd22y44FOfRwsrfxY2MY
.
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia


0

β™₯️STARGLOW LASER SCRUBβ™₯️
.
Khasiat daripada Vitamin C, Kolagen Marin & Teh Hijau kerana bahan-bahan berkenaan dipercayai mengandungi pelbagai manfaat bagi tujuan pemuliharaan kulitβœ…
.
πŸŠπŸ“£KelebihanπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
β–ͺ️Treatment scrub yang berfungsi untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati.
β–ͺ️Merawat kulit kusam dan memudarkan parut jerawat.
β–ͺ️Menghilangkan blackhead dan whitehead.
β–ͺ️Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori di wajah.
β–ͺ️Membantu memelihara keremajaan & keanjalan kulit.
β–ͺ️Produk diiktiraf Halal JAKIM.
.
β™₯️YANG PENTING TAHAN SEHINGGA 3BLN PENGGUNAANβ™₯️
.
Nak tahu banyak lagi❓❓❓
.
πŸ“² www.wasap.my/+60102871690/starglowscrub

#charmsfoundationmalaysia #raiseyourlife #charmsHalal #HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested #teambidadaricharms
#charmskapar #charmsmeru #charmssetiaalam
#charmspuncakalam #charmsklang #tinicharms
#fattzura #sitiaafiyah #bazarpaknil


0

β™₯️STARGLOW LASER SCRUBβ™₯️
.
Khasiat daripada Vitamin C, Kolagen Marin & Teh Hijau kerana bahan-bahan berkenaan dipercayai mengandungi pelbagai manfaat bagi tujuan pemuliharaan kulitβœ…
.
πŸŠπŸ“£KelebihanπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
β–ͺ️Treatment scrub yang berfungsi untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati.
β–ͺ️Merawat kulit kusam dan memudarkan parut jerawat.
β–ͺ️Menghilangkan blackhead dan whitehead.
β–ͺ️Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori di wajah.
β–ͺ️Membantu memelihara keremajaan & keanjalan kulit.
β–ͺ️Produk diiktiraf Halal JAKIM.
.
β™₯️YANG PENTING TAHAN SEHINGGA 3BLN PENGGUNAANβ™₯️
.
Nak tahu banyak lagi❓❓❓
.
πŸ“² www.wasap.my/+60102871690/starglowscrub

#charmsfoundationmalaysia #raiseyourlife #charmsHalal #HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested #teambidadaricharms
#charmskapar #charmsmeru #charmssetiaalam
#charmspuncakalam #charmsklang #tinicharms
#fattzura #sitiaafiyah #bazarpaknil


0

BESARNYA LIANG PORI2 MUKA!
BANYAK WHITEHEAD PULAK TU!
.
Kami sgt faham apa yg anda sdg alami.
.
Pori2 besar, blackhead whitehead menjadi2.
.
Nak kami bantu dgn STARGLOW LASER SCRUB? Kecilkan pori2 wajah dan maintain flawless?
.
Jangan risau, STARGLOW ni mmg sgt sesuai untuk orang yang KULIT SENSITIF, BERPARUT dan TONA TAK SEKATA.
.
Nak pakai pun tersangatlah mudah. hanya perlu guna 2 ke 3 kali saja seminggu.

Apa yg best gunakan STARGLOW ni?
Ok lepas amalkan muka tak berminyak, tak kering sgt smpi mengelupas dan yang best muka moist gebu je, pori-pori jadi halus je.
.
Sis mesti tak nak salah pilih produk lagi kan? .
Apa lagi cepat2 la amalkan STARGLOW ni senang, cepat dan selamat.
.
πŸ‘‰ LULUS KKM πŸ‘‰ LULUS ujian MAKMAL
πŸ‘‰ Kandungan bahan semula jadi
πŸ‘‰ Tak perlu nak guna 3-4 produk utk muka setiap hari
πŸ‘‰ Proven & Tested dan dpt banyak review dari media massa(Sinar Harian, TV Al-Hijrah, Radio THR & Billboard)
.
Menarik kan?
Whatsapp kami cepat

Terus klik je whatsapp link di bawah ini :
☎️ www.wasap.my/60132878423
☎️ www.wasap.my/60132878423
☎️ www.wasap.my/60132878423
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
. .COD : πŸš— CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO)
.
*MIN ORDER COD: RM80 KE ATAS*
*PENGEDAR DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA*
.

#charmsfoundation
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#stokischarmsfoundation
#charmscheras #laserscrub
#visitmyig #starglowkualalumpur
#Starglowcheras #agentwanted
#starglowmurahmesrasolatfoundation
#mesrawudhuk #muslimproduct
#bumiputeraproduct #lulusgmp
#luluskkm #faharaskincare #fahara3in1 #teamCharmsNazaWanie #LipsCharms #Mungil2Gebu #titiancinta #atikahcharms


0

[TESTIMONI] - CHARMS FOUNDATION
.
β€œ Senang & Mudah πŸ˜β€
.
β€œ Tak perlu tepek bedak dah 😱 β€œ
.
β€œ Muka pon rasa glowing sepnjg hari 😍 β€œ
.
.
Banyak lagi testimoni REAL yg menarik...
Nak tahu banyak lagi❓
☎️ www.wasap.my/60104610798/CFM
☎️ www.wasap.my/60104610798/CFM
.
🌎website: www.charms.my 🌍website: www.charms.my 🌏website: www.charms.my .
INSTAGRAM: @charms.starglow_malaysiahq
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami πŸ‘‡πŸ»
⛔️https://www.youtube.com/channel/UCd22y44FOfRwsrfxY2MY
.
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia


0

[TESTIMONI] - KAMI NAK BANTU MEREKA YG MENGALAMI MASALAH KULIT
.
.
Alhamdulillah...
Seorang lagi customer dapat merasai penangan manfaat CHARMS
Dengan beristiqamah dengan produk CHARMS,
Akhirnya membuahkan hasil yang lumayan
Berkat sabar dan percaya,
Beliau akhirnya tersenyum melihat perubahan diri
.
Sis ni guna dan percaya dengan CHARMS
Anda❓
☎️ www.wasap.my/60104610798/CFM
☎️ www.wasap.my/60104610798/CFM
.
🌎website: www.charms.my 🌍website: www.charms.my 🌏website: www.charms.my .
INSTAGRAM: @charms.starglow_malaysiahq
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami πŸ‘‡πŸ»
⛔️https://www.youtube.com/channel/UCd22y44FOfRwsrfxY2MY
.
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia


0

SET KULIT SENSITIF!❀️ Yang ada masalah kulit sensitif ni mesti asyik duk fenin aje nak pakai skincare ape kan betul tak? Dari satu skincare ke skincare lain. Asyik tak serasi ajer. Takut jugak nak try produk lain eh? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang naturalπŸ€— yang pasti selamatt❀️ click www.wasap.my/60196327214😘

#Kakjieda #Charms
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#EjenDiperlukan
#DropshipDiperlukan
#StokisCharmsSelangorKL


0

πŸ’—4 CODE CANTIK CHARMS FOUNDATION
.
.
πŸ’WHITE FAIRY
πŸ’WHITE DOLLY
πŸ’NATURAL BEAUTY
πŸ’PINKISH PINKISH
.
.
KENAPA PERLU PILIH CHARMS FOUNDATION?
.
Sebab....
😌Tak bercapok
☺️Mengecutkan jerawat
πŸ™‚moistkan kulit
😊Tak perlu berbedak lagi
πŸ˜„Mencerahkan
😁UV protection
.
.
Banyak lagi sbenarnye tapi ❌ nak la citer pepanjang kat sini kan...
.
RM59 tahan 5bulan ke ats kottπŸ‘€
.
Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye πŸ‘‡πŸ»
.
☎️ www.wasap.my/60123762894
☎️ www.wasap.my/60123762894
☎️ www.wasap.my/60123762894 =======================
.

#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic
#charmsmalaysia #teamsuebeautybycharms
#ampang
#treapluscharms
#codampang
#buatanmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #melodi #viral #naturalscrub #vitc - #regrann


3

SET GLOWING CHARMS❗️
.
.
TAMPIL KEKAL YAKIN DAN BERSERI-SERI DI HARI LEBARAN NANTI😍

Apa yg best pasal SERUM KAISYA dan FOUNDATION @ set GLOWING CHARMS nie kan smpai ramai yg grabπŸ˜±β—οΈ
.
.
Antara sebab nya adalah apabila kita memakai serum ni sebelum foundation kulit you alls akn nmpk lebih glowing fresh taw.. itu la effect glowing natural😘.
.
. πŸ‘‰πŸ»SERUM KAISYA ni bukan gred biasa2 tau.. Tetapi #serumkaisya by charms nie the best serum tau!! Ada Vitamin C & E yg baik utk kulit.. Selain tu SERUM KAISYA adalah BIOSERUM TECHNOLOGY TINGGI πŸ‘‰πŸ»Charms Foundation (MAKE UP) adalah pelindung asas yang diperlukan oleh kulit kita supaya ianya terlindung daripada sinar UV yang membahayakan & sangat unik di mana ianya adalah foundation pertama yang menggabungkan COLLAGEN dan APPLE STEMCELL.

cepat2 grab selagi stok masih ada!! www.wasap.my/60123762894
www.wasap.my/60123762894
.
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic
#charmsmalaysia #teamsuebeautybycharms
#treapluscharms
#codampang
#buatanmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #melodi #viral #naturalscrub #vitc - #regrann


0

[TESTIMONI] - CHARMS FOUNDATION
.
β€œ Senang & Mudah πŸ˜β€
.
β€œ Tak perlu tepek bedak dah 😱 β€œ
.
β€œ Muka pon rasa glowing sepnjg hari 😍 β€œ
.
.
Banyak lagi testimoni REAL yg menarik...
Nak tahu banyak lagi❓
☎️ www.wasap.my/60199061497
☎️ www.wasap.my/60199061497 .
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia
#dropshipwanted
#coddungun
#codklang


0

*STARGLOW LASER SCRUB 70G*
.
🌷 Tahan 3 bulan.
.
🌷 Seminggu 3 kali pakai.
.
🌷 Semua masalah kulit boleh pakai kecuali JERAWAT. Sebab kalau kulit berjerawat pakai boleh menggalakkan pertumbuhan jerawat. Tunggu jerawat kecut dulu.
.
🌷 Lepas scrub WAJIB pakai serum sebab pori tengah bersih. Senang untuk kulit serap serum ke dalam.
.
#solekdanrawat #charmsmalaysia #CharmsKedah #CharmsAlorSetar
#CharmsMergong #CharmsJalanPegawai #charmspokoksena #serumdara #charmskepalabataskedah #halaljakim #charmsbukittinggikedah #charmsbukitpinang
#charmstitigajah #serumcantik
#terapiinstagram #ajimaura #charms #misiviralcharms #Charmsfoundationmalaysia #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #SquadCharmsNURFA


0

*FOUNDATION 20G*
.
🌷 Tahan 6-7 bulan
.
🌷 Ada 4 code : White Fairy, White Dolly, Natural Beauty, Pinkish Pinkish.
.
🌷 SPF 15. Sesuai untuk semua kulit. Sebab kulit sensitif tak sesuai SPF tinggi.
.
🌷 Tak bercapuk, lagi lama pakai lagi flawless. Bila berpeluh makin blend cantik dengan kulit. .
🌷 Ada fungsi merawat berjerawat, parut, jeragat, pori besar, kulit berminyak. Pendek kata semua masalah kulit boleh guna foundation.
.
#solekdanrawat #charmsmalaysia #CharmsKedah #CharmsAlorSetar
#CharmsMergong #CharmsJalanPegawai #charmspokoksena #serumdara #charmskepalabataskedah #halaljakim #charmsbukittinggikedah #charmsbukitpinang
#charmstitigajah #serumcantik
#terapiinstagram #ajimaura #charms #misiviralcharms #Charmsfoundationmalaysia #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #SquadCharmsNURFA


1

FREE BAG MAKE UP CHARMS LIMITED & EKSKLUSIF RAYA 2018!
.
.
Dapatkan SET CHARMS GLAM ni tau..
Dan dapatkan BEG MAKE UP CHARMS YG BERNILAI RM30 tu secara PERCUMA..
.
.
Klik sini ye sisπŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/60184743358
☎️ www.wasap.my/60184743358
☎️ www.wasap.my/60184743358
.
.
Nak Jadi Stokis dan Agen? Terus klikπŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/60184743358/teambonda
.
.
.
#charms #charmshalal #halaljakim #charmsfoundationmalaysiaΒ  #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincareΒ  #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms.


0

AYUH MANJAKAN KULIT UALLS DENGAN STARGLOW SCRUB
.
.
Ramai yg merungut kenapa walaupun setiap hari cuci muka, muka still nmpk tak bersih and glowing..?? Haa.. ni kita nak cerita sikit.. ramai lg yg masih salah faham yg scrub ni sama j mcm cleanser.. salah tu dear... fungsi cleanser & scrub ni tak sama tau.
.
Scrub ni berfungsi untuk :
πŸ“ŒMencuci muka, lebih utk menanggalkan kesan kotoran pd muka hasil drpd makeup or debu2 yg singgah di muka kita waktu kita gi jalan2 kat luar.
πŸ“ŒMenanggalkan sel2 kulit mati yg ada pd muka kita tu.. Hasilnya, bila semua sel2 kulit mati dah takde, kulit kita akan nmpk lg fresh and ringan je.
πŸ“ŒSel kulit baru yg lebih cerah & sihat akan terhasil. So, takdelah lg masalah kulit kusam ni..
πŸ“ŒUntuk yg mempunyai kulit sensitif/kering, kami galakkan utk restrictkan penggunaan scrub ni hanya 2x seminggu.
πŸ“ŒUtk yg berkulit normal/berminyak, boleh gunakan maximum 3x seminggu..
πŸ“ŒJangan guna Setiap hari, mmg tak boleh taw? :) .
Jgn risau..
STARGLOW ni beadsnya halus je.. Kalau betul cara gunanya.....TAKKAN PEDIH2 MUKA TU.. TAKDE PENGGELUPASAN. KOS PUN TAK MAHAL.. Hanya perlu rajin di bilik air jer hehe
.
Just klik link di bawah untuk info yang lebih details
www.wasap.my/60199972189
www.wasap.my/60199972189
www.wasap.my/60199972189
.
Jgn lupa download borang MENANG RM10,000 di www.charms.my
.
Tonton n subscribe video kami di laman youtube di bawah asshebab ad hadiah menarik menanti u alls 😘😍
πŸ‘‰πŸ» https://www.youtube.com/watch?v=oWfZTTkLXIs
πŸ‘‰πŸ» https://www.youtube.com/watch?v=syCWGp4TcOk
.
#charms #misiviralcharms #halaljakim #Charmsfoundationmalaysia #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral


0

[TESTIMONI] - JATUH CINTA DENGAN BENGKUNG EKSKLUSIF CHARMS DAN TREAPLUS
.
.
β€œAlhamdulillah bengkung CHARMS mmg TERBAEKKπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»β€
.
β€œDah kempis perut konsisten pakai bengkung lepas bersalin ni...”
.
β€œMemang mudah buang angin pakai bengkung niπŸ˜β€
.
β€œPaling sebab cepat nak pakai n kemas sangatπŸ˜‰β€
.
β€œkalah Pb tauπŸ˜¬β€
.
#jatuhcintadenganbengkungcharms
.
β€œDan lagi 1 mkn treaplus mmg susu meriah lahaiii”
.
β€œTelan 2 biji sebelom tido 2 jam lepas tu sampai kena paksa baby bangun untuk menyusu...Alhamdulillah β€œ
.
.
Alhamdulillah, CHARMS telah berjaya membantu salah seorang customer CHARMS...
Anda nak dibantu juga?
Jom kami bantuπŸ˜‰
☎️ www.wasap.my/60134568945/CSM
☎️ www.wasap.my/60134568945/CSM
.
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia
#belladurani
#kakbellacharms
#begorgeous


0

SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/60129216526/sensitif😘
.
Set Sensitif Rm124
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsviral
#charmsmagic
#charmsgirl
#charmsfoundationmalaysia


0

Produk2 Charms EKSLUSIF. Jadi, kali ni, sempena Syawal nie, kami bawakan Bag Mekap Ekslusif Limited Edition utk anda. .
Tgk la, bag mekap kemas, cantik, berdiri tegap. Letak mekap Charms pn tersusun rapi.. (pi tgk kat story)
.
Mesti ada satu tau.. .
Meh whatsapp, cikli bgtahu cara nak dptkan bag nie. Mudah jer..
☎️ +6016.903.2620
.
#bagmekap
#timerayajer
#mektomey
#syawalsale
#teamnurjelita
#leadercharms
#leadertreaplus
#charmsfoundation
#charmshalaljakim
#codcharms
#charmsdeliverykl
#charmsdeliveryselangor
#deliveryteruskehati
#foundationviral
#cosmeticskincareviral
#halalcosmeticskincaremalaysia
#charmsfoundationmalaysia
#comelpipimerah
#babyctdk
#sitiaafiyah
#ctdkjunior
#fattzura
#belofa
#befazz
#tiamosweetheart
#bazarpaknil
#neelofa


1

Ada customer tanya. Kenapa nama pencuci ni makeup remover? Kiranya dia tak boleh hilangkan minyak/kecutkan jerawat la ye?
Meh nak kobar kan. Specialnya Charms Cleanser & Makeup Remover ni fungsi dia 2 dalam 1. Kalau masa tu dekat muka uollss ade makeup/foundation boleh gunakan sebagai makeup remover. Kalau nak cuci biasa saja2 pun takde masalah. Hasil dia pun 2 dalam 1.
Remove makeup -> muka bersih -> jerawat kecut, parut pudar, pori mengecil.
Haaa. Tak caya uolls kene cuba sendiri.KECUT JERAWAT tuuu.. In shaa Allah

Whatsapp
011-21695848
011-21695848

#assalamualaikum
#salamsyawal
#charmsviral
#charmsfoundationmalaysia
#produkhot
#cleanser
#cleansercharms
#skinsolution
#charsmbatucaves


3

Ada customer tanya. Kenapa nama pencuci ni makeup remover? Kiranya dia tak boleh hilangkan minyak/kecutkan jerawat la ye?
Meh nak kobar kan. Specialnya Charms Cleanser & Makeup Remover ni fungsi dia 2 dalam 1. Kalau masa tu dekat muka uollss ade makeup/foundation boleh gunakan sebagai makeup remover. Kalau nak cuci biasa saja2 pun takde masalah. Hasil dia pun 2 dalam 1.
Remove makeup -> muka bersih -> jerawat kecut, parut pudar, pori mengecil.
Haaa. Tak caya uolls kene cuba sendiri.KECUT JERAWAT tuuu.. In shaa Allah

Whatsapp
011-21695848
011-21695848

#assalamualaikum
#salamsyawal
#charmsviral
#charmsfoundationmalaysia
#produkhot
#cleanser
#cleansercharms
#skinsolution
#charsmbatucaves


5

SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/60146086280😘

#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#stokischarms #agenwanted #dropshipwanted


0

SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 D.M 😘😘 #charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia


0

NAK PERGI OPEN HOUSE WEEKEND NI TP BIMBANG MAKEUP CAIR?? 😱😱😱 Nak tahu 1 rahsia tak?

Ada foundation yg bila u olls pakai tgh2 panas pun, takkan nampak bcapuk. Malah makin bpeluh u olls, makin glowing2 gitu muka u olls..! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ˜ Apa lg? semestinyalah ---> CHARMS FOUNDATION..
#solekdanrawat..! 😘😘😘 πŸ‘‰ CHARMS FOUNDATION berfungsi sbg basic foundation / basic make up untuk menutup cela sekaligus merawat masalah kulit (tona tak sekata, kulit kusam, jerawat, jeragat dan whitehead)

KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM FOUNDATION INI SEPERTI KOLAGEN & APPLE STEMCELL BOLEH MEMUDARKAN PARUT2 JERAWAT ANDA!
HARGA?? RM59 SAHAJA DAN MAMPU BERTAHAN HINGGALEBIH 9 BULAN.
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#Charmsfoundationmalaysia
#halalJAKIM
#skinsolution
#assalamualaikum
#dramamonalisa
#moodrepublik


8

NAK PERGI OPEN HOUSE WEEKEND NI TP BIMBANG MAKEUP CAIR?? 😱😱😱 Nak tahu 1 rahsia tak?

Ada foundation yg bila u olls pakai tgh2 panas pun, takkan nampak bcapuk. Malah makin bpeluh u olls, makin glowing2 gitu muka u olls..! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ˜ Apa lg? semestinyalah ---> CHARMS FOUNDATION..
#solekdanrawat..! 😘😘😘 πŸ‘‰ CHARMS FOUNDATION berfungsi sbg basic foundation / basic make up untuk menutup cela sekaligus merawat masalah kulit (tona tak sekata, kulit kusam, jerawat, jeragat dan whitehead)

KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM FOUNDATION INI SEPERTI KOLAGEN & APPLE STEMCELL BOLEH MEMUDARKAN PARUT2 JERAWAT ANDA!
HARGA?? RM59 SAHAJA DAN MAMPU BERTAHAN HINGGALEBIH 9 BULAN.
PENGEDAR DIALU-ALUKAN DISELURUH NEGERI
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#Charmsfoundationmalaysia
#halalJAKIM
#skinsolution
#assalamualaikum
#dramamonalisa
#moodrepublik


6

SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/60179762225/cfm 😘

#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#charmspaka


0

πŸ’‹1 SAPUAN FOUNDATION CHARMS TERKANDUNG 4 KHASIAT YANG BERGANDA- GANDA!😱😱😱
.
🌼MINYAK KELAPA DARA
Mengawal sebum (minyak) di muka supaya x berlebihan. Berminyak sgt muka senang sgt jerawat nak naik tau..
.
🌸MINYAK ZAITUN
Anti tutup pori. Pakai la berejam dr pagi ke malam, pakai la tebal2 pun ❌ akan sumbat liang2 pori di muka.
.
🌼APPLE STEM CELL
Agen pencerah secara semula jadi. Makin lama pakai makin bertahun pakai mmg kulit akan jd cerah dgn selamat & natural. Sbb CHARMS BUKAN DAN TIADA BAHAN KIMIA..
.
🌸KOLAGEN
Menganjalkan kulit, Mengganti sel2 kulit mati kepada yg baru.
.
Klik sini ye sisπŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“²www.wasap.my/60126773083/fdcharms
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife #charmsHalal
#HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested
#charmsviral #charms #charmsmagic
#teambidadaricharms
#charmskapar #charmsmeru
#charmssetiaalam #charmspuncakalam
#charmsklang #bazarpaknil #fattzura


1

SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/60175742418/cfm 😘

#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#kibahcharms #charmskedah #teamcharmsthoiyibah #charmsalorsetar #charmsjitra #charmscodalorsetar #charmsdexandrakedah #charmsviral #charmadexandraalorsetar #charmssolekdanrawat #charmsHalal


0

SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/60175742418/cfm 😘

#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#kibahcharms #charmskedah #teamcharmsthoiyibah #charmsalorsetar #charmsjitra #charmscodalorsetar #charmsdexandrakedah #charmsviral #charmadexandraalorsetar #charmssolekdanrawat #charmsHalal


0

SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/60175742418/cfm 😘

#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#kibahcharms #charmskedah #teamcharmsthoiyibah #charmsalorsetar #charmsjitra #charmscodalorsetar #charmsdexandrakedah #charmsviral #charmadexandraalorsetar #charmssolekdanrawat #charmsHalal


0

β™₯️SET NONA MANIS
.
Apa yg ada dlm set niπŸ‘‡
⏩STARGLOW ⏩FOUNDATION CHARMS .
STARGLOW SCRUB🍊 βœ”οΈMemudarkan parut lekuk.
βœ”οΈMenanggalkan sel-sel kulit mati.
βœ”οΈMenjadikan kulit wajah segar dan sihat.
βœ”οΈMembersihkan kulit wajah secara mendalam.
βœ”οΈMembantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.
βœ”οΈMembantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈTahan sehingga 3bln penggunaan.
.
FOUNDATION CHARMS🌿
Fungsinya..... βœ”οΈMenghaluskan sapuan FOUNDATION pada kulit wajah.
βœ”οΈMencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona tidak sekata,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈMelindungi kulit daripada sinar UV merbahaya dan radikal bebas.
βœ”οΈMesra Solat
βœ”οΈTahan sehingga setahun penggunaan.
.
www.wasap.my/60129286437/SetNonaManis
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife #charmsHalal
#HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested #charmstemerloh #teamiffabeautyshop


0

🌸🌸🌸 TREAPLUS🌸🌸🌸 Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Chewable Tablet : √ Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
√ Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
√ Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
√ Memudarkn parut & jeragat
√ Mengatasi masalah kulit kusam
√ Mengecilkan liang pori
√ Menguatkan kuku & rambut
√ Mensekatakan tona kulit
√ Menaikkan seri wajah √ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
√ Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi √ Bebas Kolagen / Susu, ❎Pengawet, ❎Pewarna

Bahan Kandungan dalam Charms TreaPlus :
- Treabeut
- Rice Ceramide
- Sakura
- Mix Berries
Cara Pengambilan :
- Kemam di bawah lidah 2 biji sehari malam sebelum tidur.😍😍
.
#charmsbest
#charmshalal
#tanpabahanmerkuri
#teamiffabeautyshop
#teammasterleaderiffa
#charmsfoundationmalaysia
#treapluscharms
#solekdanrawat


0

🌸🌸🌸 TREAPLUS🌸🌸🌸 Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Chewable Tablet : √ Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
√ Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
√ Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
√ Memudarkn parut & jeragat
√ Mengatasi masalah kulit kusam
√ Mengecilkan liang pori
√ Menguatkan kuku & rambut
√ Mensekatakan tona kulit
√ Menaikkan seri wajah √ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
√ Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi √ Bebas Kolagen / Susu, ❎Pengawet, ❎Pewarna

Bahan Kandungan dalam Charms TreaPlus :
- Treabeut
- Rice Ceramide
- Sakura
- Mix Berries
Cara Pengambilan :
- Kemam di bawah lidah 2 biji sehari malam sebelum tidur.😍😍
.
#charmsbest
#charmshalal
#tanpabahanmerkuri
#teamiffabeautyshop
#teammasterleaderiffa
#charmsfoundationmalaysia
#treapluscharms
#solekdanrawat


0

🌸🌸🌸 TREAPLUS🌸🌸🌸 Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Chewable Tablet : √ Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
√ Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
√ Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
√ Memudarkn parut & jeragat
√ Mengatasi masalah kulit kusam
√ Mengecilkan liang pori
√ Menguatkan kuku & rambut
√ Mensekatakan tona kulit
√ Menaikkan seri wajah √ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
√ Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi √ Bebas Kolagen / Susu, ❎Pengawet, ❎Pewarna

Bahan Kandungan dalam Charms TreaPlus :
- Treabeut
- Rice Ceramide
- Sakura
- Mix Berries
Cara Pengambilan :
- Kemam di bawah lidah 2 biji sehari malam sebelum tidur.😍😍
.
#charmsbest
#charmshalal
#tanpabahanmerkuri
#teamiffabeautyshop
#teammasterleaderiffa
#charmsfoundationmalaysia
#treapluscharms
#solekdanrawat


0

β™₯️SET NONA MANIS
.
Apa yg ada dlm set niπŸ‘‡
⏩STARGLOW ⏩FOUNDATION CHARMS .
STARGLOW SCRUB🍊 βœ”οΈMemudarkan parut lekuk.
βœ”οΈMenanggalkan sel-sel kulit mati.
βœ”οΈMenjadikan kulit wajah segar dan sihat.
βœ”οΈMembersihkan kulit wajah secara mendalam.
βœ”οΈMembantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.
βœ”οΈMembantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈTahan sehingga 3bln penggunaan.
.
FOUNDATION CHARMS🌿
Fungsinya..... βœ”οΈMenghaluskan sapuan FOUNDATION pada kulit wajah.
βœ”οΈMencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona tidak sekata,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈMelindungi kulit daripada sinar UV merbahaya dan radikal bebas.
βœ”οΈMesra Solat
βœ”οΈTahan sehingga setahun penggunaan.
.
SetNonaManis
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife #charmsHalal
#HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested


0

β™₯️SET NONA MANIS
.
Apa yg ada dlm set niπŸ‘‡
⏩STARGLOW ⏩FOUNDATION CHARMS .
STARGLOW SCRUB🍊 βœ”οΈMemudarkan parut lekuk.
βœ”οΈMenanggalkan sel-sel kulit mati.
βœ”οΈMenjadikan kulit wajah segar dan sihat.
βœ”οΈMembersihkan kulit wajah secara mendalam.
βœ”οΈMembantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.
βœ”οΈMembantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈTahan sehingga 3bln penggunaan.
.
FOUNDATION CHARMS🌿
Fungsinya..... βœ”οΈMenghaluskan sapuan FOUNDATION pada kulit wajah.
βœ”οΈMencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona tidak sekata,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈMelindungi kulit daripada sinar UV merbahaya dan radikal bebas.
βœ”οΈMesra Solat
βœ”οΈTahan sehingga setahun penggunaan.
.
SetNonaManis
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife #charmsHalal
#HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested


0

β™₯️SET NONA MANIS
.
Apa yg ada dlm set niπŸ‘‡
⏩STARGLOW
⏩FOUNDATION CHARMS
.

STARGLOW SCRUB🍊
βœ”οΈMemudarkan parut lekuk.
βœ”οΈMenanggalkan sel-sel kulit mati.
βœ”οΈMenjadikan kulit wajah segar dan sihat.
βœ”οΈMembersihkan kulit wajah secara mendalam.
βœ”οΈMembantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.
βœ”οΈMembantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈTahan sehingga 3bln penggunaan.
.
FOUNDATION CHARMS🌿
Fungsinya.....
βœ”οΈMenghaluskan sapuan FOUNDATION pada kulit wajah.
βœ”οΈMencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona tidak sekata,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈMelindungi kulit daripada sinar UV merbahaya dan radikal bebas.
βœ”οΈMesra Solat
βœ”οΈTahan sehingga setahun penggunaan.
.
www.wasap.my/60194197674/SetNonaManis
[click link di bio]
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife #charmsHalal
#HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested


0

[SHARING IS CARING] - 2 ITEM INI MENYEMPURNAKAN SIANG ! MAKEUP DAN DALAM MASA YG SAMA MERAWAT

Nak tau kenapa dan apa kelebihannya?uols pasti teruja 😍😍😍 Kebiasaannya kita dengar untuk perawatan kulit kena pakai krim malam atau treatment cream yg penggunaannya juga adalah pada waktu malam.. TETAPI..tak ramai sebenarnya yg rajin untuk penjagaan wajah waktu malam..especially mommies yg ada anak2 kecil..betul tak?..dah letih seharian di office..balik rumah berkejar dengan anak2 pulak..tidurkan anak2..kita pun terus bammm..tidur..πŸ’€πŸ’€πŸ’€ So krim malam???jadi pekasam?kadang2 pakai..kadang2 tak ingat..kadang2 malas..hehe..sape mcm ni? πŸ™‹

Jangan risau..setiap masalah mesti ada penyelesaiannya..😍😍😍 jom ikut cara cmπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Charms Foundation (CF) & Hydra Fresh Cream (HFC) merupakan perawatan di waktu siang yg panjang.. Charms Foundation (CF)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ merupakan makeup skincare
βœ”οΈ dalam bentuk matte cream
βœ”οΈ medium - full coverage
βœ”οΈ makeup yg dapat membantu dalam merawat wajah terutamanya di siang hari
βœ”οΈ sesuai utk anda yg nak simple, nak cepat, malas nak pakai night cream malam2..so siang2 pun boleh merawat..😍😍😍
βœ”οΈ mengandungi MINYAK KELAPA DARA & MINYAK ZAITUN

Ramai yg ingat kalau ada minyak2..bertambh minyak la muka kita..TIDAK SAMA SEKALI syg2 ku...Minyak2 tu sbnrnya penuh dgn SERAT & VITAMIN khas utk kulit wajah..Terbukti dlm membantu dlm merawat jerawat & parutnya..dan menjadikan kulit kita bertambah sihat.

Hydra Fresh Cream (HFC)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ dalam bentuk liquid - sangat lembut, wangi dan mudah meresap
βœ”οΈ tiada pengelupasan
βœ”οΈ ada ekstrak aloe vera dan keladi utk memberikan oksigen pada kulit
βœ”οΈ juga mengandungi MINYAK ZAITUN yang tidak akan menyumbatkan pori2 kulit

Jom kite borak2 😘
Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye πŸ‘‡πŸ»
.
☎️ www.wasap.my/60169249003
☎️ www.wasap.my/60169249003
☎️ www.wasap.my/60169249003 =======================
Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni πŸ‘‡
.
.

#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic


0

[SHARING IS CARING] - 2 ITEM INI MENYEMPURNAKAN SIANG DHIA! MAKEUP DAN DALAM MASA YG SAMA MERAWAT

Nak tau kenapa dan apa kelebihannya?uols pasti teruja 😍😍😍 Kebiasaannya kita dengar untuk perawatan kulit kena pakai krim malam atau treatment cream yg penggunaannya juga adalah pada waktu malam.. TETAPI..tak ramai sebenarnya yg rajin untuk penjagaan wajah waktu malam..especially mommies yg ada anak2 kecil..betul tak?..dah letih seharian di office..balik rumah berkejar dengan anak2 pulak..tidurkan anak2..kita pun terus bammm..tidur..πŸ’€πŸ’€πŸ’€ So krim malam???jadi pekasam?kadang2 pakai..kadang2 tak ingat..kadang2 malas..hehe..sape mcm ni? πŸ™‹

Jangan risau..setiap masalah mesti ada penyelesaiannya..😍😍😍 jom ikut cara sue..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Charms Foundation (CF) & Hydra Fresh Cream (HFC) merupakan perawatan di waktu siang yg panjang.. Charms Foundation (CF)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ merupakan makeup skincare
βœ”οΈ dalam bentuk matte cream
βœ”οΈ medium - full coverage
βœ”οΈ makeup yg dapat membantu dalam merawat wajah terutamanya di siang hari
βœ”οΈ sesuai utk anda yg nak simple, nak cepat, malas nak pakai night cream malam2..so siang2 pun boleh merawat..😍😍😍
βœ”οΈ mengandungi MINYAK KELAPA DARA & MINYAK ZAITUN

Ramai yg ingat kalau ada minyak2..bertambh minyak la muka kita..TIDAK SAMA SEKALI syg2 ku...Minyak2 tu sbnrnya penuh dgn SERAT & VITAMIN khas utk kulit wajah..Terbukti dlm membantu dlm merawat jerawat & parutnya..dan menjadikan kulit kita bertambah sihat.

Hydra Fresh Cream (HFC)
~~~~~~~~~~~~~~~~
βœ”οΈ dalam bentuk liquid - sangat lembut, wangi dan mudah meresap
βœ”οΈ tiada pengelupasan
βœ”οΈ ada ekstrak aloe vera dan keladi utk memberikan oksigen pada kulit
βœ”οΈ juga mengandungi MINYAK ZAITUN yang tidak akan menyumbatkan pori2 kulit

Jom kite borak2 😘
Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye πŸ‘‡πŸ»
.
☎️ www.wasap.my/60129808500
☎️ www.wasap.my/60129808500
☎️ www.wasap.my/60129808500 ======================
.
.

#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic


0

β™₯️SET NONA MANIS
.
Apa yg ada dlm set niπŸ‘‡
⏩STARGLOW ⏩FOUNDATION CHARMS .
STARGLOW SCRUB🍊 βœ”οΈMemudarkan parut lekuk.
βœ”οΈMenanggalkan sel-sel kulit mati.
βœ”οΈMenjadikan kulit wajah segar dan sihat.
βœ”οΈMembersihkan kulit wajah secara mendalam.
βœ”οΈMembantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.
βœ”οΈMembantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈTahan sehingga 3bln penggunaan.
.
FOUNDATION CHARMS🌿
Fungsinya..... βœ”οΈMenghaluskan sapuan FOUNDATION pada kulit wajah.
βœ”οΈMencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona tidak sekata,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈMelindungi kulit daripada sinar UV merbahaya dan radikal bebas.
βœ”οΈMesra Solat
βœ”οΈTahan sehingga setahun penggunaan.
.
www.wasap.my/60169517096/SetNonaManis
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife #charmsHalal
#HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested


0

The end of the page