#HasnaaKoOpiHijau

Instagram photos and videos

#umaima#bazaarpaknil#umaimanutricplus#hasnaakoopihijau#umaimabyabbyabadi#umaimakids#umaimatablet#umaimavitglow#motifviral#viral#susukambingumaima#susukambing#susuumaima#instaseleb#teamumaima1234u#produkviral#testimoniumaima#greencoffee#kopihijauabbyabadi#testimoniumaimakids#kopihijau#TopRankRepost#HasnaaKoOpiHijau

Hashtags #HasnaaKoOpiHijau for Instagram

๐Ÿ“UMAIMA FOR ALL๐Ÿ“
Ramai yang minum #SusuKambingUmaima @abby_abadi112 terbukti berkesan pada kesihatan dalaman badan & kecantikan luaran kulit๐Ÿ˜ #DenganIzinANYA๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ”นSenarai harga rangakaian produk @abby_abadi112
.
๐Ÿ“#UmaimaNutriCPlus Rm79.90(650g)
.
๐ŸŒŸ#UmaimaTablet Rm79.90(30biji)
.
๐Ÿ‘ถ๐Ÿป#UmaimaKids Rm45.90(650g)
.
๐Ÿ’–#UmaimaVitGlow Rm89.90(550g)
.
โ˜•๏ธ#HasnaaKoopiHijau Rm150(30sachet)
.
Untuk info lanjut๐Ÿ“ฒWHATSAPP #0102626487 (klik link WS di bio ig)
.
๐Ÿ“ธDM @mumtazresources
.
#umaimakotabharu #umaimakidskotabharu #umaimatabletkotabharu #umaimavitglowkotabharu #sayajualsusukambing @abby_abadi112 #GoatMilk #kids #beauty #healthy #Glowing #flawless #milkboosterumaima #TestimoniUmaima #visitmyig #instashop


0

Assalamua'laikum wrbtโค๏ธ
Selamat hari raya! Eid Mubarak dari kami #stokisumaimakotabharu
.
๐Ÿ’ฅHarga Promosi #UmaimaVitGlow @abby_abadi112 masih lagi rm89.90(550g)
.
๐Ÿ“ฃYang dekat kami #umaimateamrjnurain akan cod ๐Ÿš—๐Ÿ’จ
๐Ÿ‡ฒ
๐Ÿ‡พ
Jauh macam biasa akan pos๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ“ธDM @mumtazresources
๐Ÿ“ธDM @mumtazresources
๐Ÿ“ธDM @mumtazresources
.
๐Ÿ“ฒWS #0102626487๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ“ฒSMS #0102626487๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ“ฒCALL #0102626487๐Ÿ‘Œ
(Klik link no๐Ÿ‘† di bio ig)
.
#umaimabyabbyabadi #umaimakotabharu #umaimakelantan #umaimanutricplus #umaimavitglow #umaimatablet #umaimakids #hasnaakoopihijau #visitmyig #igshop #flawless #health #beauty #glowing #goatmilk #kids #codumaima


0

#TestimoniHasnaaKoOpihijau โ˜•๏ธ๐Ÿƒ
#kopihijauabbyabadi
#HasnaaKoOpihijau
#greencoffee #coffeelover .
.
Alhamdulillah testimoni dari pengguna Hasnaa Kopi Hijau ๐Ÿ’– .
.
โœ”๏ธPeriod lancar!
โœ”๏ธSuka sangat! .
.
Stokis sah Hasnaa Kopi Hijau ๐Ÿ˜Ž
๐Ÿ“ฒ019 2586608 ๐Ÿ“ฒ019 2586608 .
.
#greencoffee #coffeelover #kopihijau #kopihijauabbyabadi #lawas #detox #terbaik


0

#TestimoniHasnaaKoOpihijau โ˜•๏ธ๐Ÿƒ
#kopihijauabbyabadi
#HasnaaKoOpihijau
#greencoffee #coffeelover .
.
Alhamdulillah testimoni dari pengguna Hasnaa Kopi Hijau ๐Ÿ’– .
.
โœ”๏ธBadan rasa ringan
โœ”๏ธTurun berat 4kg! .
.
Stokis sah Hasnaa Kopi Hijau ๐Ÿ˜Ž
๐Ÿ“ฒ019 2586608 ๐Ÿ“ฒ019 2586608 .
.
#greencoffee #coffeelover #kopihijau #kopihijauabbyabadi #lawas #detox #terbaik


0

Sambungan dari post sebelum ni.. Antara manfaat Kopi Hijau ๐Ÿ‘‡ .
.
๐Ÿ’šANTIOXIDANT
Ekstrak biji kopi hijau mempunyai antioksidan yang tinggi kerana kapasiti antioksidan sangat berkaitan dengan asid Chlorogenic, yang merupakan bahan aktif dalam ekstrak kopi hijau.
.
.
Kajian menunjukkan bahawa keupayaan antioksidan kopi hijau lebih tinggi berbanding dengan biji kopi yang dipanggang dan ini adalah satu lagi manfaat kopi hijau. .
.
๐ŸƒHasnaa Kopi Hijau by Abby Abadi ni bukan sahaja sangat sedap.. Malah berkhasiat dan istimewa kerana dicampur dengan ramuan2 hebat seperti kopi hijau, habatussauda, white kidney bean, stevia dan lain2. .
.
#HasnaaKoOpiHijau sangat sesuai dijadikan minuman harian kita disamping menjaga kesihatan agar kekal cergas, bertenaga dan awet muda ๐Ÿ’š๐Ÿ˜‰ .
.
RM150 sahaja!
30 sachet / box
.
๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE uoolllssss!!!! .
.
Any info dan oder๐Ÿ‘‡
@qaseh_ana_bigbox
๐Ÿ“ฒ019 2586608
๐Ÿ“ฒ019 2586608 .
.
#kopihijauabbyabadi #HasnaaKoOpiHijau #kopi #kopihijau #kopidiet
#kopisedap #kopikaw #greencoffee #coffeelovers #coffeeaddict addict #coffee #sedap #sihat #kurus #lawas #sembelit #halalanthoyyiban #produkbumiputera #produkmuslim #murahmeriah #terbaik #instagood #instafamous #igdaily #visitmyig #sayajualonline #umaima


1

Antara manfaat Kopi Hijau ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
.
๐Ÿ’šMENURUNKAN TEKANAN DARAH
.
.
Ekstrak biji kopi hijau telah dimasukkan ke dalam ujian dalam kajian klinikal untuk melihat adakah ia mempunyai kesan ke atas subjek hipertensi ringan dan tekanan darah mereka. Adakah ini salah satu khasiat kopi hijau juga?
.
Mari terus membacaโ€ฆ
.
Subjek dibahagikan kepada 2 kumpulan. Kumpulan A diberikan CGA (asid klorogenik) dari ekstrak kopi hijau. Dan kumpulan B diberi plasebo (suplemen palsu). Tekanan darah dicatatkan sepanjang ujian.
.
Keputusan?โ€ฆ
.
Kumpulan GCA mempunyai hasil yang lebih baik semasa tempoh kajian klinikal. Tekanan darah kumpulan GCA menurun dengan ketara berbanding kumpulan B iaitu plasebo yang diberikan. .
Asid klorogenik dari ekstrak biji kopi hijau berkesan untuk menurunkan tekanan darah dan selamat bagi mereka yang mempunyai tekanan darah tinggi. .
.
๐Ÿ’šMENINGKATKAN MOOD DAN KOGNISI

Kafein didokumenkan dengan banyak maklumat melalui kajian klinikal yang ia dapat membantu meningkatkan mood dan fungsi kognitif. Tetapi adakah kopi hijau mempunyai manfaat ini?
.
Dalam kajian yang melibatkan orang dewasa yang sihat, asid klorogenik yang terdapat dalam kopi hijau dapat meningkatkan mood apabila dipasangkan dengan sumber kafein seperti dari kopi. Kopi hijau juga mengandungi kafein. Asid klorogenik + kafein dapat membantu meningkatkan mood.
.
Bagi fungsi kognitif, asid klorogenik nampaknya tidak mempunyai kesan jika diambil secara bersendirian. Walau bagaimanapun, diambil secara sintaktik dengan kafein, ia juga boleh membantu melindungi fungsi kognitif otak.
.
.
Bersambung.... .
.
#kopihijauabbyabadi #HasnaaKoOpiHijau #kopi #kopihijau #kopidiet
#kopisedap #kopikaw #greencoffee #coffeelovers #coffeeaddict addict #coffee #sedap #sihat #kurus #lawas #sembelit #halalanthoyyiban #produkbumiputera #produkmuslim #murahmeriah #terbaik #instagood #instafamous #igdaily #visitmyig #sayajualonline #umaima


2

Antara Manfaat Kopi Hijau ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
.
๐Ÿ’šPELANGSING BADAN
.
.
Dalam percubaan klinikal yang melibatkan 64 wanita berat badan berlebihan, selepas 8 minggu pelaksanaan ekstrak kopi hijau, para peserta dapat menurunkan berat badan, mengurangkan indeks jisim lemak dan badan, dan pinggang ke nisbah lilitan.
.
Wanita terbahagi kepada dua kumpulan. Satu kumpulan diberi ekstrak kopi hijau, dan satu lagi kumpulan diberi plasebo (suplemen palsu). Kedua-dua kumpulan diberi diet yang sama untuk diikuti.
.
Kumpulan yang dibekalkan dengan kopi hijau lebih efektif dalam menurunkan berat badan berbanding dengan kumpulan yang diberi plasebo.
.
Berdasarkan kajian ini, terbukti secara klinikal bahawa ekstrak biji kopi hijau adalah cara yang wajar untuk membantu mengawal berat badan.
.
. ๐Ÿ’šMEMBANTU MENGAWAL GUSI DARIPADA ROSAK
.
Menariknya, kajian yang dilakukan baru-baru ini pada bulan Mei 2017, percubaan untuk kawalan rawak bakteria streptococcus mutans colony melalui ekstrak kopi hijau. Bakteria tersebut adalah daripada kumpulan โ€œStrepโ€. Jika bunyi streptococcus tidak cukup menakutkan, apa yang anda patut tahu ialah bakteria ini merupakan penyumbang utama kepada kerosakan gigi.
.
Hasil kajian klinikal menggalakkan dan kopi hijau dapat mengurangkan koloni streptokokus mutans di mulut anda apabila di kumur. Ia adalah herba alternatif yang sangat efektif dan setanding dengan pencuci mulut CHX (ubat kumur anti bakteria yang doktor gigi menetapkan untuk merawat penyakit gusi).
.
.
Bersambung.... .
.
#kopihijauabbyabadi #HasnaaKoOpiHijau #kopi #kopihijau #kopidiet
#kopisedap #kopikaw #greencoffee #coffeelovers #coffeeaddict addict #coffee #sedap #sihat #kurus #lawas #sembelit #halalanthoyyiban #produkbumiputera #produkmuslim #murahmeriah #terbaik #instagood #instafamous #igdaily #visitmyig #sayajualonline #umaima


2

Apa itu kopi hijau?
.
Kopi hijau adalah suplemen yang popular kerana ia membantu mengurangkan berat badan yang berlebihan
.
Bahan aktif yang bertanggungjawab untuk mengurangkan berat badan dipanggil asid chlorogenic. Ekstrak kopi hijau kaya dengan asid klorogenik dan teknologi masa sekarang dapat mengekstrak asid chlorogenik daripada kopi hijau untuk mendapatkan patinya.
.
Kopi biasanya dipanggang dan hasilnya ia berwarna coklat selepas dipanggang. Kopi secara semula jadi berwarna hijau sebelum proses pemanggangan. Hijau adalah warna asli biji kopi.
.
Membandingkan kopi hijau dengan kopi yang dipanggang, kopi panggang memang merasa lebih sedap apabila diminum. Malangnya apabila dipanggang, biji kopi kehilangan asid klorogeniknya. Jadi itulah sebabnya kopi hijau adalah pilihan yang lebih baik jika anda ingin menurunkan berat badan.
.
Selain keupayaan untuk bantu proses pelangsingan badan, banyak lagi manfaat yang ada pada kopi hijau ni! .
Akan di share pada next post! Stay tuneeee ๐Ÿ’š๐Ÿ’š .
.
#kopihijauabbyabadi
#HasnaaKoOpihijau
#kopihijau #kopi
#greencoffee
#coffee
#coffeelovers
#coffeeaddict
#sedap
#kopidiet
#umaima


2

Repost from @umaimabestgiler @TopRankRepost #TopRankRepost .
Assalamualaikum
Morning ๐Ÿ’•
Jom jom...
Kawan2 yg nak beli produk
.
@abby_abadi112 @syuhadakasihabadi @hasnaa_koopihijau
.
Meh whatsApp saya
STOKIS UMAIMA
019-2804225
.
Boleh juga dapatkan dari ejen #umaimateamros
@yasmeennad
@byna_technology
@nisa.zai_shoppe
.
Dropship:
@uswah_umaima
.
Hasnaa Kopi Hijau RM150 sm
Vita Glow RM89.90 sm
Tablet Umaima RM79.90 sm
Susu Umaima RM79.90 sm
Umaima Kids RM45.90 sm
.
#umaima
#umaimakids
#HasnaaKoopiHijau
#TabletUmaima
#vitaglow
#umaimanutricplus
#bazarpaknil #kedaionline #umaimabyabbyabadi


7

.
.
๐Ÿ’šAntara Manfaat Utama Hasnaa KoOpi Hijau .
.
โ˜•๏ธKaya Anti-Oksidan
Kopi hijau sangat kaya dgn antioksidan yang berguna untuk mengurangi efek kerosakan sel akibat dari radikal bebas dalam tubuh kita. .
.
#HasnaaKoOpiHijau bukan ajer melawaskan.. Mengenyangkan malah membuat kita kelihatan awet muda ๐Ÿ˜‰
.
.
BEST ke BEST?? ๐Ÿ˜˜
Sekotak RM150 ajurrr!
30 sachet/box ๐Ÿ“ฎFREE Postage chuollss ๐Ÿ˜ฑ .
.
@qaseh_ana_bigbox
๐Ÿ“ฒ019 2586608 .
.
#kopisedap #kopisihat #kopihijau #kopidiet #reducecolestrol #awetmuda #lawas #sembelit #coffeelover #greencoffee #coffee #halalanthoyyiban #kopi #kopihijauabbyabadi #umaima #best #sihat #cergas #diabetes #produkmuslim #produkmalaysia #murahmeriah


1

Jommmm. Dapatkan segera #HasnaaKoOpihijau selagi stok masih ada ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ’ตRM 150 SHJ !! ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE UOLLSSS ๐Ÿ˜˜
30 sachet/box .
.
@qaseh_ana_bigbox
๐Ÿ“ฒ019 2586608 ๐Ÿ“ฒ019 2586608 .
.
#coffeelovers #kopihijau #kopihijauabbyabadi #greencoffee #coffee #halalanthoyyiban #terbaik #best


0

Serius cakap kopi hijau ni memang sedap! Rasa lain dari yang lain.. Tak macam kopi biasa ๐Ÿ˜‰
.
.
Paling most wanted nak2 lagi time lepas raya macam sekarang ni ๐Ÿ˜…
.
.
Bila makan terlebih je dah tak perlu risau lagii hehe.. Minum 1 or 2 sachet sehari pastu tengok lah dia punya flush macam mana! Cengginiii haaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Perut rasa lega dan badan rasa ringan! Angin sume keluar.. Tak caya meh laa pinang sekotak.. Pastu kompom nak repeat berkotak2 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ .
.
#HasnaaKoOpiHijau ๐Ÿ’ต RM150
๐Ÿ“ฎFREE Postage!
30 sachet/box .
.
@qaseh_ana_bigbox
๐Ÿ“ฒ019 2586608
.
OR
.
KLIK LINK DI BIO ๐Ÿ‘† untuk whatsapp.. lebih pantas dan mudah!! ๐Ÿ˜‰ .
.
#HasnaaKoOpiHijau #kopihijauabbyabadi #kopi #kopihijau #kopidiet
#pencintakopi
#halalanthoyyiban
#produktempatan #produkmuslim #terbaik #lawas #buangangin #diet #sembelit #sihat #cergas #kurus #greencoffee #coffeeaddict #coffee #coffeelovers #sedap #sayajualonline #bazaarpaknil #instagood #instafamous #igdaily #visitmyig #murahmeriah #umaima


2

Assalamualaikum โค๏ธ
.
Hari terakhir sebelum Raya.. Butik Online kita buka ye hari ni ๐Ÿ˜
.
Dari kul 9am hingga 5pm ๐Ÿ˜˜
.
Semua produk ada stok
#Umaima
#UmaimaKids
#UmaimaTablet
#UmaimaVitglow
#HasnaaKoopiHijau
#TudungBawangAbbyAbadi
#TshirtDakwahDanish
#TudungAdania (terhad)
#JubahKernaDIA
#TudungZahraa'
#StokinSilvyAbbyAbadi .
Jemput dtg yg berdekatan,
di sekitar Melawati Kemensah ye ๐Ÿ˜‡
Whatspp utk Sy sharekan lokasinya. Untuk sebarang pertanyaan atau urusan pun, buleh whatspp ye. Click terus je kt bio IG kita, akan terus ke whattspp kita ye .
Nak order online pun buleh, tapi pos, akan sampai lepas seminggu raya ye . Takpe je kan? Raya kan sebulan hehe ๐Ÿ™Š
.
Jemput tau ๐Ÿ˜˜
No 13 Persiaran Kontur
Taman Kontur Kemensah
Hulu Kelang
68000 Ampang Selangor
Hotline: 0193595121


5

Repost from @winaz_beautynhealth @TopRankRepost #TopRankRepost Assalamualaikum korang ..Lama tak bersiaran ,ada je ,umaima pun jalan je cuma tak update je ..hihi ..korang mesti tertunggu2 kan?ke tak ni? ๐Ÿ˜Ž.. So,mana2 yang nak order Umaima meh order sekarang k ..syukran kepada yang sudi bermuamalat ngn kak Winaz k.๐Ÿ˜˜๐Ÿ’– ..korang memang awesome ๐Ÿ‘๐Ÿป.. Stokis #umaima #hasnaakoopihijau kl..jom watsap winaz untuk sebarang pembelian dan pertanyaan ..#hulukelang #ampangpoint #bukit antarabangsa #keramat #setiawangsa #keramat #tamanmelawati #tamanpermata #wangsamaju #wangsamelawati#posseluruhmalaysia 019 236 5249 charge cod rm5


4

Repost from @umaima1234u @TopRankRepost #TopRankRepost Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


8

Repost from @umaima_eveusun @TopRankRepost #TopRankRepost Hasnaa Ko.Opi Hijau by @abby_abadi112
.
Produk Hasnaa koopi Hijau kami berbeza dengan produk lain di pasaran kerana Hasnaa Koopi Hijau adalah biji kopi hijau tanpa campuran bahan kimia.
.
Antara ramuan Hasnaa Koopi Hijau:
.
๐ŸƒKopi Hijau Colombia / Green Coffee Colombia
๐ŸƒHabbatus sauda / Black Seed
๐ŸƒStevia
๐ŸƒKrimer bukan tenusu
๐ŸƒSirap Glukosa
๐ŸƒMinyak Isirung Kelapa Sawit
๐ŸƒNatrium
๐ŸƒKaseinat (protein susu)
๐ŸƒEkstrak Nanas / Pineapple Extract
๐ŸƒEkstrak Ginkgo / Ginkgo Extract
๐ŸƒGarcinia Cambogia
๐ŸƒEkstrak Teh Hijau / Green Tea Extract
๐ŸƒEkstrak Aloe Vera / Aloe Vera Extract
๐ŸƒWhite Kidney Bean
๐ŸƒEkstrak Citrus / Citrus Extact
.
Nikmatilah Hasnaa KoOpi Hijau anda hari ini ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak order?
Whatsapp admin 0173630412
.
#HasnaaKoOpiHijau #kopi #kopihijau #greencoffee #coffeelover #coffee #kopihijauabbyabadi #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #Gombak #KualaLumpur #bazaarpaknil #sayajualonline #AbbyAbadi #sihat #minumankesihatan


2

.
๐Ÿ˜ Manfaat Hasnaa Ko.Opi Hijau ๐Ÿ’š .
.
1. Kaya Anti-Oksidan
Kopi hijau sangat kaya dgn antioksidan yang berguna untuk mengurangi efek kerosakan sel akibat dari radikal bebas dalam tubuh kita.
.
2. Meningkatkan Metabolisme
Kandungan Asam klorogenik yang terdapat di dalamnya mampu meningkatkan Basal Metabolic Rate (BMR) dalam tubuh sehingga mampu meminimalkan pelepasan glukosa berlebihan dari hati ke dalam darah. Kandungan ini juga mampu meningkatkan kemampuan pembakaran lemak oleh tubuh.
.
3. Membantu Membakar lemak Ekstra
Kandungan nutrisi dan mineral dalam kopi hijau mampu menjaga kadar nutrisi dalam tubuh kita. Hal ini juga membuat tubuh dapat membakar lemak dan kalori yang tidak diinginkan dengan cepat.
.
4. Mengurangkan Rasa Lapar
Kopi dikenal sebagai penekan nafsu makan yang sangat efektif, sehingga Anda mampu mengawal keinginan makan berlebihan.
.
5. Mengatasi Diabetes
Ekstrak biji kopi hijau juga disebut mampu menurunkan kadar gula yang tinggi dalam aliran darah kita.
.
6. Mencegah dan Mengurangi Kolesterol
Salah satu penelitian menunjukkan bahwa kopi hijau dapat mencegah dan mengurangi kolesterol.
.
7. Memperlambat Penuaan
Kandungan Gamma-aminobutyric Acid (GABA), Teofilin, epigallocatechin gallate, dll dikenal mampu kesehatan kulit, memperlambat penuaan dan mencegah kedutan.
.
Produk Hasna Koopi Hijau kami berbeza dgn produk lain di pasaran, kerana Hasna Koopi Hijau kami adalah biji kopi hijau tanpa campuran bahan kimia, ditambah dgn khasiat habbatus sauda & stevia serta beberapa herba lain utk membantu memberi kesan yg lebih hebat & cepat #HasnaaKoopiHijau ๐Ÿ’š .
.
PM/WASAP
โ˜Ž๏ธ 011-11324548
#hasnaakoopihijauterengganu
#kopihijauterengganu


0

Repost from @umaima1234u @TopRankRepost #TopRankRepost Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli dan strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 1-2 kali sehari namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Parade, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


9

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli dan strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 1-2 kali sehari namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Parade, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


3

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


3

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


2

Assalamualaikum โค๏ธ
.
Ahad terakhir sebelum Raya.. Butik Online kita buka ye hari ni ๐Ÿ˜
.
Dari kul 9am hingga 5pm ๐Ÿ˜˜
.
Semua produk ada stok
#Umaima
#UmaimaKids
#UmaimaTablet
#UmaimaVitglow
#HasnaaKoopiHijau
#TudungBawangAbbyAbadi
#TshirtDakwahDanish
#TudungAdania (terhad)
#JubahKernaDIA
#TudungZahraa'
#StokinSilvyAbbyAbadi .
Jemput dtg yg berdekatan,
di sekitar Melawati Kemensah ye ๐Ÿ˜‡
Whatspp utk Sy sharekan lokasinya. Untuk sebarang pertanyaan atau urusan pun, buleh whatspp ye. Click terus je kt bio IG kita, akan terus ke whattspp kita ye .
Nak order online pun buleh, tapi pos, akan sampai lepas seminggu raya ye . Takpe je kan? Raya kan sebulan hehe ๐Ÿ™Š
.
Jemput tau ๐Ÿ˜˜


56

Repost from @wadihahabdhamid @TopRankRepost #TopRankRepost Ini cerita last week ni. Pepagi sabtu lepas kita restock umaima kids asli.
Alhamdulillah. Terima kasih Allah. Terima kasih mak2, mama2, ibu2, ummi2 yg bijak diluar sana yg memilih umaima kids utk anak2.
Nak tau khasiat umaima kids? ๐Ÿคฉ
.
Umaimakids dirumus khas untuk: โœ”๏ธ Meningkatkan EQ & IQ kanak-kanak.
โœ”๏ธ Membekalkan nutrien yang cukup dalam tubuh.
โœ”๏ธ Kalsium untuk menguatkan tulang & gigi.
โœ”๏ธ Membantu sistem penghadaman.
.
Sesuai untuk
๐Ÿ‘ค Anak berusia 1 tahun ke atas
๐Ÿ‘ค Ibu menyusu & berpantang
๐Ÿ‘ค Pelajar
๐Ÿ‘ค Ibu hamil
๐Ÿ‘ค Orang dewasa
๐Ÿ‘ค Warga emas
.
Berminat utk dapatkan?? Meh contact saya.

COD SEKITAR โ–  BT CAVES โ—พ๏ธUIA โ—พ๏ธ TMN MELATI โ–  PINGGIRAN BT CAVES โ– PRIMA SRI GOMBAK โ–  SRI GOMBAK โ–  SELAYANG BARU โ–  SELAYANG INDAH โ– SELAYANG PRIMA โ–  SELAYANG MUTIARA. โ—พ๏ธLRT MASJID JAMEK โ—พ๏ธLRT GOMBAK. โ—พ๏ธKL SENTRAL. POS seluruh Malaysia. Agen sah #umaimanutricplus #tablet #vitglow #kidsaslidanstrawberry & #hasnaakoopihijau. 011. 2706. 8335 (wadihah) . .
#Repost @abby_abadi112
ใƒปใƒปใƒป
Repost from @tyah.garage @TopRankRepost #TopRankRepost #Umaima #CantikDariHati #UmaimaTeamTyah #TeamTyah ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Salam Ramadhan Wadi ๐Ÿ˜‰
Wadi restock harini
Umaima kids
Kite beraya skali tadi hahahha ๐Ÿ™
Takut tak sempat jumpa sebelum raya
Terima kasih wadi selalu rajin
Walaupun tgh bizi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Eh lupa....
Wadi beli sekali #kukiskaktia
Hihi terima kasih byk2 wadi
Selamat menjamu selera la ye
Malam nnt komfem habis tu ๐Ÿ˜‚
.
Korang boleh daptkan Umaima dgn wadihah ok
Follow rapat2 ig
@wadihahabdhamid
@wadihahabdhamid
@wadihahabdhamid .
Tq wadiiiiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜


5

Umaima Tablet mudah dibawa kemana sahaja tanpa membebankan anda. Kesan 5 X ganda.
.
#testimoniumamatablet
.
Kandungan:
โ€ข Pati susu kambing
โ€ข Berry Stemcell
โ€ข Apple stemcell
โ€ข Pati strawberry stemcell
โ€ข Pati marine collagen
โ€ข Vitamin C
โ€ข Vitamin E
โ€ข Pati gluthathione
โ€ข Serbuk mutiara
.
Kebaikan:
โ€ข Menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
โ€ข Melicinkan wajah
โ€ข Memutihkan seluruh badan
โ€ข Menyeimbangkan berat badan
โ€ข Merawat jerawat dari dalam dan luar
โ€ข Mencantikkan bentuk badan
โ€ข Menaikkan seri wajah
โ€ข Awet muda
โ€ข Menghilangkan jeragat
โ€ข Memudarkan parut2 hitam
โ€ข Seimbangkan berat badan
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Umaima Tablet mudah dibawa kemana sahaja tanpa membebankan anda. Kesan 5 X ganda.
.
#testimoniumamatablet
.
Kandungan:
โ€ข Pati susu kambing
โ€ข Berry Stemcell
โ€ข Apple stemcell
โ€ข Pati strawberry stemcell
โ€ข Pati marine collagen
โ€ข Vitamin C
โ€ข Vitamin E
โ€ข Pati gluthathione
โ€ข Serbuk mutiara
.
Kebaikan:
โ€ข Menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
โ€ข Melicinkan wajah
โ€ข Memutihkan seluruh badan
โ€ข Menyeimbangkan berat badan
โ€ข Merawat jerawat dari dalam dan luar
โ€ข Mencantikkan bentuk badan
โ€ข Menaikkan seri wajah
โ€ข Awet muda
โ€ข Menghilangkan jeragat
โ€ข Memudarkan parut2 hitam
โ€ข Seimbangkan berat badan
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Umaima Tablet mudah dibawa kemana sahaja tanpa membebankan anda. Kesan 5 X ganda.
.
#testimoniumamatablet
.
Kandungan:
โ€ข Pati susu kambing
โ€ข Berry Stemcell
โ€ข Apple stemcell
โ€ข Pati strawberry stemcell
โ€ข Pati marine collagen
โ€ข Vitamin C
โ€ข Vitamin E
โ€ข Pati gluthathione
โ€ข Serbuk mutiara
.
Kebaikan:
โ€ข Menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
โ€ข Melicinkan wajah
โ€ข Memutihkan seluruh badan
โ€ข Menyeimbangkan berat badan
โ€ข Merawat jerawat dari dalam dan luar
โ€ข Mencantikkan bentuk badan
โ€ข Menaikkan seri wajah
โ€ข Awet muda
โ€ข Menghilangkan jeragat
โ€ข Memudarkan parut2 hitam
โ€ข Seimbangkan berat badan
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Repost from @umaima1234u @TopRankRepost #TopRankRepost Umaima Vitglow ialah susu kambing + Stemcell Tomato Putih + stemcell apple hijau + stemcell berry + 15 makanan sunnah. Terbaik untuk kulit serta membantu menyerlahkan kecantikan dalaman
.
#testimoniumaimavitglow
.
.
Kebaikan Umaima Vitglow:
.
โ€ข Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
โ€ข Menjadikan kulit glowing secara natural
โ€ข Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
โ€ข Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
โ€ข Mengecilkan liang roma
โ€ข Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
โ€ข Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
โ€ข Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


11

Repost from @umaima_eveusun @TopRankRepost #TopRankRepost Hasnaa Ko.Opi Hijau by @abby_abadi112
.
Produk Hasnaa koopi Hijau kami berbeza dengan produk lain di pasaran kerana Hasnaa Koopi Hijau adalah biji kopi hijau tanpa campuran bahan kimia.
.
Antara ramuan Hasnaa Koopi Hijau:
.
๐ŸƒKopi Hijau Colombia / Green Coffee Colombia
๐ŸƒHabbatus sauda / Black Seed
๐ŸƒStevia
๐ŸƒKrimer bukan tenusu
๐ŸƒSirap Glukosa
๐ŸƒMinyak Isirung Kelapa Sawit
๐ŸƒNatrium
๐ŸƒKaseinat (protein susu)
๐ŸƒEkstrak Nanas / Pineapple Extract
๐ŸƒEkstrak Ginkgo / Ginkgo Extract
๐ŸƒGarcinia Cambogia
๐ŸƒEkstrak Teh Hijau / Green Tea Extract
๐ŸƒEkstrak Aloe Vera / Aloe Vera Extract
๐ŸƒWhite Kidney Bean
๐ŸƒEkstrak Citrus / Citrus Extact
.
Nikmatilah Hasnaa KoOpi Hijau anda hari ini ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak order?
Whatsapp admin 0173630412
.
#HasnaaKoOpiHijau #kopi #kopihijau #greencoffee #coffeelover #coffee #kopihijauabbyabadi #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #Gombak #KualaLumpur #bazaarpaknil #sayajualonline #AbbyAbadi #sihat #minumankesihatan


5

Umaima Vitglow ialah susu kambing + Stemcell Tomato Putih + stemcell apple hijau + stemcell berry + 15 makanan sunnah. Terbaik untuk kulit serta membantu menyerlahkan kecantikan dalaman
.
#testimoniumaimavitglow
.
.
Kebaikan Umaima Vitglow:
.
โ€ข Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
โ€ข Menjadikan kulit glowing secara natural
โ€ข Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
โ€ข Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
โ€ข Mengecilkan liang roma
โ€ข Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
โ€ข Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
โ€ข Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Umaima Vitglow ialah susu kambing + Stemcell Tomato Putih + stemcell apple hijau + stemcell berry + 15 makanan sunnah. Terbaik untuk kulit serta membantu menyerlahkan kecantikan dalaman
.
#testimoniumaimavitglow
.
.
Kebaikan Umaima Vitglow:
.
โ€ข Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
โ€ข Menjadikan kulit glowing secara natural
โ€ข Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
โ€ข Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
โ€ข Mengecilkan liang roma
โ€ข Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
โ€ข Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
โ€ข Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Umaima Vitglow ialah susu kambing + Stemcell Tomato Putih + stemcell apple hijau + stemcell berry + 15 makanan sunnah. Terbaik untuk kulit serta membantu menyerlahkan kecantikan dalaman
.
#testimoniumaimavitglow
.
.
Kebaikan Umaima Vitglow:
.
โ€ข Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
โ€ข Menjadikan kulit glowing secara natural
โ€ข Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
โ€ข Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
โ€ข Mengecilkan liang roma
โ€ข Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
โ€ข Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
โ€ข Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Umaima Vitglow ialah susu kambing + Stemcell Tomato Putih + stemcell apple hijau + stemcell berry + 15 makanan sunnah. Terbaik untuk kulit serta membantu menyerlahkan kecantikan dalaman
.
#testimoniumaimavitglow
.
.
Kebaikan Umaima Vitglow:
.
โ€ข Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
โ€ข Menjadikan kulit glowing secara natural
โ€ข Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
โ€ข Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
โ€ข Mengecilkan liang roma
โ€ข Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
โ€ข Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
โ€ข Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Umaima Vitglow ialah susu kambing + Stemcell Tomato Putih + stemcell apple hijau + stemcell berry + 15 makanan sunnah. Terbaik untuk kulit serta membantu menyerlahkan kecantikan dalaman
.
#testimoniumaimavitglow
.
.
Kebaikan Umaima Vitglow:
.
โ€ข Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
โ€ข Menjadikan kulit glowing secara natural
โ€ข Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
โ€ข Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
โ€ข Mengecilkan liang roma
โ€ข Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
โ€ข Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
โ€ข Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Repost from @umaima1234u @TopRankRepost #TopRankRepost Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


9

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


2

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Terima Kasih daun keladi โค๏ธ
Pada Adik Kakak yg cantik2 ni
Lain kali dtg lagi hehe ๐Ÿค—๐Ÿ˜‡
.
Jangan lupa selfierina tau
Bila pakai tudung/jubah kita ๐Ÿ˜
.
Yg berminat nk beli
#JubahKernaDIA
#TudungZahraa'
#TudungBawangAbbyAbadi
#Umaima
#UmaimaKids
#UmaimaTablet
#UmaimaVitglow
#HasnaaKoopiHijau .
Jemput click terus di bio IG Sy
Terus ke whatspp Sy ye
0193595121
0193595121
0193595121 .
Utk bulan Ramadhan, waktu beroperasi dari kul 9am hingga 5pm sahaja ye. Minggu ni setiap hari. Malam je tutup sbb ada kerja lain ๐Ÿ™Š
Harap maklum ye.


1

Susu Umaima Kids, susu kambing tanpa bau hamis diperkaya dengan 15 makanan sunnah. Terdapat 2 perisa iaitu asli atau strawberry. Sesuai diminum oleh kanak2 dari umur 1 tahun keatas & juga orang dewasa.
.
#testimoniumaimakids
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Cukup untuk keperluan sebulan. Boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm45.90 postage rm9
2 kotak rm91.80 postage rm15
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


3

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


2

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


1

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


0

Susu Umaima Nutri C Plus, susu kambing tanpa bau hamis + 26 makanan sunnah. Perisa strawberry. Sesuai diminum seisi keluarga tua & muda, lelaki & wanita dari umur 15 tahun keatas. Sangat bagus diminum oleh wanita hamil serta menyusukan anak.
.
#testimoniumaima
.
Sekotak 650gm. 2 scoop dibancuh dgn 200ml air 2 kali sehari. Namun boleh disesuaikan mengikut citarasa & keperluan masing-masing.
.
1 kotak rm79.90 postage rm9(sm)/rm15(ss)
Beli 2 kotak free 1 shaker.
.
Untuk order atau register agent
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwhatsapp 018-2888 650
.
(Klik jer link kat profile @umaima1234u โ˜บ๏ธ)
.
.
Exclusive by Abby Abadi:
.
๐Ÿ”ดTudung Bawangโ–ช๏ธ1 rm35.00/3 rm100.00
๐Ÿ”ดUmaima Nutri C Plusโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Tabletโ–ช๏ธRM79.90
๐Ÿ”ดUmaima Vitglowโ–ช๏ธRM120.00 (promosi rm89.90)
๐Ÿ”ดUmaima Kids Asliโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดUmaima Kids Strawberryโ–ช๏ธRM45.90
๐Ÿ”ดHasnaa Koopi Hijauโ–ช๏ธRM150.00
.
.
POSTAGE: seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
WALK-IN: Lot L3-20 Level 3, Star Avenue Lifestyle Mall, Subang Bestari. (Dibuka setiap hari 10pg-10mlm) Credit Card diterima
.
COD ๐Ÿ“Mon-Fri: Subang Bestari, Denai Alam, Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, Subang Jaya, Paya Jaras Sungai Buluh, Mutiara Damansara, Bandar Utama,
COD ๐Ÿ“Sat-Sun: Datuk Keramat, KLCC, Kg Baru, Setiawangsa, Wangsa Maju & kawasan sekitar
.
.
.
#teamumaima1234u
โ™ฆ๏ธDAMANSARA DAMAI, SELANGOR
@umaima_damansaradamai Mira 016-281 4882
โ™ฆ๏ธKELANA JAYA, SELANGOR
@umaima_kelanajaya Nurul 019-838 4359
โ™ฆ๏ธSKUDAI, JOHOR
@umaima_skudai Habibah 016-470 8976
โ™ฆ๏ธKAJANG, SELANGOR
@nrlshklla Shakilla 017-293 2959
.
.
.
#instaseleb #umaimanutricplus #produkviral #umaima #susuumaima #umaimakids #umaimabyabbyabadi #susukambing #susukambingumaima #umaimatablet #umaimavitglow #hasnaakoopihijau #bazaarpaknil #viral #motifviral


2