#Kesanterbaik

Instagram photos and videos

#kesanterbaik#nosideeffects#trustedseller#promosi#nodoutaboutit#putihsemulajadi#putihbersih#cerahsekata#ayupetra#jomcantiksama2#vitamins#jamutradisional#viral#cantiksemulajadi#putihgebu#kingofvitaminbyumietuyut#sugarbearhairterbaik#teamsugarbabes#vitaminviral#produkviral#vitaminc#jamudara#herbaasli#kingofvitamin

Hashtags #Kesanterbaik for Instagram

A : Seberapa Kuatkah anda?
B : Nelayan lain kapalnya yg berlabuh ke pulau ini, tapi kalo Saya pulau ini yg harus berlabuh ke kapal saya.
A : Wooooow ,๐Ÿ˜ฎ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‡๐ŸŽ‡๐ŸŽ‡๐ŸŽ‡
Perkenalkan inilah boatman terbaik Di Teluk Santong. Namanya Bang Toyib (Panggilan Istrinya) karena kalo sudah di laut katanya jarang pulang ๐Ÿ˜…โœŒ๏ธ.
Terlihat pendiam tapi kalo sudah bercanda sekali ngomong dibuat terbahak ๐Ÿ˜‚ dan yg paling penting boatman yg satu ini sangat bertanggung jawab. Pernah berenang mengejar boatnya yg hanyut terbawa arus dan ombak, diatasnya ada penumpang. padahal boatnya sudah sangat jauh meninggalkannya tapi hebatnya dia bisa mengejarnya dengan rintangan ombak dan di laut yg sangat dalam dengan bantuan 2 botol minuman ukuran 1 1/2 liter sebagai pelambung. Selain itu, pada camping kemarin boatnya yg cukup besar terdampar di pasir yg bisa dibilang cukup jauh dari air laut. Dan itu yg membuat kami cukup lama berdiam diri di Gili Lampe (nama Gili tempat kami berkemah). Namun berkat kegigihan dan kekuatannya, boat itu bisa kembali terapung ke tengah laut. Warbiasaah memang boatman satu ini ๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
Kalo km gak percaya, bisa langsung kesini #visitteluksantong dan membuktikannya sendiri ๐Ÿ‘.
#kesanterbaik #ceritakami


0

Kecantikan dn wanita tak dapst dipisahkn...
Masala kulit kusam dn sensitif selesai jika amalkn 2 suppliment terbaik๐Ÿ‘Shaklee.

#setcantikshaklee
#kesanterbaik
#vitC&esp

Azie
01133053015


0

Oh look at that โœจ
Isn't it look sweet ๐Ÿ˜
You could also get free gift even beli 1 btol je โœ”๏ธ Bagi yang belum tau lagi, SugarBearHair nie ada botol besar dngn botol kecil. Yang mcm korang nampak dalam gambar. SBH yg kita jual nie 100โ€ฐ original tau,kite tak ambik yang tak ori โŒ
Ha yang belum grab SBH korang tu mari la grab dngn sis, serius buyer di luar sana terus pm sya
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
โŒKalau nak kna blas cpt NO DMโŒ
Jangan malu
Jangan segan
Segan silu akhirnya rugi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #teamsugarbabes #sugarbearhair #sugarbearhairterbaik #sugarbearhairotiginal #nofake #nodoutaboutit #nosideeffects #sugarbearhairmalaysia #agentsahsugarbearhairmalaysia #originalbrand #trustedseller #rambutcantik #rambutsihat #rambutlebat #rambutlawa #atasirambutgugur #amalkansugarbearhair #kesanterbaik


0

VIT C GLUTA SERUM
MASIH DALAM HARGA PROMOSI
100% ORIGINAL
HARGA PROMOSI RM25
HARGA ASAL RM30

SERIOUS BUYER TERUS PM
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097

#vitcglutaserum #serumterbaik #serumberkesan #kesanterbaik #original #originalbrand #nodoutaboutit #nosideeffects #beautyprodukbychloe


0

For yang muslim jangan risau. Product nie halal,takde bahanยฒ yang terlarang sebab semua bahan yang digunakan adalah herbaยฒ. โœจ

Nak tau lebih lanjut terus pm
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097

#sanenangterbaik #sanenangsabah #sanenangmalaysia #sanenangoriginal #originalbrand #kesanterbaik #jomcantiksama2 #nodoutaboutit #nosideeffects


0

Barang customer dah sampai โœจโœจ
Terima kasih support sis ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Serius buyer trus pm sis
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097

#sanenangterbaik #sanenangsabah #sanenangmalaysia #kesanterbaik #nodoutaboutit #nosideeffects #jomcantiksama2


0

Terima kasih beli dengan sis โœจ
Thanks for your support ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Serius buyer terus pm sis
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097

#sanenangsabah #sanenangmalaysia #sanenangterbaik #sanenangoriginal #kesanterbaik #nodoutaboutit #nosideeffects #jomcantiksama2 #trustedseller


0

Hiasi rambut anda dengan SugarBearHair โœจ
Ada masalah dengan rambut? ๐Ÿ™
Jangan risau,SugarBearHair kan ada ๐Ÿ˜ yang penting kesan terbaik dan tiada kesan sampingan โœ”๏ธ Untuk maklumat lanjut sila pm
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
โŒNO DMโŒ

#teamsugarbabes #sugarbearhair #sugarbearhairterbaik #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairvitamins #sugarbearhairkeningau #sugarbearhairoriginal #sugarbearhairsabah #nosideeffects #nodoutaboutit #kesanterbaik #originalbrand #original #rambutcepattumbuh #rambutcantik #rambutsihat #trustedseller


0

The gummies are made with real berries for a deliciously sweet flavor, coconut oil, and a dash of sugar ๐ŸŒน

More information pls pm
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
๐Ÿ“ฒ0128191097
โŒNO DMโŒ

#teamsugarbabes #sugarbearhairterbaik #sugarbearhairoriginal #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairsabah #sugarbearhairkeningau #nosideeffects #kesanterbaik #trustedseller #agentsugarbearhairmalaysia #vitaminrambut #rambutsihatcantik #rambutcantik #rambutcepattumbuh #rambuttakbercabang #wecare #welove


0

bvrc advanced ni memang menjadi kegilaan ramai.. yg mana dah lama tercari cari supplement yg sesuai ini lah jwpnnya !! .
.
.
Yg dh tk sabar2 nk putih
Yg mana dah bnyk berhabis duit jom cuba !!
.
Memang berbaloi !!
Seminggu dh blh lihat perubahan ketara .
Rm100
Free gift banyak
Freepost sm
.
Nk cantik sebelum raya meh whsap bvrc advnced ke
.

01125707178
.

#bvrcadvanced #pemutihkulitpalingcepat #collagenpemutih #kesanterbaik #kulitputihberseri #bvrcbaby #bvrcpink #princessbvrc


0

bvrc advanced ni memang menjadi kegilaan ramai.. yg mana dah lama tercari cari supplement yg sesuai ini lah jwpnnya !! .
.
.
Yg dh tk sabar2 nk putih
Yg mana dah bnyk berhabis duit jom cuba !!
.
Memang berbaloi !!
Seminggu dh blh lihat perubahan ketara .
Rm100
Free gift banyak
Freepost sm
.
Nk cantik sebelum raya meh whsap bvrc advnced ke
.

01125707178
.

#bvrcadvanced #pemutihkulitpalingcepat #collagenpemutih #kesanterbaik #kulitputihberseri #bvrcbaby #bvrcpink #princessbvrc


0

bvrc advanced ni memang menjadi kegilaan ramai.. yg mana dah lama tercari cari supplement yg sesuai ini lah jwpnnya !! .
.
.
Yg dh tk sabar2 nk putih
Yg mana dah bnyk berhabis duit jom cuba !!
.
Memang berbaloi !!
Seminggu dh blh lihat perubahan ketara .
Rm100
Free gift banyak
Freepost sm
.
Nk cantik sebelum raya meh whsap bvrc advnced ke
.

01125707178
.

#bvrcadvanced #pemutihkulitpalingcepat #collagenpemutih #kesanterbaik #kulitputihberseri #bvrcbaby #bvrcpink #princessbvrc


0

bvrc advanced ni memang menjadi kegilaan ramai.. yg mana dah lama tercari cari supplement yg sesuai ini lah jwpnnya !! .
.
.
Yg dh tk sabar2 nk putih
Yg mana dah bnyk berhabis duit jom cuba !!
.
Memang berbaloi !!
Seminggu dh blh lihat perubahan ketara .
Rm100
Free gift banyak
Freepost sm
.
Nk cantik sebelum raya meh whsap bvrc advnced ke
.

01125707178
.

#bvrcadvanced #pemutihkulitpalingcepat #collagenpemutih #kesanterbaik #kulitputihberseri #bvrcbaby #bvrcpink #princessbvrc


0

bvrc advanced ni memang menjadi kegilaan ramai.. yg mana dah lama tercari cari supplement yg sesuai ini lah jwpnnya !! .
.
.
Yg dh tk sabar2 nk putih
Yg mana dah bnyk berhabis duit jom cuba !!
.
Memang berbaloi !!
Seminggu dh blh lihat perubahan ketara .
Rm100
Free gift banyak
Freepost sm
.
Nk cantik sebelum raya meh whsap bvrc advnced ke
.

01125707178
.

#bvrcadvanced #pemutihkulitpalingcepat #collagenpemutih #kesanterbaik #kulitputihberseri #bvrcbaby #bvrcpink #princessbvrc


0

bvrc advanced ni memang menjadi kegilaan ramai.. yg mana dah lama tercari cari supplement yg sesuai ini lah jwpnnya !! .
.
.
Yg dh tk sabar2 nk putih
Yg mana dah bnyk berhabis duit jom cuba !!
.
Memang berbaloi !!
Seminggu dh blh lihat perubahan ketara .
Rm100
Free gift banyak
Freepost sm
.
Nk cantik sebelum raya meh whsap bvrc advnced ke
.

01125707178
.

#bvrcadvanced #pemutihkulitpalingcepat #collagenpemutih #kesanterbaik #kulitputihberseri #bvrcbaby #bvrcpink #princessbvrc


0

SUGARBEARHAIR NO.1 hair vitamin in USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ
.
๐ŸปSUPPORT HAIR GROWTH / RAMBUT PANJANG DENGAN LEBIH CEPAT
siapa yg nak tumbuh rambut cepat, digalakkan makan this vitamin. lots of positive feedbacks!
.
๐ŸปHEALTHIER / SIHAT
rambut lebih sihat. kurangkan rambut gugur/hair fall. yang pregnant is safe to consume but better ask doctors first. reduces dandruff! and also fix those yang gatal kulit kepala. even yang pakai tudung pun tak perlu risau dah
.
๐ŸปSOFTER / LEMBUT
rambut lebih lembut. no more โŒtersekat di skala 6!
.
๐ŸปTHICKER / LEBAT
rambut tumbuh dgn lebih lebat. sbb rambut pun tak gugur. sangat elok to those yang ada bald spot / rambut botak tengah atau depan โœ”๏ธvery recommended
.
๐ŸปSTRENGTHEN / MENGUATKAN
no more rambut rapuh. menguatkan rambut dari akar. no more messy room with hair falls
.
๐ŸปSHINING / BERSINAR
rambut kelihatan lebih cantik dan bersinar โœจ
.
๐ŸปIMPROVE OVERALL HEALTH / MENINGKATKAN KESIHATAN DALAMAN
refers the vitamin and ingredients. some will feel energetic/bertenaga. ada one customer dah kurang kulit kaki kering โค๏ธ
.
๐ŸปNAILS / KUKU
definitely elok untuk yang ada masalah kuku. proven to be very effective ๐Ÿ’…๐Ÿป #teamsugarbabes #sugarbearhairoriginal #sugarbearhairvitamins #sugarbearhairterbaik #jomcantiksama2 #kesanterbaik #rambutcantik #rambutsihat #rambutsihatcantik #trustedseller


0

Hello sugar ! ๐Ÿ˜„ for those yang belum tau kandungan dalam SugarBearHair nie,jom kita kenal2 ๐Ÿ˜˜

Our vegetarian vitamins contain Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folic Acid, Vitamin B-12, Biotin, Pantothenic Acid, Iodine, Zinc, Choline, Inositol, as the active vitamins and minerals.

The gummies are made with real berries for a deliciously sweet flavor, coconut oil, and a dash of sugar ๐ŸŒน

Jangan risau SBH nie mmg halal,dan takde side effect. Banyak dah yang consume trmsuk artisยฒ kt Malaysia nie tau.
Nak tau lebih lanjut jom pm sya
๐Ÿ“ฒ 0128191097
๐Ÿ“ฒ 0128191097
๐Ÿ“ฒ 0128191097 โŒNO DMโŒ
โœจ BOLEH TERUS TEKAN LINK DI BIO YA โœจ

#teamsugarbabes #sugarbearhairsabah #sugarbearhairmalaysia #jomcantik #hairvitamin #sugarbearhairterbaik #kesanterbaik #sugarbearhairkeningau #sugarbearhairviral #rambutsihat #trustedseller #nosideeffects #gummiebear #wecare #igshop #igshopmalaysia


0

Jus seri lady mempunyai bahan2 yg sgt baik..khas utk yg nakkn slimming..whitening..bust up..miss v yg sihat..kesan yg sgt baik.. ๐Ÿ“ฒ0143469800
๐Ÿ“ฒ0143469800

#jusseriladymanjungperak#kesanterbaik#jussedap#jamumoden#jamuwanitaberpantang #jamukurus#jamuslimming
#juswanitacantik #teamserilady


3

Boleh tengok sendiri kesan dari pemakaian #jjuwitaskincare ni haa.. Puas hati laa kalau modal bawah rm100 dapat hasil macam ni.. Fuhhh..๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹Kulit comey abang sayang ๐Ÿ’‹

#jjuwitaskincare
#skincare #kkm #kesanterbaik


0

Next see you again, mungkin ini pengalaman dan kesan untuk terakhir kalinya kita berkumpul bersama. Jangan lupakan kami ya๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
#tanahlotbali
#sunset
#kesanterbaik
#like4like
#follow4followback


0

Apa kabarmu yang saat ini tinggal jauh dari rumah? Sudahkah rindumu membuncah mengingat tempat tinggal yang lama tak dijamah?

Lokasi : Triangle House, Desa Tanuhi, Loksado, Kalimantan Selatan

#travelingyuk #trianglehouse #alatanuhi #loksadopunyacerita #kalselbungas #indahsemestatuhan #cantikalami #kesanterbaik #kamupastisuka #wisatakalsel #instakalsel #ceritabanjar


2

Jamu seri lady khas untuk REMAJA..ANAK DARA..WANITA..yang inginkn ๐Ÿ‘slimming๐Ÿ‘whitening๐Ÿ‘glowing๐Ÿ‘tightening๐Ÿ‘bustup๐Ÿ‘missv.. ๐Ÿ‘‰JUS INI MEMBANTU
๐ŸŒนmenurunkn berat badan
๐ŸŒนmengempiskn perut
๐ŸŒนmencerahkn kulit yang kusam
๐ŸŒนmemberi tenaga dan kecergasan
๐ŸŒนmenganjalkn payudara
๐ŸŒนmengetatkn otot vagina
๐ŸŒนmengawal kesan penuaan ๐Ÿ‘‰JUS SERI LADY INI MENGANDUNGI
๐Ÿ’Omega3
๐Ÿ’green coffee
๐Ÿ’green tea
๐Ÿ’daun stevia
๐Ÿ’manjakani
๐Ÿ’white yam
๐Ÿ’mangga africa
๐Ÿ’daun serapat
๐Ÿ’melon
๐Ÿ’garcinia cambogia ๐Ÿ“ฒ0143469800
๐Ÿ“ฒ0143469800 ๐Ÿ“ฒ0143469800

#serilady#seriladymanjungperak#produkkurus#produkkecantikan#missv#bustup#slimming#whitening#jamuwanitaberpantang#kesanterbaik#kesanpantas#sayajualsayamakan#


0

SAMPAI HARI NIKAH JERAWAT AKTIF TU DAH KECUT.
. " Saya start pakai VCS awal bulan 4, beberapa minggu sebelum kahwin. Dan masa tu ada jerawat aktif. Saya ada hantar gmbar kat akak rasanya.Saya jarang guna dermaroller tu. Tapi serum, HARI-HARI saya guna.
Sampai hari nikah, jerawat aktif tu dah kecut. Hehehe.

Even sekarang keluar rumah pun saya cuma pakai VCS dan mix dgn pelembap. Then pakai compact powder.

Kadang-kadang tak pakai pun compact powder sebab serum ni TAK MELEKIT, CEPAT KERING dan SANGAT SELESA.

Suami saya pun guna VCS. Dia pun perasan yang jerawat cepat kering.

We are looking forward nak beli promo super saver bulan ni. So far sangat puas hati and of course sangat berbaloi.

Eh, lupa. MUA yang make up kan saya pun cakap, even kulit saya oily sikit, tapi bersih. Senang nak make up kan. " - Puan Norainina Ngamer
.

#kesanterbaik #bukantimbangkilo #VCSANNONA #jerawatkecut #jerawatdegil #CantikTanpaSuntik


0

๐Ÿ’–AURAWHITE BUBBLY๐Ÿ’–
.
KELEBIHAN AURAWHITE BUBBLY
๐Ÿ“Berperisa CANDYSWEET strawberry yg super duper lazat
๐Ÿ“Mencerahkan kulit & melembapkan kulit
๐Ÿ“Merangsang penghasilan kolagen utk remaja
๐Ÿ“Memberi tenaga
๐Ÿ“Baik utk daya ingatan terutama pelajar2
๐Ÿ“Atasi kulit berjerawat & berminyak yg normally remaja
tidak akan terlepas dengan masalah kulit berminyak kerana
hormon berubah mengikut peningkatan usia
๐Ÿ“Di perkaya dgn salmon collagen peptide, manuka honey,
grapeseed,vitamin C, E & A
๐Ÿ“Kurangkan masalah rambut gugur & rekahan tumit kaki
๐Ÿ“Menyerlahkan aura wajah
๐Ÿ“Kulit akan bersinar-sinar
๐Ÿ“Tubuh badan yg sihat
.
KANDUNGAN AURAWHITE BUBBLY
Hydrolyzed Tilapia Collagen, Peptide, Vitamin A, B, C, D & EBlueberry, Strawberry, Amino Acids, Acerola Cherry, Manuka Honey, Grapeseed
.
CARA PENGAMBILAN AURAWHITE BUBBLY
๐Ÿ“Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.
๐Ÿ“Kemam 1 scoop AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan
๐Ÿ“Kemam 1 scoop AURAWHITE BUBBLY sebelum tidur
๐Ÿ“Tak perlu bancuh dengan air
.
๐Ÿ’ฐHARGA
-RM75 FREE POST SM
-ADD RM5 TO SS
.
CARA ORDER
-screenshot gmbar dan send to admin
-klik link wasap di profile


1

๐Ÿ’–PP VITAMIN C๐Ÿ’–
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
๐Ÿ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
๐Ÿ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
๐Ÿ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
๐Ÿ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
๐Ÿ“Anti penuaan dan anti kedut
๐Ÿ“Mengatasi masalah resdung dan alahan
๐Ÿ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
๐Ÿ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
๐Ÿ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
๐Ÿ“Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
๐Ÿ“Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
๐Ÿ“Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
๐Ÿ“Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
๐Ÿ“Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
๐Ÿ“Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
๐Ÿ“Merawat jangkitan saluran kencing
๐Ÿ“Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
.
SANGAT SESUAI UNTUK:
๐ŸŒนwanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
๐ŸŒนibu mengandung
๐ŸŒนibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
๐ŸŒนboleh diambil ketika haid
๐ŸŒนmereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
๐ŸŒนperokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
๐ŸŒนmangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
CARA PENGAMBILAN:
๐Ÿ“Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
๐Ÿ“Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 1.5-3 liter sehari)
.
๐Ÿ’ฐHARGA
-RM55 FREE POST SM
-ADD RM5 TO SS
.
CARA ORDER
-screenshot gmbar dan send to admin
-klik link wasap di profile


1

๐Ÿ“ฃSUPPLEMENT KHAS WANITA 4+1
๐Ÿ“ฃKEBAIKAN UTAMA JUS SERI LADY
*****************************
***************************** โค๏ธWHITENINGโค๏ธSLIMMINGโค๏ธBUST UP โค๏ธMISS V
โœ”๏ธMENURUNKN BERAT BADAN
โœ”๏ธMENGAWAL SELERA MAKAN
โœ”๏ธMEMBERI TENAGA DAN KECERGASAN
โœ”๏ธMENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
โœ”๏ธMENGETATKN OTOT VAGINA
โœ”๏ธBAIK UNTUK WANITA BERPANTANG ๐Ÿ’KESAN JUS SERI LADY
๐ŸŒžpecahkn dan cairkn lemak2 degil
๐ŸŒžtona kulit 6ร— lebih cerah
๐ŸŒžkulit lebih glowing
๐ŸŒžperut kempis
๐ŸŒžselera mkn terkawal
๐ŸŒžmiss v kembali mantap
๐ŸŒžpayudara tegang dan mantap
๐ŸŒžtiada lg masalah keputihan dan gatal
๐ŸŒžrekahan tapak kaki d rawat
๐ŸŒžanti penuaan ๐Ÿ“ฒ0143469800
๐Ÿ“ฒ0143469800
๐Ÿ“ฒ0143469800
๐Ÿ“ฒ0143469800

#serladyjus#seriladymanjungperak#produkkesihatan#produkkecantikan #sayajualsayamakan#kesanterbaik#sayajualmurah#jamumoden#jamucantik#missv#teamserilady#teameira#produkcantik#produksihat#wanitacantik


0

Letak Lotus Mole Cream dekat 3 tempat, luruh semua.๐Ÿ˜„ Ha..hebat betul penangan Lotus Mole Cream ni ๐Ÿ˜ƒ
.
Sesuai untuk menanggalkan : โคต๏ธ
โœ”๏ธketuat
โœ”๏ธkutil .
โœ”๏ธbiji kolestrol
โœ”๏ธtahilalathidup / biasa .
barang baik mesti share ๐Ÿ˜‰
.
In sha Allah sgt2 berkesan utk masalah2 spt di atas โ˜๏ธ. Tanggal xkn tumbuj semula.. WHATSUPP kk fa ๐Ÿ“ฒ0175520546. Kk fa akn guide smp btl2 hilang ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‰
.
#buangtahilalat
#ubattahilalat #ubatkutil #ubatketuat#lotusmolecream #krimtahilalat #kesanterbaik #sangatmujarab #organicproduk #homemade #bahansemulajadi #kkmapproved #igmalaysia #instabeauty #beauty #kedah #johor #melaka #langkawi #jannanick #utem #uthm #uitm #makeuptutorial #makanangin


1

Khasiat2 yg terdapt didlm Serum Vitamin C penting dalam proses penyembuhan luka, termasuk luka kesan daripada jerawat. Penggunaan secara konsisten boleh menyembuhkan jerawat pada wajah. Parut jerawat yang degil juga akan pudar dan cepat sembuh. Kulit menjadi lebih licin dan sekata..
.
.
Ready Stock
Rm35
Pos Rm8 Sm, Rm12 Ss
.
.
WHATSAPP DIRECT ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60199999491
Cod๐Ÿš—โœ… Postage nationwide๐Ÿ“ฎโœ… Free Gift๐ŸŽโœ…
.
Cod๐Ÿš—โœ…
Pos๐Ÿ“ฎโœ…
Free Gift๐ŸŽโœ…
.
.
#kingofvitamin #kingofvitaminbyumietuyut #vitaminviral #vitaminc #jamudara #herbaasli #herbal #luaran #dalaman #putihseluruhbadan #gebu #viral #jamutradisional #vitamins #ayupetra #konsisten #cantiksemulajadi #putihbersih #cerahsekata #serumvitc #putihsemulajadi #kesanterbaik #promosi #produkviral #leqcumatte #lipstick


0

Leqcu Matte didatangkan dengan tiga pilihan warna menarik Natural Nude,Pink Gojes,Red Apple.
Bukan sahaja warna yg menarik dan cantik,leqcu matte juga dapat merawat msalah bibir kering dn bibir menggelupas. Terdapat kandungan istimewa didalamnya membuat si pemakai akan merasa kelainannya pd aplikasi pertama pemakaian..
.
.
Ready Stock
Rm39
Pos Rm8 Sm, Rm12 Ss
.
.
WHATSAPP DIRECT ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60199999491
Cod๐Ÿš—โœ… Postage nationwide๐Ÿ“ฎโœ… Free Gift๐ŸŽโœ… .
Cod๐Ÿš—โœ…
Pos๐Ÿ“ฎโœ…
Free Gift๐ŸŽโœ…
.
.
#kingofvitamin #kingofvitaminbyumietuyut #vitaminviral #vitaminc #jamudara #herbaasli #herbal #luaran #dalaman #putihseluruhbadan #gebu #viral #jamutradisional #vitamins #ayupetra #konsisten #cantiksemulajadi #putihbersih #cerahsekata #serumvitc #putihsemulajadi #kesanterbaik #promosi #produkviral #leqcumatte #lipstick


0

ANTARA KANDUNGAN DAN FUNGSI JAMU DARA (Belimbing Bukit)
.
-Keputihan melampau .
-Buasir -Sembelit .
-Masalah mengawal air kencing .
-Toksik dalam badan .
-Senggugut .
-Masalah haid tidak teratur .
-Menambahkan susu badan .
-Mengatasi Letih atau lesu .
-Sakit2 sendi -Buang angin .
-Merapatkan faraj .
-Hilangkan bau badan .
-Meningkatkan hormon subur lelaki dan perempuan.
. -melancarkan peredaran darah .
-menambah antibodi badan .
-Luka luar dan dalam
.
Ready Stock
Rm45/30biji
Pos Rm8 Sm, Rm12 Ss
.
.
WHATSAPP DIRECT ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60199999491
Cod๐Ÿš—โœ… Postage nationwide๐Ÿ“ฎโœ… Free Gift๐ŸŽโœ… .
.
#kingofvitamin #kingofvitaminbyumietuyut #vitaminviral #vitaminc #jamudara #herbaasli #herbal #luaran #dalaman #putihseluruhbadan #gebu #viral #jamutradisional #vitamins #ayupetra #konsisten #cantiksemulajadi #putihbersih #cerahsekata #putihsemulajadi #kesanterbaik #promosi #produkviral2018


0

โ›”๏ธ CUKUP 30 ORG SAYA AKAN STOP UTK TAWARAN INI โ›”๏ธ

Saya nak bantu 30 orang terawal yg SERIUS ada masalah Perut Buncit, Berat Badan 60 keatas dan Jenis cepat lapar !!! โŒ Tanpa berlapar โŒ Tanpa diet ketat
โŒ Tanpa bersenam bagai nak rak
โŒ Tanpa cirit birit
โŒ Tak perlu bancuh2
Dah mcm2 produk guna tapi tiada kesan?

Jom tinggalkan No Whatsapp korang kat bawah ๐Ÿ‘‡

#Utk 30 org terawal shj sy nak bantu dan bagi harga discount Rm40 dari harga asal !!!! #jomkurus1malaysia
#detoxkurus
#viralkurus
#kesanterbaik
#kurusdalam7hari


0

Penat dah mencari skincare yang sesuai dengan muka tapi takde kesan?? Ape kata cuba MAGIC PINK sekarang!! Kesan berganda,pelbagai guna hanya dalam 1 sapuan sahaja!! .
=========================== .
Di formulasikan dari ekstrak Strawberry dan pati Gluta,kesannya sangat luar biasa! Ape yang MAGIC PINK ni dapat atasi?? .
โœ… jerawat
โœ… bibir kering
โœ… jeragat
โœ… kulit kering
โœ… kulit kusam
โœ… allergik
โœ… parut
โœ… kulit gelap
โœ… bibir gelupas
โœ… bekas panau
โœ… bintik hitam

Insyaallah,anda cuba dulu baru tahu..dah ramai yang jatuh hati pada MAGIC PINK taw..kini giliran anda!

Wsapp 0169366546

#ajmagicpinkfeedback #pinkcream #patistrawberry #patigluta #kesanseawal3hari #kesanterbaik #terlajaklaris #beautyproduct #putihgebu #rawatjerawat #produkhalal #sayajualsayapakai #sayajualmurah #sayajualproduk #bazaarpaknil #superwhitening #naturaleffect #makeup


3

Kecil-kecil cili padi.... biarpun kecil tapi hasil berapi ๐Ÿ”ฅ
Malam ni sesi serum stemcell 24k gold ๐Ÿค—๐Ÿค— Apply nipis2 je sebelum tidur. Esok pagi cuci dah rasa keberkesanannta!! ๐Ÿ˜˜
Good night everyone.... #wonderglow
#wonderglowstemcell
#jaminanoriginal
#lulusankkm
#kesanterbaik
#khasuntuktegangawetmudapudarparutjerawat
#mudahnyanakcantik
#calitcalitdahcantik
#azzahealthbeautyshop


0

3 tahun tetap teguh. Kotak bertukar tetapi kuantiti juga kualiti tetap sama dan terjaga.

Terkini lagi best! Dapatkan sekotak untuk kulit muka yang putih gebu juga sihat!

#comelpipimerah #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #putihgebu #intantabah #serumviral #newlook #kesanterbaik #dyameeracle #meeraclemy #meeracleneverletyoudown #meeraclegemstone #meeracleempoweringyou #meeraclecodnilai #cantiksebelumraya #kulitmukarosak #baikikulitmuka #nakcantikgunameeracle


1

Tak tau nak pilih mana 1 ye yang sesuai untuk masalah kulit? Boleh DM direct azza atau whatsap pn boleh. Azza guide satu2 dati A-Z.
#whatsap http://www.wasap.my/60124377983
#wonderglow
#wonderglowsilver
#wonderglowgold
#wonderglowsuperstar
#wonderglowdiamond
#mudahnyanakcantik
#calitcalitdahcantik
#produkbebaskimia
#lulusankkm
#jaminanoriginal
#kesanterbaik


0

Penat dah mencari skincare yang sesuai dengan muka tapi takde kesan?? Ape kata cuba MAGIC PINK sekarang!! Kesan berganda,pelbagai guna hanya dalam 1 sapuan sahaja!! .
=========================== .
Di formulasikan dari ekstrak Strawberry dan pati Gluta,kesannya sangat luar biasa! Ape yang MAGIC PINK ni dapat atasi?? .
โœ… jerawat
โœ… bibir kering
โœ… jeragat
โœ… kulit kering
โœ… kulit kusam
โœ… allergik
โœ… parut
โœ… kulit gelap
โœ… bibir gelupas
โœ… bekas panau
โœ… bintik hitam

Insyaallah,anda cuba dulu baru tahu..dah ramai yang jatuh hati pada MAGIC PINK taw..kini giliran anda! Hubungi :
.
๐Ÿ“ฒ 0169366546

#ajmagicpinkfeedback #pinkcream #patistrawberry #patigluta #kesanseawal3hari #kesanterbaik #terlajaklaris #beautyproduct #putihgebu #rawatjerawat #produkhalal #sayajualsayapakai #sayajualmurah #sayajualproduk #bazaarpaknil #superwhitening #naturaleffect #makeup


8

Founder mula dari bawah, semua buat sendiri. Ni admin tgk founder pi post sendiri untuk agent & costumers.
#localproduct
#ownproduct
#kesanterbaik
#kamibukanbahanajaib
#letscantik
#cantikdengankonsisten


3

Alhamdulillah rezki kian datang bertalu2... jangan kata gegurls je nak cantik boboy pun nk juga.
#letscantik
#localproduct
#ownproduct
#cantikdengankonsisten
#biocrystal
#hargamurahmampubeli
#kesanterbaik
#kamibukanbahanajaib


0

KESAN KEKURANGAN VITAMIN C DI DALAM BADAN

Memandangkan cuaca panas sekarang ini, jangan lupa sediakan di rumah setiap masa :

1. Buah-buahan dan makan banyak serat.

2. Minuman Isotonik (Shaklee Performance Drink tidak mengandungi karbonat, maka tidak menyebabkan perut berangin berbanding pengambilan minuman isotonik berkarbonat). 3. Vitamin C

Vitamin C adalah vitamin yang sangat sangat rapuh. Ia adalah vitamin serap air maka ia mudah rosak pada suhu yang terlalu tinggi. Maka apabila cuaca panas, vitamin C dalam badan yang sedia ada akan mudah rosak. Ditambah badan akan mula kekeringan disebabkan cuaca yang panas tadi. Ini boleh mengakibatkan seseorang mudah dijangkiti penyakit.

Apakah tanda kekurangan Vitamin C yang sangat ketara? -Mudah selsema
-Mudah tertekan (stress)
-Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik
-Tapak kaki keras dan kasar
-Mudah bersin
-Luka yang lambat baik
-Wajah nampak tua berbanding umur (Vitamin C membantu pembentukan kolagen)
-Mudah dapat ulcer
-Mudah demam
-Penyakit Skurvi
dan banyak lagi.

TIPS : Cara untuk ketahui dengan sangat cepat sama ada kita cukup Vitamin C atau tidak ialah :

1. Gusi mudah berdarah setiap kali digosok.

ATAU

2. Cuba goreskan kulit tangan dengan menggunakan kuku sendiri. Jika ia menghasilkan satu garisan warna putih yang jelas lagi nyata, maka itu tandanya anda kekurangan Vitamin C yang ketara. :) Berminat nak dapatkan vitamin C paling terbaik yang pernah sis sendiri consume?

www.azizah.wasap.my/601120772728

#vitaminsihat
#vitamincshaklee
#berbaloidgnharga
#kesanterbaik
#SHAKLEE


0

Kuasa magik #qunyitmasker. Hari-hari duk pakai , tadaaaa ni laa hasilnya hiks ๐Ÿ˜. Cantik tak mommy ? ๐Ÿ™ˆ haha .
Just apply Qunyit masker hari-hari dan akan dapat kesannya yg terbaik. No skip tau! Nk hasil terbaik kena la jaga betolยฒ kulit.
No alasan saya ada anak kecik, tak sempat nk make over muka. Haa mommy pom ada anak kecik yg mmg tgah explore segala macam benda.
Rawat la muka dr muda supaya lambat penuaan. Sekian ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜š #qunyitmasker #produkviral #fattzura #bazarpaknil #terlajaklarisss #produkhomemade #kesanterbaik #hilangkanjerawat


0

ANTARA KANDUNGAN DAN FUNGSI JAMU DARA (Belimbing Bukit)
.
-Keputihan melampau .
-Buasir -Sembelit .
-Masalah mengawal air kencing .
-Toksik dalam badan .
-Senggugut .
-Masalah haid tidak teratur .
-Menambahkan susu badan .
-Mengatasi Letih atau lesu .
-Sakit2 sendi -Buang angin .
-Merapatkan faraj .
-Hilangkan bau badan .
-Meningkatkan hormon subur lelaki dan perempuan.
. -melancarkan peredaran darah .
-menambah antibodi badan .
-Luka luar dan dalam
.
Ready Stock
Rm45/30biji
Pos Rm8 Sm, Rm12 Ss
.
.
WHATSAPP DIRECT ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60199999491
Cod๐Ÿš—โœ… Postage nationwide๐Ÿ“ฎโœ… Free Gift๐ŸŽโœ…
.
.
#kingofvitamin #kingofvitaminbyumietuyut #vitaminviral #vitaminc #jamudara #herbaasli #herbal #luaran #dalaman #putihseluruhbadan #gebu #viral #jamutradisional #vitamins #ayupetra #konsisten #cantiksemulajadi #putihbersih #cerahsekata #putihsemulajadi #kesanterbaik #promosi #produkviral


0

๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60199999491
Serum Vit C
Ready Stock
Rm35
Wasap,Tekan link๐Ÿ‘†
.
SERUM VIT C:
FUNGSI๐Ÿ‘‰MENGECUTKAN JERAWAT,MENEGANGKAN KULIT,MENGECILKAN LIANG PORI,MELEMBAP,ANTI PENUAAN,MENGIMBANGI PH KULIT,MUDAH MERESAP.
.
.
KANDUNGAN:
๐Ÿ‘‰VIT A
๐Ÿ‘‰VIT E
๐Ÿ‘‰MINYAK ZAITUN
๐Ÿ‘‰EKSTRAK TIMUN
.
.
#kingofvitamin #kingofvitaminbyumietuyut #vitaminviral #vitaminc #jamudara #herbaasli #herbal #luaran #dalaman #putihseluruhbadan #gebu #viral #jamutradisional #vitamins #ayupetra #konsisten #cantiksemulajadi #putihbersih #cerahsekata #putihsemulajadi #kesanterbaik #promosi #produkviral


0

KULIT GEBU, JERAWAT JERAGAT TAKUT NAK TUMBUH, SEAWAL 7 HARI PENGGUNAAN WHITEHEAD/ BLACKHEAD HILANG... .
.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
.
MIRACLE BOTOX SERUM BRILLO + FACIAL WASH BRILLO
.
.
"CUMA SEKALI, MEMANG TAK CARI LAIN"
.
.
๐ŸŽถMengandungi vitaminยฒ kulit untuk mengaktifkan selยฒ kulit supaya aktif tumbuh untuk menghasilkan selยฒ kulit baru.. sangatยฒ efective untuk penggunaan yang konsistan... ๐Ÿ˜
๐ŸŽถMelembabkan kulit dan menghalang kulit kusam dan kedutan... .
.
Www.wasap.my/60199958884/brilLo
.
.
#kesanterbaik #flawless #glowing
#skincare
#brilLoskincare #BrilLo #facialwash #serumhijaupower #serumbotox #botox #cantik #Miracle #miraclebotox


0