#Kulitglowing

Instagram photos and videos

#kulitglowing#kulitkusam#kulitputih#jerawathilang#kulitsehat#kulitcerah#kulitmulus#kulitgebu#skincarehalal#serumpemutih#serumjerawat#serumwajah#kulitflawless#pencucimuka#skincareterbaik#skincareproducts#putihgebu#pembersihwajah#ainaaserum#serum#kulitberminyak#putih#supplementmalaysia#kulitsihat#cantik

Hashtags #Kulitglowing for Instagram

GLO GLOWING SKIN CARE
100% LULUS
UJILABORATORIUM (PROSES BPOM)
SATU PAKET TERDIRI DARI:
1. KRIM MALAM (SUPER WHITENING)
2. KRIM SIANG (SUPER GLOWING)
3. FACIAL WASH
4. SERUM Ekstra lemon dan vitamin c
5. PEELING (SUPER STRONG)

Manfaat :
◎Ekstra Anggur Super 10x kandungan whitening ◎Menghilangkan bekas luka, jerawat dan flek
◎Memberikan efek glowing ◎Mengecilkan pori-pori
◎Super glowing
◎Kinclong sekali oles Mengandung foundation SPF 50 ◎Super halus dan tidak lengket Super whitening
Order ?
📲 WA : 082165583393
📲 LINE : @zra7078h ( pakai @) #creamglowing #wajahglowing #pemutihwajah #pemutih #glowing #glowglowing #creampencerah #obatjerawat #hits #kekinian #bestseller #jualcream #jualcreamglowing #kulitglowing #kulitsehat


0

GLO GLOWING SKIN CARE
100% LULUS
UJILABORATORIUM (PROSES BPOM)
SATU PAKET TERDIRI DARI:
1. KRIM MALAM (SUPER WHITENING)
2. KRIM SIANG (SUPER GLOWING)
3. FACIAL WASH
4. SERUM Ekstra lemon dan vitamin c
5. PEELING (SUPER STRONG)

Manfaat :
◎Ekstra Anggur Super 10x kandungan whitening ◎Menghilangkan bekas luka, jerawat dan flek
◎Memberikan efek glowing ◎Mengecilkan pori-pori
◎Super glowing
◎Kinclong sekali oles Mengandung foundation SPF 50 ◎Super halus dan tidak lengket Super whitening
Order ?
📲 WA : 082165583393
📲 LINE : @zra7078h ( pakai @) #creamglowing #wajahglowing #pemutihwajah #pemutih #glowing #glowglowing #creampencerah #obatjerawat #hits #kekinian #bestseller #jualcream #jualcreamglowing #kulitglowing #kulitsehat


0

PUASA TAPI TETAP ENERGIK?

Bisa bangettt niih...😍 Mau tau gak rahasia menjalankan puasa tapi ga lemes2an...ga pakai loyo?

Niiihh saya bocorin tipsnya.. Satu jam sebelum sahur minum glucola stevia dulu ya biar kondisi tubuh dan kulit tetap oke

Air minum yang kamu konsumsi diganti dengan air Bioglass yang memiliki kualitas sangat baik dengan kandungan oksigen dan memiliki struktur hexagonal, sehingga penyerapannya dalam tubuh maksimal

Sepanjang hari jangan lupa pakai kalung kesehatan MCI, kamu bebas memilih pendant yang kamu suka sesuai seleramu..karena manfaat dari ke 4 varian pendant ini hampir sama!

Efeknya?
Kamu bakal tetap bisa melakukan aktivitas sehari hari dengan penuh vitalitas dan bersemangat, stamina ON.. meskipun sedang berpuasa.
Pastikan kamu memiliki produk-produk recommended ini dirumah yaa dear 😘

more info & order
Victoria Aventina
Wa. 08561238109

#menambahstamina #tidakmudahcapek #badanlebihbertenaga #tubuhlebihsehat #menghilangkannyerihaid #nyerihaidhilang #menghilangkankeputihan #keputihan #keputihanhilang #menghilangkankista #menghilangkanmiom #mengurangikerontokanrambut #melancarkanbab #menyembuhkanambeien #kulitputih #kulitglowing #kulitkencang #kulithalus #menghilangkanvertigo #menyembuhkanvertigo #menyembuhkandiabetes #memulihkandiabetes #mencerahkankulit #instahealth #instahealthy #berpenghasilan #berbisnis #BetterLifeWithMCI #betterlife #MCI


0

Baru 1st try pakai dah nampak cerah ckit.. .
.
Cuba kalau hari-hari pakai sabun biru nie, makin cerahlah jawabnya.
.
.
Sabun biru best sangat.. Uolls yg ada masalah kulit & masalah kehitaman dicelah-celah pelipat. Memang elok sangat pakai 👍👍
.
.
#testimonicmscinderella #testicmsbyzara #cinderellabyzara #cinderellaproducts #cinderellamagicalsoap #sabunputih #uitm #unisel #malaysia #kulitglowing #kulitcantikgebu #produkkurus #kurus #putih #produkputihgebu #kulitberjerawat #kulitcerah #kulitputih #nakcantik #gebu #tv3malaysia #astro #malaysia #johor #kluang #melaka #penang #kualalumpur #bazaronline #bazarpaknil


0

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni


1

SENGGUGUT SAMPAI NAK GULING-GULING.
.

Sya bernasib baik takde senggugut. Setakat rasa sebu perut dan sakit pinggang gitu je. .

Sya pernah tengok orang terapat senggugut ketika period. Kesiannya. Serba tak kena dibuatnya. Yang alami je tahu betapa seksanya ketika itu. .

Jadi, nak atasi dan mengurangkan rasa senggugut ketika period perbanyakkan minum air suam bagi melancarkan darah. .

Set senggugut Shaklee terdiri daripada GLA yang membantu membaiki hormon, meredakan senggugut, melancarkan period dan mengurangkan simptom PMS. .

Ostematrix pula melegakan urat perut yang menegang ketika senggugut, mengurangi rasa sakit pinggang, sakit kepala dan melancarkan peredaran darah.
.

Elakkan makan panadol tahan sakit ye. .

Order & konsultasi,
Syafia | www.wasap.my/60125752865

#sayajualshaklee
#senggugut #periodpain #period #monopouse #jeragat #jerawat #hormontakstabil #hormontakseimbang #periodtakteratur #periodkembaliteratur #kulitglowing #ikhtiarhamil #glashaklee #ostematrixshaklee #shakleetgmalim #shakleeslimriver #shakleenilai


0

Nak makeup nampak CANTIK?
Nak makeup nampak FLAWLESS?
.
.
Kenalah rawat kulit dulu dengan yanko skincare. Xtahu nak pakai set yang mana?
.
.
Jom whatsapp zara. I suggest set yg sesuai untuk masalah kulit uolls 😘
.
.
#yanko #yankooriginaltaiwan #yankoskincareoriginal #yankoskincaremalaysia #yankoskincaremurah #yankoskincarebyzara #magictoner #uitm #unisel #malaysia #skincaremurah #kulitglowing #kulitcantikgebu #produkkecantikan #kulitberjerawat #kulitcerah #kulitputih #nakcantik #glowing #gebu #tv3malaysia #astro #malaysia #johor #melaka #penang #kualalumpur


0

Regrann from @mass_ayu_feeltabeauty - Regrann from @mass_ayu_feeltabeauty - Malam ni jangan lupa syantik kan diri uolsss nah😍 dengan SECRET JELLY + HERRAZ GLOW SERUM.
.
Esok pagi bangun kulit syantik bak bidadari. Barulah suami layan bagai ratu.
.
Ewahhh ! Tak percaya slurppp jeeee.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0177595194 -
AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Regrann from @mass_ayu_feeltabeauty - Eh, hitamnya muka kau! Kau main panas ke? ”. Mulalah ada yang menegur perbezaan warna kulit kau.
.
Time tu mula stress fikir cara macam mana nak rawat sunburn. Jadi hari ni Osza nak sharing sedikit tips cara nak meredakan masalah sunburn.
.
.
1.. Gunakan produk yang mengandung lidah buaya (aloe vera). Lidah buaya meringankan rasa perit pada kulit dan membantu tubuh menghasilkan sel kulit yang baru. Macam herraz glow serum bahan utamanya adalah aloe vera. .
.
2..Gunakan teh hitam atau teh hijau. Teh hitam atau teh hijau mengandungi tannins dan komponen lainnya yang yang dapat mengurangkan bengkak pada kulit atau rasa pedih akibat sunburn.
.
.
3. Amalkan Secret Jelly untuk membantu production sel sel kulit yang baru. Secret jelly mengandungi vitamin c, madu, delima, astaxanthin & beta carotene yang mampu menghasilkan collagen dan membina sel sel kulit yang baru.
.
AKHIR KATA
.
Bagi yang tidak mahu kulit sunburn, sila ambil langkah pencegahan awal iaitu amalkan penggunaan sunblock semasa keluar rumah. Kita Kena sentiasaberhati-hati di bawah sinaran matahari sebab ia punca pertama masalah kulit terjadi.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0177595194-
AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

GLO GLOWING SKIN CARE
100% LULUS
UJILABORATORIUM (PROSES BPOM)
SATU PAKET TERDIRI DARI:
1. KRIM MALAM (SUPER WHITENING)
2. KRIM SIANG (SUPER GLOWING)
3. FACIAL WASH
4. SERUM Ekstra lemon dan vitamin c
5. PEELING (SUPER STRONG)

Manfaat :
◎Ekstra Anggur Super 10x kandungan whitening ◎Menghilangkan bekas luka, jerawat dan flek
◎Memberikan efek glowing ◎Mengecilkan pori-pori
◎Super glowing
◎Kinclong sekali oles Mengandung foundation SPF 50 ◎Super halus dan tidak lengket Super whitening
Order ?
📲 WA : 082165583393
📲 LINE : @zra7078h ( pakai @) #creamglowing #wajahglowing #pemutihwajah #pemutih #glowing #glowglowing #creampencerah #obatjerawat #hits #kekinian #bestseller #jualcream #jualcreamglowing #kulitglowing #kulitsehat


0

- Siapa yang tak mahu kulit halus mulus bak bayi? Kuncinya adalah rajin dan konsisten. Jangan baru sehari dua atau sebulan amalkan produk dah bajet akan dapat feedback macam cucuk botox.
-
Tengok hasil kerajinan dan konsisten amalkan sis merah ni (#HerrazGlowSerum) buat perubahan yang ketara pada kulit customers kita nie. -
Happy customer ni. -
“ Kulit jadi lembut sangat bila Zoom kulit dekat cermin, yes! nampak ketara pore makin halus itu yang buat makeup lebih glowing”
-
Ini caranya nak dapatkan kulit flawless time wedding korang nanti hanya menggunakan Serum je . Janji Rajin dan konsisten ye.
-
Siapa yang tak mahu kulit halus mulus bak bayi? Kuncinya adalah rajin dan konsisten. Jangan baru sehari dua atau sebulan amalkan produk dah bajet akan dapat feedback macam cucuk botox.
-
Tengok hasil kerajinan dan konsisten amalkan sis merah ni (#HerrazGlowSerum) buat perubahan yang ketara pada kulit customers kita nie. -
Happy customer ni. -
“ Kulit jadi lembut sangat bila Zoom kulit dekat cermin, yes! nampak ketara pore makin halus itu yang buat makeup lebih glowing”
-
Ini caranya nak dapatkan kulit flawless time wedding korang nanti hanya menggunakan Serum je . Janji Rajin dan konsisten ye.
-
for more details, kindly whatapps
+6‭0163145062 -
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #AgenfeeltaBangsarkl


0

- Siapa yang tak mahu kulit halus mulus bak bayi? Kuncinya adalah rajin dan konsisten. Jangan baru sehari dua atau sebulan amalkan produk dah bajet akan dapat feedback macam cucuk botox.
-
Tengok hasil kerajinan dan konsisten amalkan sis merah ni (#HerrazGlowSerum) buat perubahan yang ketara pada kulit customers kita nie. -
Happy customer ni. -
“ Kulit jadi lembut sangat bila Zoom kulit dekat cermin, yes! nampak ketara pore makin halus itu yang buat makeup lebih glowing”
-
Ini caranya nak dapatkan kulit flawless time wedding korang nanti hanya menggunakan Serum je . Janji Rajin dan konsisten ye.
-
Siapa yang tak mahu kulit halus mulus bak bayi? Kuncinya adalah rajin dan konsisten. Jangan baru sehari dua atau sebulan amalkan produk dah bajet akan dapat feedback macam cucuk botox.
-
Tengok hasil kerajinan dan konsisten amalkan sis merah ni (#HerrazGlowSerum) buat perubahan yang ketara pada kulit customers kita nie. -
Happy customer ni. -
“ Kulit jadi lembut sangat bila Zoom kulit dekat cermin, yes! nampak ketara pore makin halus itu yang buat makeup lebih glowing”
-
Ini caranya nak dapatkan kulit flawless time wedding korang nanti hanya menggunakan Serum je . Janji Rajin dan konsisten ye.
-
for more details, kindly whatapps
+6‭0163145062 -
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #AgenfeeltaBangsarkl


0

Siapa pakai herraz glow serum ni bagai di jampi tau. Mesti kulit best dan fresh lepas tu mula lah repeat sebab feedback sangat bagus.�-�Korang nak kalau Anne jampikan kulit uols flawless glowing bebas masalah kulit?�-�Kalau nak jom bertindak dgn amalkan herraz glow serum sekarang.�-�Dapatkan produk ini untuk capai impian anda Flawless , Glowing Dan Mulus.
.
AGENT& STOKIS diperlukan
.
.
💰Herraz Skincare : RM79 SM & SS
(Cleanser + Herraz Serum)
.
💰Herraz Serum : RM39 SM & SS
.
💰Secret Jelly : RM89 SM & SS
.
📮Postage : RM 8 SM | RM 12 SS (Postage setiap hari)
.
📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( Click Link )
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat
#putih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah


0

Herraz Glow Serum (Function Serum)
.
✅ Satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer (Untuk kulit kering di sarankan menggunakan moisturizer berasingan)
.
✅ Serum yang berasaskan air yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah .
✅ Mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari.
.
✅Dengan Empat extra bahan Aloe Vera Leaf,Apple stemcell, Grapefruit Seed Extract dan Evening Primrose Oil yang terkenal dengwan merawat ciri-ciri antipenuaan
.
✅Dengan kandungan vitamin C, yang menyokong kulit kekal sihat. .
✅Serum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering.
.
.
.
AGEN DIPERLUKAN
.
💰Herraz Skincare : RM79 SM & SS
(Cleanser + Herraz Serum)
.
💰Herraz Serum : RM39 SM & SS
.
💰Secret Jelly : RM89 SM & SS
.
📮Postage : RM 8 SM | RM 12 SS (Postage setiap hari)
.
📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( Click Link )
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah


0

FUYOO GORJES DENGAN GLOW SERUM NO 1 MALAYSIA
.
OMG ! Seriously ini bukan omong kosong2 tau jerawat kecut dalam berapa hari sahaja . Yang paling best aura seri wajah naik tanpa perlu cucuk botox .
.
Kalau sebelum ni di kejutkan dengan testimoni artis adira dan puteri sarah now korang tengok adik comel ni pun tonyoh serum air mata darah yang boleh buat jerawat ,jeragat , dan kulit kusam korang lari lintang pukang .
.
Sebab apa mudah sangat dap je glowing ? Haa sebab serum ni water base dalam 2 - 3 saat dah nampak serum tu hilang terus serap ke lapisan kulit paling bawa . Jangan risau tidak melekit langsung . #HerrazGlowSerum
.
.
AGEN DIPERLUKAN
.
💰Herraz Skincare : RM79 SM & SS
(Cleanser + Herraz Serum)
.
💰Herraz Serum : RM39 SM & SS
.
💰Secret Jelly : RM89 SM & SS
.
📮Postage : RM 8 SM | RM 12 SS (Postage setiap hari)
.
📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( Click Link )
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah


2

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni


1

Mau punya kulit glowing tapi tetap SEHAT? ☝🏻
Bukan kinclong tapi menipis kulitnya 😱

Makanya pakainya yg alami aja, bukan dioles obat..tapi dgn zat yg dihasilkan oleh lebah ini sangat berkhasiat buat kulitmu.

JAFRA Royal Jelly Lift Concentrate ❤️
Biasa disebut Serum Royal Jelly 🐝
Manfaat JAFRA Royal Jelly Lift Concentrate :
🌱Menyamarkan tanda-tanda penuaan seperti kerutan atau garis-garis halus pada wajah.
🌱Menjaga kekencangan kulit, serta menstimulasi pergantian sel-sel kulit.
🌱Mengandung Cellspan Complex yang bermanfaat untuk menjaga kulit tampak muda.
🌱Membantu mencerahkan warna kulit.
🌱Membersihkan dan menyamarkan pori-pori yang tampak.
🌱Menjadikan kulit terasa lebih kencang, serta tampak lebih mulus.
🌱Menghidrasi dan menjaga kelembaban kulit.
Gunakan Serum Royal Jelly ini selama 28hari untuk hasil yang maksimal ✔️ Info produk, konsultasi dan pemesanan :
......
WA.0 8179433233
IG. Suryawatiaprilia
#serumjafra #kulitglowing #cerahalami #kulitsehat #royaljellyjafra #belijafra #jualjafra #jafrajogja #jafrasleman #jafrabantul #jafrakulonprogo #jafrasumbawa #jafrabekasi


0

- 💞Water Base SERUM💞
.
Tidak meleki sapu sapu terus meresap ke akar kulit paling dalam.
.
Kesan kelembaban lebih tinggi berbading moisturizer.
.
Serum yang merawat masalah pigmentation, jerawat, anti pernuaan dan menaikan seri wajah
.
Sesuai untuk di amalkan seawal remaja berumur 12 thn keatas.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0163145062
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Sebenar dah belambak testimony just tak cukup tangan nak edit😂. Tapi customer yang amalkan Herraz Glow Serum ni automatic kulit jadi putih + sihat flawless. " walhal Serum ni just merawat tau tak ada function whitening pun " (itu tanda kulit hilang kekusaman). Sesuai lah yang teringin nak kulit sihat nak bebas segala masalah kulit. Kalau ada niat nak puteh tu "SecretJelly" tau😁

Dapatkan produk feelta untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni


1

Kulit lembut..bersih nampak lembab2...serius best bila touch pipi tu...rasa toink2 ja...Tak pernah rasa kulit muka macam ni sejak ambil BEAUTY SECRET ni...rasa kulit lain macam...fall in love dah...kalau boleh tak nak sehari miss mkn BSS ni...banyak sangat kebaikannya...tambah2 pada kulit...bukan kulit muka sahaja...kulit seluruh badan pun nampak cerah gebu...😘😘😘
.
Bye2 kulit kusam..jerawat pasir..kulit kering...
.
.
.
@rossebeaute_shoppe
.
.
.
#shaliciousbeauty #shalicioushq #beautysecretsupplement #mixberrypowder #mixberry
#skincaresupplement #mixberryshalicious
#supplementterbaik #kulitmulus #supplementberkesan #putihgebu #kulitbersih #kulitcerahberseri #kulitmulus #kulitputih #kulitglowing #kulitbebascela #hilangjerawat #hilangjeragat #tipsputihgebu #cantikdalaman #supplementmalaysia #secretbeauty #supplementhalal #supplementberkesan
#produkviral #melaka #comelpipimerah
#shahassan #neelofa #aurainsta #aurainstabatch18


3

Kalau uols perasan dah banyak pressed powder dan foundation yang tambahkan ARGAN OIL dalam formula bedak mereka.

Sama juga dengan 5 in 1 GLAM FOUNDATION. Cuma glam foundation ni, ada tambahan satu lagi oil iaitu MARULA OIL.

Apa khasiat MARULA OIL? Tengok previous post kat bawah na. 😘


2


1


1


1


2

Hai ayah bunda.... 🌸🌸sdh lama menikah tp blm dpt momongan.🚼 Terkendala dg masalah kista, myom, pcos, tuba falopi tersumbat, asa tinggi., gangguan sperma. Yuk chat dg kami ahlinya promil di wa kami, sudah banyak yang 🇧🇪🇷🇦🇸🇮🇱 🇭🇲🇱 WA,⇛083833804848
Pin: E3CD17E9
#sehat #cantik #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #Promil_bee_bunda_aini16#perawatankulit #pemutihkulit #kulitcantik #kulitsehat #kulitcerah #kulitmulus #kulitbersih #kulitglowing #kulitlicin #kulithalus #kulitlembut #kulitberjerawat #kulitkencang #kulitmengkilat #kulitkinclong #kulitputihalami


0

Bangun pagi dan melihat ada jerawat di wajahmu, JAFRA Lovers? Jangan khawatir, ini dia beberapa tips untuk menghilangkan jerawat!

1. Membersihkan wajah dengan benar. Pastikan pembersih wajahmu yang sekarang sudah sesuai dengan kulitmu sehingga bisa menghindari tumbuhnya jerawat.
2. Hindari stress. Ternyata, jerawat bisa muncul karena stress dengan masalah-masalah yang kamu hadapi lho, JAFRA Lovers.
3. Konsumsi buah dan sayuran. Vitamin yang terkandung dalam buah dan sayur bisa membuat jerawat pergi lho, tentunya kurangi juga makanan-makanan yang banyak mengandung minyak ya.
4. Minum air mineral. Air mineral memang sangat baik untuk segala hal dalam tubuhmu, terutama untuk metabolisme tubuh.
5. Gunakan mudmask seminggu 2 x untuk mengangkat racun2 di kulit jangan lupa gunakan Clear Blemish Treatment jika jerawat muncul, untuk memberikan solusi terhadap jerawat serta bekas jerawat yang membandel!

WhatsApp 085752362460

#Jafraindonesia #jafrabandung #jafrajakarta #jafrabogor #jafratangerang #jafrabekasi #jafrasurabaya #jafratasik #tipsjerawat #obatjerawat #perawatankulitberjerawat #mudmask #maskerjafra #maskerjerawat #kefir #maskerherbal #perawatankulitberminyak #kulitglowing


0

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni


1

Jerawat susah sgt nak kecut, " Errr geram ! " hamekk malam sapu si air mata darah ni, pagi jerawat kecut. Mampus itu jerawat 😝. Siapa yang pusing2 kepala jerawat lambat sgt nk kecut sapu je serum air mata darah yang tgh meletop sekarang ni. Mana2 mesti akan amalkan Herraz Glow Serum untuk ubat jerawat & pigmentation.

Jadi siapa yang belum cubaaaa cepat ye cuba, pasti teruja.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭01131707889

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Jerawat susah sgt nak kecut, " Errr geram ! " hamekk malam sapu si air mata darah ni, pagi jerawat kecut. Mampus itu jerawat 😝. Siapa yang pusing2 kepala jerawat lambat sgt nk kecut sapu je serum air mata darah yang tgh meletop sekarang ni. Mana2 mesti akan amalkan Herraz Glow Serum untuk ubat jerawat & pigmentation.

Jadi siapa yang belum cubaaaa cepat ye cuba, pasti teruja.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭01131707889

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Jerawat susah sgt nak kecut, " Errr geram ! " hamekk malam sapu si air mata darah ni, pagi jerawat kecut. Mampus itu jerawat 😝. Siapa yang pusing2 kepala jerawat lambat sgt nk kecut sapu je serum air mata darah yang tgh meletop sekarang ni. Mana2 mesti akan amalkan Herraz Glow Serum untuk ubat jerawat & pigmentation.

Jadi siapa yang belum cubaaaa cepat ye cuba, pasti teruja.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭01131707889

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

.
Walaupun perut dan tekak anda puasa makan dan minum. Kulit anda tak perlu ikut sama.

Tahukah anda?
Makanan untuk kulit wajah = serum
Minuman untuk kulit wajah = pelembap

Dapat ke ni? 😃

NotaKulitSihat : Promosi beli 1 serum 15ml percuma pelembap bernilai RM39 masih ON, sesuai untuk yang nak kulit cerah berseri tanpa cela sebelum raya. Masuklah meminang 😘

Whatsapp 0177469976


1

Untuk perlindungan kulit wajah di siang hari, gunakan Royal Jelly SPF 50.
Agar kulit terlindung dari radikal bebas dan sinar UV.

Jangan pernah absen pakai krim pagi ber SPF yah! Karena sinar UV bisa mengakibatkan flek hitam. Dan flek hitam ga akan bisa hilang 100%. Lebih baik mencegah..daripada mengobati 😘

Tanya Jafra :
085296903269

#jafrabandung #jafrajogja #jafrakaranganyar #kulitbersih #kulitcantik #kulitglowing #skincareaman #skincarehalal #skincarejafra#likeforfollow #like4like #


0

Thank you for shopping & trust with us @theshalicious !
.
.
Customer ni dah dapatkan produk #beautysecretshalicious #cshineskincare dari kami, setiap purchase kami akan bagi free gift lagi tauu! Uolls bila lagi?
.
.
Jom lah shopping dengan kami. Harga dijamin murah dan semestinya produk yg kami jual 100% Original dari HQ ye.😘 JANGAN RISAU, KAMI TRUSTED SELLER.👍👍
.⠀
.⠀
More feedback 👉 #theshaliciousfeedback
.
.
📪POSTAGE MON-FRI
💯ORIGINAL
🏧CIMB & MAYBANK ONLY
🚀FAST SERVICE
.
.
Pertanyaan/order:
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757


1

Serum khas untuk :
1. Menghapuskan jeragat degil
2. Agent anti penuaan & Awet muda
3. Mengatasi masalah kulit kering
4. Menghapuskan kulit kusam & Sel kulit mati
4. Melembabkan kulit muka & Cerahkan kulit muka
5. Mengatasi masalah kulit berminyak
6. Mengecutkan jerawat
7. Menghilangkan parut.
Jom guna Mylea Freckles Serum.
Berminat, boleh DM atau : 📱017-3242999 (Whatsapp) 📱017-3242999 (Whatsapp) 📱017-3242999 (Whatsapp)
FJTEAMMYLEA AGEN SAH (NO.ID : 06/08)


1

Hello beauties !
.
Understanding pimple classification is a useful tool when treating acne.It can help you to evaluate your level of acne and the inflammation within your skin.
.
#magicjellylovera has it all what you need to reduce and prevent new acnes from coming out.
.
Love,
Lisa
.
Price 👇
Lovera Magic Jelly = RM70
Lovera Complete Cleanser = RM40
Lovera Day Cream = RM40
Lovera BB Jelly = RM45
Lovera Glow Mist = RM45
(Without Postage)
.
.
Keen To Order +6011 3234 8255
.
💖 Official IG : @LoveraMalaysia
.
💛 Promo IG - @lovera.promo
.
💖 COD with agent - @lovera.info
.
💛 Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖 Video - @lovera.video
.
💛 Catalog - @lovera.catalogue
.
💖 FAQ - @lovera.faq
.
💻 www.lovera.com.my


1

Bulan ni punya promo: beli 1 #sheerdimensionspowder & 1 lipstik true dimension dapat less 10%. Adududu sape tak nakkkk! .
.
#beautyconsultantmarykay
#marykaymalaysia
#marykaykosmetik
#marykaybynina
#marykaycheras
#kulitglowing
#cantikdihariraya


0

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni


1

Alhamdulillah lelaki perempuan pun boleh amalkan #herrazskincare
Tengok jerawat kecut lepas amalkan herraz skincare.

Haa dalam cleanser dan serum mengandungi biji anggur tau yang Membuang sel-sel kulit mati, membunuh atau menghalang pertumbuhan jerawat dan memberi vitamin
pada kulit.
-
So jangan terkejut kalau jerawat cepat mati hehe. Hasilnya kulit akan flawless.
-
KELEBIHAN/MANFAAT.
-
Mencerahkan kulit wajah secara semulajadi.
-
Mengatasi masalah bintik-bintik gelap Mengawal kedutan diwajah.
-
Membunuh atau menghalang pertumbuhan jerawat.
-
Mengecilkan pori-pori
Mengawal lebihan minyak di wajah.
-
Membuang sel-sel kulit mati
Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
-
Membina sel sel kulit yang baru.
for more details, kindly whatapps
+6‭0145333836‬ -
AGENT DROPSHIP diperlukan
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

[ JOM KITA DETOXKAN TOKSIN ]
.
Haaa kalau uols nak tahu amalkan supplement waktu pagi adalah waktu yang paling tepat dan berkesan.
.
Waktu paling elok ambil supplement adalah masa perut kosong, jadi disyorkan ambil waktu pagi bersama segelas air kosong sebab semalaman semasa tidur, perut kita kosong dalm jangkamasa lama, jadi bila kita mula ambil supplement pada waktu pagi penyerapan sgt sgt bagus bertindak dalam tubuh badan kita.

Kalau perut penuh menyukarkan supplement untuk bertindak. Jadi eloklah waktu pagi ambil 2jam sebelum breakfast / 2jam selepas makan malam.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
www.wasap.my/601113226618
AGENT drops diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

yuhhuuuuuu ... Cerahh itu sebadan bukan muka doank yaa 😊
.
GLUCOGEN, Hempas #Jerawat Nakal dan Stabilkan Hormom ( Bekerja dari dalam ) Jadi kalo penyebab jerawat nya adalah hormon, insyaallah jg bisa dibantu kendalikan dgn Konsumsi #GlucogenPlus ini yaa 😊
.
Naahh ,terusss , karena ini bukan Cream-Cream an, jd sifatnya adalah #Perawatan Menyeluruh dari Atas sampai Ke bawah yaaa mbak sayyy 😘😍
.
Kandungan 5000mg #Collagen Jg bakal bikin Kulit kita tetap Kenyal di bulan #puasa ini 💕
.
So, yg udh Order, Rutinkan Konsumsinya yaa, sesuai yg Saya ajarin 😘
.
Yang belom order, Buruaaaannnnn, Biar #lebaran kulitnya Kinyis2 hihihi 😊👌
.
Salam Kulit Cantik Tanpa Belang Mbakk sayyy 😍😘
.
.
Tanya2 Atau Order bisa via DM atau Whatsapp Klik Link di bio sy yaaa 😊👆


1

Assalamualaikum..😄
Haii... salam RAMADHAN😉
.
🎉🎊NOW YATI OPEN HARGA MURAH GILA...!!😱😱
Join #rm1000putihkorearaya
Sila ▶️▶️SWIPE TENGOK DAPAT HADIAH APA..??🎁🎁
.
siapa nak kulit cantik tapi x nk product yg berbahaya...???
#putihkorea lah yg paling tepat utk korg😉
.
Nk tau x best nya putih korea nie..?? Putih korea nie mampu hilangkn masalh kulit GELAP, SUNBURN, JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KERING, BERMINYAK, WHITEHEAD, BLACKHEAD, & BEKAS PARUT😍
.
PUTIH KOREA BEBAS MERKURI & PARABEN👍
.
siapa nk cantik sebelum RAYA TU RUGI LAH X GRAB😄
.
🎁FREE GIFT KEBABOM...💣💣💥💥
🔁BEST SERVICE👍
💸BEST PRICE
💨FAST ACTION FAST RESULT😱
🙋TANGGUNG JAWAB
📲REPLAY DM / WHATSAPP SEPANTAS KILAT😍
.
📞WHATSAPP YATI KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP YATI KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP YATI KLIK LINK DI BIO
.
📮POSTAGE (ISNIN - JUMAAT) OFF( SABTU - AHAD & CUTI UMUM)
.
COD
🚗perak
🚗JB
🚗penang
🚗selangor
🚗kelantan
🚗terengganu
🚗sabah
🚗KL
.
#putihkorea #putihsatubadan #mukaflowless #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitgelapjadicerah #kulitglowing #jerawatpasir #parutjerawat #drama #dramatv3 #cintafatamorgana #kaliskasih


0

TESTIMONI 😍

Feelings Love Dekat serum air mata darah ni.
Jerawat mudah kecut jeragat pudar. Yang best kulit pinkiss gituw.

First customer akan sharing feedback lepas amalkan Herraz Glow Serum mesti mengenai jerawat mudah kecut. Korang nak tahu kenapa? Sebab dalam serum ni ada satu bahan yang bagus untuk merawat masalah kulit iaitu "Evening Primrosev oil". Jadi jangan pelik kalau masalah kulit korang lenyapp lepas ni
.
Whatsapp KakAza for more info +6012-227-1809
Dropship diperlukan .
#feeltaglowserum #feeltaPahang #feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #jengka #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

PEEL OFF MASK PALING CEPAT DAN SENANG NAK BUAT. TAK MALAS DAH!
.
Rupanya bila buat servey ramai yang malas nak pakai mask dan masker. Tapi sangat rugi kalau uolls tak buat rutin skincare yang satu ni.
.
Rutin mask dan masker bukan rutin daily tapi weekly. So korang boleh pilih mana-mana hari yang korang rajin terlebih. Sekali seminggu pun dah superb rajin dah tu.
.
Hanya bancuh dan sapu. Tunggu 10 minit je tak perlu 30 minit bagai. Terus kering dan cabut. .
Taknak kulit kusam, kulit jeragat, kulit tak sekata, kulit penuh cik wat, amalkan rutin yang satu ni ok.
.
RM58 .
Whatsap 0192626353
.
#TeamQueenHoney #busybodyagentkajang #skincare #masker #peeloffmask #teamqueenhoneykajang #busybodyputrajaya #busybodybandarbarubangi #puncaksaujanakajang #saujanaimpian #kulitglowing #ctdk #loveskincare #mrgrey #honeymudmask #nafuraagentputrajaya #nafuraagentkajang #puretoxmist #ramadhan2018 #honeymudmask #centella


0

- PROMO EXTEND TILL 3 JUNE! 📢

Sekarang stock laju sangat habis, semua nak grab promo ni, semua nak cantik bfore raya 😍 Pada sesapa belum try lagi, KENA try baru tau bestnya macam mana!! ♥️
Sebabkan skrg dah nak ujung bulan, confirm ramai yg nak tunggu sampai gaji kan? Haa dont worry, korang boleh start booking order dari skrg hehe 😘

Whatsapp 01139293916 🎀
.
#ainaaserumjohor #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserumfeedback #ainaserum #nsaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserum #serum #nsabeautybysyafiqahaina #nsa #nsabeautyserum #nsaagent #nsaserum #viral #ainaaserumjohor #ainaaserumkl #ainaserum #jb #johor #johorean #makeup #codjb #dropship #nsadropship #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsa #nsasuperstar #kulitcantikgebu #kulitputih #kulitglowing #produkkecantikan #ainaaserum #promoainaaserum


1

Chemical Peeling merupakan teknik pengelupasan kulit dengan bahan kimia. Prosedur ini dapat mengangkat kulit mati dan merangsang regenerasi kulit sehingga hasil akhir tekstur kulit menjadi lebih halus, lebih segar dan lebih cerah. Konsultasilah dengan dokter anda untuk mendapatkan jenis peeling yg tepat bagi kulit anda...
#vitadermaclinic
#chemicalpeel
#pengelupasankulit
#kulitglowing
#kulithalus
#kulitsehat


0


1


1


1


1


1


1

PROMO RAYA ELYSIAN DAH KEMBALI 💃
.
📌Bermula dari 17 MEI hingga 8 JUN 2018 tau 😍
.
APA YANG MENARIK DENGAN PROMO KALI NI??
.
Boleh kata lain macam best lah! Mana taknya dengan setiap pembelian produk Elysian anda akan dapat bukan 1 tapi 2 FREE GIFT tau!
.
FREE GIFT pulak bukan biasa-biasa punya 😄
🌷Normalizing sleeping mask (sangat sesuai untuk kecutkan jerawat/atasi kulit kusam)
🌷Sample produk elysian (yang ni anda boleh pilih sama ada nak cleanser/booster serum/brightening night cream/serum foundation)
.
Haaa tergoda tak??Konpem tergoda kan 😄
.
Yang pasti kita tak nak baju je cantik time raya. Pasti muka pon nak cantik berseri gituuu 😉
.
.
Akma
Agen Sah Elysian
📲014-8404689
(link on bio😉)


1

PROMO RAYA ELYSIAN DAH KEMBALI 💃
.
📌Bermula dari 17 MEI hingga 8 JUN 2018 tau 😍
.
APA YANG MENARIK DENGAN PROMO KALI NI??
.
Boleh kata lain macam best lah! Mana taknya dengan setiap pembelian produk Elysian anda akan dapat bukan 1 tapi 2 FREE GIFT tau!
.
FREE GIFT pulak bukan biasa-biasa punya 😄
🌷Normalizing sleeping mask (sangat sesuai untuk kecutkan jerawat/atasi kulit kusam)
🌷Sample produk elysian (yang ni anda boleh pilih sama ada nak cleanser/booster serum/brightening night cream/serum foundation)
.
Haaa tergoda tak??Konpem tergoda kan 😄
.
Yang pasti kita tak nak baju je cantik time raya. Pasti muka pon nak cantik berseri gituuu 😉
.
.
Akma
Agen Sah Elysian
📲014-8404689
(link on bio😉)


1

PROMO RAYA ELYSIAN DAH KEMBALI 💃
.
📌Bermula dari 17 MEI hingga 8 JUN 2018 tau 😍
.
APA YANG MENARIK DENGAN PROMO KALI NI??
.
Boleh kata lain macam best lah! Mana taknya dengan setiap pembelian produk Elysian anda akan dapat bukan 1 tapi 2 FREE GIFT tau!
.
FREE GIFT pulak bukan biasa-biasa punya 😄
🌷Normalizing sleeping mask (sangat sesuai untuk kecutkan jerawat/atasi kulit kusam)
🌷Sample produk elysian (yang ni anda boleh pilih sama ada nak cleanser/booster serum/brightening night cream/serum foundation)
.
Haaa tergoda tak??Konpem tergoda kan 😄
.
Yang pasti kita tak nak baju je cantik time raya. Pasti muka pon nak cantik berseri gituuu 😉
.
.
Akma
Agen Sah Elysian
📲014-8404689
(link on bio😉)


1

PROMO RAYA ELYSIAN DAH KEMBALI 💃
.
📌Bermula dari 17 MEI hingga 8 JUN 2018 tau 😍
.
APA YANG MENARIK DENGAN PROMO KALI NI??
.
Boleh kata lain macam best lah! Mana taknya dengan setiap pembelian produk Elysian anda akan dapat bukan 1 tapi 2 FREE GIFT tau!
.
FREE GIFT pulak bukan biasa-biasa punya 😄
🌷Normalizing sleeping mask (sangat sesuai untuk kecutkan jerawat/atasi kulit kusam)
🌷Sample produk elysian (yang ni anda boleh pilih sama ada nak cleanser/booster serum/brightening night cream/serum foundation)
.
Haaa tergoda tak??Konpem tergoda kan 😄
.
Yang pasti kita tak nak baju je cantik time raya. Pasti muka pon nak cantik berseri gituuu 😉
.
.
Akma
Agen Sah Elysian
📲014-8404689
(link on bio😉)


1

PROMO RAYA ELYSIAN DAH KEMBALI 💃
.
📌Bermula dari 17 MEI hingga 8 JUN 2018 tau 😍
.
APA YANG MENARIK DENGAN PROMO KALI NI??
.
Boleh kata lain macam best lah! Mana taknya dengan setiap pembelian produk Elysian anda akan dapat bukan 1 tapi 2 FREE GIFT tau!
.
FREE GIFT pulak bukan biasa-biasa punya 😄
🌷Normalizing sleeping mask (sangat sesuai untuk kecutkan jerawat/atasi kulit kusam)
🌷Sample produk elysian (yang ni anda boleh pilih sama ada nak cleanser/booster serum/brightening night cream/serum foundation)
.
Haaa tergoda tak??Konpem tergoda kan 😄
.
Yang pasti kita tak nak baju je cantik time raya. Pasti muka pon nak cantik berseri gituuu 😉
.
.
Akma
Agen Sah Elysian
📲014-8404689
(link on bio😉)


1

Sapukan @stretchmarklotion. Biarkan kering kejap.

Dap dap dengan GLAM FOUNDATION siap.


1

@stretchmarklotion ni bukan aje untuk stretchmark semata tau tapi boleh juga guna untuk sapu kat kulit muka tu.

Kandungan 🍃ARGAN OIL 🍃OLIVE OIL 🍃VIRGIN COCONUT OIL 🍃VITAMIN E bagus untuk repair kulit.

Boleh kecutkan jerawat, pudarkan jerat, kecilkan pori-pori, lembapkan kulit. Fuhhhh banyak fungsinya sayang.
Lepas apply SL, kasi kering dan dap dap dengan GLAM FOUNDATION. Lagi naik seri. Makin lama pakai makin GLOWING wajahmu sayang. 😘


1

Kebanyakan foundation kat luar tu ada ARGAN OIL je. Tapi dalam 5 in 1 GLAM FOUNDATION kami tambah satu lagi oil iaitu MARULA OIL.
.
.
Sebab tu 5 in 1 bukan 3 in 1. Marula oil ni boleh bertindak sebagai primer jugak. Pakai makeup tahan lama la sikit. Kan dah jimat duit berdozen dozen. 😘


1

Tahu tak sayang sayang 5 in 1 GLAM FOUNDATION ni boleh tutup cela. .
.
Dap dap dap je dah siap. Tak amik masa lama nak pakai pun.
.
.
Dengan kandungan MARULA OIL dan ARGAN OIL dapat rawat wajah sekali tau. Jeragat bisa pudar sayang. 😘


1

5 in 1 GLAM FOUNDATION sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit kuning langsat ka, kelabu asap ka, pinkish ka, cerah ka, putih ka, sawo matang ka. Semua boleh pakai foundation ni.

Senang tak yah pening kepala dengan foundation satubyone color ni. Confirm sayang sayang puas hati.


1

- #ainaaserumfeedback
Assalamualaikum, bfore promo habis harini, ferra nak share sikit feedback panas dari customer kita yg dulu dekat dahi penuh jerawat and tiny bumps. Tapi lepas pakai ainaa serum, tengok la perubahan muka dia 😍😍😍 Cepat guys, masih sempat nak grab promo sampai 12am ni!!! ♥️whatsapp 01139293916
.
#ainaaserumjohor #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserumfeedback #ainaserum #nsaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserum #serum #nsabeautybysyafiqahaina #nsa #nsabeautyserum #nsaagent #nsaserum #viral #ainaaserumjohor #ainaaserumkl #ainaserum #jb #johor #johorean #makeup #codjb #dropship #nsadropship #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsa #nsasuperstar #kulitcantikgebu #kulitputih #kulitglowing #produkkecantikan #ainaaserum #promoainaaserum


0

The end of the page