#LuvitzCDust

Instagram photos and videos

#LuvitzCDust#Luvitz#TeamLunna#HyperPigmentation#TestimoniLuvitz#SkinSupplement#Botox#HealthySkin#GlowingSkin#NLeeBeauty#LuvitzMurah#Exfoliating#Exfoliate#Pigmentation#FlawlessSkin#KulitBerjerawat#VitaminC#KulitBerminyak#LuvitzPenang#TomatoExtract#OrangeExtract#VitaminForSkin#TeamLunnalicious#HealthSupplement

Hashtags #LuvitzCDust for Instagram

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" πŸ˜…πŸ˜…
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye πŸ˜†

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau πŸ˜…πŸ˜…
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu πŸ˜‹

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
πŸ‘‰ Tomato
πŸ‘‰ Oren
πŸ‘‰ Dextrose
πŸ‘‰ Sorbitol
πŸ‘‰ Flavor
πŸ‘‰ Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
πŸ… Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
πŸ… Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
πŸ… Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
πŸ… Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
βœ”οΈ 1 atau 2 sachets sehari
βœ”οΈ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" πŸ˜…πŸ˜…
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye πŸ˜†

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau πŸ˜…πŸ˜…
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu πŸ˜‹

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK πŸ’‹

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
πŸ‘‰ Tomato
πŸ‘‰ Oren
πŸ‘‰ Dextrose
πŸ‘‰ Sorbitol
πŸ‘‰ Flavor
πŸ‘‰ Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
πŸ… Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
πŸ… Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
πŸ… Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
πŸ… Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
βœ”οΈ 1 atau 2 sachets sehari
βœ”οΈ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" πŸ˜…πŸ˜…
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye πŸ˜†

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau πŸ˜…πŸ˜…
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu πŸ˜‹

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


1

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
πŸ‘‰ Tomato
πŸ‘‰ Oren
πŸ‘‰ Dextrose
πŸ‘‰ Sorbitol
πŸ‘‰ Flavor
πŸ‘‰ Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
πŸ… Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
πŸ… Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
πŸ… Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
πŸ… Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
βœ”οΈ 1 atau 2 sachets sehari
βœ”οΈ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" πŸ˜…πŸ˜…
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye πŸ˜†

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau πŸ˜…πŸ˜…
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu πŸ˜‹

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Putih gebu satu badan dengan supplement luvitz !

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT!! Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.
Dah licin elok elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦Dia toink balik kat muka.
Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah n glowing. Kulit badan pun boleh cerah sekata. Tak adalah muka cerah badan gelap.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️ Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.
Nak Order?
http://tiendabizsolution.wasap.my

Buy 2box Free Postage Sm 🀩
Special Gift 😘

#TiendaBizSolution #TeamRr #NleeBeauty #luvitz #luvitzbangi #agentdropshipwanted #supplemet #nocollagen #sunburn #koyakkemam #kulitcantik #jerawat #jeragat #moistskin #glowing #flawless #cerahsatubadan #ibumengandung #ibuberpantang #lawas #kenyang #taksukamakansayur #jomcantik #cod #bangi #kajang #ukm #gmi #kuis


0

Putih gebu satu badan dengan supplement luvitz !

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT!! Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.
Dah licin elok elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦Dia toink balik kat muka.
Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah n glowing. Kulit badan pun boleh cerah sekata. Tak adalah muka cerah badan gelap.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️ Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.
Nak Order?
http://tiendabizsolution.wasap.my

Buy 2box Free Postage Sm 🀩
Special Gift 😘

#TiendaBizSolution #TeamRr #NleeBeauty #luvitz #luvitzbangi #agentdropshipwanted #supplemet #nocollagen #sunburn #koyakkemam #kulitcantik #jerawat #jeragat #moistskin #glowing #flawless #cerahsatubadan #ibumengandung #ibuberpantang #lawas #kenyang #taksukamakansayur #jomcantik #cod #bangi #kajang #ukm #gmi #kuis


2

Putih gebu satu badan dengan supplement luvitz !

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT!! Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.
Dah licin elok elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦Dia toink balik kat muka.
Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah n glowing. Kulit badan pun boleh cerah sekata. Tak adalah muka cerah badan gelap.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️ Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.
Nak Order?
http://tiendabizsolution.wasap.my

Buy 2box Free Postage Sm 🀩
Special Gift 😘

#TiendaBizSolution #TeamRr #NleeBeauty #luvitz #luvitzbangi #agentdropshipwanted #supplemet #nocollagen #sunburn #koyakkemam #kulitcantik #jerawat #jeragat #moistskin #glowing #flawless #cerahsatubadan #ibumengandung #ibuberpantang #lawas #kenyang #taksukamakansayur #jomcantik #cod #bangi #kajang #ukm #gmi #kuis


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK πŸ’‹

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Morning β™‘
Dah kemam luvitzz kerrr β™‘

Koyak dan terus kemam2 jerrr.
#luvitzcdust
#codkulimnseberangjaya
#postage seluruh malaysia

0125332476


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
πŸ‘‰ Tomato
πŸ‘‰ Oren
πŸ‘‰ Dextrose
πŸ‘‰ Sorbitol
πŸ‘‰ Flavor
πŸ‘‰ Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
πŸ… Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
πŸ… Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
πŸ… Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
πŸ… Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
βœ”οΈ 1 atau 2 sachets sehari
βœ”οΈ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


1

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK πŸ’‹

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK πŸ’‹

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


1

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK πŸ’‹

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
πŸ‘‰ Tomato
πŸ‘‰ Oren
πŸ‘‰ Dextrose
πŸ‘‰ Sorbitol
πŸ‘‰ Flavor
πŸ‘‰ Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
πŸ… Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
πŸ… Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
πŸ… Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
πŸ… Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
βœ”οΈ 1 atau 2 sachets sehari
βœ”οΈ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" πŸ˜…πŸ˜…
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye πŸ˜†

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau πŸ˜…πŸ˜…
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu πŸ˜‹

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kalau tak elok, tak kan ada yang nak repeat order yerr kerr idokkπŸ˜‚πŸ˜‚ tq mak pengasuh haikal repeat #luvitz dengan ibu haikal ni 😜😜 #luvitzcdust
#supplementterbaekabadini
#dropshipnagentneeded


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
πŸ‘‰ Tomato
πŸ‘‰ Oren
πŸ‘‰ Dextrose
πŸ‘‰ Sorbitol
πŸ‘‰ Flavor
πŸ‘‰ Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
πŸ… Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
πŸ… Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
πŸ… Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
πŸ… Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
βœ”οΈ 1 atau 2 sachets sehari
βœ”οΈ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


2

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" πŸ˜…πŸ˜…
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye πŸ˜†

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau πŸ˜…πŸ˜…
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu πŸ˜‹

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


1

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK πŸ’‹

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
πŸ‘‰ Tomato
πŸ‘‰ Oren
πŸ‘‰ Dextrose
πŸ‘‰ Sorbitol
πŸ‘‰ Flavor
πŸ‘‰ Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
πŸ… Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
πŸ… Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
πŸ… Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
πŸ… Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
βœ”οΈ 1 atau 2 sachets sehari
βœ”οΈ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" πŸ˜…πŸ˜…
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye πŸ˜†

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau πŸ˜…πŸ˜…
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu πŸ˜‹

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK πŸ’‹

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

🌸 KEBAIKAN LUVIT 🌸 🌹 Mencerahkan tona tidak sekata
🌹 Merawat jerawat
🌹 Mengelakkan sembelit
🌹 Menghilangkan eyebag
🌹 Melembapkan kulit
🌹 Memudarkan jeragat
🌹 Menguatkan rambut
🌹 Mengatasi kulit berminyak 🌸 Cara pengambilan yang disarankan.

1. 1 atau 2 sachet sehari
2.  Makan sebelum sarapan atau sebelum tidur 🌸 Pantang larang semasa mengambil supplemen.

1. Elakkan makan sejurus atau sebelum minum kafien
Contoh: Coffee, chocolate drink, kelapa, susu, NescafΓ©, mocha, latte dan berkaitan.

2.  Elakkan terdedah pada suhu panas 🌸 Siapa yang patut mengamalkan LUVIT?. 1. Ibu hamil seawal dua bulan & menyusukan baby
2. Wanita dan lelaki
3. Remaja
4. Kanak-kanak 1 sachet sehari tidak boleh lebih 🌸 Extra tips.

Ambil satu sachet sejurus bangun pagi. Kemam bawah lidah dalam masa 20 saat. Telan bersama enzim air liur yang pertama kerana ianya memberi kesan yang lebih baik. Pengambilan air kosong 2-3L sehari membantu penyerapan yang lebih optimum. Jadi wajib minum air kosong secukupnya. #luvitz #kebaikanluvitz #luvitz #tomato #beritaharian #officialhlive #gegarvaganza #jjcm #luvitzsedap #bazarpaknil #vitaminc #orange #luvitzcantik #jomcantik #serbukvitamin #santaijim #kemamcantik #jomrawat #serbukluvitz #testiluvitz #teamMieza #luvitzcdust #testimoniluvitz #nleebeauty #ajimaura #terapiinstagram


5

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
πŸ‘‰ Tomato
πŸ‘‰ Oren
πŸ‘‰ Dextrose
πŸ‘‰ Sorbitol
πŸ‘‰ Flavor
πŸ‘‰ Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
πŸ… Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
πŸ… Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
πŸ… Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
πŸ… Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
βœ”οΈ 1 atau 2 sachets sehari
βœ”οΈ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" πŸ˜…πŸ˜…
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye πŸ˜†

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau πŸ˜…πŸ˜…
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu πŸ˜‹

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK πŸ’‹

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Ada mengalami masalah ekzema?

Takda masalah ulls. Jom consume je #luvitz ni konfem hilang masalah tu. Kemam2 dah cantik. 😘

#luvitz
#luvitzcdust
#nleebeauty
#serbukkemam
#koyaknkemam
#serbukvitaminluvitz
#gabungan3bahan
#Kemam2cantik
#kemam2bajik
#nangkacakehh
#bajik2ibuk


0

Kenapa perlu consume #luvitz ni ulls?

Sebab khasiat buah oren yang terkandung didalamnya dapat membantu ulls merawat masalah rambut. Memang rugila tak grab ni. 😘

#luvitz
#luvitzcdust
#nleebeauty
#serbukkemam
#serbukvitaminluvitz
#gabungan3bahan
#koyaknkemam
#kemam2bajik
#nangkacakehh
#bajik2ibuk


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST πŸ‘ˆ

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK πŸ’‹

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


2

Ada sesetengah orang tak sesuai ambil supplement yg mengandungi collagen.
LUVITZ V DUST keluaran NLee Beauty ni BEBAS COLLAGEN tau !

Rasa sedap sangat masam manis sampai orang gelar #SerbukKetagih

Nak cantik kan ?
Selain baca doa tido, jadikan Luvitz ni sebagai rutin harian sebelum tido jugak tau
Cara makan mudah gila
Dah landing atas katil pun still boleh makan lagi
Hehehe
Koyak je sachet then kemam serbuk Luvitz
Pastu boleh dah naik roket pegi bulan

Good night uolsss πŸ’€

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan πŸŒ™πŸš¦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❀️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
πŸ‘‰ Tomato
πŸ‘‰ Oren
πŸ‘‰ Dextrose
πŸ‘‰ Sorbitol
πŸ‘‰ Flavor
πŸ‘‰ Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
πŸ… Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
πŸ… Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
πŸ… Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
πŸ… Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
βœ”οΈ 1 atau 2 sachets sehari
βœ”οΈ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❀️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak πŸ™‰

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

The end of the page