#NuciferaTeethWhitening

Instagram photos and videos

#nucifera#nuciferateethwhitening#testimoninucifera#pemutihgigi#gigiputih#teamhazadi#hazadiempire#infonucifera#gigicantik#nuciferachallenge#teethwhitening#pemutihgigimurah#agentnucifera#pemutihgigimalaysia#putihkangigi#NuciferaTeethWhitening#nuciferamurah#hudabeautymasterclassdoha#arangaktifpemutihgigi

Hashtags #NuciferaTeethWhitening for Instagram

*FIRST TIME PAKAI DAH HILANG PLAK GIGI* "Sis, saya dah pakai 1st time, PLAK kat celah gigi HILANG😱
Macam buat SCALING 😱" wahh bestnyaa 😍

Sekali pakai dah nampak dah kesan positif nya 😘

Tak payah tahan sakit gusi berdarah-darah semata nak pergi SCALING GIGI

Lagi bestnya NUCIFERA ni ORGANIK 😍

Wow power betul 😱

Dah lah tahan selama 7bulan (450kali penggunaan)

Tak payah guna ubat gigi pon takpa dah! Still rasa bersih je mulut & gigi tu sepanjang masa 🌸

Ish power betul lah NUCIFERA ni 😎

Rugi kalau tak cuba walau sekali 😚
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codrawang #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codkuang #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #pemutihgigiahr


0

πŸ‘‰WAAHH ‼️putih berseri dah gigi dia 😱😱
.
.
Customer sendiri cakap guna nucifera ni jimat sebab apa ? dengan harga yang berbaloi boleh guna sampai 7 bulan Taw ‼️Nak minum caffein pun dah tak risau gigi kuning sbb #nucifera kan ada πŸ˜‰πŸ˜‰ UNTUK INFO DAN PERTANYAAN BOLEH KLIK LINK DI BIO @pakrahiem.empire SEKARANG ‼️
.
.
Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan harga promosi dan FREEGIFT dengan setiap pembelian dari @pakrahiem.empireπŸ€—
.
.

#pakrahiem.empire
#loobuks #nuciferatestimoni #nuciferakekalputih #nuciferakekalsihat #nuciferakekalcantik #nuciferakekalbersih #nuciferacodkeratong #nuciferacodkl #nuciferacod
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera
#arangaktif #pemutihgigi #bahansemulajadi #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

Wahhhhh. Ini lagi besss. Sis ni pakai Nucifera dalam masa sehari je putih terus giginya. Besnya kannn. .
Macammana nucifera ni bertindak?
.
Nucifera dihasilkan dari arang aktif daripada tempurung kelapa, ianya menyerap kotoran yg ada pada gigi, lalu menanggalkan kotoran dan menanggalkan plak pada gigi. Gigi kemudian akan menjadi putih berseri.
.
Ingat. Lain gigi lain kesannya tau. Yang penting konsisten guna.
.
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
#nucifera
#nuciferaoriginal
#pemutihgigi
#teethwhitening
#teethwhiteningofficial
#nuciferakedah
#nuciferapenang
#pemutihgigiarang
#organicteethwhitening
#pemutihgigiorganik
#gigiputih
#pemutihgigimurah
#pemutihgigiberkesan
#bazaarpaknil
#produkkecantikan
#tipsgigiputih
#NuciferaTeethWhitening
#nucifera
#infonucifera
#testimoninucifera
#nuciferasungaipetani
#nuciferabaling


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

Berbeza yer Arang yg digunakan dalam Nucifera berbanding arang yg lain 😁 bukan arang bakar sate tau awak πŸ˜…
.
.
Terbukti banyak dah customer yg sgt berpuas hati menggunakan arang aktif ni. .
Ada masalah gigi kuning berkarat? Selesaikan segera dengan hanya menggunakan Nucifera Teeth Whitening Powder 😍
.
.
Harga kami sentiasa Promosi! Berbaloi baloi tau 😍
Click link whatsapp di bio ntuk dapatkan harga Promosi Raya!
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564

#Nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder #infonucifera
#nuciferamurah
#nuciferamalaysia
#teethwhitening #nuciferaperak #nuciferamanjung #nuciferasetiawan
#nuciferaseriiskandar
#nuciferaipoh
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigikarathilang
#pemutihgigiperak
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigimanjung
#pemutihgigiipoh
#pemutihgigisitiawan #pemutihgigiseriiskandar
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat #rahsiagigicantik #pemutihgigi #beautyhunters_


0

Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di πŸ‘‰ +601116387200
#infonuciferaΒ #nuciferateethwhiteningΒ #nucifera#nuciferachallengeΒ #testimoninuciferaΒ #gigiputih#pemutihgigiΒ #gigicantikΒ #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #nuciferalovers #nuciferateethwhiteningpowder #teethwhiteningΒ #putihkangigiΒ #pemutihgigiberkesanΒ #penjagaangigi


0

RM72
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❀️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❀️ Membunuh bakteria
.
❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
#nucifera
#nuciferaoriginal
#pemutihgigi
#teethwhitening
#teethwhiteningofficial
#nuciferakedah
#nuciferapenang
#pemutihgigiarang
#organicteethwhitening
#pemutihgigiorganik
#gigiputih
#pemutihgigimurah
#pemutihgigiberkesan
#bazaarpaknil
#produkkecantikan
#tipsgigiputih
#NuciferaTeethWhitening
#nucifera
#infonucifera
#testimoninucifera
#trustedseller #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di πŸ‘‰ +601116387200
#infonuciferaΒ #nuciferateethwhiteningΒ #nucifera#nuciferachallengeΒ #testimoninuciferaΒ #gigiputih#pemutihgigiΒ #gigicantikΒ #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #nuciferalovers #nuciferateethwhiteningpowder #teethwhiteningΒ #putihkangigiΒ #pemutihgigiberkesanΒ #penjagaangigi


0

Mesti ramai yang nak tahu beza Arang Aktif Nucifera ni dengan Arang Biasakan?? :)
.
.
Nak Gigi Putih ❓Hilangkan Karang Gigi ❓
.
Jom Beli Nucifera Pemutih Gigi Dgn Saya 😍
GOSOK-Gosok jer Putih 😝😝😝
.
BERMINAT❔
.
Wassap +6590589410 Dewi sekarang! Atau click pada link di profile!
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #pemutihgigi #pemutihgigiterbaik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigino1malaysia #pemutihgigino1 #pemutihgigimurah #nucifera #sayajual #sayajualonline #tipscantik #petua


0

Mesti ramai yang nak tahu beza Arang Aktif Nucifera ni dengan Arang Biasakan?? :)
.
.
Nak Gigi Putih ❓Hilangkan Karang Gigi ❓
.
Jom Beli Nucifera Pemutih Gigi Dgn Saya 😍
GOSOK-Gosok jer Putih 😝😝😝
.
BERMINAT❔
.
Wassap +6590589410 Dewi sekarang! Atau click pada link di profile!
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #pemutihgigi #pemutihgigiterbaik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigino1malaysia #pemutihgigino1 #pemutihgigimurah #nucifera #sayajual #sayajualonline #tipscantik #petua


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
PM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#agentnuciferaampang


2

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


2

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
Buy 1 Nucifera Get 6 Exclusive GIFTS 🎁🎁🎁
.
Clik link whsap Di bio πŸ“² 0182998760
Leader SAH Nucifera
.
Agent Dan Dropship Most Welcome ❀️
Serious Only
.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
Buy 1 Nucifera Get 6 Exclusive GIFTS 🎁🎁🎁
.
Clik link whsap Di bio πŸ“² 0182998760
Leader SAH Nucifera
.
Agent Dan Dropship Most Welcome ❀️
Serious Only
.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
Buy 1 Nucifera Get 6 Exclusive GIFTS 🎁🎁🎁
.
Clik link whsap Di bio πŸ“² 0182998760
Leader SAH Nucifera
.
Agent Dan Dropship Most Welcome ❀️
Serious Only
.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Gigi kuning berkarat dan mulut berbau buat anda rasa malu ? .
Percayalah anda tidak keseorangan. *NUCIFERA TEETH WHITENING* ➑️ Memutihkan gigi serta membuang plak
➑️ Detoks mulut dan gigi
➑️ pH Balance mulut
➑️ Menghalang kaviti
➑️ Menghalang mulut berbau

Nucifera satu satu nya produk yang membantu anda untuk menyelesaikan masalah mulut.. #TestimoniNucifera #NuciferaTeethWhitening #nuciferamalaysia #teamhazadiempire #hazadiempire


1

Leez rosli pun dah guna Nucifera Teeth Whitening tau. Nak gigi putih tak?? Mudah je caranya. Guna je nucifera setiap hari. Komfem gigi putih nanti. Barulah berseri senyuman tu.
.
.
(TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
#nuciferateethwhiteningΒ #nuciferaΒ #testimoninucifera#teamhazadiΒ #hazadiempire
#nuciferachallengeΒ #infonuciferaΒ #tipsnucifera#teamhazadi
#nuciferawhiteningteethΒ #nuciferapemutihgigi#arangaktifpemutihgigiΒ #pemutihgigiΒ #gigicantik#codklangvalleyΒ #pemutihgigimalaysia#pemutihgigicepatΒ #pemutihgigisemulajadiΒ #gigiputih#gadiscantikΒ #codklangvalleyΒ #cantiks#pemutihgigimurahmalaysiaΒ #Β #codshahalamΒ #codklang


5

#testimoniNucifera
.
#infonucifera
Fungsi Nucifera 5 dalam 1;
.
βœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
βœ… Detoks mulut dan gigi
βœ…Β Balance pH mulut
βœ… Mencegah kaviti
βœ… Menghalang mulut berbau
=========================================
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #infonucifera #tipsgigiputih #viral #arangpemutihgigi #aranggigi #gigicantik #pemutihgigi
#cumicumi #hafizmahamad #fattzura #fattahamin #gigicantik #gigiputih #putih
#tipscantik #lawa #flawless #promosi #teethwhitening #braces #bracesmurah #detox


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
PM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#agentnuciferaampang


0

Hai semua😍.
.
.
Ni ada sedikit info tentang nucifera😘.
.
.
Ianya bukan menghakis,tapi menyerap tau.
Mungkin ramai salah faham bab nh betul kan? .
.
100% bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa.Dengan penggunaan dua kali sehari akan menjaga kebersihan mulut dan kesihatan gigi.
.
.

Jom dapatkan nucifera sementara masih harga promosi!😎
.
Whsap Iman k.😘 πŸ“²018.2998.760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED
Serious only
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera


0

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
.
🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison.
.
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.

NOW ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 6 EXCLUSIVE GIFTS🎁🎁
.
.jangan lepaskan peluang ye uolls 😍..WHSAP sis sekarang πŸ€—

#TeamHazadiEmpire #NuciferaTeethWhitening #InfoNucifera #InfoNucifera #TrustedSeller #hazadiempire


0

Gigi merupakan anugerah dan nikmat 😘.
.
.
Gigi yang rosak akan membuatkan hati gelisah.😫
.
.
oleh itu,ada sedikit peekongsian dalam penjagaan gigi😍. Ili sharekan cara penjagaan gigi supaya sentiasa sihat.
.
.
Jom dapatkan nucifera dan beberapa freegift yang dinantikanπŸ€—
.
.

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera


0

Anda ada masalah GIGI KUNING ataupun BERKERAK??? .

Jangan risau... Nucifera Teeth Whitening kan ada.Ia juga dapat membantu anda menghilangkn masalah gigi kuning dan juga berkerak. .

Nak order???
Rm85 ONLY
.
Whsap Iman jumπŸ’“
πŸ“²0182998760
Clik link whsap Di bio

#nucifera #NuciferaTeethWhitening #teamhazadi #nuciferatestimoni #nuciferacodklang #nuciferacodportklangl


0

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

#HazadiEmpire #NuciferaTeethWhitening #InfoNucifera #Teamhazadi


3

Kenapa gusi saya berdarah lepas guna?/ gusi saya sensitif (Selalunya customer macam ni guna berus gigi yang dah lama tak tukar/ jenis hard/gusi sensitif/berus gigi terlalu kuat dan tidak menggunakan cara yang betul)

A:
Okay cik, saya Syorkan

1) guna berus gigi jenis soft
2) campur dengan ubat gigi sikit (letak selepas celup dalam nucifera)

Atau time lepas guna nucifera, bilas gosok balik dengan ubat gigi biasa (kuantiti yg sikit)

Yang penting, gosok gigi perlahan2 secara pusingan dan jangan kuat2 macam gosok gigi guna toothpaste biasa tu sebab texture dia berbeza πŸ˜—
#semogabermanfaat
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

Kenapa gusi saya berdarah lepas guna?/ gusi saya sensitif (Selalunya customer macam ni guna berus gigi yang dah lama tak tukar/ jenis hard/gusi sensitif/berus gigi terlalu kuat dan tidak menggunakan cara yang betul)

A:
Okay cik, saya Syorkan

1) guna berus gigi jenis soft
2) campur dengan ubat gigi sikit (letak selepas celup dalam nucifera)

Atau time lepas guna nucifera, bilas gosok balik dengan ubat gigi biasa (kuantiti yg sikit)

Yang penting, gosok gigi perlahan2 secara pusingan dan jangan kuat2 macam gosok gigi guna toothpaste biasa tu sebab texture dia berbeza πŸ˜—
#semogabermanfaat
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

Kenapa gusi saya berdarah lepas guna?/ gusi saya sensitif (Selalunya customer macam ni guna berus gigi yang dah lama tak tukar/ jenis hard/gusi sensitif/berus gigi terlalu kuat dan tidak menggunakan cara yang betul)

A:
Okay cik, saya Syorkan

1) guna berus gigi jenis soft
2) campur dengan ubat gigi sikit (letak selepas celup dalam nucifera)

Atau time lepas guna nucifera, bilas gosok balik dengan ubat gigi biasa (kuantiti yg sikit)

Yang penting, gosok gigi perlahan2 secara pusingan dan jangan kuat2 macam gosok gigi guna toothpaste biasa tu sebab texture dia berbeza πŸ˜—
#semogabermanfaat
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


6

*Nucifera Teeth whitening Powder*
*KKM - ( NOT160303473K )* Apa yang Anda Dapat Jika Menggunakan Nucifera :) *Nucifera 5 dalam 1 :-*
➑️ Memutihkan gigi serta membuang plak
➑️ Detoks mulut dan gigi
➑️ pH Balance mulut
➑️ Menghalang kaviti
➑️ Menghalang mulut berbau *Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?*
➑️ Kesan Perubahan Awal dalam 7 hari ***_Bergantung pada keadaan gigi semasa_ *Ada Kesan sampingan?*
➑️ Tiada *Apa Kandungan Nucifera?*
➑️ 100organik Coconut Shell
➑️ Serbuk Arang Aktif gred pharmaseutikal *Bagaimana Cara Guna?*
➑️ Guna berus gigi (basahkan berus) ➑️ Celup / sentuh berus pada serbuk dan gosok gigi mcm biasa, secara perlahan-lahan.
➑️ Boleh Guna dengan ubat gigi. ***_Kenapa berus gigi secara perlahan-lahan - supaya serbuk arang dapat menyerap baik serta bertindak balas pada gigi & mulut (lagi baik jika biarkan 2-4 minit)

#NuciferaTeethWhitening #InfoNucifera #TeamHazadi #TrustedSeller


0

#infonucifera .
.
Korang Jgn tunggu lama lama sebab PROMOSI BAKAL BERAKHIR TIDAK LAMA LAGI. FREE GIFT PUN TERHAD TAU πŸŽ‰πŸŽ‰ .

CARA MENGGUNAKAN NUCIFERA .
.
πŸ„Guna berus gigi (basahkan berus) .
πŸ„ Celup / sentuh berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul, berpusing-pusing secara perlahan-lahan selama 2 minit .
πŸ„ Boleh guna atau tidak dengan ubat gigi .
πŸ„ Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi .
πŸ„ Bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja .
.
**Berus gigi akan bertukar ke warna hitam - sebab ianya arang aktif

Boleh guna atau tidak dengan ubat gigi (ikut keselesaan) yang penting berus gigi perlahan-lahan yerr.

HARGA PROMOSI βœ”οΈ
FREE GIFT MENARIK βœ”οΈ
.
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564

#testimoninucifera
#Nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder #infonucifera
#nuciferamurah
#nuciferamalaysia
#teethwhitening #nuciferaperak #nuciferamanjung #nuciferasetiawan
#nuciferaseriiskandar
#nuciferaipoh
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigikarathilang
#pemutihgigiperak
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigimanjung
#pemutihgigiipoh
#pemutihgigisitiawan #pemutihgigiseriiskandar
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat #rahsiagigicantik #pemutihgigi #beautyhunters_


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa?
Nucifera ialah Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍. Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat! Free Gift Terhad sis nak bagi tau! Siapa nak cepat DM 😍😍 atau klik trus di link ws di ig bio okay?
#nucifera
#TestimoniNucifera #nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder #infonucifera
#nuciferamurah
#nuciferamalaysia
#teethwhitening #nuciferaperak #nuciferamanjung #nuciferasetiawan
#nuciferaseriiskandar
#nuciferaipoh
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigikarathilang
#pemutihgigiperak
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigimanjung
#pemutihgigiipoh
#pemutihgigisetiawan #pemutihgigiseriiskandar
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat #rahsiagigicantik #pemutihgigi #beautyhunters_


2

Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di πŸ‘‰ +601116387200
#infonuciferaΒ #nuciferateethwhiteningΒ #nucifera#nuciferachallengeΒ #testimoninuciferaΒ #gigiputih#pemutihgigiΒ #gigicantikΒ #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #nuciferalovers #nuciferateethwhiteningpowder #teethwhiteningΒ #putihkangigiΒ #pemutihgigiberkesanΒ #penjagaangigi


2

Good morning! Jangan lupa senyum di pagi hari. Insyallah perkara yang baik2 akan datang sepanjang hari ni 😘 .
.
P/s: Guna Nucifera bukan setakat gigi je putih tau, nafas pun bau segar je. Karang gigi, kaviti semua HILANG! 😍
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
.
Satu botol RM83 sm, RM85 ss
DISCOUNTED + FREE POSTAGE + FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang sebelum kehabisan stock! 🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaagentshahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded


0

SATISFIED! FEEL SO CLEAN 😍😍
.
.

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL
.
.
Satu botol RM83 sm, RM85 ss
DISCOUNTED + FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
.
BELI BANYAK UNTUK LEBIH DISCOUNT! JOM PAKAT DENGAN KAWAN2, SATU KELUARGA SAUDARA MARA πŸ˜πŸ€—
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang! STOCK TERHAD!🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dramadia
#kekasihpaksarela
#mrbossmrsstalker
#cintahatibatu


0

Bahan Semulajadi Adalah Cara Terbaik Menghilangkan Kuning Gigi
.
.
Telah digunakan sejak sekian lama secara tradisional, arang daripada tempurung kelapa adalah salah satu bahan alami yang paling berkesan untuk menyingkirkan kotoran dan toksin. πŸ˜ƒ
.
Dengan gabungan sains dan keajaiban bahan semulajadi, Maka terhasil lah Nucifera Active Charcoal Whitening Teeth Powder! πŸ’–
.
Serbuk Pemutih Gigi berasaskan Arang Kelapa Bergred Farmaseutikal, yang MENYERAP segala kotoran dan plak yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi yang menjadi PUNCA GIGI KUNING. πŸ‘ˆ
.
Ia lebih berkesan daripada ubat gigi biasa DENGAN EFEK SEAWAL 7-14 HARI πŸ‘
.
Hampir 99.99% pengguna berpuas hati menggunakan NUCIFERA

DM segera supaya tak terlepas harga promosi πŸ‘πŸ‘
.

#pemutihgigiajaib #NuciferaTeethWhitening #infonucifera


1

Macam xpercaya lepas 5 hari guna #nucifera 😱
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Nucifera ni bertindak dengan menyerap segala kotoran pada gigi dan mulut .. .
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Ia ibarat treatment yang berterusan dari hari ke hari, jadi ia bukan sekadar memutihkan gigi tau, ia juga membaik pulih keadaan gigi 😍 β €β €β €β €β €β €β €β €β €
βœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
βœ… Detoks mulut dan gigi
βœ…Β  balance pH mulut
βœ… Mencegah kaviti
βœ… Menghalang mulut berbau
β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €
penggunaan yg konsisten.. inshaa allah.. gigi akan kekal bersih dan putih😊


3

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang +601151104933

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#nuciferaagent
#nuciferapuchong
#nuciferakinrara
#nuciferaserikembangan
#nuciferaputraheight
#nuciferasubang
#nuciferausj
#nuciferabandarsunway
#nuciferabandarsaujanaputra
#nuciferaputrajaya
#nuciferacyberjaya
#nuciferashahalam
#nuciferasetiaalam
#nuciferaklang
#nuciferakapar
#nuciferameru
#nuciferapj
#nuciferakl
#nuciferamurah
#nuciferamurahberbaloi
#ishoppeeselangor


1

Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❀️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❀️ Membunuh bakteria
.
❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp Ninie
0176314059 .
.
. πŸš— Cod Area kualalumpur , Dan Yg Berdekatan
.
πŸ“­ Postage Setiap Hari πŸ˜‰
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigimalaysia
#Neelofa #naelofar #naelofarhijab - -


1

Bahan Semulajadi Adalah Cara Terbaik Menghilangkan Kuning Gigi
.
.
Telah digunakan sejak sekian lama secara tradisional, arang daripada tempurung kelapa adalah salah satu bahan alami yang paling berkesan untuk menyingkirkan kotoran dan toksin. πŸ˜ƒ
.
Dengan gabungan sains dan keajaiban bahan semulajadi, Maka terhasil lah Nucifera Active Charcoal Whitening Teeth Powder! πŸ’–
.
Serbuk Pemutih Gigi berasaskan Arang Kelapa Bergred Farmaseutikal, yang MENYERAP segala kotoran dan plak yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi yang menjadi PUNCA GIGI KUNING. πŸ‘ˆ
.
Ia lebih berkesan daripada ubat gigi biasa DENGAN EFEK SEAWAL 7-14 HARI πŸ‘
.
Hampir 99.99% pengguna berpuas hati menggunakan NUCIFERA!
DM sis supaya tak terlepas harga promosi πŸ‘πŸ‘
.

#NuciferaTeethWhitening #infonucifera #NuciferaBest#NuciferaHebat#putihkangigi#senyumanmenawan#hargaterlajakmurah#


0

Ramai yang sudah mencubanya dan berpuas hati dengan kesan perubahan. Nucifera selamat digunakan, dihasilkan dari bahan organik, lulus KKM, boleh digunakan oleh semua peringkat umur.
.
Dapatkan sebotol sekarang dgn harga promoπŸŽ‰ + free exclusive gift🎁
.
Macam mana nak order?
Klik link di bio sis. .
#nucifera #nuciferateethwhitening #agentnuciferasabah #agennuciferasabah #agennucifera #nuciferasabah #nuciferakotakinabalu


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
πŸ“²018.2998.760
.
Photo credit to Salam empire
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Stok dah mendarat dah guysss.
.
Tapi banyak jugak yang dah disambar so sape nak order boleh whatsapp link dekat bio. Sis kadang2 xsempat tengok bahagian DM
Ampuuun.πŸ˜‚
.
So sape yg serious nak beli boleh klik link dekat bio 🌸🌸
.
Harga kasih Sayang terbelah dua Guyss
Cepat sebelum terlambat.
Lambat melepas
Rugiii terukkkπŸ˜‚πŸ˜€
.
Whsap Iman jum
πŸ“²018.2998.760

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera


0

Bahan Semulajadi Adalah Cara Terbaik Menghilangkan Kuning Gigi
.
.
Telah digunakan sejak sekian lama secara tradisional, arang daripada tempurung kelapa adalah salah satu bahan alami yang paling berkesan untuk menyingkirkan kotoran dan toksin. πŸ˜ƒ
.
Dengan gabungan sains dan keajaiban bahan semulajadi, Maka terhasil lah Nucifera Active Charcoal Whitening Teeth Powder! πŸ’–
.
Serbuk Pemutih Gigi berasaskan Arang Kelapa Bergred Farmaseutikal, yang MENYERAP segala kotoran dan plak yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi yang menjadi PUNCA GIGI KUNING. πŸ‘ˆ
.
Ia lebih berkesan daripada ubat gigi biasa DENGAN EFEK SEAWAL 7-14 HARI πŸ‘
.
Hampir 99.99% pengguna berpuas hati menggunakan NUCIFERA!
Whsap sis supaya tak terlepas harga promosi πŸ‘πŸ‘
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
#NuciferaTeethWhitening #nucifera #infonucifera #Teamhazadi #hazadiempire


0

*LEBIH YAKIN DENGAN GIGI BERSIH* "Saya suka sangat sangat pakai NUCIFERA tak sangka GIGI BERSIH macam ni 😍

Tak boleh dah kalau tak pakai NUCIFERA ni. Sebab rasa lebih CONFIDENT & BERSIH dengan Nucifera"

WOW bestnya 😱

Jom alami kuasa pemutihan & pembersihan gigi yang selamat digunakan πŸ˜‰

Psss akhir2 bulan ni banyak promosi tau! Pm "BERMINAT" untuk berunding πŸ˜‰
Atau wasap sis www.wasap.my/60136257571
#nuciferagombak
#nuciferabatucaves
#nuciferaselayang
#nuciferarawang
#nuciferamurah
#nuciferateethwhitening


0

*LEBIH YAKIN DENGAN GIGI BERSIH* "Saya suka sangat sangat pakai NUCIFERA tak sangka GIGI BERSIH macam ni 😍

Tak boleh dah kalau tak pakai NUCIFERA ni. Sebab rasa lebih CONFIDENT & BERSIH dengan Nucifera"

WOW bestnya 😱

Jom alami kuasa pemutihan & pembersihan gigi yang selamat digunakan πŸ˜‰

Psss akhir2 bulan ni banyak promosi tau! Pm "BERMINAT" untuk berunding πŸ˜‰
Atau wasap sis www.wasap.my/60136257571
#nuciferagombak
#nuciferabatucaves
#nuciferaselayang
#nuciferarawang
#nuciferamurah
#nuciferateethwhitening


0

*LEBIH YAKIN DENGAN GIGI BERSIH* "Saya suka sangat sangat pakai NUCIFERA tak sangka GIGI BERSIH macam ni 😍

Tak boleh dah kalau tak pakai NUCIFERA ni. Sebab rasa lebih CONFIDENT & BERSIH dengan Nucifera"

WOW bestnya 😱

Jom alami kuasa pemutihan & pembersihan gigi yang selamat digunakan πŸ˜‰

Psss akhir2 bulan ni banyak promosi tau! Pm "BERMINAT" untuk berunding πŸ˜‰
Atau wasap sis www.wasap.my/60136257571
#nuciferagombak
#nuciferabatucaves
#nuciferaselayang
#nuciferarawang
#nuciferamurah
#nuciferateethwhitening


0

NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS πŸ›‘ Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga. πŸ›‘ arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus) πŸ›‘ tidak sama langsung dengan arang biasa πŸ›‘ proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif. πŸ›‘ nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. πŸ›‘ penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.

Free postage @ Cod + freegift🎁

Fast respond clickπŸ‘‡
http://agentnuciferataiping.wasap.my

#nuciferateethwhitening
#nuciferamalaysia
#nucifera100%bahanorganik
#nuciferahalal
#nuciferaluluskkm
#nuciferacodpadangrengas
#nuciferacodsimpang
#nuciferacodtaiping
#nuciferacodkamunting
#nuciferacodbaganserai
#nuciferacodpeneng
#nuciferacodkulim


0

8 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
1) Berat 1009(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari
gosok gigi)

3) Pilihan pengguna.

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di
klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) Harga sepadan dengan kuantiti & kualiti.

8) Boleh pakai satu Family.
.
#nuciferateethwhitenin#nucifera#testimoninucifera#nuciferateethwhitening#nucifera#teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik
#usm#codpenang#packagingbaru#packaginglama#pemutihgigimurah#pemutihgigi


3

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#nuciferaagent
#nuciferapuchong
#nuciferakinrara
#nuciferaserikembangan
#nuciferaputraheight
#nuciferasubang
#nuciferausj
#nuciferabandarsunway
#nuciferabandarsaujanaputra
#nuciferaputrajaya
#nuciferacyberjaya
#nuciferashahalam
#nuciferasetiaalam
#nuciferaklang
#nuciferakapar
#nuciferameru
#nuciferapj
#nuciferakl
#nuciferamurah
#nuciferamurahberbaloi
#ishoppeeselangor


0

Beza arang nucifera dengan arang lain. Tak sama tau. Nucifera bukan guna arang kayu utk buat bbq tu. Nucifera menggunakan arang khas yg terpilih diperbuat daripada tempurung kelapa untuk memastikan hasil yg lebih baik pada gigi dan mulut anda.
Pastikan guna Nucifera untuk kesegaran mulut dan menanggalkan plak dan karang gigi. Yang paling penting gigi anda lebih putih menjelang hari raya.
.
(TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codrawang #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codkuang #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #pemutihgigilily


2

*BOLEH KE GUNA ARANG AKTIF NI?* Say No More kepada keraguan anda πŸ˜‰

Pss lagi satu arang aktif ni bukan macam arang awak buat BBQ tu tau! Arang aktif ni saiznya lebih halus (200mash) and pembakarannya lebih teratur dan terperinci 😍
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ ,
#nucifera #nuciferateethwhitening #nuciferachallenge #nuciferalovers #nuciferamalaysia #nuciferawhiteningteeth #nuciferamurah #nuciferalover #nuciferaperak #nuciferaproducts #pemutihgigi #pemutihgigiaman #pemutihgigialami #pemutihgigimurah #pemutihgigicepat #pemutihgigioriginal #pemutihgigidokter #pemutihgigiasli #pemutihgigiinstan #pemutihgigimalaysia #pemutihgigiterbaik #pemutihgigiarang #pemutihgigiberkesan #pemutihgigipermanen #masalahgigikuning #masalahgigi


0

Fungsi Nucifera 5 dalam 1
.
βœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
βœ… Detoks mulut dan gigi
βœ…Β  balance pH mulut
βœ… Mencegah kaviti
βœ… Menghalang mulut berbau
.
⏺️klik whatapps for order⏺️
Rm85 sahaja
.
Terhad Utk 20 orang terawal sahaja
Cepat GUYSSS😘😘
.
#infonucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferamalaysia
#teamhazadi
#hazadiempire


0

LOVE OUR FAMILY❀️❀️❀️
.
Terima Kasih ye berminat dengan Nucifera 😊

Jemput Baca dulu (Panjang sikit tapi berbaloi untuk baca) 😘

Sedar tak selama ni kita beli ubat gigi contoh Jenama X , ada tulis kat kotak untuk memutihkan gigi? Tapi kita pakai berkurun pun tak putih jugak. kan? hehe.. Apa yang kita rasa lepas pakai ubat gigi? kita rasa mulut fresh, bersih dari sisa makanan je kan?

Mesti tertanya-tanya. . hurmm.. Kenapa tak putih-putih.. ==
Sebenarnya ubat gigi ni membersihkan dari sisa makanan yang fizikal shj, tapi sisa bahan kimia makanan (food chemical) contoh mcm kafein, sisa kimia dari minyak masak, fast food dan lain-lain lagi TIDAK dpt dibuang sepenuhnya lalu melekat pada gigi.

Iya, dari situlah gigi kita akan kelihatan kuning dan ada jugak yg boleh menyebabkan gigi/gusi terkene jangkitan kuman jika kandungan makanan/minuman itu tinggi asid. ==
Nucifera.. Merupakan sejenis Arang AKTIF(Bukan Arang biasa) yang dihasilkan dari tempurung kelapa (coconut shell)- yang dipilih dan bebas kimia.

Ianya bersaiz halus (-200) - supaya tidak mencederakan gigi.

Arang AKTIF merupakan Alternatif sains masa kini dimana dikenali juga sebagai - Agen Penyerap Terbaik. (Boleh research , banyak pembuktian klinikal yg dilakukan oleh Negara seperti USA dan Canada)

Apa yang Nucifera serap?
- Food Chemical/Kimia Makanan@asid
- Poison/Racun
- Bacteria

Nucifera tidak menghakis, ia MENYERAP.

Jika sisa lebihan kimia yang melekat pada gigi diserap, gigi anda akan kembali ke warna asal.

Bukan itu sahaja tau, mulut anda jugak akan di 'detoks' dan pH dalam mulut akan menjadi neutral- sukar dijangkiti kuman/bakteria.

dan mulut tidak berbau yang kurang menyenangkan.

Sekian- Terima kasih sudi baca 😘
Jika berminat boleh reply 'NAK'

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


1

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Ada bran pakai lipstik makngah??? Hihi akak ni slumber je pakai lipstik ni sebab gigi dah tak nampak kuning πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Ready stok.
Rm85 ONLY
Promosi
Buy 1 Nucifera Free 6 EXCLUSIVE GIFTS 🎁🎁
.
πŸ“²0182998760
Clik link whsap Di bio

#nucifera #nuciferateethwhitening #testimoninucifera #bukanarangbbq


0

Hi uolls πŸ€—πŸ€—. Jom layan dulu video sis. Hehe. Nucifera Teeth Whitening iaitu produk penjagaan gigi anda yg terbaikkkk!!!
.
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
.
Rm70 per botol only. Wasap sis di 019 2097 827 utk harga promo dan juga info lebih lanjut 😊😊.
.
#hazadiempire #NuciferaTeethWhitening #arangpemutihgigi #gigiputih #senyumselalu😊


0

*LEBIH YAKIN DENGAN GIGI BERSIH* "Saya suka sangat sangat pakai NUCIFERA tak sangka GIGI BERSIH macam ni 😍

Tak boleh dah kalau tak pakai NUCIFERA ni. Sebab rasa lebih CONFIDENT & BERSIH dengan Nucifera"

WOW bestnya 😱

Jom alami kuasa pemutihan & pembersihan gigi yang selamat digunakan πŸ˜‰

Psss akhir2 bulan ni banyak promosi tau! Pm "BERMINAT" untuk berunding πŸ˜‰
Atau wasap sis www.wasap.my/60136257571
#nuciferagombak
#nuciferabatucaves
#nuciferaselayang
#nuciferarawang
#nuciferamurah
#nuciferateethwhitening


0