#PerfumeWangi

Instagram photos and videos

#perfumemurah#perfumewangi#perfume#perfumemalaysia#perfumecollection#perfumeoriginal#perfumes#perfumeshop#perfumelelaki#perfumeori#perfumewanita#sayajual#perfumelovers#sayajualperfume#Tudung#MuslimahSejati#Perfumewangi#TudungBawalMurah#Muslimah#BazarPakNil#BawalSenangBentuk#MurahOnline#GoGegarRia#Diamond

Hashtags #PerfumeWangi for Instagram

Alhamdulillah . Brg selamat smpai . Tq cust😘😘😘 Kepuasan anda kebanggaan kami😍

#perfume #perfumemurah #perfumewangi #sayajualmurah #igshop #instabazar #bazarpaknil


0

Tq sis.. Nanti jgn lupa ajak mak, mertua, sedara mara, kwn2, dan semua utk beli bawal Ciktin lagi.. Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo #CustemorFeedback


0

Tq sis.. Nanti jgn lupa ajak mak, mertua, sedara mara, kwn2, dan semua utk beli bawal Ciktin lagi.. Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo #CustemorFeedback


0

Tq sis.. Nanti jgn lupa ajak mak, mertua, sedara mara, kwn2, dan semua utk beli bawal Ciktin lagi.. Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo #CustemorFeedback


0

COLOUR READY STOCK.

Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo


0

COLOUR READY STOCK.

Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo


0

COLOUR READY STOCK.

Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo


0

COLOUR READY STOCK.

Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo


0

COLOUR READY STOCK.

Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo


0

COLOUR READY STOCK.

Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo


0

COLOUR READY STOCK.

Pilih Warna. Pilih design yang korang suka. Then, tunggu apa lagi ? Sshot and hantar kt ciktin.
In Shaa Allah selepas persetujuan dan pembayaran dibuat. Ciktin proceed order A.S.A.P... #BawalMurah #BawalCiktin #BawalPremiumAiris #Perfumewangi #Muslimah #MuslimahSejati #Tudung #TudungBawalMurah #BawalSenangBentuk #MurahOnline #BazarPakNil #GoGegarRia #Diamond #JomHeboh #BawalRaya #HariRaya #Meriah #Datin #JangokSokmo


0

Victoria Secret Night Edition 250ml
Available code :
✔️ Pure Seduction ✔️Romantic Night .
.
RM38 exc postage .
.

Postage : RM8 SM // RM12 SS .
.
#victoriasecretmurah
#victoriasecretoriginal
#victoriasecretbodymist
#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurmur
#perfumewangi
#perfumemurah


0

4 hari lagi uols sebelum April Deals end 📣

APRIL DEALS ❤️: Beli 2 botol, free postage 😍😍 😍 1️⃣ Bombshell

2️⃣ Midnight fantasy

3️⃣ Lancome

4️⃣ Gucci flora

5️⃣ Dunhill blue

6️⃣ Gucci guitly

PRICE (exclude postage) :
RM 39 (SM)
RM 45 (SS)

POSTAGE:
✈️ RM 8 (SM)
✈️ RM 12 (SS)

#ikki003 #owreign
#perfumelotionwongi
#bodymoisturiser
#sayajualperfume
#sayajuallotion
#perfumemurah
#perfumewangi
#perfumewongi
#losenwongi
#losenwangi
#deodorant
#perfumes
#pewangi
#fragrance
#pelembap
#inspiredby
#cologne
#lotion
#losen
#smellnice
#bombshell
#moisturiser


0

Adik nak ikut mommy p cod perfume😀
Cepat2 sapa nak order.. Mommy hantarkan😃
#perfumewangi
#jomwangihari2


2

❗️❗️ATTENTION❗️❗️
➡️To new perfume #wholesaler#perfumelovers #perfumeaddict &yang paling penting uolls guys yg nak buat side income
📣Ez perfume menawarkan pembelian borong 🔴RM19/btl(moq10btls)
Harga retail RM35-RM45/btl
🔴EDP 30ml
🔴Long lasting!! 8 to 12hours or more
🔴Solat friendly(gunakan tanpa was-was) 🔴Lebih dari 130 haruman inspirasi designer/celebrity terkenal antarabangsa
🔴penambahan scents baru setiap bulan
Create account wholesale bersama kami utk harga yg lebih rendah!!! #Ezperfume
#InspiredPerfume
#perfumewangi
#perfumewholesale
#petalingjaya
#kualalumpur
📲DM@wasap 0175005248


1

MAKIN BERPELUH MAKIN WANGI
💕💕💕 .

tudiaa tudiaa ni la kelebihan D'CALYSTA EXCLUSIVE PERFUME .

nak tau wangi tak wangi tahan lama tak tahan lama.. .

mai tryy laa😍😍😍mai whatsapp segera❤️kakjat pakai kakjat juai.
tempat kosong lagi kalau hampa nak join TEAMRAMADHANSYAWAL .

011 2660 5180
011 2660 5180
011 2660 5180 .

Terimakasih💕 .

#perfume
#perfumemesrasolat
#perfumewangi
#perfumetahanlama
#bestperfume
#dcalystaexclusiveperfume


0

DYNAMIC SERIES FOR MAN - FOR THE BRAVE ADVENTURER
.
Dynamic Series dari The New De'Xandra menjadikan setiap lelaki yang memakainya tampak berani dan dikagumi kerana keberaniannya . Lelaki yang sukakan wangian Dynamic adalah lelaki yang sukakan cabaran yang luar biasa malah sentiasa bersedia menghadapi apa jua halangan di hadapan .Tidak mudah mengalah dan tenang dalam apa jua situasi yang dialami .
.
Senarai Wangian dalam Dyanmic Series M
.
+ NEMESISy
+ VIGOR + HYDER
+ SAVAGE
.
.
Harga hanya RM75 sebotol❗️
Kalo beli 2 botol RM 140, Jimat RM10 dan dapat free gift‼️
.
.
Fuhhh, siapa nak bagi kannn dah la dpt discount, dpt free gift jugak tu😱
.
.
Tentulah alin yang nak bg korang harga special ngn free gift ni, istimewa hanya utk anda shj😘


1

DYNAMIC SERIES FOR MAN - FOR THE BRAVE ADVENTURER
.
Dynamic Series dari The New De'Xandra menjadikan setiap lelaki yang memakainya tampak berani dan dikagumi kerana keberaniannya . Lelaki yang sukakan wangian Dynamic adalah lelaki yang sukakan cabaran yang luar biasa malah sentiasa bersedia menghadapi apa jua halangan di hadapan .Tidak mudah mengalah dan tenang dalam apa jua situasi yang dialami .
.
Senarai Wangian dalam Dyanmic Series M
.
+ NEMESISy
+ VIGOR + HYDER
+ SAVAGE
.
.
Harga hanya RM75 sebotol❗️
Kalo beli 2 botol RM 140, Jimat RM10 dan dapat free gift‼️
.
.
Fuhhh, siapa nak bagi kannn dah la dpt discount, dpt free gift jugak tu😱
.
.
Tentulah alin yang nak bg korang harga special ngn free gift ni, istimewa hanya utk anda shj😘


1

DYNAMIC SERIES FOR MAN - FOR THE BRAVE ADVENTURER
.
Dynamic Series dari The New De'Xandra menjadikan setiap lelaki yang memakainya tampak berani dan dikagumi kerana keberaniannya . Lelaki yang sukakan wangian Dynamic adalah lelaki yang sukakan cabaran yang luar biasa malah sentiasa bersedia menghadapi apa jua halangan di hadapan .Tidak mudah mengalah dan tenang dalam apa jua situasi yang dialami .
.
Senarai Wangian dalam Dyanmic Series M
.
+ NEMESISy
+ VIGOR + HYDER
+ SAVAGE
.
.
Harga hanya RM75 sebotol❗️
Kalo beli 2 botol RM 140, Jimat RM10 dan dapat free gift‼️
.
.
Fuhhh, siapa nak bagi kannn dah la dpt discount, dpt free gift jugak tu😱
.
.
Tentulah alin yang nak bg korang harga special ngn free gift ni, istimewa hanya utk anda shj😘


1

SIAPA JE YG TAK SUKA KALAU KITA WANGI 😍
.
.
Kawan, Adik, kakak, abang, pasangan, mertua semuanya suka kalau kita wangi. .
.
Bila kita wangi, nak dekat & bergaul dgn org pun seronok kann 🙈
.
.
Jom Order cepat, yg penting raya ni mesti wangi! 😍
.
_____
Mudah je nak order :
.
1. DM Instagram Sinar Aura Perfume ( @atasi_bau_badan ) 💐
.
2. Whatsapp 0105540202 🌷
.
3. Klik link whatsapp di bio kalau malas save number 😄
.
_____
Utk yg berminat tp tak tahu nak pilih yg mana satu, kami bersedia utk bantu anda dlm pemilihan perfume mengikut citarasa anda 👍🏼
.
.
#perfume #perfumemurah #perfumewangi #perfumetahanlama #hargamurah #sinarauraperfume #terapiinstagram #harumbergaya #niqab #ajimaura #sayajual #sayajualperfume #hijab #uitm #azizanosman #perfumelelaki #perfumeperempuan #sungaipetani #kedah #perfumeori #ajdeparfum #baazarpaknil #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018 #rsclebaran2018 #minimalaceraya2018 #ashhannasclassyraya2018


2

SELAMA 1 MINGGU CONSUME, BADAN MUMMY NI BERTENAGA JERR. PALING BEST, SUSU MAKIN MELIMPAH. TAKYAH DAH NAK BAGI SUSU FORMULA TU. MENYUSU BADAN PUN DAH CUKUP. "Alhamdulillah, bla dah 1 week consume vitamilk & vitamin ni sy dah rasa brtenaga. Kalau tak mmg tak larat nak susukan baby anak riba lama2.
Tapi bila susu badan dah bertambah sejak ambk VITAMILK ni skurang2nya boleh la kurangkan kos beli susu formula tu.
Takyah pump2 pun. Rasa bengkak susu jer, terus baby sedup sampai habis".
- Affal
.
.
Susu melimpah2 sampai penuh mulut baby. Tapi mummy mana yg tak syok kan, bila tengok baby puas menyusu sampai kenyang. Mummy2 yg kurang susu badan tu, jom la try VITAMILk ni. Sedap tau..Takyah susah2 pun nak consume, koyak sachet & kemam2 jer dlm mulut. Mudah kan ?

#dianzvitamin #dianzvitamine #dianz #dianzvitaminc #nanolightener #nanolightenercream #sayajual #sayajualdianz #vitamine #vitamilk #vitaminc #milkbooster #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dianzsekinchan #dianzsgbesar #dianzsabakbernam #akunakcantik #cantiknyaaku #perfumedianz #dianzperfume #perfumeapple #perfumesedap #perfumewangi #perfumesekinchan #dianzvitaminusj #dianzvitaminsubang


0

Salam semua..
.
Yang man tu mungkin betul, yang woman tu korang rasa betul ke tak ? 😬


1

. 🔥🔥HOT DEMAND🔥🔥
👧FOR HER:
🎀Viva La Juicy
🎀Midnight Fantasy
🎀LaVie Est Belle
🎀Gucci Flora
🎀Bombshell
🎀Apple Blossom
🎀Cherry In The Airlines flying 🎀Amor Amor
🎀Incanto Shine
🎀Cerisier Princesse
.
.
.
👨FOR HIM:
👔Star Walker
👔Legend
👔Unforgiveable
👔Polo Red
👔Desire Blue
👔blv by blvgari
.
.
📲 016-3374254 .
.
#promotion2018 #nakwangicarisaya #perfumeparadise #perfumeparadiseexclusive #perfumeparadise #perfumemalaysia #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmalaysia #muabellaz #muabellazpakai #perfumeparadiseoriginal #perfumeparadiseexclusive #sayajualperfume #sayajualperfumeoriginal #perfumemuabellaz #perfumemuaviral #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknilperfume #perfumewangi


0

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Hari ni korang pakai perfume apa?
Gucci Flora? Midnight Fantasy? Selena Gomez? Bombshell?

Sedap-sedap baunyaa 💞

Ada siapa2 yg kehabisan stock perfume tak?
Jom tambah stock korang segera.
Psstt..... Tengah PROMOSI tau sekarang !

Whatsapp "PEN PERFUME" ke no +601132318757
Whatsapp "PEN PERFUME" ke no +601132318757
Whatsapp "PEN PERFUME" ke no +601132318757
Whatsapp "PEN PERFUME" ke no +601132318757

Dan korang boleh terus ke link Nurin :
http://bit.ly/2Hgae9t

#kilangperfumeborong #penperfume #pembekalperfumeborong #hargakilang #hargakasihsayang #bazarmalaysia #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewangi #inspiredperfume #wangianantarabangsa #murah2 #letsgrab #agentwanted #dropshipneeded #perfume


0

.
Assalamualaikum
Saya ada pewangi fabrik😊
BALQISH FABRIC PERFUME
Pewangi ini didatangkan dengan 3 Haruman 😍
.
🌹 Sweet Blossom
🌹 Sweet Orchid
🌹 Sweet Jasmine
.
Boleh disembur pada katil,bantal,kasut,baju,bilik,helmet,topi,sofa, dan merata lagi. Termasuklah baju bayi juga ☺️
.
Diperbuat daripada bahan organik dan tidak mempunyai kesan sampingan jika terkena pada kulit termasuk kulit bayi ☺️
.
Baunya sangat sweet dan harum ☺️
cod also available .
Sekarang tengah promo
1 RM 18
2 RM 36
3 RM 50
.
Kalau ambil 3 dapat 3 jenis haruman dannnnnnnn baunya tahan sehingga 48 jam jika dipakai pada baju!
🌹 Sekiranya berminat , boleh roger saya
.
#jeansmurah#jeansbesar#sayajualjeans
#perfumewangi#perfumemurah#sayajualperfume#sayajualjam#jampower#sayajualkasut#sayajualbeg#jommengundi#promosiraya#promosiramadhan#promosi


0

SELAMAT PAGI SEMUA !!!
ASSALAMUALAIKUM...
💃🏼MASIH ON,KITA NAK SEMUA ORANG WANGI!💃🏼 BEST SELLER DARI GOJES PERFUME 😍

Hi 👋😍
⚡️Klik link untuk order dan fast reply ⚡️
www.wasap.my/+60129727032/GojesPerfume
.
.
#teamgojesperfume
#gojesperfume #perfumes #product
#sayajual #moodrepublic #bazaar #bazaarpaknil #sayajual #murah #perfumewangi #poslaju #shopping #shoppingonline #online #tv3 #astro #afmegastar #student #universiti #kolej
#perfumewangi #poslaju #cod #skincare #wanita #lelaki #terlajakmurah #terlajaklaris
#dramasangat


0

Jom wangi2 dgn mini candle Bath and Body Works. Tak bakar pon dah bau wangiii 😻😻😻 pembakaran hingga 10 jam lamanya 💪👍 kecil2 cili padi gitu.
Semuanya ready stock. 8 bau berbeza 😎
.
.
✔️ rm25 each + postage rm8 sm/ rm11 ss.
.
.

#pchicready #bathandbodyworks #bbwmalaysia #bbwmalaysiareadystock #bodymist #bodymistmurah #travelmist #trustedshop #original #nofakes #bbwmurah #bbworiginal #bbworiginalmurah #bbwori
#bazarpaknil #rastattdi #sayajualbbw #makeupmalaysia #makeupori #fragrancemist #travelperfume #perfumemurah #perfumewangi #minyakwangimurah
#minicandle #lilinmurah #lilinmagic #lilinwangi
#scentedcandle


0

BAU PERFUME NI TAHAN LAMA BRO
BUKAN MAIN2 NI...BAU SEBIJIK ORIGINAL TAK LARI LANGSUNG...PERFUME NI PEKAT SEBAB TU BOLEH TAHAN 8 JAM BRO..BUKAN BIASA2.. TAK RUGI BEB KALAU KORANG CUBA
.
.
NAK DAPATKAN PERFUME SERENDAH RM 15.90 COMMENT PM @ KLIK LINK DI BIO 😀😀😀😀😁😁😁😁
#inspiredperfume #perfumeria #perfumeone #perfumeph #perfumedexandra #perfumetester #perfumesph #perfumeaddict #perfumewangi #perfumeoriginal #perfumelovers #perfumemurahmalaysia #perfumeshop
#love #instagood #follow #beautiful #girl #friend #fun #fashion #style #vscocam #beauty #pretty


1

BAU PERFUME NI TAHAN LAMA BRO
BUKAN MAIN2 NI...BAU SEBIJIK ORIGINAL TAK LARI LANGSUNG...PERFUME NI PEKAT SEBAB TU BOLEH TAHAN 8 JAM BRO..BUKAN BIASA2.. TAK RUGI BEB KALAU KORANG CUBA
.
.
NAK DAPATKAN PERFUME SERENDAH RM 15.90 COMMENT PM @ KLIK LINK DI BIO 😀😀😀😀😁😁😁😁
#inspiredperfume #perfumeria #perfumeone #perfumeph #perfumedexandra #perfumetester #perfumesph #perfumeaddict #perfumewangi #perfumeoriginal #perfumelovers #perfumemurahmalaysia #perfumeshop
#love #instagood #follow #beautiful #girl #friend #fun #fashion #style #vscocam #beauty #pretty


0

Ring in the new collection with a fresh fragrance! Be it spicy, musky,fruity or floral, pick a scent at the Oppulent Perfume to start this new chapter smelling gorgeous. .. PROMOTION

1 Botol (30ml)EDP~ RM 70.00
2 Botol (30ml)EDP ~ RM120.00
4 Botol (30ml)EDP ~ RM 200.00
Harga asal SEBOTOL (30ml)EDP ~ RM 89.00

1 BOTOL (3 ML)EDT ~ RM10.00
2 BOTOL (3ML )EDT ~ RM18.00
Harga asal (3ML)EDT ~ RM12.00
Berminat pm kami

https://www.facebook.com/Oppulent-Perfume-Perak-1288425844562027/

FOR HIM

OPM 0001 ~ EXTREME BY BVLGARI
OPM 0002 ~ ACQUA DI GIO BY GIORGIO ARMANI
OPM 0003 ~ DESIRE RED BY DUNHILL
OPM 0004 ~ POLO BLUE BY RALPH LAUREN
OPM 0008 ~ 1 MILLION BY PACO RABANNE
OPM 0017 ~ POLO BLACK BY RALPH  LAUREN
OPM 0021 ~ STARWALKER BY MONT BLANC
OPM 0024 ~ BOSS 6 BY HUGO BOSS
OPM 0025 ~ ALLURE HOMME SPORT BY CHANEL
OPM 0028 ~ EROS BY VERSACE
OPM 0029 ~ OUD WOOD BY TOM FORD
OPM 0033 ~ BLEU DE CHANEL BY CHANEL

FOR HER

OPW 0001 ~ FLORA BY GUCCI
OPW 0002 ~ RALPH BY RALPH LAUREN
OPW 0003 ~ INCANTO SHINE BY  SALVATORE FERRAGAMO
OPW 0004 ~ FANTASY BY BRITNEY SPEARS
OPW 0015 ~ LADY MILLION BY  RABANNE
OPW 0025 ~ JADORE BY CHRISTIAN DIOR
OPW 0031 ~ MIDNIGHT POISON BY CHRISTIAN DIOR
OPW 0037 ~ COCO MADAMMOISELLE BY CHANEL
OPW 0045 ~ COOL WATER BY DAVIDOFF
OPW 0046 ~ BOMBSHELL BY VICTORIA SECRET
OPW 0053 ~ ESSENTIAL ROSE BY BVLGARI
OPW 0057 ~ ANGEL BY THIERY MUGLER  #ThePerfectExcuse#perfume #fragrance #scent #scentoftheday #perfumewangi #nice #patchouli #positivevibes #eaudeparfum #eaudeperfume #vegansofig #perfumecollection #premiumquality #inspiredperfume #fresh #oppulentperfume #oppulentperfumeperak #igers #instagood #instagram #insta #oppulentperfumesetandingjenamaterkenal #tumblr #facebook #ipohcityawesome #halal #sirim #mdec #theartofhalalperfumemaking


0

Ring in the new collection with a fresh fragrance! Be it spicy, musky,fruity or floral, pick a scent at the Oppulent Perfume to start this new chapter smelling gorgeous. .. PROMOTION

1 Botol (30ml)EDP~ RM 70.00
2 Botol (30ml)EDP ~ RM120.00
4 Botol (30ml)EDP ~ RM 200.00
Harga asal SEBOTOL (30ml)EDP ~ RM 89.00

1 BOTOL (3 ML)EDT ~ RM10.00
2 BOTOL (3ML )EDT ~ RM18.00
Harga asal (3ML)EDT ~ RM12.00
Berminat pm kami

https://www.facebook.com/Oppulent-Perfume-Perak-1288425844562027/

FOR HIM

OPM 0001 ~ EXTREME BY BVLGARI
OPM 0002 ~ ACQUA DI GIO BY GIORGIO ARMANI
OPM 0003 ~ DESIRE RED BY DUNHILL
OPM 0004 ~ POLO BLUE BY RALPH LAUREN
OPM 0008 ~ 1 MILLION BY PACO RABANNE
OPM 0017 ~ POLO BLACK BY RALPH  LAUREN
OPM 0021 ~ STARWALKER BY MONT BLANC
OPM 0024 ~ BOSS 6 BY HUGO BOSS
OPM 0025 ~ ALLURE HOMME SPORT BY CHANEL
OPM 0028 ~ EROS BY VERSACE
OPM 0029 ~ OUD WOOD BY TOM FORD
OPM 0033 ~ BLEU DE CHANEL BY CHANEL

FOR HER

OPW 0001 ~ FLORA BY GUCCI
OPW 0002 ~ RALPH BY RALPH LAUREN
OPW 0003 ~ INCANTO SHINE BY  SALVATORE FERRAGAMO
OPW 0004 ~ FANTASY BY BRITNEY SPEARS
OPW 0015 ~ LADY MILLION BY  RABANNE
OPW 0025 ~ JADORE BY CHRISTIAN DIOR
OPW 0031 ~ MIDNIGHT POISON BY CHRISTIAN DIOR
OPW 0037 ~ COCO MADAMMOISELLE BY CHANEL
OPW 0045 ~ COOL WATER BY DAVIDOFF
OPW 0046 ~ BOMBSHELL BY VICTORIA SECRET
OPW 0053 ~ ESSENTIAL ROSE BY BVLGARI
OPW 0057 ~ ANGEL BY THIERY MUGLER  #ThePerfectExcuse#perfume #fragrance #scent #scentoftheday #perfumewangi #nice #patchouli #positivevibes #eaudeparfum #eaudeperfume #vegansofig #perfumecollection #premiumquality #inspiredperfume #fresh #oppulentperfume #oppulentperfumeperak #igers #instagood #instagram #insta #oppulentperfumesetandingjenamaterkenal #tumblr #facebook #ipohcityawesome #halal #sirim #mdec #theartofhalalperfume


2

.
Assalamualaikum
Saya ada pewangi fabrik😊
BALQISH FABRIC PERFUME
Pewangi ini didatangkan dengan 3 Haruman 😍
.
🌹 Sweet Blossom
🌹 Sweet Orchid
🌹 Sweet Jasmine
.
Boleh disembur pada katil,bantal,kasut,baju,bilik,helmet,topi,sofa, dan merata lagi. Termasuklah baju bayi juga ☺️
.
Diperbuat daripada bahan organik dan tidak mempunyai kesan sampingan jika terkena pada kulit termasuk kulit bayi ☺️
.
Baunya sangat sweet dan harum ☺️
cod also available .
Sekarang tengah promo
1 RM 18
2 RM 36
3 RM 50
.
Kalau ambil 3 dapat 3 jenis haruman dannnnnnnn baunya tahan sehingga 48 jam jika dipakai pada baju!
🌹 Sekiranya berminat , boleh roger saya
.
#jeansmurah#jeansbesar#sayajualjeans
#perfumewangi#perfumemurah#sayajualperfume#sayajualjam#jampower#sayajualkasut#sayajualbeg#jommengundi#promosiraya#promosiramadhan#promosi


1

Kenapa anda perlu ada koleksi
Dari Woods of Windsor.. • Packaging yg sgt classy & elegant mcm dlm filem2 English tu. • Boleh di jadikan hadiah special utk org2 yg istimewa.
• Di gunakan oleh kerabat diraja England termasuklah Queen Victoria. • Made in England, Great Britain • Di perbuat dari sehingga 98% bahan2 asli semulajadi dari pati2 bunga dari taman2 di United Kingdom
• Produk2 yang memenangi banyak international award dan berada di 40 negara merata dunia.


2

Kenapa anda perlu ada koleksi
Dari Woods of Windsor.. • Packaging yg sgt classy & elegant mcm dlm filem2 English tu. • Boleh di jadikan hadiah special utk org2 yg istimewa.
• Di gunakan oleh kerabat diraja England termasuklah Queen Victoria. • Made in England, Great Britain • Di perbuat dari sehingga 98% bahan2 asli semulajadi dari pati2 bunga dari taman2 di United Kingdom
• Produk2 yang memenangi banyak international award dan berada di 40 negara merata dunia.


1

Kenapa anda perlu ada koleksi
Dari Woods of Windsor.. • Packaging yg sgt classy & elegant mcm dlm filem2 English tu. • Boleh di jadikan hadiah special utk org2 yg istimewa.
• Di gunakan oleh kerabat diraja England termasuklah Queen Victoria. • Made in England, Great Britain • Di perbuat dari sehingga 98% bahan2 asli semulajadi dari pati2 bunga dari taman2 di United Kingdom
• Produk2 yang memenangi banyak international award dan berada di 40 negara merata dunia.


1

"BAU BOMBSHELL NI TAK LARI LANGSUNG LA... SERIUS SAMA... HARGA PUN MAMPU MILIK... JIMAT BANYAK DUIT SAYA SEKARANG NI DARI DULU... SETIAP BULAN HABIS BERATUS UNTUK PERFUME... SEKARANG BAWAH SERATUS RINGGIT JERR..."
.
Nak dapatkan perfume SUPER PADU serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚
.
#perfumeria #perfumethailand #perfumedexandra #perfumeph #perfumeone #perfumetester #perfumebandname #perfumesph #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #perfumeaddict #perfumelover #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #perfumeshop #prilaga #perfume #perfumewangi #perfumery #perfumelovers #perfumeoriginal #perfumethai #perfumemurahmalaysia


0

.
Assalamualaikum
Saya ada pewangi fabrik😊
BALQISH FABRIC PERFUME
Pewangi ini didatangkan dengan 3 Haruman 😍
.
🌹 Sweet Blossom
🌹 Sweet Orchid
🌹 Sweet Jasmine
.
Boleh disembur pada katil,bantal,kasut,baju,bilik,helmet,topi,sofa, dan merata lagi. Termasuklah baju bayi juga ☺️
.
Diperbuat daripada bahan organik dan tidak mempunyai kesan sampingan jika terkena pada kulit termasuk kulit bayi ☺️
.
Baunya sangat sweet dan harum ☺️
cod also available .
Sekarang tengah promo
1 RM 18
2 RM 36
3 RM 50
.
Kalau ambil 3 dapat 3 jenis haruman dannnnnnnn baunya tahan sehingga 48 jam jika dipakai pada baju!
🌹 Sekiranya berminat , boleh roger saya
.
#jeansmurah#jeansbesar#sayajualjeans
#perfumewangi#perfumemurah#sayajualperfume#sayajualjam#jampower#sayajualkasut#sayajualbeg#jommengundi#promosiraya#promosiramadhan#promosi


0

Walau dimanapun kita, kita tetap melihat langit yang samakan?
.
Selamat tengah malam rakan seperjuangan! 🤩
.
.
.
.
Keep calm and support 🌹
.
.
Fb page : https://m.facebook.com/DFPERFUMEENTERPRISE/
.
.
Ig : https://www.instagram.com/perfumefamous
.
.
Menjual perfume dexandra dan perfume fizzra. Murah dan berbaloi. Like follow dan share utk dpt hrga promosi. Semua original. Pm atau WhatsApp 01133794959 .
.
#perfume #dexandra #fizzraperfume #perfumecollection #perfumemurah #daf5a2018 #kktmmt #kktmmasjidtanah #masjidtanah #melaka #localbusiness #perfume #perfumecollection #perfumes #perfumeshop #perfumephoto #perfumemurah #perfumeviral #perfumemalaysia #perfumereview #perfumewangi #perfumeoriginal #perfumefizzra #fizzraperfume #fizzraismyperfume
#perfume #dexandra #fizzraperfume #perfumecollection #perfume #perfumehalal #perfumecollection #perfumeraya #perfumeshop #perfumeori #perfumemurah #perfumedexandra #perfumedexandramurah #perfumedexandraoriginal #perfumedexandra_onlineshop


1

Bila sembur trs rasa diawangan.. Bau semerbak bunga yg segar jea.. Rasa mcm duk kt kebun bunga kt England plak.. Sekali suami panggil.. Baru sedar.. Kat malaysia rupanya.. Nak bau segar
Macam kt taman bunga.. Jom dapatkan rangkaian produk woods of windsor.. Antaranya.. Minyak wangi elegant dan mewah. Wangian pilihan:- • True Rose • English Lavender • Lily of the Valley
• White Jasmine • Blue Orchid & Water Lily
• Pomegranate & Hibiscus
Mengandungi hanya haruman asli, natural pati minyak bunga bungaan dari taman-taman di England.
Menjadikan perfumes ini sgt unik, mewah, elegance dan tahan 24 jam. Harga rm179 utk
100ml (botol besar)
UTK PERFUMES WANITA 6 Jenis wangian

Sangat jimat dan berbaloi utk sesuatu yg sgt unik, elegant & mewah!! Seperti yg Di gunakan oleh kerabat diraja England.

Sgt jimat & berbaloi. Botol besar 100ml tahan 9 bulan ke setahun jika guna 2 kali sehari setiap hari!! Bau yg mewah, fresh dgn sedikit spice menampilkan kejelitaan yg eksklusif...


2

Cantikkan bentuk botol perfume ni? Comel & stylish❤️ Tak perlu la susah2 nak bw perfume berat2 ketika keluar atau travel sebab #royalteaseperfume ni memang perfume untuk kaki traveling.. Wangian pula ade pelbagai & tahan lama.. Harga mampu milik❗️❗️❗️❗️
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia


1

🌺Indoor Perfume🌺

Comingg soon!

New edition Indoor Perfume by SugarBomb 😁😁 Ada 9 jenis wangian seperti berikut;

1. Apple Bliss (Apple Scent)🍎
2. Lemon Twist (Lemon Scent)🍋
3. Vanilla Glaze (Vanilla Scent)🌾
4. Fresh Lavender (Lavender Scent)🌸
5. Dew Island (Honey Dew Scent)🍈
6. Strawberry Sorbet (Strawberry Scent)🍓
7. Mystery Mango (Mango Scent)🍊
8. Green Breeze (Herbal Scent)🍃
9. Delightful Mist (Fresh Scent)🌊 Wangian kotak yang akan digunakan untuk batch kali ini adalah back to basics ( semua akan menggunakan baju baju yang comel comel belaka). Ada baju melayu, ada baju batik, ada baju melayu Johor dan macam macam lagi. 🔥 HQ SugarBomb mengeluarkan baju baju yang unik yang inshaAllah akan menarik perhatian setiap pemandu.
Harga??? Tetap sama RM10 je untuk 10ml
#perfumeoriginal #sugarbomb #perfumemurah #perfumewangi #dramamrgrey #fattahamin #fendybakry #heroremaja #neelofa #fashasanda #littlemisskhan #wanyhasrita #sufiansuhaimi #elfiraloy #khaibahar #amarbaharin #official_aimantino #haqiemrusli #tajulofficial #bbnu #raya2018 #perfumeraya #perfumetahanlama #perfume24jam #perfumebolehbawasolat #perfumekereta #perfumekeretamurah


0

Boleh lihat video ini diyoutube,link dibawah:
.
https://youtu.be/kssA5suPJL0
.
Perbandingan semburan botol dexandra baru dan lama. .
.
.
.
.
Keep calm and support 🌹
.
.
Fb page : https://m.facebook.com/DFPERFUMEENTERPRISE/
.
.
Ig : https://www.instagram.com/perfumefamous
.
.
Menjual perfume dexandra dan perfume fizzra. Murah dan berbaloi. Like follow dan share utk dpt hrga promosi. Semua original. Pm atau WhatsApp 01133794959 .
.
#perfume #dexandra #fizzraperfume #perfumecollection #perfumemurah #daf5a2018 #kktmmt #kktmmasjidtanah #masjidtanah #melaka #localbusiness #perfume #perfumecollection #perfumes #perfumeshop #perfumephoto #perfumemurah #perfumeviral #perfumemalaysia #perfumereview #perfumewangi #perfumeoriginal #perfumefizzra #fizzraperfume #fizzraismyperfume
#perfume #dexandra #fizzraperfume #perfumecollection #perfume #perfumehalal #perfumecollection #perfumeraya #perfumeshop #perfumeori #perfumemurah #perfumedexandra #perfumedexandramurah #perfumedexandraoriginal #perfumedexandra_onlineshop


0

PERFUME BUKAN SATU KEPERLUAN, TETAPI KEMESTIAN ❗️ Jangan teruskan membaca sekiranya anda dah sememangnya wangi sejak azali ❗️ 💃🏻
.
.
Ramai yg tidak tahu, apa kebaikan memakai perfume & apa kebaikan org yg memakai perfume, berbanding dgn org yg tidak memakai perfume. Teruskan membaca 🤷🏻‍♂
.
.
PERFUME DAPAT MENAMBAH KEYAKINAN DIRI ? Sejauh mana keupayaan perfume ni dapat meningkatkan keyakinan diri kita?
.
.
Sebagai contoh, jika badan kita berbau busuk, adakah kita yakin untuk berdepan dgn org lain? Adakah kita yakin utk bersalaman, berpelukan, dan kekal dgn jarak yg dekat dgn org lain, sekiranya badan kita berbau busuk? 🤔
.
.
Sudah semestinya tidak! Akan timbul perasaan ragu-ragu (hilang keyakinan) takut dia tidak selesa dgn bau badan kita 😷
.
.
Tetapi jika anda seorang pemakai perfume, ianya sebaliknya! Anda akan lebih selesa & percaya pd diri sendiri & anda juga mampu menjaga penampilan diri anda dgn baik! 😎
.
_____
Mudah je nak order :
.
1. DM Instagram Sinar Aura Perfume ( @atasi_bau_badan ) 💐
.
2. Whatsapp 0105540202 🌷
.
3. Klik link whatsapp di bio kalau malas save number 😄
.
_____
Utk yg berminat tp tak tahu nak pilih yg mana satu, kami bersedia utk bantu anda dlm pemilihan perfume mengikut citarasa anda 👍🏼
.
.
#perfume #perfumemurah #perfumewangi #perfumetahanlama #hargamurah #sinarauraperfume #terapiinstagram #harumbergaya #niqab #ajimaura #sayajual #sayajualperfume #hijab #uitm #azizanosman #perfumelelaki #perfumeperempuan #sungaipetani #kedah #perfumeori #ajdeparfum #baazarpaknil #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018 #rsclebaran2018 #minimalaceraya2018 #ashhannasclassyraya2018


0

FLASH SALE COME BACK 🔔🔔🔔🔔
.
You will get 20% discount every perfume and BIG FREE GIFT ( RM60 ) 🎁🎁
.
Flash Sale Starting 24 April - 30 April ⏱️⏱️ For those yang nak booking this price while tunggu gaji , you can booking with 30% deposit only !
.
Get yours now ! just clink number kat bio , tkyah save number Lady S , senang je.
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #yourperfumepartner #YPP #yourfavperfumepartner


0

FLASH SALE COME BACK 🔔🔔🔔🔔
.
You will get 20% discount every perfume and BIG FREE GIFT ( RM60 ) 🎁🎁
.
Flash Sale Starting 24 April - 30 April ⏱️⏱️ For those yang nak booking this price while tunggu gaji , you can booking with 30% deposit only !
.
Get yours now ! just clink number kat bio , tkyah save number Lady S , senang je.
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #yourperfumepartner #YPP #yourfavperfumepartner


0

FLASH SALE COME BACK 🔔🔔🔔🔔
.
You will get 20% discount every perfume and BIG FREE GIFT ( RM60 ) 🎁🎁
.
Flash Sale Starting 24 April - 30 April ⏱️⏱️ For those yang nak booking this price while tunggu gaji , you can booking with 30% deposit only !
.
Get yours now ! just clink number kat bio , tkyah save number Lady S , senang je
.
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

BIG FREE GIFT 🎁🎁
.
Available for FLASH SALE only . Lady S memang gila kan benda cantik dan wangi so i nak share semua perfume lover case ni but for IPHONE USER only 🙏🏻🙏🏻
.
For those yang tak pakai iphone kita akan bagi free MINI PERFUME 2 box . Free gift bernilai sehingga RM60 😍
.
Rugi tauu kalau korang tak purchase FLASH SALE tauu sebab dapat DISCOUNT and BIG FREE GIFT 😛😛
.
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

FLASH SALE COME BACK 🔔🔔🔔🔔
.
You will get 20% discount every perfume and BIG FREE GIFT ( RM60 ) 🎁🎁
.
Flash Sale Starting 24 April - 30 April ⏱️⏱️ For those yang nak booking this price while tunggu gaji , you can booking with 30% deposit only !
.
Get yours now ! just clink number kat bio , tkyah save number Lady S , senang je
.
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

FLASH SALE COME BACK 🔔🔔🔔🔔
.
You will get 20% discount every perfume and BIG FREE GIFT ( RM60 ) 🎁🎁
.
Flash Sale Starting 24 April - 30 April ⏱️⏱️ For those yang nak booking this price while tunggu gaji , you can booking with 30% deposit only !
.
Get yours now ! just clink number kat bio , tkyah save number Lady S , senang je
.
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

BIG FREE GIFT 🎁🎁
.
Available for FLASH SALE only . Lady S memang gila kan benda cantik dan wangi so i nak share semua perfume lover case ni but for IPHONE USER only 🙏🏻🙏🏻
.
For those yang tak pakai iphone kita akan bagi free MINI PERFUME 2 box . Free gift bernilai sehingga RM60 😍
.
Rugi tauu kalau korang tak purchase FLASH SALE tauu sebab dapat DISCOUNT and BIG FREE GIFT 😛😛
.
.
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

The end of the page