#SE_bawalchiffon60

Instagram photos and videos

#bawalreben#bawalchiffon#bawalrebenmurah#bawalrebenbidang60#tudunglabuh#bawalchiffonplain#SE_bawalchiffon60#tudunglabuhmurah#tudungrm25#SE_bawalchiffon55#bawalrebenbidang55#tudungbidang55#tudungbidang60#bawalplain#bawalchiffonlabuh#bawalchiffonmurah#tudunglabuhplain#sale#tudungsarungmurah#tudungsarung

Hashtags #SE_bawalchiffon60 for Instagram

SALE! SALE! SALE! 🀩
.
Bawal Chiffon Ribbon bidang 55 & 60 πŸŽ€
.
4 RM100 & Free postage ke seluruh Malaysia 😍
.
Boleh beli borong (lebih 5 helai) utk dapatkan harga rendah & tawaran hebat! Selagi stok masih ada πŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
Nak order??? 0196345736 atau Komen β€œpm” / tinggalkan no hp. Nanti kami whatsapp anda πŸ˜‰
.
Details: @salidacatalogue #SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 🌸
.

#bawalreben #4rm100 #4rm100freepostage #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudungmurah #sale #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh


3

UPDATE COLOURS πŸŽ€
.
Bawal Chiffon Ribbon bidang 60
.

ada yg dah sold out ❎, boleh pm admin untuk latest update πŸ˜…
.

HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
Boleh beli borong πŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
Nak order??? 0196345736 atau Komen β€œpm” / tinggalkan no hp. Nanti kami whatsapp anda πŸ˜‰
.
Details: @salidacatalogue #SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 🌸
.

#bawalreben #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudungmurah #sale #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh


0

UPDATE COLOURS πŸŽ€
.
Bawal Chiffon Ribbon bidang 55
.

ada yg dah sold out ❎, boleh pm admin untuk latest update πŸ˜…
.

HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
Boleh beli borong πŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
Nak order??? 0196345736 atau Komen β€œpm” / tinggalkan no hp. Nanti kami whatsapp anda πŸ˜‰
.
Details: @salidacatalogue #SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 🌸
.

#bawalreben #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudungmurah #sale #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh


0

Bawal Chiffon Ribbon πŸŽ€
.
β€œTerbentuk”
.
β€œTak perlu iron sangat”
.
β€œSarung terus siap!”
.
β€œTak jarang, ringan & selesa”
.
β€œSejuk, labuh ”
.
Alhamdulillah ❀️
.

HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.

Boleh beli borong & dapatkan tawaran harga yg lebih rendah πŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
Nak order??? 0196345736 atau Komen β€œpm” / tinggalkan no hp. Nanti kami whatsapp anda πŸ˜‰
.
Details: @salidacatalogue #SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 🌸
.

#bawalreben #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudungmurah #sale #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh


0

.
Bawal Chiffon Ribbon bidang 60
.

ada yg dah sold out ❎, boleh pm admin untuk latest update πŸ˜…
.

HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
Boleh beli borong & dapatkan tawaran harga yg lebih rendah πŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
Nak order??? 0196345736 atau Komen β€œpm” / tinggalkan no hp. Nanti kami whatsapp anda πŸ˜‰
.
Details: @salidacatalogue #SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 🌸
.

#bawalreben #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudungmurah #sale #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh


3

Yang mana pilihan anda? ☺️
.
Bawal Chiffon Ribbon bidang 55 & 60 masih ada lagi tau.. cuma ada warna yang dah habis..πŸ™
.
sold out ❎ Bidang 55: code 3,9,10,12,15,17,18,20,24,30,33
.
Yang lain masih ada lagi πŸ€—
.

HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
Boleh beli borong & dapatkan tawaran harga yg lebih rendah πŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
Nak order??? 0196345736 atau Komen β€œpm” / tinggalkan no hp. Nanti kami whatsapp anda πŸ˜‰
.
Details: @salidacatalogue #SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 🌸
.

#bawalreben #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudungmurah #sale #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh


2

Bawal Chiffon Ribbon πŸŽ€ .
Pandangan belakang bidang 60❀️
.
Light Orange
BIDANG 55: Code 2
BIDANG 60: Code 19 😍😍😍
.
.

Nak order atau tanya soalan? Boleh komen β€˜pm’ dan β€˜tinggalkan no hp’ atau whatsapp 0196345736 🌸
.
Details @salidacatalogue atau #SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 πŸ€—
.
.
#bawalreben #bawalrebenmurah #baidang55murah #bawalrebenbidang55 #bawalchiffon55 #tudunglabuhmurah #tudungchiffon #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonreben #chiffonribbon #tudungmurah #tudungrm25 #tudunglabuh #bawalchiffon60 #bawalchiffonbidang60 #bawalrebenbidang60 #bawalreben60 #tudungbawal60 #tudungbidang55 #tudungbidang55murah


1

β€œMENCARI TUDUNG YANG MUDAH TERBENTUK?” 😍
.
Tudung Bawal Chiffon πŸŽ€ @salidaexclusive ada penyelesaiannya ☺️
.
Ingin tahu warna boleh β€˜#’ .. #SE_bawalchiffon55 & #SE_bawalchiffon60 .. .
atau terus lihat @salidacatalogue πŸ€—
.
Harga murah sangat, cuma RM25 πŸ”₯
.
Komen β€˜pm’ atau terus whatsapp 0196345736 🌸
.
.
#bawalreben #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudunurah #sale #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh


1

Bawal Chiffon Ribbon πŸŽ€ .
Pandangan belakang bidang 55 ❀️
.
Warna ni masih ada lagi tau .. warna light green 😍😍😍
.
.
Bidang 60 pun available juga πŸ˜‰
.

Nak order atau tanya soalan? Boleh komen β€˜pm’ dan β€˜tinggalkan no hp’ atau whatsapp 0196345736 🌸
.
Details @salidacatalogue atau #SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 πŸ€—
.
.
#bawalreben #bawalrebenmurah #baidang55murah #bawalrebenbidang55 #bawalchiffon55 #tudunglabuhmurah #tudungchiffon #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonreben #chiffonribbon #tudungmurah #tudungrm25 #tudunglabuh #bawalchiffon60 #bawalchiffonbidang60 #bawalrebenbidang60 #bawalreben60 #tudungbawal60 #tudungbidang55 #tudungbidang55murah


0

Bawal Chiffon Ribbon πŸŽ€ @salidaexclusive .
TERMURAH DI PASARAN πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.

HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
HARGA CUMA RM25πŸ”₯
.
Available bidang 55 dan 60 dan harga CUMA RM25 πŸ”₯

Ada lebih 30 warna untuk dipilih 😍
.
Nak order??? Komen β€œpm” dan tinggalkan no hp. Nanti kami whatsapp anda πŸ˜‰
.
Details: @salidacatalogue #SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 🌸
.

#bawalreben #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudungmurah #sale #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh


0

Pilihan lebih 30 warna! 🀩
.
Bawal Chiffon Ribbon bidang 60 @salidaexclusive 😍
.
Harga cuma RM25 πŸ”₯
.
Komen β€˜pm’ atau tekan link whatsapp di atas untuk order, πŸ“²0196345736 πŸ˜‰
.
Untuk lihat kod warna, gunakan # ‡️
#SE_bawalchiffon60

CODE:
(1) BLACK
(2) DARK GREY
(3) GREY
(4) LIGHT GREY
(5) BROWN WALNUT
(6) WOODY BROWN
(7) BROWN MEDIUM PEARWOOD
(8) BROWN PEANUT
(9) DUSTY PURPLE
(10) PURPLE LILAC
(11) PURPLE RADIANT ORCHID
(12) PURPLE MULBERRY
(13) DARK PURPLE
(14) GREEN GRASS
(15) LIGHT GREEN
(16) SKY BLUE
(17) BLUE
(18) DARK BLUE
(19) ORANGE
(20) SOFT YELLOW
(21) PINK
(22) DARK GREEN
(23) OLIVE
(24) DUSTY PETAL
(25) BROWN CINNAMON
(26) LIGHT BROWN
(27) PINK ROSE
(28) PINK FLAMINGO
(29) PURPLE BUBBLE GUM
(30) DEEP RUBY
(31) PURPLE GRAPE .
.

Boleh lihat juga di katalog kami ➑️ @salidacatalogue πŸ€—
.
#bawalreben #bawalreben60 #bawalrebenbidang60 #bawalrebenmurah #tudunglabuhmurah #tudungchiffon #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonreben #chiffonribbon #tudungmurah #tudungrm25 #tudunglabuh #tudungbidang60murah #tudungbidang60


2

Bawal Chiffon Ribbon πŸŽ€ @salidaexclusive
_
πŸ“ŒFabric kain heavy chiffon
_
πŸ“ŒTak jarang, 2 layer
_
πŸ“ŒAvailable bidang 55 dan 60 (#SE_bawalchiffon55 #SE_bawalchiffon60 )
_
πŸ“ŒAda lebih 30 pilihan warna tau πŸ˜‰
_
πŸ“Œ Harga murah sangat, cuma RM25 πŸ”₯
_

Siapa yang belum dapatkan Bawal Chiffon πŸŽ€ yg comel nii, boleh pm sis ok. .
Komen β€œPM” dan admin akan hubungi anda πŸ˜‰
.
Untuk lebih mudah dan cepat, sebarang pertanyaan dan order boleh terus Whatsapp: 0196345736 atau link whatsapp di atasπŸ€— .

Details: @salidacatalogue 🌸
.
#bawalreben #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudunurah #sale #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalrebenlabuh


0

Assalammualaikum, hii semuaa.. Hari ni admin share video Bawal Chiffon Ribbon πŸŽ€ @salidaexclusive, siapa yang belum dapatkan Bawal Chiffon πŸŽ€ yg comel nii, boleh pm sis ok πŸ˜‰
.
Harga murah sangat, cuma RM25 πŸ”₯
.
Available bidang 55 dan 60, details warna boleh tengok @salidacatalogue / #SE_bawalchiffon55 atau #SE_bawalchiffon60
.
Ada lebih 30 pilihan warna tau πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Untuk lebih mudah, sebarang pertanyaan dan order boleh terus Whatsapp: 0196345736 atau tekan whatsapp link kat atas πŸ€— .
#bawalreben #bawalchiffon #bawalrebenmurah #bawalrebenbidang55 #bawalrebenbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang55 #tudungbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuhmurah #tudungrm25 #tudunurah #sale #newyear #bawalplain #tudunglabuhplain #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalrebenlabuh


0

Bawal Chiffon Ribbon in Purple Mulberry available in Bidang 55 & 60 😍
.
@salidacatalogue or #
Color Code,
Bidang 55 : #se_bawalchiffon55
Bidang 60 : #se_bawalchiffon60 .
Price only RM25!
Whatsapp 0196345736 for details and order ☺️


0

The end of the page