#Supermoon

Instagram photos and videos

#supermoon#moon#fullmoon#instagood#photography#nightphotography#nature#space#naturephotography#wolfmoon#astrophotography#mensfashion#mens#clothes#men#winter#menstyle#beautiful#mensstyle#feedback#gentleman#fashiondiary#casual#beautyconsultant#menswear#outfitoftheday#details#reservedforme#outfit#streets

Hashtags #Supermoon for Instagram

When the moon looks like the sun. ๐ŸŒ™
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#supermoon #sunset #beachlife


1

๐ŸŒ canโ€™t wait for it to get warmer


6

โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ What do you think of this
๐Ÿ’ฌ love set for the superhero
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ“ท๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
==================
๐Ÿ’ฌ Tag a friend - Like - Save ๐Ÿ‘ช โคต๏ธโคต๏ธ
==================
๐Ÿšซ Like & Follow us ๐Ÿ‘‰ @superheros.insta๐ŸŒŸFor Funโœ”๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ
๐Ÿšซ Like & Follow us ๐Ÿ‘‰ @superheros.insta๐ŸŒŸFor More Funโœ”๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ
๐Ÿšซ use #superheros.insta for a chance to be featured ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
credit @batman.official
thanks to the photographer ๐Ÿ†
#superman #supermanpunch #supernatural #supercar #superbowl #supermodel #supermoon #superfoods #supermario #superbike #supercute #supercross #supernaturalfandom #superwholock #superwoman #batman #spiderman #spidermanhomecoming #captainamerica #captainamericacivilwar #thor #hulk
#saturday #comicbookfan #xmenorigins #TheFlash


0

โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ amazing!
Talk about the hero you like
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
==================
๐Ÿ’ฌ Tag a friend - Like - Save ๐Ÿ‘ช โคต๏ธโคต๏ธ
==================
๐Ÿšซ Like & Follow us ๐Ÿ‘‰ @lov3superheros๐ŸŒŸFor Funโœ”๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ
๐Ÿšซ Like & Follow us ๐Ÿ‘‰ @lov3superheros๐ŸŒŸFor More Funโœ”๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ
๐Ÿšซ use #lov3superheros for a chance to be featured ๐Ÿ’ช
credit @superhero.ig
thanks to the photographer ๐Ÿ†
#superman #supercar #supermoon #supernaturalfandom #supernaturalfamily #supermom #superheros #marvel #batman #batmanvsuperman #batmanvssuperman #flashbackfriday #flashtattoo #spiderman #captainamerica #captainamericacivilwar #thor #thoroughbred #thorragnarok #hulk #hulksmash
#olicity #dccomics #cyborg #supes


1

โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Tag a friend who would like this
๐Ÿ’ฌ Talk about the hero you like
==================
๐Ÿ’ฌ Tag a friend - Like - Save ๐Ÿ‘ช โคต๏ธโคต๏ธ
==================
๐Ÿšซ Like & Follow us ๐Ÿ‘‰ @lov3superheros๐ŸŒŸFor Funโœ”๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ
๐Ÿšซ Like & Follow us ๐Ÿ‘‰ @lov3superheros๐ŸŒŸFor More Funโœ”๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ
๐Ÿšซ use #lov3superheros for a chance to be featured ๐Ÿ’ช
credit @the.super.one
thanks to the photographer ๐Ÿ†
#superman #supermanpunch #supernatural #supercar #superbowl #supermodel #supermoon #superfoods #supermario #superbike #supercute #supercross #supernaturalfandom #superwholock #superwoman #thor #thoroughbred #varithorn #thorragnarok #hulk
#scottsummersedit #allenemies #supermancake #geekabs #supernova #comicbookfan


0

#supermoon


0

โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ โœŒ๏ธ Perfect!
๐Ÿ’ฌ Talk about the hero you like ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
==================
๐Ÿ’ฌ Tag a friend - Like - Save ๐Ÿ‘ช โคต๏ธโคต๏ธ
==================
๐Ÿšซ Like & Follow us ๐Ÿ‘‰ @lov3superheros๐ŸŒŸFor Funโœ”๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ
๐Ÿšซ Like & Follow us ๐Ÿ‘‰ @lov3superheros๐ŸŒŸFor More Funโœ”๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ
๐Ÿšซ use #lov3superheros for a chance to be featured ๐Ÿ’ช
credit @marvelfans.official
thanks to the photographer ๐Ÿ†
#superman #supermanpunch #supernatural #supercar #superbowl #supermodel #supermoon #superfoods #superbike #supercute #supercross #supernaturalfandom #superwoman #supernaturalfamily #superheros #heroseorangcinderella #herosession #marvel #marvelcomics #marveluniverse #marvelshots #batman
#collection #StarLord #ageofultron #arrow


2

My observations The Moon โญ๏ธ Phases of the Moon 28% illuminated โญ๏ธ Distance earth 366.062 km โญ๏ธ Camera ZWO ASI 120MC โญ๏ธ Type Telescope SW 127/1500 Mak EQ 3-2 Goto โญ๏ธ Filtr Baader UV IR-Cut L โญ๏ธ #moon #moonlight #moonshot #fullmoon #supermoon #solarsystem #milkyway #cosmos #space #astrophoto #astrology #astrophotography #astronomy #photographer #picoftheday #picture #photosession #video #sky #skywatcher #picture #planet #photography #likesforlikes #like4like #likes #like4likeback #instagram #instago #passion


7

Spring Mood ๐Ÿ‘๐ŸŽ’ the Super Moon Backpack by @minorhistorynyc / in the shop!! Avail in natural / Open until 7 ๐ŸŒ™ โ€ข
โ€ข
โ€ข
#sloaneboutique #minorhistory #newarrivals #thisisotr #supermoon #sloaneranger


1

Tak siฤ™ przypomniaล‚o... Nam siฤ™ podoba, a Wam? :-)
Our pride. What do You think?
#ksiezyc #moon #fullmoon #supermoon #peล‚nia #handmade #farbyakrylowe #blackandwhite


4

Full moon and ant
Goodnight
#fullmoon
#ant #goodnight #silhouette
#siluet #supermoon
#night


0

.๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Wafatnya Rasulullah

Betapa sedihnya kita ditinggal orang yang kita cintai,orang yang kita dambakan kelak di surga bersamanya yaitu baginda Nabi Muhammad Rasulullah Shalallahu Alaihi Wasalam

Nasehat dari Ustadz @oemar_mita | @the_fa1th
#yahabibiyamuhammad #supermoon #oemarmita


0

===============================
Night Click ===============================
Follow @_shriyashborhade_ ===============================
#supermoon #canonshot#igrefined #wolfmoon #moon #space #India#2k18 #crescent #lunar#photography #spaceexploration #instagood #universe#ourmoodydays
#portrait_vision #ourportraitdays
#moonography2k18 #mynashikmydream ===============================


3

๐ŸŒŽSuper Mario!!,The game that first appearance on 1981(dongkey kong) and it is still a popular game around the world.Just mention the word Super Mario ,people will know where it come from.I want to say thank you @nintendo for your hardwork to make a game which becoming a successful one.Until now it is still be played by gamers.I hope the future game for Super Mario have fun and better story line or a better multiplayer game for it๐Ÿ˜„.
Credit to the artist
#supermario #mario #luigi #princesspeach #rosalina #pauline #dongkeykong #toad #captaintoad
#nintendoswitch #nintendo #nintendowiiu #princessdaisy #bowser #bowserjunior #mushroomkingdom #game #games #art #fanart #kappy #cappy #supermoon #jumpupsuperstar #newdonkcity #wario #waluigi #supersmashbros #videogame #videogame


0

The truth is rarely pure and never simple.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€• Oscar Wildeโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
The supermoon setting and casting its light at dawn.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#truth #thingsyoulearntraveling #santateresa #costarica #moonlightโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
~www.jewelsoftheearthandsea.net~โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#nofilter #moon #moonset #supermoon #beach #centralamerica #adventure #aloha #explore #travel #2018 #gypsy #hippie #jasmineayla #photography #naturephotography #nature #picoftheday #discover #photooftheday #ig_nature #instagood #instadaily #getoutside #puravida


0

Finally made my way to @supermoonbakehouse! Such fun riffs on my favorite ๐Ÿฅ (swipe to see the chocolate pudding cross-section ๐Ÿ˜ฑ), cool decor (even my social media-shy hubs couldnโ€™t help himself), and super nice staff. Run, donโ€™t walk! (More in Stories!)


9

Suka sama blus rajut ini??? Bahan nya alus lembut lohh... Dijamin betah deh pakenya.. Ukuran free size.. .
.
Ld 90 cm
Pb 58 cm
Harga 220.000
Untuk pemesanan bisa langsung
Wa 08170068760 / 081908920085
Line ojullscardigan / @ojullscardigan
Pin bbm ojulls23
#cardiganrajut #cardiganimport #bali #hijabers #hijab #surabaya #palembang #aceh #supermoon #mukbangvideo #solo #jember #padang #medan #lampung #jambi #makassar #bontang#jogja #semarang #denpasar #bandung #lfl


0

We vote the best croissants in New York City ๐Ÿฅ @supermoonbakehouse โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € โ € โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #2Girls #TBT #Travel #Food #Fashion #Bloggers #BlogLife #Lifestyle #Toronto #GiveInspiration #GirlsWhoTravel #Explore #TravelWithBestie #BestFriends #Life #Adventure #Downtown #CityLiving #Besties #Sisters #Laugh #Croissant #NewYorkCity ##MoonChild #Supermoon #supermoonbakehouse #WeekendGetaway #NYC #NewYork #Manhattan


2

Perlukan rupa baru??? .
.
TimeWiseยฎ๏ธ Replenishing Serum+C mempunyai faedah yang dapat membantu. Serum yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang memperkuat kolagen baru, mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai. Ia juga mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membekalkan keanjalan atau โ€œspringโ€ kulit .
Kesan keseluruhannya?
Satu rupa baru yang positif .
.
Tak perlu suntik-suntik lagi... hanya sapu pada wajah.. ianya lebih SELAMAT!!!! .
.
Replenishing Serum+C merupakan Serum bernilai yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai .
.
Fungsi :
๐Ÿ“Œ Menggalakkan pembentukan kolagen dan membantu kulit bingkas kembali .
๐Ÿ“Œ Mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membawa keanjalan atau โ€œspringโ€ kepada kulit .
๐Ÿ“Œ Mengandungi sumber asli Vitamin C (asid L-askorbik) dan adenosina termasuk ekstrak buah delima, kakadu plum dan camu-camu .
๐Ÿ“Œ Membantu meningkatkan penghasilan kolagen baru, yang menegang & memontokkan kulit .
.
Ramuan :-
๐Ÿ“Œ Ekstrak Buah Delima
๐Ÿ“Œ Ekstrak Kakadu Plum ๐Ÿ“Œ Ekstrak Camu Camu
๐Ÿ“Œ Ekstrak Ceri Acerola
๐Ÿ“Œ Ekstrak Beri Anggur Hitam ๐Ÿ“Œ Ekstrak Biji Argan .
.
Badan tidak dapat menghasilkan Vitamin C ataupun menyimpannya sendiri. Sebab itu kita memerlukan bekalan yang berterusan .
.
Menurut ahli dermatologi dan ahli sains penyelidikan, Vitamin C memainkan peranan yang signifikan dalam merangsang sintesis kolegen penegang kulit; sebab itulah ekstrak vitamin ini dianggap bermanfaat sebagai ramuan penjagaan kulit .
.
.
.
Nak free postage? Pm Aimi ok?
.
.
๐Ÿ‘‘ Aimi
๐Ÿ“ฒ 0124033922
๐Ÿ‘— Mary Kay Beauty Consultant
.
.
. .. #marykaymalaysia #marykayash #testimonimarykay #glowingke #cccream #timewisefoundation #skincareterbaik #cleanserbe #botanicaleffects #acnespotsolution #moisturizer #oilfreehydratinggel #hydrate #maskbe #perempuancantik #nakkurus #sayajualmarykay #beautyconsultant #feedback #supermoon>.............. #ofhg #serumc #replenishingserumc


0

Ini adalah moisturizer dan termasuk dalam kategori skin supplement! ๐Ÿ˜ Awak ada ambil supplement? Mesti ada kan, kulit kita juga memerlukan supplement untuk lebih sihat..
.
.
WAJAH KUSAM DAN BERMINYAK? KULIT SEMAKIN MENIPIS?

OFHG adalah antara produk yang paling penting untuk semua orang. Ia mambantu melembapkan kulit yang berminyak seiring dengan cuaca kita yang panas di Malaysia. Tambahan pula untuk yang bekerja seharian di dalam air-cond! . ๐Ÿ‘‰๐ŸปOil-Free Hydrating Gel
Banyak sangat kelebihan dia, antaranya:
๐ŸŒป Bebas minyak dan pewangi
๐ŸŒป Diuji secara klinikal untuk kulit sensetif
๐ŸŒป Non-comedognic iaitu tidak akan menutup pori di muka
๐ŸŒป Mengurangkan atau meminimimkan kesan allergi pada kulit
.
โœ… OFHG ini akan membantu menyejukkan dan menyegarkan kulit anda. Selain itu, ia mampunyai ekstrak teh hijau yang terkenal sebagai agen penenang.
.
๐ŸŒน Cuba dan rasailah perbezaan pada kulit anda.
.
.
Nak free postage? Pm Aimi ok?
.
.
๐Ÿ‘‘ Aimi
๐Ÿ“ฒ 0124033922
๐Ÿ‘— Mary Kay Beauty Consultant
.
.
. .. #marykaymalaysia #marykayash #testimonimarykay #glowingke #cccream #timewisefoundation #skincareterbaik #cleanserbe #botanicaleffects #acnespotsolution #moisturizer #oilfreehydratinggel #hydrate #maskbe #perempuancantik #nakkurus #sayajualmarykay #beautyconsultant #feedback #supermoon>.............. #ofhg


0

Happy Saturday y'all! I don't like to repost or "promote" too much, but I've been asked about the "super moon" pic a few times and where it can be found to purchase. I have a website in my profile as well as an Etsy account. Thank you for asking!

#chattanooga
#simplynoogapics
#supermoon
#moonshot
#bridgeatnight


4

Moon art, inspired by @press_liz ๐ŸŒ™๐ŸŒŒ (reicht noch nicht ans Vorbild heran, aber hat SpaรŸ gemacht :) )
#moonart #moon #supermoon #galaxy #art #aquarelle #wasserfarben #firsttry #artsyfartsy


3

*
๐–ค˜ ADDICTION
ใ‚ถ ใƒใ‚คใƒซใƒใƒชใƒƒใ‚ทใƒฅ
.
008 Super Moon ๐ŸŒ™
.
ใ‚‚ใจใ‚‚ใจๅคใซๅ‘ใ‘ใฆ
็ˆฝใ‚„ใ‹ใชใƒ–ใƒซใƒผใ‚’่ณผๅ…ฅไบˆๅฎšใ ใฃใŸใ‚“ใ ใ‘ใฉใ€
ใŠๅบ—ใง่ฆ‹ใฆไธ€็›ฎๆƒšใ‚Œใ—ใฆใ—ใพใ„ใพใ—ใŸ๐Ÿ’“
.
ใƒ™ใƒผใ‚ธใƒฅใ‚ดใƒผใƒซใƒ‰ใฃใฆ่จ€ใ†ใฎใ‹ใช๏ผŸ
ใ‚ญใƒฉใ‚ญใƒฉใ—ใฆใ‚‹ใ‘ใฉใ€่‚Œ้ฆดๆŸ“ใฟใŒ่‰ฏใ„โ—Ž
ใใ—ใฆใปใ‹ใฎ่‰ฒใจใ‚‚ๅˆใ‚ใ›ใ‚„ใ™ใ„โœจ
.
ใพใŸๅก—ใฃใฆใฟใŸใ‚‰ใ‚นใƒˆใƒผใƒชใƒผ่ผ‰ใ›ใพใ™โ™ก
.
.
#addictionnailpolish #supermoon #็ด ๆ•ตๅฅณๅญproject #ๅฅณๅญๅŠ›ๅ‘ไธŠๅง”ๅ“กไผš #ๅฅณๅญๅŠ›ใ‚ขใƒƒใƒ— #ใ‚ณใ‚นใƒก #ใ‚ณใ‚นใƒกๅฅฝใใ•ใ‚“ใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ใŠใ—ใ‚ƒใ‚Œใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„


1

ใคใ„ใซๆ˜Žๆ—ฅๆœฌ็•ชใ€‚
Moon noise / Super Moon
ๅฎœใ—ใใŠ้ก˜ใ„ใ—ใพใ™ใ€‚
โ€ฆ
โ€ฆ
#commedesgarcons #moonnoise #supermoon #ๆ˜Žๆ—ฅๆœฌ็•ช #multipleexposure #fff #ใ„ใ„ใญ่ฟ”ใ— #ใ„ใ„ใญ่ฟ”ใ—ใพใ™ #ใ„ใ„ใญใ—ใŸไบบๅ…จๅ“กใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผใ™ใ‚‹


0

Fakta Tentang Pencuci Muka Mary Kay Yang Tak Berbuih.

KENAPA PENCUCI BERBUIH TIDAK BAGUS UNTUK KULIT MUKA?
Pernah dengar tak term SLS?
SLS adalah water surfactant atau ejen pembuih. โžก๏ธ To make the water wetter by reducing waterโ€™s surface tension.

Nama penuh SLS adalah SODIUM LAUREL SULFATE or
SODIUM LAURETH SULFATE.

Ianya dibuat dari asid sulfurik, monododecyl ester dan sodium salt. Pendek kata, SLS ni bukan semulajadi, tapi sintetik, dihasilkan dari BAHAN KIMIA.

SLS sintetik adalah BAHAN YANG MURAH dan menghasilkan banyak buih. Sebab tu bahan pencuci yang murah semua buih bukan main banyak.

Zaman sekarang orang ingat makin banyak buih, makin bagus kan? Salah tu! Asalnya SLS ni digunakan untuk PENCUCI LANTAI.

Bayangkan benda yang asalnya untuk cuci lantai, kita guna kat MUKA kita. Boleh bayangkan tak? Kesian kulit kita. Macam pakai floor cleaner untuk cuci muka.

And additional info, semua cleanser Mary Kay, TAKDE BUIH!!! Kenapa bahayanya buih tu?? SLS & SLES adalah bahan kimia yang terbukti secara klinikal mendatangkan kerengsaan pada kulit. Sebab tu kadang-kadang ada sesetengah bayi alah pada sabun mandi atau sabun cuci baju. Badan baby cepat je naik ruam. Perasan tak?

Hurm... Kesan paling ketara ialah iritasi kulit. Terutamanya pada bayi dan orang yang menghidap ekzema.

SLS & SLES membersihkan kulit dengan cara โ€˜mengikisโ€™ iaitu membuang lapisan minyak semulajadi pada kulit.

Perasan tak kadang-kadang lepas bersabun atau guna pencuci muka, kulit rasa tegang je?? Tak pun muka jadi kering lepas gunakan sesuatu jenis pencuci muka?

Fikir-fikirkanlah.

Pilihlah pencuci muka yang betul dan selamat untuk rawat skin korang. Pastikan formulanya betul dan sesuai dengan skin korang. Jangan pulak jenis muka berminyak pi taram pakai pencuci muka untuk kulit kering. Memang tak la jadi haper. Free postage? Pm Aimi ok?
.
.
๐Ÿ‘‘ Aimi
๐Ÿ“ฒ 0124033922
๐Ÿ‘— Mary Kay Beauty Consultant
.
.
. .. #marykaymalaysia #marykayash #testimonimarykay #glowingke #cccream #timewisefoundation #skincareterbaik #cleanserbe #botanicaleffects #acnespotsolution #moisturizer #oilfreehydratinggel #hydrate #maskbe #perempuancantik #nakkurus #sayajualmarykay #beautyconsultant #feedback #supermoon


0

A new 24"x20" painting, done in acrylic, just in time for my art show. It's a little different for me, but lately I'm drawn to the tropical, probably because I'm so sick of cold weather. This is an evening view in the Bahamas and that's the super moon in the distance. I added the pop of fuschia bougainvillea in the fire for balance. Don't you want to go there? #bahamas #supermoon #rickosbornart #tropicalart #tropicallandscape #palmtrees #bouganvillea #purplesky #ncartist


0

๐ŸŒฑ Escucha tu naturaleza๐ŸŒฑEnglish ๐Ÿ‘‡
No se juzga el รกrbol, por estar desnudo o lleno de hojas frescas.
No se juzga la tierra, por sus inviernos o primaveras.
No se juzga la luna, por estar apagada o llena.
Solo se juzga a sรญ mismo el hombre, pues
no entiende que todo tiene sus ciclos,
como ciclos tiene la naturaleza.
- Arnau de Tera -
.
.
.
๐ŸŒฑ Listen to your nature๐ŸŒฑ
The tree is not judged, because it is naked or full of fresh leaves.
The earth is not judged by its winters or springs.
The moon is not judged, because it is off or full.
Only man judges himself, then does not understand that everything has its cycles,
how nature has cycles.
Arnau de Tera ๐Ÿ’›
.
.
.
๐Ÿ“ทby my great partner @alonasayag11 ๐Ÿ’›
.
.
.
#listentoyoursoul #soulhealing #krounchasana #telaviv #yogatelaviv #yogaisrael


2

#latergram @supermoonbakehouse Mom got a lychee donut and big sis got a banana chocolate croissant. Iโ€™m pretty adventurous with food and went with a plain croissant ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚ #supermoon #bakery I love #carbs ๐Ÿ’• โค๏ธ ๐Ÿ’• #les #friday #fridaymood #instafun #instagood #kidsofinstagram #sheswithtake3 #me #thisis7


1

DAISHA FACE MIST
Menyegarkan kulit wajah yang tampak kusam karena lingkungan yang panas dan kering. Dengan formula kaya nutrisi yang melembabkan dan menyejukkan sehingga wajah terlihat segar.
.
.
Daisha Cosmetic & Beauty Series merupakan rangkaian produk yang diformulasi untuk kondisi iklim panas kering dan ekstrim seperti Timur Tengah dan sangat sesuai untuk mendampingi Anda dalam perjalanan Haji dan Umroh.ย Terbuat dari bahan yang sangat lembut untuk kulit, bebas alkohol dan bebas kandungan hewani.
โ€ข
โ€ข
Pemesanan :
087880744467 (WA) โ€ข
โ€ข
โ€ข
#umrohakbar5000jamaaharmina
#mecca
#umrah #haramain
#umroh_haji_armina
#pensyiarbaitullah
#arminarekaperdana
#muhasabahakbar
#umrohrasahaji
#bandung
#jakarta
#bekasi
#hijab
#hijabers
#hijabersindonesia
#supermoon
#sutejoarp
#umrohyuk
#armina
#muslimahacehid
#sunnah
#perjalananumrohakbar3000jamaah
#muslim
#muslimah
#hijaber
#hijaberscommunity


0

Halo haii ๐Ÿ™†

Ehem nak share testimoni salah sorang daripada Mary Kay client selepas genap enam bulan pakai MaryKay maka muka pun dah mengembang mcm bulan.

Gambar before tu masa kulit mula mula breakout. Yang after tu selepas dah jumpa soulmate utk skin haha. Eh tapi takda lah feloles sangat sampai takda flaws langsung. Cuma boleh nampak sangat sangat better than before cuma parut tu masih ada jugak. Mana mungkin luka yang dalam tak meninggalkan parut berzaman haa cenggitu. Hehe

Dan sebab apa taruk gambar tu utk after?... Antaranya sebab sis fadh apply cc cream dan timewise foundation. Boleh cover cela di samping rawat masalah iritasi kulit akibat jerawat dan kemerah merahan tu.

Ha parut ni pun berjenis jugak. Tak semua orang parut dia hitam. Mcm sis fadh, parut merah kalau kena direct uv tu mmg memantul mantul lah merah dia ibarat lampu traffic light tu. So dari jauh org nampak mcm eee banyaknya jerawat! Hahaha lantak lah org nak cakap apa yang penting kulit kita, kepuasan kita, dan sebab cantik itu subjektif ๐Ÿ˜‚

What she's using for skincare?
Set sensitif.
1. Cleanser BE (ada formula utk jenis kulit kering, normal dan oily)
2. Hydare/ofhg (yang ni wajib as moisturizer)
3. Acne Spot Solution (utk ketulan jerawat)
4. Cc Cream (protect your skin from uv sbb ada spf)
5. Mask BE (sekali atau dua kali seminggu)

Boleh pm personal untuk mengetahui skincare sesuai dengan awak even kulit sensitif gila...
.
.
.
.
.
๐Ÿ‘‘ Aimi
๐Ÿ“ฒ 0124033922
๐Ÿ‘— Mary Kay Beauty Consultant
.
.
. .. #marykaymalaysia #marykayash #testimonimarykay #glowingke #cccream #timewisefoundation #skincareterbaik #cleanserbe #botanicaleffects #acnespotsolution #moisturizer #oilfreehydratinggel #hydrate #maskbe #perempuancantik #nakkurus #sayajualmarykay #beautyconsultant #feedback #supermoon


0

Today's simplified @chaseblissaudio rig. Bedroom jam with the tele getting to know the Condor pre-eq-filter. Its drive worked pretty nice on a jazz V bass too! #pedals #guitar #music #electricguitar #fender #telecaster #chaseblissaudio #condor #fealabs #mrblack #supermoon #bloodmoon #champ #bareknucklepickups #tele #guitarpedals #guitargear #gear #rig #guitarporn #pedalporn #tonalrecall #pedaltrain


1

- my photo of the supermoon lunar eclipse of 28th September 2015
.
And I hope that, no matter how far apart you are from your loved ones, you can take comfort in the fact that you're under the same sky, looking at the same moon...
.
#beautifulnature #england #fiftyshades_of_nature #myphoto #myphotography #nature #naturephotography #naturesbeauty #natureshots #photosofengland #shropshire #uk
#astrophotography #cosmos #fullmoon #lunar #lunareclipse #milkyway #moon #moonlight #moonphotography #moonscape #nightphotography #nightsky #supermoon #supermoonlunareclipse #totallunareclipse
#peaceandlove #plurfamily #trancefamily


6

338/365
04dec2017
Wish i went out a little earlier
#supermoon


0

The end of the page