#TestimoniLuvitz

Instagram photos and videos

#teamshiha#LuvitzBangi#sedarsedardahcantik#gegarvaganza#supplementvitaminc#supplementbebascollagen#supplementutkibuhamil#bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknil#putihgebuseluruhbadan#testimoniLuvitz#supplementpencerah#beritaharian#jjcm#TEAMOMMABELLA#AiBellRizEMPIRE#LuvitzSerdang#LuvitzBalakong#LuvitzCyberjaya

Hashtags #TestimoniLuvitz for Instagram

Semalam masuk Guardian plan nak beli barang Fateh jerrrrr tapi tanggg mata ku terbutang tengok makeup sales! 50 pulak tu. Terus laju je tangan mencapai segala macam benda.
Tapi kan even makeup boleh cover parut, jeragat, jerawat, muka still kena jaga ye. Dah guna skincare tapi jerawat still gatal nak datang? Muka dah sapu pelembap tapi masih ada jeragat?
Jom try Luvitz. Bukan lah putih atau cerah macam awek korea dalam masa seminggu. Tidak. Luvitz bebas collagen. Vitamin c dalam ni akan bantu badan hasilkan collagen semulajadi. Amount collagen pulak ngam ngam soii ikut keperluan badan je.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Salam 19 ramadhan.
Ramai lagi yang masih tak tahu khasiat Luvitz. Jom bella share dekat sini ye.
1) naikkan seri wajah
2) cerahkan kulit
3) beri tenaga tambahan
4) meriahkan susu ibu
5) rawat masalah kulit spt jerawat, jeragat
6) pudar dan hilangkan parut
7) cantikkn dan lembatkan rambut. rawat mslh rmbut gugur
8) cerah kan mata sbb luvitz ada vitamin c + oren + tomato
8) tomato cptkn proses bakar lemak.

Nak order? Boleh klik link pada bio ye.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

"Kalau makan Luvitz boleh kurus ke"
Urmm dah ramai yang tanya. Boleh turunkan berat badan sebab bila makan Luvitz ikut pengalaman bella,

1) tiap kali lepas makan je rasa nak masuk toilet. Especially bila makan makanan berat la. Macam nasi ke kan.
2) No more sembelit. Wajib buang air besar tiap hari. Ha gitu. Salah satu cara untuk kurus ni kena make sure perut kita detox la kan?

3) Selera makan terkawal atau berkurang. So takdelah kejadian mengunyah 24 jam lagi.

Haaa dah clear ke belum?

Nak order? Boleh tekan link dekat bio okay?

Selamat bekerja.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Assalamualaikum. Selamat pagi.
Ada lagi yang belum tahu khasiat Luvitz?

Kebaikan Luvitz ialah
1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic

Ibu hamil yang sering rasa tak bertenaga, pening, muntah-muntah dan sukar untuk lakukan tugasan harian seperti biasa, digalakkan untuk ambil vit c. Luvitz bukan hanya untuk ibu tapi untuk janin dalam kandungan juga.

Nak order? Boleh tekan link dekat bio okay?

Selamat bekerja.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Assalamualaikum. Selamat pagi. Rasa macam tak best pulak kalau pagi-pagi tak payung testimoni yang best.

Perubahan yang jelas ketara bila ambil Luvitz secara konsisten. Senang je, bukak sachet dan kemam ketika sahur untuk bulan puasa ni.

Nak order? Boleh tekan link dekat bio okay?

Selamat bekerja.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Ramai lagi yang masih tak tahu khasiat Luvitz. Jom bella share dekat sini ye.
1) naikkan seri wajah
2) cerahkan kulit
3) beri tenaga tambahan
4) meriahkan susu ibu
5) rawat masalah kulit spt jerawat, jeragat
6) pudar dan hilangkan parut
7) cantikkn dan lembatkan rambut. rawat mslh rmbut gugur
8) cerah kan mata sbb luvitz ada vitamin c + oren + tomato
8) tomato cptkn proses bakar lemak.

Nak order? Boleh klik link pada bio ye.

Jom dapatkan Luvitz hari ini.
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Salam 5 ramadhan.
Ha tergugat ke tidak tengok skin akak ni? Konsisten makan 4 kotak Luvitz je tau. Tiada supplement lain.

Awak yang nak rawat masalah kulit, masalah rambut, mata dan nak tenaga tambahan sepanjang puasa, boleh lah order hari ni ye 😍

Nak order? Boleh klik link pada bio ye.

Jom dapatkan Luvitz hari ini.
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Jom move on dengan isu bergetar o**ri tu ha
Ramai dah usha baju raya ke? Saiz apa baju raya awak tahun ni? Agak-agak sempat ke nak pakai baju raya saiz xs, s atau paling besar pun saiz M?

Ada masa sebulan lagi ha. Bulan puasa ni bulan paling senang nak turunkan berat badan. Betul tak? Lagi-lagi bila siang hari tak makan kan?
Bila makan Luvitz time sahur boleh bantu detox! Haaa terkejut tak? Dah ada testimoni terkurus tanpa sengaja

Jom dapatkan Luvitz hari ini.
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Jadi awak rasa saya ada masa nak tunggu lagi untuk jadi cantik dan sihat dengan Luvitz? Raya dah nak dekat ni uolsss. Ramadhan pun counting days je ni. Tik tok tik tok jam di dinding terus berdetak ahhhhhh~~~~ semua yang ada ada pada dirimu membuatkan ku semakin ketagih Luvitz.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Assalamualaikum. Selamat pagi. Selamat kembali bekerja.

Untuk tenaga sepanjang hari dan for those yang berusaha untuk mengawal selera makan, boleh ambil 1 sachet Luvitz sebelum breakfast ye?
Bukan sahaja mampu mengawal selera makan dan membantu melancarkan penghadaman, tapi Luvitz juga mencantikkan kulit dan wajah, rambut serta mata.
Selain itu, Luvitz sangat berkhasiat buat ibu hamil dan menyusu bayi.

Nak join postage atau cod hari ini? Boleh terus whatssap ye.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Jangan tanya kenapa mak anak sorang, mak anak dua, anak tiga badan letops kalah anak dara. Ni lah penangan tomato dalam Luvitz 😍. Antara khasiat tomato ni cepatkan pembakaran lemak. Jadi awak rasa lemak ada masa ke nak jelajah, buat perkampungan dekat badan orang yang makan Luvitz ni?

Lagi-lagi dah nak raya, selain baju letops, kepuk-kepuk, badan cantik pun idaman wanita kan? Betul tak? Nilah masanya. Target raya pakai baju saiz xs atau s.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


2

Apa simptom kekurangan vitamin C :- 🍊Gusi yang sentiasa berdarah (kurang pembentukan kolagen)
🍊Tanda2 lebam pada badan(salur darah lemah)
🍅Luka lambat sembuh
🍅Sering letih, lemah
🍊Anemia
🍊Salur darah mengecil dan mudah runtuh
🍅Rambut gugur
🍅Sakit sendi
🍊Darah dalam mata
🍊Kulit kering dan gatal
🍅Depression
🍅Edema
🍊Kurang selera makan
🍊Masalah pencernaan
🍊Weight lost

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Skin 1st, makeup 2nd. Bila kulit sihat, ternyata makeup natural pun dah berseri.
Macam mana kulit yang sihat?
1) Bebas jerawat
2) Bebas jeragat
3) Bebas dari sebarang parut
4) Kulit kelihatan glowing dan sedar
5) Kulit tidak kusam
6) Bebas minyak yang melampau
6) Kulit tak kering
Nak dapatkan kulit yang sihat? Jom kemam Luvitz. Gabungan vitamin c + oren + tomato.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

JANGAN AMBIL LUVITZ SETIAP HARI!

Tahu tak kalau awak makan Luvitz setiap hari awak akan dipaksa untuk jadi cerah dan berseri?
Muka yang kusam dan berminyak pun boleh jadi sangat cantik. "Eh muka kusam bila dah makeup nampak lawa lah"

Tapi awak tak makeup 24 hours kan? Nah ini pentingnya kita jaga kebersihan kulit wajah.

Dengan vit c, parut pun akan cepat recover. Vit c akan membantu kulit untuk menghasilkan collagen secara semulajadi.
Ibu hamil pun perlu ambil vit c. Bukan kita nak dapat baby cerah tapi untuk membekalkan khasiat buat bayi dan ibu.

Kalau awak tak nak cerah, gebu dan berseri jangan makan #Luvitz

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Apa simptom kekurangan vitamin C :- 🍊Gusi yang sentiasa berdarah (kurang pembentukan kolagen)
🍊Tanda2 lebam pada badan(salur darah lemah)
🍅Luka lambat sembuh
🍅Sering letih, lemah
🍊Anemia
🍊Salur darah mengecil dan mudah runtuh
🍅Rambut gugur
🍅Sakit sendi
🍊Darah dalam mata
🍊Kulit kering dan gatal
🍅Depression
🍅Edema
🍊Kurang selera makan
🍊Masalah pencernaan
🍊Weight lost

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Umur muda tapi muka nampak kusam. Bila tanya awak guna skincare apa nampak flawless.

Sayang, ini bukan sebab skincare semata tau tapi dalaman pun kena cantik. Salah satu punca kulit kusam bila collagen dalam badan makin kurang.

Collagen kurang sebab faktor umur lah kan. Pastu nak biar kurang gitu je ka? Urmm.

Makan Vitamin C lah sayang. Vitamin C iaitu Luvitz ni bebas collagen tambahan. Luvitz akan bantu badan kita hasilkan collagen semulajadi untuk topup collagen yang hilang dalam jumlah tertentu sahaja.

Collagen yang terbaik adalah collagen semulajadi. Takde kesan sampingan.

Putih pun putih, cerah gebu tentu sudah.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Assalamualaikum. Selamat pagi.
Ada lagi yang belum tahu khasiat Luvitz?

Kebaikan Luvitz ialah
1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic

Ibu hamil yang sering rasa tak bertenaga, pening, muntah-muntah dan sukar untuk lakukan tugasan harian seperti biasa, digalakkan untuk ambil vit c. Luvitz bukan hanya untuk ibu tapi untuk janin dalam kandungan juga.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Skin 1st, makeup 2nd. Bila kulit sihat, ternyata makeup natural pun dah berseri.
Macam mana kulit yang sihat?
1) Bebas jerawat
2) Bebas jeragat
3) Bebas dari sebarang parut
4) Kulit kelihatan glowing dan sedar
5) Kulit tidak kusam
6) Bebas minyak yang melampau
6) Kulit tak kering
Nak dapatkan kulit yang sihat? Jom kemam Luvitz. Gabungan vitamin c + oren + tomato.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Dah sedia cerah dan berseri tapi bila ambil Luvitz, berganda cerah dan berseri.

Supplement yang *menggabungkan oren + tomato + vit c
* bebas collagen. Collagen akan terhasil secara semulajadi bila dag consume vit c
* cuma perlu kemam. Serbuk yang senang dissolve * rasa #Luvitz sangat sedap * Senang dibawa kemana sahaja
* Supplement yang memberi manfaat pada

1) Rambut
2) Kulit
3) Mata
4) Ibu hamil
5) Semua golongan termasuk kanak-kanak

Nak cantik dengan #Luvitz? Jom dapatkan hari ni.

#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Jangan tanya kenapa mak anak sorang, mak anak dua, anak tiga badan letops kalah anak dara. Ni lah penangan tomato dalam Luvitz 😍. Antara khasiat tomato ni cepatkan pembakaran lemak. Jadi awak rasa lemak ada masa ke nak jelajah, buat perkampungan dekat badan orang yang makan Luvitz ni?

Lagi-lagi dah nak raya, selain baju letops, kepuk-kepuk, badan cantik pun idaman wanita kan? Betul tak? Nilah masanya. Target raya pakai baju saiz xs atau s.

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Jadi awak rasa saya ada masa nak tunggu lagi untuk jadi cantik dan sihat dengan Luvitz? Raya dah nak dekat ni uolsss. Ramadhan pun counting days je ni. Tik tok tik tok jam di dinding terus berdetak ahhhhhh~~~~ semua yang ada ada pada dirimu membuatkan ku semakin ketagih Luvitz.

Siapa suka makan tomato? "Eeeee tak sedap" "Eeee masam, lembik-lembik"

Dah tu nak dapatkan khasiat tomato macam mana? Kemam Luvitz je awak.

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Fresh testimoniii. Testimoni tau bukan keropok moni ye.

Siapa cakap lelaki tak suka jadi skin?
Tengok abam ni. Dia konsisten tau makan Luvitz ni.
Vitamin C banyak khasiat. Bukan hanya berfungsi untuk jadikan kulit putih atau cerah sahaja.
Nak order? Meh lekaih whatssap.
Untuk postage esok, bella nak bagi diskaun untuk postage. RM5 je tau. Pat pat siku lipat. Sape cepat, dia boleh jimat duit postage.

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Skin 1st, makeup 2nd. Bila kulit sihat, ternyata makeup natural pun dah berseri.
Macam mana kulit yang sihat?
1) Bebas jerawat
2) Bebas jeragat
3) Bebas dari sebarang parut
4) Kulit kelihatan glowing dan sedar
5) Kulit tidak kusam
6) Bebas minyak yang melampau
6) Kulit tak kering
Nak dapatkan kulit yang sihat? Jom kemam Luvitz. Gabungan vitamin c + oren + tomato.

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Kenapa Luvitz adalah pilihan yang tepat untuk anda?

1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic
9) Cepatkan proses penyembuhan luka bagi ibu lepas bersalin

Siapa boleh makan Luvitz?
1) Kanak-kanak
2) Wanita hamil
3) Wanita berpantang
4) Wanita
5) Lelaki

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Selamat tengah hari semua.
Okay time lunch ni elok la bella share sikit pasal tomato dan berat badan.

Those yang nak diet sangat sesuai ambil Luvitz sebab tomato dalam Luvitz ni bantu turunkan berat badan. Sebab tu lah ada testimoni yang kurus tanpa sengaja dengan Luvitz.
Nak dapatkan Luvitz? Boleh tekan link ye?

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Last month banyak betul jerawat naik dekat dahi pasai tengah stress dengan macam-macam kot. Siap bernanah jugak seketul dua. Husband pun pelik. Kena tegur "awat banyak betul jerawat dekat dahi ni". Sentap i. Ingatkan breakout sebab stok skincare product. Tapi rupanya sebab stress. Fuhhh. Ada lah parut coklat-coklat tu. Bila pakai fd memang tak nampak lah tapi kalau bare face akan nampak. Nak keluar rumah pun malas.
Now 80% dah hilang pasai rajin kemam Luvitz je lah. Skincare sekarang ni bella tak guna sangat. Cuci muka guna skincare biashee biasheee je.
No wonder vitamin C ni sangat ramai peminat tegar. Sebab elok untuk skin.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Selamat petang semua.

Nak share sikit tentang kebaikan Luvitz ni. Luvitz ialah vitamin C dengan gabungan oren dan tomato serta bebas collagen campuran.

Selain memberi manfaat pada ibu, ternyata Luvitz juga turut memberi manfaat pada bayi yang minum susu ibu.
Antara manfaat Luvitz kepada ibu dan anak ialah
1) Susu ibu lebih meriah
2) Ibu lebih bertenaga
3) Kulit bayi lebih cerah

Seronok kan? Both dapat khasiat vitamin C ni.
Nak order? Jom whatssap lekaih.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Assalamualaikum.

Banyak kebaikan Luvitz si masam manis ni. Antaranya ialah meriahkan susu badan.

Mesti ada dikalangan ibu yang takut nak amek supplement sebab risau drop susu badan kan? Tapi Luvitz ni special sebab susu akan jadi lagi meriah.
Lagi bonus sebab ibu pun akan rasa lebih kenyang dan bertenaga sepanjang hari. Fully bf baby memang selalu rasa lapar dan lemau kan?
Koyak je satu sachet Luvitz dan kemam. Terus rasa bertenaga sepanjang hari.

Nak join postage hari ni? Boleh whatssap ye.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Dah sedia cerah dan berseri tapi bila ambil Luvitz, berganda cerah dan berseri.

Supplement yang *menggabungkan oren + tomato + vit c
* bebas collagen. Collagen akan terhasil secara semulajadi bila dag consume vit c
* cuma perlu kemam. Serbuk yang senang dissolve * rasa #Luvitz sangat sedap * Senang dibawa kemana sahaja
* Supplement yang memberi manfaat pada

1) Rambut
2) Kulit
3) Mata
4) Ibu hamil
5) Semua golongan termasuk kanak-kanak

Nak cantik dengan #Luvitz? Jom dapatkan hari ni.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Umur muda tapi muka nampak kusam. Bila tanya awak guna skincare apa nampak flawless.

Sayang, ini bukan sebab skincare semata tau tapi dalaman pun kena cantik. Salah satu punca kulit kusam bila collagen dalam badan makin kurang.

Collagen kurang sebab faktor umur lah kan. Pastu nak biar kurang gitu je ka? Urmm.

Makan Vitamin C lah sayang. Vitamin C iaitu Luvitz ni bebas collagen tambahan. Luvitz akan bantu badan kita hasilkan collagen semulajadi untuk topup collagen yang hilang dalam jumlah tertentu sahaja.

Collagen yang terbaik adalah collagen semulajadi. Takde kesan sampingan.

Putih pun putih, cerah gebu tentu sudah.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


2

Biasa selalu dengar orang tak suka tomato, tak makan tomato. Paling sedih ada yang tak suka pun makan sayur. Adehhh. Tak sihat sungguh lah golongan tak makan sayur ni.
Nak tahu tak?

Dalam Luvitz ada tomato. Jadi even awak tak makan sayur, awak boleh dapatkan kebaikan Vitamin C dan khasiat tomato bila awak makan Luvitz.

Nak dapatkan perut yang sihat? Jom dapatkan Luvitz hari ini.

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Skin 1st, makeup 2nd. Bila kulit sihat, ternyata makeup natural pun dah berseri.
Macam mana kulit yang sihat?
1) Bebas jerawat
2) Bebas jeragat
3) Bebas dari sebarang parut
4) Kulit kelihatan glowing dan sedar
5) Kulit tidak kusam
6) Bebas minyak yang melampau
6) Kulit tak kering
Nak dapatkan kulit yang sihat? Jom kemam Luvitz. Gabungan vitamin c + oren + tomato.

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❤️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak 🙉

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST 👈

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" 😅😅
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye 😆

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau 😅😅
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu 😋

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Fresh testimoniii. Testimoni tau bukan keropok moni ye.

Siapa cakap lelaki tak suka jadi skin?
Tengok abam ni. Dia konsisten tau makan Luvitz ni.
Vitamin C banyak khasiat. Bukan hanya berfungsi untuk jadikan kulit putih atau cerah sahaja.
Nak order? Meh lekaih whatssap.
Untuk postage esok, bella nak bagi diskaun untuk postage. RM5 je tau. Pat pat siku lipat. Sape cepat, dia boleh jimat duit postage.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Parut dekat muka ni macam-macam jenis. Takdelah macam-macam sangat tapi ada 2 jenis ni je. Propa bella ni 😂

1) Parut berlubang atau kawah

Biasanya parut jenis ni perlukan rawatan dari dalam. And ambil masa yang lebih lama untuk recover. Sebab? Perlu generates new skin untuk repair skin yang dah rosak (berlubang). Parut jenis ni ada yang panggil parut awal. Degil sikit nak hilangkan diri ni ha.

Apa penyebabnya?

Jerawat batu atau jerawat nanah yang besar-besar tu.
2) Parut warna coklat

Parut ni lebih senang. Kadang guna skincare atau krim atau ubat untuk hilangkan parut pun dah okay. Kejap je hilang. Tapi sangattt senang munculkan diri.

Penyebabnya?

Jerawat pasir atau jerawat nasi dan jerawat biasa.

Ehem. Nak hilangkan parut ni perlukan rawatan dari dalam. Salah satu cara ialah ambil vitamin C. Vitamin C akan hasilkan collagen yang boleh generates new skin.

And Luvitz adalah pilihan vitamin yang tepat sebab bebas collagen tambahan. Dan fungsi utama Luvitz adalah untuk merawat kulit dari sebarang masalah.

Cuma 1 sachet sehari untuk dapatkan kulit yang cantik dan mulus.

Dah ready nak kemam Luvitz duhai Luvitz angels?

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Kebaikan Luvitz ialah
1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic

Ibu hamil yang sering rasa tak bertenaga, pening, muntah-muntah dan sukar untuk lakukan tugasan harian seperti biasa, digalakkan untuk ambil vit c. Luvitz bukan hanya untuk ibu tapi untuk janin dalam kandungan juga.

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


2

Skin 1st, makeup 2nd. Bila kulit sihat, ternyata makeup natural pun dah berseri.
Macam mana kulit yang sihat?
1) Bebas jerawat
2) Bebas jeragat
3) Bebas dari sebarang parut
4) Kulit kelihatan glowing dan sedar
5) Kulit tidak kusam
6) Bebas minyak yang melampau
6) Kulit tak kering
Nak dapatkan kulit yang sihat? Jom kemam Luvitz. Gabungan vitamin c + oren + tomato.

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
👉 Tomato
👉 Oren
👉 Dextrose
👉 Sorbitol
👉 Flavor
👉 Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
🍅 Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
🍅 Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
🍅 Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
🍅 Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
✔️ 1 atau 2 sachets sehari
✔️ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" 😅😅
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye 😆

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau 😅😅
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu 😋

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan 🌙🚦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❤️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Makan Luvitz ni tak jadikan awak princess dalam masa sehari tau. Awak kena konsisten. Pastuuuu ade tips baik punya yang bella selalu share dengan customer macam mana nak boost up kena vitamin C. Tak payah cucuk-cucuk dah.
Apa kebaikan Luvitz?

Kebaikan Luvitz ialah
1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic
9) Cepatkan proses penyembuhan luka bagi ibu lepas bersalin

Siapa boleh makan Luvitz?
1) Kanak-kanak
2) Wanita hamil
3) Wanita berpantang
4) Wanita
5) Lelaki

#LuvitzBangi

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Selalu kena soal bila prospek nak beli Luvitz, biasanya soalan femes "makan sekotak dah putih ke sis?" Luvitz ni vitamin C yang bebas collagen jadi kena lah konsisten deh. Tapiiii vitamin C yang kita amek ni akan bantu badan hasilkan collagen. Collagen ni lah yang cerahkan wajah, halang kedutan awal tu ha.
Kesan bergantung pada penerimaan badan awak. Sebab tu sebelum makan Luvitz, bella suggest awak detox dulu badan tu. Kalau toksin terlampau banyak dalam badan pun memang takdak kesan jugak makan supplement.
Nak combo Luvitz + Aijuice Dossier dak? Harga combo cuma RM90 + free postage + freegift.
Onz ke tak?

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Kebaikan Luvitz ialah

1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut jerawat dan lain-lain
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic
9) meriahkan susu ibu

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Semua orang berhak dapat kulit yg bersih dan cantik.
Selain perlu ada skincare routine yg betul dan konsisten untuk penjagaan luaran, supplement untuk dalaman pun penting jugak tau !
Rawat luar dan dalam, insyaAllah uols akan dapat skin yg bersih dan perfect !

Kalau rawat luar je pun tak boleh jugak.
Rawat dalam je pun tak boleh jugak.
Dua2 kena jaga
Barulah si dia makin sayang
Gituuu 😘

Sehari 1 atau 2 sachets Luvitz ikut keperluan diri
KOYAK KEMAM CANTIK 💋

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST 👈

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❤️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak 🙉

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Selamat pagiii comel pipi merah semua.

Pagi-pagi sebelum breakfast otw ke ofis tu jangan lupa kemam 1 sachet Luvitz ye. 1 sachet sehari untuk dapatkan khasiat vitamin c untuk kulit + rambut + mata.
Jom dapatkan Luvitz dengan harga promosi + free gift hari ini.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


2

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
👉 Tomato
👉 Oren
👉 Dextrose
👉 Sorbitol
👉 Flavor
👉 Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
🍅 Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
🍅 Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
🍅 Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
🍅 Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
✔️ 1 atau 2 sachets sehari
✔️ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" 😅😅
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye 😆

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau 😅😅
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu 😋

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan 🌙🚦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❤️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


1

Makan Luvitz ni tak jadikan awak princess dalam masa sehari tau. Awak kena konsisten. Pastuuuu ade tips baik punya yang bella selalu share dengan customer macam mana nak boost up kena vitamin C. Tak payah cucuk-cucuk dah.
Apa kebaikan Luvitz?

Kebaikan Luvitz ialah
1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic
9) Cepatkan proses penyembuhan luka bagi ibu lepas bersalin

Siapa boleh makan Luvitz?
1) Kanak-kanak
2) Wanita hamil
3) Wanita berpantang
4) Wanita
5) Lelaki

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Dulu kusam
Sekarang lebih berseri

Dulu parut obvious pada wajah
Sekarang makin pudar

Dulu eyebag nampak tebal
Sekarang dah much much much better

Tak rugi kan bila konsisten kemam Luvitz ni?
Vitamin C yang ada pelbagai fungsi. Tapi bukan 1001 fungsi ye. Ini vitamin C je bukan ubat na.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

Kenapa Luvitz adalah pilihan yang tepat untuk anda?

1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic
9) Cepatkan proses penyembuhan luka bagi ibu lepas bersalin

Siapa boleh makan Luvitz?
1) Kanak-kanak
2) Wanita hamil
3) Wanita berpantang
4) Wanita
5) Lelaki

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


4

JANGAN AMBIL LUVITZ SETIAP HARI!

Tahu tak kalau awak makan Luvitz setiap hari awak akan dipaksa untuk jadi cerah dan berseri?
Muka yang kusam dan berminyak pun boleh jadi sangat cantik. "Eh muka kusam bila dah makeup nampak lawa lah"

Tapi awak tak makeup 24 hours kan? Nah ini pentingnya kita jaga kebersihan kulit wajah.

Dengan vit c, parut pun akan cepat recover. Vit c akan membantu kulit untuk menghasilkan collagen secara semulajadi.
Ibu hamil pun perlu ambil vit c. Bukan kita nak dapat baby cerah tapi untuk membekalkan khasiat buat bayi dan ibu.

Kalau awak tak nak cerah, gebu dan berseri jangan makan #Luvitz

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

"Nak cantik jangan malas". Selalu kan dengar orang cakap macam ni?
Tapi dengan luvitz ni sambil-sambil je pun dah boleh cantik. Mana taknya awak kemam je sebelum breakfast dah boleh dapatkan KULIT, WAJAH, RAMBUT dan MATA yang sihat.

Kenapa?
Luvitz adalah gabungan VITAMIN C + OREN + TOMATO.

Apa kebaikan yang awak dapat bila consume Luvitz waktu pagi?

1) Kekal bertenaga
2) Lawas buang air besar
3) Rasa lebih kenyang

Even awak takde niat nak kurus pun tapi bila consume Luvitz, boleh kurus tanpa sengaja.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

CERAH CANTIK DENGAN GABUNGAN HEBAT !

Bukan senang nak jaga muka. Kalau asyik jaga luaran jaa memang tak boleh nak elak jerawat dari merayap kat muka.

Dah licin elok-elok cukup bulan 🌙🚦dia toink balik kat muka.

Dengan mengamalkan #LuvitzCDust kulit akan nampak cerah and glowing.
Sambil jaga luaran jaga dalaman sekali ❤️
Serta mendapat banyak lagi kebaikan lain.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Produk terbaru LUVITZ serbuk kemam gabungan Tomato, Oren dan Vitamin C dengan LEBIH berkesan, LEBIH sedap dan LEBIH exclusive.

Selamat ke LUVITZ ni ?
Selamat diamalkan kerana LUVITZ merupakan produk interfasa dan BUKAN UBATAN dan TIDAK TERKAWAL oleh pihak berkuasa dan diketegorikan sebagai PENGKELASAN MAKANAN.

MAIN INGREDIENTS LUVITZ :
👉 Tomato
👉 Oren
👉 Dextrose
👉 Sorbitol
👉 Flavor
👉 Vitamin C

1 Kotak = 20 sachets (1 sachet 2g)
Makan sebelum sarapan / sebelum tidur

RASA APA YE LUVITZ NI ?
Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )

KEBAIKAN LUVITZ :
🍅 Mencerahkan tona tidak sekata
🍊 Merawat jerawat
🍅 Mengelak sembelit
🍊 Menghilangkan eyebag
🍅 Memudarkan jeragat
🍊 Menguatkan rambut
🍅 Mengatasi kulit berminyak

CARA PENGAMBILAN ?
✔️ 1 atau 2 sachets sehari
✔️ Tahan sebulan

PANTANG :
1. Elakkan ambil Luvitz sejurus / sebelum minum caffeine contohnya Kopi, Susu, Teh, Coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas

SELEPAS MINUM APA BERLAKU PADA KITA ?
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - Kulit akan jadi cerah
- Jerawat malu nak naik dah dekat muka
- Badan bertenaga bila bangun pagi

HARGA JUALAN :
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
RM 50 SAHAJA
POSTAGE ADD RM 8 SEM | RM 12 SS

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Macam-macam iols dapat soalan pasal #Luvitz.
Ada yang sangkakan Luvitz ni skincare.
Ada juga yang ingat "makeup stuff" 😅😅
.
OK, ni iols nak explain sikitlah.
Sila baca dengan satu nafas ye 😆

Luvitz adalah supplement dalam bentuk serbuk. Dipackingkan dalam bentuk sachets untuk memudahkan uolls ambik. Sangat mudah sampaikan sambil drive pun boleh ambik. Tapi janganlah sampai dalam toilet pun hampa nak ambik jugak tu melampau 😅😅
.
Kesan boleh kata sepantas kilat. 2x ganda lebih cepat dari supplement keluaran Nlee sebelum ni. Kesan yang paling ketara kulit pinkish semulajadi. Lebih segar gitu 😋

Tak sabar nak cuba ?
Jom whatsapp iols sekarang.

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Dimana dia buah hati saya, buah hati saya yang comel kotak biru. Can mali can, can mali can.
Ting ting tang ting Luvitz ada sales lah hampa. Nak comel pipi merah macam anak tokti siti aafiyah boleh makan Luvitz na.
Vitamin C sangat bagus untuk kulit. Ini bukan omong kosong. Awak tengok testimoni ni sampai awak terbukak hati untuk rasai perubahan dengan Luvitz.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Makan Luvitz ni tak jadikan awak princess dalam masa sehari tau. Awak kena konsisten. Pastuuuu ade tips baik punya yang bella selalu share dengan customer macam mana nak boost up kena vitamin C. Tak payah cucuk-cucuk dah.
Apa kebaikan Luvitz?

Kebaikan Luvitz ialah
1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic
9) Cepatkan proses penyembuhan luka bagi ibu lepas bersalin

Siapa boleh makan Luvitz?
1) Kanak-kanak
2) Wanita hamil
3) Wanita berpantang
4) Wanita
5) Lelaki

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


0

*PROMO PAY DAY*

1box Rm50
2box Rm90
Tak termasuk kos penghantaran.

3box Rm150
Percuma penghantan + extra freegift

Sehingga hujung bulan.3

Hai awakkk. Ada promo ni ha. Time ni lah nak grab banyak-banyak buat stok raya uiii. Kata nak putih melepak time rayaaa.

#LuvitzBangi
#teamshiha
#sedarsedardahcantik
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Kebaikan Luvitz ialah

1) menjadikan kulit cerah kemerah-merah
2) hilangkan parut jerawat dan lain-lain
3) hilangkan jerawat dan jeragat
4) rawat kulit berminyak
5) hilangkan eyebag
6) lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut
7) kulit jd lebih lembut
8) beri tenaga tambahan kepada ibu hamil sbb ada acid folic
9) meriahkan susu ibu

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


1

Kenapa makan #Luvitz boleh jadi kurus?

Sebab bila kita makan Luvitz pada waktu pagi, perut akan rasa cepat kenyang so kita akan makan lebih sedikit dari kebiasaan.
Makan Luvitz pada waktu malam pulak akan buatkan lawas buang air besar pada keesokan harinya.
Vitamin C akan membantu sistem penghadaman dan mengelakkan dari sembelit. Dengan khasiat vitamin c + oren + tomato, bukan sahaja kulit jadi lebih cantik malah boleh kurus jugak.

#sedarsedardahcantik
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzBangi
#teamshiha
#LuvitzPutrajaya
#LuvitzKajang
#LuvitzCyberjaya
#LuvitzBalakong
#LuvitzSerdang
#AiBellRizEMPIRE
#TEAMOMMABELLA
#jjcm
#officialhlive
#beritaharian
#gegarvaganza
#testimoniLuvitz
#putihgebuseluruhbadan
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#supplementpencerah
#teamshiha
#supplementutkibuhamil
#supplementbebascollagen
#supplementvitaminc


2

Kenapa iols cakap LUVITZ ni supplement terbaik untuk uols ?

Swipe ke kiri untuk lihat kebaikan LUVITZ C DUST 👈

Let's check it outtt 😚

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0

Anda ada masalah jerawat ??
Parut ?? Kulit kusam dan gelap ??
Nak kulit putih gebu macam barbie doll ?
Kulit sihat macam Korean people ?
Kulit licin tanpa jerawat dan parut ?

Meh cuba Luvitz C Dust.
Produk terbaru keluaran Nlee Beauty ❤️

Lepas launching pakat berebut laa nak beli Luvitz C Dust sebabnya sangat-sangat murah.
Dah la murah boleh putih gebu plak tuuuu.
Sapa yg tak mau kan ?

Hampa bila lagi nak try ?
Takkan nak tengok ja orang lain makin segak 🙉

BERMINAT NAK CUBA LUVITZ ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#TeamLunna
#TeamLunnalicious
#Luvitz
#LuvitzPenang
#TomatoExtract
#OrangeExtract
#VitaminForSkin
#VitaminC
#HealthSupplement
#BeautySupplement
#Jeragat
#Jerawat
#ParutJerawat
#KulitKering
#KulitBerminyak
#KulitBerjerawat
#HyperPigmentation
#Pigmentation
#Exfoliate
#Exfoliating
#LuvitzMurah
#LuvitzCDust
#NLeeBeauty
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#HealthySkin
#Botox
#SkinSupplement
#TestimoniLuvitz


0