#TestimoniNucifera

Instagram photos and videos

#nucifera#testimoninucifera#nuciferateethwhitening#gigiputih#pemutihgigi#teamhazadi#hazadiempire#teethwhitening#putihkangigi#infonucifera#gigicantik#aranggigi#gigiberkerak#arang#flos#gigikuning#merokok#caraputihkangigi#brace#rawatangigi#ubatgigi#yes#teethwhiteningnucifera#gigiputihsecaraalami#kulitputih

Hashtags #TestimoniNucifera for Instagram

*FIRST TIME PAKAI DAH HILANG PLAK GIGI* "Sis, saya dah pakai 1st time, PLAK kat celah gigi HILANG😱
Macam buat SCALING 😱" wahh bestnyaa 😍

Sekali pakai dah nampak dah kesan positif nya 😘

Tak payah tahan sakit gusi berdarah-darah semata nak pergi SCALING GIGI

Lagi bestnya NUCIFERA ni ORGANIK 😍

Wow power betul 😱

Dah lah tahan selama 7bulan (450kali penggunaan)

Tak payah guna ubat gigi pon takpa dah! Still rasa bersih je mulut & gigi tu sepanjang masa 🌸

Ish power betul lah NUCIFERA ni 😎

Rugi kalau tak cuba walau sekali 😚
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codrawang #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codkuang #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #pemutihgigiahr


0

πŸ‘‰WAAHH ‼️putih berseri dah gigi dia 😱😱
.
.
Customer sendiri cakap guna nucifera ni jimat sebab apa ? dengan harga yang berbaloi boleh guna sampai 7 bulan Taw ‼️Nak minum caffein pun dah tak risau gigi kuning sbb #nucifera kan ada πŸ˜‰πŸ˜‰ UNTUK INFO DAN PERTANYAAN BOLEH KLIK LINK DI BIO @pakrahiem.empire SEKARANG ‼️
.
.
Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan harga promosi dan FREEGIFT dengan setiap pembelian dari @pakrahiem.empireπŸ€—
.
.

#pakrahiem.empire
#loobuks #nuciferatestimoni #nuciferakekalputih #nuciferakekalsihat #nuciferakekalcantik #nuciferakekalbersih #nuciferacodkeratong #nuciferacodkl #nuciferacod
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera
#arangaktif #pemutihgigi #bahansemulajadi #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

Wahhhhh. Ini lagi besss. Sis ni pakai Nucifera dalam masa sehari je putih terus giginya. Besnya kannn. .
Macammana nucifera ni bertindak?
.
Nucifera dihasilkan dari arang aktif daripada tempurung kelapa, ianya menyerap kotoran yg ada pada gigi, lalu menanggalkan kotoran dan menanggalkan plak pada gigi. Gigi kemudian akan menjadi putih berseri.
.
Ingat. Lain gigi lain kesannya tau. Yang penting konsisten guna.
.
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
#nucifera
#nuciferaoriginal
#pemutihgigi
#teethwhitening
#teethwhiteningofficial
#nuciferakedah
#nuciferapenang
#pemutihgigiarang
#organicteethwhitening
#pemutihgigiorganik
#gigiputih
#pemutihgigimurah
#pemutihgigiberkesan
#bazaarpaknil
#produkkecantikan
#tipsgigiputih
#NuciferaTeethWhitening
#nucifera
#infonucifera
#testimoninucifera
#nuciferasungaipetani
#nuciferabaling


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di πŸ‘‰ +601116387200
#infonuciferaΒ #nuciferateethwhiteningΒ #nucifera#nuciferachallengeΒ #testimoninuciferaΒ #gigiputih#pemutihgigiΒ #gigicantikΒ #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #nuciferalovers #nuciferateethwhiteningpowder #teethwhiteningΒ #putihkangigiΒ #pemutihgigiberkesanΒ #penjagaangigi


0

RM72
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❀️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❀️ Membunuh bakteria
.
❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
#nucifera
#nuciferaoriginal
#pemutihgigi
#teethwhitening
#teethwhiteningofficial
#nuciferakedah
#nuciferapenang
#pemutihgigiarang
#organicteethwhitening
#pemutihgigiorganik
#gigiputih
#pemutihgigimurah
#pemutihgigiberkesan
#bazaarpaknil
#produkkecantikan
#tipsgigiputih
#NuciferaTeethWhitening
#nucifera
#infonucifera
#testimoninucifera
#trustedseller #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di πŸ‘‰ +601116387200
#infonuciferaΒ #nuciferateethwhiteningΒ #nucifera#nuciferachallengeΒ #testimoninuciferaΒ #gigiputih#pemutihgigiΒ #gigicantikΒ #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #nuciferalovers #nuciferateethwhiteningpowder #teethwhiteningΒ #putihkangigiΒ #pemutihgigiberkesanΒ #penjagaangigi


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
PM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#agentnuciferaampang


2

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


2

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
Buy 1 Nucifera Get 6 Exclusive GIFTS 🎁🎁🎁
.
Clik link whsap Di bio πŸ“² 0182998760
Leader SAH Nucifera
.
Agent Dan Dropship Most Welcome ❀️
Serious Only
.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
Buy 1 Nucifera Get 6 Exclusive GIFTS 🎁🎁🎁
.
Clik link whsap Di bio πŸ“² 0182998760
Leader SAH Nucifera
.
Agent Dan Dropship Most Welcome ❀️
Serious Only
.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
Buy 1 Nucifera Get 6 Exclusive GIFTS 🎁🎁🎁
.
Clik link whsap Di bio πŸ“² 0182998760
Leader SAH Nucifera
.
Agent Dan Dropship Most Welcome ❀️
Serious Only
.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Gigi kuning berkarat dan mulut berbau buat anda rasa malu ? .
Percayalah anda tidak keseorangan. *NUCIFERA TEETH WHITENING* ➑️ Memutihkan gigi serta membuang plak
➑️ Detoks mulut dan gigi
➑️ pH Balance mulut
➑️ Menghalang kaviti
➑️ Menghalang mulut berbau

Nucifera satu satu nya produk yang membantu anda untuk menyelesaikan masalah mulut.. #TestimoniNucifera #NuciferaTeethWhitening #nuciferamalaysia #teamhazadiempire #hazadiempire


1

Leez rosli pun dah guna Nucifera Teeth Whitening tau. Nak gigi putih tak?? Mudah je caranya. Guna je nucifera setiap hari. Komfem gigi putih nanti. Barulah berseri senyuman tu.
.
.
(TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
#nuciferateethwhiteningΒ #nuciferaΒ #testimoninucifera#teamhazadiΒ #hazadiempire
#nuciferachallengeΒ #infonuciferaΒ #tipsnucifera#teamhazadi
#nuciferawhiteningteethΒ #nuciferapemutihgigi#arangaktifpemutihgigiΒ #pemutihgigiΒ #gigicantik#codklangvalleyΒ #pemutihgigimalaysia#pemutihgigicepatΒ #pemutihgigisemulajadiΒ #gigiputih#gadiscantikΒ #codklangvalleyΒ #cantiks#pemutihgigimurahmalaysiaΒ #Β #codshahalamΒ #codklang


5

#testimoniNucifera
.
#infonucifera
Fungsi Nucifera 5 dalam 1;
.
βœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
βœ… Detoks mulut dan gigi
βœ…Β Balance pH mulut
βœ… Mencegah kaviti
βœ… Menghalang mulut berbau
=========================================
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #infonucifera #tipsgigiputih #viral #arangpemutihgigi #aranggigi #gigicantik #pemutihgigi
#cumicumi #hafizmahamad #fattzura #fattahamin #gigicantik #gigiputih #putih
#tipscantik #lawa #flawless #promosi #teethwhitening #braces #bracesmurah #detox


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
PM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#agentnuciferaampang


0

Hai semua😍.
.
.
Ni ada sedikit info tentang nucifera😘.
.
.
Ianya bukan menghakis,tapi menyerap tau.
Mungkin ramai salah faham bab nh betul kan? .
.
100% bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa.Dengan penggunaan dua kali sehari akan menjaga kebersihan mulut dan kesihatan gigi.
.
.

Jom dapatkan nucifera sementara masih harga promosi!😎
.
Whsap Iman k.😘 πŸ“²018.2998.760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED
Serious only
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera


0

Gigi merupakan anugerah dan nikmat 😘.
.
.
Gigi yang rosak akan membuatkan hati gelisah.😫
.
.
oleh itu,ada sedikit peekongsian dalam penjagaan gigi😍. Ili sharekan cara penjagaan gigi supaya sentiasa sihat.
.
.
Jom dapatkan nucifera dan beberapa freegift yang dinantikanπŸ€—
.
.

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera


0

*Nucifera Teeth whitening Powder*
*KKM - ( NOT160303473K )* Apa yang Anda Dapat Jika Menggunakan Nucifera :) *Nucifera 5 dalam 1 :-*
➑️ Memutihkan gigi serta membuang plak
➑️ Detoks mulut dan gigi
➑️ pH Balance mulut
➑️ Menghalang kaviti
➑️ Menghalang mulut berbau *Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?*
➑️ Kesan Perubahan Awal dalam 7 hari ***_Bergantung pada keadaan gigi semasa_ *Ada Kesan sampingan?*
➑️ Tiada *Apa Kandungan Nucifera?*
➑️ 100g organik Coconut Shell
➑️ Serbuk Arang Aktif gred pharmaseutikal *Bagaimana Cara Guna?*
➑️ Guna berus gigi (basahkan berus) ➑️ Celup / sentuh berus pada serbuk dan gosok gigi mcm biasa, secara perlahan-lahan.
➑️ Boleh Guna dengan ubat gigi. ***_Kenapa berus gigi secara perlahan-lahan - supaya serbuk arang dapat menyerap baik serta bertindak balas pada gigi & mulut (lagi baik jika biarkan 2-4 minit)_
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

The Brunei Times (2010) mengatakan berdasarkan kajian yang dilakukan di negara jiran, Malaysia hampir 9/10 rakyat negara tersebut mempunyai masalah gigi berlubang.

Ini menunjukkan betapa kurangnya kesedaran rakyat negara kita (Malaysia) dalam hal penjagaan gigi. Terbukti, memberus gigi menggunakan ubat gigi berflorida adalah tidak cukup untuk menjaga gigi kita

Masalah gigi dan pereputan gigi adalah biasa berlaku pada kanak-kanak tetapi ia juga berlaku kepada orang dewasa. Masalah kaviti boleh memusnahkan gigi dan membunuh urat saraf dalam gigi. Bakteria dalam mulut boleh menjangkiti hujung akar gigi dan menyebabkan gusi bengkak dan bernanah.

Persoalannya, sampai bila kita mahu mengabaikan dan mengambil mudah soal tentang penjagaan gigi kita? Bukankah kita memerlukan ia dalam kehidupan seharian kita?
Bukankah mencegah itu lebih baik daripada merawat?

Inshaallah dengan penggunaan berterusan NUCIFERA 5 in 1 (arang aktif bergred pharmaseutikal) ini ia dapat membantu merawat dan mencegah masalah gigi kita seperti; 🌸mengatasi masalah gigi kuning (memutihkan gigi) serta membuang plak 🌸Mendetoks mulut dan gigi 🌸Menseimbangkan pH mulut 🌸 Menghalang kaviti 🌸 Menghalang mulut berbau

Kesan boleh dilihat seawal 7hari dan tanpa kesan sampingan kerana kandungan NUCIFERA ialah daripada 100activate charcoal coconut shell (organic) dan mempunyai kelulusan KKM

Dengan harga yang mampu milik, sudah tentu lebih berbaloi jika dibandingkan dengan kos rawatan jika masalah gigi tidak dicegah βœ”οΈ
.
Kte Nak Bagi 5 OFFER Best Untuk Anda
β™₯️Free Postage Seluruh Malaysia
β™₯️FREE Eye Collagen Mask
β™₯️FREE LIP MASK
β™₯️Free Two pcs Dental Floss
β™₯️Free Mini Calender
.
Terhad Utk 10 Orang Terawal sahaja kπŸ˜‹
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
.
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputihsecarasemulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

Kenapa gusi saya berdarah lepas guna?/ gusi saya sensitif (Selalunya customer macam ni guna berus gigi yang dah lama tak tukar/ jenis hard/gusi sensitif/berus gigi terlalu kuat dan tidak menggunakan cara yang betul)

A:
Okay cik, saya Syorkan

1) guna berus gigi jenis soft
2) campur dengan ubat gigi sikit (letak selepas celup dalam nucifera)

Atau time lepas guna nucifera, bilas gosok balik dengan ubat gigi biasa (kuantiti yg sikit)

Yang penting, gosok gigi perlahan2 secara pusingan dan jangan kuat2 macam gosok gigi guna toothpaste biasa tu sebab texture dia berbeza πŸ˜—
#semogabermanfaat
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

Kenapa gusi saya berdarah lepas guna?/ gusi saya sensitif (Selalunya customer macam ni guna berus gigi yang dah lama tak tukar/ jenis hard/gusi sensitif/berus gigi terlalu kuat dan tidak menggunakan cara yang betul)

A:
Okay cik, saya Syorkan

1) guna berus gigi jenis soft
2) campur dengan ubat gigi sikit (letak selepas celup dalam nucifera)

Atau time lepas guna nucifera, bilas gosok balik dengan ubat gigi biasa (kuantiti yg sikit)

Yang penting, gosok gigi perlahan2 secara pusingan dan jangan kuat2 macam gosok gigi guna toothpaste biasa tu sebab texture dia berbeza πŸ˜—
#semogabermanfaat
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

Kenapa gusi saya berdarah lepas guna?/ gusi saya sensitif (Selalunya customer macam ni guna berus gigi yang dah lama tak tukar/ jenis hard/gusi sensitif/berus gigi terlalu kuat dan tidak menggunakan cara yang betul)

A:
Okay cik, saya Syorkan

1) guna berus gigi jenis soft
2) campur dengan ubat gigi sikit (letak selepas celup dalam nucifera)

Atau time lepas guna nucifera, bilas gosok balik dengan ubat gigi biasa (kuantiti yg sikit)

Yang penting, gosok gigi perlahan2 secara pusingan dan jangan kuat2 macam gosok gigi guna toothpaste biasa tu sebab texture dia berbeza πŸ˜—
#semogabermanfaat
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


6

#infonucifera .
.
Korang Jgn tunggu lama lama sebab PROMOSI BAKAL BERAKHIR TIDAK LAMA LAGI. FREE GIFT PUN TERHAD TAU πŸŽ‰πŸŽ‰ .

CARA MENGGUNAKAN NUCIFERA .
.
πŸ„Guna berus gigi (basahkan berus) .
πŸ„ Celup / sentuh berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul, berpusing-pusing secara perlahan-lahan selama 2 minit .
πŸ„ Boleh guna atau tidak dengan ubat gigi .
πŸ„ Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi .
πŸ„ Bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja .
.
**Berus gigi akan bertukar ke warna hitam - sebab ianya arang aktif

Boleh guna atau tidak dengan ubat gigi (ikut keselesaan) yang penting berus gigi perlahan-lahan yerr.

HARGA PROMOSI βœ”οΈ
FREE GIFT MENARIK βœ”οΈ
.
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564

#testimoninucifera
#Nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder #infonucifera
#nuciferamurah
#nuciferamalaysia
#teethwhitening #nuciferaperak #nuciferamanjung #nuciferasetiawan
#nuciferaseriiskandar
#nuciferaipoh
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigikarathilang
#pemutihgigiperak
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigimanjung
#pemutihgigiipoh
#pemutihgigisitiawan #pemutihgigiseriiskandar
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat #rahsiagigicantik #pemutihgigi #beautyhunters_


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa?
Nucifera ialah Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍. Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat! Free Gift Terhad sis nak bagi tau! Siapa nak cepat DM 😍😍 atau klik trus di link ws di ig bio okay?
#nucifera
#TestimoniNucifera #nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder #infonucifera
#nuciferamurah
#nuciferamalaysia
#teethwhitening #nuciferaperak #nuciferamanjung #nuciferasetiawan
#nuciferaseriiskandar
#nuciferaipoh
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigikarathilang
#pemutihgigiperak
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigimanjung
#pemutihgigiipoh
#pemutihgigisetiawan #pemutihgigiseriiskandar
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat #rahsiagigicantik #pemutihgigi #beautyhunters_


2

Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di πŸ‘‰ +601116387200
#infonuciferaΒ #nuciferateethwhiteningΒ #nucifera#nuciferachallengeΒ #testimoninuciferaΒ #gigiputih#pemutihgigiΒ #gigicantikΒ #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #nuciferalovers #nuciferateethwhiteningpowder #teethwhiteningΒ #putihkangigiΒ #pemutihgigiberkesanΒ #penjagaangigi


2

Good morning! Jangan lupa senyum di pagi hari. Insyallah perkara yang baik2 akan datang sepanjang hari ni 😘 .
.
P/s: Guna Nucifera bukan setakat gigi je putih tau, nafas pun bau segar je. Karang gigi, kaviti semua HILANG! 😍
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
.
Satu botol RM83 sm, RM85 ss
DISCOUNTED + FREE POSTAGE + FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang sebelum kehabisan stock! 🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaagentshahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded


0

SATISFIED! FEEL SO CLEAN 😍😍
.
.

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL
.
.
Satu botol RM83 sm, RM85 ss
DISCOUNTED + FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
.
BELI BANYAK UNTUK LEBIH DISCOUNT! JOM PAKAT DENGAN KAWAN2, SATU KELUARGA SAUDARA MARA πŸ˜πŸ€—
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang! STOCK TERHAD!🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dramadia
#kekasihpaksarela
#mrbossmrsstalker
#cintahatibatu


0

Jom order. Next postage hari isnin

#testimoninucifera #infonucifera


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang +601151104933

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#nuciferaagent
#nuciferapuchong
#nuciferakinrara
#nuciferaserikembangan
#nuciferaputraheight
#nuciferasubang
#nuciferausj
#nuciferabandarsunway
#nuciferabandarsaujanaputra
#nuciferaputrajaya
#nuciferacyberjaya
#nuciferashahalam
#nuciferasetiaalam
#nuciferaklang
#nuciferakapar
#nuciferameru
#nuciferapj
#nuciferakl
#nuciferamurah
#nuciferamurahberbaloi
#ishoppeeselangor


1

Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❀️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❀️ Membunuh bakteria
.
❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp Ninie
0176314059 .
.
. πŸš— Cod Area kualalumpur , Dan Yg Berdekatan
.
πŸ“­ Postage Setiap Hari πŸ˜‰
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigimalaysia
#Neelofa #naelofar #naelofarhijab - -


1

Sooo gais. Apa tunggu lagi?
PROMOSI RAYA BUY 1 FREE 4 GIFT MASIH BERLANGSUNG πŸŽ‰
.
Yang nak order tapi takot barang tak sampai sampai? Nak COD pun boleh tp area selangor jela on this WEEKEND. Whatsapp je sis. Kita akan cuba COD nucifera sampai pintu rumah korang. .
SUKA KE SUKA? 😍
Kalau suka PM/DM sis cepat² 😘
. .
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
πŸ“²018.2998.760
.
Photo credit to Salam empire
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Stok dah mendarat dah guysss.
.
Tapi banyak jugak yang dah disambar so sape nak order boleh whatsapp link dekat bio. Sis kadang2 xsempat tengok bahagian DM
Ampuuun.πŸ˜‚
.
So sape yg serious nak beli boleh klik link dekat bio 🌸🌸
.
Harga kasih Sayang terbelah dua Guyss
Cepat sebelum terlambat.
Lambat melepas
Rugiii terukkkπŸ˜‚πŸ˜€
.
Whsap Iman jum
πŸ“²018.2998.760

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera


0

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
.
🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison.
.
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.

#hazadiempire #TeamHazadiEmpire #InfoNucifera #TrustedSeller #TestimoniNucifera


0

8 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
1) Berat 1009(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari
gosok gigi)

3) Pilihan pengguna.

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di
klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) Harga sepadan dengan kuantiti & kualiti.

8) Boleh pakai satu Family.
.
#nuciferateethwhitenin#nucifera#testimoninucifera#nuciferateethwhitening#nucifera#teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik
#usm#codpenang#packagingbaru#packaginglama#pemutihgigimurah#pemutihgigi


3

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#nuciferaagent
#nuciferapuchong
#nuciferakinrara
#nuciferaserikembangan
#nuciferaputraheight
#nuciferasubang
#nuciferausj
#nuciferabandarsunway
#nuciferabandarsaujanaputra
#nuciferaputrajaya
#nuciferacyberjaya
#nuciferashahalam
#nuciferasetiaalam
#nuciferaklang
#nuciferakapar
#nuciferameru
#nuciferapj
#nuciferakl
#nuciferamurah
#nuciferamurahberbaloi
#ishoppeeselangor


0

Beza arang nucifera dengan arang lain. Tak sama tau. Nucifera bukan guna arang kayu utk buat bbq tu. Nucifera menggunakan arang khas yg terpilih diperbuat daripada tempurung kelapa untuk memastikan hasil yg lebih baik pada gigi dan mulut anda.
Pastikan guna Nucifera untuk kesegaran mulut dan menanggalkan plak dan karang gigi. Yang paling penting gigi anda lebih putih menjelang hari raya.
.
(TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codrawang #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codkuang #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #pemutihgigilily


2

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau πŸ˜‚

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA πŸ’˜
.
1 botol Rm90 sahaja
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

Lagi satu, macam mana ia bertindak pada gigi?
.
πŸ›‘ Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll
.
πŸ›‘ Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical.
.
πŸ›‘ Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan
.
πŸ›‘ Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi.
.
Rm85 ONLY
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
.
*Now On Promo Price
Buy 1 Free 5 GIFTS
Free Postage
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputihsecarasemulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

*UPDATE TERKINI*

AMARAN!
Gambar ini akan membuatkan *wanita yang gemar memakai lipstick berlumba nak DAPATKAN NUCIFERA HARINI TAK KIRA MACAM MANA PON* ----------------------------------- Gambar 1
Update: selepas 4 hari menggunakan *NUCIFERA*

Bertarikh: 17 march 2017

Gambar 2
update terbaru: selepas 16hari menggunakan *NUCIFERA*

Wow! Terbaik lah nucifera ni ❀️ Sekarang ni, customer ni dah tak segan nak menggayakan gincu merah mak ngah😘
Yelah kalau gigi kuning pakai gincu merah mesti ketara kan kuning nya :( Awak-awak bila lagi nak berani menggayakan gincu merah menyala bersama gigi putih berseri? 😘
.
Order?
.
Whsap ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
.
.
#gigiputih
#putihkangigi
#testimoninucifera


0

*UPDATE TERKINI*

AMARAN!
Gambar ini akan membuatkan *wanita yang gemar memakai lipstick berlumba nak DAPATKAN NUCIFERA HARINI TAK KIRA MACAM MANA PON* ----------------------------------- Gambar 1
Update: selepas 4 hari menggunakan *NUCIFERA*

Bertarikh: 17 march 2017

Gambar 2
update terbaru: selepas 16hari menggunakan *NUCIFERA*

Wow! Terbaik lah nucifera ni ❀️ Sekarang ni, customer ni dah tak segan nak menggayakan gincu merah mak ngah😘
Yelah kalau gigi kuning pakai gincu merah mesti ketara kan kuning nya :( Awak-awak bila lagi nak berani menggayakan gincu merah menyala bersama gigi putih berseri? 😘
.
Order?
.
Whsap ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
.
.
#gigiputih
#putihkangigi
#testimoninucifera


0

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau πŸ˜‚

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA πŸ’—πŸ’—
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP @ AGENTS NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

LOVE OUR FAMILY❀️❀️❀️
.
Terima Kasih ye berminat dengan Nucifera 😊

Jemput Baca dulu (Panjang sikit tapi berbaloi untuk baca) 😘

Sedar tak selama ni kita beli ubat gigi contoh Jenama X , ada tulis kat kotak untuk memutihkan gigi? Tapi kita pakai berkurun pun tak putih jugak. kan? hehe.. Apa yang kita rasa lepas pakai ubat gigi? kita rasa mulut fresh, bersih dari sisa makanan je kan?

Mesti tertanya-tanya. . hurmm.. Kenapa tak putih-putih.. ==
Sebenarnya ubat gigi ni membersihkan dari sisa makanan yang fizikal shj, tapi sisa bahan kimia makanan (food chemical) contoh mcm kafein, sisa kimia dari minyak masak, fast food dan lain-lain lagi TIDAK dpt dibuang sepenuhnya lalu melekat pada gigi.

Iya, dari situlah gigi kita akan kelihatan kuning dan ada jugak yg boleh menyebabkan gigi/gusi terkene jangkitan kuman jika kandungan makanan/minuman itu tinggi asid. ==
Nucifera.. Merupakan sejenis Arang AKTIF(Bukan Arang biasa) yang dihasilkan dari tempurung kelapa (coconut shell)- yang dipilih dan bebas kimia.

Ianya bersaiz halus (-200) - supaya tidak mencederakan gigi.

Arang AKTIF merupakan Alternatif sains masa kini dimana dikenali juga sebagai - Agen Penyerap Terbaik. (Boleh research , banyak pembuktian klinikal yg dilakukan oleh Negara seperti USA dan Canada)

Apa yang Nucifera serap?
- Food Chemical/Kimia Makanan@asid
- Poison/Racun
- Bacteria

Nucifera tidak menghakis, ia MENYERAP.

Jika sisa lebihan kimia yang melekat pada gigi diserap, gigi anda akan kembali ke warna asal.

Bukan itu sahaja tau, mulut anda jugak akan di 'detoks' dan pH dalam mulut akan menjadi neutral- sukar dijangkiti kuman/bakteria.

dan mulut tidak berbau yang kurang menyenangkan.

Sekian- Terima kasih sudi baca 😘
Jika berminat boleh reply 'NAK'

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


1

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau πŸ˜‚

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA πŸ’—πŸ’—
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP @ AGENTS NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

πŸ˜€NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINSπŸ˜€
.
πŸ›‘ Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
πŸ›‘ arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
πŸ›‘ tidak sama langsung dengan arang biasa
.
πŸ›‘ proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif
.
πŸ›‘ nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka.
.
πŸ›‘ penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
1 botol Rm80 sahaja
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Ada bran pakai lipstik makngah??? Hihi akak ni slumber je pakai lipstik ni sebab gigi dah tak nampak kuning πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Ready stok.
Rm85 ONLY
Promosi
Buy 1 Nucifera Free 6 EXCLUSIVE GIFTS 🎁🎁
.
πŸ“²0182998760
Clik link whsap Di bio

#nucifera #nuciferateethwhitening #testimoninucifera #bukanarangbbq


0

NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS
.
πŸ›‘ Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
πŸ›‘ arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
πŸ›‘ tidak sama langsung dengan arang biasa
.
πŸ›‘ proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif.
.
πŸ›‘ nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka.
.
πŸ›‘ penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggalπŸ˜‚
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

APA YANG ANDA PATUT TAHU TENTANG NUCIFERA?
.
πŸ‘‰ Nucifera Teeth Whitening merupakan produk buatan Bumiputra Malaysia. Kilang pembuatan Nucifera terletak di Selangor, Malaysia. Ianya bukan produk luar negara yang tidak tahu asal usul dan tidak sahih kandungannya.
.
πŸ‘‰ Nucifera Teeth Whitening juga mempunyai kelulusan dari KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA dan 100% halal. Jadi ianya dijamin selamat digunakan dan juga berkesan.
.
πŸ‘‰ Nucifera Teeth Whitening merupakan arang aktif bergred tinggi dari 'Coconut Charcoal'. Tiada bahan kimia. Sememangnya 100% organik.
.
πŸ‘‰ Nucifera Teeth Whitening bertindak dengan menyerap, BUKAN menghakis. Juga TIADA kesan sampingan.
.
πŸ‘‰1 botol Nucifera boleh tahan sehingga 7 bulan penggunaan (Disarankan guna 2 kali sehari). Sangat berbaloi.
.
πŸ‘‰ Kesan penggunaan Nucifera boleh dilihat seawal 7 hari bergantung pada kondisi gigi masing-masing
.
.
To purchase,
Whatsapp +6019912231
😘
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #nuciferateethwhitening #nuciferaputrajaya #pemutihgigiajaib #pemutihgigimurah #pemutihgigi
#infonucifera - #


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
.
.
Gosok-Gosok Putih Uolls πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Dapatkan Segera Nucifera Putih Gigi Sekarang πŸ˜—πŸ˜—
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp Ninie
0176314059 .
.
. πŸš— Cod Area kualalumpur Dan Yg Berdekatan
.
πŸ“­ Postage Setiap Hari πŸ˜‰
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigimalaysia
#Neelofa #naelofar #naelofarhijab -


0

Masih ramai yang tanya pakai braces boleh guna ke Nucifera ni?
.
Siapa yang kata tak boleh tu?? 😀 .
Hehe πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Boleh je awak πŸ˜ƒ Sama mcm berus gigi biasa jugak. Nucifera ni tak menghakis gigi tapi berfungsi dengan menyerap kotoran dekat celah2 gigi. So dont worry ya πŸ˜‡
.
Untuk order dan pertanyaan, terus DM atau nak lagi cepat boleh tekan link whatsapp dekat bio 😊
.
To purchase,
Whatsapp 0199122131
😘 .
#pemutihgigiajaib #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami #testimoninucifera - #


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
.
.
Gosok-Gosok Putih Uolls πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Dapatkan Segera Nucifera Putih Gigi Sekarang πŸ˜—πŸ˜—
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp Ninie
0176314059 .
.
. πŸš— Cod Area kualalumpur Dan Yg Berdekatan
.
πŸ“­ Postage Setiap Hari πŸ˜‰
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigimalaysia
#Neelofa #naelofar #naelofarhijab -


5

Ramai yang tanya soalan nie..haa..nie pjah nak jawab 😊
.
.
Lepas guna Nucifera Teeth Whitening Powder nie, perlu ke guna lagi ubat gigi? .
Jawapan : Nucifera berfungsi beri kesan bersih sepanjang hari & mengelakkan plak daripada muncul manakala ubat gigi hanya bagi kesan segar sementara je
.
Best kan? πŸ˜€Boleh tekan je link dekat profil bio utk sebarang pertanyaan
.
#nuciferamalaysia #bingsu #infinitywar #masker #jerawat #jeragat #pemutihgigi #putihgig #ctdk #yusufiskandar #kl #shellout #hkl #baskinrobbins #shawl #bawal #bajuraya #ramadhan #kuihraya #cheesetart #kekviral #kekbajet #testimoninucifera #pemutihgigimurah #peplum #facemasker #lipbalm #bajumelayu #nuciferamurah β €β €β €β €β €β €β €β €β €


0

Wow!.. ramainya selebriti dah dapatkan nucifera ❀️
.
*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#nuciferasubangjaya
#pemutihgigi
#agentnucifera


0

Masih beraya lagi ke awak semua? Raya kan sebulan hihi 😁 .
Jum putihkan gigi bersama Nucifera Teeth Whitening 😁
.
.
Jangan lepaskan peluang dapatkan PROMOSI BERBALOI BALOI dari @beautyhunters_ ❀️❀️ .
.
DM sis segera atau just klik link whatsapp di bio @beautyhunters_ 😍

PROMOSI + SOFT TOOTHBRUSH + SPECIAL FREE GIFT ❀️❀️❀️
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564
πŸ“² 017-4122564

#testimoninucifera
#Nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder #infonucifera
#nuciferamurah
#nuciferamalaysia
#teethwhitening #nuciferaperak #nuciferamanjung #nuciferasetiawan
#nuciferaseriiskandar
#nuciferaipoh
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigikarathilang
#pemutihgigiperak
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigimanjung
#pemutihgigiipoh
#pemutihgigisitiawan #pemutihgigiseriiskandar
#codmanjung
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat #rahsiagigicantik #pemutihgigi #beautyhunters_


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
.
Nak lagi mudah? Tekan je link whatsapp dkt bio πŸ™‚
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #syafiqahaina #teamhazadi #ctdk #sitinurhaliza #datoct #malaysia #kualalumpur
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #codshahalam #codklang


0

Ya Allah, selama ni kami duk tunggu customer buat review tentang Nucifera ni πŸ˜… Padahal diri sendiri dah boleh buat testimoni.
.
Ya, kami memang coffee lover. Sehari tak kena Old Town White Coffee (beli kat 99speedmart je) memang tak sah! Sehari wajib kami minum!
.
Dulu nak senyum dengan orang pun segan, yela gigi kami kunin. Malu lah, lagi lagi kalau kami nak p kenduri pakai lepstik merah merah! 😷 Laa ni duk p cod Nucifera kat cust pun dah tak segan wei, sengih memanjang sebab gigi dah putih 😁 Bahagia bak ang!
.
Serious tak rugi jadi agent pada produk yang kita guna! Kesan dia bukan nampak dalam sehari dua, sebab kami memang hantu coffee! Jadi makan masa nak nampak kesan, yang penting SABAQ tu kena ada!
.
Kami rasa kami dah jatuh cinta dengan Nucifera ni 😍 Tak payah ubat gigi pun takpa aih, Nucifera ni lengkap semua! Putihkan gigi ya, hilangkan nafas berbau pun ya, bersihkan gigi pun ya! Hampa takan tengok ja? Tak mau putih macam gigi kami ka? Kami guide hampa guna Nucifera ni sampai jadi macam gigi kami! Laa ni duk renyih jela sebab gigi dah putih 😁
.
Laa ni kami lanjutkan promosi sebab kami nak hampa semua cuba jugak Nucifera ni. Kami nak hampa pun gigi putih macam kami! Kami bagi harga promosi plus free gift tau! Hampa tak mau ka? Rugilah aih! Grab sebotoi, hampa takan menyesai punya!
.
From Salah sorang agent SAH nucifera πŸ’“πŸ’“
.
Whatsapp Iman untuk order 0182998760πŸ“²
.
Payment sebelum jam 4pm akan join pos harini, pos harini esok atau lusa sampai dah barang hampa! Lajukan depa (Poslaju) buat reja? 😍

#sayagunasayajual
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#gigicantik #putihkangigi


0

*FIRST TIME PAKAI DAH HILANG PLAK GIGI* "Sis, saya dah pakai 1st time, PLAK kat celah gigi HILANG😱
Macam buat SCALING 😱" wahh bestnyaa 😍

Sekali pakai dah nampak dah kesan positif nya 😘

Tak payah tahan sakit gusi berdarah-darah semata nak pergi SCALING GIGI

Lagi bestnya NUCIFERA ni ORGANIK 😍

Wow power betul 😱

Dah lah tahan selama 7bulan (450kali pengguna)

Pakai NUCIFERA ni rasa bersih je mulut & gigi tu sepanjang masa 🌸

Ish power betul lah NUCIFERA ni 😎

Rugi kalau tak cuba walau sekali 😚
.
Order?
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

Ada yang tanya saya kenapa dy pakai nucifera ni gusi dia pedih .

First, korang kena makesure berus gigi yang korang pakai tu tak kembang. Kalau berus gigi dah kembang please tukar berus gigi.

Second, cara yang betul untuk pakai nucifera ni kena gosok slow2 dulu sampai arang tu cair baru boleh kuat sikit. Kalau dari mula main tonyoh je memang akan luka .

Dua ni je penyebab gusi korang luka. So take noted tau. Ada yg jadi mcmni bila sy guide balik baru ok dan dah nampak kesan dah .

Kuncinya kena sabarrrrr. Setiap org tu tak sama. Makesure kurangkan minum caffein, merokok dan semua faktor yg menyebabkan gigi kuning (nanti sy share ni). InsyaAllah akan nampak kesan positive🌹🌹
.
.
Nak gigi putih berseri2?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Agent Sah Nucifera
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#infonucifera #Nuciferateethwhitening #TestimoniNucifera


0

Ramai da dapatkan Nucifera teeth whitening powder nh Dari

@pemutih.gigi.organik
.
Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
Promosi gila2
Buy 1 Free 4 GIFTS
Free postage lagiiiπŸ€—πŸ€—πŸ€— #nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
Now ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 5 GIFTS 🎁
FREE SHIPPING
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
Now ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 5 GIFTS 🎁
FREE SHIPPING
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap ImanπŸ˜πŸ˜€
Now ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 5 GIFTS 🎁
FREE SHIPPING
.
Nurul ImanπŸ’“
πŸ“²0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDβœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
Buy 1 Nucifera Get 6 Exclusive GIFTS 🎁🎁🎁
.
Clik link whsap Di bio πŸ“² 0182998760
Leader SAH Nucifera
.
Agent Dan Dropship Most Welcome ❀️
Serious Only
.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
Buy 1 Nucifera Get 6 Exclusive GIFTS 🎁🎁🎁
.
Clik link whsap Di bio πŸ“² 0182998760
Leader SAH Nucifera
.
Agent Dan Dropship Most Welcome ❀️
Serious Only
.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0