#TravelBlogger

Instagram photos and videos

#travelblogger#travel#travelphotography#instatravel#travelgram#photography#blogger#wanderlust#beach#instagood#traveller#ocean#bloggermalaysia#love#traveler#nature#followme#neenaanuarlovepenang#travelawesome#photooftheday#mytravelgram#picoftheday#instagram#anniversarycelebration#islandlife#traveldiaries

Hashtags #TravelBlogger for Instagram

Binik: Bee.. kelakar pulak tgk gambar ni.. kite dah macam penerima award di majlis anugerah plak rasanya! Hahaha..🤣
.
Lakik: eh ok la tuu.. ni kira penerima anugerah Long Service Award lah ni! Dah 12 tahun dah kite berkhidmat utk antara satu sama lain!
.
Binik: Whatttt??? Hahaha...🤣😂
.
Anyway, Alhamdulillah we had such wonderful candle light dinner at Feringghi Garden Restaurant just now!
.
Restaurant ni suasana dia sgt mendamaikan dan menenangkan! Sesuai sgt lah utk kami yg sgt2 manyintai alam semulajadi ni!
.
Lagi menarik bile ade staff dia yg pandai amik kan gambar kami.. service memang tip top.. food pun ohsem.. Alhamdulillah satu kenangan terindah for both of us! 💕😍😘
.
#neenaanuar12thweddinganniversary #anniversarycelebration #neenaanuarlovepenang #blogger #bloggermalaysia #travelblogger

Ferringhi Garden Restaurant
3

The naughtiest among all the kids I met on my journey, this one actually tried hitting the lens with his stick! Pulse candies acted as a pacifier, when he finally became sober.
Quite aware of his cuteness, he knows travelers love taking photos of him and he adorably acted to be like a little hero!

#humansofspiti
Langza, October 2017.

P.S - @theyoungtripper Guess you can well identify the face of this star! 😎

#followmyfootsteps #langza #spitivalley #spitilocaldiaries #CNGiveItAShot #humans #portraitphotography #EachOneHasAStory #travelblogger #globetrotter #roamtheplanet #neverstopexploring #igworldclub #incrediblespiti #artofvisuals #letsgosomewhere #letsgetlost #portrait #yourshotphotographer #yourshot_india #himalayangeographic #instahimachal

langza village, spiti Valley
0

Apple auction at #aomori #apple market in Hirosaki City. 150000 apples pass through a day in peak season!!
Tourists aren’t allowed in but we were lucky to get a sneak-peek! #gogotohoku #tohoku #anappleaday


1

In my element behind the wheel of this baby! We hired little boats like this one in Italy and Greece. For around AUD$200 (including fuel) you get the boat for the whole day and you don't need a boat license either! Wearing @aloeswimwear @celine and @helen_kaminski 🇮🇹 ⚓️ @canonaustralia #canon2470mm #thisislandlife #becauseitsalwayssummersomewhere

Cala Goloritzè
4

12 tahun 1 hari.. inyallah moga Allah panjang kan lagi usia kasih sayang ini dan moga ade rezeki utk miliki si comel seperti yg sedang melakukan #photobomb itu! 😄
.
TQ so much guys for all kind wishes & doa for both of us.. May Allah bless all of you with happiness!😘
.
Btw ni kat Pantai Miami.. bukan di USA tapi di area Batu Feringghi.. 😂 first time try laksa & rojak buah kat sini.. ohhhh yes.. sedappppppp.. puasss hati and we both really enjoy it.. even air kelapa dia pun sedap dan sgt fresh!!
.
Mula2 try amik satu rojak & satu laksa atas faktor nak rasa sedappp ke idokk.. sekali bile dah try., ok "kak! tambah lagi satu rojak & satu lagi laksa kak.!" Haha.. 🤣
.
#neenaanuarmakanmakan #neenaanuar12thweddinganniversary #anniversarycelebration #neenaanuarlovepenang #blogger #bloggermalaysia #travelblogger

Miami beach Penang
9

Smiles cause it’s Friday and life is better by the water 💦

Gili Gede
1

"The first rule is FUCK THE RULES"
Each time I shoot pushing the envelope is the goal! _______________________________________________________ 📸: @officialreshauna @melaninmedia_
#whereisfood #norules #LookatDatThere #BTS #btsarmy #Modellife #travelblogger #bookstagram #lianaValrie #valrie #lifeofValrie #adventuretime #squadgoals #AList #BookedandBusy #nycblogger #nycmodels #livintageapparel #vintage


4

Feeling overly grateful and overly stuffed today❤️🍷

Port Angeles, Washington
1

Besar lah sgt harapan dtg ke Penang kali ni sbb nak gie makan Lily Ice Kacang kat Bukit Bendera ni.. tapi apa kan daya Bukit Bendera tutup selama sebulan sbb tanah runtuh kesan dari banjir teruk awal bulan hari tu.. huhu..
.
Oh Miss Lily, you tak bukak kedai kat bandar ni ke? I is "mengidam" your ice kacang lor! 😭
.
As for now mampu tgk gambar #throwback ni jer la.. 😢
.
#neenaanuarmakanmakan #neenaanuarlovepenang #blogger #bloggermalaysia #travelblogger

Penang Island
2

The Call From Hampi Oh Hampi, The lonely hamlet What is that secret bonding Between you and me That I can't figure out. Oh Hampi, Vijayanagara's pride I can hear the call from you And I am longing here to see you Do I belong there?, Who knows? Oh Hampi, The treasure land That day will soon come When I will set both my heart And foot upon you And my eyes And mind engrossed in you And my hands And soul embrace you. Oh hampi, I can hear the call from you.

#hampi
#antique
#travelphotography #travel #travels #travelblogger #traveler #travelbug #wanderluster #wanderlust #travelgram #instatravel #instagood #instago #karnatakatourism #travelkarnataka #karnatakadiaries #incredibleindia #NGTIndia #vacation #trip

Hampi, Karnataka
1