#ViscaBarca

Instagram photos and videos

#viscabarca#football#barcelona#messi#leomessi#fcbarcelona#neymar#soccer#barca#cr7#halamadrid#Ronaldo#futbol#Messi#ViscaBarca#coutinho#برشلونة#Cristiano#ريال_مدريد#suarez#fcb#blaugrana#Football#iniesta#forçabarça#ronaldo#barça#لايكمي#like4like#كريستيانو#barcelonagram#Neymar

Hashtags #ViscaBarca for Instagram

❗️ Bayern Munich will agree to sell Thiago for €50m if Barcelona include Digne in the operation. [bild]
.
Follow @feelbarca_ for more!🔵🔴


1

Group G!


1

Atentos. Hoy juega el Mejor futbolista colombiano. Hoy juega el Barça. Hoy juega Yerry Mina. #forçabarça🔴🔵 '
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
#fcb #fcbarcelona #barcelona #barca #barça #viscabarca #forçabarça #yerrymina #mina #rusia2018 #worlcup #futbol #football #soccer


0

BREAKING NEWS : Antoine Griezmann extends his contract until 2023 with Atletico Madrid.


1

STOD! (Story of the DAY) 😄

Ada yang masih ingat pas @samumtiti memposting STORY ini waktu #France vs #Australia? 😂
*yang berakhir dg Kemenangan Perancis

#ViscaBarca #Barcelona #fcbindonesiaSTORY


0

Why always Messi have to face that?
All the players or teammates depends on him in club and NT too.
On the other hand Ronaldo gets the 💯 support from his teammates both in club and NT.
Sorry for comparison but this is the fucking reality!
Vamos Leo💪
Vamos Argentina🇦🇷


5

#Messi Goal 🆚 #Iran 🔥🤘🏻
Back In WC 2014 🇧🇷
Watch Video Till The End❗️
📲 Follow @messiznation For More!
Tag Friends 👥✅


7

This shows Ronaldo's inferiority complex regarding Messi. 📩 Send me exclusive photos about Barça using @bofbarca in your post. If it's exclusive, I will post it😊 📲 Follow the best profile about Barça: @bofbarca (B of Barça)

#messi #leomessi #lionelmessi #lm10 #barcelona #fcbarcelona #fcb #barça #barca #barsa #football #soccer #futbol #neymar #ronaldo #cristiano #cristianoronaldo #cr7 #coutinho #rakitic #dembele #iniesta #433 #luissuarez #suarez #blaugrana #griezmann #argentina #viscabarca


0

AS Roma has offered Manolas to Barça, but the club will sign Lenglet instead since the signing is nearly complete. [md]
.
Follow @feelbarca_ for more!🔵🔴


1

Tag a RONALDO Fan and say nothing...🙄🙄🙄


64

Predicr the Score #worldcup
#Colombia vs #Japan


3

Buat hape kamu menjadi kereen dan kecee dengan penampilan berbeda 😄 selain desain yang ada di postingan, kamu juga bisa custom sesuai seleramu

GRATIS ONGKIR JABODETABEK ==================================================
Chat langsung aja
Add LINE : @qju3382o ( pakai @ )
WA : 0895633119994
*Fyi : bebas pindah admin yang paling oke dan fast respon ya bosku hehe .

#barcelona #fansclub #casing #casingbarcelona #viscabarca #buatcasing #casinghp #bola #football #barcelonagram #footballclub #casingiphone #casingmurah #caseiphone #casesamsung #caseoppo #case #caseasus #casingcustom #bayernmunchen #casingbayernmunchen


0

Buat hape kamu menjadi kereen dan kecee dengan penampilan berbeda 😄 selain desain yang ada di postingan, kamu juga bisa custom sesuai seleramu

GRATIS ONGKIR JABODETABEK ==================================================
Chat langsung aja
Add LINE : @qju3382o ( pakai @ )
WA : 0895633119994
*Fyi : bebas pindah admin yang paling oke dan fast respon ya bosku hehe .

#barcelona #fansclub #casing #casingbarcelona #viscabarca #buatcasing #casinghp #bola #football #barcelonagram #footballclub #casingiphone #casingmurah #caseiphone #casesamsung #caseoppo #case #caseasus #casingcustom #bayernmunchen #casingbayernmunchen


0

Buat hape kamu menjadi kereen dan kecee dengan penampilan berbeda 😄 selain desain yang ada di postingan, kamu juga bisa custom sesuai seleramu

GRATIS ONGKIR JABODETABEK ==================================================
Chat langsung aja
Add LINE : @qju3382o ( pakai @ )
WA : 0895633119994
*Fyi : bebas pindah admin yang paling oke dan fast respon ya bosku hehe .

#barcelona #fansclub #casing #casingbarcelona #viscabarca #buatcasing #casinghp #bola #football #barcelonagram #footballclub #casingiphone #casingmurah #caseiphone #casesamsung #caseoppo #case #caseasus #casingcustom #bayernmunchen #casingbayernmunchen


0

Buat hape kamu menjadi kereen dan kecee dengan penampilan berbeda 😄 selain desain yang ada di postingan, kamu juga bisa custom sesuai seleramu

GRATIS ONGKIR JABODETABEK ==================================================
Chat langsung aja
Add LINE : @qju3382o ( pakai @ )
WA : 0895633119994
*Fyi : bebas pindah admin yang paling oke dan fast respon ya bosku hehe .

#barcelona #fansclub #casing #casingbarcelona #viscabarca #buatcasing #casinghp #bola #football #barcelonagram #footballclub #casingiphone #casingmurah #caseiphone #casesamsung #caseoppo #case #caseasus #casingcustom #barcaindonesia


0

Buat hape kamu menjadi kereen dan kecee dengan penampilan berbeda 😄 selain desain yang ada di postingan, kamu juga bisa custom sesuai seleramu

GRATIS ONGKIR JABODETABEK ==================================================
Chat langsung aja
Add LINE : @qju3382o ( pakai @ )
WA : 0895633119994
*Fyi : bebas pindah admin yang paling oke dan fast respon ya bosku hehe .

#barcelona #fansclub #casing #casingbarcelona #viscabarca #buatcasing #casinghp #bola #football #barcelonagram #footballclub #casingiphone #casingmurah #caseiphone #casesamsung #caseoppo #case #caseasus #casingcustom #barcaindonesia


0

Buat hape kamu menjadi kereen dan kecee dengan penampilan berbeda 😄 selain desain yang ada di postingan, kamu juga bisa custom sesuai seleramu

GRATIS ONGKIR JABODETABEK ==================================================
Chat langsung aja
Add LINE : @qju3382o ( pakai @ )
WA : 0895633119994
*Fyi : bebas pindah admin yang paling oke dan fast respon ya bosku hehe .

#barcelona #fansclub #casing #casingbarcelona #viscabarca #buatcasing #casinghp #bola #football #barcelonagram #footballclub #casingiphone #casingmurah #caseiphone #casesamsung #caseoppo #case #caseasus #casingcustom #barcaindonesia


1

Ada benernya juga sih kata Capello lini belakang Argentina itu kurang disiplin😅
-
#viscabarca


38

.
‏كادينا سير | خورخي مينديز وكيل اعمال دي خيا اخبر إدارة ريال مدريد بأن دي خيا متاح الآن فقط أو ينسونه للأبد
.
.
اوينسوه للابد !! الريال نادي جميع اللاعبين يتمنونه حتى كاريهينه يتمنون اللعب به ويأتي نادي صغير يتمنن علينا بلاعب ليس عليه القيمه ! صحيح الريال يحتاج حارس ولكن بالنسبه لي الحراس كثير وانا شخصياً لا اتمنى دي خيا بعد هذا الخبر💦
.
🏻👋🏻 Follow @RmaNewz FOR MORE And Enjoy !! .
.
.من الإكسبلورر فولو واستمتع بالمزيد😉 ____________________________________________
#premierleague #bvb#barcelona #realmadrid #ucl #Football#Fifa #halamadrid
#futbol#messi #viscabarca#Ramos #Cristiano#CR7 #neymar#psg#goal #barca#skills #hussainko11#Ronaldo #FCB #Bayern #halamadrid #mufc#bundesliga #Calcio#Bale#mancity

#ريال_مدريد #برشلونة
.
LIKE + Comment 😘👇


1

كريستيانو ساخر من راموس بعد ما وجهه دي خيا في ركلة الجزاء 😂😂😂😂💔
.
🏻👋🏻 Follow @RmaNewz FOR MORE And Enjoy !! .
.
.من الإكسبلورر فولو واستمتع بالمزيد😉 ____________________________________________
#premierleague #bvb#barcelona #realmadrid #ucl #Football#Fifa #halamadrid
#futbol#messi #viscabarca#Ramos #Cristiano#CR7 #neymar#psg#goal #barca#skills #hussainko11#Ronaldo #FCB #Bayern #halamadrid #mufc#bundesliga #Calcio#Bale#mancity

#ريال_مدريد #برشلونة
.
LIKE + Comment 😘👇


1

Ronaldinho 🔥


4

Juventus is interested in signing Andre Gomes. Barcelona will try to include him in the player + cash deal for Juventus midfielder Miralem Pjanic [MD]
.
.
FOLLOW ME FOR MORE 🔵 @cule.page 🔴
---
@barcaanation @wizz_2football @umtititeam23 @rakitic_lovers @team1terstegen @dembele.lovers
.
#loveislove #Barca #FCBarcelona #FCB #igersFCB #FCBlive #Cule #Blaugrana #ElClasico #Coutinho #MesQueUnClub #ViscaBarca #ForcaBarca #ChampionsFCB #LeoMessi #Messi #D10S #Messi10 #RealMadrid #Cristiano #Ronaldo #F4F #Follow4Follow #Iniesta #Neymar #Suarez #CR7 #Ronaldinho #Coutinho #Barcelona
🔵🔴 Força Barça !! 💪💪💪


1

Messi 😍
.
Selama 8 tahun terakhir saya berinteraksi langsung dengan masyarakat Palestina di Jalur Gaza, satu hal unik yang saya amati adalah mereka bukan tipe masyarakat yang Gengsi an dan "JAIM" (Jaga Imej). .
mereka tidak pernah segan mengungkapkan rasa hormat dan apresiasi nya kepada siapa saja yang menunjukkan solidaritasnya kepada Palestina tanpa memandang latar belakang, agama, ras dan lain lain.
.
bagi mereka, perjuangan melawan penjajahan bukanlah misi suatu golongan, atau agama tertentu, tapi lebih dari itu, ini adalah misi yang harus dipikul oleh seluruh kalangan masyarakat dunia yang masih memiliki rasa keprimanusiaan dan hati nurani yang normal.
.
Repost @muhammadhusein_Gaza #muhammadhusein_gaza #fokuspalestina #ViscaBarca #culesbarcaid #FCBarcelona #indobarca


1

Ada benarnya juga dari pelatih ini #capello #ViscaBarca #fcblive #fcbworld #messi #indobarca #fcbindo #worldcup2018


33

-
صباح الخير جميعا😌🙌
.
🏻👋🏻 Follow @RmaNewz FOR MORE And Enjoy !! .
.
.من الإكسبلورر فولو واستمتع بالمزيد😉 ____________________________________________
#premierleague #bvb#barcelona #realmadrid #ucl #Football#Fifa #halamadrid
#futbol#messi #viscabarca#Ramos #Cristiano#CR7 #neymar#psg#goal #barca#skills #hussainko11#Ronaldo #FCB #Bayern #halamadrid #mufc#bundesliga #Calcio#Bale#mancity

#ريال_مدريد #برشلونة
.
LIKE + Comment 😘👇


2

Barcelona are set to Miss out on de Jong this summer.

Frenkie de Jong: “(Marc) Overmars has said that I cannot leave Ajax, so there can be no debate about it. I believe I will remain with them next season." [marca]
.
Follow @feelbarca_ for more!🔵🔴


3

Kenapa ya Aleix Vidal ga terlalu kepake sama Barca??, kalo menurut mimin sih ini pemain gaya bermainnya mirip banget sama Dani Alves ,setuju ga?? 👇👇
.
#viscabarca
#culesnewsid
#culeschannelid .
👥Follow : @culeschannel_id


7

OMG😂😂😂😂😂 Tag a Ronaldo fan and say nothing😂
Double tap ♥️
Tag friends 👱‍♀️👨
Follow us if you are a Barca fan @messi_invincible 👈


4

We need him? I don't think so.. I think Eriksen is more convenient for us. What is your opinion? 📩 Send me exclusive photos about Barça using @bofbarca in your post. If it's exclusive, I will post it😊 📲 Follow the best profile about Barça: @bofbarca (B of Barça)

#messi #leomessi #lionelmessi #lm10 #barcelona #fcbarcelona #fcb #barça #barca #barsa #football #soccer #futbol #neymar #ronaldo #cristiano #cristianoronaldo #cr7 #coutinho #rakitic #dembele #iniesta #433 #luissuarez #suarez #blaugrana #griezmann #argentina #viscabarca


0

-
-
‏Telemadrid | المدرب الجديد للغريم لوبيتيغوي يريد تياغو الكانتارا (هدف البارسا لتعزيز الوسط)، ويعتبره اولوية لتعاقدات ريال مدريد هذا الصيف.
-
-
-
. ‏#Football , #Futbol , #Soccer , #Barcelona , #BayernMunchen , #Chelsea , #Casillas , #Messi , #LeoMessi , #Cristiano , #Ronaldo , #Designs , #Cr7 , #Neymar , #dortmund , #ViscaBarca , #Manchesterunited , #ChampionsLeague , #ميسي , #كريستيانو , #ريال_مدريد , #برشلونة , #جيش_برشلوني , #Like4Like , #Likes4Likes , #HalaMadr


2

-
📰 SPORT |
-
‏الصحفي يقول لـ سيليا والدة ليونيل ميسي،انه مهما حصل في كاس العالم، سيبقى ميسي بطلا في الارجنتين، وهي تجيب مع بعض الشكوك حول ذلك: "مهما حصل، هل انت متأكد سيبقى بطلا بالنسبة للشعب الارجنتيني، وهو دائما يتعرض للانتقادات؟".
-
-
-
. ‏#Football , #Futbol , #Soccer , #Barcelona , #BayernMunchen , #Chelsea , #Casillas , #Messi , #LeoMessi , #Cristiano , #Ronaldo , #Designs , #Cr7 , #Neymar , #dortmund , #ViscaBarca , #Manchesterunited , #ChampionsLeague , #ميسي , #كريستيانو , #ريال_مدريد , #برشلونة , #جيش_برشلوني , #Like4Like , #Likes4Likes , #HalaMadr


4

-
📰 MD |
🔹- فيرلاند ميندي هو الظهير المفضل من قبل ابيدال.
-
🔹- في الخط الخلفي لا يوجد خطة لإضافة لاعبين سوى لينغليت، ولكن اذا رحل لوكاس دينيه، فإن الخيار المفضل لابيدال السكرتير الرياضي، هو فيرلاند ميندي، ظهير ايسر نادي ليون.
-
-
-
. ‏#Football , #Futbol , #Soccer , #Barcelona , #BayernMunchen , #Chelsea , #Casillas , #Messi , #LeoMessi , #Cristiano , #Ronaldo , #Designs , #Cr7 , #Neymar , #dortmund , #ViscaBarca , #Manchesterunited , #ChampionsLeague , #ميسي , #كريستيانو , #ريال_مدريد , #برشلونة , #جيش_برشلوني , #Like4Like , #Likes4Likes , #HalaMadr


1

-
📰 SPORT |
-
🔹- اشبيلية يفعل المستحيل من اجل الحفاظ على لينغليت.
-
🔹- في النادي الاندلسي يحاولون بشتى الطرق الحفاظ على المدافع الفرنسي، ولديهم مهلة حتى 30 يونيو، موعد اتخاذ اللاعب قراره النهائي.
-
🔹- البارسا لديه اتفاق كامل مع لينغليت، وسيوقع معه في 1 يوليو، كسر عقده 35 مليون يورو.
-
-
-
-
. ‏#Football , #Futbol , #Soccer , #Barcelona , #BayernMunchen , #Chelsea , #Casillas , #Messi , #LeoMessi , #Cristiano , #Ronaldo , #Designs , #Cr7 , #Neymar , #dortmund , #ViscaBarca , #Manchesterunited , #ChampionsLeague , #ميسي , #كريستيانو , #ريال_مدريد , #برشلونة , #جيش_برشلوني , #Like4Like , #Likes4Likes , #HalaMadri


5

Enjoy life today, because yesterday is gone, and tomorrow is never promised.. RIP X


14

Angkut ga les?🤓


6

I have so many selfies in Barca shirt and I can’t really decide which one is the best 😀📷
What do you think? 1,2,3,4, or ...? 🙈💗
.
.
.
#viscabarca#mesqueunclub#fcbarcelona#barcagirl#hungariangirl#football#fan#girl#mylife#totsunitsfemforça#selfies#swipe#choose#favourite#wichone#barbaravitez#budapest#hungary#fanatism#blaugrana#barcatillidie


23

The end of the page