#ZAWARA

Instagram photos and videos

#zawara#zawaralovers#zawaracosmeticswellness#bajuraya#zawaranatics#ricorinaldiforzalora#ricorinaldi#jluxe2017#jovianforzalora#jovian#jovianbalikkampung#nealofarhijab#pakaianwanitamurah#bawalexclusive#lubna#zalia#potd#ootd#bajurayaterkini#bajuraya2018murah#bajuraya2018malaysia#bajuraya2018#zalora#jluxe2018

Hashtags #ZAWARA for Instagram

HelLo Everyone!! Sorry sebab sunyi sekejap, banyak benda yang perlu dibuat dan tak dapat dielakkan.. maaf sekali lagi๐Ÿ˜˜..
.
.
BARANG HANGAT SUDAH TIBA!!!!! Barang yang di tunggu-tunggu ramai.๐Ÿค—
.
Eye & Cheek Perfect Palette ZAWARA akan mewarnai wajah korang setiap hari kemana sahaja korang pergi.๐Ÿ˜ฑ
.
Warnanya yang sangat memikat, memukau, mempersona, dan menyinarkan seri mata korang tak kira peringkat umur. Dan yang bestnya palette ni ada sekali blusher dan highliter tau. Boleh buatkan pipi korang merah-merah delima gituw โ˜บ๏ธ
.
Dapat dan jadikan Eye & Cheek Perfect Palette ZAWARA sebagai rakan karib korang.๐Ÿ˜‰
.
Confirm tak menyesal dapat rakan macam Eye & Cheek Perfect Palette ZAWARA ni.๐Ÿ˜
.
.
RM 89
WHATSAPP -0163337052
#zawara
#zawaranatics
#zawaracosmeticswellness
# eyeandcheekperfectpalette


0

ZAWARA MIRACLE EE FOUNDATION. Ramai Zawaralovers dah jatuh hati tau! Inilah sebabnyaaa :
.
.
โ€ข3 pilihan kod yang boleh disesuaikan dengan semua tona kulit
โ€ขSPF50 yang melindungi kulit dari sinar UV โ€ขMelembabkan kulit โ€ขTidak berminyak atau melekit
โ€ขWajah akan kelihatan โ€˜glowingโ€™ dan bebas cela
โ€ขTekstur EE Cream yang sangat ringan, lembut dan mudah untuk diaplikasikan pada wajah.
โ€ขMudah untuk dicuci / Mesra Wudhuk โ€ขMenjadikan wajah cantik sekata
โ€ขMenutup kesan cela dan garis-garis halus pada wajah.
โ€ขTidak bercapuk .
.
.
๐Ÿ’„CARA-CARA PENGGUNAAN ZAWARA MIRACLE EE FOUNDATION ๐Ÿ’„

1.Bersihkan muka terlebih dahulu (untuk mendapatkan hasil solekan yang kemas).
2.Pilih kod yang sesuai dengan anda sama ada Ivory, Beige atau Natural.
3.Untuk mengaplikasikan ZAWARA Miracle EE Foundation ini, mulakan dengan bentuk titik-titik kecil pada keseluruhan wajah. Tumpukan pada bahagian wajah yang terdapat kesan cela.
4. Kemudian dap dan blend foundation menggunakan beauty blender yang telah dilembabkan (untuk lebih kemasan dan foundation tidak bercapuk atau merekah), berus foundation atau gunakan jari sahaja mengikut keselesaan masing-masing.
5.Akhir sekali, setelah foundation rata pada wajah, aplikasikan pada bahagian tersebunyi seperti di bawah dagu dan leher (bagi yang tidak berhijab). Dap dan blend supaya tona kulit sekata dengan wajah.
.
.
Layari www.zawara.com atau www.azwanhashim.com dan guna promo code MYQEW untuk pembelian secara online atau WhatsApp Abang Wan terus ya! ๐Ÿ˜‰
.
.
#TopStokisZawara
#zawaralovers
#zawaranatics
#zawara #TeamAzwanHashim
#AgendanStokisDiperlukanSegera
#zawaracosmeticswellness


3

Rasa tak sempurna kalau keluar tanpa lipstick ๐Ÿ’„ kan? Nak cantik macam model kita ni tak uols?๐Ÿ˜
.
Don't worry. ZAWARA Matte Lipstick boleh bantu uols kelihatan menawan dengan pilihan warna-warna yang menarik๐Ÿ’‹
.
ZAWARA Matte Liptick akan memberi keyakinan diri yang tinggi apabila uols berhadapan dengan orang ramai.โœŒ๏ธ๐Ÿ˜
.
Paling penting barang hangat ni, sangat smooth dan ringan di bibir tau.๐Ÿ‘„
.
Jom lekas dapatkan! DM kami atau terus klik link whatsApp di Bio IG yaa ๐Ÿ’•
.
.
#ZawaraKlang
#zawaralovers
#TopStokisZawara #zawara
#TeamAzwanHashim
#zawaranatics
#zawaralover
#zawaraagen
#zawarabeauty
#zawaracosmeticwellness
#zawaramatteliquidlipstick


1

Rasa tak sempurna kalau keluar tanpa lipstick ๐Ÿ’„ kan? Nak cantik macam model kita ni tak uols?๐Ÿ˜
.
Don't worry. ZAWARA Matte Lipstick boleh bantu uols kelihatan menawan dengan pilihan warna-warna yang menarik๐Ÿ’‹
.
ZAWARA Matte Liptick akan memberi keyakinan diri yang tinggi apabila uols berhadapan dengan orang ramai.โœŒ๏ธ๐Ÿ˜
.
Paling penting barang hangat ni, sangat smooth dan ringan di bibir tau.๐Ÿ‘„
.
Jom lekas dapatkan! DM kami atau terus klik link whatsApp di Bio IG yaa ๐Ÿ’•
.
.
#zawaralovers
#TopStokisZawara #zawara
#TeamAzwanHashim
#zawaranatics
#zawaralover
#zawaraagen
#zawarabeauty
#zawaracosmeticwellness
#zawaramatteliquidlipstick


1

#lipstickmatte by #zawaracosmeticswellness
Packaging dia tersangatlah kiut, siap ada mini cermin sekali, setiap kali klu nk touch up lipstik, xyah dh nak cari2 cermin, kt lipstik tu sndri dh ada cermin, senang kannn! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„
Ada 4 code warna semuanya :
01 Nude Heavenly
02 Nude Berry Delicious
03 Plum Candy
04 Red Chilly
Pic #selfie MaOgy tu nk tunjuk warna code 01 #NudeHeavenly Yg ni mmg sgt2 sesuai utk penggemar2 warna #nude ๐Ÿ˜˜
Wooppss #MaOgyberkerutsbbpanehlitlitktluar ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ #picthrowback
Now ๐Ÿ‘‰ #MakeUpPartyCombo sdg berlangsung lagi, klik # tersebut nk tgok combo apa yg ada..
_________________________________________________
#sayajualmekap #agenzawara #agenzawarabangi #zawaralovers #zawaratribe #zawara #lipsticklover #makeuplover #cosmeticlover #mattelipstick #lipstik


0

Gosok2 ajeeee ๐Ÿ˜Š
.
Code: IOP468
.

Available saiz :
Medium ( A4 ) : Rm3.50
.
50pcs keatas :
Medium ( A4 ) : Rm3.30
.
100pcs keatas :
Medium ( A4 ) : Rm3.00

Letupsss chuolss.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Untuk borong sila dm ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#paperpattern #irononpaper #pucci #satin #bawal #diy #wholesale #usahawan #magicpaper #ironon #beadsmurah #beadsmalaysia #zawara #bloom #pattern #hotfix #irononpaper #shawl #shawlborong #irononpaperbycikbab


1

Meh sini admin nak cerita betapa bestnya guna Squishy Sponge ni. Lembut giler, rasa macam nak kunyah2 je. ๐Ÿ˜
.
Korang yang lain dah try ke? serius sangat best.
.
โ€ขBeli Squishy Sponge ni dapat sekali sabun pembersih khas.
โ€ขMudah digunakan dan dibersihkan.
โ€ขStruktur yang tirus di hujung memudahkan untuk aplikasi dibahagian muka seperti lekuk hidung, bawah mata dan bibir.
โ€ขMemberikan hasil yang lebih sempurna dengan dua langkah mudah iaitu basahkan Squishy Sponge ni dan dap dap kan pada muka.
โ€ขBoleh digunakan pada semua jenis foundation.
โ€ขKelebihan yang sangat best. so apa lg korang tunggu cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok. ๐Ÿ˜ฑ
.
* dm,wasap 011-2545 6057
* beli online di www.zawara.com dan masuk kod CV32B utk 10%less
.
#zawara
#zawaraagen
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawarasquishysponge - #regrann


0

Kenapa nampak pucat je ni ๐Ÿ˜ญ
.
Meh admin bisik bagitahu rahsia untuk tampil cantik dan boleh memikat hati abang di luar sana ๐Ÿค
.
Cer try pakai High Pigment Matte Liquid Lipstick tu..nanti semua tergoda tengok sis tau ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿปhehehe
.
Ada 10 warna cun melecun tau!! Jom usha-usha timeline IG @aqshop.Whatsapp ke 0179241793/agent sah zawara
.
#zawara
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawaralipstick
#highpigmentliquidlipstick


0

Siapa yang asal nak keluar je mesti kena makeup? tp stress bila makeup jd tak cantik terutamanya bahagian kelopak mata dan melambatkan masa korang? ๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
Hal ini kita tak geng๐Ÿค— sbb admin guna eyeliner dari ZAWARA. Mudah dan senang di bentuk.
.
Dengan ON POINT EYELINER dari ZAWARA korang boleh dapat mata yang cantik dan tidak comot serta dapat jimat masa kerana sekali ukir dh terbentuk cantik. ๐Ÿ˜
.
Hal ini kerana eyeliner Zawara mempunyai permukaan berus yang paling lembut dan muncung halus untuk mudah diukir di kelopak mata korang.
.
Dapatkan sekarang melalui DC Johor dan agen - agen sah ZAWARAยฎ๏ธ
.
Ready stock di DC Johor ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Postage available 1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
COD available in JB ๐Ÿ“ฆ
.
#zawara
#zawaraagen
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawaraeyeliner


0

Blouse blue black
RM15 (include postage)
Free size fit till M
#prelovemurah #preloveMalaysia #jeans #kurungcottonmurah #neelofa #blausemurah #padinimalaysia #zawara #izaraaishah


1

..
Kite suka lipstick yang matte tau. Tak melekit dan soft je di bibir kan. .
ZAWARA MATTE LIPSTICK ada color-color nude tau seperti:-
๐Ÿ’• 01 NUDE HEAVENLY
๐Ÿ’• 02 NUDE BERRY DELICIOUS
๐Ÿ’• 03 PLUM CANDY
.
Dan ZAWARA MATTE LIPSTICK juga ada satu color yang terang iaitu :-
๐Ÿ’• 04 RED CHILLY.
.
Korang try Matte Lipstick ni, confirm lepas ni korang tak cari yang lain dah.
.
Sebabnya lipstick Zawara ni sangat smooth di bibir, tak melekit dan yang paling penting tahan lama. .
Besttt oooo. Jom cepat dapatkan produk kosmetik hanya whatsapp jer๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป0164106964๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ
..
#zawara
#zawaranatics
#zawarabeauty
#zawaralipstick
#zawaracosmeticwellness #zawaratribe
#zawaradarlings
#zawaramattelipstick


0

Yang mana satu idaman kalbuuu~~ ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
.
Rambang mata mommy nak pilih busana dari butik @impiananurhan ni ๐Ÿ˜ cantik cantik sangat semua.. busana cantik cantik.. pelamin cantik cantik.. adududuuuu.. meh mommy nak share & peragakan dipentas catwalk @zawara next week at Shah Alam hasil butik org kampung mommy yg meletops habis nihh โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
.
#nextbattle #weddingtheme #weddingmakeupcompetition #zawara


8

Sape ada masalah bibir kering dan merekah? cube komen sikit kat bawah.๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
Sebab ZAWARA nak kongsi 1 rahsia ni untuk pulihkan bibir korang yang kering dan merekah tu.
.
Iaitu Magic Lip Balm Collagen๐Ÿ˜ฑ Apa yang best dan berkesan sangat ni?
.
Haaaaa ๐Ÿ’‹Magic Lipbalm Collagen ni boleh melembapkan, menghidratkan dan merahkan bibir secara semulajadi.
.
๐Ÿ’‹Magic Lipbalm Collagen boleh digunakan sebagai primer sebelum memakai lipstick.
๐Ÿ’‹Membantu merawat bibir daripada merekah, gelap, lebam-lebam & bibir yang lesu.
๐Ÿ’‹Apabila memakai Magic Lipbalm, bibir akan rasa segar dan lembut dan dalam masa 60 saat bibir akan kelihatan kemerahan mengikut suhu badan dan darah.
๐Ÿ’‹Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
Itu la keistimewaan dan keberkesanan ZAWARA Magic Lipbalm Collagen yang sangat best.๐Ÿ˜
.
Jom dapatkan sekarang ZAWARA Magic Lipbalm Collagen. Ready stock di DC Johor
.
Postage available 1๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
COD available in Johor Bahru ๐Ÿ“ฆ
.
#zawara #zawaracosmeticwellness #zawaratestimoni #zawaralipstick #magiclipbalmcollagen #zawaradarlings #zawaratribe #testimoni #lipstick


0

Meh sini admin nak cerita betapa bestnya guna Squishy Sponge ni. Lembut giler, rasa macam nak kunyah2 je. ๐Ÿ˜
.
Korang yang lain dah try ke? serius sangat best.
.
โ€ขBeli Squishy Sponge ni dapat sekali sabun pembersih khas.
โ€ขMudah digunakan dan dibersihkan.
โ€ขStruktur yang tirus di hujung memudahkan untuk aplikasi dibahagian muka seperti lekuk hidung, bawah mata dan bibir.
โ€ขMemberikan hasil yang lebih sempurna dengan dua langkah mudah iaitu basahkan Squishy Sponge ni dan dap dap kan pada muka.
โ€ขBoleh digunakan pada semua jenis foundation.
โ€ขKelebihan yang sangat best. so apa lg korang tunggu cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok. ๐Ÿ˜ฑ
.
Dapatkan sekarang melalui Agen-agen & stokis sah ZAWARAยฎ๏ธ di www.zawara.com.
.
#zawara
#zawaraagen
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawarasquishysponge


10

Hi customer tersayang cik huda , Butik bermula operasi 10pagi sehingga 7malam โค๏ธ Tutup pada setiap hari isnin sahaja ๐Ÿ˜™ Hampa taktau di mana lokasi Butik @noura.malaysia mai cik huda nak habaq dekat hampa di alamat 80Gf Jalan Lagenda 1 , Lagenda Heights sederet dengan Al Ikhsan ๐Ÿ˜‰ So tunggu apa lagi cepat cepat datang shopping di @noura.malaysia macam macam brand yang ada di Butik @noura.malaysia ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #minaz
#ameerazaini
#alhumaira
#mumuscarves
#duckscarves
#zawara
#naelofarhijab
#darabyfathialatiff
#theofficialche
#nouramalaysia


0

TERBAEK TERBAEK TERBAEK !!!!
.
HARI NI DAPAT FEEDBACKS TERBAEK DARI CUSTOMER HANIS YANG BARU MENCUBA ZAWARA LIPBALM COLLAGEN WITH VITAMIN E
.
.
"KAK ZA DAH TINGGAL DAH LISPTICK MAHAL KAK ZA, AKAK PKAI MAGIC LIPBALM COLLAGEN DARI ZAWARA NI JEH"
.
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
BAYANGKAN SERONOKNYEW HANIS DGR BLER CUSTOMER SENDIRI BERPUASHATI DGN PRODUK KITA. SO? JGN TGGU LAGI. BOLEH SELIT ORDER UTK HUJUNG BULAN APRIL NIH. BYK NAK KENA RESTOCK NIH. PENING SAT ๐Ÿ˜‚
.
.
BOLEH WASSAP TERUS DI +60126727542 UNTUK ORDER ATAU PM DIRECT JE KAT MESSENGER YEW SAYANG SAYANG.JGN TERLEPAS PELUANG TAU. MENANGIS TAK BERLAGU NNTI AWAK
.
.
.
#zawaranatics #zawaralovers #zawara #zawaradarlings #zawaraglam #skincare #cosmeticsandwelness #zawaraagents #zawarastockists #zawaraskincare #cosmetic #zawaraperfume #personalcare #emblicashampoo #femininewash #ilovezawara #kakakbibirmerah #hanismaniiis


0

Gosok2 ajeeee ๐Ÿ˜Š
.
Code: IOP467
.

Available saiz :
Medium ( A4 ) : Rm3.50
.
50pcs keatas :
Medium ( A4 ) : Rm3.30
.
100pcs keatas :
Medium ( A4 ) : Rm3.00

Letupsss chuolss.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Untuk borong sila dm ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#paperpattern #irononpaper #pucci #satin #bawal #diy #wholesale #usahawan #magicpaper #ironon #beadsmurah #beadsmalaysia #zawara #bloom #pattern #hotfix #irononpaper #shawl #shawlborong #irononpaperbycikbab


0

๐ŸŽ‰MAKE-UP PARTY COMBO๐ŸŽ‰
. by ZAWARAยฎ๏ธ
.
Extended until/ Dilanjutkan sehingga April 30th, 2018
.
Grab your favorite make-up set, or just mix & match to suit your needs.
.
Dapatkan set kegemaran anda atau boleh pilih barangan kesukaan anda dan dijadikan combo.
.
Please WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 012.627.5075 or http://www.wasap.my/60126275075 for inquiries/ untuk sebarang pertanyaan.
.
OR you can buy direct online at www.zawara.com and get 10% discount when you use my agent CODE ๐Ÿ”ธTMVZ2๐Ÿ”ธ
.
Anda juga boleh beli online di www.zawara.com dan dapatkan 10% diskaun bila gunakan agent CODE saya ๐Ÿ”นTMVZ2๐Ÿ”น
.
FOLLOW my FB page/ig: @h2.essentials .
#zawara #zawaranatics #zid #zawaracosmeticsandwellness #makeup #cosmetics #makeupset #makeuponline #makeuponlinemalaysia #makeuplover #makeupenthusiast #makeupjunkie #makeupaddict #onlineshopping #readystock #sendasagift #h2essentials #haniezam #stokisdanagendiperlukan


0

Siapa belum guna ZAWARA COMPACT POWDER? Siapa yang belum guna, kena try!! Sebabnya sangat best, smooth di kulit muka.
.
ZAWARA COMPACT POWDER ni menjadi pilihan Artis, MUA, Stewardess dan ramai lagi Gegirlsss dekat luar sana ๐Ÿ˜ฑ
.
Sebab apa ZAWARA COMPACT POWDER ni jadi pilihan ? ๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Dengan sekali dap boleh buat uolss melayang layang di awangan sebab muka bebas minyak & flawless setiap hari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dapatkan sekarang. Wassap je 0139278782 Atau boleh beli via www.zawara.com jugak. Masukkan promocode H4BSX untuk diskaun 10% tau! .
.
#zawara
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawaracompactpowder
#agentsahzawara
#zawarakualanerus


0

Cik Nonny kite ya cun melecun dah try produk terbaru iaitu ZAWARA LUSH AND LONG MASCARA.. Katanya best guna produk ZAWARA ni.๐Ÿ˜
.
Katanya lagi brush mascara Zawara mampu melentikkan dan menjadikannya senang untuk dipakai. โ˜บ๏ธโ€
.
Bukan itu sahaja tau, ia juga adalah waterproof mascara dan tahan lama.
.
Haaa lagi 1, mascara ZAWARA ni senang nak dicuci. So tak perlu risau bila nak ambil wudhuk. Lebih-lebih lagi yang suka travel. Memang perfect ! .
Artis dah guna produk ZAWARA, korang sendiri yang belum guna tu tunggu apa lagi.๐Ÿ˜
.
Jom, korang boleh dapatkan di web ZAWARA di www.ZAWARA.com. Jangan lupa masukkan PROMO CODE : RNLSM for 10% diskaun ๐Ÿ’•
.
Boleh juga wasap k ina tau www.wasap.my/+60129885292
#sayapakaisayajual
#zawara
#zawaranatics
#zawaracosmeticswellness
#zawarabeauty
#zawaraeyeliner
#zawaraeyebrow
#zawarafoundation
#zawaralipstik


0

Bersiaplah untuk kelihatan lebih cantik dan sempurna dengan ON POINT EYELINER dari ZAWARA. .
Korang akan lebih confident untuk keluar bersama orang-orang tersayang, kawan-kawan dan kelihatan cantik di mata orang sekeliling๐Ÿ˜
.
Korang boleh dapat dengan harga yang sangat berpatutan dan barang yang sangat berkualiti tinggi iaitu dengan harga RM29๐Ÿ˜ฑ. Murah kan?
.
Bestnya EYELINER dari ZAWARA ni adalah muncungnya sangat halus untuk memudahkan korang membentuk ilusi mata yang sensasi!!!โ˜บ๏ธ
Whatsapp ke 0179241793/agent zawara
.
#zawaralovers #zawara #zawaradarlings #zawaraglam #eye#eyeliner#cosmetic#zawaracosmetics


0

Jom cantik-cantik dengan koleksi kosmetik Zawara!!
.
Jom la beli ON POINT EYELINER ZAWARA. ๐Ÿ‘๏ธ๐Ÿ‘๏ธ
.
ON POINT EYELINER ZAWARA confirm buat sesiapa yang memandang jadi tak keruan! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐ŸปKenapa ya? ๐Ÿค”
.
Mana tak nya eyeliner dengan berus yang muncung tirus โšก๏ธmemberi kemudahan untuk si pemakai menggayakan hanya dengan satu calitan sahaja ๐Ÿค—
.
Dapatkan sekarang melalui Akma ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601118805916

#zawara#zawaranatics#zawaracosmeticswellness#zawarabrush#perfume #eyeliner#eyebrow#compactpowder#highpigmentmattelipstick #mattelipstick#femininwash#emblicahairfallshampoo#eternalyouth#skincare #magiclipbalm#brushkit#laxroma#essentialoils#eyeandcheekpalette#zawaraquote


0

.
.
.
.
OMG ! Like seriously event terakhir Mood Republik sebelum BACK TO BACK RAYA GALORE FESTIVAL " adalah di MELAKA ??? PESTA SHOPPING SAMPAI PENGSAN PRE RAMADHAN & RAYA ! .
.
Ini baru BOOM ๐ŸŽ‰
.
Ini baru BOOM ๐ŸŽŠ
.
Ini baru BOOM ๐ŸŽ‰
.
Don't MESS with MALACCA okay ? Meletop Kebaboom ๐Ÿ’ฃ
.
.
INI BARU LAH FESTIVAL FESYEN & KECANTIKAN NO 1 MALAYSIA CHUOLS ๐Ÿ…
.

197 SELEBRITAS serta JENAMA FESYEN & KECANTIKAN GRED " A " bakal berkampung di HALL paling GAH & EKSLUSIF di iaitu Melaka International Trande Centre ( MITC ) Ayer Keroh dalam acara VASS , VOGUE & TERHAVOC TERBESAR TERKEBABOOM dalam sejarah penubuhan MELAAK , pada 28 & 29 APRIL , SABTU & AHAD di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
MOOD REPUBLIK TOUR MELAKA ! Kali ke 4 kami ke sini ! ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚
.
.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ.
.
5 Fakta menarik . JANGAN BACA NANTI PENGSAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿป. .
.
. . ๐Ÿ›’ 1 JUTA STOK FESYEN & KECANTIKAN PERLU DI HABISKAN . ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘—๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘“๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘— .
.
.
. ๐Ÿ›’ SHOPPING SERENDAH RM 97 DI DALAM SINGLE RESIT & SILA KE KAUNTER MR PREMIUM UNTUK JOIN SHOP & WIN CONTEST 2018 .
.
.
๐Ÿ›’ SIAPA TAHU REZEKI ANDA BAWA PULANG SEBUAH BRAND NEW VOLKSWAGEN BEETLE SPORT worth RM 143 000 + RM 1000 cash X 10 pax ๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.
.
๐Ÿ›’ RM 10 000 CASH HUJAN DUIT PADA PAGI PEMBUKAAN SABTU & AHAD ๐Ÿ’ฐโ˜”๏ธ๐Ÿ’ธ
.
.
๐Ÿ›’ 10 000 GOODIE BAGS PALING EKSLUSIF PERCUMA kepada 10 000 PENGUNJUNG PERTAMA ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›’๐ŸŽ
.
.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ
.
.
.
Bukan senang FESTIVAL FESYEN & KECANTIKAN NOMBOR SATU MALAYSIA nak datang MELAKA , MAKA .
.
Jom SAVE THE DATE , SAVE THE MONEY ! .
.
Shopping RAYA RAYA RAYA sampai PITAM PENGSAN BERIRAMA uols ! .
.
.
.
๐Ÿ“… DAH APPLY CUTI BELUM ? .
.
๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€ DAH TAHU DAH NAK MELARAM PAKAI BAJU APA TIME EVENT NANTI ? .
.
๐Ÿ’ฐNAK BAWAK RM 200 ke RM 500 ke RM 1000 NAK SHOPPING NANTI EH ? .
.
.
.
Ingat SHOPPING , Ingat @MOODREPUBLIK ! Lupakan yang lain ! .
.

p/s JOM TAG RERAKAN DAN SAUDARA MARA DI BAWAH !!!! Jangan lupa SCREENSHOT iklan ini ke whatsapp group MAKCIK & PAKCIK bawang okay ? ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‹
.
.

#melaka
#zawara
#moodrepublik
#moodrepubliktour
#moodrepubliktourmelaka
#festivalfesyennomborsatumalaysia
#festivalfesyendankecantikannomborsatumalaysia ; Credit to Mood Republic

Berminat lebih lanjut ;
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601116034120 (NaNy)


0

Siapa kata nak cantik kena berhabis duit banyak nak cover cela-cela kat wajah tu?

Dengan FULL COVERAGE COMPACT POWDER ZAWARA, uolls bukan saja boleh nampak cantik, tapi juga flawless tau. Tak perlu pakai foundation pun, best kan? Dah jimat banyak tu sebab tak perlu beli pondesyen. Heheheโ€ฆ
.
Dengan teknik yang betul, uolls tak payah runsing lagi dengan panas, berpeluh sebab bila uolls pakai bedak kompak ZAWARA ni, muka uolls takkan nampak โ€˜cakeyโ€™. Makin lama pakai makin cantik, tak perlu nak touch up banyak kali.
Dengan harga yang sangat sangat berpatutan uolls boleh dapat bedak kompak ZAWARA yang bertekstur halus, berkualiti tinggi, senang dicuci dan halal serta terdapat dalam 3 kod warna. .
โ€ข 01- Light โ€“ Sesuai untuk uolls yang berkulit putih, cerah dan gebu gitteww
โ€ข 02- Medium โ€“ Sesuai untuk kulit sawo matang
โ€ข 03- Natural โ€“ Sesuai untuk si cantik manis berkulit kuning langsat
.
Whatsapp ke 0179241793/agent sah zawara
Serlahkan kejelitaan bersama @zawara
#zawara
#zawaralover
#zawarabeauty
#zawaraflawless
#zawaracompactpowder


0

Thank you repeat order dgn Kak Nuur. .

Sblm ni customer yang sama ni dah beli Lipbalm Collagen and Lipstick Matte tau. Now repeat lagi 2 lipstick matte and 1 liquid lipstick matte๐Ÿ’„๐Ÿ’„. Katanya kawan2 pejabat jealous tgk lipstick CANTIK and BEST!!.
Siap casing berCERMIN! Memang praktikal!! .

#lipstickcantik
#lipstickmattezawara
#zawarakualanerus
#zawarakualaterengganu
#zawaramakeup
#zawaranatics
#zawaralovers
#zawaraterengganu
#zawaratribe
#zawara
#zawarabeauty
#sayajual
#makeupkualiti
#makeupkualititinggi
#internationalstandard
#bestsangat
#raya2018
#koleksilipstik
#lipstikraya
#rayasakan2018
#rayasakan
#cikgu
#jururawat
#makeupartistmalaysia
#jurumekap
#produkterbaik
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#meletops
#agentwanted


1

mampu merawat bibir yg merekah..dan mengekalkan..kelembapan bibir sepanjang masa...cepat!3...grab..sebelum hbiss..
#zawara collegen lipbalm


0

Sape ada masalah bibir kering dan merekah? cube komen sikit kat bawah.๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
Sebab ZAWARA nak kongsi 1 rahsia ni untuk pulihkan bibir korang yang kering dan merekah tu.
.
Iaitu Magic Lip Balm Collagen๐Ÿ˜ฑ Apa yang best dan berkesan sangat ni?
.
Haaaaa ๐Ÿ’‹Magic Lipbalm Collagen ni boleh melembapkan, menghidratkan dan merahkan bibir secara semulajadi.
.
๐Ÿ’‹Magic Lipbalm Collagen boleh digunakan sebagai primer sebelum memakai lipstick.
๐Ÿ’‹Membantu merawat bibir daripada merekah, gelap, lebam-lebam & bibir yang lesu.
๐Ÿ’‹Apabila memakai Magic Lipbalm, bibir akan rasa segar dan lembut dan dalam masa 60 saat bibir akan kelihatan kemerahan mengikut suhu badan dan darah.
๐Ÿ’‹Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
Itu la keistimewaan dan keberkesanan ZAWARA Magic Lipbalm Collagen yang sangat best.๐Ÿ˜
.
Jom dapatkan sekarang ZAWARA Magic Lipbalm Collagen. Klik www.zawara.com untuk dapatkan dengan agen dan stokist sah ZAWARA.
.
#zawara #zawaracosmeticwellness #zawaratestimoni #zawaralipstick #magiclipbalmcollagen #zawaradarlings #zawaratribe #testimoni #lipstick


0

Bersiaplah untuk kelihatan lebih cantik dan sempurna dengan ON POINT EYELINER dari ZAWARA. .
Korang akan lebih confident untuk keluar bersama orang-orang tersayang, kawan-kawan dan kelihatan cantik di mata orang sekeliling๐Ÿ˜
.
Korang boleh dapat dengan harga yang sangat berpatutan dan barang yang sangat berkualiti tinggi iaitu dengan harga RM29๐Ÿ˜ฑ. Murah kan?
.
Bestnya EYELINER dari ZAWARA ni adalah muncungnya sangat halus untuk memudahkan korang membentuk ilusi mata yang sensasi!!!โ˜บ๏ธ
.
#zawaralovers #zawara #zawaradarlings #zawaraglam #eye#eyeliner#cosmetic#zawaracosmetics

MISS SARAH (0196839169)


0

Gosok2 ajeeee ๐Ÿ˜Š
.
Code: IOP466
.

Available saiz :
Medium ( A4 ) : Rm3.50
.
50pcs keatas :
Medium ( A4 ) : Rm3.30
.
100pcs keatas :
Medium ( A4 ) : Rm3.00

Letupsss chuolss.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Untuk borong sila dm ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#paperpattern #irononpaper #pucci #satin #bawal #diy #wholesale #usahawan #magicpaper #ironon #beadsmurah #beadsmalaysia #zawara #bloom #pattern #hotfix #irononpaper #shawl #shawlborong #irononpaperbycikbab


0

[ZAWARA MAGIC SILISPONGE]
RM15 ONLY!
.
๐Ÿ‘KELEBIHAN SILISPONGE
.
โœ”๏ธMemiliki bentuk yang transparent serta dihiasi corak di bahagian tengah.
โœ”๏ธDiperbentuk daripada silikon berkualiti tinggi
โœ”๏ธSilisponge mudah di lentur
โœ”๏ธUltra tahan lama dan boleh digunakan sehingga 3 tahun
โœ”๏ธJimat sehingga 50% penggunaan krim/ foundation
โœ”๏ธMudah dibersihkan dengan mengunakan tisu sahaja.
.
๐Ÿ’กCARA PENGGUNAAN SILISPONGE๐Ÿ’ก

1.ย Ambil krim / cecair dalam kuantiti yang kecil dan buat gerakan bulat atau berbolak-balik

2.ย Dap berulang kali untuk membuat krim/cecair sekata di bahagian muka, tepi rahang, bawah dagu, & di sekeliling mata.

3.ย Setelah menggunakan, ambil tisu atau tisu basah & juga boleh menggunakan air untuk membersihkan silisponge. Boleh juga menggunakan sabun dan bilas dengan air suam.

Boleh dapatkan segera di butik kami sementara stok masih ada.๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ
#zawara #zawarakelantan #zawarakotabharu #zawarakb #zawaracosmetics #silisponge #kotabharu #kelantan #malaysia #sponge #makeup #beauty


0

Boring2 petang ni, meh ai nak tanya survey, sapa suka campur kaler lipstick dia? ๐Ÿ˜Ž
Ai suka mix 2 colors together, just nak tgk jadi color apa,
Nak kaler nude Ai pakai Lipmatte Butterscotch Zawara,
Nak garang ai pakai Red Girl Boss Zawara,
& petang ni ai campoq 2 kaler,
maka terhasillah warna yg pinkish brownish warm seakan-akan Lipstick Bobbi Brown code Tulle.
.
So, mengapa bayar lebih? Mix kan saja warna2 yang anda ada.. ๐Ÿ˜œ
X ada lagi warna-warna ni? Meh cari ai olss, ada jer ready stok, RM39 each
0165210414 - Shaz Stokis Zawara Utara

#zawara
#teamzawarautara
#teammamijutawan


1

Siapa penggemar nude color โ˜๐Ÿป? kita geng. admin suka nude color. soft je kan.
.
High Pigment Matte Liquid ada๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜›๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ color-color nude tau seperti:-
โ€ข Pink Very Berry
โ€ข Nude Purple Sugar Plum
โ€ข Nude Boss Babe
โ€ข Nude Butterscoth
.
Korang try lipstick dari Zawara, confirm lepas ni tak cari yang lain dah.
.
Sebabnya lipstick Zawara sangat smooth di bibir dan yang paling penting tahan lama.
.
Besttt oooo. Jom cepat dapatkan produk kosmetik bole Whtspp je 0179241793/agent sah Zawara.
#zawara
#zawaracoffee
#zawaralover
#zawarabeauty
#zawaralipstick
#zawaracosmetics
#zawaraflawless


0

๐ŸŒผNEERA SKIRT-ZAWARA๐ŸŒผ

Cantik kan skirt-skirt ni?? HOT ITEMS NI TAU!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Sesuai untuk semua yang nak cantik dan menawan.
.
โœ”๏ธKualiti kain cotton mix yang sangat berkualiti
โœ”๏ธSuper flowy dan labuh
โœ”๏ธBoleh digayakan secara formal atau santai
.
Apa lagi ,dapatkan di Zawara Kota Bharu dengan segera sementara stok masih ada๐Ÿ˜‰ Landmark butik kami berhadapan dengan Tesco ni je
Korang waze je Zawara Kota Bharu pasti jumpa!
See you soon!๐Ÿ‘Œ
#zawara
#zawarakb
#kotabharu #kelantan #malaysia
#fashion #cosmetics
#trendyskirt #women #skirtlabuh #zawarakelantan #beauty


0

..
Jom cantik-cantik dengan koleksi kosmetik Zawara!!
.
Jom la beli AUTOMATIC EYEBROW PENCIL & ON POINT EYELINER ZAWARA. ๐Ÿ‘๏ธ๐Ÿ‘๏ธ
.
AUTOMATIC EYEBROW PENCIL ZAWARA mampu memberikan warna dan tekstur yang semulajadi membantu membentuk kening dengan mudah bagi menyerlahkan kejelitaan wajah sis ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป
.
ON POINT EYELINER ZAWARA confirm buat sesiapa yang memandang jadi tak keruan! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐ŸปKenapa ya? ๐Ÿค”
.
Mana tak nya eyeliner dengan berus yang muncung tirus โšก๏ธmemberi kemudahan untuk si pemakai menggayakan hanya dengan satu calitan sahaja ๐Ÿค—
.
FOR ORDER/ FAST REPLY
direct DM/WHATSAPP ira at ๐Ÿ“ฒ0164106964 @ ๐Ÿ“ฒ0174157874
..
Jom SHOPPINGGGGG!!!!๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
#zawara
#zawaraagen
#zawarabeauty
#zawaracosmeticswellness
#zawaraskincare
#zawaraseberangjaya


0

TERGODA TAK?? TERGODA TAK????
KALAU DAH TRY LIQUID LISPTICK DARI ZAWARA NIH, SATU KALER TAK CUKUP TAU, KENA BELI 3 TU PUN PALING KURANG ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
KAT SNI HANIS PAYUNG SIKIT KOLEKSI LIQUID LIPSTICK YANG HANIS ADA READY TO GO, YANG NI MMG WAJIB ADA KALAU NAK MAKEUP CLIENTS. (YG CLIENTS PUNYA ADA DLM MAKEUP KIT, TAK CAMPUQ OKAY)
.
.
SO, SIAPA SIAPA YANG RASA NAK BELI ZAWARA LIPSTICK KE POWDER FOUNDATION KE BRUSH SET KE EYESHADOW PALETTE KE BOLEH PM HANIS ATAU PUN WASSAP DIRECT:
.
.
+60126727542;
+60126727542;
+60126727542;
SKRG COMBO SALES TGH ON, JANGAN LAMBAT LAMBAT,BERAKHIR HUJUNG BULAN APRIL
.
.
#zawaranatics #zawaralovers #hanismaniis #terbaek #vjses #zawarahaniroxspink
#zawara #zawaratribe #hanismaniiis #zawarazid #haniroxspink #murah #diskaun #discount #happy #seronok #bedak #bedakzawara #compactpowder #eyeliner #eyebrowliner #ajimaura #terapiinstagram


1

The end of the page