#afmegastar

Instagram photos and videos

#afmegastar#kulitberjerawat#kasutmurah#shakleemurah#bazaarpaknil#setmengandung#Kulit#setberanak#setcantik#sayajual#posseluruhmalaysia#jeragat#jerawatresdung#jerawatbijinasi#jerawatbatu#jerawat#bebas#kulitkusam#gantidiriku#idayu#akademifantasia#kasutsukan#haqiemrusli#sayajualkasut#moodrepublik#tajul#moodrepubliktour

Hashtags #afmegastar for Instagram

Waaah. Super light 72. Antara kasut favorite admin sbb sangat selesa bila pakai. Conditions memang puas hati bradeer . Colour ni mmg ramai peminattt. Tiptoppp πŸ’—πŸ’—πŸ’—
FAST DEAL WHTSP 014-5015711 β™ͺ♬β™ͺ
Adidas Sl72
Size 8 uk
Condition tiptop 8.8/10 πŸ’―
Cemerlang gemilang terbilang
RM 160 siap pos .
πŸ’°Booking minima hanya rm20 sahajaπŸ’°
.
Tag kawan² yang mencari 🌷
.
πŸŽ‰Bisa pos ke indonesia tp ongkosnya ditanggung
. πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
#sayajual #kasutmurah #kasutbundle #adidasmy #bundlemalaysia #sneakersmalaysia #klkix #adidasgallery #adidasbundle #vscocam #barangbundle #bundlekasut #kasutlelaki #kasutadidas #obama #adidasvintage #adidasspezial #abanglongfadil2 #noradanish #afmegastar #titiancinta #terengganu #adidastrefoilmalaysia #skatemalaysia #bazarpaknil #adidasthreestripe #adidassuperstar #adidasmalaysia #adidassl72


2

Idayu's fans da ready tak nak dating kol 10 pm ni? Jom tengok malam ni ok di Kata Serasi, dengan tagline 'Saling Memahami Barulah Menjadi' di ntv7 πŸ“Ί . .

Akak tak pernah tgk rancangan ni, so ini first time akak tengok, sebab ada @idayuafmegastar akak tgk..akak kena ready tidurkan anak akak awal..haha..πŸ˜‚ . .

Tagline akak nak buat pulak macam Kata Serasi ni macam ni bunyi dia, 'Kreativiti Di Curi, Idea Lain Tak Boleh Cari?' , akak rasa salah tema pulak..hihihihi..gurau2 je πŸ’πŸ’ . .

#idayu #afmegastar #kataserasi #congratulationson1millionviewers #ntv7 #gantidiriku #ifeelgood #alumniaf #af3 #akademifantasia


6

5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN.
WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia.

Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.

Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya.
KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM?
Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik.
.
#wowskin #setserumvitaminlengkap #af2017 #afmegastar


0

Apa yang best sangat waxing ni ?

Okayy.. KORANG WAJIB TAHU NI .. Banyak kelebihan dan kebaikan jika berwaxing ❀️❀️ CABUT BULU HINGGA AKAR TANPA RASA SAKIT ( SAKIT BEARABLE )
Bulu yang baru tumbuh lebih halus dan jarang berbanding bercukur bulu akan makin lebat dan kasar😱

Paling best penggunaan konsisten akan melemahkan akar. So jangan pelik kalau bulu dah tak tumbuh dah. Hehe..
.
100% organik TANPA BAHAN KIMIA. so jangan risau.. memang selamat dan tak bahayakan kulit πŸ˜€

Mudah je nak guna wax ni..Hanya 10 saat sahaja!! Sapu2 zapp hilangg! Licin dan gebu kulit nokss 😝

Bau wax yang wangi dan kandungan madu membantu mengangkat sel kulit mati sekaligus kulit menjadi lembut dan segar. Best kan ?

Harga paling murah dan jimat. 1 botol RM 30 je free pos tahan sampai 6 bulan 😍

OF COURSE KUALITI MACAM NI πŸ‘πŸ‘ DAH BERATUS FEEDBACK DAH TAU PUAS HATI !

Nak order whatsapp sis terus tau ! 😘😘 #waxhairremoval #waxmurah #buangbulu #cabutbulu #kulitputih #waxmalaysia #waxbrunei #produkorganik #ketiakputih #waxbuangbulu #waxing #hairremoval #waxborong #borongwax #waxingmurah #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #waxbulu #awaksukasayatak #afmegastar #waxbulu #uitm #unisel #unikl #upm #ukm #um #cabutbulumurah #cabutbuluselamat #cabutbuluorganik


0

"SEHARIAN KEHIDUPAN AKU BERSAMA HULK, TARZAN, GODZILA, KAIJO DAN SUPERMOM"
.
.
Hari ni kita dengar jiran kita menjerit marah anak.. Kita cakap "Apa teruk sangat dia ni jaga anak, asyik marah anak je"

Esok kita ada anak, kita pula yang menjerit marah anak, bila anak buat salah ke bergaduh ke dalam toilet masa kita masak kat dapur ke contohnya. Masa tu kita akan alami sendiri bila on the way dari dapur nak ke toilet tu dalam mulut memang ada api kemarahan yang besar menyala sebijik macam watak naga dalam cerita Merlin. By the time sampai kat pintu toilet je bila bukak mulut memang terus keluar api. Masa tu lah jiran-jiran dengar suara kita yang marahkan anak-anak.

Hari ni kita tengok anak orang tu melawan masa mak dia tegur bila buat kesalahan. Kita fikir teruk betul anak dia tak berakhlak mak dia tak pandai didik anak ke. Nanti esok bila anak kita dah besar kita pun tak tahu adakah perkara yang sama akan jadi pada kita atau tidak.

Jangan judge kehidupan orang lain,terutamanya watak ibu dan ayah dalam sesebuah keluarga di sekeliling kita.

Sebab kita tak tahu apa yang mereka alami. Cukup ke makan setiap hari? Ada duit ke tak nak bagi anak belanja pergi sekolah? Ada duit tak nak beli lampin pakai buang anak? Kita tak tahu semua benda tu kan? Jadi jangan jadi hakim untuk keluarga orang lain kalau mereka berlapar pun kita tak sudi nak ambil tahu.

Saya bercakap atas dasar pengalaman sendiri. Dulu saya sibuk rasa pelik dengan jiran yang hari-hari asyik menjerit marah anak-anak, akhirnya saya jadi macam watak tu. Seram betul. 😰

So, don't judge okay? 😊

#Kulit #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatbijinasi #jerawatresdung #jeragat #bebas
#codserialam #codskudai #codmasai #codtampoi #codpasirgudang #posseluruhmalaysia

#shakleebyjulie #setmengandung #setcantik #setberanak
#bazaarpaknil
#afmegastar #shakleemurah #shakleeuntuksemua


0

"SEHARIAN KEHIDUPAN AKU BERSAMA HULK, TARZAN, GODZILA, KAIJO DAN SUPERMOM"
.
.
Hari ni kita dengar jiran kita menjerit marah anak.. Kita cakap "Apa teruk sangat dia ni jaga anak, asyik marah anak je"

Esok kita ada anak, kita pula yang menjerit marah anak, bila anak buat salah ke bergaduh ke dalam toilet masa kita masak kat dapur ke contohnya. Masa tu kita akan alami sendiri bila on the way dari dapur nak ke toilet tu dalam mulut memang ada api kemarahan yang besar menyala sebijik macam watak naga dalam cerita Merlin. By the time sampai kat pintu toilet je bila bukak mulut memang terus keluar api. Masa tu lah jiran-jiran dengar suara kita yang marahkan anak-anak.

Hari ni kita tengok anak orang tu melawan masa mak dia tegur bila buat kesalahan. Kita fikir teruk betul anak dia tak berakhlak mak dia tak pandai didik anak ke. Nanti esok bila anak kita dah besar kita pun tak tahu adakah perkara yang sama akan jadi pada kita atau tidak.

Jangan judge kehidupan orang lain,terutamanya watak ibu dan ayah dalam sesebuah keluarga di sekeliling kita.

Sebab kita tak tahu apa yang mereka alami. Cukup ke makan setiap hari? Ada duit ke tak nak bagi anak belanja pergi sekolah? Ada duit tak nak beli lampin pakai buang anak? Kita tak tahu semua benda tu kan? Jadi jangan jadi hakim untuk keluarga orang lain kalau mereka berlapar pun kita tak sudi nak ambil tahu.

Saya bercakap atas dasar pengalaman sendiri. Dulu saya sibuk rasa pelik dengan jiran yang hari-hari asyik menjerit marah anak-anak, akhirnya saya jadi macam watak tu. Seram betul. 😰

So, don't judge okay? 😊

Juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati
#Kulit #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatbijinasi #jerawatresdung #jeragat #bebas #posseluruhmalaysia
#setmengandung #setcantik #setberanak
#bazaarpaknil
#afmegastar #shakleemurah


0

Waaah. Super light 72. Warna lamaaa sangatt dah tak muncull niiiii. Antara kasut favorite admin sbb sangat selesa bila pakai. Conditions memang puas hati bradeere. Tiptoppp πŸ’—πŸ’—πŸ’—
FAST DEAL WHTSP 014-5015711 β™ͺ♬β™ͺ
Adidas Sl72
Size 9uk
Condition tiptop 9/10 πŸ’―
Cemerlang gemilang terbilang
Tapak memang sgt tebal lagi
RM180 Siap pos .
πŸ’°Booking minima hanya rm20 sahajaπŸ’°
.
Tag kawan² yang mencari 🌷
. πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
#sayajual #kasutmurah #kasutbundle #adidasmy #bundlemalaysia #sneakersmalaysia #klkix #adidasgallery #adidasbundle #vscocam #barangbundle #bundlekasut #kasutlelaki #kasutadidas #obama #adidasvintage #adidasspezial #abanglongfadil2 #noradanish #afmegastar #titiancinta #terengganu #adidastrefoilmalaysia #skatemalaysia #bazarpaknil #adidasthreestripe #adidassuperstar #adidasmalaysia #adidassl72


2

Ni antara manafaat yang saya dapat after 1week detox (7 days) βœ… Kecil kan pori pada wajah - i can feel that my skin is much cleaner and softener..😍 dalam erti kata lain buat kan kulit kita lebih sihat dan cantik.
βœ… Inch loss - sangat best (bagi perempuan yang bersalin czer faham sangat la tang perut tu kan..😘)
βœ… Membantu mengurangkan berat badan - ni yang best sangat.
βœ… Meningkatkan sistem imun badan - sebab kita dah eat clean/diet sihat
βœ… Badan rasa lebih cergas dan ringan.

Tarikh Mula Detox
Mula: 16/07/2018
Akhir: 22/07/2018
πŸ›‘ Weight loss - 3kg

Tarikh lanjutan detox 30days
Mula: 23/07/2018
Akhir: 22/08/2018
πŸ›‘ Target total weight loss time ni - 10kg
Cun2x before birthday settle 30days. Insyaallah kita akan cont with eat clean stay fit πŸ’ͺ🏻.. weekend je sempat tuk riadah (walking n jogging)..target around 2bulan over than 10kg weight loss..sampai my mission #MisiBuang18kg completed..😬..lepas tu proses tuk maintain and jaga..moga aku tabah..insyallah.. ❀️ #MyDetoxJourney
#DetoxShakleeWay
#MisiBuang15kg
#MsAinzLoveStory ❀️ #Kulit #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatbijinasi #jerawatresdung #jeragat #bebas
#codserialam #codskudai #codmasai #codtampoi #codpasirgudang #posseluruhmalaysia

#shakleebyjulie #setmengandung #setcantik #setberanak
#bazaarpaknil
#afmegastar #shakleemurah #shakleeuntuksemua


0

Assalamualaikum. Jom kawan2 buat customade case.

Apa tu customade case?
Casing hp guna gmbr kita sendiri.
Menarik kan?? Harga bermula Rm35 jee siap free pos lagi !!!!! HAMPIR SEMUA MODEL SY ADA DAN BERKUALITI. LIAT JATUH X PECAH !!!!! 0132539271 sy sy akan reply asap.

Rm35 hardcase
Rm40 softcase

#viralkan #viralvideo #customcase #customadecase #casing_casing_feedback #customadecase #iphone8 #iphonex #iphone7plus #iphone4sonly #iphonemalaysia #oppo #asusmurah #huawei #sony #astro #afmegastar


2

Bismillah.
πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
Hye u ollsssssss... yang di tunggu2 dah sampaiiii... lawa betol!! 😍😍😍
Masing2 dah berebut2 nak dapatkan design ni... cepatttttttt... kalau lambat abissssssss...
.
βœ”οΈREADY STOCK
.
πŸŽ€SOPHEA INSPIRE
.
πŸ”°Material : dull satin
πŸ”°lebih lembut dan lebih beralun dari kain before
πŸ”°sejuk dan sangat selesa
πŸ”°sedikit strechy
πŸ”°permukaan sedikit gebu (ala-ala vanille sikit)
.
.
πŸ”°Bidang 60
πŸ”°Sepasang 3.5meter
.
.
πŸ’΅HARGA RM25 semeter
(RM87.50 sepasang)
πŸ’ŒTIDAK TERMASUK POS
.
.
‼️Open meter!!
.
.
πŸ‘ Jom submit order : -
πŸ“² WhatsApp: 019-4481927
.
.
πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini πŸ˜‰
.
.
.
.
.
.
#ybkraf #sopheainspire #dullsatin #readystock #kainplain #kaincantik #mirafilzah #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar #seragam #astroria #noradanish


0

Assalamualaikum. Jom kawan2 buat customade case.

Apa tu customade case?
Casing hp guna gmbr kita sendiri.
Menarik kan?? Harga bermula Rm35 jee siap free pos lagi !!!!! HAMPIR SEMUA MODEL SY ADA DAN BERKUALITI. LIAT JATUH X PECAH !!!!! 0132539271 sy sy akan reply asap.

Rm35 hardcase
Rm40 softcase

#viralkan #viralvideo #customcase #customadecase #casing_casing_feedback #customadecase #iphone8 #iphonex #iphone7plus #iphone4sonly #iphonemalaysia #oppo #asusmurah #huawei #sony #astro #afmegastar


0

Haaa...cepat..spot on mana @idayuafmegastar ⏳ ! ☝️☝️☝️ Ni time reveal top 24 AF Megastar πŸ‘ . .

Akak time ni ramai target siapa yang masuk..ada favorite akak lagi seorang, Farhan AF4 tapi rasanya dia tak masuk sebab dia tengah berpantang. Apa2 pun Idayu paling shine antara yang terShinE 🌞.
.

Tapi persaingan sangat2 sengit time ni, akak akui. Tapi ada lagi ke AF Megastar akan datang? Korang agak2 siapa lagi yang akan masuk kalau ade AF Megastar season 2? Alumni AF ramai tau, tapi tiada yang setanding dengan queen kita, Idayu, setuju? πŸ™ŒπŸ™Œ .
.

#idayu #afmegastar #winner #top24 #2017 #akademifantasia #alumni #amazing #talentedpeople


3

My shaklee bank:
KeISTIMEWAAN ESP Shaklee
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ πŸ˜™Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP). πŸ˜™Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. 😚Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol*.Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan. 😚Membekalkan 9 asid amino. 😚Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat.

Nota: Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.

Www.wasap.my/60195434377
.
.
#espshaklee #protein #asidamino #espmurah #shakleepenang #shakleepenangisland #sayajualshaklee #vitaminshakleemurah #promosi #vitamin #shakleekl #pengedarshaklee #agentshakleepenang #espshargastudent #soyaprotein #espuntukkulit #espuntukkurus #cantikdenganesp #shakleemalaysiamurah #shakleemalaysiamurahmurah #likes #afmegastar #best #kedaivitamin #organic


0

Selalunya yang terhebat itulah yang ditunjukkan pada part last. Rindu pulak iklan AF Megastar ni kan..akak still tak leh move on ni ❀️❀️ . .

#idayu #afmegastar #winner #2017 #congratulationson1millionviewers #gantidiriku #akademifantasia #af3 #alumniaf #idayuafmegastar #idayudiehardfans #viral #trendingvideos #trending


1

Anda nak kurus cara mudah dan selamat
SET KURUS BAJET KINI KEMBALI!!!
BAJET BERGANDAπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ Bajet bukan sebarang bajet.
Bajet mampu memberi kepuasan.

Dengan Set kurus bajet ne pon korang mampu kurus.
Kalau bajet pon mampu memberi kesan so memang bagus la kan.

Sekarang ne 2 HOT ITEM nak buat promosi nie, Saya nak bantu korang kurus dengan selamat dan secara sihat.
Bagaimana Set kurus bajet berfungsi?

Herblax
🚽bertindak sebagai detox semula jadi.
🚽melancarkan sistem penghadaman secara lembut, untuk yg sembelit pon boleh
🚽kempiskan perut serta mencuci usus

Lecithin
πŸ”₯memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan.
πŸ”₯mencegah obesiti

Jom dptkan kombinasi menarik herblax dan lecithin utk misi kurus korang❗️❗️❗️
.
Murah dan sangat murah!!!!!
.
Whatsapp saya sekarang !!!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60195434377

Surianie samsudin
Pengedar Sah Shaklee Penang
.
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#setkurusshaklee
#setkurusbajet
#shakleepenang
#shakleemalaysiamurah
#vitaminshakleemurah
#perutkempis
#lemak #bakarlemak
#shakleegeorgetown
#shakleeuitm #shakleekomtar
#sayajualshaklee #setkurusmurah
#jonkurus #slimming #afmegastar #organik #vitaminshaklee #shaklee #shakleemurah


1

Anda nak kurus cara mudah dan selamat
SET KURUS BAJET KINI KEMBALI!!!
BAJET BERGANDAπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ Bajet bukan sebarang bajet.
Bajet mampu memberi kepuasan.

Dengan Set kurus bajet ne pon korang mampu kurus.
Kalau bajet pon mampu memberi kesan so memang bagus la kan.

Sekarang ne 2 HOT ITEM nak buat promosi nie, Saya nak bantu korang kurus dengan selamat dan secara sihat.
Bagaimana Set kurus bajet berfungsi?

Herblax
🚽bertindak sebagai detox semula jadi.
🚽melancarkan sistem penghadaman secara lembut, untuk yg sembelit pon boleh
🚽kempiskan perut serta mencuci usus

Lecithin
πŸ”₯memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan.
πŸ”₯mencegah obesiti

Jom dptkan kombinasi menarik herblax dan lecithin utk misi kurus korang❗️❗️❗️
.
Murah dan sangat murah!!!!!
.
Whatsapp saya sekarang !!!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60195434377

Surianie samsudin
Pengedar Sah Shaklee Penang
.
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#setkurusshaklee
#setkurusbajet
#shakleepenang
#shakleemalaysiamurah
#vitaminshakleemurah
#perutkempis
#lemak #bakarlemak
#shakleegeorgetown
#shakleeuitm #shakleekomtar
#sayajualshaklee #setkurusmurah
#jonkurus #slimming #afmegastar #organik #vitaminshaklee #shaklee #shakleemurah


1

Anda nak kurus cara mudah dan selamat
SET KURUS BAJET KINI KEMBALI!!!
BAJET BERGANDAπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ Bajet bukan sebarang bajet.
Bajet mampu memberi kepuasan.

Dengan Set kurus bajet ne pon korang mampu kurus.
Kalau bajet pon mampu memberi kesan so memang bagus la kan.

Sekarang ne 2 HOT ITEM nak buat promosi nie, Saya nak bantu korang kurus dengan selamat dan secara sihat.
Bagaimana Set kurus bajet berfungsi?

Herblax
🚽bertindak sebagai detox semula jadi.
🚽melancarkan sistem penghadaman secara lembut, untuk yg sembelit pon boleh
🚽kempiskan perut serta mencuci usus

Lecithin
πŸ”₯memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan.
πŸ”₯mencegah obesiti

Jom dptkan kombinasi menarik herblax dan lecithin utk misi kurus korang❗️❗️❗️
.
Murah dan sangat murah!!!!!
.
Whatsapp saya sekarang !!!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60195434377

Surianie samsudin
Pengedar Sah Shaklee Penang
.
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#setkurusshaklee
#setkurusbajet
#shakleepenang
#shakleemalaysiamurah
#vitaminshakleemurah
#perutkempis
#lemak #bakarlemak
#shakleegeorgetown
#shakleeuitm #shakleekomtar
#sayajualshaklee #setkurusmurah
#jonkurus #slimming #afmegastar #organik #vitaminshaklee #shaklee #shakleemurah


1

Anda nak kurus cara mudah dan selamat
SET KURUS BAJET KINI KEMBALI!!!
BAJET BERGANDAπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ Bajet bukan sebarang bajet.
Bajet mampu memberi kepuasan.

Dengan Set kurus bajet ne pon korang mampu kurus.
Kalau bajet pon mampu memberi kesan so memang bagus la kan.

Sekarang ne 2 HOT ITEM nak buat promosi nie, Saya nak bantu korang kurus dengan selamat dan secara sihat.
Bagaimana Set kurus bajet berfungsi?

Herblax
🚽bertindak sebagai detox semula jadi.
🚽melancarkan sistem penghadaman secara lembut, untuk yg sembelit pon boleh
🚽kempiskan perut serta mencuci usus

Lecithin
πŸ”₯memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan.
πŸ”₯mencegah obesiti

Jom dptkan kombinasi menarik herblax dan lecithin utk misi kurus korang❗️❗️❗️
.
Murah dan sangat murah!!!!!
.
Whatsapp saya sekarang !!!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60195434377

Surianie samsudin
Pengedar Sah Shaklee Penang
.
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#setkurusshaklee
#setkurusbajet
#shakleepenang
#shakleemalaysiamurah
#vitaminshakleemurah
#perutkempis
#lemak #bakarlemak
#shakleegeorgetown
#shakleeuitm #shakleekomtar
#sayajualshaklee #setkurusmurah
#jonkurus #slimming #afmegastar #organik #vitaminshaklee #shaklee #shakleemurah


0

Anda nak kurus cara mudah dan selamat
SET KURUS BAJET KINI KEMBALI!!!
BAJET BERGANDAπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ Bajet bukan sebarang bajet.
Bajet mampu memberi kepuasan.

Dengan Set kurus bajet ne pon korang mampu kurus.
Kalau bajet pon mampu memberi kesan so memang bagus la kan.

Sekarang ne 2 HOT ITEM nak buat promosi nie, Saya nak bantu korang kurus dengan selamat dan secara sihat.
Bagaimana Set kurus bajet berfungsi?

Herblax
🚽bertindak sebagai detox semula jadi.
🚽melancarkan sistem penghadaman secara lembut, untuk yg sembelit pon boleh
🚽kempiskan perut serta mencuci usus

Lecithin
πŸ”₯memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan.
πŸ”₯mencegah obesiti

Jom dptkan kombinasi menarik herblax dan lecithin utk misi kurus korang❗️❗️❗️
.
Murah dan sangat murah!!!!!
.
Whatsapp saya sekarang !!!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60195434377

Surianie samsudin
Pengedar Sah Shaklee Penang
.
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#setkurusshaklee
#setkurusbajet
#shakleepenang
#shakleemalaysiamurah
#vitaminshakleemurah
#perutkempis
#lemak #bakarlemak
#shakleegeorgetown
#shakleeuitm #shakleekomtar
#sayajualshaklee #setkurusmurah
#jonkurus #slimming #afmegastar #organik #vitaminshaklee #shaklee #shakleemurah


0

Anda nak kurus cara mudah dan selamat
SET KURUS BAJET KINI KEMBALI!!!
BAJET BERGANDAπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ Bajet bukan sebarang bajet.
Bajet mampu memberi kepuasan.

Dengan Set kurus bajet ne pon korang mampu kurus.
Kalau bajet pon mampu memberi kesan so memang bagus la kan.

Sekarang ne 2 HOT ITEM nak buat promosi nie, Saya nak bantu korang kurus dengan selamat dan secara sihat.
Bagaimana Set kurus bajet berfungsi?

Herblax
🚽bertindak sebagai detox semula jadi.
🚽melancarkan sistem penghadaman secara lembut, untuk yg sembelit pon boleh
🚽kempiskan perut serta mencuci usus

Lecithin
πŸ”₯memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan.
πŸ”₯mencegah obesiti

Jom dptkan kombinasi menarik herblax dan lecithin utk misi kurus korang❗️❗️❗️
.
Murah dan sangat murah!!!!!
.
Whatsapp saya sekarang !!!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60195434377

Surianie samsudin
Pengedar Sah Shaklee Penang
.
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#setkurusshaklee
#setkurusbajet
#shakleepenang
#shakleemalaysiamurah
#vitaminshakleemurah
#perutkempis
#lemak #bakarlemak
#shakleegeorgetown
#shakleeuitm #shakleekomtar
#sayajualshaklee #setkurusmurah
#jonkurus #slimming #afmegastar #organik #vitaminshaklee #shaklee #shakleemurah


0

Kepada sesiapa yang teringin nak join, or tak tahu official fc @idayuafmegastar yang mana, do follow the official Idayu FC instagram iaitu @idayuwhistlers . Di situ banyak current posting about Idayu, aktiviti Idayu yang latest, aktiviti fans, contest, sebarang info, di update di instagram sana ok? πŸ‘± . .

#idayu #idayuwhistlers #congratulationson1millionviewers #gantidiriku #idol #queen #whistle #afmegastar #af3 #akademifantasia


0

Wax 600 gram RM 40 je !! Include postage sm.

ANDA ADA MASALAH BULU LEBAT ?
CUKUR MAKIN LEBAT ?
KULIT HITAM KESAN PISAU CUKUR ?

JOM WAXING !
SUNKISSED WAX PAKAR BUANG BULU ANDA HINGGA AKAR !! Banyak kelebihan dan kebaikan jika anda berwaxing antaranya:

1) CABUT BULU HINGGA AKAR.
Bulu yang baru tumbuh lebih halus dan jarang berbanding bercukur bulu akan makin lebat dan kasar

2) penggunaan konsisten melemahkan akar seterusnya bulu tidak akan tumbuh lagi!! 3) 100% organik BEBAS BAHAN KIMIA

4) Mudah digunakan. Hanya 10 saat sahaja!! 5) Bau wax yang wangi dan kandungan madu membantu mengangkat sel kulit mati sekaligus kulit menjadi lembut dan segar

6) harga paling murah! Membantu anda berjimat kerana satu botol wax boleh pakai banyak kali!! ( kerana perlu sapuan nipis sahaja

7) kualiti setanding dengan wax yang mahal di spa. Harga kaw kaw paling murah!! Kindly dm or whatsapp for order 0179264916

#waxhairremoval #waxmurah #buangbulu #cabutbulu #kulitputih #waxmalaysia #waxbrunei #produkorganik #ketiakputih #waxbuangbulu #waxing #hairremoval #waxborong #borongwax #waxingmurah #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #waxbulu #awaksukasayatak #afmegastar #waxbulu #uitm #unisel #unikl #upm #ukm #um #cabutbulumurah #cabutbuluselamat #cabutbuluorganik


0

Bff forever! @idayuafmegastar a.k.a Mariah Carey & @amyleaazizan a.k.a Alicia Keys..kalau akak? Akak jadi Oki Setiana Dewi la..boleh? Hahah *krikkrikkrik* πŸ’‡. .

Ni lepas Idayu jadi juara AF Megastar ni..akrab betul ya diorang ni! Friendship in 13 years and still counting! Hashtag duaduakiut! πŸ’‹ . .

#idayu #amylea #af3 #akademifantasia #afmegastar #bff #friendship #bffgoals #congratulationson1millionviewers #gantidiriku #duaduakiut 🌹🌹🌹🌹🌹


0

πŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. πŸŽ‰ NIKE ZOOM GVπŸ’ˆ .
πŸ‘‰ RM 110 JE GUYSS
πŸ‘‰ Harga LAST CALL!
.
πŸ‘‰ Boy dan Girl boleh pakai✨
.
πŸ‘‰ Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
πŸ‘‰SEMUA KASUT READY STOCK !
πŸ‘‰Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
πŸ‘‰Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
πŸ‘‰Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
πŸ‘‰Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
πŸ‘‰Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
πŸ‘‰Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveawayπŸŽ‰
πŸ‘‰ COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu πŸ˜‰
.
πŸ“±Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakersΒ #kasutcantik #kasutcopyoriΒ #kasutreadystock #kasutmurahΒ #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysiaΒ #sneakersmurah #kasutbootsΒ #ismailizzani #loafersmalaysiaΒ #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginalΒ #kasutborong #barangmurahΒ #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


3

Korang dah tgk kan Mimic Star Viral Idayu keempat2 episod? Cnfirm dah punya! Video tu jd viral satu Malaysia smpai msuk #motifviral ok! 😎

Dalam video tu,mmg kita lihat kehebatan Idayu menghasilkan tone suara mengikut penyanyi asal. Sah2 bila kita imbas balik,teknik vokal Idayu sgt luar biasa! ❀️

Lagu Melayu βœ”οΈ,lagu English βœ”οΈ, Hindustan pun βœ”οΈ. Chinese song? Haaa jgn korg x tau,@idayuafmegastar ada nyanyi lagu Chinese ok! Ce tgk video yg akak share ni. Ditambah pulak lawak spontan Idayu,tersengih je akak arini πŸ˜‚ #viral #videoviral #malaysia
#chinesesong #mimicstar #love #hits #trendingvideos #funnyinterview #superb #idayudiehardfans #idayuafmegastar #idayuwhistlers #afmegastar #alumniaf #akademifantasia #vivo


0

Assalamualaikum. Jom kawan2 buat customade case.

Apa tu customade case?
Casing hp guna gmbr kita sendiri.
Menarik kan?? Harga bermula Rm35 jee siap free pos lagi !!!!! HAMPIR SEMUA MODEL SY ADA DAN BERKUALITI. LIAT JATUH X PECAH !!!!! 0132539271 sy sy akan reply asap.

Rm35 hardcase
Rm40 softcase

#viralkan #viralvideo #customcase #customadecase #casing_casing_feedback #customadecase #iphone8 #iphonex #iphone7plus #iphone4sonly #iphonemalaysia #oppo #asusmurah #huawei #sony #astro #afmegastar


4

Jom, pada tengahari yang manja lagi panas terik ni kita dengar sikit nyanyian @idayuafmegastar live menyanyikan lagu dari Toni Braxton - Unbreak My Heart πŸ’” . .

Akak rasa lagu ni antara lagu fav Idayu kalau nak pergi karaoke ni..memang senang betul dia nyanyi lagu ni. Steady je! Kalau akak janganlah, seperenggan lagu pun akak dah rasa nak semput keluarkan hihi 😷 . .

Lagu2 terkini ada tak Idayu buat cover secara live ke, smule ke? Kalau ada, share la kat akak sikit. Sharing is caring kan? 🎈🎈 . .

#idayu #live #unbreakmyheart #tonibraxton #2018 #congratulationson1millionviewers #gantidiriku #cover #perfect #talentedlady #af3 #afmegastar


0

5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN.
WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia.

Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.

Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya.
KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM?
Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik.
.
#wowskin #setserumvitaminlengkap #af2017 #afmegastar


0

Hye korang,selamat petang 🌹
Petang ni akak layan Konsert AF Megastar 1 (Minggu ke 3). Kita #throwback jap la. Sambil2 tu nak imbas balik momen bila akak dpt tau @idayuafmegastar plih lagu Ya Maulai dendangan Dato' Sri @ctdk 😍

Akak tertnya2...Idayu terkenal dgn trademark nyanyian berwhistling so bila nyanyi lagu Irama Msia,kat part mana Idayu nak berwhistling? Agak mustahil kot! Korg pun mesti ttnya2 mcm akak kan!

Ternyata she is so versatile and gubahan lagu ms konsert ni,ditambah dgn arabic style sgt menjadi. ❀️ it!
So sambil2 tgk tu,sempat la snap momen2 menarik sepjg Idayu perform utk tatapan #idayudiehardfans πŸ˜‰ Swipe ⬅️

#spreadlove #throwbackafmegastar #yamaulai #ctdk #idayuafmegastar #idayuwhistlers #afmegastar #astro #love #hits #malaysia #pakngah


0

SINGLE TERBARU Idayu?? No bukan.. Belum lagi πŸ˜… Agak2 single berikutnya lagu jenis macam mana ya? Komen anda dialu2 kan..πŸ‘‡Boleh bagi contoh lagu yg korang nk single next Idayu berbunyi mcm mana tak? Mana tahu Kak Yuyu sendiri berminat dgn cadangan awak..
.
πŸ“Έ : by @hyiri
.
.
.
.
#kualalumpur #IdayuWhistlers #idayu #singer #vocalist #fanclub #igersmy #instamalaysia #afmegastar #idayuafmegastar


18

Follow @bundle.corner2 utk beg cun2 ❀️
❌❌SOLDD OUTT❌❌
Waaah. Super light 72. Antara kasut favorite admin sbb sangat selesa bila pakai. Conditions memang puas hati bradeer . Colour ni mmg ramai peminattt. Tiptoppp πŸ’—πŸ’—πŸ’—
FAST DEAL WHTSP 014-5015711 β™ͺ♬β™ͺ
Adidas Sl72
Size 7.5 uk
Condition tiptop 9/10 πŸ’―
Cemerlang gemilang terbilang
RM ❎❎❎exd pos .
πŸ’°Booking minima hanya rm20 sahajaπŸ’°
.
Tag kawan² yang mencari 🌷
.
πŸŽ‰Bisa pos ke indonesia tp ongkosnya ditanggung
. πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
#sayajual #kasutmurah #kasutbundle #adidasmy #bundlemalaysia #sneakersmalaysia #klkix #adidasgallery #adidasbundle #vscocam #barangbundle #bundlekasut #kasutlelaki #kasutadidas #obama #adidasvintage #adidasspezial #abanglongfadil2 #noradanish #afmegastar #titiancinta #terengganu #adidastrefoilmalaysia #skatemalaysia #bazarpaknil #adidasthreestripe #adidassuperstar #adidasmalaysia #adidassl72


4

πŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. πŸŽ‰ YEEZY BUTTER GVπŸ’ˆ .
πŸ‘‰ RM 230 JE GUYSS
πŸ‘‰ Harga LAST CALL!
.
πŸ‘‰ Boy dan Girl boleh pakai✨
.
πŸ‘‰ Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
πŸ‘‰SEMUA KASUT READY STOCK !
πŸ‘‰Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
πŸ‘‰Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
πŸ‘‰Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
πŸ‘‰Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
πŸ‘‰Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
πŸ‘‰Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveawayπŸŽ‰
πŸ‘‰ COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu πŸ˜‰
.
πŸ“±Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakersΒ #kasutcantik #kasutcopyoriΒ #kasutreadystock #kasutmurahΒ #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysiaΒ #sneakersmurah #kasutbootsΒ #ismailizzani #loafersmalaysiaΒ #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginalΒ #kasutborong #barangmurahΒ #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


1

πŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. πŸŽ‰ FILA GVπŸ’ˆ .
πŸ‘‰ RM 110 JE GUYSS
πŸ‘‰ Harga LAST CALL!
.
πŸ‘‰ Boy dan Girl boleh pakai✨
.
πŸ‘‰ Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
πŸ‘‰SEMUA KASUT READY STOCK !
πŸ‘‰Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
πŸ‘‰Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
πŸ‘‰Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
πŸ‘‰Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
πŸ‘‰Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
πŸ‘‰Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveawayπŸŽ‰
πŸ‘‰ COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu πŸ˜‰
.
πŸ“±Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakersΒ #kasutcantik #kasutcopyoriΒ #kasutreadystock #kasutmurahΒ #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysiaΒ #sneakersmurah #kasutbootsΒ #ismailizzani #loafersmalaysiaΒ #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginalΒ #kasutborong #barangmurahΒ #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


0

πŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. πŸŽ‰ ADIDAS GVπŸ’ˆ .
πŸ‘‰ RM 110 JE GUYSS
πŸ‘‰ Harga LAST CALL!
.
πŸ‘‰ Boy dan Girl boleh pakai✨
.
πŸ‘‰ Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
πŸ‘‰SEMUA KASUT READY STOCK !
πŸ‘‰Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
πŸ‘‰Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
πŸ‘‰Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
πŸ‘‰Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
πŸ‘‰Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
πŸ‘‰Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveawayπŸŽ‰
πŸ‘‰ COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu πŸ˜‰
.
πŸ“±Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakersΒ #kasutcantik #kasutcopyoriΒ #kasutreadystock #kasutmurahΒ #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysiaΒ #sneakersmurah #kasutbootsΒ #ismailizzani #loafersmalaysiaΒ #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginalΒ #kasutborong #barangmurahΒ #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


2

Assalamualaikum,

Kami ingin berkongsi rezeki dengan mana-mana vendor makanan kering yang berminat bersama-sama kami di NU Sentral, KL
.
Tarikh: 30 Julai - 28 Ogos 2018
.
.
Masa : 10 pagi - 10 malam
.
.
Hubungi : 016-6260305 (akmah)
.
.

#vendorwanted #letskudap2 #kerepek #kudap-kudapan #bazaaronline #iks #bazaarpaknil #foodiegram #foodstagram #foodporn #vendorwanted #ccnbazaar #kudapan #ctdk #foodie #wondercheese#megafood #afmegastar #emmamaembong #titiancinta#zulariffin #menaracelcom #menarakpj #nu sentral#posmalaysia


0

5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN.
WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia.

Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.

Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya.
KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM?
Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik.
.
#wowskin #setserumvitaminlengkap #af2017 #afmegastar


0

PLACE YOUR ORDER NOW .
.
READY TO DRINK AIR JAGUNG BONDA .

DAH RASE PASTI REPEAT BERKALI2 . Airjagung Bonda HOMEMADE
Ok mana yang belom rasa kami jamin beli sekali repeat berkali2 ... 😎

READY TO DRINK 🌽🌽 Do contact ⬇️ πŸ“±012-6233039Β (paan)
πŸ“±017-6848795Β (Zul)

Agents πŸ“±017-3735877Β agent PD
.

#airjagungbonda#airjagung#afmegastar#astro#l#kendurikahwin#kenduriaqiqah#goodiesmurah#projekkahwin#afmegastar#botolmurah#kahwinmurah#jjcmtv3#raya2018#foodfestival#bazaarpaknil#meletop#bazaaramadhan#projekraya2018#setiawangsa#moodrepublik2018#nur#dramamonalisa#dramanur


0

πŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. πŸŽ‰ PUMA GVπŸ’ˆ .
πŸ‘‰ RM 110 JE GUYSS
πŸ‘‰ Harga LAST CALL!
.
πŸ‘‰ Boy dan Girl boleh pakai✨
.
πŸ‘‰ Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
πŸ‘‰SEMUA KASUT READY STOCK !
πŸ‘‰Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
πŸ‘‰Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
πŸ‘‰Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
πŸ‘‰Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
πŸ‘‰Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
πŸ‘‰Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveawayπŸŽ‰
πŸ‘‰ COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu πŸ˜‰
.
πŸ“±Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakersΒ #kasutcantik #kasutcopyoriΒ #kasutreadystock #kasutmurahΒ #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysiaΒ #sneakersmurah #kasutbootsΒ #ismailizzani #loafersmalaysiaΒ #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginalΒ #kasutborong #barangmurahΒ #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


1

Regrann from @tiera_dyxy - PERUBAHAN YANG SANGAT WOWWπŸ’“πŸ’“πŸ’“
.
Bestnya DYXY kosmetik ni,sambil kite melawa tu sambil merawat kulit muka jugakπŸ‘
.
Bestkan,beli sekali sahaja tapi boleh jimat berbulan bulan❗️❗️
.
Wowkan,jom dapat satu set Dyxy dengan sis sekarang...
Pastikn yang ori,baru beliπŸ˜‰
.
Whatsapp terus untuk fast respon k
.
πŸ“² WhatsApp 011-11517536
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #mesrawhuduk #dyxyshahalam
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codbukittinggi #stokisdyxy
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxycodshahalam
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #afmegastar #fattzura #trustedseller #lofattah #followmenow
#cod3jam #bccreambydyana #bccream


0

Ha korang..move on ke tak move on? AF Megastar da lepas akak tak move on lagi tau! πŸ™ˆπŸ™ˆ . .

Masa minggu ni..tak silap akak minggu ke-4 kan? Tema rock! Lagu Alyah - Sesal Separuh Nyawa kan..akak mula2 dengar @idayuafmegastar dapat lagu ni, macam mana la Idayu nk mengROCKkan lagu ni 😣😣 . .

Tapi andaian akak meleret sama sekali. Power gila pulak tu! Akak bagaikan nak tercampak bila tengok Idayu perform lagu ni..akak suka la throwback ni..best sangat. Tengok gelagat fans2 gembira sangat selepas persembahan πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ . .

#idayu #sesalseparuhnyawa #congratulationson1millionviewers #gantidiriku #throwback #afmegastar #af3 #alyah . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹


4

PERUBAHAN YANG SANGAT WOWWπŸ’“πŸ’“πŸ’“
.
Bestnya DYXY kosmetik ni,sambil kite melawa tu sambil merawat kulit muka jugakπŸ‘
.
Bestkan,beli sekali sahaja tapi boleh jimat berbulan bulan❗️❗️
.
Wowkan,jom dapat satu set Dyxy dengan sis sekarang...
Pastikn yang ori,baru beliπŸ˜‰
.
Whatsapp terus untuk fast respon k
.
πŸ“² WhatsApp 018-2264345
.
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk #dyxyshahalam
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codbukittinggi #stokisdyxy
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxycodshahalam
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #afmegastar #fattzura #trustedseller #lofattah #followmenow
#cod3jam #bccreambydyana #bccream


1

Akak ni kalau nk cari sumber, akak sangat suka tgk ig fans2 yg sangat2 meminati Idayu. Jangan la panggil akak stalker, tak baik tau. Akak pemerhati jer. Eh stalker jugak tu kan..hihihii πŸ˜…πŸ˜… . .

Ni paling menarik minat akak ig fans ni..MashaAllah..banyak nya post dia pasl @idayuafmegastar . Mesti fans ni memang minat giler kat Idayu. Akak salute adik @oma_apatcha ni..memang kipas susah nak mati yer jenis adik ni. Hihihi. Akak gurau jer .

Korang cuba bukak ig fans ni. Sangat banyak post tentang Idayu. Sentap akak dik tgk ig adik Oma ni. 🌹🌹 . .

Arkib by @oma_apatcha .

#idayu #idayuwhistlers #congratulationson1millionviewers #gantidiriku #throwback #bigfans #afmegastar #akademifantasia


14

5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN.
WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia.

Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.

Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya.
KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM?
Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik.
.
#wowskin #setserumvitaminlengkap #af2017 #afmegastar


0

Suara Amir ni telan CD + kaset + piring hitam gamaknya.. live ngan recording sama sedap πŸ˜„. Kak Inai suka layan Lagu #waktu nih ..meruntun jiwa kita tau πŸ™ˆ.
#koleksisuaraamiraf2016
#throwback
#afmegastar .
.
.

Jom #followinstagram and support @amir.masdi
#amirmasdi
#amiraf2016
#juaraakademifantasia
#pemilikcinta
#waktu
#teamamirsm
#merah
#mukacomelsuaraganas
#talentedsinger
#bestvoice
#supportlocartists
#awaksukasayatak
#rambutcantik
#gunajaripunboleh .
Credit πŸŽ₯ Youtube Channel Daus Johan


4

πŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. πŸŽ‰ AirmaxπŸ’ˆ .
πŸ‘‰ RM 190 JE GUYSS
πŸ‘‰ Harga LAST CALL!
.
πŸ‘‰ Boy dan Girl boleh pakai✨
.
πŸ‘‰ Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
πŸ‘‰SEMUA KASUT READY STOCK !
πŸ‘‰Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
πŸ‘‰Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
πŸ‘‰Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
πŸ‘‰Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
πŸ‘‰Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
πŸ‘‰Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveawayπŸŽ‰
πŸ‘‰ COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu πŸ˜‰
.
πŸ“±Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakersΒ #kasutcantik #kasutcopyoriΒ #kasutreadystock #kasutmurahΒ #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysiaΒ #sneakersmurah #kasutbootsΒ #ismailizzani #loafersmalaysiaΒ #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginalΒ #kasutborong #barangmurahΒ #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


2

❌❌SOLDD OUTT❌❌
Waaah. Super light 72. Antara kasut favorite admin sbb sangat selesa bila pakai.! Colour ni mmg ramai peminattt. Tiptoppp πŸ’—πŸ’—πŸ’—
FAST DEAL WHTSP 014-5015711 β™ͺ♬β™ͺ
Adidas Sl72
Size 7.5uk
Condition tiptop 8.5/10 πŸ’―
RM ❌❌❌Siap pos .
πŸ’°Booking minima hanya rm20 sahajaπŸ’°
.
Tag kawan² yang mencari 🌷
.
πŸŽ‰Bisa pos ke indonesia tp ongkosnya ditanggung
. πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
#sayajual #kasutmurah #kasutbundle #adidasmy #bundlemalaysia #sneakersmalaysia #klkix #adidasgallery #adidasbundle #vscocam #barangbundle #bundlekasut #kasutlelaki #kasutadidas #obama #adidasvintage #adidasspezial #abanglongfadil2 #noradanish #afmegastar #titiancinta #terengganu #adidastrefoilmalaysia #skatemalaysia #bazarpaknil #adidasthreestripe #adidassuperstar #adidasmalaysia #adidassl72


2

Tak kenal maka tak CINTA
Tak cuba bagaimana hati nak TERPAUT
Bila dah cuba terus KU JATUH CINTA, JATUH CINTA PADA YOUTHℒ️. Bukan setakat YOUTHℒ️ aja tau semua produk Shaklee boleh buat anda angau.

Nak cuba !
Cepat cepat jangan lambat lambat
Wasap Julie di www.wasap.my/601112127526

#Kulit #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatbijinasi #jerawatresdung #jeragat #bebas
#codserialam #codskudai #codmasai #codtampoi #codpasirgudang #posseluruhmalaysia

#shakleebyjulie #setmengandung #setcantik #setberanak
#bazaarpaknil
#afmegastar #shakleemurah #shakleeuntuksemua


1

Tak kenal maka tak CINTA
Tak cuba bagaimana hati nak TERPAUT
Bila dah cuba terus KU JATUH CINTA, JATUH CINTA PADA YOUTHℒ️. Bukan setakat YOUTHℒ️ aja tau semua produk Shaklee boleh buat anda angau.

Nak cuba !
Cepat cepat jangan lambat lambat
Wasap Julie di www.wasap.my/601112127526

Juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati
#Kulit #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatbijinasi #jerawatresdung #jeragat #bebas #posseluruhmalaysia
#setmengandung #setcantik #setberanak
#bazaarpaknil
#afmegastar #shakleemurah


0

πŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. πŸŽ‰ Y700πŸ’ˆ .
πŸ‘‰ RM 200 JE GUYSS
πŸ‘‰ Harga LAST CALL!
.
πŸ‘‰ Boy dan Girl boleh pakai✨
.
πŸ‘‰ Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
πŸ‘‰SEMUA KASUT READY STOCK !
πŸ‘‰Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
πŸ‘‰Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
πŸ‘‰Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
πŸ‘‰Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
πŸ‘‰Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
πŸ‘‰Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveawayπŸŽ‰
πŸ‘‰ COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu πŸ˜‰
.
πŸ“±Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakersΒ #kasutcantik #kasutcopyoriΒ #kasutreadystock #kasutmurahΒ #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysiaΒ #sneakersmurah #kasutbootsΒ #ismailizzani #loafersmalaysiaΒ #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginalΒ #kasutborong #barangmurahΒ #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


1

Dyxy Mineral Face Mist memang AWESOME pun. Dah lah bagus untuk kulit, murah pulak tu. Siapa yg tak try lagi tu tak tahu lah kenapa. πŸ˜…
.
.
Dyxy BC Cream pulak ada oil control, sebab tu bila kulit muka berminyak pun mekap maintain je. πŸ˜‰
.
.
Yg nak try sebelum harga naik, jom cepat2 whatsapp kita.
.
πŸ“²WHATSAPP TERUS❗️ .

WHATSSAP SEKARANG
018 2264345
WHATSSAP SEKARANG
018 2264345
WHATSSAP SEKARANG
018 2264345
.
#biela_dyxy#teambieladyxy #mesrawhuduk #glowing #foundation
#codbukittinggi #stokisdyxy #codklang #codsetiaalam
#codshahalam #dyxyshahalam
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #dudapujaandara #afmegastar #fattzura #trustedseller #lofattah #followmenow
#cod3jam #bccreambydyana #bccream


2

YOUTHℒ️ sangatΒ² bagus untuk semua kulit.

Pakar saintis Shaklee mengkaji YOUTHℒ️ selama 8 tahun.

SangatΒ² berbaloi dengan harganya serta kesan perubahan yang ketara ke atas kulit muka anda.

Cepat cepat jangan lambat lambat

Jangan gelak gelak jika anda belum pernah cuba produk Shaklee bukan apa ditakuti anda terus jatuh cinta berkaliΒ².

#Kulit #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatbijinasi #jerawatresdung #jeragat #bebas
#codserialam #codskudai #codmasai #codtampoi #codpasirgudang #posseluruhmalaysia

#shakleebyjulie #setmengandung #setcantik #setberanak
#bazaarpaknil
#afmegastar #shakleemurah #shakleeuntuksemua


0

YOUTHℒ️ sangatΒ² bagus untuk semua kulit.

Pakar saintis Shaklee mengkaji YOUTHℒ️ selama 8 tahun.

SangatΒ² berbaloi dengan harganya serta kesan perubahan yang ketara ke atas kulit muka anda.

Cepat cepat jangan lambat lambat

Jangan gelak gelak jika anda belum pernah cuba produk Shaklee bukan apa ditakuti anda terus jatuh cinta berkaliΒ².

Juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati
#Kulit #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatbijinasi #jerawatresdung #jeragat #bebas #posseluruhmalaysia
#setmengandung #setcantik #setberanak
#bazaarpaknil
#afmegastar #shakleemurah


0

Haaa! Buat ape tuu? Dah dinner belom? Sambil2 dinner tu,jom akak wat #throwbackafmegastar 🌹

Akak tengah tgk Konsert Homecoming 2,ms tu juga result utk Top 12 AFMegastar. Ms ni mmg akak cnfirm Idayu akan lepas ke Top 12 bdasarkan komen juri serta standing ovation ms Konsert Homecoming 1. 😎

Ms ni gak,akak paling suka style rambut Idayu dan bajunya. Meletop sgt. Persis diva. Bila dpt msuk Top 12,akak pun dh standby siap2 prepaid utk vote Idayu. Korang vote ke idok? πŸ˜…
Swipe ⬅️

#afmegastar #idayudiehardfans #idayuafmegastar #homecoming #top12 #throwback #astro #meletop


4

❌❌SOLDD OUTT❌❌
Waaah. Super light 72. Antara kasut favorite admin sbb sangat selesa bila pakai. Conditions memang puas hati bradeer.! Colour ni mmg ramai peminattt. Body ada kuning2 sikit tp still cun πŸ’—πŸ’—πŸ’—
FAST DEAL WHTSP 014-5015711 β™ͺ♬β™ͺ
Adidas Sl72
Size 8.5 uk
Condition tiptop 8.8/10 πŸ’―
RM ❌❌❌ Siap pos .
πŸ’°Booking minima hanya rm20 sahajaπŸ’°
.
Tag kawan² yang mencari 🌷
.
πŸŽ‰Bisa pos ke indonesia tp ongkosnya ditanggung
. πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›
#sayajual #kasutmurah #kasutbundle #adidasmy #bundlemalaysia #sneakersmalaysia #klkix #adidasgallery #adidasbundle #vscocam #barangbundle #bundlekasut #kasutlelaki #kasutadidas #obama #adidasvintage #adidasspezial #abanglongfadil2 #noradanish #afmegastar #titiancinta #terengganu #adidastrefoilmalaysia #skatemalaysia #bazarpaknil #adidasthreestripe #adidassuperstar #adidasmalaysia #adidassl72


3

πŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. πŸŽ‰ FilaπŸ’ˆ .
πŸ‘‰ RM 250 JE GUYSS
πŸ‘‰ Harga LAST CALL!
.
πŸ‘‰ Boy dan Girl boleh pakai✨
.
πŸ‘‰ Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
πŸ‘‰SEMUA KASUT READY STOCK !
πŸ‘‰Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
πŸ‘‰Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
πŸ‘‰Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
πŸ‘‰Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
πŸ‘‰Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
πŸ‘‰Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveawayπŸŽ‰
πŸ‘‰ COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu πŸ˜‰
.
πŸ“±Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakersΒ #kasutcantik #kasutcopyoriΒ #kasutreadystock #kasutmurahΒ #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysiaΒ #sneakersmurah #kasutbootsΒ #ismailizzani #loafersmalaysiaΒ #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginalΒ #kasutborong #barangmurahΒ #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


2

Kebanyakan reaction pasal @idayuafmegastar mesti lagu ni. Pilihan yang sangatttt bijak! Lagu ni akn menjadi evergreen! In shaa Allah semua mesti akan ingat lagu Kasih Terpisah sampai bila2. Tengok kakak ni..orang luar Malaysia pun eksaited dengar kan..walaupun bukan live. Suka betul dia dengar lagu ni 🎼. .
Penuh penghayatan, emosi dan segalanya lah. Lagu ni memang power pun. Kalau org sebut nama Idayu, mesti diorg akan ingat lagu Kasih Terpisah. Tapi overall semua lagu Idayu semua best2. Tak jemu dengar ❀️❀️❀️❀️ . .

#idayu #kasihterpisah #internationalreaction #congratulationson1millionviewers #gantidiriku #emotional #evergreen #idayuwhistlers #idayuafmegastar #afmegastar #akademifantasia


3

πŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎRAYA SALESπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. πŸŽ‰ TimberlandπŸ’ˆ .
πŸ‘‰ RM 150 JE GUYSS
πŸ‘‰ Harga LAST CALL!
.
πŸ‘‰ Boy dan Girl boleh pakai✨
.
πŸ‘‰ Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
πŸ‘‰SEMUA KASUT READY STOCK !
πŸ‘‰Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
πŸ‘‰Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
πŸ‘‰Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
πŸ‘‰Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
πŸ‘‰Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
πŸ‘‰Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveawayπŸŽ‰
πŸ‘‰ COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu πŸ˜‰
.
πŸ“±Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakersΒ #kasutcantik #kasutcopyoriΒ #kasutreadystock #kasutmurahΒ #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysiaΒ #sneakersmurah #kasutbootsΒ #ismailizzani #loafersmalaysiaΒ #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginalΒ #kasutborong #barangmurahΒ #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


1

DAPATKAN Take Your Vitamins Pill Box & Sticker!

Made from highly durable food-grade material with airtight clip-lock that keeps moisture out and the freshness of your supplements in!

Now till 31 July 2018.

Cepat cepat jangan lambat lambat.

Juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati
#Kulit #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatbijinasi #jerawatresdung #jeragat #bebas #posseluruhmalaysia
#setmengandung #setcantik #setberanak
#bazaarpaknil
#afmegastar #shakleemurah


0

DAPATKAN Take Your Vitamins Pill Box & Sticker!

Made from highly durable food-grade material with airtight clip-lock that keeps moisture out and the freshness of your supplements in!

Now till 31 July 2018.

Cepat cepat jangan lambat lambat.

Juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati
#Kulit #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatbijinasi #jerawatresdung #jeragat #bebas #posseluruhmalaysia
#setmengandung #setcantik #setberanak
#bazaarpaknil
#afmegastar #shakleemurah


0

Sedap sgguh version lagu #gantidiriku bila lelaki yg nyanyikan. Melting plak akak dgr suara dia. Jgn ckp korang pun x melting ok! πŸ˜…

Tqsm sebb sntiasa menyokong @idayuafmegastar 🌹
Yg mana ada apps smule tu,boleh la follow cik abang kita ni. Mana tau dia open lagu2 best,korang leh duet dgn dia plak. Tqsm @mofaza123 πŸ˜‰

#gantidiriku #smule #maleversion #coversong #idayuafmegastar #idayudiehardfans #melting #1millionviews #idayuwhistlers #malaysia #afmegastar #akademifantasia #malaysiansweetheart #meletop


13

Happy lunch hour korang!! 🍝

Sambil2 lunch tu,akak nak wat segmen #throwbackafmegastar Minggu 1. Masa ni kemunculan ptama Idayu di muka TV. Masa akak dapat tau dia antara 24 alumni AF yg akan menyertai #afmegastar ,akak excited ok 😎

Jom kita tgk gelagat Idayu yg sempat akak snap pd minggu ptama. Idayu bawa lagu Christina Aguilera,Hurt! Yg pntg,standing ovation satu hall ok! Ms tu pun,Idayu dapat 2 komen drpd 2 org juri. Ziana n Tokram. Letop ke idokk?
Swipe ⬅️

Mggu seterusnya,to be continue....-🌹 #throwback #afmegastar #pictures #sweetmemories #alumniaf #akademifantasia #christinaaguilera #hurt #comeback #idayuafmegastar #idayudiehardfans #idayuwhistlers #whistling #gantidiriku


2

New Arrival!!! .
.
.
Assalamualaikum Dearies 😍
.
Dah ada tudung utk kenduri, any event, hi-tea ke belum tu? Jom cuci mata tengok Koleksi TERBARU 2018.. Shawl
Instant
Bawal

Dari pelbagai jenama yang terkenal tau..😱😱
Ariani
Duckscarves
Nealofar hijab .
.
So apa lagi, kalau ada yang berkenan cepat2
Klik link ni πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/601132398030


2