#aloraskinz

Instagram photos and videos

#alorafoundation#aloraskinz#TimorFest#alorateamcikla#aloraserum#AloraSkinz#alorateamcikLa#Alorafoundation#alorateamcikyu#ALORASKINZ#aloraskinzevent#timorfest18#ambangramadhan#terengganutradecentre#timorfestallstar#timorfest

Hashtags #aloraskinz for Instagram

Korang nampak tak ape yang admin nampak? .
.
Haaa, sudah terpampang iklan TIMORFEST di bandar Terengganu kali nie 😍 uish, kalau tak nampak jugak baik korang pegi cek mata sekarang taw.. Haha! .
.
Jadi, harus set dalam kepala masingΒ² tarikh keramat ni taw! Sebab ape? Sebab Timorfest bakal diserang tsunami lagi kali nie dek penangan nak masuk puasa ni semua nak datang shopping! .
.
Jangan lupa serbu booth #ALORASKINZ di sana ya.. Kami sediakan Goodies SET MEKAP untuk pelanggan yang terawal sahaja.. Hok lambat abis la wehh 🀭
.
Save the date!
Save your money! .
.
Jumpa awok semua dinung.. Trejoh jangan dok trejoh!
#alorateamcikla
#aloraskinz
#aloraskinzevent
#timorfest18
#ambangramadhan
#terengganutradecentre
#timorfestallstar


0

Korang nampak tak ape yang admin nampak? .
.
Haaa, sudah terpampang iklan TIMORFEST di bandar Terengganu kali nie 😍 uish, kalau tak nampak jugak baik korang pegi cek mata sekarang taw.. Haha! .
.
Jadi, harus set dalam kepala masingΒ² tarikh keramat ni taw! Sebab ape? Sebab Timorfest bakal diserang tsunami lagi kali nie dek penangan nak masuk puasa ni semua nak datang shopping! .
.
Jangan lupa serbu booth #ALORASKINZ di sana ya.. Kami sediakan Goodies SET MEKAP untuk pelanggan yang terawal sahaja.. Hok lambat abis la wehh 🀭
.
Save the date!
Save your money! .
.
Jumpa awok semua dinung.. Trejoh jangan dok trejoh!
#alorateamcikla
#aloraskinz
#aloraskinzevent
#timorfest18
#ambangramadhan
#terengganutradecentre
#timorfestallstar


0

Korang nampak tak ape yang admin nampak? .
.
Haaa, sudah terpampang iklan TIMORFEST di bandar Terengganu kali nie 😍 uish, kalau tak nampak jugak baik korang pegi cek mata sekarang taw.. Haha! .
.
Jadi, harus set dalam kepala masingΒ² tarikh keramat ni taw! Sebab ape? Sebab Timorfest bakal diserang tsunami lagi kali nie dek penangan nak masuk puasa ni semua nak datang shopping! .
.
Jangan lupa serbu booth #ALORASKINZ di sana ya.. Kami sediakan Goodies SET MEKAP untuk pelanggan yang terawal sahaja.. Hok lambat abis la wehh 🀭
.
Save the date!
Save your money! .
.
Jumpa awok semua dinung.. Trejoh jangan dok trejoh!
#alorateamcikla
#aloraskinz
#aloraskinzevent
#timorfest18
#ambangramadhan
#terengganutradecentre
#timorfestallstar


0

Korang nampak tak ape yang admin nampak? .
.
Haaa, sudah terpampang iklan TIMORFEST di bandar Terengganu kali nie 😍 uish, kalau tak nampak jugak baik korang pegi cek mata sekarang taw.. Haha! .
.
Jadi, harus set dalam kepala masingΒ² tarikh keramat ni taw! Sebab ape? Sebab Timorfest bakal diserang tsunami lagi kali nie dek penangan nak masuk puasa ni semua nak datang shopping! .
.
Jangan lupa serbu booth #ALORASKINZ di sana ya.. Kami sediakan Goodies SET MEKAP untuk pelanggan yang terawal sahaja.. Hok lambat abis la wehh 🀭
.
Save the date!
Save your money! .
.
Jumpa awok semua dinung.. Trejoh jangan dok trejoh!
#alorateamcikla
#aloraskinz
#aloraskinzevent
#timorfest18
#ambangramadhan
#terengganutradecentre
#timorfestallstar


0

Korang nampak tak ape yang admin nampak? .
.
Haaa, sudah terpampang iklan TIMORFEST di bandar Terengganu kali nie 😍 uish, kalau tak nampak jugak baik korang pegi cek mata sekarang taw.. Haha! .
.
Jadi, harus set dalam kepala masingΒ² tarikh keramat ni taw! Sebab ape? Sebab Timorfest bakal diserang tsunami lagi kali nie dek penangan nak masuk puasa ni semua nak datang shopping! .
.
Jangan lupa serbu booth #ALORASKINZ di sana ya.. Kami sediakan Goodies SET MEKAP untuk pelanggan yang terawal sahaja.. Hok lambat abis la wehh 🀭
.
Save the date!
Save your money! .
.
Jumpa awok semua dinung.. Trejoh jangan dok trejoh!
#alorateamcikla
#aloraskinz
#aloraskinzevent
#timorfest18
#ambangramadhan
#terengganutradecentre
#timorfestallstar


0

Jerawat, jeragat, eye-bag , kuli kusam semua dapat diselesaikan dengan hanya menggunakan Set Combo Alora & Serum Alora sahaja. gunakan secara berterusan untuk dapatkan hasil yang tip top 😍😍 Tak salahkan sesekali bergaya utk cik abang sayangkan? 😘😘 wasap lelaju utk harga promosi πŸ“žπŸ“ž wasap.my/60139403413/pm.alora

#aloraskinz #alorateamcikyu


0

ALORA CORRECTIVE PIGMENT BOOSTER SERUM
β€”---------------------------------------β€”
βœ…JERAG4T PUDAR dan HILANG
βœ…JERAW4T,KECUT dan HILANG
βœ…WAJ4H CERAH dan SEGAR
βœ…1 botol 30ml (2bulan)
βœ…Kelululusan KKM (NOT170502466K)
βœ…Water Based ( senang menyerap )
βœ…ISI KANDUNGAN 100% Halal
βœ…BAHAN ORGANIK 100%
βœ…Telah Berada Dipasaran SEJAK 2015
βœ…Membantu Mengembalikan KESEMPURNAAN Kulit Muka
.
JANGAN TUNGGU SAMPAI LEBIH RAMAI YANG TEGUR BARU NAK CARI SOLUSI !

#aloraskinz


1

Wahhh Gitew!! Teruja kan tengok hasil make up kebabom oleh MUA hebat kita nie. Sapa kata foundation tempatan x mampu memberikan kesan setanding foundation antarabangsa.
Renung-renungkan 😘😘😘 INDAH DARI HATI
#aloraskinz #alorafoundation #alorateamcikyu


4

Jerawat, jeragat, eye-bag , kuli kusam semua dapat diselesaikan dengan hanya menggunakan Set Combo Alora & Serum Alora sahaja. gunakan secara berterusan untuk dapatkan hasil yang tip top 😍😍 Tak salahkan sesekali bergaya utk cik abang sayangkan? 😘😘 wasap lelaju utk harga promosi πŸ“žπŸ“ž wasap.my/60179399305/pm.alora

#aloraskinz #alorateamcikyu #aloraserum #alorafoundation


0

Jerawat, jeragat, eye-bag , kuli kusam semua dapat diselesaikan dengan hanya menggunakan Set Combo Alora & Serum Alora sahaja. gunakan secara berterusan untuk dapatkan hasil yang tip top 😍😍 Tak salahkan sesekali bergaya utk cik abang sayangkan? 😘😘 wasap lelaju utk harga promosi πŸ“žπŸ“ž wasap.my/60179399305/pm.alora

#aloraskinz #alorateamcikyu #aloraserum #alorafoundation


0

[ ALAHAI SUSAHNYA N4K HILANGKAN JERAG4T DI WAJ4H NI ]
.
.
BAYANGKAN Sebelom ni berdepan dgn org rasa kurang yakin jer..rasa down jer..rasa malas je keluar rumah..malas je pergi kerja,malas berdepan kawan2 ofis semua..
.
Semua kerana masalah JERAG4T,JERAW4T yg penuh di WAJ4H..dah macam peribahasa plak..Bak cendawan tumbuh mekar mewangii.
.
.
KINI dengan ALORA SERUM, Ema dapat selesai kan masalah JERAG4T,JERAW4T di WAJ4H Ema...WAJ4H Ema sekarang dah makin ceria..Ema juga dah yakin untuk berdepan dengan orang dan xragu2 nak keluar rumah.
.
.
Sehinggakan, setiap pagi Ema bangkit lebih awal daripada ayam berkokok kerana sangat-sangat teruja nak pergi kerja dan berjumpa kawan-kawan.
.
BEST tak jika SAYA bantu kakak dan makcik-makcik jadi seperti Ema??
.
.
Bukti testimoni dari Makcik2 dan kakak2 telah kami perolehi sejak awal pengeluaran Serum lagi yg berumor 25-60 t4hun.
Dimana Jerag4t dan Jer4wat dah bertapak dan merebak pada muk4 dah berpuluh tahun masih boleh pudar,kecut dan terus hilang.😊
.
.
ALORA CORRECTIVE PIGMENT BOOSTER SERUM
β€”---------------------------------------β€”
βœ…JERAG4T PUDAR dan HILANG
βœ…JERAW4T,KECUT dan HILANG
βœ…WAJ4H CERAH dan SEGAR
βœ…1 botol 30ml (2bulan)
βœ…Kelululusan KKM (NOT170502466K)
βœ…Water Based ( senang menyerap )
βœ…ISI KANDUNGAN 100% Halal
βœ…BAHAN ORGANIK 100%
βœ…Telah Berada Dipasaran SEJAK 2015
βœ…Membantu Mengembalikan KESEMPURNAAN Kulit Muka
.
.
Serius nak hilangkan JERAG4T dan JERAW4T atau KEDUA-DUANYA?? Sila KOMEN kat bwh 'ALORA SERUM' @ wassap saya mengikut cara dibawah untuk fast respon.
.
.
βœ† " ALORA SERUM " ke +6 013-9403413
.
ATAU nak lagi senang, KLIK je link kat bwh ni untuk wassap sya😚
Wasap.my/60139403413
.
Wassap saya sekarang dan saya akan bagi DISK4UN kaw-kaw😍
.
.
KAMI PAKAR DALAM MENGHAPUSKAN JERAG4T.
.
JANGAN TUNGGU SAMPAI LEBIH RAMAI YANG TEGUR BARU NAK CARI SOLUSI !

#aloraskinz
#alorateamcikyu


0

Antara kelebihan Oribelle Fd yang menggunakan teknik Korean Advance Technology :- πŸŽ€Freshy Face
πŸŽ€Instant Beauty
πŸŽ€Waterbased
πŸŽ€SPF50
πŸŽ€Fully coverage
πŸŽ€Wudhu Friendly

#aloraskinz #alorateamcikyu
Wasap.my/60139403413


0

Kulit dah glowing, tak perlu makeup tebal tebal dah! 😍
Beribu testimoni dari pengguna Alora telah dikumpul. -

Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? -

Alora Serum sesuai untuk anda! Apa lagi yang ditunggu? Whatsapp kami untuk maklumat lanjut πŸ€—
berminat boleh pm cikla
#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Kulit dah glowing, tak perlu makeup tebal tebal dah! 😍
Beribu testimoni dari pengguna Alora telah dikumpul. -

Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? -

Alora Serum sesuai untuk anda! Apa lagi yang ditunggu? Whatsapp kami untuk maklumat lanjut πŸ€—
berminat boleh pm cikla
#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Kulit dah glowing, tak perlu makeup tebal tebal dah! 😍
Beribu testimoni dari pengguna Alora telah dikumpul. -

Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? -

Alora Serum sesuai untuk anda! Apa lagi yang ditunggu? Whatsapp kami untuk maklumat lanjut πŸ€—
berminat boleh pm cikla
#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Kulit dah glowing, tak perlu makeup tebal tebal dah! 😍
Beribu testimoni dari pengguna Alora telah dikumpul. -

Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? -

Alora Serum sesuai untuk anda! Apa lagi yang ditunggu? Whatsapp kami untuk maklumat lanjut πŸ€—
berminat boleh pm cikla
#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Kulit dah glowing, tak perlu makeup tebal tebal dah! 😍
Beribu testimoni dari pengguna Alora telah dikumpul. -

Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? -

Alora Serum sesuai untuk anda! Apa lagi yang ditunggu? Whatsapp kami untuk maklumat lanjut πŸ€—
berminat boleh pm cikla
#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Tq sayang sbb percayakan alora & jadi pelanggan setia kami.. #aloraskinz


4

semalam pos hari ini da sampai.. wahh😱😱
Haaa mana2 yang nak cuba alora boleh cepat2 pm saya😊😍😍 #AloraSkinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla
#TimorFest


0

semalam pos hari ini da sampai.. wahh😱😱
Haaa mana2 yang nak cuba alora boleh cepat2 pm saya😊😍😍 #AloraSkinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla
#TimorFest


0

semalam pos hari ini da sampai.. wahh😱😱
Haaa mana2 yang nak cuba alora boleh cepat2 pm saya😊😍😍 #AloraSkinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla
#TimorFest


0

semalam pos hari ini da sampai.. wahh😱😱
Haaa mana2 yang nak cuba alora boleh cepat2 pm saya😊😍😍 #AloraSkinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Saya tak berani dah nak guna PRODUK lain!
Gara2 nak cantik habis muka tumbuh jerawat.

Menyesal betul saya
Sekarang saya cuma gunakan ALORA Foundation. Itu pun dah cukup untuk rawat kulit saya yang bermasalah ni.

Bersyukur jumpa dengan produk yang sesuai
#AloraSkinz
#Alorafoundation
#alorateamcikla
#TimorFest


0

WAJIB BACA ! MEMANG BEST
.
.
.
.
.
KELEBIHAN ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ - Berasaskan Air " Water Based"
- SPF 50/PA++
- Kaya dengan vitamin E dari argan oil
- Mengandungi Vitamin C
- Mencerahkan kulit ( Kesan segera tak sampai 5 minit )
- Natural Look ( tidak terlalu tebal dan tidak bercapuk )
- Bersifat Merawat ( melembabkan dan menghaluskan kulit )
- Bertindak secara semulajadi mengikut darah dan warna kulit
- Tekstur ringan dan sangat sesuai untuk cuaca panas ( kemarau )
- Bertindakan sebagai krim Spf / SunBlock, Day Cream, Night Cream ( All in 1)
- Tidak menyumbatkan pori
- Menjadikan kulit wajah glowing dan cantik
- Sesuai untuk semua peringkat umur
- Tidak melekit dan berminyak
- Bau yang sangat Wangi - Mesra wudhuk
- Suci dan HALAL
- Lulus KKM
.
berminat wasap cikla
#AloraSkinz
#Alorafoundation #alorateamcikLa
#TimorFest


2

Temui kami Aloraskinz Team di Timorfest Ttc Kuala pada 26..27 dab 28 April#aloraskinz #alorafoundation #aloraserum


3

WAJIB BACA ! MEMANG BEST
.
.
.
.
.
KELEBIHAN ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ - Berasaskan Air " Water Based"
- SPF 50/PA++
- Kaya dengan vitamin E dari argan oil
- Mengandungi Vitamin C
- Mencerahkan kulit ( Kesan segera tak sampai 5 minit )
- Natural Look ( tidak terlalu tebal dan tidak bercapuk )
- Bersifat Merawat ( melembabkan dan menghaluskan kulit )
- Bertindak secara semulajadi mengikut darah dan warna kulit
- Tekstur ringan dan sangat sesuai untuk cuaca panas ( kemarau )
- Bertindakan sebagai krim Spf / SunBlock, Day Cream, Night Cream ( All in 1)
- Tidak menyumbatkan pori
- Menjadikan kulit wajah glowing dan cantik
- Sesuai untuk semua peringkat umur
- Tidak melekit dan berminyak
- Bau yang sangat Wangi - Mesra wudhuk
- Suci dan HALAL
- Lulus KKM
.
berminat wasap cikla
#AloraSkinz
#Alorafoundation #alorateamcikLa
#TimorFest


1

Temui kami Aloraskinz Team di Timorfest TTC Kuala Terengganu
Pada 26.. 27 dan 28 April ini..
#aloraskinz #aloraserum #alorafoundation


2

Temui kami Aloraskinz Team di Timorfest TTC Kuala Terengganu #aloraskinz #aloraserum #alorafoundation


2

WAJIB BACA ! MEMANG BEST
.
.
.
.
.
KELEBIHAN ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ - Berasaskan Air " Water Based"
- SPF 50/PA++
- Kaya dengan vitamin E dari argan oil
- Mengandungi Vitamin C
- Mencerahkan kulit ( Kesan segera tak sampai 5 minit )
- Natural Look ( tidak terlalu tebal dan tidak bercapuk )
- Bersifat Merawat ( melembabkan dan menghaluskan kulit )
- Bertindak secara semulajadi mengikut darah dan warna kulit
- Tekstur ringan dan sangat sesuai untuk cuaca panas ( kemarau )
- Bertindakan sebagai krim Spf / SunBlock, Day Cream, Night Cream ( All in 1)
- Tidak menyumbatkan pori
- Menjadikan kulit wajah glowing dan cantik
- Sesuai untuk semua peringkat umur
- Tidak melekit dan berminyak
- Bau yang sangat Wangi - Mesra wudhuk
- Suci dan HALAL
- Lulus KKM
.
berminat wasap cikla
#AloraSkinz
#Alorafoundation #alorateamcikLa
#TimorFest


0

WAJIB BACA ! MEMANG BEST
.
.
.
.
.
KELEBIHAN ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ - Berasaskan Air " Water Based"
- SPF 50/PA++
- Kaya dengan vitamin E dari argan oil
- Mengandungi Vitamin C
- Mencerahkan kulit ( Kesan segera tak sampai 5 minit )
- Natural Look ( tidak terlalu tebal dan tidak bercapuk )
- Bersifat Merawat ( melembabkan dan menghaluskan kulit )
- Bertindak secara semulajadi mengikut darah dan warna kulit
- Tekstur ringan dan sangat sesuai untuk cuaca panas ( kemarau )
- Bertindakan sebagai krim Spf / SunBlock, Day Cream, Night Cream ( All in 1)
- Tidak menyumbatkan pori
- Menjadikan kulit wajah glowing dan cantik
- Sesuai untuk semua peringkat umur
- Tidak melekit dan berminyak
- Bau yang sangat Wangi - Mesra wudhuk
- Suci dan HALAL
- Lulus KKM
.
berminat wasap cikla
#AloraSkinz
#Alorafoundation #alorateamcikLa
#TimorFest


2

WAJIB BACA ! MEMANG BEST
.
.
.
.
.
KELEBIHAN ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ - Berasaskan Air " Water Based"
- SPF 50/PA++
- Kaya dengan vitamin E dari argan oil
- Mengandungi Vitamin C
- Mencerahkan kulit ( Kesan segera tak sampai 5 minit )
- Natural Look ( tidak terlalu tebal dan tidak bercapuk )
- Bersifat Merawat ( melembabkan dan menghaluskan kulit )
- Bertindak secara semulajadi mengikut darah dan warna kulit
- Tekstur ringan dan sangat sesuai untuk cuaca panas ( kemarau )
- Bertindakan sebagai krim Spf / SunBlock, Day Cream, Night Cream ( All in 1)
- Tidak menyumbatkan pori
- Menjadikan kulit wajah glowing dan cantik
- Sesuai untuk semua peringkat umur
- Tidak melekit dan berminyak
- Bau yang sangat Wangi - Mesra wudhuk
- Suci dan HALAL
- Lulus KKM
.
berminat wasap cikla
#AloraSkinz
#Alorafoundation #alorateamcikLa
#TimorFest


1

Spray Hydrating Water Base Diformulasikan dari gabungan πŸ‘‰ Hazelnut
πŸ‘‰ Aloe Vera dan
πŸ‘‰ Witch Hazel.. πŸ’― selamat dan bebas bahan terlarang.. *Kelebihan dan Manfaat* :- 🌟Make up tahan lama sehingga 12 jam. 🌟Make up lebih nampak glowing dan flawless
🌟Boleh diguna sebagai base make up
🌟Boleh merawat jeragat, jerawat dan resdung
🌟Melembab dan menegangkan kulit wajah.
🌟Menjadikan awet muda dan melambat penuaan kulit.
🌟Mengelakkan kulit kusam dan kering 🌟Mengecilkan liang pori 🌟Menghilangkan rasa mengantuk 🌟Mudah dicuci 🌟Mesra wudhuk 🌟Tiada silicon βœ”οΈ rase sejukk mint
βœ”οΈ 1 botol - 170ml (mmg byk)
βœ”οΈ boleh tahan 3 4 bulan dear *Cara Menggunakan Glowing Hydrating*
πŸ–ŠοΈ Spray ke seluruh muka sebelum memakai make up ,, bila dah kering sedikit boleh terus memakai foundation dll

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Spray Hydrating Water Base Diformulasikan dari gabungan πŸ‘‰ Hazelnut
πŸ‘‰ Aloe Vera dan
πŸ‘‰ Witch Hazel.. πŸ’― selamat dan bebas bahan terlarang.. *Kelebihan dan Manfaat* :- 🌟Make up tahan lama sehingga 12 jam. 🌟Make up lebih nampak glowing dan flawless
🌟Boleh diguna sebagai base make up
🌟Boleh merawat jeragat, jerawat dan resdung
🌟Melembab dan menegangkan kulit wajah.
🌟Menjadikan awet muda dan melambat penuaan kulit.
🌟Mengelakkan kulit kusam dan kering 🌟Mengecilkan liang pori 🌟Menghilangkan rasa mengantuk 🌟Mudah dicuci 🌟Mesra wudhuk 🌟Tiada silicon βœ”οΈ rase sejukk mint
βœ”οΈ 1 botol - 170ml (mmg byk)
βœ”οΈ boleh tahan 3 4 bulan dear *Cara Menggunakan Glowing Hydrating*
πŸ–ŠοΈ Spray ke seluruh muka sebelum memakai make up ,, bila dah kering sedikit boleh terus memakai foundation dll

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Spray Hydrating Water Base Diformulasikan dari gabungan πŸ‘‰ Hazelnut
πŸ‘‰ Aloe Vera dan
πŸ‘‰ Witch Hazel.. πŸ’― selamat dan bebas bahan terlarang.. *Kelebihan dan Manfaat* :- 🌟Make up tahan lama sehingga 12 jam. 🌟Make up lebih nampak glowing dan flawless
🌟Boleh diguna sebagai base make up
🌟Boleh merawat jeragat, jerawat dan resdung
🌟Melembab dan menegangkan kulit wajah.
🌟Menjadikan awet muda dan melambat penuaan kulit.
🌟Mengelakkan kulit kusam dan kering 🌟Mengecilkan liang pori 🌟Menghilangkan rasa mengantuk 🌟Mudah dicuci 🌟Mesra wudhuk 🌟Tiada silicon βœ”οΈ rase sejukk mint
βœ”οΈ 1 botol - 170ml (mmg byk)
βœ”οΈ boleh tahan 3 4 bulan dear *Cara Menggunakan Glowing Hydrating*
πŸ–ŠοΈ Spray ke seluruh muka sebelum memakai make up ,, bila dah kering sedikit boleh terus memakai foundation dll

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Spray Hydrating Water Base Diformulasikan dari gabungan πŸ‘‰ Hazelnut
πŸ‘‰ Aloe Vera dan
πŸ‘‰ Witch Hazel.. πŸ’― selamat dan bebas bahan terlarang.. *Kelebihan dan Manfaat* :- 🌟Make up tahan lama sehingga 12 jam. 🌟Make up lebih nampak glowing dan flawless
🌟Boleh diguna sebagai base make up
🌟Boleh merawat jeragat, jerawat dan resdung
🌟Melembab dan menegangkan kulit wajah.
🌟Menjadikan awet muda dan melambat penuaan kulit.
🌟Mengelakkan kulit kusam dan kering 🌟Mengecilkan liang pori 🌟Menghilangkan rasa mengantuk 🌟Mudah dicuci 🌟Mesra wudhuk 🌟Tiada silicon βœ”οΈ rase sejukk mint
βœ”οΈ 1 botol - 170ml (mmg byk)
βœ”οΈ boleh tahan 3 4 bulan dear *Cara Menggunakan Glowing Hydrating*
πŸ–ŠοΈ Spray ke seluruh muka sebelum memakai make up ,, bila dah kering sedikit boleh terus memakai foundation dll

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Spray Hydrating Water Base Diformulasikan dari gabungan πŸ‘‰ Hazelnut
πŸ‘‰ Aloe Vera dan
πŸ‘‰ Witch Hazel.. πŸ’― selamat dan bebas bahan terlarang.. *Kelebihan dan Manfaat* :- 🌟Make up tahan lama sehingga 12 jam. 🌟Make up lebih nampak glowing dan flawless
🌟Boleh diguna sebagai base make up
🌟Boleh merawat jeragat, jerawat dan resdung
🌟Melembab dan menegangkan kulit wajah.
🌟Menjadikan awet muda dan melambat penuaan kulit.
🌟Mengelakkan kulit kusam dan kering 🌟Mengecilkan liang pori 🌟Menghilangkan rasa mengantuk 🌟Mudah dicuci 🌟Mesra wudhuk 🌟Tiada silicon βœ”οΈ rase sejukk mint
βœ”οΈ 1 botol - 170ml (mmg byk)
βœ”οΈ boleh tahan 3 4 bulan dear *Cara Menggunakan Glowing Hydrating*
πŸ–ŠοΈ Spray ke seluruh muka sebelum memakai make up ,, bila dah kering sedikit boleh terus memakai foundation dll

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla
#TimorFest


0

Antara kelebihan Oribelle Fd yang menggunakan teknik Korean Advance Technology :- πŸŽ€Freshy Face
πŸŽ€Instant Beauty
πŸŽ€Waterbased
πŸŽ€SPF50
πŸŽ€Fully coverage
πŸŽ€Wudhu Friendly

#aloraskinz #alorateamcikyu


0

Antara kelebihan Oribelle Fd yang menggunakan teknik Korean Advance Technology :- πŸŽ€Freshy Face
πŸŽ€Instant Beauty
πŸŽ€Waterbased
πŸŽ€SPF50
πŸŽ€Fully coverage
πŸŽ€Wudhu Friendly

#aloraskinz #alorateamcikyu


2

Jangan ketinggalan untuk bersama kami!!
#TimorFest di Terengganu Trade Centre, pada 26,,27 dan 28 APRIL 2018
Diskaun luar biasa
Dengan pelbagai lagi tawaran menarik menanti anda 😍
see u there πŸ’‹πŸ’‹ #aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla


2

Jangan ketinggalan untuk bersama kami!!
#TimorFest di Terengganu Trade Centre, pada 26,,27 dan 28 APRIL 2018
Diskaun luar biasa
Dengan pelbagai lagi tawaran menarik menanti anda 😍
see u there πŸ’‹πŸ’‹ #aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla


0

Jangan ketinggalan untuk bersama kami!!
#TimorFest di Terengganu Trade Centre, pada 26,,27 dan 28 APRIL 2018
Diskaun luar biasa
Dengan pelbagai lagi tawaran menarik menanti anda 😍
see u there πŸ’‹πŸ’‹ #aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla


0

Jangan ketinggalan untuk bersama kami!!
#TimorFest di Terengganu Trade Centre, pada 26,,27 dan 28 APRIL 2018
Diskaun luar biasa
Dengan pelbagai lagi tawaran menarik menanti anda 😍
see u there πŸ’‹πŸ’‹ #aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla


0

Jangan ketinggalan untuk bersama kami!!
#TimorFest di Terengganu Trade Centre, pada 26,,27 dan 28 APRIL 2018
Diskaun luar biasa
Dengan pelbagai lagi tawaran menarik menanti anda 😍
see u there πŸ’‹πŸ’‹ #aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikla


0

❗️❗️TIMOR FEST DATANG LAGI❗️❗️ ➑️SEMUA DIJEMPUT HADIR KE BOOTH ALORA DENGAN PELBAGAI AKTIVITI YANG MENARIK AKAN DI ADAKAN SEPERTI : 😱 FREE MAKEUP
😱 FREE RM10
😱 CONTEST RM1000 UNTUK DIMENANGI
😱 CABUTAN BERTUAH
😱 GOODIES 100 ORG TERAWAL
😱 VOUCHER RM20 ➑️KAMI JUGA AKAN MEMBUAT DISKAUN YANG TIDAK MASUK AKAL. ➑️JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK DATANG KE BOOTH ALORA
➑️JANGAN LUPA TEMU JANJI KITA PADA 26,27 DAN 28/04/2018 DI TTC KUALA TERENGGANU JAM 10PAGI - 12MALAM

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikLa
#timorfest


1

❗️❗️TIMOR FEST DATANG LAGI❗️❗️ ➑️SEMUA DIJEMPUT HADIR KE BOOTH ALORA DENGAN PELBAGAI AKTIVITI YANG MENARIK AKAN DI ADAKAN SEPERTI : 😱 FREE MAKEUP
😱 FREE RM10
😱 CONTEST RM1000 UNTUK DIMENANGI
😱 CABUTAN BERTUAH
😱 GOODIES 100 ORG TERAWAL
😱 VOUCHER RM20 ➑️KAMI JUGA AKAN MEMBUAT DISKAUN YANG TIDAK MASUK AKAL. ➑️JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK DATANG KE BOOTH ALORA
➑️JANGAN LUPA TEMU JANJI KITA PADA 26,27 DAN 28/04/2018 DI TTC KUALA TERENGGANU JAM 10PAGI - 12MALAM

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikLa
#timorfest


0

❗️❗️TIMOR FEST DATANG LAGI❗️❗️ ➑️SEMUA DIJEMPUT HADIR KE BOOTH ALORA DENGAN PELBAGAI AKTIVITI YANG MENARIK AKAN DI ADAKAN SEPERTI : 😱 FREE MAKEUP
😱 FREE RM10
😱 CONTEST RM1000 UNTUK DIMENANGI
😱 CABUTAN BERTUAH
😱 GOODIES 100 ORG TERAWAL
😱 VOUCHER RM20 ➑️KAMI JUGA AKAN MEMBUAT DISKAUN YANG TIDAK MASUK AKAL. ➑️JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK DATANG KE BOOTH ALORA
➑️JANGAN LUPA TEMU JANJI KITA PADA 26,27 DAN 28/04/2018 DI TTC KUALA TERENGGANU JAM 10PAGI - 12MALAM

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikLa
#timorfest


0

❗️❗️TIMOR FEST DATANG LAGI❗️❗️ ➑️SEMUA DIJEMPUT HADIR KE BOOTH ALORA DENGAN PELBAGAI AKTIVITI YANG MENARIK AKAN DI ADAKAN SEPERTI : 😱 FREE MAKEUP
😱 FREE RM10
😱 CONTEST RM1000 UNTUK DIMENANGI
😱 CABUTAN BERTUAH
😱 GOODIES 100 ORG TERAWAL
😱 VOUCHER RM20 ➑️KAMI JUGA AKAN MEMBUAT DISKAUN YANG TIDAK MASUK AKAL. ➑️JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK DATANG KE BOOTH ALORA
➑️JANGAN LUPA TEMU JANJI KITA PADA 26,27 DAN 28/04/2018 DI TTC KUALA TERENGGANU JAM 10PAGI - 12MALAM

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikLa
#timorfest


0

❗️❗️TIMOR FEST DATANG LAGI❗️❗️ ➑️SEMUA DIJEMPUT HADIR KE BOOTH ALORA DENGAN PELBAGAI AKTIVITI YANG MENARIK AKAN DI ADAKAN SEPERTI : 😱 FREE MAKEUP
😱 FREE RM10
😱 CONTEST RM1000 UNTUK DIMENANGI
😱 CABUTAN BERTUAH
😱 GOODIES 100 ORG TERAWAL
😱 VOUCHER RM20 ➑️KAMI JUGA AKAN MEMBUAT DISKAUN YANG TIDAK MASUK AKAL. ➑️JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK DATANG KE BOOTH ALORA
➑️JANGAN LUPA TEMU JANJI KITA PADA 26,27 DAN 28/04/2018 DI TTC KUALA TERENGGANU JAM 10PAGI - 12MALAM

#aloraskinz
#alorafoundation
#aloraserum
#alorateamcikLa
#timorfest


0

Jangan ketinggalan untuk bersama kami!!
#TimorFest di Terengganu Trade Centre, pada 26,, 27 dan 28 Jan 2018
..Diskaun luar biasa
Dengan pelbagai lagi tawaran menarik menanti anda😊
Berminat boleh direct pm cikLa

#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateamcikLa


0

Jangan ketinggalan untuk bersama kami!!
#TimorFest di Terengganu Trade Centre, pada 26,, 27 dan 28 Jan 2018
..Diskaun luar biasa
Dengan pelbagai lagi tawaran menarik menanti anda😊
Berminat boleh direct pm cikLa

#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateamcikLa


0

Jangan ketinggalan untuk bersama kami!!
Timor Fest di Terengganu Trade Centre, pada 26,, 27 dan 28 Jan 2018
..Diskaun luar biasa
Dengan pelbagai lagi tawaran menarik menanti anda😊
Berminat boleh direct pm cikLa

#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateamcikLa


0

The end of the page