#antibakteria

Instagram photos and videos

#antibakteria#serappeluh#sayajual#cikgu#jururawat#berjalanjauh#berdirilama#penyelesaianbagisemuamasalahkakilututtulangbelakangpinggang#hargamampumilik#tapakgetahasli#pelajar#semuaorang#microfibersuede#poron#mesrasyariah#pelapikdalamsuperlembut#superelegan#supersihat#superbergaya#superselesa#premiumquality

Hashtags #antibakteria for Instagram

#assalamualaikum
#morning
.
Kelebihan #sabungelengganggabbatussaudabysuwitzskin
.
.
πŸ’‹anti bakteria
πŸ’‹nyah bau badan
πŸ’‹buang daki
πŸ’‹ruam
πŸ’‹panau
πŸ’‹kurap
πŸ’‹kudis buta
πŸ’‹sakit kulit
πŸ’‹kulit sensitif
πŸ’‹resdung
πŸ’‹jerawat
πŸ’‹parut
πŸ’‹melicinkan kulit
πŸ’‹gatal gatal kulit
πŸ’‹kulit kering
πŸ’‹vitamin tinggi
πŸ’‹menghaluskan kulit
πŸ’‹lembutkan kulit
πŸ’‹anti penuaan
πŸ’‹cegah jerawat
πŸ’‹meremajakan kulit
.
.
Harga RM35SM / RM40SS
HARGA PROMO RM20SM / RM24SS
GRAB SEKARANG!!!
.
.
WASAP 013-2498661
WASAP 013-2498661
WASAP 013-2498661


10

Hurray, Thursday is #pizzaday and just in time is our #freshwater #system #endtoend complete again.
#desalinated #water #rolux #watermaker #trojanuvmax #uvlight #antivirus #antibakteria


0

SUTRA SAJDAH

Wangian sejadah yang pertama seumpamanya di Malaysia. Boleh juga dijadikan wangin untuk telekung dan songkok. Dilengkapkan ciri-ciri #antibakteria.
SANGAT #JIMAT DAN #BERBALOI. SEKALI SEMBUR, WANGIAN KEKAL SELAMA 2 MINGGU.

RM35 (SM)/ RM40 (SS) sebotol.
#sutra #sutramemangbest #yourscentsoflife #sajdah #sejadah #wangian #rawdah #kiswah #mekah #madinah #umrah #haji
www.sutra.com.my


1

.
.
Yezzzaaa!
.
Matte Lady Lip Colour da available tau! Meh sape2 yg dah book nnt zai wasap blk ye.
.
Uolsss yg belum book tu boleh wasap zai utk pembelian ye. Kalau lambat nnt tak dpt, kena tunggu zai restock lain.
.
πŸ’• Sweety
πŸ’• Sexy
πŸ’• Nude
πŸ’• Venus
πŸ’• Missrose
πŸ’• Glam
.
Matte Lady Lip Colour. Mmg best sangat. Nape best sangat tu?
.
Kelebihan MATTE LADY LIP COLOUR ELYSIAN COSMETIC:
.
1. Tidak mengeringkan bibir.
2. Ringan dan selesa di gunakan sepanjang hari.
3. Warna yang β€œpigmented” dan menarik.
4. Tidak melekit.
5. Tidak menghitamkan bibir.
6. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi.
7. Tidak berketul dan mudah digunakan.
.
Aduhai. Mmg rugi uolsss tak grab


1

Sebelum balik kampung,sempat lagi grab serba satu tuk hadiah dekat mak kita,habuan tuk sesi atuq umah tuk sambut hari lembaran nanti.
.
.
Boleh guna tuk semburan dalam umah,nak bg hilang bau hapak dan masam2 .
Biaq kita tak bertukaq langsir baru tetapi ia berbau wangi udah le..
.
.
Tetamu tak akan tanya,langsir baru ke TETAPI tetamu akan hairan,nape ruang umah berbau wangi dan nyaman.
Percaya cakap hakak.
.
.
Spray serba guna dari sutra dapat membantu masalah anda.
#bolehironbaju
#fresherumah
#cucicermindanmeja
#buatperfume
#antibakteria

#sutramemangbest
Berminat boleh klik
www.wasap.my/60164473506


0

Susu Genius Arif perisa vanilla, rasanya sedap macam ais krim vanilla. Langsung tak hamis walaupun berasaskan susu kambing.
β€’
Untuk siapa? Sila rujuk next slide 😍
β€’
Kandungan: ➽ Serbuk (Vanilla / Koko), Susu Kambing, Krimer Tanpa Tenusu, Tepung Susu Kambing, DHA (Minyak Ikan), Ekstrak Manna, Delima, Buah Tin, Badam, Ginkgo Biloba, Oligo, Kurma, Madu, Pegaga, Kolostrum.
β€’
Kebaikan Susu Genius Arif:
➽ Mengandung #antioksidan yang tinggi
➽ Meningkatkan daya #ingatan
➽ Penambah #tenaga
➽ Menyehatkan system #saraf
➽ Melancarkan system #pencernaan
➽ Menurunkan kadar #kolesterol
➽ Melancarkan peredaran #darah
➽ Membantu mengawal tekanan darah
➽ Mengandung #antibakteria
➽ Merangsang sistem #penglihatan
➽ Merangsang sistem #pernafasan
➽ Baik untuk mengurangi sesak #nafas
➽ Menguatkan sistem daya #tahan
➽ Melindungi sel #hati
➽ Menghilangkan #tekanan
➽ Meningkatkan kekuatan dan #stamina
➽ Mengoptimalkan perkembangan dan pembinaan fungsi #otak dan #mata
➽ Menguatkan pandangan dan meningkatkan fungsi mata
➽ Melindungi otak dan mata dari radikal bebas yang merusakkan sel saraf secara #oksidatif
➽ Menguatkan fungsi jantung dan mengurangi resiko penyakit #jantung
➽ Membantu kestabilan emosi ibu #hamil dan meningkatkan ketajaman penglihatan dan kecerdasan otak #bayi
β€’
β€’
#Susukambing #dha #terapiinsragram #ajimaura #bazaaronlinemalaysia #moodrepublik #dropshipmalaysia #ramadhankareem


2

Nah pes taim ku cuci sendiri c #vy6189...dan insha Allah inila yg terakhir... Nex taim hantar kedai sejala... 😜
.
.
Saja ja ba tgk ni #biocleanz mmg ku guna utk cuci botol susu #babyrai... Tgk instructions dia bole guna utk cuci kereta.. Tu yg saja gi try haha..
.
.
Sapa yg ada tu bole la coba2 ya.. Bagus sabun ni... #biodegradeable #ecofriendly #antibakteria #nontoxic #noArtificialFragrance
.
.
Sapa nak try bole roger2 akak ya.. Kelik aja link ini

Http://www.wasap.my/+60128302192/BiocleanzMultipurpose

#cdmEKA 017-8115482 #bizumer
BizOnline |modal RM47 / IDR150 ribu
#projekSTG


1

.
.
Sementara ada PROMO ELYSIAN RAYA 2018 ni, bole la melaram.
.
PROMO abis 11 JUNE tau. Tp esok last zai buat postage utk yg nak dpt sebelum raya.
.
Yg mana ada sekitar KL ni, zai still buat COD smp malam raya. Tp nak harga promo smp 11 JUNE je.
.
So cecepat grab sementara masih ada waktu ni. Kalau abis PROMO nnt, mmg tak dpt dah harga camni.
.
Jom guna Elysian!


3

Regrann from @suwitz_skin - #alhamdulillah
#sabunkunyitmadubysuwitzskin semestinya organik dan selamat untuk kulit😍😍
.
.
❀️2 in 1 untuk muka dan badan
❀️Pakai 2 kali sehari
❀️sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661 - #regrann


5

Paket Helmat Balaclava Lis dan Baselayer
Keterangan Produk:

Semua produk dalam paket ini adalah merk RODUTA

Keterangan masing-masing ditail produk bisa dilihat di kategori produk diwebiste ini

Saat membeli paket, pastikan tuliskan Lis Warna dan Ukuran dari produk paket (penjelasan ada dibawah)

Isi dari paket ini ialah 1pcsΒ Balaclava Lis & 1 Pcs Baselayer Lengan panjang

Penjelasan paket:

Warna Innercap tersedia 2 lis warna, yaitu : Lis Merah dan Lis Hijau

Ukuran Baselayer : M-L-XL-3L

Pastikan menuliskan pilihan-pilihan diatas saat pemesana di kolom keterangan produk.

Harga Rp. 195.000

PEMESANAN ke www.roduta.id

#roduta #baselayer #balaclava #olahraga #antibakteria


0

MANFAAT CRYSTAL CALLO KEPADA KESIHATAN ANDA ❀️
.
.
πŸŽ‹100% ekstrak tebu hitam sebagai ejen penawar semulajadi.
.
πŸŽ‹ Berasaskan bionano teknologi dan bertindak seawal 7 saat terus ke dalam darah dan sel badan.
.
πŸŽ‹ 500 gm bersamaan dengan 6 kg gula prai biasa.
.
πŸŽ‹ 1 sudu crystal callo bersamaan 8 hingga 10 sudu gula prai biasa.
.
πŸŽ‹ JImat, sihat dan tidak mengundang penyakit merbahaya.
.
πŸŽ‹ Tidak mengundang semut / serangga kecil dan tahan panas.
.
πŸŽ‹Tiada kolestrol, kalori dan bebas racun kimia.
.
πŸŽ‹ Makanan lebih tahan lama dan sedap.
.
πŸŽ‹- Aroma unik mayang tebu segar.
.
πŸŽ‹- Bersifat anti radang / anti septik iaitu ia berupaya membunuh kuman, virus dan bakteria.
.
πŸŽ‹- Memberi kelegaan semulajadi untuk masalah seperti batuk dan kahak.
πŸŽ‹ Mampu membakar kalori dan lemak yang tersedia ada dalam badan.
.
πŸŽ‹- Membantu meredakan jantung berdebar.
.
πŸŽ‹ Mampu menurunkan kadar kolestrol dalam darah dan organ sekeliling.
.
πŸŽ‹- Berupaya menstabilkan bacaan tekanan darah rendah atau tinggi.
.
πŸŽ‹ Berfungsi sebagai julap semulajadi membantu membersihkan pundi kencing dan memperbaiki sistem pelawasan.
.
πŸŽ‹ Membantu masalah hormone bagi lelaki dan wanita.
.
πŸŽ‹ Cairan tebu hitam membantu memperkuat gusi dan gigi.
.
πŸŽ‹ Tebu hitam membantu mengawal pengeluaran cecair dalam badan sekaligus mengurangkan risiko strok.
.
πŸŽ‹ Kandungan alkali semulajadi dalam tebu hitam mampu mengatasi penyakit-penyakit kanser seperti kanser payudara / prostat jika diambil secara kerap.
.
πŸŽ‹ Amat bagus untuk penghidap diabetis kerana ia adalah pemanis organik dan mengawal kadar glukosa dalam darah.
.
.
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
.
#CrystalCallo #NanoChemoleResources #PemanisSintetik #PemanisSihat #PemanisTebuHitam #GulaTebuHitam #LagiManisLagiSihat #instafamous #instagood #IGshopMalaysia #TrustedSeller #pemanisorganik #GulaRacunPutih #sayajualonline #bazaarpaknil #SkylaSams #PemanisTebu #TebuHitam #PemanisKimia #antiseptik #antibakteria #anticancer #antikanser #pemanisbahaya #pemanisantiseptik


0

🌸MEDSHOE
.
🌸EAZYZAH (RM 199)
.
🌸Colour : MULBERRY
.
🌸Material : Elegant Microfiber
.
🌸Sole : 100% Rubber
.
🌸Toe Type : 'B' Cutting
.
☎️Whatsapp to order : 012-4150636
.
Why You Should Buy Medshoes
.
#premiumquality
#superselesa
#superbergaya
#supersihat
#superelegan
#pelapikdalamsuperlembut
#mesrasyariah
#poron
#antibakteria
#microfibersuede
#serappeluh
#tapakgetahasli
#hargamampumilik
#penyelesaianbagisemuamasalahkakilututtulangbelakangpinggang
#berdirilama
#berjalanjauh
#jururawat
#cikgu
#pelajar
#semuaorang
#sayajual
#sayajualkasut


2

MANFAAT CRYSTAL CALLO KEPADA KESIHATAN ANDA ❀️
.
.
πŸŽ‹100% ekstrak tebu hitam sebagai ejen penawar semulajadi.
.
πŸŽ‹ Berasaskan bionano teknologi dan bertindak seawal 7 saat terus ke dalam darah dan sel badan.
.
πŸŽ‹ 500 gm bersamaan dengan 6 kg gula prai biasa.
.
πŸŽ‹ 1 sudu crystal callo bersamaan 8 hingga 10 sudu gula prai biasa.
.
πŸŽ‹ JImat, sihat dan tidak mengundang penyakit merbahaya.
.
πŸŽ‹ Tidak mengundang semut / serangga kecil dan tahan panas.
.
πŸŽ‹Tiada kolestrol, kalori dan bebas racun kimia.
.
πŸŽ‹ Makanan lebih tahan lama dan sedap.
.
πŸŽ‹- Aroma unik mayang tebu segar.
.
πŸŽ‹- Bersifat anti radang / anti septik iaitu ia berupaya membunuh kuman, virus dan bakteria.
.
πŸŽ‹- Memberi kelegaan semulajadi untuk masalah seperti batuk dan kahak.
πŸŽ‹ Mampu membakar kalori dan lemak yang tersedia ada dalam badan.
.
πŸŽ‹- Membantu meredakan jantung berdebar.
.
πŸŽ‹ Mampu menurunkan kadar kolestrol dalam darah dan organ sekeliling.
.
πŸŽ‹- Berupaya menstabilkan bacaan tekanan darah rendah atau tinggi.
.
πŸŽ‹ Berfungsi sebagai julap semulajadi membantu membersihkan pundi kencing dan memperbaiki sistem pelawasan.
.
πŸŽ‹ Membantu masalah hormone bagi lelaki dan wanita.
.
πŸŽ‹ Cairan tebu hitam membantu memperkuat gusi dan gigi.
.
πŸŽ‹ Tebu hitam membantu mengawal pengeluaran cecair dalam badan sekaligus mengurangkan risiko strok.
.
πŸŽ‹ Kandungan alkali semulajadi dalam tebu hitam mampu mengatasi penyakit-penyakit kanser seperti kanser payudara / prostat jika diambil secara kerap.
.
πŸŽ‹ Amat bagus untuk penghidap diabetis kerana ia adalah pemanis organik dan mengawal kadar glukosa dalam darah.
.
.
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
.
#CrystalCallo #NanoChemoleResources #PemanisSintetik #PemanisSihat #PemanisTebuHitam #GulaTebuHitam #LagiManisLagiSihat #instafamous #instagood #IGshopMalaysia #TrustedSeller #pemanisorganik #GulaRacunPutih #sayajualonline #bazaarpaknil #SkylaSams #PemanisTebu #TebuHitam #PemanisKimia #antiseptik #antibakteria #anticancer #antikanser #pemanisbahaya #pemanisantiseptik


0

Mahukan KESEGARAN & KESELESAAN sepanjang hari?

JADIKAN LEXEE SEBAGAI PENYELESAIAN MASALAH KEWANITAAN ANDA!!! βœ”οΈCOTTON 100%
βœ”οΈION NEGATIVE PAD
βœ”οΈACTIVE OXYGEN
βœ”οΈANTIBACTERIA
βœ”οΈMENYAHKAN BAU-BAU YANG KURANG MENYENANGKAN
βœ”οΈMESRA ALAM
βœ”οΈTIADA BAHAN KIMIA MERBAHAYA
βœ”οΈDAYA PENYERAPAN POWER!! SAY GUD BYE TO PAD BERDIOXIN
SAY HYE HYE TO LEXEE😊😊 #lexee #lexeepad #tualawanitalexee #stokistredlife #pengedardiperlukan #keperluanwanita #kering #antikebocoran #antibakteria #maternitypad #padberpantang #ibuberpantang #ibumengandung #ibumenyusu #makbidan #postnatal


0

MANFAAT CRYSTAL CALLO KEPADA KESIHATAN ANDA ❀️
.
.
πŸŽ‹100% ekstrak tebu hitam sebagai ejen penawar semulajadi.
.
πŸŽ‹ Berasaskan bionano teknologi dan bertindak seawal 7 saat terus ke dalam darah dan sel badan.
.
πŸŽ‹ 500 gm bersamaan dengan 6 kg gula prai biasa.
.
πŸŽ‹ 1 sudu crystal callo bersamaan 8 hingga 10 sudu gula prai biasa.
.
πŸŽ‹ JImat, sihat dan tidak mengundang penyakit merbahaya.
.
πŸŽ‹ Tidak mengundang semut / serangga kecil dan tahan panas.
.
πŸŽ‹Tiada kolestrol, kalori dan bebas racun kimia.
.
πŸŽ‹ Makanan lebih tahan lama dan sedap.
.
πŸŽ‹- Aroma unik mayang tebu segar.
.
πŸŽ‹- Bersifat anti radang / anti septik iaitu ia berupaya membunuh kuman, virus dan bakteria.
.
πŸŽ‹- Memberi kelegaan semulajadi untuk masalah seperti batuk dan kahak.
πŸŽ‹ Mampu membakar kalori dan lemak yang tersedia ada dalam badan.
.
πŸŽ‹- Membantu meredakan jantung berdebar.
.
πŸŽ‹ Mampu menurunkan kadar kolestrol dalam darah dan organ sekeliling.
.
πŸŽ‹- Berupaya menstabilkan bacaan tekanan darah rendah atau tinggi.
.
πŸŽ‹ Berfungsi sebagai julap semulajadi membantu membersihkan pundi kencing dan memperbaiki sistem pelawasan.
.
πŸŽ‹ Membantu masalah hormone bagi lelaki dan wanita.
.
πŸŽ‹ Cairan tebu hitam membantu memperkuat gusi dan gigi.
.
πŸŽ‹ Tebu hitam membantu mengawal pengeluaran cecair dalam badan sekaligus mengurangkan risiko strok.
.
πŸŽ‹ Kandungan alkali semulajadi dalam tebu hitam mampu mengatasi penyakit-penyakit kanser seperti kanser payudara / prostat jika diambil secara kerap.
.
πŸŽ‹ Amat bagus untuk penghidap diabetis kerana ia adalah pemanis organik dan mengawal kadar glukosa dalam darah.
.
.
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
πŸ‘‰ sms / whatsapp / telegram 016 4541993
.
#CrystalCallo #NanoChemoleResources #PemanisSintetik #PemanisSihat #PemanisTebuHitam #GulaTebuHitam #LagiManisLagiSihat #instafamous #instagood #IGshopMalaysia #TrustedSeller #pemanisorganik #GulaRacunPutih #sayajualonline #bazaarpaknil #SkylaSams #PemanisTebu #TebuHitam #PemanisKimia #antiseptik #antibakteria #anticancer #antikanser #pemanisbahaya #pemanisantiseptik


2

Thieves. Pencuri.

Dia ni mencuri segala bakteria, kuman, dan banyakkk lagi.

Mmg antibakteria sungguh tau. Kalau anak2 atau diri sendiri rasa x sihat, cepat2 diffuse thieves. Cepat2 sapu kat tapak kaki.

Haritu Hana sakit tekak, sapu je thieves ni dekat tekak repeatedly. Lepastu beransur pulih. Woww sgt kan?

Thieves ni pon ada dalam Premium Starter Kit. Syoknya! 😍

Jom borak-borak tentang Young Living Essential Oils‡️
http://NorFarhana.wasap.my

Nak jadi ahli Young Living secara Percuma? Click this‡️
https://goo.gl/kZt98a

@yleobyhana πŸ’§Young Living Independent Distributor 🌿 πŸ†” 4152567
πŸ“² Whatsapp +601116552537 @ DM ONLY

#yleobyhana
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#younglivingeo
#sayajualminyak
#essentialoils
#eo
#yleo
#multiplework
#PSK
#premiumstarterkit
#pskmurah
#starterkit
#yleomalaysia
#dewdropdiffuser
#dewdropdiffusermurah
#yleomurah
#yleoipoh
#yleotambun
#yleochemor
#yleoperak
#younglivingperak
#younglivingipoh
#younglivingtambun
#younglivingchemor
#malaysiamemilih
#PRU14
#thieves
#antibakteria


1

Kelebihan toner suspa beauty....rugi xcuba...confirm xnyesal kalo uolls cuba....ape tgu lagi....whatsapp lyn skrg.. 0132769464
0132769464
0132769466

#tonerbeautysuspa #antipenuaan
#antibakteria #kecutkanjerawat #kecilkanliangpori #fresh
#suspabeautyberkesan #suspabeautyterbaik
#sayapakaisayajual


0

Penapis Udara mampu milik dgn pelbagai plan!!! #antibau #antibakteria #udarasegar #udarabersih
wsapp : 01121058608 @ 0182424346 untuk maklumat lanjut.


0

🌸MEDSHOE
.
🌸EAZYZAH (RM 199)
.
🌸Colour : BURNT ALMOND
.
🌸Material : Elegant Microfiber
.
🌸Sole : 100% Rubber
.
🌸Toe Type : 'B' Cutting
.
☎️Whatsapp to order : 012-4150636
.
Why You Should Buy Medshoes
.
#premiumquality
#superselesa
#superbergaya
#supersihat
#superelegan
#pelapikdalamsuperlembut
#mesrasyariah
#poron
#antibakteria
#microfibersuede
#serappeluh
#tapakgetahasli
#hargamampumilik
#penyelesaianbagisemuamasalahkakilututtulangbelakangpinggang
#berdirilama
#berjalanjauh
#jururawat
#cikgu
#pelajar
#semuaorang
#sayajual
#sayajualkasut


1

Tahu tak apa itu Cajeputi?

Cajeputi atau nama lainnya adalah Gelam bersifat antiseptik, membantu dalam masalah sistem pernafasan seperti selesema. Bertindak melegakan kesakitan otot, gout dan reumatisma.

Jika anak-anak ada masalah asma, anda boleh diffusekan essential oil ini di rumah. Ianya juga bertindak membersihkan udara di dalam rumah. Anda dan anak-anak akan lebih segar dan sentiasa sihat. Tiada lagi masalah kerap bersin dan selesema serta sesak nafas.

www.sutra.com.my

#sutra #essentialoil #aromatherapy #cajeputi #gelam #antiseptic #antibakteria #gout #asthma


0

Tahu tak apa itu Cajeputi?

Cajeputi atau nama lainnya adalah Gelam bersifat antiseptik, membantu dalam masalah sistem pernafasan seperti selesema. Bertindak melegakan kesakitan otot, gout dan reumatisma.

Jika anak-anak ada masalah asma, anda boleh diffusekan essential oil ini di rumah. Ianya juga bertindak membersihkan udara di dalam rumah. Anda dan anak-anak akan lebih segar dan sentiasa sihat. Tiada lagi masalah kerap bersin dan selesema serta sesak nafas.

www.sutra.com.my

#sutra #essentialoil #aromatherapy #cajeputi #gelam #antiseptic #antibakteria #gout #asthma
#agentsutrasgbuloh


0

K-Energy Socks merupakan produk kaos kaki inovatif yang dirancang dengan teknologi revolusioner Jepang, yang bekerja sebagai bahan antibakteri dan sangat baik untuk menjaga kesehatan kaki.

K-Energy Socks terbuat dari kain katun yang berkualitas tinggi, sehingga membuat rasa nyaman di kulit kaki dan dapat menyerap keringat dengan baik. Serat anti kuman dibuat dari bahan elastis dari Jepang mempunyai kemampuan untuk membunuh bakteri-bakteri berbahaya dan menghambat pertumbuhan bakteri disekitarnya.

Membantu menghilangkan bau kaki dan mengurangi gatal di kaki yang disebabkan oleh aktivitas bakteri.
Ia juga sangat tahan lusu sehingga dapat tahan lama. Serat anti kuman juga memperbaiki sirkulasi udara di dalam kaos kaki, sehingga kulit kaki tidak lembab dan berkeringat, membuat anda lebih bersih dan leluasa.

Kandungan Bio-Keramik yang terdapat dalam K-Energy Socks sangat baik untuk kesehatan, dimana memancarkan sinar inframerah jauh dan Bio-energi bermanfaat :
√ Membantu melancarkan aliran darah, menyehatkan kulit kaki, dan membantu menghilangkan bau yang tidak enak di kaki.
√ Bio energi yang terkandung didalamnya memancarkan ion negatif yang dapat menembus ke dalam pori-pori kulit kaki dan bekerja pada saraf di kaki, membantu memberikan efek ketenangan.
√ Membantu menggiatkan kerja saraf organ tubuh melalui titik akupuntur di telapak kaki dalam membantu mengurangi efek pegal linu dan melegakan kekejangan otot-otot kaki.

Tersedia pilihan warna hitam dan putih
Kemasan: 1 box isi 1 pasang

Info pemesanan >> link in bio / @klinkonline4u
.
.
#kaoskakikesehatan #energysocks #socks #baukaki #kakikram @klinkonline4u #kaoskaki #antibakteria #kakisehat
#antikuman #kakipecahpecah #kakipegal


0

SHAMPOO MARINE ESSENCE
Shampoo Garam Buluh

Sekarang dah ada PERAPI sekali tau
.
SESUAI UNTUK :
πŸ•ΈοΈRambut gugur
πŸ•ΈοΈAda kelemumur
πŸ•ΈοΈKulit kepala berminyak
πŸ•ΈοΈBerkutu
.
Jika korang ada masalah πŸ‘†πŸ‘†, meh sini admin nak kenalkan dengan Shampoo yang ada Garam Buluh kat engkorang.

Hah Garam buluh?
Nak tau tak kelebihannya?

KELEBIHAN MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING SHAMPOO 🌟 Menyegarkan kulit kepala
🌟 Menghalang kelumumur
🌟 Menghalang kegatalan kulit kepala
🌟 Menghilangkan kudis/ jerawat kepala
🌟 Menyihatkan rambut
🌟 Menghilangkan sakit kepala
🌟 Membantu merawat stress dan kepenatan
🌟 Menyuburkan dan melembutkan rambut
🌟 Menghalang rambut gugur
.

Produk ini tanpa kandungan sabun, #paraben & #SLES. #Antioksidan dan #antibakteria. *Sangat sesuai digunakan oleh semua lapisan masyarakat.

Yang paling best tentang shampoo ni ialah baunya yang WANGI, berangin n lembut.

Jom order cepat dan dapatkan HARGA 0% GST!
.
WhatsappπŸ‘‡
πŸ“² www.wasap.my/01152394707/MEshampoo

#marineessence #MEseries #shampoo #conditioner #beautybar #toothpaste #bodywash #bodyscrub #rambutsihat #kulitsihat #bizumer #kekalsihatdancantik


0

πŸ‘‰Homemade Sabun Kurus AlysπŸ‘ˆ

Bahan utama:
Japanese Greentea
Daun teh hijau
Limau Gedang (grapefruit)
Halia
Serai
.
πŸ‘‰Kebaikan Sabun Kurus Alys:
.
βœ”οΈ#Antioksida untuk melawan radikal bebas penyebab #kanser dan mencerahkan kulit kusam
βœ”οΈMelembabkan kulit, mengurangkan masalah #jerawat pada badan
βœ”οΈ#Antibakteria, #antivirus dan #antifungus
βœ”οΈMenurunkan kadar #kolestrol
βœ”οΈMengurangkan rasa lapar
βœ”οΈMembantu pembakaran lemak
βœ”οΈMeningkatkan penghasilan #kolagen secara semulajadi agar kulit lebih anjal dan tegang
βœ”οΈMembuang angin dalam badan
βœ”οΈMengurangkan masalah sakit sendi dan lenguh-lenguh badan
βœ”οΈMenghilangkan tekanan dan ketegangan /stress

Info lanjut, klik link whatsapp di profile ya πŸ˜‰

#SabunKurusAlys #SabunKurus #SabunBakarLemak #TehHijau #SabunMandi #BazarPaknil #Homemade #BebasParaben


1

πŸ‘‰Homemade Sabun Kurus AlysπŸ‘ˆ

Bahan utama:
Japanese Greentea
Daun teh hijau
Limau Gedang (grapefruit)
Halia
Serai
.
πŸ‘‰Kebaikan Sabun Kurus Alys:
.
βœ”οΈ#Antioksida untuk melawan radikal bebas penyebab #kanser dan mencerahkan kulit kusam
βœ”οΈMelembabkan kulit, mengurangkan masalah #jerawat pada badan
βœ”οΈ#Antibakteria, #antivirus dan #antifungus
βœ”οΈMenurunkan kadar #kolestrol
βœ”οΈMengurangkan rasa lapar
βœ”οΈMembantu pembakaran lemak
βœ”οΈMeningkatkan penghasilan #kolagen secara semulajadi agar kulit lebih anjal dan tegang
βœ”οΈMembuang angin dalam badan
βœ”οΈMengurangkan masalah sakit sendi dan lenguh-lenguh badan
βœ”οΈMenghilangkan tekanan dan ketegangan /stress

Info lanjut, klik link whatsapp di profile ya πŸ˜‰

#SabunKurusAlys #SabunKurus #SabunBakarLemak #TehHijau #SabunMandi #BazarPaknil #Homemade #BebasParaben


0

Regrann from @sutraofficial - Tahu tak apa itu Cajeputi?

Cajeputi atau nama lainnya adalah Gelam bersifat antiseptik, membantu dalam masalah sistem pernafasan seperti selesema. Bertindak melegakan kesakitan otot, gout dan reumatisma.

Jika anak-anak ada masalah asma, anda boleh diffusekan essential oil ini di rumah. Ianya juga bertindak membersihkan udara di dalam rumah. Anda dan anak-anak akan lebih segar dan sentiasa sihat. Tiada lagi masalah kerap bersin dan selesema serta sesak nafas.

www.sutra.com.my

#sutra #essentialoil #aromatherapy #cajeputi #gelam #antiseptic #antibakteria #gout #asthma - #regrann


1

Orang belakang kita plak terlebih sengeh πŸ˜€
.
.
Bertabah jelah,sibuklah tu nak facial jagk.hahaha
.
Masker #CrystalCrown by Glorenze sangat sesuai untuk yang mana ada jerawat nak kecutkan jerawat , yang mana nak detoks wajah lagi berbaloi.
.
.
Sekali pakej terus wajah bersinar-sinar bak crystal, mesti semua happy kan ? Dapat kulit sihat ,cerah dan segar.

Masker #Antiseptic #antibakteria #nyahtoksid
#DoublevitaminC

#Glorenze
#skincarenatural
#mobilespamalaysia
#SpaAtYourHome
#facialspa
#mobilespa


0

Lock the door,light a candle,and melt away your worries.πŸ’‹ #bautifulbody
#bodycareskincare


1

Asbab JamuTyara juga membantu badan cergas dan tak penat. Juga merapatkan hubungan suami isteri πŸ™Š.
.
.
Pertanyaan/order wassap akak laju-laju ya. Link wassap kat BIO ok πŸ˜‰πŸ˜‰.


2

Elsie Z:
LA'NOVIA PAD😍NEW PRODUCTS SNE

Anti-Bacteria . Negative Ion . Far Infrared . Permeability . Anti-odour . Leak Guard Protection . Extra slim

Panty liner (155mm) - 30 pcs/box
Day use (245mm)- 20 pcs/box
Night (280mm) - 8 pcs/box
Extra long (335mm) - 4pcs /box

RM74 untuk 1set(4 item)

#antibacteriapad #tualawanitakesihatan #infraredpad #padwanita #tualawanita #tualawanitalanovia #lanovia #antibakteria #lasoulsabah #lasoulbrunei


0

Adik manis yang ada masalah keputihan boleh la amalkan JamuTyara..rasa sedap tau jangan risau...
.
.
Cepat-cepat amalkan JamuTyara..jangan biarkan keputihan melanda sehingga gatal-gatal dan berbau kurang enak.
.
.
Kredit igs: #tyaarifinnw


1

Ibu-ibu lepas bersalin jangan risau untuk turunkan berat badan tau..amalkan JamuTyara dan berpantang dengan disiplin. InsyaAllah berat badan akan kembali asal 😍😍.
.
.
Nak cuba JamuTyara??? Wassap akak laju-laju ya πŸ˜‰. Klik je link wassap kat BIO πŸ‘†πŸ‘†


2

Lady Boss amalkan Jamu Mutyara bukan sahaja untuk kesihatan dan kecantikan tapi sebagai MILK BOOSTER kepada Ariff Pipi Pau 😍😍. Ibu-ibu yang susukan baby jangan risau nak amalkan JamuTyara..bimbang susu kering atau sebagainya.
.
.
Nak cuba JamuTyara??? Wassap akak ya πŸ˜‰. Klik je link wassap kat BIO k πŸ˜‰πŸ˜‰.
.
.
Kredit igs:- #tyaarifinnw


2

Orang belakang kita plak terlebih sengeh πŸ˜€
.
.
Bertabah jelah,sibuklah tu nak facial jagk.hahaha
.
Masker #CrystalCrown by Glorenze sangat sesuai untuk yang mana ada jerawat nak kecutkan jerawat , yang mana nak detoks wajah lagi berbaloi.
.
.
Sekali pakej terus wajah bersinar-sinar bak crystal, mesti semua happy kan ? Dapat kulit sihat ,cerah dan segar.

Masker #Antiseptic #antibakteria #nyahtoksid
#DoublevitaminC

#Glorenze
#skincarenatural
#mobilespamalaysia
#SpaAtYourHome


0

"Dulu, tak rasa pun senyuman ni berharga. Sekarang, senyum sikit pun awek2 tengok dah tersipu malu". 😎😎😎
.
.
Nak rasa lebih confident dan macho ?
.
.
Nak tahu produk apa yg boleh bantu ?
.
.
Klik link di profile sekarang dan dapatkan penjimatan hebat ! 😎
.
.
.
.
#profix #profixshahalam #profixmurah #krimprofix #profixviral #krimmukaprofix #solusimukaberlubang #kedaimasyuk #nakmukarata #masyukdotcom #qalishbeautycare #qalishcleanser #qalishcleansermurah #qalishcleansinggel #cleanserantijerawat #antijerawat #antibakteria


1

Tahu tak apa itu Cajeputi?

Cajeputi atau nama lainnya adalah Gelam bersifat antiseptik, membantu dalam masalah sistem pernafasan seperti selesema. Bertindak melegakan kesakitan otot, gout dan reumatisma.

Jika anak-anak ada masalah asma, anda boleh diffusekan essential oil ini di rumah. Ianya juga bertindak membersihkan udara di dalam rumah. Anda dan anak-anak akan lebih segar dan sentiasa sihat. Tiada lagi masalah kerap bersin dan selesema serta sesak nafas.

www.sutra.com.my

#sutra #essentialoil #aromatherapy #cajeputi #gelam #antiseptic #antibakteria #gout #asthma


0

Nak kucing anda sihat? Kucing tertua di dunia minum Aloe Vera Gel!
.
Nak tahu pasal produk Forever?
Klik sini : http://www.wasap.my/60133106560
Ayuni
Pengedar Sah Forever Living
.
#ANWShop #ForeverLiving #Forever #ForeverPuchong
#Puchong #IkhtiarSihat #AloeVeraGel #LidahBuaya
#AloeFirst #Antibakteria
#JomJoinForever #Kucing


2

Nak kucing anda comel dan sihat? Dapatkan semburan antibakteria Aloe First!
.
Nak tahu lebih lanjut?
Klik sini : http://www.wasap.my/60133106560
Ayuni
Pengedar Sah Forever Living
.
#ANWShop #ForeverLiving #Forever #ForeverPuchong
#Puchong #IkhtiarSihat #AloeVeraGel #LidahBuaya
#AloeFirst #Antibakteria
#JomJoinForever #Kucing


0

Tahu tak apa itu Cajeputi?

Cajeputi atau nama lainnya adalah Gelam bersifat antiseptik, membantu dalam masalah sistem pernafasan seperti selesema. Bertindak melegakan kesakitan otot, gout dan reumatisma.

Jika anak-anak ada masalah asma, anda boleh diffusekan essential oil ini di rumah. Ianya juga bertindak membersihkan udara di dalam rumah. Anda dan anak-anak akan lebih segar dan sentiasa sihat. Tiada lagi masalah kerap bersin dan selesema serta sesak nafas.

www.sutra.com.my

#sutra #essentialoil #aromatherapy #cajeputi #gelam #antiseptic #antibakteria #gout #asthma


0

🌸MEDSHOE
.
🌸EAZYZAH (RM 199)
.
🌸Colour : SMOKEY GREY
.
🌸Material : Elegant Microfiber
.
🌸Sole : 100% Rubber
.
🌸Toe Type : 'B' Cutting
.
☎️Whatsapp to order : 012-4150636
.
Why You Should Buy Medshoes
.
#premiumquality
#superselesa
#superbergaya
#supersihat
#superelegan
#pelapikdalamsuperlembut
#mesrasyariah
#poron
#antibakteria
#microfibersuede
#serappeluh
#tapakgetahasli
#hargamampumilik
#penyelesaianbagisemuamasalahkakilututtulangbelakangpinggang
#berdirilama
#berjalanjauh
#jururawat
#cikgu
#pelajar
#semuaorang
#sayajual
#sayajualkasut


2

Alhamdulillah..bertenaga luar biasa asbab Jamu Mutyara. Walaupun kurang tidur badan tetap cergas dan bertenaga. Rasa Jamu yang sangat sedap. Siapa lagi yang belum cuba...cepat2 la wassap akak 😁. Nak wassap senang je..klik je link kat BIO πŸ‘†πŸ‘†.
.
.
Lagi testimoni kat πŸ‘‰ #testimonijamutyarabangi


1

.
.
Sementara ada PROMO ELYSIAN RAYA 2018 ni, bole la melaram.
.
PROMO abis next week tau (8 June). So cecepat grab sementara masih ada waktu ni. Kalau abis PROMO nnt, mmg tak dpt dah harga camni.
.
Jom guna Elysian!


2

πŸ’œLEBIH MUDAHπŸ’œ
πŸ’œLEBIH JIMATπŸ’œ Dgn Penapis Air Cuckoo πŸ’¦RM60 SAHAJA SEBULANπŸ’¦

KENAPA CUCKOO?

BANYAK YANG PERCUMA! πŸ’―Kos pendaftaran PERCUMA
πŸ’― Kos pemasangan PERCUMA
πŸ’― Kos selenggara selama 7 tahun PERCUMA
πŸ’― Kos penukaran penapis selama 7 Tahun PERCUMA
πŸ’―Relocate jika pindah rumah PERCUMA

PENDAFTARAN MUDAH! ❌ Penyata gaji TIDAK PERLU
❌ Penyata bank TIDAK PERLU
❌ Wang Pendahuluan TIDAK PERLU βœ”οΈKELULUSAN SEGERA

DAFTAR SEKARANG! APA YANG PERLU? πŸ’³ KAD PENGENALAN
πŸ’³ AKAUN BANK β˜‚οΈ WARRANTY PRODUK 7 TAHUN

CUCKOO KING TOP πŸ’§ Mild alkaline water (ph 7.5-7.9)
πŸ’§ Panas / sejuk / suhu bilik
πŸ’§ Size kecil (sesuai untuk dpur kecil)
πŸ’§ Suhu boleh laras
πŸ’§ Model terbaru dari korea (2016)
πŸ’§ Menyingkirkan 99.99% logam berat dan virus

KELEBIHAN PENAPIS AIR CUCKOO 🌟 Cuckoo Menggunakan Teknologi Nano Positive Filter Yang Menghasilkan Air bersih, Natural, Bersifat Alkali Ringan pH 7.5 - 7.9 Dan Bebas Dari Logam Berat πŸ”₯SERENDAH RM60 sebulanπŸ”₯
πŸ”₯SERENDAH RM60 sebulanπŸ”₯
πŸ”₯SERENDAH RM60 sebulanπŸ”₯

MENGAPA BAYAR LEBIH JIKA ANDA BOLEH JIMAT DENGAN PRODUK CUCKOO...? WHATSAPP /PM SEKARANG😊

wasap.my/60134016958

#penapisair #penapisaircuckoo #penapisaircuckoomurah #penapisaircuckoomalaysia #keluarga #sihat #antibakteria


0

Assalamualaikum ❀️ Pagi pagi terang biji mata tengok bunga Calendula nie kan. Kuning diraja gitu. Sebab tue lah Serum Calendula pun warna kuning, memang original formula dari ekstrak calendula nie. Tapi bila disapu ke kulit tak jadi kuning yaa. Nanti kang jadi mak hang kuning pulak πŸ˜…

Salah satu yang specialnya Calendula nie fungsi dia anti keradangan. Kulit yang selalu berjerawat, sensitif, terlalu kering, haaa memang saaaangat sesuai guna serum nie.
Eh pepagi dah membebel pulak πŸ˜‹
Ampunnn, morning korang!

#MJRayaBox #MaryJardinPerlis #skincarenatural #naturalskincare #serumcalendula #antiradang #antibakteria #naturalserum #agentsahmaryjardin #organicskincare #maryjardinperlis #maryjardinkedah #maryjardinpenang


2

#feedback

Mmg puas hati customer pakai pembersih wanita saiz besar ni.

Semuanya LEBIH!

LEBIH besar!
LEBIH wangi!
LEBIH bersih dengan tambahan anti bakteria
LEBIH hebat dengan formulasi baru mencerahkan miss v!!
LEBIH bestttt!! Jum grab harga jimat kompem bebaloi skrg!!


2

LEXEE Pad Boleh Bg Ketat Ehem2 Wanita🌹
LEXEE Pad Untuk Ikhtiar Hamil😍
LEXEE Pad Boleh Bg Period Lancar🌹
LEXEE Pad Hilangkan Kepotihan😍
LEXEE Pad Kesuburan Wanita🌹
LEXEE Pad Boleh Bersihkan Dalaman😍
LEXEE Pad Hilangkan Kegatalan Cik Bunga🌹
LEXEE Pad Bole Hilangkan Masalah Bau Cik Bunga🌹

Semuanya ada dalam satu bungkus LEXEE 🌹
TUALA WANITA Moden & Terkini🌹

Diproses menggunakan teknology german & jepun. Memang amazing!

Berminat nak coba meh gegor whazap 01127623672😊

#lexee #tualawanitalexee #pantilinerlexee #stokistredlife #pengedardiperlukan #trustseller #multifunction #rm20jer #30keping #bebasbauherba #antibakteria #cegahkeputihan #cegahkegatalanfaraj #cegahmisvberbau


0

LEXEE Pad Boleh Bg Ketat Ehem2 Wanita🌹
LEXEE Pad Untuk Ikhtiar Hamil😍
LEXEE Pad Boleh Bg Period Lancar🌹
LEXEE Pad Hilangkan Kepotihan😍
LEXEE Pad Kesuburan Wanita🌹
LEXEE Pad Boleh Bersihkan Dalaman😍
LEXEE Pad Hilangkan Kegatalan Cik Bunga🌹
LEXEE Pad Bole Hilangkan Masalah Bau Cik Bunga🌹

Semuanya ada dalam satu bungkus LEXEE 🌹
TUALA WANITA Moden & Terkini🌹

Diproses menggunakan teknology german & jepun. Memang amazing!

Berminat nak coba meh gegor whazap 0124639198😊

#lexee #tualawanitalexee #pantilinerlexee #pengedardiperlukan #trustseller #multifunction #rm20jer #30keping #bebasbauherba #antibakteria #cegahkeputihan #cegahkegatalanfaraj #cegahmisvberbau #agentkedah #agenttawausabah #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun #cegahsebelumparah


0

Anda ada masalah gusi berdarah ? Sakit gigi ? Chicken pox ? Gatal2 kulit terkena kutu kucing atau hama rumput ?

Katakan tidak ❌ pada semua masalah itu . Ubat gigi NAZIF boleh membantu anda . βœ”οΈ herba_daun_mambu ➑️anti fungi , anti bakteria , anti virus , tahan sakit(sedative) , ubat jerawat

Khasiat #bunga_cengkih ➑️mencegah inflamasi , meningkatkan kekebalan tubuh , analgesik , anti bakteria

Dapatkannya sekarang ! Ubat gigi berkomisen tau . DM K Liza ☎️ 019.272.5883 to ORDERπŸ’–

#AlhaddadShahAlam
#gusiberdarah
#sakitgigi
#chickenpox
#gatalkulit
#antifungi
#antibakteria
#antivirus
#tahansakit
#ubatjerawat
#analgesik
#inflamasi
#kekebalantubuh


0

Jom pakat cuba cloth panty liner..
Sale termurah abad ini..
Jangan takut nak berubah ke arah yang lebih baik..
Berhenti merosakkan bumi dengan pantyliner pakai buang..
Jualan amal bulan Ramahan.
#pantyliner
#bebasbahankimia
#antibakteria
#bamboocharcoalclothpantyliner


0

πŸ’ƒKenapa kene pilih Q'amnee.SkincareπŸ™‹
4 in 1 SERUM FOUNDATION
-Dalam satu botol dah siap ada SERUM, SPF35, PELEMBAP, KRIM RAWATAN😊

Q'amnee.skincare merupakan produk buatan muslimah yang diedarkan oleh syarikat berdaftar dibawah syarikat Q&K Resources Sdn Bhd. βœ… Produk ini πŸ’― bahan semulajadi bebas bahan kimia yang mengandungi kandungan diimport dari πŸ—ΌParis dan Dubai (setaraf antarabangsa) & dikilangkan di Malaysia di kilang bertaraf GMP dan mendapat kelulusan KKM - NOT160907819K πŸ’― ORGANIK iaitu: 🌿 Herba Licorice sebagai rawatan kulit muka yang boleh hilangkan parut serta kulit kusam dengan mensekatakan warna kulit
🌹 Bunga Ros Alpine sebagai serum mengecilkan liang pori dan kolagen yang mencantikkan struktur kulit serta melindungi kulit dari sinar UV.
πŸŠπŸ‹ Oren & Lemon sebagai antibakteria yang mengecutkan jerawat serta membuang kulit mati pada wajah. Sumber Vit C & E yang menjadikan kulit makin berseri!

Kelebihan:
βœ…Ringan di muka
βœ–οΈMelekit
βœ–οΈBerminyak
βœ…Tahan hingga 12 jam
βœ…Halal
βœ…Mesra wudu'
βœ…Sesuai semua jenis kulit βœ…Sesuai semua jenis tona warna kulit
βœ…Sejuk dimuka (menunjukkan bebas hyroquinone & mercury)

PROMOSI DALAM MASA TERDEKAT.... HANYA RM50 SAHAJA !
HQ dah tak menang tangan order berderu masukkkkk... sume nak preorder serum foundation😱

Tunggu kami announce date promosi, 2 hari sahajaaaa... sementara tu dah boleh pre order dari sekarang🀩🀩🀩🀩 Cepat whatsapπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap/my0193693135

http://www.wasap/my60195763135

Jom CANTIK sambil MERAWAT❀️❀️❀️
.
#qamneeloversπŸ’‹ #qamneetestimonial


2

[ATTN]: PERHATIAN UNTUK WANITA YANG BERUMUR 40 TAHUN KE ATAS YANG ADA IMPIAN BESAR ATAU NAK NAMPAK 10 TAHUN LEBIH MUDA πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
.
Untuk mereka yang malas nak bersiap tapi nak kulit cantik, wajib guna 4 in 1 SERUM FOUNDATION Q’AMNEE sebab dalam satu botol dah siap ada SERUM, SPF35, PELEMBAP, KRIM RAWATAN😊. Tak perlu tepek mcm2 perkara kat muka sume dah lengkap!
.
.
Jadi bila pakai uolls bukan sahaja tutup cela pada wajah tapi pada masa yg sama krim rawatan akan merawat kulit sis tau😘😘😘 jadi sambil cantik sambil dirawat!!! ==============================
πŸ’ƒKenapa kene pilih Q'AMNEE SKINCAREπŸ™‹
============================== Q'amnee.skincare merupakan produk buatan muslimah yang diedarkan oleh syarikat berdaftar dibawah syarikat Q&K Resources Sdn Bhd. βœ… Produk ini πŸ’― bahan semulajadi bebas bahan kimia yang mengandungi kandungan diimport dari πŸ—ΌParis dan Dubai (setaraf antarabangsa) & dikilangkan di Malaysia di kilang bertaraf GMP dan mendapat kelulusan KKM - NOT160907819K πŸ’― ORGANIK iaitu: 🌿 Herba Likoris sebagai rawatan kulit muka yang boleh hilangkan parut serta kulit kusam dengan mensekatakan warna kulit
🌹 Bunga Ros Alpine sebagai serum mengecilkan liang pori dan kolagen yang mencantikkan struktur kulit serta melindungi kulit dari sinar UV.
πŸŠπŸ‹ Oren & Lemon sebagai antibakteria yang mengecutkan jerawat serta membuang kulit mati pada wajah. Sumber Vit C & E yang menjadikan kulit makin berseri!

Kelebihan:
βœ…Ringan di muka
βœ–οΈMelekit
βœ–οΈBerminyak
βœ…Tahan hingga 12 jam
βœ…Halal
βœ…Mesra wudu'
βœ…Sesuai semua jenis kulit βœ…Sesuai semua jenis tona warna kulit
βœ…Sejuk dimuka (menunjukkan bebas hyroquinone & mercury)
βœ… Packaging baru yg travel friendly & ekslusif!
.
.

Dahla JIMAT MASA! JIMAT WANG Lagi tuuu! Harga berbaloi kami tawarkan, tak dapat kt tempat lain cek oi.. Dah banyak feedback positive yang kami dapat, anda happy kami double happy😍
.
. πŸ‘‰ Terus dapatkan promosi DISKAUN dengan klik link dibawah ATAU komen PM.. kami akan reply sepantas kilat ;)
.
.

Jom CANTIK sambil MERAWAT❀️❀️❀️
#qamneeloversπŸ’‹ #qamneetestimonial


2

Kenapa perlu lexee ??? LEXEE Pad Boleh Bg Ketat Ehem2 Wanita🌹
LEXEE Pad Untuk Ikhtiar Hamil😍
LEXEE Pad Boleh Bagi Period Lancar🌹
LEXEE Pad Hilangkan Kepotihan😍
LEXEE Pad Kesuburan Wanita🌹
LEXEE Pad Boleh Bersihkan Dalaman😍
LEXEE Pad Hilangkan Kegatalan Cik Bunga🌹
LEXEE Pad Bole Hilangkan Masalah Bau Cik Bunga🌹

Semuanya ada dalam satu bungkus LEXEE 🌹
TUALA WANITA Moden & Terkini🌹

Diproses menggunakan teknologi german & jepun. Memang amazing!

Berminat nak cuba meh gegor whazap 😊

#lexee #tualawanitalexee #pantilinerlexee #stokistredlife #pengedardiperlukan #trustseller #multifunction #rm20jer #30keping #bebasbauherba #antibakteria #cegahkeputihan #cegahkegatalanfaraj #cegahmisvberbau


0

LEXEE Pad Boleh Bg Ketat Ehem2 Wanita🌹
LEXEE Pad Untuk Ikhtiar Hamil😍
LEXEE Pad Boleh Bg Period Lancar🌹
LEXEE Pad Hilangkan Keputihan😍
LEXEE Pad Kesuburan Wanita🌹
LEXEE Pad Boleh Bersihkan Dalaman😍
LEXEE Pad Hilangkan Kegatalan Cik Bunga🌹
LEXEE Pad Bole Hilangkan Masalah Bau Cik Bunga🌹

Semuanya ada dalam satu bungkus LEXEE 🌹
TUALA WANITA Moden & Terkini🌹

Diproses menggunakan teknology german & jepun. Memang amazing!

Berminat nak coba meh gegor whazap 0179679718😊

#lexee #tualawanitalexee #pantilinerlexee #stokistredlife #pengedardiperlukan #trustseller #multifunction #rm20jer #30keping #bebasbauherba #antibakteria #cegahkeputihan #cegahkegatalanfaraj #cegahmisvberbau


0

LEXEE Pad Boleh Bg Ketat Ehem2 Wanita🌹
LEXEE Pad Untuk Ikhtiar Hamil😍
LEXEE Pad Boleh Bg Period Lancar🌹
LEXEE Pad Hilangkan Kepotihan😍
LEXEE Pad Kesuburan Wanita🌹
LEXEE Pad Boleh Bersihkan Dalaman😍
LEXEE Pad Hilangkan Kegatalan Cik Bunga🌹
LEXEE Pad Bole Hilangkan Masalah Bau Cik Bunga🌹

Semuanya ada dalam satu bungkus LEXEE 🌹
TUALA WANITA Moden & Terkini🌹

Diproses menggunakan teknology german & jepun. Memang amazing!

Berminat nak coba meh gegor whazap 0177218566😊

#lexee #tualawanitalexee #pantilinerlexee #stokistredlife #pengedardiperlukan #trustseller #multifunction #rm20jer #30keping #bebasbauherba #antibakteria #cegahkeputihan #cegahkegatalanfaraj #cegahmisvberbau


0

.
.

ELYSIAN SET SWEETY JIMAT RM10 tu... Sape nak try2 bole la grab skrg. Boleh buat stock lagi.
.
Adududu...
.
Elysian buat PROMO RAYA lah! Boleh la melaram raya nanti. Banyak yg promo tau.
.
Start 17 May - 8 June! Lama tu.
.
Tapi tapi tapi FREE Normalising Sleeping Mask yg magic tu sgt terhad tau. So jom shopping awal2. Dengan setiap pembelian Rm140 boleh dapat FREE Normalising Sleeping Mask ❀️
.
Taknak ketinggalan? Wasap je zai 019-3330074 atau klik je link wasap kat bio


2

Ini salah satu produk best seller kami. Paling laris dan paling sering sold out... Kualitas nya nggak diragukan lagi. Hemat banget, lama pemakaian bisa sampe 7 bulan lho.
Nggak percaya???
Buktikan saja sendiri guys. Nggak nyesel deh pokoknya.

Untuk order
Wa 082191456692
Ig muli.beautyskin

#antibakteria
#antibaubadan
#baukaki
#selangkanganhitam
#ketiakhitam
#baubadanhilang
#kulitketiakputih
#nuskinbandung
#nuskinjawatimur
#nuskinjogja


0

Selamat bersahur semua 😊. Jangan lupa 1 sudu JamuTyara ya ❀️❀️.
.
.
Kredit igs: #tyaariffin


2

Alhamdulillah...ramai dah bagi feedback consume JamuTyara ni..best gilerrr katanya 😍😍. Gabungan herba dan makanan sunnah. Terbaik untuk kesihatan dalaman dan luaran. Sangat banyak manafaat amalkan JamuTyara ni tau..rugi tak cuba. Alang-alang dah gaji tu rembat la sebotol πŸ˜€πŸ˜€.
.
.
Untuk pertanyaan dan order klik link wassap kat BIO ya 😊.
.
.
Lagi testimoni kat πŸ‘‰ #testimonijamutyarabangi


1

The end of the page