#applescarf

Instagram photos and videos

#applescarf#appleton#applepie#applecross#applegate#applecheeks#apple#iphonex#applewatch#applestore#applewood#iphone7#ios#spotify#appletree#applebees#iphone7plus#instagood#applecidervinegar#applejacks#appleiphone#applecider#iphone8#photooftheday#applegreen#apples#applemusic#iphone#applebum#technology#rambang

Hashtags #applescarf for Instagram

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


1

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


1

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


1

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


1

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


6

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


2

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


1

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


3

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


1

Dia datang lagi! Kali ni lebih TIP-TOP dan berbaloi2. Hot selling Long Top since 2016 kembali menghantui awk😍 Jgn risau, kita add on features yg BEST utk long top kesukaan ramai nie.
.

THIRAA PREMIUM LONG TOP
.
✔️Upgrade material yg lbh BERKUALITI, SEDAP & SELESA dipakai.
High Quality Como Crepe Korean.
✔️ Labuh patuh syariah.
✔️ Line dipergelangan tgn pon Upgrade tau! Lebih kemas dan cantik.
✔️ Cutting loose. Takde 'dart'.
✔️ Ada poket kali ni. Yeayy!!.
✔️ Available size S - 2 XL.
✔️ Ada lebih 8 warna yg cantik dan buat awak lg rambang mata
✔️ Bf friendly. ada zip sorok dibahagian dada.
✔️ Upgrade Zip dibahagian tangan. Mmg lain kali ni . Wuduk friendly!
HARGA ASAL : RM65 SEHELAI TAK TERMASUK POSTAGE

Harga PROMOSI TERHAD
.
RM50 ! RM50 ! RM50 !
.FREE POSTAGE
.FREE POSTAGE

Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dgn warna kesukaan kan rugi..
.
👉🏻011-16974558
👉🏻011-16974558

Atau klik link di bio untuk lebih pantasss~~~ #applescarf #teamapplescarf #pakaianmuslimah #muslimahstyle #blouse #blousewudhufriendly #blousebffriendly #comocrepe #terapiinstagram #ajimaura


0

Dia datang lagi! Kali ni lebih TIP-TOP dan berbaloi2. Hot selling Long Top since 2016 kembali menghantui awk😍 Jgn risau, kita add on features yg BEST utk long top kesukaan ramai nie.
.

THIRAA PREMIUM LONG TOP
.
✔️Upgrade material yg lbh BERKUALITI, SEDAP & SELESA dipakai.
High Quality Como Crepe Korean.
✔️ Labuh patuh syariah.
✔️ Line dipergelangan tgn pon Upgrade tau! Lebih kemas dan cantik.
✔️ Cutting loose. Takde 'dart'.
✔️ Ada poket kali ni. Yeayy!!.
✔️ Available size S - 2 XL.
✔️ Ada lebih 8 warna yg cantik dan buat awak lg rambang mata
✔️ Bf friendly. ada zip sorok dibahagian dada.
✔️ Upgrade Zip dibahagian tangan. Mmg lain kali ni . Wuduk friendly!
HARGA ASAL : RM65 SEHELAI TAK TERMASUK POSTAGE

Harga PROMOSI TERHAD
.
RM50 ! RM50 ! RM50 !
.FREE POSTAGE
.FREE POSTAGE

Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dgn warna kesukaan kan rugi..
.
👉🏻011-16974558
👉🏻011-16974558

Atau klik link di bio untuk lebih pantasss~~~ #applescarf #teamapplescarf #pakaianmuslimah #muslimahstyle #blouse #blousewudhufriendly #blousebffriendly #comocrepe #terapiinstagram #ajimaura


0

Applewatch series3 42mm Nike+ GSM+GPS aluminiumgrey
Harga : 2,700,000

Buruan di ORDER sebelum kehabisaN STOK atau harga kembali NORMAL.!!
TUNGGU APA LAGI,SIST/GAN Buruan ajak saudara dan teman anda berbelanja HEMAT Di Tempat kami..!!!
yang kami tawarkan untuk ANDA.. Kami jamin ori 100%

Minat ? Langsung DM , WA gan/sist😍

RESTOCK 📷
Cash & Credit
Handphone & Camera dll
Minat!! Fast Respond 👇
📞 Wa : 082197762234
📩 Pesan Instagram

#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology


0

Applewatch series3 42mm Nike+ GSM+GPS aluminiumgrey
Harga : 2,700,000

Buruan di ORDER sebelum kehabisaN STOK atau harga kembali NORMAL.!!
TUNGGU APA LAGI,SIST/GAN Buruan ajak saudara dan teman anda berbelanja HEMAT Di Tempat kami..!!!
yang kami tawarkan untuk ANDA.. Kami jamin ori 100%

Minat ? Langsung DM , LINE , WA gan/sist😍

RESTOCK 📷
Cash & Credit
Handphone & Camera dll
Minat!! Fast Respond 👇
📞 Wa : 081342825781
📩 Pesan Instagram

#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology


0

Ramainya #byascangels suka dengan koleksi Kurung Adelia ni 😍.. Terima kasih share #ootdraya dengan kami 😘
.
Jom order dengan kami.. Whatsapp 0194960583 ye 🌸


1

Cantiknya gambar pasangan ni dengan Kurung Adelia warna salmon. Sumpah nampak nice sangat, warna dia lembut je. Sejuk mata memadang 😍


4

Dia datang lagi! Kali ni lebih TIP-TOP dan berbaloi2. Hot selling Long Top since 2016 kembali menghantui awk😍 Jgn risau, kita add on features yg BEST utk long top kesukaan ramai nie.
.

THIRAA PREMIUM LONG TOP
.
✔️Upgrade material yg lbh BERKUALITI, SEDAP & SELESA dipakai.
High Quality Como Crepe Korean.
✔️ Labuh patuh syariah.
✔️ Line dipergelangan tgn pon Upgrade tau! Lebih kemas dan cantik.
✔️ Cutting loose. Takde 'dart'.
✔️ Ada poket kali ni. Yeayy!!.
✔️ Available size S - 2 XL.
✔️ Ada lebih 8 warna yg cantik dan buat awak lg rambang mata
✔️ Bf friendly. ada zip sorok dibahagian dada.
✔️ Upgrade Zip dibahagian tangan. Mmg lain kali ni . Wuduk friendly!
HARGA ASAL : RM65 SEHELAI TAK TERMASUK POSTAGE

Harga PROMOSI TERHAD
.
RM50 ! RM50 ! RM50 !
.FREE POSTAGE
.FREE POSTAGE

Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dgn warna kesukaan kan rugi..
.
👉🏻011-16974558
👉🏻011-16974558

Atau klik link di bio untuk lebih pantasss~~~ #applescarf #teamapplescarf #pakaianmuslimah #muslimahstyle #blouse #blousewudhufriendly #blousebffriendly #comocrepe #terapiinstagram #ajimaura


0

Compre (RED). Dê vida.
Há 10 anos, nossa parceria com a (RED) tem contribuído para programas de combate ao HIV/AIDS fornecendo orientação, testes e medicamentos que evitam a transmissão do HIV de mãe para filho durante a gestação. Já são mais de 130 milhões de dólares arrecadados, mas podemos ir ainda mais longe. Agora estamos apresentando o iPhone 7 (PRODUCT)RED™️ Special Edition. A cada compra, ficamos mais próximos de uma geração livre de AIDS.

Este é o 7. O iPhone 7 melhora consideravelmente as partes mais importantes da sua experiência com o iPhone. Ele traz um conjunto de câmeras completamente novo, o melhor desempenho e a maior duração de bateria até hoje, sistema de alto-falantes estéreo e tela com mais brilho e cores. Além disso, é resistente à água e respingos.

Seu design atingiu um nível sem precedentes de precisão e inovação. O botão de Início foi reinventado. É um botão sólido, criado para ser resistente e responder muito rápido. Ele trabalha com o novo Taptic Engine, dando respostas táteis e precisas quando você encosta – e essas respostas podem ser personalizadas. Já a construção unibody dá a sensação de continuidade em todo o aparelho.

Quase tudo que você faz no iPhone acontece na tela. É onde você vê suas fotos, mensagens, navega na Internet e faz inúmeras coisas todos os dias. A tela do iPhone 7 de 4,7" usa o mesmo espaço de cores da indústria de cinema digital e o resultado são imagens nitidamente mais brilhantes e vívidas. O que você vê na tela fica tão real que é até difícil de acreditar.

Ele já vem com o novo iOS 11, o sistema operacional móvel mais avançado do mundo que deixa seu aparelho ainda mais pessoal, de uma forma poderosa. A interface é bonita e fácil de usar. Sugestões inteligentes aparecem quando você mais precisa e as tecnologias avançadas protegem sua privacidade e segurança. Além disso, conta com a excelente câmera iSight de 12MP, FaceTime de 7MP e grava vídeos com tecnologia 4K. Seu Chip A10 Fusion com arquitetura de 64 bits e coprocessador de movimento M10 integrado é o mais poderoso até hoje em um smartphone. Com ele, o iPhone 7 é mais rápido do que qualquer iPhone – e mais eficiente. Isso porque a arquitetura totalmente


3

Yuhuuu !! Ada tak yang suka design blouse thiraa ni. Blouse ni design yang berhantu dari #applescarf tau dari dulu lagi tapii sekarang da di upgrade material dan fungsinya. Lagi mantappp

Ada sale! Harga ya ampunnn sangattt mampu milik. Stay tuned nanti kita update nahh 😉

#teamapplescarf #pakaianmuslimah #blouse #blousebffriendly #blousewudhufriendly #comocrepe #terapiinstagram #ajimaura


7

Thanks @fthyhah_fauzi untuk gambar yg cantik pakai Kurung Sufii ni ❤️.. Serius nice sangat & cantik di pagi raya 😍
.
Jom yg lain jgn lupa tag kami tauu bila dah pakai koleksi dari @bajumuslimah.byasca 😉.. And kalau nk order, trus je whatsapp 0194960583 ye 🌸


1

iOS 12 will automatically share your iPhone’s location with 911 centers

Complete details on my fb page.
Follow the link for latest tech updates

https://www.facebook.com/Sabroze-khan-189834241741136/

https://www.instagram.com/sabrozekhan/

https://twitter.com/iamsabrozekhan?s=08


1

Apple Watch Sport 42mm Black
.
-mulusss 98% like new pemakaian terawat
-ex region hongkong
-fullset original
-iCloud aman bebas reset
-mesin 100% normal
.
Harga Rp. 3.350.000
.
CALL/WHATSAPP
081247658186
.
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology


1

Apple Watch 42mm Series 2
Ready warna aluminium Silver dan Stainless Steel
Strap Sportband Black dan Nike+
Body mulus2
Kelengkapan Unit + Magnetic Cable
Harga: 3.500.000 idr
WA: 081247658186

#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology


0

*I WATCH SERIES 3*
# CALLS
# SMS
# CALL REMINDER
# CLOCK
# HEART RATE TESTER
# PEDOMETER
# SLEEP TESTER
# REMOTE CAMERA
# PLAY MUSIC VIA BLUETOOTH
# OTHER FUNCTIONS - ALARM , CALENDAR , STOPWATCH , RECORDER

Cheapest price here ===================.
DM / FOR ORDER WHATSAPP US 8080607073.
.
@_shopping_crowd
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


0

*I WATCH SERIES 3*
# CALLS
# SMS
# CALL REMINDER
# CLOCK
# HEART RATE TESTER
# PEDOMETER
# SLEEP TESTER
# REMOTE CAMERA
# PLAY MUSIC VIA BLUETOOTH
# OTHER FUNCTIONS - ALARM , CALENDAR , STOPWATCH , RECORDER

Cheapest price here ===================.
DM / FOR ORDER WHATSAPP US 8080607073.
.
@_shopping_crowd
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


0

*I WATCH SERIES 3*
# CALLS
# SMS
# CALL REMINDER
# CLOCK
# HEART RATE TESTER
# PEDOMETER
# SLEEP TESTER
# REMOTE CAMERA
# PLAY MUSIC VIA BLUETOOTH
# OTHER FUNCTIONS - ALARM , CALENDAR , STOPWATCH , RECORDER

Cheapest price here ===================.
DM / FOR ORDER WHATSAPP US 8080607073.
.
@_shopping_crowd
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


0

📲
.
⏩ Samsung Galaxy S9 Plus ⏪
.
💰💰 ₹ 15,000 💰💰
.
✔️ HDC Quality
✔️ Back Cover FREE
✔️ Edges Working
✔️ Bixby Working
✔️ All Sensors Working
.
🔹 Cash On Delivery Available All Over India! You Just Have To Pay ₹ 500 Shipping Charges In Advance Through Bank Or Paytm 😊
.
🔹 ₹ 2,000 Discount On Full Advance Payment
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


1

Thanks awak @aineeerr sudi share #ootdraya dengan kami 😍
.
Korang yg dah pakai koleksi @bajumuslimah.byasca, jgn lupa tag kami ye ❤️


2

Israel Is Getting Its First Apple Store

Slated to open within a year, the store will provide similar services to those offered by Apple retail locations worldwide

Read more > Direct link in bio


1

📲
⏩ iPhone 7 Plus 128 GB ⏪
.
✔️ Fingerprint Sensor
✔️ Apple iD
✔️ iCloud
✔️ iTunes
✔️ App Store **WORKING**
✔️ 3D Touch
.
(Apple iD, iCloud, iTunes Is Just For Show. These Apps Just Work In Original Apple. They'll Not Sync In Any Clone)
.
💰💰 ₹ 13,000 💰💰
.
Cash On Delivery Available All Over India! You Just Have To Pay ₹ 500 Shipping Charges In Advance Through Bank Or Paytm
.
🔹 ₹ 2,000 Discount On Full Advance Payment
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


0

Thanks dear #byascangels ❤️.. Si cantik ni pakai Kurung Khadeeja color Dusty Pink size S 😘
.
Jom tag kami #ootdraya korang.. Nanti sis repost okay 😉


5

Awat la memasing mate kecik huhu panas sgt... #applescarf for my baju nice....


4

Applewatch series3 GPS 42mm aluminium silver sportband Fog
Perfect condition
Pmakaian sebulan
Fullset
2.600.000 idrApplewatch series3 GPS 42mm aluminium silver sportband Fog
Perfect condition
Pmakaian sebulan
Fullset
2.600.000 idr

WA: 081342825781

#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology


0

Apple Watch 42mm Series 2
Ready warna aluminium Silver dan Stainless Steel
Strap Sportband Black dan Nike+
Body mulus2
Kelengkapan Unit + Magnetic Cable
Harga: 3.500.000 idr
WA: 081342825781

#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology


0

Apple Watch Sport 42mm Black
.
-mulusss 98% like new pemakaian terawat
-ex region hongkong
-fullset original
-iCloud aman bebas reset
-mesin 100% normal
.
Harga Rp. 3.350.000
.
CALL/WHATSAPP
081342825781
.
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology


0

*I WATCH SERIES 3*
# CALLS
# SMS
# CALL REMINDER
# CLOCK
# HEART RATE TESTER
# PEDOMETER
# SLEEP TESTER
# REMOTE CAMERA
# PLAY MUSIC VIA BLUETOOTH
# OTHER FUNCTIONS - ALARM , CALENDAR , STOPWATCH , RECORDER

Cheapest price here ===================.
DM / FOR ORDER WHATSAPP US 8080607073.
.
@speaker__dealer
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


0

*I WATCH SERIES 3*
# CALLS
# SMS
# CALL REMINDER
# CLOCK
# HEART RATE TESTER
# PEDOMETER
# SLEEP TESTER
# REMOTE CAMERA
# PLAY MUSIC VIA BLUETOOTH
# OTHER FUNCTIONS - ALARM , CALENDAR , STOPWATCH , RECORDER

Cheapest price here ===================.
DM / FOR ORDER WHATSAPP US 8080607073.
.
@speaker__dealer
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


0

*I WATCH SERIES 3*
# CALLS
# SMS
# CALL REMINDER
# CLOCK
# HEART RATE TESTER
# PEDOMETER
# SLEEP TESTER
# REMOTE CAMERA
# PLAY MUSIC VIA BLUETOOTH
# OTHER FUNCTIONS - ALARM , CALENDAR , STOPWATCH , RECORDER

Cheapest price here ===================.
DM / FOR ORDER WHATSAPP US 8080607073.
.
@speaker__dealer
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


2

BRAND:- JBL
MODEL :- Charge 3

SPECIFICATION :-
1.Bluetooth Connectivity
2.Sd card Support
3. Portable Charger (6000 Mah)
4.Aux connectivity
5.Last long up to 12 hours
6. Big boom Bass
7.Splash Proof
8.Inter speaker connectivity mode

Box Contains:-
1N Jbl Charge 3
1N Aux cable
1N Usb Cable

USA CLONE..
HIGHEST REPLICA...
7AAA QUALITY.. .
Dm for price / order whatsapp .
Cheapest rate
.
@_shopping_crowd
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


2

*I WATCH SERIES 2*
# CALLS
# SMS
# CALL REMINDER
# CLOCK
# HEART RATE TESTER
# PEDOMETER
# SLEEP TESTER
# REMOTE CAMERA
# PLAY MUSIC VIA BLUETOOTH
# OTHER FUNCTIONS - ALARM , CALENDAR , STOPWATCH , RECORDER

Cheapest price here ===================.
DM / FOR ORDER WHATSAPP US 8080607073.
.
@speaker__dealer
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology @bruceleetags


0

Applewatch series1 stainless stell leather.
Mulus
Kelengkapan unitcharge only
Harga : 2.400.000 idr
.
Minat!! Fast Respond 👇
📞 Wa : 081342825781
📩 Pesan Instagram
Format Pemesanannya ⤵️

Nama Lengkap :
Alamat Lengkap :
No. HP :
Type & Warna :
Jasa Pengiriman :

Layanan Claim / Garansi / Uang Kembali Jika Barang Lecet / Tidak Sesuai Dengan Pesanan.

#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology


0

When Steve Jobs was fired from Apple, he started some new businesses and one of them was Pixar.

Source: Wikipedia

Pixar Animation Studios is an American computer animation movie studio based in Emeryville, California that is a subsidiary of Walt Disney Studios, owned by The Walt Disney Company. Pixar began in 1979 as the Graphics Group, part of the Lucasfilm computer division, before its spin-out as a corporation in 1986, with funding by Apple Inc. co-founder Steve Jobs, who became the majority shareholder. Disney purchased Pixar in 2006 at a valuation of $7.4 billion by converting each share of Pixar stock to 2.3 shares of Disney stock, a transaction that resulted in Jobs becoming Disney's largest single shareholder at the time. Pixar is best known for CGI-animated feature films created with RenderMan, Pixar's own implementation of the industry-standard RenderMan image-rendering application programming interface, used to generate high-quality images.

Pixar has produced twenty feature films, beginning with Toy Story (1995), which was the first-ever computer-animated feature film, and its most recent being Incredibles 2 (2018). All 19 of its films have debuted with CinemaScore ratings of at least an "A−," indicating positive receptions with audiences. The studio has also produced dozens of short films. As of June 2018, its feature films have earned approximately $12 billion at the worldwide box office, with an average worldwide gross of $634 million per film. Finding Nemo, along with its sequel Finding Dory, as well as Toy Story 3 are among the 50 highest-grossing films of all time, with the lattermost film being the third all-time highest-grossing animated film with a gross of $1.063 billion.
________________________________

Follow us @technical_empire for more cyber info, tech quotes, facts and memes.

________________________________

#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #tec


32

Apple Watch Series 3 GPS 42mm
Rp. 4.000.000,- Silver Aluminum - Fogsport Band
Unit Second Fullset - Garansi Apple internasional panjang. Bisa di Claim di iBox Indonesia.
Waterproof, fitur GPS & Cell
.
Untuk Claim Garansi, akan kami bantu sampai BERES.
.
Jaminan Original Garansi Apple Internasional!! bukan Rekondisi / replika
.
Cash & Credit
Handphone & Camera dll
Minat!! Fast Respond 👇
📞 Wa : 081342825781
📩 Pesan Instagram
Format Pemesanannya ⤵️

Nama Lengkap :
Alamat Lengkap :
No. HP :
Type & Warna :
Jasa Pengiriman :

Layanan Claim / Garansi / Uang Kembali Jika Barang Lecet / Tidak Sesuai Dengan Pesanan.
.
#apple #iphone #applewatch #iphonex #apples #applemusic #applepie #applestore #appleiphone #applegreen #applewood #applecider #applecidervinegar #appleton #appletree #applebum #iphone8 #applescarf #applecheeks #applegate #applejacks #iphone7 #instagood #iphone7plus #applebees #applecross #spotify #ios #photooftheday #technology


0

order masih dibuka ye untuk para peminat #applescarf


0

BASIC TEE AMEENA ==========================
✔️ High Quality Import Moss Crepe.
✔️ Tak Perlu Iron.
✔️ Tak Mudah Kedut.
✔️ Cutting baju yg longgar.
✔️ Tak Ketat.
✔️ Size S - 2XL.
✔️ 18 warna menggoda jiwa.
✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu.
✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada.
✔️ Ada poket bahagian kanan.
✔️ Patuh syariah.
✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai!
✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! .
✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋.
✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik. .

Utk order.. wassap basic tee ke 0103939884
Klik link kt bio jer
.
Nk tgk semua koleksi basic tee ameena.. klik #zf_basicteeameena
.
.
#longtop
#blouselabuh
#blousemuslimah
#bajumuslimah
#bajulabuh
#blouse#blousebffriendly
#blousewudukfriendly
#bffriendly#wudukfriendly
#promosiblouse
#promosilongtop
#sale
#bajukurung
#shawl
#applescarf
#teamapplescarf


1

BASIC TEE AMEENA ==========================
✔️ High Quality Import Moss Crepe.
✔️ Tak Perlu Iron.
✔️ Tak Mudah Kedut.
✔️ Cutting baju yg longgar.
✔️ Tak Ketat.
✔️ Size S - 2XL.
✔️ 18 warna menggoda jiwa.
✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu.
✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada.
✔️ Ada poket bahagian kanan.
✔️ Patuh syariah.
✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai!
✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! .
✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋.
✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik. .

Utk order.. wassap basic tee ke 0103939884
Klik link kt bio jer
.
Nk tgk semua koleksi basic tee ameena.. klik #zf_basicteeameena
.
.
#longtop
#blouselabuh
#blousemuslimah
#bajumuslimah
#bajulabuh
#blouse#blousebffriendly
#blousewudukfriendly
#bffriendly#wudukfriendly
#promosiblouse
#promosilongtop
#sale
#bajukurung
#shawl
#applescarf
#teamapplescarf


1

BASIC TEE AMEENA ==========================
✔️ High Quality Import Moss Crepe.
✔️ Tak Perlu Iron.
✔️ Tak Mudah Kedut.
✔️ Cutting baju yg longgar.
✔️ Tak Ketat.
✔️ Size S - 2XL.
✔️ 18 warna menggoda jiwa.
✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu.
✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada.
✔️ Ada poket bahagian kanan.
✔️ Patuh syariah.
✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai!
✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! .
✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋.
✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik. .

Utk order.. wassap basic tee ke 0103939884
Klik link kt bio jer
.
Nk tgk semua koleksi basic tee ameena.. klik #zf_basicteeameena
.
.
#longtop
#blouselabuh
#blousemuslimah
#bajumuslimah
#bajulabuh
#blouse#blousebffriendly
#blousewudukfriendly
#bffriendly#wudukfriendly
#promosiblouse
#promosilongtop
#sale
#bajukurung
#shawl
#applescarf
#teamapplescarf


0

Alhamdulillah.. Akhirnya segala selesai 😊😊.. Terima kasih dkt family.. Kawan... Pensyarah... Staff dkt COMPANY INTERN dan semua laa yg tolong ❤️❤️

Rasa mcm xcaye pulok dh hbis DEGREE... Rse mcm br je masuk unikl tahun lepas...😅😅

#roadtoconvo 🎓
#uniklmiit
#weareunikl
#alhamdulillah
#applescarf
#applelova


10