#aydajebat

Instagram photos and videos

#aydajebat#AydaJebat#ctdk#LateRepost#heightup#neelofa#fattzura#noradanish#MyLovelyKakakIdola#OurBabyGirl#emmamaembong#nakbebel#AJscreamer#dscosmetic#MySweetheart#AJ#kereta#ajscreamer#rozitachewan#regrann#tiensmalaysia#dubsmashmalaysia#emmamaembonglovers#jualan#kimchiuntukawak#ATeam#peninggiterbaik#tinggikejap

Hashtags #aydajebat for Instagram

ANDA MENGALAMI MASALAH KETINGGIAN? SERINGKALI DI EJEK OLEH RAKAN? TERCARI CARI BAGAIMANA INGIN MENAMBAH KETIGGIAN? KAMI ADA JAWAPANNYA. .
.
Hi-Calsium & Zinc MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.
PERTAMA DI MALAYSIA!!!
DIJAMIN BERKESAN !!! KESAN SEAWAL 1 BULAN MINIMA KENAIKAN 2CM-15CM
( BERGANTUNG PADA METABOLISMA MASING MASING) โžจ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT. BOLEH MENGGUNAKAN HEIGHT CALSIUM & ZINC, CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT"
. ๐Ÿ“ฑwhatsapp : +60 17-688 9915

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #tiensmalaysia.


1

Ubat tambah ketinggian pertama di malaysia. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-5138 7930
.
#heightup#heightupmurah#heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers


0

Ubat tambah ketinggian pertama di malaysia. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-5138 7930
.
#heightup#heightupmurah#heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers


0

Ubat tambah ketinggian pertama di malaysia. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-5138 7930
.
#heightup#heightupmurah#heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers


2

๐Ÿ’ฐOOTD CONTEST ๐Ÿ’ฐ
.
CONTEST BERLANGSUNG SEHINGGA 31/7/2018
.
Sis masih open order UNTUK LEPAS RAYA. .
CARA ORDER:
๐Ÿ“ŒWHATSAPP 01128017701
๐Ÿ“ŒDM.
๐Ÿ“ŒKLIK LINK DEKAT BIO.
.
#feedbackpinscarf
.
Once again terima khasih guna servis saya .
Hope will serve you again๐Ÿ˜
.
.
#arianixpinscarf #pinscarf #personalshoppers #ariani #officialpsariani #psarianirtw
#arianirtw #belladallyxarianirtw #mirafilzahxarianirtw #alhamdulillah #aydajebatxarianirtw #aydajebat #ctdk #belladally #mirafilzah #personalshoppermalaysia #brunei #singapore #indonesia #ajscreamer #bazarpaknil #sayajualbaju #personalshoppermy #raya2017 #yessale #yessale2017 #arianiluminous #ARTWGlamLebaran2018


0

๐Ÿ’ฐOOTD CONTEST ๐Ÿ’ฐ
.
CONTEST BERLANGSUNG SEHINGGA 31/7/2018
.
Sis masih open order UNTUK LEPAS RAYA. .
CARA ORDER:
๐Ÿ“ŒWHATSAPP 01128017701
๐Ÿ“ŒDM.
๐Ÿ“ŒKLIK LINK DEKAT BIO.
.
#feedbackpinscarf
.
Once again terima khasih guna servis saya .
Hope will serve you again๐Ÿ˜
.
.
#arianixpinscarf #pinscarf #personalshoppers #ariani #officialpsariani #psarianirtw
#arianirtw #belladallyxarianirtw #mirafilzahxarianirtw #alhamdulillah #aydajebatxarianirtw #aydajebat #ctdk #belladally #mirafilzah #personalshoppermalaysia #brunei #singapore #indonesia #ajscreamer #bazarpaknil #sayajualbaju #personalshoppermy #raya2017 #yessale #yessale2017 #arianiluminous #ARTWGlamLebaran2018


0

๐Ÿ’ฐOOTD CONTEST ๐Ÿ’ฐ
.
CONTEST BERLANGSUNG SEHINGGA 31/7/2018
.
Sis masih open order UNTUK LEPAS RAYA. .
CARA ORDER:
๐Ÿ“ŒWHATSAPP 01128017701
๐Ÿ“ŒDM.
๐Ÿ“ŒKLIK LINK DEKAT BIO.
.
#feedbackpinscarf
.
Once again terima khasih guna servis saya .
Hope will serve you again๐Ÿ˜
.
.
#arianixpinscarf #pinscarf #personalshoppers #ariani #officialpsariani #psarianirtw
#arianirtw #belladallyxarianirtw #mirafilzahxarianirtw #alhamdulillah #aydajebatxarianirtw #aydajebat #ctdk #belladally #mirafilzah #personalshoppermalaysia #brunei #singapore #indonesia #ajscreamer #bazarpaknil #sayajualbaju #personalshoppermy #raya2017 #yessale #yessale2017 #arianiluminous #ARTWGlamLebaran2018


0

Bagi yg mempunyai masalah bulu mata yang:
๐Ÿ‘‰pendek
๐Ÿ‘‰jarang-jarang
๐Ÿ‘‰nipis
CEPAT BERTINDAK SEKARANG!! MASIH LAGI SEMPAT UNTUK BERUBAH.. ๐Ÿ˜‡

Lash lovely serum dapat menyelesaikan masalah anda ๐Ÿ˜

Kebaikan2 oil serum ni.. ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰MEMANJANGKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MELEBATKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MENEBALKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MEMBEKALKAN NUTRISI kpda bulu mata
๐Ÿ‘‰MERAWAT kerosakan bulu mata
๐Ÿ‘‰MENGGALAKAN pertumbuhan bulu mata
๐Ÿ‘‰MENYIHATKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MENGUATKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MENCANTIKAN bulu mata

HARGA LASH lOVELY
๐Ÿ‘‰Rm35(SM) Rm38(SS)
(DAH TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ˜˜)
WOWW! WOWW! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Wasap.my/60139072375
#dscosmetic#serumbulumata #fattzuraonly #fattzura #studentuitm #dropshipdiperlukan #dropship #masakan #makeupmurahmalaysia #onlineshopmalaysian #pematahhati #budakwicet #jualan #dato #salesmalaysia #media #mediahiburan #neelofa #cantik #jualan #jualanmurah #bulumata #bulumatapalsu #eye #contactlenses #niaga #aydajebat #aydajebatlovers #masakanrumah #princemateen#dscosmetic #dscosmetic


1

Bagi yg mempunyai masalah bulu mata yang:
๐Ÿ‘‰pendek
๐Ÿ‘‰jarang-jarang
๐Ÿ‘‰nipis
CEPAT BERTINDAK SEKARANG!! MASIH LAGI SEMPAT UNTUK BERUBAH.. ๐Ÿ˜‡

Lash lovely serum dapat menyelesaikan masalah anda ๐Ÿ˜

Kebaikan2 oil serum ni.. ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰MEMANJANGKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MELEBATKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MENEBALKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MEMBEKALKAN NUTRISI kpda bulu mata
๐Ÿ‘‰MERAWAT kerosakan bulu mata
๐Ÿ‘‰MENGGALAKAN pertumbuhan bulu mata
๐Ÿ‘‰MENYIHATKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MENGUATKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MENCANTIKAN bulu mata

HARGA LASH lOVELY
๐Ÿ‘‰Rm35(SM) Rm38(SS)
(DAH TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ˜˜)
WOWW! WOWW! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Wasap.my/60139072375
#dscosmetic#serumbulumata #fattzuraonly #fattzura #studentuitm #dropshipdiperlukan #dropship #masakan #makeupmurahmalaysia #onlineshopmalaysian #pematahhati #budakwicet #jualan #dato #salesmalaysia #media #mediahiburan #neelofa #cantik #jualan #jualanmurah #bulumata #bulumatapalsu #eye #contactlenses #niaga #aydajebat #aydajebatlovers #masakanrumah #princemateen#dscosmetic #dscosmetic


1

Bagi yg mempunyai masalah bulu mata yang:
๐Ÿ‘‰pendek
๐Ÿ‘‰jarang-jarang
๐Ÿ‘‰nipis
CEPAT BERTINDAK SEKARANG!! MASIH LAGI SEMPAT UNTUK BERUBAH.. ๐Ÿ˜‡

Lash lovely serum dapat menyelesaikan masalah anda ๐Ÿ˜

Kebaikan2 oil serum ni.. ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰MEMANJANGKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MELEBATKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MENEBALKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MEMBEKALKAN NUTRISI kpda bulu mata
๐Ÿ‘‰MERAWAT kerosakan bulu mata
๐Ÿ‘‰MENGGALAKAN pertumbuhan bulu mata
๐Ÿ‘‰MENYIHATKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MENGUATKAN bulu mata
๐Ÿ‘‰MENCANTIKAN bulu mata

HARGA LASH lOVELY
๐Ÿ‘‰Rm35(SM) Rm38(SS)
(DAH TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ˜˜)
WOWW! WOWW! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Wasap.my/60139072375
#dscosmetic#serumbulumata #fattzuraonly #fattzura #studentuitm #dropshipdiperlukan #dropship #masakan #makeupmurahmalaysia #onlineshopmalaysian #pematahhati #budakwicet #jualan #dato #salesmalaysia #media #mediahiburan #neelofa #cantik #jualan #jualanmurah #bulumata #bulumatapalsu #eye #contactlenses #niaga #aydajebat #aydajebatlovers #masakanrumah #princemateen#dscosmetic #dscosmetic


2

๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ’ž๐Ÿ’• .
#AydaJebat #AJ #oursomelprincessAJ #raya2018 #eidmubarak #eidalfitr #aydajebatlovers .
.
Regrann from @aydajebat - โ™ฅ๏ธ
My backbones. Complete! Kepada @ajscreamer yang disayangi, Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin dari kami! Oooo ooo ooo ooo ooo raya! Oooo ooo ooo ooo ooo mintaklah duit raya. ๐Ÿ˜‚
.
Raya with @arianirtw & @jakeltextile
.
#AJscreamer #ATeam #ArianiRTW #AydaJebatXJakel #KakAryzaBuatApaTu ๐Ÿ˜ฌ - #regrann


0

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! ๐Ÿ“ž WHATSAPP : +60 11-5151 8540

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.


0

Cinta Bukan Kristal
#aydajebat
#sharnaazahmad


0

Jangan Takut Pada CABARAN! โ˜บ๏ธ


1

Kurung ni bukan saja simple,tapi nampak cantik, menarik dan trendy. Memang memenuhi citarasa masa kini lahhh. Less is more.. tak gitew??


1

Jeragat? Pigmentasi?? Oh no!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Inilah salah satu sebab kenapa MelaCEP Ultimete Serum ini Best Seller!! Dan inilah salah satu sebab kenapa kulit orang Korea cantik halus dan flawless!!
.
.
Tyra nak perkenalkan kat korang serum terbaik yang diformulasi dari korea!! Serum ini sangat membantu korang utk dapatkan skin yang korang idam-idamkan selama ini!! Korang wajib cuba Ultimate Serum Mary Kay ๐Ÿ˜˜
.
MelaCEP Plus+ Ultimate Serum dari Mary Kay utk menghalang dan memudarkan jeragat
.
Kenapa? Apa kelebihan?
.
1) MelaCEP Plus+โ„ข๏ธ Luminous Kompleks boleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama:
Ekstrak Edelweiss - mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan utk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit
Ekstrak Alga - merangsang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit
Asid Amino dari sayuran - memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata, dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit
Ekstrak Maritime Pine dan White Birch - target melanin
.
.
Antara kelebihan melaCEP Plus+ Ultimate Serum adalah:
- kulit lebih berseri dan cantik dengan Ekstrak Edelweiss
- memperbaiki tekstur kulit supaya kulit lebih cerah dan mengurangkan bintik-bintik hitam
.
Satu kajian terhadap 252 orang pengguna wanita telah dibuat selama 3 minggu dengan menggunakan produk pagi dan malam. Keputusan yang diperolehi adalah:
- 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit
- 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada kulit wajah
- 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah
.
.
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #cctv #meletop #utmskudai #uthm #uitm #um #ukm


0

Business

DAPATKAN KERETA SEKARANG TANPA GST 6% DAN SEBELUM SST 10%. FIKIR-FIKIR KAN LAH.
01. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, sila pm www.wasap.my/60193597795/. 02. Untuk promosi dan maklumat kereta keluaran Perodua, sila join group whatsapp saya di https://chat.whatsapp.com/63W4RWb7iLM6UY7PaDitcE

03. Anda juga boleh mengikuti perkembangan promosi terbaru dari Perodua di instagram https://www.instagram.com/mdsiraf/

04. Mohon ke page saya dan like sebagai tanda sokongan anda terhadap produk kereta keluaran Malaysia kebanggaan negara dengan ciri-ciri terkini dari Perodua:-
https://www.facebook.com/Perodua-Axia-Bezza-Myvi-Alza-200199434046631/

#kereta #keretasewa #perodua #peroduamyvi #peroduaaxia #peroduaalza #myvi #alza #axia #peroduabezza #bezza, #yunamusic, #aeril_zafrel, #aydajebat, #missfazura, #rozitachewan, #zizanrazak869, #ctdk, #schaalyahya, #awalashaari, #noradanish, #neelofa


1

Siapa tengok semalam? ๐Ÿ™‹๐Ÿป #paranormalrocks
.
#Repost @aydajebat with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿšด๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคพ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ„๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ
Behind The Scene! Perangai masing-masing! Tengok 8.30 malam ni โ€œPop Rumbleโ€ di @ntv7malaysia . Yang sorang takut katak, sorang takut tinggi, takut air, saya takut apa? Takut kalau awak tinggalkan saya. Hauhauahauahu! Ayda +Tomok jadi AyMok! Malam ni kita dating.
.
Last sekali tu, terimalah parody dari kumpulan Forrangmuda dengan lagu โ€œBerempat Masuk Airโ€ ๐Ÿ˜‚
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #PopRumble #AyMok #Forrangmuda #ForteenVersionPerempuan


0

Memg lawak betul smalam... ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
#Repost @aydajebat (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿšด๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคพ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ„๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ
Behind The Scene! Perangai masing-masing! Tengok 8.30 malam ni โ€œPop Rumbleโ€ di @ntv7malaysia . Yang sorang takut katak, sorang takut tinggi, takut air, saya takut apa? Takut kalau awak tinggalkan saya. Hauhauahauahu! Ayda +Tomok jadi AyMok! Malam ni kita dating.
.
Last sekali tu, terimalah parody dari kumpulan Forrangmuda dengan lagu โ€œBerempat Masuk Airโ€ ๐Ÿ˜‚
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #PopRumble #AyMok #Forrangmuda #ForteenVersionPerempuan


0

Business

DAPATKAN KERETA SEKARANG TANPA GST 6% DAN SEBELUM SST 10%. FIKIR-FIKIR KAN LAH.
01. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, sila pm www.wasap.my/60193597795/. 02. Untuk promosi dan maklumat kereta keluaran Perodua, sila join group whatsapp saya di https://chat.whatsapp.com/63W4RWb7iLM6UY7PaDitcE

03. Anda juga boleh mengikuti perkembangan promosi terbaru dari Perodua di instagram https://www.instagram.com/mdsiraf/

04. Mohon ke page saya dan like sebagai tanda sokongan anda terhadap produk kereta keluaran Malaysia kebanggaan negara dengan ciri-ciri terkini dari Perodua:-
https://www.facebook.com/Perodua-Axia-Bezza-Myvi-Alza-200199434046631/

#kereta #keretasewa #perodua #peroduamyvi #peroduaaxia #peroduaalza #myvi #alza #axia #peroduabezza #bezza, #yunamusic, #aeril_zafrel, #aydajebat, #missfazura, #rozitachewan, #zizanrazak869, #ctdk, #schaalyahya, #awalashaari, #noradanish, #neelofa


0

๐Ÿ’•Happy 4th anniversarry๐Ÿ’•
.
Semoga berbahagia selalu & perkahwinan kekal ke jannah โค๏ธ
.
Nk beribu2 lemon belon katanya. Biar melimpah kluar kereta bila buka ๐Ÿ˜„
.
.
Bouquet๐Ÿ’- Ballon๐ŸŽˆ- Cake๐ŸŽ‚ - Boxchoc๐ŸŽ - Table Deco ๐ŸŽช Goodies ๐Ÿ‘›

Ws or call ๐Ÿ“ฒ 016-5564627
.
.
Delivery setiap hari ๐Ÿš—๐Ÿ’จ #surpriseplannermurahmelaka #customizedbouquets
#uniquebouquetdelivery#surpriseplannerayerkeroh #bungacoklatmelaka #chocindulgence #surprisebox
#bungacoklatmurah #boxballon #melakasurprise #boxofchocolate #chocbox #jualchoclate
#promosimurah #goodiesbudget
#goodiesmurah#goodiesmelaka #foodhunter #foodlover #jjcm #melaka #hawaumerecik #foodiegram #aydajebat #fattzura #blooger #heliumballoon #ballon #fererro #foodphotography


1

[ Pink untuk remaja ]
.
Zaman remaja biasanya kita main taram je apa-apa produk skin care ada di luar sana. Janji kulit bersih Rasa tak berminyak. Beli product tanpa guide yang betul lama kelaman lain jadinya. Sapa macam ni??? Kesian tengok adik remaja yang ada masalah kulit berjerawat, berminyak, kusam tak bermaya Dan sebagainya. Macam bayam layu eh tetibe kan. Mesti adik-adik rasa down kan.
.
Berapa ramai para ibu atau bapa yang punya anak mengalami masalah kulit berjerawat dan sebagainya???? Tyra share set skin care di rumus khas untuk kulit remaja yang berusia 24 tahun ke bawah
.
Produk bebas dari bahan kimia yang terlarang serta kaya dengan mineral asli dan badan semulajadi sahaja. Mempunyai extracts dragon fruit dan aloe vera dapat memberi manfaat antioksidan dalam setiap set EVOLUTION OF BOTANICAL EFFECT.
.
Kita tengok feedback adik ni. Bile dah dapat set skin care yang baik Dan guide yang betul. .
Your Trusted Beauty Consultant.
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
.
#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #utmskudai #uthm #ukm #uitm #blushermarykay #mekapmarykay #lipstickmarykay #meletop #hlive #erafm #hotfm #foundationmarykay #kosmetikmarykay


0

โ€ผ๏ธBUY 3 at 10% OFFโ€ผ๏ธ
-
Which shade(s) is your favourite? I love each one of them (possessive ๐Ÿ˜…)
๐Ÿ’„NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE ๐Ÿ’„
.
โœจFormula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini
โœจmenagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan
โœจtahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata
โœจmengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir
โœจdidatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah
.
Love,
๐Ÿ‘ธ๐Ÿผbeauty consultant
๐ŸŒนArtika
๐Ÿ“ฒ0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.
#shahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysian #nursajat #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #marykaymysg #gelsemimatte #marykayjohor #marykaymalaysia #gelsemishine #marykaytimewise #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #marykaymelacep #rayyanhaya #fattzura #jengukjumaat


0

โ€ผ๏ธBUY 3 at 10% OFFโ€ผ๏ธ
-
Which shade(s) is your favourite? I love each one of them (possessive ๐Ÿ˜…)
๐Ÿ’„NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE ๐Ÿ’„
.
โœจFormula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini
โœจmenagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan
โœจtahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata
โœจmengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir
โœจdidatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah
.
Love,
๐Ÿ‘ธ๐Ÿผbeauty consultant
๐ŸŒนArtika
๐Ÿ“ฒ0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.
#shahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysian #nursajat #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #marykaymysg #gelsemimatte #marykayjohor #marykaymalaysia #gelsemishine #marykaytimewise #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #marykaymelacep #rayyanhaya #fattzura #jengukjumaat


1

PROMO RAYA!! PROMO RAYA!! PROMO RAYA!! .
SAPE NAK CANTIK GEBU MASA RAYA NANTI MEH TRY CINDELLA1200MG NI.. TERBAIKKK!! LOOSE RM100 JE CHUOLLS..! SHIDA BAGI FREE POS.. JOM GRAB! NAK FULL SET PON BOLEH.. RM550 SHJ.. FREE POS. NAK ORDER WHATSAPP SHIDA +60172851571
.
#JOMCANTIK #LETSCANTIK #HARGAKASIHSAYANG #cindella1200mg #cindella1200mgmurah #japanplatinum #nanguang #cindella1200mgmurahoriginal #cindella1200mgori #janganmengata #produkviral #akuyangpakaikoyangpanas #aydajebat ##putihseluruhbadan #kulitcantik #sayajual #hensem #freepostage #freepos #nakkulitputih #awekcun #cindelle3000 #putihkekal #feedbackmalaysia #customerfeedbackmalaysia #beautyinjection


0

Testimoni Elaine Royal Blue size 38

Tq for shopping with us ๐Ÿ’‹


2

Regrann from @belenaarmel97 - Lawak habeh tengok semalam tak habis gelak lgi kita rasa nk tengok lagi onder record baby girl ulang yuk ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ž๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .

#LateRepost .

Credit video to : ๐ŸŽฅ @aydajebat - ๐Ÿšด๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคพ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ„๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ
Behind The Scene! Perangai masing-masing! Tengok 8.30 malam ni โ€œPop Rumbleโ€ di @ ntv7malaysia . Yang sorang takut katak, sorang takut tinggi, takut air, saya takut apa? Takut kalau awak tinggalkan saya. Hauhauahauahu! Ayda +Tomok jadi AyMok! Malam ni kita dating.
.
Last sekali tu, terimalah parody dari kumpulan Forrangmuda dengan lagu โ€œBerempat Masuk Airโ€ ๐Ÿ˜‚
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #PopRumble #AyMok #Forrangmuda #ForteenVersionPerempuan - #regrann


0

.
๐Ÿ‘œOPEN PREORDER NOW UNTIL 27 JUNE
.
โฃ๏ธLARGE SIZE (8ร—6 INCH)
.
BOOKING DEPOSIT RM70 to secure your favourite design๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒน ETA: EARLY JULY
.
โš ๏ธโš ๏ธGRAB IT OR LATER CRYโš ๏ธโš ๏ธ
.
โ™ฅ๏ธ ๐Ÿ’ฏ Handmade with care
.
CONDITIONโ›”๏ธFUSSY BUYERโ›”๏ธ
As this bag is a ๐Ÿ’ฏhandmade a stone n beads may have imperfections like lilttle scratches and small chips bcause it is the unique nature side of this bag.
.
HOW TO ORDER๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ Screenshot ur favourite Design n WA 0148936906 Or Just Click Link WA at bio ๐Ÿ˜˜
.
#delhibagmurahmalaysia#sayajualbagmurah#moodrepublik#delhibagraya#begrayamurah#slingbagmurah#clutch#ootdfashion#sarawakonlineshop#sabahonlineshoping#sarawakonlineseller#kedaionlinemurahmurah#bagviralmurah#rattanbagmalaysiamurah#handmade#bazaarpaknil#likeforlike#ceramic#noradanish#hanezsuraya#dinnerclutch#eventclutch#aydajebat#vintagestyle#like4likes#instabag#malaysia#instafamous#stewardess#delhihandmadebags


0

.
๐Ÿ‘œOPEN PREORDER NOW UNTIL 27 JUNE
.
โฃ๏ธLARGE SIZE (8ร—6 INCH)
.
BOOKING DEPOSIT RM70 to secure your favourite design๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒน ETA: EARLY JULY
.
โš ๏ธโš ๏ธGRAB IT OR LATER CRYโš ๏ธโš ๏ธ
.
โ™ฅ๏ธ ๐Ÿ’ฏ Handmade with care
.
CONDITIONโ›”๏ธFUSSY BUYERโ›”๏ธ
As this bag is a ๐Ÿ’ฏhandmade a stone n beads may have imperfections like lilttle scratches and small chips bcause it is the unique nature side of this bag.
.
HOW TO ORDER๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ Screenshot ur favourite Design n WA 0148936906 Or Just Click Link WA at bio ๐Ÿ˜˜
.
#delhibagmurahmalaysia#sayajualbagmurah#moodrepublik#delhibagraya#begrayamurah#slingbagmurah#clutch#ootdfashion#sarawakonlineshop#sabahonlineshoping#sarawakonlineseller#kedaionlinemurahmurah#bagviralmurah#rattanbagmalaysiamurah#handmade#bazaarpaknil#likeforlike#ceramic#noradanish#hanezsuraya#dinnerclutch#eventclutch#aydajebat#vintagestyle#like4likes#instabag#malaysia#instafamous#stewardess#delhihandmadebags


0

.
๐Ÿ‘œOPEN PREORDER NOW UNTIL 27 JUNE
.
โฃ๏ธLARGE SIZE (8ร—6 INCH)
.
BOOKING DEPOSIT RM70 to secure your favourite design๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒน ETA: EARLY JULY
.
โš ๏ธโš ๏ธGRAB IT OR LATER CRYโš ๏ธโš ๏ธ
.
โ™ฅ๏ธ ๐Ÿ’ฏ Handmade with care
.
CONDITIONโ›”๏ธFUSSY BUYERโ›”๏ธ
As this bag is a ๐Ÿ’ฏhandmade a stone n beads may have imperfections like lilttle scratches and small chips bcause it is the unique nature side of this bag.
.
๐Ÿ“ฒ click link at bio for fast respond๐Ÿ˜˜
.
#delhibagmurahmalaysia#sayajualbagmurah#moodrepublik#delhibagraya#begrayamurah#slingbagmurah#clutch#ootdfashion#sarawakonlineshop#sabahonlineshoping#sarawakonlineseller#kedaionlinemurahmurah#bagviralmurah#rattanbagmalaysiamurah#handmade#bazaarpaknil#likeforlike#ceramic#noradanish#hanezsuraya#dinnerclutch#eventclutch#aydajebat#vintagestyle#like4likes#instabag#malaysia#instafamous#stewardess#delhihandmadebags


0

Regrann from @belenaarmel97 - Katanya Selena Gomez sempat lagi ek gurau my kakak syg @aydajebat_muahciked pun boleh i know baby girl mmg minat giler kt SG me too ๐Ÿ˜‚. Adik bella sing for you, i know i'd go back to you.. ๐ŸŽค๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Selamat Hari Raya again sweetheart ๐Ÿ˜‰

#LateRepost #AydaJebat #MyLovelyKakakIdola #OurBabyGirl #NeverForgetToLoveMyGirlForever #AydaGomez #AlwaysBeMySweetheart .

Credit video to : ๐ŸŽฅ @ nornie.hassan -

@ mac_glow @ aydajebat @aydajebat_muahciked bersama anaknda sayangkuโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹โค๏ธโค๏ธ - #regrann


0

Assalamualaikum, Selamat Pagi
.
Utk wangi dalaman,
saya pilih miss v perfume.. wanginya tu kalau kita duduk
pon boleh bau sendiri.. means sampai ke luar lah harumannya tu.. Anda mesti wangi2 taw,
kalau dh kawen lg lah wajib wangi2... Anak dara pon kena jaga dari awai... โ˜บ๏ธ .
Miss V Perfume New Flavour Ready Stock๐ŸŒท
RM 55.00 (sm)
RM 60.00 (ss)
FREE gift In Box *Femine wash
.
EXTRA GRIP, EXTRA INGREDIENTS.
WANGI pluss plusss...
.
Rugi tak cuba..Jom grab sekarang
. ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0179665308
๐Ÿ“ฑWhatsapp 0179665308
๐Ÿ“ฑWhatsapp 0179665308


9

Whitening drip dah lame femes dikalangan vvip and retis2.
Why drip whitening menjadi pilihan pakar doktor kecantikan juga?
๐Ÿ’–100% selamat digunakan ๐Ÿ’–FAST RESULTS whitening (99% terus serap ke dalam badan)
๐Ÿ’– 10x ganda LEBIH CEPAT effect dari telan pil ๐Ÿ˜
๐Ÿ’–EFFECT whitening WHOLE BODY, celah ketiak,celah bedah pon boleh cerah tau!๐Ÿ’‹
๐Ÿ’– MENJIMATKAN MASA
๐Ÿ’–SIHAT LUAR DAN DALAMAN
.
KENAPA BEST BELI WHITENING DGN SAYA?
๐Ÿ’›I PAKAI BYK BRAND, SO I BOLEH CONSULT U WHICH ONE IS THE BEST ONE ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›I akan guide uols sampai jadi๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›REPEAT CUSTOMER akan dapat DISCOUNT lagi dan lagi dan lagi ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›FAST SERVICE & TRUSTED SELER since 2015๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›FREE LIST DRIPPER akan diberikan after payment ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›100% ORIGINAL PRODUCT๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ“ฒ0183723351 Wassap i kalau nak gebu gebas seluruh badan ๐ŸŒป
๐Ÿ“ฒ0183723351
๐Ÿ“ฒ0183723351
.
#whiteninginjectionleen #whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionsingapore #suntikvitamin #suntikvitaminc #raya2018 #glutax180000gr #glutax23000gk #glutax70000gm #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturymurah #slc24a5nexentury #slc24a5 #whiteninginjectionoriginal #cindella1200mg #orientalplatinum #japanplatinum #nc2490000mg #nexentury29 #rozitachewan #noradanish #ctdk #aydajebat


0

Whitening drip dah lame femes dikalangan vvip and retis2.
Why drip whitening menjadi pilihan pakar doktor kecantikan juga?
๐Ÿ’–100% selamat digunakan ๐Ÿ’–FAST RESULTS whitening (99% terus serap ke dalam badan)
๐Ÿ’– 10x ganda LEBIH CEPAT effect dari telan pil ๐Ÿ˜
๐Ÿ’–EFFECT whitening WHOLE BODY, celah ketiak,celah bedah pon boleh cerah tau!๐Ÿ’‹
๐Ÿ’– MENJIMATKAN MASA
๐Ÿ’–SIHAT LUAR DAN DALAMAN
.
KENAPA BEST BELI WHITENING DGN SAYA?
๐Ÿ’›I PAKAI BYK BRAND, SO I BOLEH CONSULT U WHICH ONE IS THE BEST ONE ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›I akan guide uols sampai jadi๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›REPEAT CUSTOMER akan dapat DISCOUNT lagi dan lagi dan lagi ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›FAST SERVICE & TRUSTED SELER since 2015๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›FREE LIST DRIPPER akan diberikan after payment ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›100% ORIGINAL PRODUCT๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ“ฒ0183723351 Wassap i kalau nak gebu gebas seluruh badan ๐ŸŒป
๐Ÿ“ฒ0183723351
๐Ÿ“ฒ0183723351
.
#whiteninginjectionleen #whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionsingapore #suntikvitamin #suntikvitaminc #raya2018 #glutax180000gr #glutax23000gk #glutax70000gm #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturymurah #slc24a5nexentury #slc24a5 #whiteninginjectionoriginal #cindella1200mg #orientalplatinum #japanplatinum #nc2490000mg #nexentury29 #rozitachewan #noradanish #ctdk #aydajebat


0

Whitening drip dah lame femes dikalangan vvip and retis2.
Why drip whitening menjadi pilihan pakar doktor kecantikan juga?
๐Ÿ’–100% selamat digunakan ๐Ÿ’–FAST RESULTS whitening (99% terus serap ke dalam badan)
๐Ÿ’– 10x ganda LEBIH CEPAT effect dari telan pil ๐Ÿ˜
๐Ÿ’–EFFECT whitening WHOLE BODY, celah ketiak,celah bedah pon boleh cerah tau!๐Ÿ’‹
๐Ÿ’– MENJIMATKAN MASA
๐Ÿ’–SIHAT LUAR DAN DALAMAN
.
KENAPA BEST BELI WHITENING DGN SAYA?
๐Ÿ’›I PAKAI BYK BRAND, SO I BOLEH CONSULT U WHICH ONE IS THE BEST ONE ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›I akan guide uols sampai jadi๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›REPEAT CUSTOMER akan dapat DISCOUNT lagi dan lagi dan lagi ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›FAST SERVICE & TRUSTED SELER since 2015๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›FREE LIST DRIPPER akan diberikan after payment ๐Ÿ’‹
๐Ÿ’›100% ORIGINAL PRODUCT๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ“ฒ0183723351 Wassap i kalau nak gebu gebas seluruh badan ๐ŸŒป
๐Ÿ“ฒ0183723351
๐Ÿ“ฒ0183723351
.
#whiteninginjectionleen #whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionsingapore #suntikvitamin #suntikvitaminc #raya2018 #glutax180000gr #glutax23000gk #glutax70000gm #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturymurah #slc24a5nexentury #slc24a5 #whiteninginjectionoriginal #cindella1200mg #orientalplatinum #japanplatinum #nc2490000mg #nexentury29 #rozitachewan #noradanish #ctdk #aydajebat


0

Regrann from @belenaarmel97 - Aloo tomeyy tomeyy ATeam semuanya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’œ๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ .

#LateRepost #AydaJebat #MyLovelyKakakIdola #MySweetheart #OurBabyGirl #ATeam #LovelyMomentsAlhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #BilaATeamBergabungRayaSamaBabyGirlNampakMeriahMasukAirTerus ๐Ÿ˜‰ #GelagatGayaMemasing #ThrowbackMoments #RayaKe3 #3Syawal #CeritaAhadYangLepas #17Jun2018 .

Credit video to : ๐ŸŽฅ @ ashikin78 -

Macam mane la saya boleh terjebak dengan bende gini (maafkan mokcik) ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜‚
.

#AydaJebat
#MuchLove
#ATeam โค๏ธ .

Credit video to : ๐ŸŽฅ @ rockin18 -

Tak faham lah saya dgn dorg ni ๐Ÿ˜‚
.
@ aydajebat @ leexripc @ ashikin78 @ aaryzaaw @ chanadchudin #Ateam - #regrann


0

Personal

DAPATKAN KERETA SEGERA TANPA GST 6% DAN SEBELUM SST 10%. FIKIR-FIKIR KAN LAH.
01. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, sila pm www.wasap.my/60193597795/

02. Anda boleh mengikuti perkembangan promosi terbaru dari Perodua di instagram https://www.instagram.com/faris_specialist/

03. Mohon ke page saya dan like sebagai tanda sokongan anda terhadap produk kereta keluaran Malaysia kebanggaan negara dengan ciri-ciri terkini dari Perodua:-
https://www.facebook.com/Perodua-by-Faris-1495447253911255/

#kereta #keretasewa #perodua #peroduamyvi #peroduaaxia #peroduaalza #myvi #alza #axia #peroduabezza #bezza, #yunamusic, #aeril_zafrel, #aydajebat, #missfazura, #rozitachewan, #zizanrazak869, #ctdk, #schaalyahya, #awalashaari, #noradanish, #neelofa


0

Dengan hanya serendah RM150, korang dah boleh dapatkan PERFUME ORIGINAL yang korang hanya mampu pandang and ambil bau dekat mall.
.
Dah ramai kita tipu dengan harga yang MURAH tapi perfume ORIGINAL, boleh save hampir RM200 tahu๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ŽBerpeluh tangan nak bayar๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ HANYA SERENDAH SERATUS LIMA PULUH SAHAJA๐Ÿ’ต
.
WhatsApp kami sekarang!!
๐Ÿ“ฒ 0193154254
.
๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE
โš ๏ธCONDITION ORI REJECT
ORI WITH GUARANTEE
.
#sayajual #sayajualmurah #perfumemurah #jualanku #perfumerejectmurah #luaskankuasamu #zizanmall #bazaarpaknil #sabahan #sitinordiana #hantarankahwin #kadkahwin #perfumeoriginal #redvelvet #youcanduit #authenticperfume #ikutcarakita #aydajebat #perfumelovers #sayajualonline #perfumereject #fattzura #sarawakian #dyxy #shahalam #fattahamin #setperfumemurah #takorisayatakjual


1

Business

DAPATKAN KERETA SEKARANG TANPA GST 6% DAN SEBELUM SST 10%. FIKIR-FIKIR KAN LAH.
01. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, sila pm www.wasap.my/60193597795/. 02. Untuk promosi dan maklumat kereta keluaran Perodua, sila join group whatsapp saya di https://chat.whatsapp.com/63W4RWb7iLM6UY7PaDitcE

03. Anda juga boleh mengikuti perkembangan promosi terbaru dari Perodua di instagram https://www.instagram.com/mdsiraf/

04. Mohon ke page saya dan like sebagai tanda sokongan anda terhadap produk kereta keluaran Malaysia kebanggaan negara dengan ciri-ciri terkini dari Perodua:-
https://www.facebook.com/Perodua-Axia-Bezza-Myvi-Alza-200199434046631/

#kereta #keretasewa #perodua #peroduamyvi #peroduaaxia #peroduaalza #myvi #alza #axia #peroduabezza #bezza, #yunamusic, #aeril_zafrel, #aydajebat, #missfazura, #rozitachewan, #zizanrazak869, #ctdk, #schaalyahya, #awalashaari, #noradanish, #neelofa


1

#LateRepost #AydaJebat #MyLovelyKakakIdola #MySweetheart #KakBaby #SabiraJebat #MamaAna #Jebats #OtherFamily #OneHappyFamily #OurBabyGirl #AbgRedza #RedzaRosli #MyHandsomeBrother #AbgIdolaDikBell #RR #OurBigboss #RedzAyda #DeduaKesayanganDikBell #ThrowbackMoments #CeritaSemalam #RayaKe4 #4Syawal #18Jun2018 ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’œ๐Ÿ’˜โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’๐Ÿ’ .

Credit photo to : ๐Ÿ“ธ @ mohdzairirazak -

Free Style ... @ [email protected] [email protected] [email protected] sabirajebat @ garcia_daisy_a @ [email protected] zahrazairi@zaharah_denisse08 @ dianne.zahirah .

Credit photo to : ๐Ÿ“ธ @ mohdzairirazak -

Di kesempatan ini ๐Ÿ˜‰
Terima kasih @ redzarosli .

Credit photo to : ๐Ÿ“ธ @ mohdzairirazak -

Lamo tak jumpo ...
Terima Kasih Dik @ aydajebat


0

Katanya Selena Gomez sempat lagi ek gurau my kakak syg @aydajebat_muahciked pun boleh i know baby girl mmg minat giler kt SG me too ๐Ÿ˜‚. Adik bella sing for you, i know i'd go back to you.. ๐ŸŽค๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Selamat Hari Raya again sweetheart ๐Ÿ˜‰

#LateRepost #AydaJebat #MyLovelyKakakIdola #OurBabyGirl #NeverForgetToLoveMyGirlForever #AydaGomez #AlwaysBeMySweetheart .

Credit video to : ๐ŸŽฅ @ nornie.hassan -

@ mac_glow @ aydajebat @aydajebat_muahciked bersama anaknda sayangkuโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹โค๏ธโค๏ธ


0

Aloo tomeyy tomeyy ATeam semuanya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’œ๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ .

#LateRepost #AydaJebat #MyLovelyKakakIdola #MySweetheart #OurBabyGirl #ATeam #LovelyMomentsAlhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #BilaATeamBergabungRayaSamaBabyGirlNampakMeriahMasukAirTerus ๐Ÿ˜‰ #GelagatGayaMemasing #ThrowbackMoments #RayaKe3 #3Syawal #CeritaAhadYangLepas #17Jun2018 .

Credit video to : ๐ŸŽฅ @ ashikin78 -

Macam mane la saya boleh terjebak dengan bende gini (maafkan mokcik) ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜‚
.

#AydaJebat
#MuchLove
#ATeam โค๏ธ .

Credit video to : ๐ŸŽฅ @ rockin18 -

Tak faham lah saya dgn dorg ni ๐Ÿ˜‚
.
@ aydajebat @ leexripc @ ashikin78 @ aaryzaaw @ chanadchudin #Ateam


0

Adik yang manja & kakak yg sangat penyayang so sweettt, throwback the 1st Day Raya pic moments my sweetheart kak Daa & adik Anyel ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’œโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿ’– .

#LateRepost #AydaJebat #MyLovelyKakakIdola #MySweetheart #OurBabyGirl #AdikDanial #DanialJebat #Anyel #TheSweetSibling #Jebats #ThrowbackMoments #1stDayRaya #LastFriday #15Jun2018 ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .

Credit photo to : ๐Ÿ“ธ @ danialjebat - โค๏ธ


0

#Repost @ashikin78
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Macam mane la saya boleh terjebak dengan bende gini (maafkan mokcik) ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜‚
.

#AydaJebat
#MuchLove
#ATeam โค๏ธ


0

#Repost @faez.evolution
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Sampai Tengah pagi baru habis bergosip ๐Ÿคญ. Thanks Family โค๏ธ
#aydajebat
#ajscreamer
#redzarosli
#redzayda
#familygoals


0

Lawak habeh tengok semalam tak habis gelak lgi kita rasa nk tengok lagi onder record baby girl ulang yuk ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ž๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .

#LateRepost .

Credit video to : ๐ŸŽฅ @aydajebat - ๐Ÿšด๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคพ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ„๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ
Behind The Scene! Perangai masing-masing! Tengok 8.30 malam ni โ€œPop Rumbleโ€ di @ ntv7malaysia . Yang sorang takut katak, sorang takut tinggi, takut air, saya takut apa? Takut kalau awak tinggalkan saya. Hauhauahauahu! Ayda +Tomok jadi AyMok! Malam ni kita dating.
.
Last sekali tu, terimalah parody dari kumpulan Forrangmuda dengan lagu โ€œBerempat Masuk Airโ€ ๐Ÿ˜‚
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #PopRumble #AyMok #Forrangmuda #ForteenVersionPerempuan


0

#LateRepost #AydaJebat #MyLovelyKakakIdola #MySweetheart #OurBabyGirl #MyFavouriteAmbassadorOfArianiRTW #AydaJebatXArianiRTW #ArianiRayaRTW #RayaCollection2018 ๐ŸŒป๐Ÿ’™๐ŸŒป๐Ÿ’™๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– .

Credit photo to : ๐Ÿ“ธ @ arianirtw -

Dua baju ni memang meletops kat openhouse raya huiiii. Rasa naik berbuih mulut nak menjawab orang asyik tanya je baju tempah mana ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Tak main la tempah2 sekali tak jadi, kite beli readymade jurrrr sistur ๐Ÿ˜› Size pun ada sampai 5XL takde hal lah nak attend berpuluh openhouse pun kihkih. Siapa yg dah beli Madhuri and Anusha dah post OOTD Raya awak belummmm? ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ Dah post make sure awak #ARTWGlamLebaran2018 mana tau nanti awak menang duit raya!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป


0

#LateRepost ๐ŸŒน๐ŸŒธ๐ŸŒน๐ŸŒธ. .

Credit photo to : ๐Ÿ“ธ @aydajebat - ๐Ÿ˜Ž .

Lupa remind! Ada #AkuNazmi sekarang dekat @ tv3malaysia guys! Yang ni Ilya dengan kakak lepas dah berjaya jadi fashion designer berkat belajar menjahit dengan mak. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ฌ
@ ajscreamer @ dayanaroza @ sheilarusly_jspictures
.
Siapa kata orang kurang upaya tak boleh berjaya? Kadang mereka lagi rajin dan gunakan kelemahan sebagai kekuatan mereka. Jangan pandang orang sebelah mata. Syukur nikmat yang diberi.. ๐Ÿ˜Š
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #AkuNazmi #Ilya #JSPictures


0

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days ๐Ÿ“žWechat : drherbaltinggi
๐Ÿ“žWs : +60169506854
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.


0

Sampai Tengah pagi baru habis bergosip ๐Ÿคญ. Thanks Family โค๏ธ
#aydajebat
#ajscreamer
#redzarosli
#redzayda
#familygoals


1

Just a simple and more to tumblr style kind of editing.

Original picture by @aydajebat

@aydajebat_official
@aydajebatlovers
@ajscreamer
@aydajebat4lyfe

Check out my HASHTAG #capturebyconvergence to see my other posts.

In addition, check out my OTHER IG's:
@capturetheabsenceoflight
@capturethepanorama
@m_rulll

Tags: #aydajebat #aj #picoftheday #photooftheday #mobileediting #editing #picture #followme #for #more โ™ก


1

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
nak tinggi lagi??
sila Chat
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธWhatsapp : +601136213186
๐Ÿ“ฒ Wechat : stokis_peninggi

Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! ๐Ÿ“ž
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau #seluarmurah #seluar #seluarbaby #seluarbesar


1

Sakit perut tgk episod ni.. krem rahang.. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ.. Aymok terbaikk.. @aydajebat @tomokofficial #aydajebat #tomok #poprumble #ntv7 #emaajs175 #tandomhill


1

...
Ready stok...
Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi?
JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธWhatsapp : +601136213186
๐Ÿ“ฒ Wechat : stokis_peninggi

#heightup#heightupmurah#heightupmalaysia #heighup #heightup # #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #terlajaklaris #ganteng #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers


3

Tq ye #finaaf9 jemput makan2 ckit kat umah dpt jumpa akak ko #aydajebat n #redzarosli plak tu..dulu kecik2 slalu huhahuha masing2 dah bz keje.. Moga #aydajebat n #redzarosli terus berjaya... Kalu ada berlakon jangn lupa halo.. Haha... #selamathariraya #syawal #2018 #drama #kukirimcinta #soundsystemkualalumpur #pasystemkualalumpur #livekonsert


2

.....
Ubat tambah ketinggian pertama di malaysia. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.....
Ubat tambah ketinggian pertama di malaysia. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธWhatsapp : +601136213186
๐Ÿ“ฒ Wechat : stokis_peninggi
.
#sik #yan #bachok #guamusang #jeli #heightup#heightupmurah#heightupmalaysia #heighup #heightup #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #lawa #artis #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers #
.
#sik #yan #bachok #guamusang #jeli #heightup#heightupmurah#heightupmalaysia #heighup #heightup #nakbebel #dubsmashmalaysia #tiensmalaysia #tinggikejap #peninggiterbaik #lawa #artis #kimchiuntukawak #aydajebat #ctdk #emmamaembong #emmamaembonglovers #


0

๐Ÿšด๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคพ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ„๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ
Behind The Scene! Perangai masing-masing! Tengok 8.30 malam ni โ€œPop Rumbleโ€ di @ntv7malaysia . Yang sorang takut katak, sorang takut tinggi, takut air, saya takut apa? Takut kalau awak tinggalkan saya. Hauhauahauahu! Ayda +Tomok jadi AyMok! Malam ni kita dating.
.
Last sekali tu, terimalah parody dari kumpulan Forrangmuda dengan lagu โ€œBerempat Masuk Airโ€ ๐Ÿ˜‚
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #PopRumble #AyMok #Forrangmuda #ForteenVersionPerempuan


1

๐Ÿ˜Ž
Lupa remind! Ada #AkuNazmi sekarang dekat @tv3malaysia guys! Yang ni Ilya dengan kakak lepas dah berjaya jadi fashion designer berkat belajar menjahit dengan mak. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ฌ
@ajscreamer @dayanaroza @sheilarusly_jspictures
.
Siapa kata orang kurang upaya tak boleh berjaya? Kadang mereka lagi rajin dan gunakan kelemahan sebagai kekuatan mereka. Jangan pandang orang sebelah mata. Syukur nikmat yang diberi.. ๐Ÿ˜Š
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #AkuNazmi #Ilya #JSPictures


1

Regrann from @shirinpandi - Rupanya mimpi .... ni pasti kes sebelom tido tak cuci kaki, mabok tak hingat dunia ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#SesalSeparuhNyawa epi 18
#Fara
#AydaJebat - #regrann


0

Regrann from @shirinpandi - Terharu Fara dengar pengorbanan Razlan selama ni ๐Ÿ˜‘
#SesalSeparuhNyawa epi 16
#AydaJebat - #regrann


0

The end of the page