#azaleyablouse

Instagram photos and videos

#raudalongtop#azaleyablouse#tunicmuslimah#terapiinstagram#wiendablouse#marshablouse#syazatunic#syazablouse#cassandrablouse#dianatunic#tuniqqeen#sofeatunic#jubahqaysara#casandralongtop#hyoona#ajimaura#ateliablouse#tuniclabuhmurah#tuniclabuh#khawlatunic#vyorenneblouse#fattzura#cameliablouse#elvynadress

Hashtags #azaleyablouse for Instagram

3 DAY SPECIAL Azaleya Blouse RM69 Only! + FREE POS!!! 😍

AZALEYA yg termasuk dalam 3 HARI PROMOSI
(19-21 April) :
‡️‡️‡️
.
πŸ’ž Jade Gray : M,L
πŸ’ž Dusty Pink : L,XL
πŸ’ž Purple Indigo : XL
πŸ’ž Seductive Brown : L
.
β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– 
.
Untuk fast respond klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/601120747159
☎️ www.wasap.my/601120747159
.
πŸ“ž 011 20747159 (whatsapp/telegram/pm inbox)
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
πŸ‘‰ Ig : linis_collection
πŸ‘‰ FB Page : Lini's Collection
.
.
#azaleyablouse
#liniscollection


0

3 DAY SPECIAL Azaleya Blouse RM69 Only! + FREE POS!!! 😍

AZALEYA yg termasuk dalam 3 HARI PROMOSI
(19-21 April) :
‡️‡️‡️
.
πŸ’ž Jade Gray : M,L
πŸ’ž Dusty Pink : L,XL
πŸ’ž Purple Indigo : XL
πŸ’ž Seductive Brown : L
.
β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– 
.
Untuk fast respond klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/601120747159
☎️ www.wasap.my/601120747159
.
πŸ“ž 011 20747159 (whatsapp/telegram/pm inbox)
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
πŸ‘‰ Ig : linis_collection
πŸ‘‰ FB Page : Lini's Collection
.
.
#azaleyablouse
#liniscollection


0

3 DAY SPECIAL Azaleya Blouse RM69 Only! + FREE POS!!! 😍

AZALEYA yg termasuk dalam 3 HARI PROMOSI
(19-21 April) :
‡️‡️‡️
.
πŸ’ž Jade Gray : M,L
πŸ’ž Dusty Pink : L,XL
πŸ’ž Purple Indigo : XL
πŸ’ž Seductive Brown : L
.
β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– 
.
Untuk fast respond klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/601120747159
☎️ www.wasap.my/601120747159
.
πŸ“ž 011 20747159 (whatsapp/telegram/pm inbox)
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
πŸ‘‰ Ig : linis_collection
πŸ‘‰ FB Page : Lini's Collection
.
.
#azaleyablouse
#liniscollection


0

3 DAY SPECIAL Azaleya Blouse RM69 Only! + FREE POS!!! 😍

AZALEYA yg termasuk dalam 3 HARI PROMOSI
(19-21 April) :
‡️‡️‡️
.
πŸ’ž Jade Gray : M,L
πŸ’ž Dusty Pink : L,XL
πŸ’ž Purple Indigo : XL
πŸ’ž Seductive Brown : L
.
β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– 
.
Untuk fast respond klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/601120747159
☎️ www.wasap.my/601120747159
.
πŸ“ž 011 20747159 (whatsapp/telegram/pm inbox)
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
πŸ‘‰ Ig : linis_collection
πŸ‘‰ FB Page : Lini's Collection
.
.
#azaleyablouse
#liniscollection


0

3 DAY SPECIAL Azaleya Blouse RM69 Only! + FREE POS!!! 😍

AZALEYA yg termasuk dalam 3 HARI PROMOSI
(19-21 April) :
‡️‡️‡️
.
πŸ’ž Jade Gray : M,L
πŸ’ž Dusty Pink : L,XL
πŸ’ž Purple Indigo : XL
πŸ’ž Seductive Brown : L
.
β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– 
.
Untuk fast respond klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/601120747159
☎️ www.wasap.my/601120747159
.
πŸ“ž 011 20747159 (whatsapp/telegram/pm inbox)
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
πŸ‘‰ Ig : linis_collection
πŸ‘‰ FB Page : Lini's Collection
.
.
#azaleyablouse
#liniscollection


0

3 DAY SPECIAL Azaleya Blouse RM69 Only! + FREE POS!!! 😍

AZALEYA yg termasuk dalam 3 HARI PROMOSI
(19-21 April) :
‡️‡️‡️
.
πŸ’ž Jade Gray : M,L
πŸ’ž Dusty Pink : L,XL
πŸ’ž Purple Indigo : XL
πŸ’ž Seductive Brown : L
.
β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– β– 
.
Untuk fast respond klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/601120747159
☎️ www.wasap.my/601120747159
.
πŸ“ž 011 20747159 (whatsapp/telegram/pm inbox)
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
πŸ‘‰ Ig : linis_collection
πŸ‘‰ FB Page : Lini's Collection
.
.
#azaleyablouse
#liniscollection


0

Calling for plussizes!! Tyara design available hingga 5XL size😍
.
Jom grab reramaiπŸ‘πŸ‘
.
Cantik cantik semuanya😍😍
.
.
HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
βœ… SEHELAI RM75
βœ… HARGA FREE POSTAGE SMπŸ‘πŸ‘
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse


1

DELISHA TUNIC
~~~~~~~~~~~
.
β™₯️β™₯️β™₯️ LAST DAY PROMO β™₯️β™₯️β™₯️
.
Good News buat peminat DELISHA TUNIC kali ini 😍😘😍
.
πŸ’“ DELISHA BLOUSE PROMOSI 3 HARI!!! πŸ’“ .
β†ͺ️ 6HB-8HB April 2018
.
β†ͺ️ HARGA PROMO SEHELAI : RM70
βœ”οΈ FREE POSTAGES
.
β†ͺ️ COMBO 3PCS RM165
βœ”οΈFREE VOUCHER RM5
βœ”οΈ FREE POSTAGES
.
β†ͺ️NORMAL PRICE RM75
βœ”οΈ FREE POSTAGE
.
---------------------------------
.
πŸ‘€KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC?😎
.
πŸ’•VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGNπŸ’•

Design Delisha paling versatile dan trendy diinspirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan ala-ala princess cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷

Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So korang tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❀️
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺

fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻

bukan berfashion jee, design bynurhafizah tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni..
.
πŸ’žFRONT HIDDEN POCKETπŸ’ž

ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘
.
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
.
Untuk fast respond klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/601120747159
☎️ www.wasap.my/601120747159
.
πŸ“ž 011 20747159 (whatsapp/telegram/pm inbox)
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
πŸ‘‰ Ig : linis_collection
πŸ‘‰ FB Page : Lini's Collection
.
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
.
#liniscollection
#delishatunic
#azaleyablouse
#raudablouse


0

Selamat petang..blouse Alana waiting for you😍😍
.
Rugi tak grab😘
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


8

"Orang selalu TAK HARGAI sesuatu apabila ia ada depan mata, bila ia sudah berlalu pergi..barulah dia tercari-cariπŸ˜”πŸ’”".
.
.
Haaa sementara ada PROMOSI untuk TYARA PESONA ni, mohh laa kita berjemaah pakat grab sehelai sorg ke 2 helai sorang ke kanπŸ˜‚πŸ™ˆ.
.
.
Jangan menyesal esok lusa bila dah HABIS PROMO😒😭😣.
.
.
Ada yang nak GRAB SEMENTARA PROMO ni sekali dengan Fara? Cuma perlu tekan link di bio/ wasap 014 8275090 /pm /komen di bawah😘❀️.


2

πŸ’Ž TYARA PESONA πŸ’Ž.
.
.
πŸŽ‰ HARGA COMBO 3 PCS πŸŽ‰.
.
.
πŸ“ŒRM 210πŸ“Œ
.
βœ… COMBO BOLEH MIX BLOUSE YG SAMA HARGA DENGANNYA/LEBIH RENDAH UTK DAPATKAN HARGA COMBO. COMBO INI DINAMAKAN "COMBO BERJEMAAH". SAH PADA 1 ALAMAT & 1 NO ORDER SAHAJA.
.
βœ… HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI.
.
βœ… HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA.
.
.
Ada yang nak GRAB SEMENTARA PROMO ni sekali dengan Fara? Cuma perlu tekan link di bio/ wasap 014 8275090 /pm /komen di bawah😘❀️.


1

πŸ”₯ LIMITED EDITION (PROMOSI 9/4-11/4)πŸ”₯.
.
. 🌸🌸 TYARA PESONA🌸🌸.
.
.
πŸ“ŒV-SHAPE DI BAHAGIAN TANGAN.
.
πŸ“ŒREKAAN BERKONSEPKAN TURKEY.
.
πŸ“ŒPOCKET KIRI DAN KANAN.
.
πŸ“ŒLABEL TAG EKSKLUSIF JW’S DIBAHAGIAN TANGAN.
.
😍6 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU.
.
πŸ“ŒPILIHAN SAIZ S TO 5XL.
.
πŸ“ŒBF & WUDHU FRIENDLY.
.
πŸ“ŒMATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA.
.
.
PROMOSI : RM 75 (jimat RM4)
NORMAL PRICE : RM79.
.
.
Ada yang nak GRAB SEMENTARA PROMO ni sekali dengan Fara? Cuma perlu tekan link di bio/ wasap 014 8275090 /pm /komen di bawah😘❀️.


2

Dah menanti dengan sabar..! πŸ˜„
Dah start! πŸ‘πŸ‘
Delisha blouse ada promo 6-8 April! πŸ’“πŸ’“
.
.
Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postageπŸ‘

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165πŸ‘πŸ‘
Jimat rm60!! Free postage lagiiπŸ‘πŸ‘
.

Ada free gift jgk tau..so cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


0

Dah menanti dengan sabar..! πŸ˜„
Dah start! πŸ‘πŸ‘
Delisha blouse ada promo 6-8 April! πŸ’“πŸ’“
.
.
Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postageπŸ‘

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165πŸ‘πŸ‘
Jimat rm60!! Free postage lagiiπŸ‘πŸ‘
.

Ada free gift jgk tau..so cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


0

Dah menanti dengan sabar..! πŸ˜„
Dah start! πŸ‘πŸ‘
Delisha blouse ada promo 6-8 April! πŸ’“πŸ’“
.
.
Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postageπŸ‘

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165πŸ‘πŸ‘
Jimat rm60!! Free postage lagiiπŸ‘πŸ‘
.

Ada free gift jgk tau..so cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


0

Sukanye dia bergaya dengan Tyara blouse😁
.
Ada harga promo..jangan lepaskan peluang!
.
Orang kata peluang datang hanya sekali😘
.
HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
βœ… SEHELAI RM75
βœ… HARGA FREE POSTAGE SMπŸ‘πŸ‘
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #tyarablouse


2

Welcome TYARAπŸ‘πŸ‘
.
V-SHAPE DI BAHAGIAN TANGAN
.
Rekaan ni mempunyai β€œv-shape style” dibahagian tangan yg lebih eksklusif, lebih rare & lebih konfiden. Rasa mcm pakai handsock pun ada uols. Boleh cover β€œkekurangan” dibahagian tangan dengan Tyara Pesona Blouse!

REKAAN BERKONSEPKAN TURKEY
.
Yeah! Konsep rekaan ni diinsipirasikan daripada TURKEY. Sebab tu, ada lapisan 2 layer di bahagian depan baju. Kalau uols selak kan sikit di bahagian dalam, ada sikit belahan utk memudahkan pergerakan tau. Tp jgn risau, belahan tu dah tertutup utk buatkan uols rasa lebih selesa dan lebih yakin berfesyen gaya muslimah! Memang rare kan design ni?

POCKET KIRI DAN KANAN
.
Pocket serbaguna kiri dan kanan pun ada! Complete utk uols yg sukakan blouse yg selesa dan multi-purposed ni.
LABEL TAG EKSKLUSIF DIBAHAGIAN TANGAN
.
Suka lah tu! Blouse edisi limited edition ni siap dengan label tag eksklusif dibahagian tangan sebelah kanan.
6 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
.
Tyara Pesona blouse ada 6 pilihan warna yang mampu memberikan aura professional, santai dan jugak elegant. Bukan takat tu ajer, warna2 kali ni mampu bg effect β€˜slim” tau uols.

PILIHAN SAIZ S TO 5XL
.
8 pilihan saiz. Daripada sekecik cili padi sehingga lah ke 5XL. Boleh ajak 1 family bergaya dengan Pesona Tyara. Jgn lupa hadiahkan 1 jugak utk emak. Hihi.. BF & WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada & ditangan itu wajib. Senang uols nak berwudhu. Utk mommies, uols pn sng nk susu kan baby walaupun cantek giler bergaya dgn Tyara Pesona.

MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
.
Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan β€œiron minima”.


1

Ada sesiapa nak kenal Tyara..?😍😍
.
TYARA PESONA
Gaya mempesona
Gaya trendy
Gaya stylish

HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
βœ… SEHELAI RM75
βœ… HARGA FREE POSTAGE SMπŸ‘πŸ‘
Price after promotion RM79❎❎
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #tyarablouse


0

Welcome Alana in BoysenberryπŸ’•
.
[LIMITED EDITION] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan β€œEuropean” kini dilancarkan dengan Promo #MampuMilik! .
Yeee design Alana ni berkonsep β€œEuropean super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🀩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


3

ALANA STYLISH DESIGN
.
.
============================
6# SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA
============================
.
.
1# LIMITED EDITION
Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! Grab Now Or Never jerr!
2# SIDE POCKET’
Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. Boleh handphone simpan dalam pocket je Uolls.
3# BF & WHUDUK FRIENDLY
Sememangnya semua Koleksi kami wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. Sesuai dengan konsep β€œ IBU SOLEHAH CANTIK BERGAYA gitu’
4# 5 PILIHAN WARNA 2018
5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. Warna2 ni memang sesuai uoolss nak pakai ke mana2 saja.
5# SAIZ S - XXXL
Haa… special lagi Alana Blouse ni didatangkan khas saiz S sampai XXXL tau. Semoga semua muslimah boleh bergaya dengan Alana ni, no alasan takdak saiz dah ye. Uols boleh ajak 1 family bergaya dengan Alana Blouse ni.
6# MATERIAL SUPER SELESA
Bukan design jee Premium Material pun Premium. Koleksi MS mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls.


3

Welcome Alana in Midnight blueπŸ’•
.
[LIMITED EDITION] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan β€œEuropean” kini dilancarkan dengan Promo #MampuMilik! .
Yeee design Alana ni berkonsep β€œEuropean super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🀩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


1

Welcome Alana in Echo PeachπŸ’•
.
Yeee design Alana ni berkonsep β€œEuropean super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🀩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


2

Welcome Alana in whiteπŸ’•
.
Yeee design Alana ni berkonsep β€œEuropean super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🀩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


2

Kelahiran BABY baru Jelita Wardrobe😍😍.
.
.
Who is excited? πŸ™‹πŸ™‹.
.
.


1

Cuba teka ni blouse apa? 😜 AZALEYA BLOUSE la gerangannya πŸ˜‰
.
.
Cantik kan? Nampak sopan, anggun dan jelita bila menggayakan #AzaleyaBlouse dari koleksi JW 😘
.
Customer ni pakai saiz XL code colour violet.

Korang yg lain ni dah ada ke koleksi AZALEYA BLOUSE? Klu belum, cepat cepat klik link πŸ‘‡πŸ» utk order terus.

www.wasap.my/60199771104/azaleya

#jelitawardrobe #jelitawardrobebysya #testimonijw #testimoniazaleya #blousemuslimah #blousemurah #longblouse #muslimahfashion #viral #muslimahattire #blouseplussize #plussizefashion #plussize #assalamualaikum #terapiinstagram #melaka #muar #johor #kualalumpur #bajuraya #blousemalaysia


5

DELISHA TUNIC
~~~~~~~~~~~
.
Good News buat peminat DELISHA TUNIC kali ini 😍😘😍
.
πŸ’“ DELISHA BLOUSE PROMOSI 3 HARI!!! πŸ’“ .
β†ͺ️ 6HB-8HB April 2018
.
β†ͺ️ HARGA PROMO SEHELAI : RM70
βœ”οΈ FREE POSTAGES
.
β†ͺ️ COMBO 3PCS RM165
βœ”οΈFREE VOUCHER RM5
βœ”οΈ FREE POSTAGES
.
β†ͺ️NORMAL PRICE RM75
βœ”οΈ FREE POSTAGE
.
---------------------------------
.
πŸ‘€KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC?😎
.
πŸ’•VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGNπŸ’•

Design Delisha paling versatile dan trendy diinspirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan ala-ala princess cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷

Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So korang tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❀️
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺

fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻

bukan berfashion jee, design bynurhafizah tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni..
.
πŸ’žFRONT HIDDEN POCKETπŸ’ž

ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘
.
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
.
Untuk fast respond klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ www.wasap.my/601120747159
☎️ www.wasap.my/601120747159
.
πŸ“ž 011 20747159 (whatsapp/telegram/pm inbox)
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
πŸ‘‰ Ig : linis_collection
πŸ‘‰ FB Page : Lini's Collection
.
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
.
#liniscollection
#delishatunic
#azaleyablouse
#raudablouse


1

Sabar itu indah! πŸ˜„
Delisha blouse ada promo 6-8 April! Sabar..sabarπŸ’“πŸ’“ Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postageπŸ‘

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165πŸ‘πŸ‘
Jimat rm60!! Free postage lagiiπŸ‘πŸ‘
.

Sabar ye sayang2..tapi kalau dah tak sabar sangat, cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


2

Jom shopping baju raya sayangggπŸ˜„πŸ˜„
.
Blouse Alessandra pun trendy sangat kalau pakai dengan skirt raya, betul tak?πŸ’ž
.
.
Promo RM75 NOWWW!!
Free postageπŸ’•
Promo ends 1 April...LAST DAY TODAY!!
.
Sizes available S hingga 3XL sekarangπŸ‘πŸ‘
.
Normal price RM79❎❎
.

#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura


1

.
SAYANG, SAYANG, SAYANG🎢🎼🎼
. .Warna dari kiri..
🌷babyblue, .
🌷seaweed
.
🌷mint
.
🌷salmon, .
🌷teal .
🌷red hot chili pepper
.

SAYANG blouse ada weekend special offer
HARGA RM59
HARGA RM59
HARGA RM59
.
.

31 Mac - 1 April
Free pos SM
.
Harga asal RM69❎❎ .
.

#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #takadacintasepertimu


1

[ ISTIMEWA UNTUK SAYANG SAYANG SEMUA]

Alhamdullilah blouse labuh yang selesa dan semestinya sesuai untuk Sayang Sayang semua. Pakai dengan seluar untuk casual look. Sarung skirt atau kain boleh dah gi kenduri ni.
Baju apa ni yang bila bila boleh guna? Sayang Long Top by BusanaSignature. Awesome tau long top ni. .
.
.
===================================
3 ISTIMEWA SAYANG LONG TOP
================================== .
(+) BAJU 3 ALAM.
Amboi, baju 3 alam pula. 3 alam camana tu? Design Sayang ni sekali tengok macam kebaya loose, dua kali tengok ala-ala cardigan ada, 3 kali tengok dah macam Long Top Timur tengah. .
.
(+) MATERIAL COMO CREPE
Como crepe yang soft dan sesuai dengan cuaca malaysia ni. Minimal iron. alhamdullilah ramai berpuas hati dgn material di gunakan ni. .
.
(+) MESRA BF DAN WHUDU
Long Top ni ni mesra bf dan whudu, bebas berfashion up-to date, menunaikan Solat dan berwhuduk dimana shj.. .
.
Sehelai RM 69❎❎
Free postage sm
.
SAYANG, SAYANG, SAYANG🎢🎼🎼
.
SAYANG blouse ada weekend special offer
Harga RM59
31 Mac - 1 April
Free pos SM


1

Alessandra is back!! .
Jangan lepaskan peluang kali ini sebab belum tentu ada restock lagi lepas niπŸ˜„
.
Promo RM75 NOWWW!!
Free postageπŸ’•
Promo ends 1 April
.
Sizes available S hingga 3XL sekarangπŸ‘πŸ‘
.
Normal price RM79❎❎
. .
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura


1

Rozerra masih menyengat😘😘
Stok masih ada lagi..rezeki siapa agaknyeπŸ˜€πŸ˜€
.
Slide left untuk lihat testimoni..cantik sangat sis kita share picπŸ‘πŸ‘
. .MUDAH DIJAGA
.
Rekaan yg tak menggunakan byk aksesori, tp β€œwooow” ni, mmg mudah dijaga uols. Nak basuh campak masuk jer ke mesin. Nak bersiap pn cepat jer!
.
.
Harga RM69
FREE POS
.
.
.
.
#takadacintasepertimu #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #halalkanhatiyangkucuri #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #saletunic #vyorenneblouse #fattzura


0

Bergaya matang..formal pun blhπŸ’“
.
Rauda mmg memikatπŸ’“πŸ’“
Dah terpikat..sila2 wasap 0129528145
.
πŸ’žRAUDA LONG TOPπŸ’ž

HARGA PROMOSI sehingga 29 March 2018

Size S - XL
Harga Jualan : RM 65

Size 2XL - 5XL
Harga Jualan : RM 70

FREE POS SM
Postage bermula 2 April 2018
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura


4

Sekali pandang, jatuh ke hati😍😍.
.
Dua kali pandang, masuk dalam mimpi😱😱.
.
Tiga kali pandang, rasa nak MENANGIS kalau tak dapat nak GRAB ni😭😭.
.
.
Meh cuba satu HOT SELLING RAUDA LONG TOP niπŸ˜˜πŸ˜‰πŸ™ˆ.
.
.
Berminat? Tak nak TERLEPAS PROMO? Hanya perlu tekan link di bio/ wasap 014 8275090 /dm /komen di bawah😘❀️.


3

πŸ’Ž RAUDA LONG TOP πŸ’Ž.
.
.
πŸŽ‰ HARGA COMBO 3 PCS πŸŽ‰.
.
Size S - XL
RM 165. .
Size 2XL - 5XL
Jualan : RM 180.
.
.
βœ… NOTA :
Jika pembelian set combo terdapat size 2XL - 5XL cuma tambahkan RM5 setiap helai. .
Contoh, 2 helai size S & 1 helai size 5XL jadi jumlah bayaran pd HQ :.
.
Jualan : RM 170 βœ… COMBO BOLEH MIX BLOUSE YG SAMA HARGA DENGANNYA/LEBIH RENDAH UTK DAPATKAN HARGA COMBO. COMBO INI DINAMAKAN "COMBO BERJEMAAH". SAH PADA 1 ALAMAT & 1 NO ORDER SAHAJA.
.
βœ… HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI.
.
βœ… HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA.
.
.
Berminat? Hanya perlu tekan link di bio/ wasap 014 8275090 /dm /komen di bawah😘❀️.


3

πŸ”₯πŸ”₯ HOT SELLING RAUDA LONG TOP KINI KEMBALI πŸ”₯πŸ”₯.
.
Ada harga PROMOSI tau😱😱😍.
.
.
Apa yang ISTIMEWA dengan RAUDA LONG TOP NI?😏😌.
.
.
βœ”οΈ Material como crepe
βœ”οΈ Span di bahu
βœ”οΈ zip dada (bf friendly)
βœ”οΈ tangan berbentuk puff dan berbutang
βœ”οΈ butang EXCLUSIVE custom made.
.
.
HARGA JUALAN :.
.
Size S-XL
RM 65.
.
Size 2XL-5XL
RM70.
.
*hrga termasuk kos penghantaran 1 Malaysia😊*.
.
Berminat? Tak nak terlepas PROMO? Hanya perlu tekan link di bio/ wasap 014 8275090 /dm /komen di bawah😘❀️.


1

The end of the page