#baazarpaknil

Instagram photos and videos

#baazarpaknil#sayajual#bazaarpaknil#lofattah#sayajualmurah#malaysia#kosmetikmurah#bazarpaknil#igshopmalaysia#dripkl#fattzura#injectionwhitening#lokalah#handbagmurah#murah#shawlplain#shawls#shawlkeknisborong#shawlhaniszalikha#bawalchiffonmurah#shawlheavychiffon#sayajualshawl#sayajualtudung#sayajualonlinemurah

Hashtags #baazarpaknil for Instagram

SIAPA JE YG TAK SUKA KALAU KITA WANGI 😍
.
.
Kawan, Adik, kakak, abang, pasangan, mertua semuanya suka kalau kita wangi.
.
.
Bila kita wangi, nak dekat & bergaul dgn org pun seronok kann πŸ™ˆ
.
.
Jom Order cepat, yg penting raya ni mesti wangi! 😍
.
_____
Mudah je nak order :
.
1. DM Instagram Sinar Aura Perfume ( @atasi_bau_badan ) πŸ’
.
2. Whatsapp 0105540202 🌷
.
3. Klik link whatsapp di bio kalau malas save number πŸ˜„
.
_____
Utk yg berminat tp tak tahu nak pilih yg mana satu, kami bersedia utk bantu anda dlm pemilihan perfume mengikut citarasa anda πŸ‘πŸΌ
.
.
#perfume #perfumemurah #perfumewangi #perfumetahanlama #hargamurah #sinarauraperfume #terapiinstagram #harumbergaya #niqab #ajimaura #sayajual #sayajualperfume #hijab #uitm #azizanosman #perfumelelaki #perfumeperempuan #sungaipetani #kedah #perfumeori #ajdeparfum #baazarpaknil #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018 #rsclebaran2018 #minimalaceraya2018 #ashhannasclassyraya2018


0

.
❣️KURUNG COTTON MODEN❣️
CODE RESTOCK πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
GRAB SEBELUM TERLAMBAT😍😍😍
πŸ’Έ RM65 (Normal Price)
.
πŸ“­ Postage ; RM7SM / RM10SS
.
Kelebihan Kurung Dhia Cotton
πŸ‘—English Cotton
πŸ‘—Sangat mudah di iron
πŸ‘—Kain tidak mengecut
πŸ‘—Simple & Trendy
πŸ‘—Sesuai digayakan secara formal / santai
.
#dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #bangbang #


0

.
❣️KURUNG COTTON MODEN❣️
CODE RESTOCK πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
GRAB SEBELUM TERLAMBAT😍😍😍
πŸ’Έ RM65 (Normal Price)
.
πŸ“­ Postage ; RM7SM / RM10SS
.
Kelebihan Kurung Dhia Cotton
πŸ‘—English Cotton
πŸ‘—Sangat mudah di iron
πŸ‘—Kain tidak mengecut
πŸ‘—Simple & Trendy
πŸ‘—Sesuai digayakan secara formal / santai
.
#dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #bangbang #


0

.
❣️KURUNG COTTON MODEN❣️
CODE RESTOCK πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
GRAB SEBELUM TERLAMBAT😍😍😍
πŸ’Έ RM65 (Normal Price)
.
πŸ“­ Postage ; RM7SM / RM10SS
.
Kelebihan Kurung Dhia Cotton
πŸ‘—English Cotton
πŸ‘—Sangat mudah di iron
πŸ‘—Kain tidak mengecut
πŸ‘—Simple & Trendy
πŸ‘—Sesuai digayakan secara formal / santai
.
#dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #bangbang #


0

.
❣️KURUNG COTTON MODEN❣️
CODE RESTOCK πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
GRAB SEBELUM TERLAMBAT😍😍😍
πŸ’Έ RM65 (Normal Price)
.
πŸ“­ Postage ; RM7SM / RM10SS
.
Kelebihan Kurung Dhia Cotton
πŸ‘—English Cotton
πŸ‘—Sangat mudah di iron
πŸ‘—Kain tidak mengecut
πŸ‘—Simple & Trendy
πŸ‘—Sesuai digayakan secara formal / santai
.
#dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #bangbang #


0

.
❣️KURUNG COTTON MODEN❣️
.CODE RESTOCKπŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
πŸ’Έ RM65 (Normal Price)
.
πŸ“­ Postage ; RM7SM / RM10SS
.
Kelebihan Kurung Dhia Cotton
πŸ‘—English Cotton
πŸ‘—Sangat mudah di iron
πŸ‘—Kain tidak mengecut
πŸ‘—Simple & Trendy
πŸ‘—Sesuai digayakan secara formal / santai
.
#dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #bangbang #


0

Dlm perancangan☺️☺️.. In sha Allah kalau tkada apa2 aral melintang utk custome made WALIMATUL URUS & AQIQAH akan dilancarkan.. Ramai sgt customer tnya utk custome nama n majlis.. So @doorgift_by_nurul akan cuba penuhi kehendak customerπŸ€—πŸ€—.. In sha Allah dlm masa terdekatπŸ’•πŸ’•
.
.
#sayajual
#sayajualtasbih
#sayajualtasbihmurah
#sayajualdoorgift
#sayajualdoorgiftmurah
#sayajualdoorgiftmalaysia
#doorgiftmalaysia
#doorgiftmalaysiamurah
#doorgiftrm1
#doorgiftkahwin
#doorgiftkawen
#baazarpaknil
#tasbihmurah
#tasbihmurahbajet
#tasbihmurahcantik
#tasbihmurahbajet
#yassinmurah
#yassinmini
#yassinminimurah
#sayajualyasin
#sayajualdoorgiftmalaysia
#sayajualyaasin


1

🌼🌼🌼KEHEBATAN MACA SPRAY🌼🌼🌼
=======================
*πŸ“ Maca Spray Original membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang (tahan lama).
* πŸ“Maca Spray Original memastikan anda bertahan lebih 30 minit.
* πŸ“Maca Spray Original membantu zakar anda kekal padat, keras dan mantap walaupun dah pancut berkali-kali.
*πŸ“ Maca Spray Original memberikan isteri kepuasan dengan klimaks lebih cepat dan berulang kali.
* πŸ“Maca Spray Original 100% selamat dan tiada kesan sampingan
* πŸ“Maca Spray Original menggalakkan peredaran darah
*πŸ“ Maca Spray Original menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki
*πŸ“ Maca Spray Original merawat rasa geli melampau
*πŸ“ Maca Spray Original merawat rasa ngilu zakarMaca Spray Original menyokong kesihatan kulit zakar
*πŸ“ Maca Spray Original meningkatkan keinginan seks
*πŸ“ Maca Spray Original meningkatkan potensi pancutan anda
Nak order??meh pm cepat www.wasap.my/60173740905 - [ ] #kuatΒ #tahanlamaΒ #besarΒ #panjangΒ #padat#suamiperkasaΒ #suamipower#isterimelekatbroΒ #isteripuas#isterisenyumpuasΒ #baazarpaknil#GambirEmasΒ #produksuamiisteri#produklelakiΒ #barangbaikΒ #codΒ #kl#kualalumpurΒ #sayajualΒ #sayajualmurah#promosiΒ #tunangΒ #pelaminΒ #nakkahwin#sayanakkahwinΒ #minyalintah#minyaksixtynineΒ #minyakbelacakΒ #candyb#titangelΒ #besarΒ #panjangΒ #padat#suamiperkasaΒ #suamipower#isterimelekatbroΒ #isteripuas#isterisenyumpuasΒ #baazarpaknil#GambirEmasΒ #produksuamiisteri#produklelakiΒ #barangbaikΒ #codΒ #kl#kualalumpurΒ #sayajualΒ #sayajualmurah#promosiΒ #tunangΒ #pelaminΒ #nakkahwin#sayanakkahwinΒ #minyalintah#minyaksixtynineΒ #minyakbelacakΒ #candyb#titangel


0

Dais by La Bridal
Sambut menantu
Kamal & Fariha
21hb.6.2018
Gong badak Kuala Terengganu
Jom membooking dgn La Bridal u olsss..whatsapp 0145005222 utk pertanyaan pakej.
#pelamineksklusif #jomkahwin #terengganuphotographer #terengganuwedding #pelaminterengganu #weddingplanner #terengganu #kualaterengganu #bridal #weddingday #weddingplanner #malaywedding #bridalkualaterengganu #sayajual #sayajualmurah #sayajualservis #baazarpaknil #ganu #nikah #sanding


3

Double Coconut "Nak EXTRA POWER?
Luar Biasa & Liar Dari Biasa
Mengembalikan tahap kesihatan dan menikmati kehidupan yang lebih sempurna. πŸ’―% Bahan Asli Yg Memberi Kesan Hebat!
Menjadikan Anda Sihat Tubuh Badan🏼
Isteri tersenyum sampai pagi
Formula yang mampu tingkatkan kesuburan kelelakian dan tahan lebih lama 🏼 🏼 ➽ BERMINAT? JOM ORDER SEKARANG! PASTI TAK MENYESAL..
www.wassap.my/60173740905
- [ ] #kuatΒ #tahanlamaΒ #besarΒ #panjangΒ #padat#suamiperkasaΒ #suamipower#isterimelekatbroΒ #isteripuas#isterisenyumpuasΒ #baazarpaknil#GambirEmasΒ #produksuamiisteri#produklelakiΒ #barangbaikΒ #codΒ #kl#kualalumpurΒ #sayajualΒ #sayajualmurah#promosiΒ #tunangΒ #pelaminΒ #nakkahwin#sayanakkahwinΒ #minyalintah#minyaksixtynineΒ #minyakbelacakΒ #candyb#titangelΒ #besarΒ #panjangΒ #padat#suamiperkasaΒ #suamipower#isterimelekatbroΒ #isteripuas#isterisenyumpuasΒ #baazarpaknil#GambirEmasΒ #produksuamiisteri#produklelakiΒ #barangbaikΒ #codΒ #kl#kualalumpurΒ #sayajualΒ #sayajualmurah#promosiΒ #tunangΒ #pelaminΒ #nakkahwin#sayanakkahwinΒ #minyalintah#minyaksixtynineΒ #minyakbelacakΒ #candyb#titangel


0

BACA DULU & FAHAM SEBELUM APPLY YEEE .

Ramai yang whatsapp/dm tanya. "buat dropship tak"
"dropship ni apa eh"
.
.
Haa sebelum korang meng-applykan diri untuk jadi dropship meh hakak terangkan secara percuma "APA ITU DROPSHIP"
.
.
Dropship ni tak sama mcm Stokist, Agent sah, Personal shopper. TIDAK SAMA YEEE ☝🏻
.
.
Tugas DROPSHIP ni simple ya rabbi. Korang kerja dalam office pun boleh dapat duit lebih dengan jadi dropship. Cuma persiapkan dari segi fizikal & mental yelah nak hadapi customer pelbagai ragamπŸ˜‚
.
.
TUGAS DROPSHIP πŸ‘‡πŸ»
1) Update segala gambar yang diberikan oleh owner berserta detail barang
2) Mempromosikan barang melalui semua social media; Instagram, Fb & Twitter. Apps lain pun boleh ikut sendiri ye ☝🏻.
3) Korang tak perlu susahkan diri pergi post, pergi handle stock, pergi cod sebab semuanya SELLER/SUPPLIER awak buatkan ye ✌🏻.
4) Komisen berdasarkan quantity awak jual ye 😘 Lagi banyak terjual lagi banyak komisen dapat. Komisen ni ikut seller/supplier tu jugak. Kalau cth yeyanazari.co memang serah bulat2 kepada dropship untuk letakkan harga. Lagi tinggi harga letak lagi tinggi komisen awak πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
.
.
Pssssttttt JUAL TUDUNG TAKKAN MENDATANG RUGI SEBALIKNYA PAHALA BERPANJANGAN TAU. Kita tak jual produk yang boleh memburukkan/memncemarkan maruah diri, agama & bangsa ye ☝🏻😘
.
.
Dropship dikenakan bayaran RM10 utk yuran okei 😘Bayar rm10 untung berganda. Dropship saya ada 80+ orang weyy 😱
.
.
Siapa sini berminat nak join DROPSHIP @yeyanazari.co boleh lah whatsapp sepantas kilat sebab lagi cepat mula lagi cepat awak buat sale gitu🌸 πŸ“² Whatsapp 012-2167962 ( Yeya ) .
#shawlkeknis #shawlpastel # #shawlchiffon #shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


0

SHAWL HEAVY CHIFFON RM 7 JE! πŸŽ‰
.
πŸŽ—οΈ RM 7 each ( 1-49 pcs )
πŸŽ—οΈ Material heavy chiffon .
πŸŽ—οΈ Jahitan baby seam / jahit tepi .
πŸŽ—οΈ End square / straight cut .
πŸŽ—οΈ +/- 1.9m x 0.7m .
.
.
SEHELAI PUN RM 7 🌸
TIADA LIMIT ORDER πŸ”₯
LEBIH 80 WARNA AVAILABLE 🌈
TAK JARANG & SENANG BENTUK ✨
BORONG BOLEH PILIH WARNA 😱
.
.
Harga di atas adalah tidak termasuk postage.
.
Postage fee πŸ“¦
1-4 pcs
RM 8 sm / RM 12 ss
5 pcs
RM 9 sm / RM 14 ss
6-7 pcs
RM 11 sm / RM 17 ss
8-15 pcs
RM 13 sm / RM 20 ss
16-20 pcs
RM 15 sm / RM 23 ss
SM = Semenanjung Malaysia
SS = Sabah sarawak
.
P/s: Please expect 5-10% different color from picture due lighting & screen resolution 🌈
.
.
How to ORDER ? πŸ›οΈ .
1️⃣ Pilih warna yang nak mengikut jenis tudung (kalau bawal chiffon pilih gambar label RM 8. untuk shawl pilih gambar label RM7)
2️⃣ State nak bawal/shawl, warna, kuantiti, alamat utk post
3️⃣ Pastikan jangan spam, kekadang I ada kerja nak buat. Tunggu je i reply within 10 hours .
.
.

TAKNAK SAVE NO? Click je LINK DI BIO untuk terus whatsapp I tanpa save no ✨ #shawlkeknis #shawlpastel # #shawlchiffon #shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


0

SHAWL HEAVY CHIFFON RM 7 JE! πŸŽ‰
.
πŸŽ—οΈ RM 7 each ( 1-49 pcs )
πŸŽ—οΈ Material heavy chiffon .
πŸŽ—οΈ Jahitan baby seam / jahit tepi .
πŸŽ—οΈ End square / straight cut .
πŸŽ—οΈ +/- 1.9m x 0.7m .
.
.
SEHELAI PUN RM 7 🌸
TIADA LIMIT ORDER πŸ”₯
LEBIH 80 WARNA AVAILABLE 🌈
TAK JARANG & SENANG BENTUK ✨
BORONG BOLEH PILIH WARNA 😱
.
.
Harga di atas adalah tidak termasuk postage.
.
Postage fee πŸ“¦
1-4 pcs
RM 8 sm / RM 12 ss
5 pcs
RM 9 sm / RM 14 ss
6-7 pcs
RM 11 sm / RM 17 ss
8-15 pcs
RM 13 sm / RM 20 ss
16-20 pcs
RM 15 sm / RM 23 ss
SM = Semenanjung Malaysia
SS = Sabah sarawak
.
P/s: Please expect 5-10% different color from picture due lighting & screen resolution 🌈
.
.
How to ORDER ? πŸ›οΈ .
1️⃣ Pilih warna yang nak mengikut jenis tudung (kalau bawal chiffon pilih gambar label RM 8. untuk shawl pilih gambar label RM7)
2️⃣ State nak bawal/shawl, warna, kuantiti, alamat utk post
3️⃣ Pastikan jangan spam, kekadang I ada kerja nak buat. Tunggu je i reply within 10 hours .
.
.

TAKNAK SAVE NO? Click je LINK DI BIO untuk terus whatsapp I tanpa save no ✨ #shawlkeknis #shawlpastel # #shawlchiffon #shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


0

SHAWL HEAVY CHIFFON RM 7 JE! πŸŽ‰
.
πŸŽ—οΈ RM 7 each ( 1-49 pcs )
πŸŽ—οΈ Material heavy chiffon .
πŸŽ—οΈ Jahitan baby seam / jahit tepi .
πŸŽ—οΈ End square / straight cut .
πŸŽ—οΈ +/- 1.9m x 0.7m .
.
.
SEHELAI PUN RM 7 🌸
TIADA LIMIT ORDER πŸ”₯
LEBIH 80 WARNA AVAILABLE 🌈
TAK JARANG & SENANG BENTUK ✨
BORONG BOLEH PILIH WARNA 😱
.
.
Harga di atas adalah tidak termasuk postage.
.
Postage fee πŸ“¦
1-4 pcs
RM 8 sm / RM 12 ss
5 pcs
RM 9 sm / RM 14 ss
6-7 pcs
RM 11 sm / RM 17 ss
8-15 pcs
RM 13 sm / RM 20 ss
16-20 pcs
RM 15 sm / RM 23 ss
SM = Semenanjung Malaysia
SS = Sabah sarawak
.
P/s: Please expect 5-10% different color from picture due lighting & screen resolution 🌈
.
.
How to ORDER ? πŸ›οΈ .
1️⃣ Pilih warna yang nak mengikut jenis tudung (kalau bawal chiffon pilih gambar label RM 8. untuk shawl pilih gambar label RM7)
2️⃣ State nak bawal/shawl, warna, kuantiti, alamat utk post
3️⃣ Pastikan jangan spam, kekadang I ada kerja nak buat. Tunggu je i reply within 10 hours .
.
.

TAKNAK SAVE NO? Click je LINK DI BIO untuk terus whatsapp I tanpa save no ✨ #shawlkeknis #shawlpastel # #shawlchiffon #shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


0

SHAWL HEAVY CHIFFON RM 7 JE! πŸŽ‰
.
πŸŽ—οΈ RM 7 each ( 1-49 pcs )
πŸŽ—οΈ Material heavy chiffon .
πŸŽ—οΈ Jahitan baby seam / jahit tepi .
πŸŽ—οΈ End square / straight cut .
πŸŽ—οΈ +/- 1.9m x 0.7m .
.
.
SEHELAI PUN RM 7 🌸
TIADA LIMIT ORDER πŸ”₯
LEBIH 80 WARNA AVAILABLE 🌈
TAK JARANG & SENANG BENTUK ✨
BORONG BOLEH PILIH WARNA 😱
.
.
Harga di atas adalah tidak termasuk postage.
.
Postage fee πŸ“¦
1-4 pcs
RM 8 sm / RM 12 ss
5 pcs
RM 9 sm / RM 14 ss
6-7 pcs
RM 11 sm / RM 17 ss
8-15 pcs
RM 13 sm / RM 20 ss
16-20 pcs
RM 15 sm / RM 23 ss
SM = Semenanjung Malaysia
SS = Sabah sarawak
.
P/s: Please expect 5-10% different color from picture due lighting & screen resolution 🌈
.
.
How to ORDER ? πŸ›οΈ .
1️⃣ Pilih warna yang nak mengikut jenis tudung (kalau bawal chiffon pilih gambar label RM 8. untuk shawl pilih gambar label RM7)
2️⃣ State nak bawal/shawl, warna, kuantiti, alamat utk post
3️⃣ Pastikan jangan spam, kekadang I ada kerja nak buat. Tunggu je i reply within 10 hours .
.
.

TAKNAK SAVE NO? Click je LINK DI BIO untuk terus whatsapp I tanpa save no ✨ #shawlkeknis #shawlpastel # #shawlchiffon #shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


0

SHAWL HEAVY CHIFFON RM 7 JE! πŸŽ‰
.
πŸŽ—οΈ RM 7 each ( 1-49 pcs )
πŸŽ—οΈ Material heavy chiffon .
πŸŽ—οΈ Jahitan baby seam / jahit tepi .
πŸŽ—οΈ End square / straight cut .
πŸŽ—οΈ +/- 1.9m x 0.7m .
.
.
SEHELAI PUN RM 7 🌸
TIADA LIMIT ORDER πŸ”₯
LEBIH 80 WARNA AVAILABLE 🌈
TAK JARANG & SENANG BENTUK ✨
BORONG BOLEH PILIH WARNA 😱
.
.
Harga di atas adalah tidak termasuk postage.
.
Postage fee πŸ“¦
1-4 pcs
RM 8 sm / RM 12 ss
5 pcs
RM 9 sm / RM 14 ss
6-7 pcs
RM 11 sm / RM 17 ss
8-15 pcs
RM 13 sm / RM 20 ss
16-20 pcs
RM 15 sm / RM 23 ss
SM = Semenanjung Malaysia
SS = Sabah sarawak
.
P/s: Please expect 5-10% different color from picture due lighting & screen resolution 🌈
.
.
How to ORDER ? πŸ›οΈ .
1️⃣ Pilih warna yang nak mengikut jenis tudung (kalau bawal chiffon pilih gambar label RM 8. untuk shawl pilih gambar label RM7)
2️⃣ State nak bawal/shawl, warna, kuantiti, alamat utk post
3️⃣ Pastikan jangan spam, kekadang I ada kerja nak buat. Tunggu je i reply within 10 hours .
.
.

TAKNAK SAVE NO? Click je LINK DI BIO untuk terus whatsapp I tanpa save no ✨ #shawlkeknis #shawlpastel # #shawlchiffon #shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


0

SHAWL HEAVY CHIFFON RM 7 JE! πŸŽ‰
.
πŸŽ—οΈ RM 7 each ( 1-49 pcs )
πŸŽ—οΈ Material heavy chiffon .
πŸŽ—οΈ Jahitan baby seam / jahit tepi .
πŸŽ—οΈ End square / straight cut .
πŸŽ—οΈ +/- 1.9m x 0.7m .
.
.
SEHELAI PUN RM 7 🌸
TIADA LIMIT ORDER πŸ”₯
LEBIH 80 WARNA AVAILABLE 🌈
TAK JARANG & SENANG BENTUK ✨
BORONG BOLEH PILIH WARNA 😱
.
.
Harga di atas adalah tidak termasuk postage.
.
Postage fee πŸ“¦
1-4 pcs
RM 8 sm / RM 12 ss
5 pcs
RM 9 sm / RM 14 ss
6-7 pcs
RM 11 sm / RM 17 ss
8-15 pcs
RM 13 sm / RM 20 ss
16-20 pcs
RM 15 sm / RM 23 ss
SM = Semenanjung Malaysia
SS = Sabah sarawak
.
P/s: Please expect 5-10% different color from picture due lighting & screen resolution 🌈
.
.
How to ORDER ? πŸ›οΈ .
1️⃣ Pilih warna yang nak mengikut jenis tudung (kalau bawal chiffon pilih gambar label RM 8. untuk shawl pilih gambar label RM7)
2️⃣ State nak bawal/shawl, warna, kuantiti, alamat utk post
3️⃣ Pastikan jangan spam, kekadang I ada kerja nak buat. Tunggu je i reply within 10 hours .
.
.

TAKNAK SAVE NO? Click je LINK DI BIO untuk terus whatsapp I tanpa save no ✨ #shawlkeknis #shawlpastel # #shawlchiffon #shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


1

SHAWL HEAVY CHIFFON RM 7 JE! πŸŽ‰
.
πŸŽ—οΈ RM 7 each ( 1-49 pcs )
πŸŽ—οΈ Material heavy chiffon .
πŸŽ—οΈ Jahitan baby seam / jahit tepi .
πŸŽ—οΈ End square / straight cut .
πŸŽ—οΈ +/- 1.9m x 0.7m .
.
.
SEHELAI PUN RM 7 🌸
TIADA LIMIT ORDER πŸ”₯
LEBIH 80 WARNA AVAILABLE 🌈
TAK JARANG & SENANG BENTUK ✨
BORONG BOLEH PILIH WARNA 😱
.
.
Harga di atas adalah tidak termasuk postage.
.
Postage fee πŸ“¦
1-4 pcs
RM 8 sm / RM 12 ss
5 pcs
RM 9 sm / RM 14 ss
6-7 pcs
RM 11 sm / RM 17 ss
8-15 pcs
RM 13 sm / RM 20 ss
16-20 pcs
RM 15 sm / RM 23 ss
SM = Semenanjung Malaysia
SS = Sabah sarawak
.
P/s: Please expect 5-10% different color from picture due lighting & screen resolution 🌈
.
.
How to ORDER ? πŸ›οΈ .
1️⃣ Pilih warna yang nak mengikut jenis tudung (kalau bawal chiffon pilih gambar label RM 8. untuk shawl pilih gambar label RM7)
2️⃣ State nak bawal/shawl, warna, kuantiti, alamat utk post
3️⃣ Pastikan jangan spam, kekadang I ada kerja nak buat. Tunggu je i reply within 10 hours .
.
.

TAKNAK SAVE NO? Click je LINK DI BIO untuk terus whatsapp I tanpa save no ✨ #shawlkeknis #shawlpastel # #shawlchiffon #shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


0

Mana nak dapat topup murah ye? Mana nak dapat topup dgn cepat ni?time2 urgent ni takda topup..Nak pergi kedai jauh..saya ada penyelesaiannnya⬇️⬇️
.
Jom join jadi Agent Topup sekarang..Dah ramai yang join taw..Anda bila lagi ??Takkan nak bagi untung dkt org lain je..
🌸Yuran cuma sekali seumur hidup jeee
🌸Modal serendah RM10
🌸Setiap topup ada diskaun
🌸Sistem topup 24/7
.
Tak rugi pun kalau join bisnes ni,teramat mudah dan senang..sebab semua orang perlukan topup..kita sendiri pun guna topup..Jangan pikir lama2 utk join..Saya boleh ajarkan dari A-Z tentang bisnes topup ni
.
Fast respon whatsapp saya ye 0192693810
.
#agentopup #kerjadirumah #sideincome #dropshipwanted #sayajual #baazarpaknil #bisnesonline #kerjamudah #jualtopup #dropship #mastertopup #bisnes #bisnestopup #dropshipneeded #topup #buatduit #theyusufiskandar #neelofa #topup2rich #janapendapatan #income #onlineseller #trustedseller #neelofahijab #tambahpendapatan #giftreview #sideincomemalaysia #igers


1

🌸LISA KURUNG BY LISAADAM🌸
.
NORMAL PRICE: RM 299

PRODUCT DESCRIPTION :
.
πŸ”ΈReady stock
πŸ”ΈMaterial : LV Satin ( dull and soft finish)
πŸ”ΈBreastfeeding friendly
πŸ”ΈWudhu Friendly ( size XL and XXL only )
πŸ”ΈEasy ironing & easy care
πŸ”ΈComes in Lisa Adam limited edition box, which provides greeting card
=====
Whatsapp sis rara di nombor +60189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 😘
.
=====
#lisaadam #lisaadamcollections #lisaadamsale #lisaadamdropship #lisaadamagent #lisaadamlovers #lisaadamootd #bajukurungmurah #bajukurungraya2018 #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajukonvo #bajuraya2018 #bajukurungcantik #bajukurungsatin #baazarpaknil #sayajual #nakcantik #fattzura #instafamousmalaysia #assalamualaikum


5

🌸LISA KURUNG BY LISAADAM🌸
.
NORMAL PRICE: RM 299

PRODUCT DESCRIPTION :
.
πŸ”ΈReady stock
πŸ”ΈMaterial : LV Satin ( dull and soft finish)
πŸ”ΈBreastfeeding friendly
πŸ”ΈWudhu Friendly ( size XL and XXL only )
πŸ”ΈEasy ironing & easy care
πŸ”ΈComes in Lisa Adam limited edition box, which provides greeting card
=====
Whatsapp sis rara di nombor +60189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 😘
.
=====
#lisaadam #lisaadamcollections #lisaadamsale #lisaadamdropship #lisaadamagent #lisaadamlovers #lisaadamootd #bajukurungmurah #bajukurungraya2018 #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajukonvo #bajuraya2018 #bajukurungcantik #bajukurungsatin #baazarpaknil #sayajual #nakcantik #fattzura #instafamousmalaysia #assalamualaikum


6

🌸LISA KURUNG BY LISAADAM🌸
.
NORMAL PRICE: RM 299

PRODUCT DESCRIPTION :
.
πŸ”ΈReady stock
πŸ”ΈMaterial : LV Satin ( dull and soft finish)
πŸ”ΈBreastfeeding friendly
πŸ”ΈWudhu Friendly ( size XL and XXL only )
πŸ”ΈEasy ironing & easy care
πŸ”ΈComes in Lisa Adam limited edition box, which provides greeting card
=====
Whatsapp sis rara di nombor +60189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 😘
.
=====
#lisaadam #lisaadamcollections #lisaadamsale #lisaadamdropship #lisaadamagent #lisaadamlovers #lisaadamootd #bajukurungmurah #bajukurungraya2018 #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajukonvo #bajuraya2018 #bajukurungcantik #bajukurungsatin #baazarpaknil #sayajual #nakcantik #fattzura #instafamousmalaysia #assalamualaikum


7

Yang best bagi siapa yang pakai shampoo santan ni - boleh Jimat! Siapa pernah rasa?

1. Shampoo tak payah hari-hari. Seminggu max 3-4 kali cukup. Tau tak sebenarnya memang tak elok pun shampoo hari-hari?

2. Sebulan beberapa kali boleh buat hot oil treatment guna Wonder Hair Oil dekat rumah. Tak payah rawatan kat saloon. Pergi kedai gunting untuk trim atau boleh cuci sekali-sekala. Seminggu sekali sapukan oil pd hujung rambut atau kulit kepala.

3. Kalau seminggu dah dikurangkan shampoo, maka shampoo pun bertahan lagi lama lah. Takut expired? Sekarang shampoo santan bertahan sampai setahun tauu.
4. Selalu ada promosi. Free gift, lucky draw, free postage bagi je list insyaAllah HQ selalu buat. Banyak dah tolong jimat kat situ.

5. Kalau terkejut kenapa harga shampoo santan RM33 sebotol, bukan senang nak formulate shampoo guna seminima bahan kimia yang boleh tau. Guna original bahan semulajadi pulak tu. Untuk rambut uols jugakkanπŸ˜‰

Combo #shampoosantan + #wonderhairoil ⏩⏩⏩Rm 87 inc postage βͺβͺβͺ Jom tukar shampoo. Klik link ni untuk akak bantu
http://wanieyshampoosantan.wasap.my/

http://wanieyshampoosantan.wasap.my/

#baazarpaknil #bazarpaknil #kosmetikmurah #antidandruffshampoo #shampoorambutgugur #shampoo #rambut_gugur #hairlosssolution #hairproblems #eczemarelief #psoriasis #agentwanted #kosmetikmurah #hairloss #hairstyles #hair #igshopmalaysia #instafood #instashop #ctdk #sipipimerah #sheabutter #cocoabutter
#contest #contests
#kakicontest
#rambutgugurlepasbersalin
#solusimasalahrambutanda #swarovski


0

alorhhh , raya kan sekali setaon πŸ˜‚ . Siapa macam ni ngaku cepat 😁.


1

Okay sis nak buat pengakuan jujur!

Set BASIC LADY ADALAH SET YANG PALING LAKU KERASSSSSSSS!

Tak percaya? Jom tengok feedback & history customer sis. Tak tipu.

Sebab apa?

1. Harga promosi sis bagi memang murah tip top + berpatutan. Produk 100% original!

2. Sis bagi extra free gifts untuk setiap pembelian set. Bukan set basic je, tapi semua set!

3. Set ni paling simple, ringkas, senang, mampat. Haaaa. First spray face mist & calit bc cream dengan brush gemok power! Flawlesss terokkkkk.

_

Untuk order/harga whatsapp sis :
011-15050125 πŸ“±

_

#dyxycosmetics #teamnurr #dyxycosmeticsmurah #bccream #dyxy #dyxylipmatte #greenteafacemist #bccreamdyxy #facemistgreentea #kosmetikmurah #rahsiahatiperempuan #baazarpaknil #iphonemurah #handbagmurah
#dyxymurah #dyxymurahmalaysia #dyxykosmetik #dyxykosmetikmurah #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #sayajual #lofattah #neelofa #fattahamin #fattzura #dimatamu #haqiemrusli #fattzurafairytale #luarbiasa #duckscarves


0

KAMI MINTA MAAF SEBAB PROMOSI DYXY KALI NI MEMANG BUATKAN KAUM WANITA TERGILA GILA BAK ANG! .
.

Nak dapatkan promosi terbaik Dyxy tak? Nak cantik tak perlu mahal2. Dyxy je dah cukup, produk 100% mineral-based & no chemicals. BERIBU2 TESTIMONI DAH TERBUKTI! .
.
.
.
SAYA NAK! .

SIS KAT MANA NAK CARI SIS?

DI SINI πŸ‘‡

Cepat2 whatsapp
011-15050125.

JANGAN MARAH KALAU U GUYS TERLAMBAT NAK DAPATKAN EXTRA FREE GIFTS YANG LUMAYAN DARI DYXY UNTUK SETIAP PEMBELIAN πŸ˜‰ .

#dyxycosmetics #teamnurr #dyxycosmeticsmurah #bccream #dyxy #dyxylipmatte #greenteafacemist #bccreamdyxy #facemistgreentea #kosmetikmurah #heroseorangcinderella #baazarpaknil #iphonemurah #handbagmurah
#dyxymurah #dyxymurahmalaysia #dyxykosmetik #dyxykosmetikmurah #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #sayajual #lofattah #neelofa #fattahamin #fattzura #dimatamu #haqiemrusli #fattzurafairytale #luarbiasa #duckscarves


0

GREEN TEA FACE MIST NEW PACKAGING DENGAN FORMULA TEKNOLOGI NANO!

_

HEBAT TAK HEBAT?
Apa tu ek Nano tech?

Nano tech membolehkan spray yang keluar halus halus andddd tersangat halus sehingga meresap berkali kali ganda dalam kulit. Yass lebih efektif. Siapa tak nak kan? 😏

Botol anti pecah
πŸ’Ž Lebih kemas
πŸ’Ž Exclusive
πŸ’Ž Formula teknologi nano
πŸ’Ž Texture lebih ringan dan lembut

Sembur2 muka jadi πŸ‘‡
βœ”οΈ glowing mowing
βœ”οΈ make up tahan lama
βœ”οΈ kecutkan jerawat
βœ”οΈ melembapkan kulit muka (sesuai untuk kulit kering + sensitif)
.
Bahan2 πŸ‘‡
πŸƒ ekstrak mineral πŸƒ vitamin e πŸƒ vitamin c
πŸƒ bau baru segar ada tambah lemon
πŸƒ green tea segar dari ladang

Harga mampu milik + limited free gifts + free postage SM siapa yang tak nak? 😏

Whatsapp +6011-15050125 for price/order.

_

#dyxycosmetics #teamnurr #dyxycosmeticsmurah #bccream #dyxy #dyxylipmatte #greenteafacemist #bccreamdyxy #facemistgreentea #kosmetikmurah #heroseorangcinderella #baazarpaknil #iphonemurah #handbagmurah
#dyxymurah #dyxymurahmalaysia #dyxykosmetik #dyxykosmetikmurah #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #sayajual #lofattah #neelofa #fattahamin #fattzura #dimatamu #haqiemrusli #fattzurafairytale #luarbiasa #duckscarves


1

NAK RAYA !! NAK RAYA !! cepat buat facial di sbs beauty sebelum raya .. mcm2 lgi adaa tauu..😱😱 rugi lah kalau x cuba oii .. nak nak raya ni mesti nak cun cun kannΒ  haa?Β  Pipi terus naik tauuπŸ˜‰πŸ˜
.
.
Facial coklat full treatment
Hanya rm95 sahaja. Wowww biaarr betoll 😱😱
.
Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart senelah kedai dobi desa
.

Wasap
017-621.6208
.
Or wasap
016-3155.554
.
Call
03-3382.0181

#sbsbeauty #facialnormal
#facialgold #facialraya #rawatanmuka #facialfulltreatment #nakrayamukabersih #baazarpaknil


0

Tercari-cari Lets Bengkung Gold yang ada beribu-ribu testimoni berjaya kecikkan pinggang, kempiskan perut?? .
Kami ade ready stokk !
.
.

Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🀣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkung #letsbengkunggold
#letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdlebynursajat #letsgirdle #letscantik #janganmengataskincare #letskerengga #nursajat02 #baazarpaknil


0

πŸ’œ R E A D Y S T O C K πŸ’œ
NEW DESIGN ‼️
Price : RM110 sm / RM120 ss
(including postage)
πŸš›Pos by Citylink (1-3ari shj)
.
β™₯️Warna tidak luntur
β™₯️100% cotton
β™₯️Tidak panas & lembut
.
Isi kandungan 6 in 1 :
(KING/QUEEN)
πŸ’Ÿ 2 Sarung Bantal
πŸ’Ÿ 2 Sarung Peluk
πŸ’Ÿ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)
πŸ’Ÿ 1 Comforter tebal
.
πŸ’ŒWhatsapp for order 011-10932528
.
#cadar
#cadarqueen
#cadarking
#cadaraizhuo
#cadarcomforter
#cadar6in1
#cadarviral
#cadarkartun
#cadarhellokitty
#cadardoraemon
#cadarmickeymouse
#cadarmurah
#cadarmurahmalaysia
#cadarcotton
#cadarcottonmurah
#cadarking
#cadarcantik
#cadarbest
#cadargebu
#cadarborong
#comfortertebal
#setcadar
#setcadaraizhuo
#setcadarcomforter
#setcadarmurah
#baazarpaknil
#kosmetikmurah


0

πŸ’œ R E A D Y S T O C K πŸ’œ
NEW DESIGN ‼️
Price : RM110 sm / RM120 ss
(including postage)
πŸš›Pos by Citylink (1-3ari shj)
.
β™₯️Warna tidak luntur
β™₯️100% cotton
β™₯️Tidak panas & lembut
.
Isi kandungan 6 in 1 :
(KING/QUEEN)
πŸ’Ÿ 2 Sarung Bantal
πŸ’Ÿ 2 Sarung Peluk
πŸ’Ÿ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)
πŸ’Ÿ 1 Comforter tebal
.
πŸ’ŒWhatsapp for order 011-10932528
.
#cadar
#cadarqueen
#cadarking
#cadaraizhuo
#cadarcomforter
#cadar6in1
#cadarviral
#cadarkartun
#cadarhellokitty
#cadardoraemon
#cadarmickeymouse
#cadarmurah
#cadarmurahmalaysia
#cadarcotton
#cadarcottonmurah
#cadarking
#cadarcantik
#cadarbest
#cadargebu
#cadarborong
#comfortertebal
#setcadar
#setcadaraizhuo
#setcadarcomforter
#setcadarmurah
#baazarpaknil
#kosmetikmurah


0

πŸ’œ R E A D Y S T O C K πŸ’œ
NEW DESIGN ‼️
Price : RM110 sm / RM120 ss
(including postage)
πŸš›Pos by Citylink (1-3ari shj)
.
β™₯️Warna tidak luntur
β™₯️100% cotton
β™₯️Tidak panas & lembut
.
Isi kandungan 6 in 1 :
(KING/QUEEN)
πŸ’Ÿ 2 Sarung Bantal
πŸ’Ÿ 2 Sarung Peluk
πŸ’Ÿ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)
πŸ’Ÿ 1 Comforter tebal
.
πŸ’ŒWhatsapp for order 011-10932528
.
#cadar
#cadarqueen
#cadarking
#cadaraizhuo
#cadarcomforter
#cadar6in1
#cadarviral
#cadarkartun
#cadarhellokitty
#cadardoraemon
#cadarmickeymouse
#cadarmurah
#cadarmurahmalaysia
#cadarcotton
#cadarcottonmurah
#cadarking
#cadarcantik
#cadarbest
#cadargebu
#cadarborong
#comfortertebal
#setcadar
#setcadaraizhuo
#setcadarcomforter
#setcadarmurah
#baazarpaknil
#kosmetikmurah


0

Raya ni adalah hari dimana kita berkumpul & saling memaaf antara satu sama lain. Raya ni juga antara hari paling dinantikan untuk upload OOTD. Baju Raya baru mestilah kena dengan tudung raya baru 😍
.
.
Apa kata, raya kalini kita pakai BAWAL CHIFFON RM 8 dari @yeyanazari.co πŸ’“
.
.
Tak salah cuba lain dari yang lain kan πŸ’š
.
.
Whatsapp 012-2167962 atau click link dkt bio untuk order ya 😍
.
.
#shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


0

Raya ni adalah hari dimana kita berkumpul & saling memaaf antara satu sama lain. Raya ni juga antara hari paling dinantikan untuk upload OOTD. Baju Raya baru mestilah kena dengan tudung raya baru 😍
.
.
Apa kata, raya kalini kita pakai BAWAL CHIFFON RM 8 dari @yeyanazari.co πŸ’“
.
.
Tak salah cuba lain dari yang lain kan πŸ’š
.
.
Whatsapp 012-2167962 atau click link dkt bio untuk order ya 😍
.
.
#shawllabuh #shawlsmurah #sayajualonlinemurah #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #shawlplain #shawls #shawlkeknisborong #borongmurah #borongshawl #baazarpaknil #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #pastelshawl #lofattah #chiffonshawl #yeyanazaricatelogue #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang45


0

LET'S TONGGEK FUHH
Sekarang sudah ada size S , M dan L lah !!! .
Saiz S fit until M saiz.
Saiz M fit until L saiz.
Saiz L fit until XL saiz.
.
Stok limited ade 1000pcs je cepat cepatt jangan lambat-lambat ! . .
.
Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkung #letsbengkunggold
#letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdlebynursajat #letsgirdle #letscantik #janganmengataskincare #letskerengga #nursajat02 #baazarpaknil


0

NAK RAYA !! NAK RAYA !! cepat buat facial di sbs beauty sebelum raya .. mcm2 lgi adaa tauu..😱😱 rugi lah kalau x cuba oii .. nak nak raya ni mesti nak cun cun kannΒ  haa?Β  Pipi terus naik tauuπŸ˜‰πŸ˜
.
.
Facial masker gold
Hanya rm55 sahaja. Wowww biaarr betoll 😱😱
.
Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart senelah kedai dobi desa
.

Wasap
017-621.6208
.
Or wasap
016-3155.554
.
Call
03-3382.0181

#sbsbeauty #facialnormal
#facialgold #facialraya #rawatanmuka #facialfulltreatment #nakrayamukabersih #baazarpaknil


0

Yes CandyWax boleh pakai kat muka tau! Ada yang bulu kat muka dia nampak ketara and jelas sampai rasa tak confident nak berdepan dengan orang. Belum lagi orang tegur " eh kau ada misai la janggut la" ohmyy.
😚
.
Nak tau tak? CandyWax pun boleh hilangkan whitehead tau! Wow bestkan?

For purchase or details 017 2885696
Or click link on bio tonwhatsapp

#wawawax #wax #waxing #candywax #bazarpaknil
#organichairremoval #organicwax #kualalumpur #cod #waxathome #hairremoval #candywax
#buangbulu #candywaxkl #candywaxkualalumpur
#100organic #waxingmudah
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval #malaysiaproduct #waxingmurah #sayajualmurah #baazarpaknil #TeamCandywax
#candywax #candywaxhologram
#waxingmalaysia
#hairremoval #zouk #freepos


1

Kan best bangun pepagi tengok kulit wajah moist sihat jer . Consume supplemen dia mencantikkan kulit dari dalaman serta luaran . No more kulit kering sebab beauty secret khas utk melembapkan kulit , menghilangkan kulit kusam serta mencerahkan kulit .
.
.
Penjagaan kulit dalaman penting tau supaya kulit kekal hydrate dan awet muda selalu gituu . Semua golongan boleh consume . Muda mudi sekarang ni pun senang dapat masalah penuaan kalo tak ambik endah langsung penjagaan kulit , masalah penuaan seperti kulit kering cepat dapat kedut ,kulit kendur ,kolagen berkurangan . Dengan mudahnya consume aje mixberry atau beauty secret , sebotol dh mempunyai pelbagai manfaat utk kulit
Air mineral mesti konsisten 8 gelas sehari.
.
.
Acanerr , nak rasai perubahan kulit cantik dari sekarang meh start consume dan jimat berbaloi sehingga 25/6 . Whatsapp 01136345264


2

KULIT BERSINAR BAK MUTIARA
.
.
Umpama magic laahh lepas apply foundation ekstrak serbuk mutiara nii...serius glowing dia lain mcm.. RM35 free CHARCOAL GLITTER SPONGE

Untuk tempahan
Whatsapp +60195792409
Whatsapp +60195792409
Whatsapp +60195792409

#1mmf
#glowing
#nakcun
#cantik
#baazarpaknil
#muautara
#harianmetro


0

DISEBABKAN PAKAI 1 SET SABUN DAN SERUM RS CUCUMBER LA
KULIT MAKIN CERAH, PARUT JERAWAT HILANG KAT MUKA SAYA 😱
.
.
Sis ni give up mula2, tak tahu nak pakai apa. Then lepas pakai RS Cucumber sis ni cuba pakai konsisten and then resultnyaaa. tadaaaaa 😍
.
.
Bersih tak kulit muka ai? haaaa gitu laaaa eksyen happy bila kulit dah bersih. hehe
.
.
Nampak remeh timun ni kan? tapi impak?
luar biasa! congratss sis! πŸ‘πŸ˜†
.
.
Dah boleh raya dengan bahagia tahun ni. Awak pulak? tak nak ke rawat kulit muka awak tu? 😊
.
.
Pi tenung lama lama testimoni sis ni. 😘


1