#bangkitbersama

Instagram photos and videos

#bangkitbersama#ayuhmalaysiaku#IniMalaysiajanganMain#Malaysia#ligasuper#malaysia#football#sehatisejiwa#kitasamahero#tanahtumpahnyadarahku#MalaysiaBoleh#Harimaumalaya#Ultrasmalaya#nadibola#uitm#ligapremier2018#MalaysiaPowerIsReal#HarimauMalaya#tifoarena#AkuturunStadium#UltrasMalaya#harimaumalayatv#TunjukBelang

Hashtags #bangkitbersama for Instagram

Saya dapat pencalonan no. #03 sama macam Argentina kena, eh! πŸ˜›#umnomemilih2018 #bangkitbersama #nafasbaru #pembaharuan #umnobaru #3


0

Cabutan undi calon-calon empat peringkat pemilihan Umno Bahagian Kuala Langat bagi sesi 2018/2021 #umnomemilih2018 #bangkitbersama #nafasbaru #pembaharuan #umnobaru #kualalangat #3


0

Ringkasan beberapa sumber makanan tambahan:

Hijau - bukti kukuh kesan prestasi

Amber- bukti sederhana atau baru muncul

Merah- Kurangnya keterangan, risiko pencemaran yang tinggi dan / atau kini dilarang oleh WADA berdasarkan penafsiran penulis yang diterbitkan.

Sumber: G.L. Close et al. / Free Radical Biology and Medicine 98 (2016) 144-158.
Kredit: EM- SportScience (fbpage)

#TheArtofPhysiotherapy
#FikriYusri
#TheFisio
#Physiotherapy
#Fisioterapi
#Rehabilitation
#Massage
#SportsPhysio
#SportsTherapy
#FootballMedicine
#Recovery
#Treatment
#PialaPresiden
#KitaJuara
#BangkitBersama
#Fitness
#BackPain
#SakitBelakang
#SlipDisc
#Strength
#Conditioning
#SainsSukan


1

Setiap tahun Putra Tashrinudin dari Pokok Assam Taiping ni sent gambarnya dari pelbagai lokasi stadium untuk dikongsi.. Tahun ni.. dia kongsi gambarnya dari Russia ketika Portugal vs Morocco.. .
.
Credit: Seladang Fan Club .
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’₯πŸ†βš½οΈπŸ―.
.
( Caption ditaja oleh @minyaklintah_original )
-RESEPI RAHSIA TRADISIONAL MELAYU πŸ‘†-
#tanahtumpahnyadarahku #Harimaumalaya #Ultrasmalaya #nadibola #thisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #Malaysia #ayuhmalaysiaku #HarimauMalaya #Malaysia #MalaysiaBoleh #ThisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #UltrasMalaya #bangkitbersama #harimaumalayatv #TunjukBelang #sehatisejiwa #stadiumbukitjalil #ShahAlamStadium #welcometoMalaysia #Bismillah #kitajuara #AkuturunStadium #tifoarena #kitasamahero #ayuhmalaysiakuπŸ‡²πŸ‡Ύ#MalaysiaPowerIsReal #ligasuper #ligapremier2018


14

Anda pendek?
Bosan kne ejek?
Xsuka pkai high heels?
Bantut gitew?
Katik?
Jangan Risau!!! Anda Boleh Panjangkan ehem 3cm, 5cm.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Panjangkan Tulang... Kami Ada ikhtiarnya...... ☎️ WHATSAPP : +60 11-5138 8013
#kl2017#kamiteammalaysia#bangkitbersama#semangatnegaraku#negaraku #kitasamahero#ayuhmalaysiaku #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi#merdeka #merdekasale #salemerdeka #sale #salekemerdekaan #salerayahaji #rayahajisale #rayaaidiladha #rayakorban


2

Saya KAMARUL B. RUS dengan penuh rendah diri menawarkan diri bertanding EXCO Pergerakan Pemuda Umno Malaysia bagi sesi 2018/2021 Mewakili Pemuda Negeri Perlis.

Mohon sokongan dan undian sahabat semua di Seluruh Malaysia dan Pemuda di Bahagian Kangar,Arau dan Padang Besar.,beri mandat Negeri Perlis yang menang Pru 14,Terima Kasih.. #BangkitBersama


0

Raye kite di gunung hijau #melayu #bangkitbersama #shortvacay


2

PayTren adalah sebuah "Aplikasi Transaksi Mobile" yang dapat melakukan berbagai macam jenis pembayaran dan pembelian serta memberikan berbagai manfaat & keuntungan dari setiap transaksi yang kita lakukan.
Baik dalam bentuk cashback maupun reward.

Selain memberikan manfaat dan keuntungan, PayTren juga dapat menjadi peluang bisnis bagi anda,
PayTren menggunakan sistem BAGI HASIL dengan mengedepankan kaidah prinsip-prinsip Syariah
.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
buka hati dulu aja. cari tau tentang Paytren. buka hati untuk sesuatu yang baru, yang justru bisa jadi, inilah yang dicari kawan-kawan.
.
Konsultasi & Aktivasi bisnis Syariah PayTren Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.

WA : 083840000189 -----------------------------------------------------------------------------------------
πŸ”˜ Ingat Bayar Ingat PayTren
----------------------------------------------------------------------------------------- #bisnisonline
#bisnisrumahan
#bisnismudah
#semuapastibisa
#indonesia
#bangkitbersama
#PayTreneMoney
#pokoknyapaytreninaja


0

Reinassance of MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ
#ayuhmalaysiaku #reinassance #bangkitbersama


0

🚨PROMOTION RAYA AIDILFITRI‼️
---------------------------------------
πŸ”₯ POUCH BAG CROCKYπŸ”₯
---------------------------------------
🎈READY STOCKπŸš›
πŸ”₯PROMO PRICE: RM 60
🚨FREE POSTAGE SM&SSπŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ”₯NORMAL PRICE: RM 90🀯
🎈HARGA POSTAGE ADMIN BELANJA🏷️
-
πŸ—£οΈMUAT LETAK WALLET/VAPE ETC
πŸ—£οΈDIMENSION SIZE RUJUK GAMBAR LAST
πŸ—£οΈ 1 DIVIDED COMPARTMENT ZIP
πŸ—£οΈFREE GIFT MENANTI ANDA 🎁 πŸ—£οΈSUITABLE DAILY USE/HIKING
.
HOT SELLING♨️
.
---------------------------------------
Whatsapp +0136531151
Whatsapp +0136531151
Whatsapp +0136531151
Whatsapp +0136531151
---------------------------------------
#wallet#pouchbags #bangkitbersama #bangkitmalaysia #sneakers #kasutcantik #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutmurah #kasutcouple #kasutstyle #kasutlelong #kasutmurahmalaysia #kasutsukan #kasutmurahonline #sneakersmalaysia #loafersmurah #loafersmalaysia #kasutbabymalaysia #kasutoriginal #kasutborong #barangmurah #yourshopless#uthm #utm #utem #uitm #uum#puouchbag #clutch


1

BANGKIT UNTUK BERJAYA

Seringkali apa yang kita usahakan bertemu kegagalan. Tetapi, kita masih ada peluang untuk berusaha lagi di lain kali. Peluang tetap akan ada selagi kita tekad mahu terus berusaha. Kita semua hidup pasti pernah melakukan yang namanya kesalahan dan hal itu adalah sesuatu yang sangat manusiawi kerana manusia bukanlah makhluk sempurna. Tetapi adalah hal yang bodoh bila kita tidak pernah belajar dari kesalahan yang pernah kita perbuat dan sebuah tindakan yang sangat hebat bisa menjadi orang yang lebih baik karena belajar dari kesalahan. Anda tidak akan pernah terlepas dari kesalahan dan yang membuat Anda hebat adalah Anda berani untuk bangkit dan memperbaiki kesalahan terus menerus tanpa pernah mengenal lelah.

#amirulanuar #bayualamfoto #sangsperma #sangspermadotcom #gawangdotmy #sportphotographer #sportphoto #sport #photo #canon #photooftheday #ligamalaysia #ligasuper #ligapremier #pialafam #skuadpresiden #photographer #official #fotografersukan #sukan #training #footballmalaysia #bicaradarihati #digitalmedia #passion #bangkitbersama


6

okay lasttttπŸ‘ŒπŸ»πŸ€£ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #perhentianisland #malaysiavacation #tanahairku #terengganukite #ganukite #malaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ #negaraku #sehatisejiwaπŸ‡²πŸ‡Ύ #bangkitbersama #iphone6 #perhentianbesar #uitmdungun #kualabesutjetty #kualabesutstreetart #malaysiaku #politeknikdungun #politeknikkualaterengganu #jalanjalan #beachboy #allahpeliharakanlahterengganu #sjcam #hp


0

" PSG BELI TIGA WONDERKID MALAYSIA "

Tiga tonggak AMD, Hazriq Haqqim Mohd Izham, Rohisham Haiqal Hashim dan Mohammad Haykal Danish sudah tiba di Rome bagi mewakili skuad utama Paris Saint-Germain (PSG) Bawah 13 tahun (B-13) di Kejohanan Antarabangsa V Memorial Giuseppe Augello di Rome, Itali bermula hari ini 21-24 Jun. .
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’₯πŸ†βš½οΈπŸ―.
.
( Caption ditaja oleh @faz.packers )
- Backpack paling terbaik masa kini πŸ‘†-
#tanahtumpahnyadarahku #Harimaumalaya #Ultrasmalaya #nadibola #thisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #Malaysia #ayuhmalaysiaku #HarimauMalaya #Malaysia #MalaysiaBoleh #ThisIsMalaysia #IniMalaysiajanganMain #UltrasMalaya #bangkitbersama #harimaumalayatv #TunjukBelang #sehatisejiwa #stadiumbukitjalil #ShahAlamStadium #welcometoMalaysia #Bismillah #kitajuara #AkuturunStadium #tifoarena #kitasamahero #ayuhmalaysiakuπŸ‡²πŸ‡Ύ#MalaysiaPowerIsReal #ligasuper #ligapremier2018


19

Salam santun✌️✌️
Ingaattt..!! Tgl 27 Juni 2018 gunakan hak suara anda
Kita coblos no 2 !!! Utk Bupati Bogor
Hj.Ade Yasin & H.Iwan Setiawan

#Bangkitbersama
#Bogormilikkita


1

"Anda tidak dapat mengubah masa lalu anda dan janganlah terlalu khawatir dengan hari esok.
Hari ini adalah hari yang dapat mengubah masa depan anda"
#hidupindah #hidupitupilihan #bangkitbersama #harusbahagia #berubah #optimis


0

Assalamualaikum
#bangkitbersama


3

πŸŽ‰PROMOSI HARI RAYA AIDILFITRIπŸŽ‰
.
STOCK TAK BANYAK SEBAB BARANG TERLALU LIMITED‼️
.
FIRST COME FIRST SERVE 🚨
---------------------------------------
πŸ”₯WALLET CUNπŸ”₯
---------------------------------------
🎈READY STOCKπŸš›
πŸ”₯PROMO PRICE: RM 50
🚨FREE POSTAGE SATU MALAYSIA (SM&SSπŸ‡²πŸ‡Ύ)
πŸ”₯NORMAL PRICE: RM 60🀯
🎈HARGA POSTAGE ADMIN BELANJA🏷️
-
πŸ—£οΈRUJUK GAMBAR!
πŸ—£οΈ1 EXTRA POCKET ZIP OUTSIDE
πŸ—£οΈBANYAK COMPARTMENT KT DALAMπŸ™€
πŸ—£οΈSESUAI UNTUK AKTIVITI HARIAN ANDAπŸ”₯
πŸ—£οΈTAHAN LASAK🚨
πŸ—£οΈADA FREE GIFT MENANTI ANDA🎁
.
HOT SELLING♨️
.
---------------------------------------
Whatsapp +0136531151
Whatsapp +0136531151
Whatsapp +0136531151
Whatsapp +0136531151
---------------------------------------
#wallet#pouchbags #bangkitbersama #bangkitmalaysia #sneakers #kasutcantik #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutmurah #kasutcouple #kasutstyle #kasutlelong #kasutmurahmalaysia #kasutsukan #kasutmurahonline #sneakersmalaysia #loafersmurah #loafersmalaysia #kasutbabymalaysia #kasutoriginal #kasutborong #barangmurah #yourshopless#uthm #utm #utem #uitm #uum#puouchbag #clutch


1

Unifi liga super 2018 LS16 Selangor menerima kunjungan Perak di Cheras,dengan keputusan penuh kedua-dua pasukan terikat dengan jaringan 1-1 dan berkongsi mata, Perak mendahului pada minit 42' hasil jaringan sendiri diatas kesilapan Afonso de la cruz tertampan ke gawang sendiri, dan jaringan selangor terhasil pada minit 81' hasil sepakan percuma dari Amri Yahya, keputusan 1-1 kekal hingga ke wisel pemamat.
Photo @anip_ber6

#kamibangsabola #csnsportstalk #hagna #hagnacetak #revolusifam #bolasepakmalaysia #unifi #footballmalaysia #transformingmalaysiafootball #football #malaysiacup #lifeasphotographer #sportphotography
#100plusligaspremier2018 #unifiligasuper2018 #unifiligasuper #instagram #insta #ligapremier #unifiLSM #football #ligasuper #hashtag #bolasepak #bolasepakmalaysia #bangkitbersama #bolauntuksemua #shopeepialafa2018 #shopee
#unifiligamalaysia2018 @unifitv @iflixmy @unifi @my100plus @footballmalaysia @shopee_my @skyhawk_housebrand @skyhawk_apparels @footballmalaysia @tmunifimalaysia @unifi @unifitv @csnsportstalk @kamibangsabola


0

Ready stock πŸ”₯πŸ”₯ ..
Suitable for : FUTSAL
Use For: Men

Price πŸ’°:
1) nike magista futsal - rm110 πŸ‘‰πŸ‘‰" Include postage 😘😘
πŸ‘‰πŸ‘‰"FREE Gifts 😘😘
Saiz : 38 39 40 41 42 43 44 45

Bnyak lagi stock boleh tgk kat ig somer πŸ€—πŸ€—
Follow ig : @somer_malaysiastore

Dm or Ws for order : 0139312695 (somer)

Www.wasap.my/60139312695
"Klik Link Di Bio Untuk Terus Whatsapps Somer Tanpa Save Nombor "

#kasutbola#kakifutsal#kakibola#nike#adidas#mizuno#asics#pans#joma#bolasepak#fam#kelantan#pahang#terengganu#selangor#ppinang#kualalumpur#johor#ligamalaysia#malaysia#bangkitbersama#futsal#bola#football#rugby#sukan#uitm#uitamselangor#uitmshahalam#uitmjengka


0

Ready stock πŸ”₯πŸ”₯ ..
Suitable for : FUTSAL
Use For: Men

Price πŸ’°:
1) nike magista futsal - rm110 πŸ‘‰πŸ‘‰" Include postage 😘😘
πŸ‘‰πŸ‘‰"FREE Gifts 😘😘
Saiz : 38 39 40 41 42 43 44 45

Bnyak lagi stock boleh tgk kat ig somer πŸ€—πŸ€—
Follow ig : @somer_malaysiastore

Dm or Ws for order : 0139312695 (somer)

Www.wasap.my/60139312695
"Klik Link Di Bio Untuk Terus Whatsapps Somer Tanpa Save Nombor "

#kasutbola#kakifutsal#kakibola#nike#adidas#mizuno#asics#pans#joma#bolasepak#fam#kelantan#pahang#terengganu#selangor#ppinang#kualalumpur#johor#ligamalaysia#malaysia#bangkitbersama#futsal#bola#football#rugby#sukan#uitm#uitamselangor#uitmshahalam#uitmjengka


0

Ready stock πŸ”₯πŸ”₯ ..
Suitable for : FUTSAL
Use For: Men

Price πŸ’°:
1) nike magista futsal - rm110 πŸ‘‰πŸ‘‰" Include postage 😘😘
πŸ‘‰πŸ‘‰"FREE Gifts 😘😘
Saiz : 38 39 40 41 42 43 44 45

Bnyak lagi stock boleh tgk kat ig somer πŸ€—πŸ€—
Follow ig : @somer_malaysiastore

Dm or Ws for order : 0139312695 (somer)

Www.wasap.my/60139312695
"Klik Link Di Bio Untuk Terus Whatsapps Somer Tanpa Save Nombor "

#kasutbola#kakifutsal#kakibola#nike#adidas#mizuno#asics#pans#joma#bolasepak#fam#kelantan#pahang#terengganu#selangor#ppinang#kualalumpur#johor#ligamalaysia#malaysia#bangkitbersama#futsal#bola#football#rugby#sukan#uitm#uitamselangor#uitmshahalam#uitmjengka


0

Para pemuda di generasi manapun merupakan tulang punggung yg menjadi unsur terpenting pergerakan di kehidupan ummat tersebut. Karena memiliki kekuatan yang produktif dan mereka juga dapat memberikan banyak hal secara terus menerus dan berkesinambungan. Dan tidak ada satupun ummat yang bangkit kecuali di atas pundak pemuda yang memiliki pemahaman dan semangat yg menggelora in syaa Allah.
Dan musuh-musuh islam pada hakikatnya sangat mengetahui hal ini, bahwa tegaknya agama ini ada di tangan PEMUDA.

UNTUK PARA PEMUDA ISLAM, AYO KITA BANGKIT!! .
.
Follow πŸ‘‰ @syafaatsahabat.
.
#bangkitlahpemudaislam #ukhuwah #roadtoukhuwahfestival #ukhuwahislamiyah #bangkitbersama #bangkit #eid #ied #idulfitri


0

Dengan lafazبِسۑمِ ٱللهِ Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ϋ‘Ω…ΩŽΩ€Ω°Ω†Ω Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…Ω. *ASSALAMUALAIKUM WBT*

Dalam senario yang berlaku hari ini,saya bertekad memilih untuk terus memperjuangkan *UMNO* demi mempertahankan wadah perjuangan kita selama ini...
*BERSATU,BERSETIA & BERKHIDMAT* demi bangsa Melayu,Umat Islam,Bumiputera dan Bangsa Malaysia keseluruhannya

Saya *NORFADZLETE ARYANI MAT ROSLI*CALON NO 65* dengan rasa rendah diri ingin menawarkan diri untuk bertanding dan berkhidmat sebagai *EXCO PERGERAKAN PUTERI UMNO MALAYSIA bagi penggal 2018-2021*
Saya mohon sokongan dari sahabat-sahabat *PUTERI UMNO* seluruh Malaysia untuk sama-sama membangunkan semula parti UMNO tercinta.

Dikesempatan ini, saya juga ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada seluruh warga *UMNO seluruh Malaysia* yg saya kasihi semua... Salam Sayang,
*NORFADZLETE ARYANI MAT ROSLI*
*NAIB KETUA PUTERI UMNO KELANTAN*
*KETUA PUTERI UMNO GUA MUSANG*

#ARYANI4EXCO #pemilihanumno2018 #PUTERIUMNOMALAYSIA
#puteriumnokelantan #UMNOBangkit #BangkitBersama #JalanTerus


0

Untuk warga Ciampea dan sekitarnya, silahkan hadir dan ajak sanak saudara untuk berdoa bersama serta halal bihalal bersama para guru kita.
.
Semoga keberkahan selalu bersama kita yg senantiasa bersama sama dengan para alim ulama.
.
#adeyasin #iwansetiawan #adeiwan #pancakarsa #salam2jari #coblosno2 #bangkitbersama #bogormilikkita #kabupatenbogor


0

"Never dream about success, work for it"
.
Impact Bowling Academy (MONTHLY FEES)

Team Training :
RM 350 - 4 classes
____________________

Private Training :
RM 700 - 12 classes
RM 600 - 8 classes
RM 500 - 4 classes
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
(Terms and condition applied)
Come and join us!
.
For those who are interested please contact :
016-256 3867
.

#teamimpact #impactsa #impactsportsacademy #bowling #tenpin
#training #coach #rotogrip #storm #impactfamily #sports #dexter #iphone #motiv #brunswick #rotogrip #dexter #comeandjoinus #sukan #kualalumpur #malaysia #bangkitbersama
#2018 #newyear #newgoals #trainhard #nopainnogain #letsbowl #sunway #sports #academy #lynx


1

Okeyhlaa atas permintaan ramai yg bertanya.. "Mus, akim, aqim,qim thn ni tak balik Raya ke?, xde gmbr raya pun.." πŸ€” so biar gambar berbicara.. Secara bahasa (harfiyah), β€˜Aidilfitri’ bermaksud β€˜kembali kepada fitrah; iaitu, kembali kepada asal kejadian manusia yang suci, bersih dari dosa, seperti keadaan bayi baru lahir. β€œBarangsiapa berpuasa Ramadan atas dasar iman dan mengharap pahala dari Allah, maka dosanya yang telah lalu akan diampuni.”(Hadis Riwayat Bukhari dan Muslim)

Pergi beraya pakai simple2 je.
Yg penting budaya ziarah menziarahi serta menjamu tetamu perlu di kekalkan.
Pakai smart2 bukannya nk mngorat ye.. Kerana kekemasan itu adalah salah satu Sunnah. "Tuhan tidak pernah penat mendengar Doa kita, Cuma kita yang lewat Bersyukur. Tuhan tidak pernah memilih permintaan mana yang mesti di kabulkan. Kita yang memilih Doa mana yang mahu dipohon." AmmzGlobal
WarisanHjMohamed

Salam Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua Sahabat yg mengenali diri ini.

AmmzGlobal~
WarisanHjMohamed~
#Pewaris2WarisanHjMohamed

#Salam7Syawal
#SalamSemut
#DoaYangBaik2
#HidupBerjayaDanBermanfaat
#JagaNiatSemuaNyaKeranaALLAH
#PasifBerimpakTinggi
#BangunlahUsahawan
#AffiliateMarketingNetwork
#CostsEffectiveMarketing
#MssOffline
#MssOnline
#BearInBag
#WarisanHjMohamed
#AmmzGlobal
#UmatKasihSayang
#BangkitBersama
#SalamKerinduan
#BiarHilangMasaMudaJanganHilangMasaDepan


1

Mari kita berdoa agar Pilkada kali ini berjalan dengan kondusif, aman, tentram dan berkah. Jangan lupa untuk hadir warga Ciampea dan sekitarnya.
.
#adeyasin #iwansetiawan #adeiwan #pancakarsa #salam2jari #coblosno2 #bangkitbersama #bogormilikkita #kabupatenbogor


1

Korang tunggu apa lagi tuuuuu.
Taknak beli? Nganga ja lah πŸ˜‚ (Stock LimitedπŸ’₯)
.
.
.
Supreme Cross Shoulder Bag
Barang terbaik dari ladang
Kualiti cun gila guyss
Korang jalanΒ² dengan clutch beg ni pun nampak kemaih je beb.
Harga : RM60 SAHAJA
FREE POSTAGE
+RM10 to Sabah Sarawak

NAK ORDER?
KLIK JE LINK DI BIO OKAYH

Mak tak bagi jual mahal

#begmurah #totebag #rizq #begperempuan #beglelaki #begsimple #iium #ukm #um #uitm #uum #utm #rizq #architecture #student #arkitek #totebagmurah #totebagmalaysia #igers #cfsproject #mustangs #studentarkitek #lovely #uitmdihatiku #uniszapastitahu #umisone #uthm #harisukannegara #bangkitbersama #backpack #bag #igers


1

From : @ademunawarohyasin
Dukungan dari Guru-Guru saya membuat langkah ini semakin mantap dan yakin. Haturnuhun ka para Kiai dan Ulama yang mendukung HADIST. .
.
#adeyasin #iwansetiawan #pancakarsa #bangkitbersama #bogormilikkita #coblosnomor2 #salam2jari✌️✌️ #salam2jari #kabupatenbogor
#dukunganulama
#tiunghejo


0

Dukungan dari Guru-Guru saya membuat langkah ini semakin mantap dan yakin. Haturnuhun ka para Kiai dan Ulama yang mendukung HADIST. .
.
#adeyasin #iwansetiawan #pancakarsa #bangkitbersama #bogormilikkita #coblosnomor2 #salam2jari✌️✌️ #salam2jari #kabupatenbogor


4

Bismillahirrahmanirrahim. Yeah memang tak salah lagi. Anda memang tengah lihat, baca and pandang post yang betul! πŸ˜„
.
πŸ”₯ @osemworkz2.0 menyediakan pelbagai pilihan kasut yang berkualiti dan sememangnya murah. Sneakers trendy mendy semua ada kat sini! ⚑️
.
πŸ”₯ Nak tahu availability/size or nak tanya apa pun, tanya je. In shaa allah friendly and layanan terbaik sehingga ke bintang πŸŒ πŸ˜‚
.
JANGAN TUNGGU LAGI GUYS. DO CONTACT US NOW ➑️017- 635 7701
.
πŸ‘Ÿ Brand/Model : STOCK TRENDING GILA NIπŸ”₯πŸ”₯
NIKE PRESTO NEW EDITION GREY YELLOW
Harga : RM90 RAYA PROMO SALE FREE POSTAGE
🐾 Size : PM kami untuk check availability .
Thank YouπŸ€™
#sayajualkasut #sayajualsneaker #sayajualsneakers #sayajualairmax #sayajualkasutnike #sayajualkasutvans #sayajualkasutadidas #sayajualnike #sayajualvans #sayajualadidas #vansmalaysia #nikemalaysia #adidasmalaysia #reebokmalaysia
#kasutmurahmalaysia #sneakermurahmalaysia #hargabajet #hargastudent #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah malaysia #sneakersmurahmalaysia #sneakermurahmalaysia #bangkitbersama #sayajualhumanrace #humanracemalaysia #hargabajet #hargastudent #adidasmalaysia


1

Bismillahirrahmanirrahim. Yeah memang tak salah lagi. Anda memang tengah lihat, baca and pandang post yang betul! πŸ˜„
.
πŸ”₯ @osemworkz2.0 menyediakan pelbagai pilihan kasut yang berkualiti dan sememangnya murah. Sneakers trendy mendy semua ada kat sini! ⚑️
.
πŸ”₯ Nak tahu availability/size or nak tanya apa pun, tanya je. In shaa allah friendly and layanan terbaik sehingga ke bintang πŸŒ πŸ˜‚
.
JANGAN TUNGGU LAGI GUYS. DO CONTACT US NOW ➑️017- 635 7701
.
πŸ‘Ÿ Brand/Model : STOCK TRENDING GILA NIπŸ”₯πŸ”₯
NIKE PRESTO NEW EDITION GREY WHITE
Harga : RM90 RAYA PROMO SALE FREE POSTAGE
🐾 Size : PM kami untuk check availability .
Thank YouπŸ€™
#sayajualkasut #sayajualsneaker #sayajualsneakers #sayajualairmax #sayajualkasutnike #sayajualkasutvans #sayajualkasutadidas #sayajualnike #sayajualvans #sayajualadidas #vansmalaysia #nikemalaysia #adidasmalaysia #reebokmalaysia
#kasutmurahmalaysia #sneakermurahmalaysia #hargabajet #hargastudent #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah malaysia #sneakersmurahmalaysia #sneakermurahmalaysia #bangkitbersama #sayajualhumanrace #humanracemalaysia #hargabajet #hargastudent #adidasmalaysia


0

Bismillahirrahmanirrahim. Yeah memang tak salah lagi. Anda memang tengah lihat, baca and pandang post yang betul! πŸ˜„
.
πŸ”₯ @osemworkz2.0 menyediakan pelbagai pilihan kasut yang berkualiti dan sememangnya murah. Sneakers trendy mendy semua ada kat sini! ⚑️
.
πŸ”₯ Nak tahu availability/size or nak tanya apa pun, tanya je. In shaa allah friendly and layanan terbaik sehingga ke bintang πŸŒ πŸ˜‚
.
JANGAN TUNGGU LAGI GUYS. DO CONTACT US NOW ➑️017- 635 7701
.
πŸ‘Ÿ Brand/Model : STOCK TRENDING GILA NIπŸ”₯πŸ”₯
LV COLOUR
Harga : RM80 RAYA PROMO SALE FREE POSTAGE
🐾 Size : PM kami untuk check availability .
Thank YouπŸ€™
#sayajualkasut #sayajualsneaker #sayajualsneakers #sayajualairmax #sayajualkasutnike #sayajualkasutvans #sayajualkasutadidas #sayajualnike #sayajualvans #sayajualadidas #vansmalaysia #nikemalaysia #adidasmalaysia #reebokmalaysia
#kasutmurahmalaysia #sneakermurahmalaysia #hargabajet #hargastudent #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah malaysia #sneakersmurahmalaysia #sneakermurahmalaysia #bangkitbersama #sayajualhumanrace #humanracemalaysia #hargabajet #hargastudent #adidasmalaysia


0

The end of the page