#bauexclusivecheta

Instagram photos and videos

#codkajang#codmantin#codbangi#codnilai#codsemenyih#nucifera#nuciferateethwhitening#testimoninucifera#preciousbyrcw#bauexclusivecheta#perfumemurah#produkcheta#byrcw#gorgoeusbyrcw#perfumecheta#produkhot#Kesanterbaik#TestimoniNucifera#agentsahnucifera#NuciferaTeethWhitening#Nucifera#nuciferachallenge#teamhazadi

Hashtags #bauexclusivecheta for Instagram

COD PAGI NI, ALHAMDULILLAH REZEKI AWL PAGI, TQ CUST 😘😘
..
..
"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


2

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


2

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

Dinner with @rozitachewan1 ..
..
tq untuk malam ni, super excted n happy ❀️
..
..
KORANG, NAK TAU TAK PERFUME BY RCW SUPERB WANGI DAN EXCLUSIVE!. BAU TAHAN 8-12 JAM 😱😱
..
DM OR WTSP UNTUK BELI YA 😍😍
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin
#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


1

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

Terbaikkk. . Testimoni fresh ❀️❀️❀️ ..
..
*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

Dasyat kesan Nucifera 😱😱😱😱 .
.
NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS πŸ›‘ Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga. πŸ›‘ arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus) πŸ›‘ tidak sama langsung dengan arang biasa πŸ›‘ proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif. πŸ›‘ nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. πŸ›‘ penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

@Regranned from @mjcosmetics_fatinfasiha - *7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti - #regrann ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! πŸ˜‰
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🀚🀚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
βœ”οΈGIGI KUNING
βœ”οΈKARANG GIGI
βœ”οΈKAVITI
βœ”οΈBAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa πŸ‘Έ
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI πŸ’•
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

Ramai yg tanya saya, bagaimana cara Nucifera bertindak pada gigi? .

1) Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll .

2) Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical .

3) Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan .

4) Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi . ..
.. #nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codpantaidalam #codbangsar #coddataranKL #codcheras #codkajang #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

Repost from @nuciferawhitening_rc @TopRankRepost #TopRankRepost Selamat pagi #nuciferalovers πŸ’˜

Ramai yg tanya saya, bagaimana cara Nucifera bertindak pada gigi? .

1) Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll .

2) Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical .

3) Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan .

4) Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi . ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


2

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


6

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ TAK SABAR NAK GUNA NUCIFERA? TAK NAK POS? NAK BAYAR ON CASH?
TERBUKA KEPADA SEMUA CUST SEKITAR SEREMBAN SAHAJA, ADA YANG NAK JOIN COD SEREMBAN ? AHAD NI KITA COD NUCIFERA YA, ADA FREE GIFT MENANTI 😱😱😱 ..
..
RM5 CAJ COD DIKENAKAN.
CEPAT DM ATAU WTSP SIS YA,
KLIK LINK DI BIO 😘😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


2

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


2

FAQ

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga: ❀️ Meneutralkan PH dalam mulut. ❀️ Membunuh bakteria. ❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi. ❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.

S: Adakah Nucifera ini boleh merosakkan enemal gigi?
J: Tidak, kerana serbuk Nucifera ini sangat halus sehingga 200 mesh dan berasaskan 100% bahan organik.

S: Bagaimana jika saya ada gigi sensitif ?
J: Anda boleh menggunakan Nucifera kerana ianya 100% organik dan tidak merosakkan gigi. Dapatkan nasihat doktor gigi anda jika anda meraguinya.

S: Jika saya perokok & penggemar kopi ? Sesuai ke?
J: saya syorkan anda patut mencuba Nucifera.

S: Biasanya berapa lama kesan yang diperolehi apabila menggunakan Nucifera ini?
J: Untuk kesan gigi putih anda akan dapat merasai perbezaan pada warna gigi selepas 3 ke 7 hari pemakaian, harus diingat ianya hanya perbezaan warna, bukan kesan putih serta merta kerana untuk mendapatkan gigi putih perlu dilihat beberapa faktor lain. Bagaimanapun, anda pasti merasai perbezaan pada warna gigi anda. Perlu diingat juga, gigi putih sahaja belum tentu sihat dan bersih.

S: Adakah Nucifera Lulus KKM ?
J: YA, Nucifera mempunyai sijil KKM. No. sijil NOT160303473K.

S: Berapa kali sehari saya perlu pakai Nucifera ?
J: Untuk tempoh permulaan 7 hari bermula hari pertama, kami sarankan guna sehari 2 kali iaitu pagi dan malam. Selepas 7 hari anda boleh gunakan sehari sekali pada waktu malam. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

*Nucifera Teeth whitening Powder*
*KKM - ( NOT160303473K )* Apa yang Anda Dapat Jika Menggunakan Nucifera :) *Nucifera 5 dalam 1 :-*
➑️  Memutihkan gigi serta membuang plak
➑️  Detoks mulut dan gigi
➑️  pH Balance mulut
➑️  Menghalang kaviti
➑️  Menghalang mulut berbau *Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?*
➑️ Kesan Perubahan Awal dalam 7 hari ***_Bergantung pada keadaan gigi semasa_ *Ada Kesan sampingan?*
➑️ Tiada *Apa Kandungan Nucifera?*
➑️ 100organik Coconut Shell
➑️ Serbuk Arang Aktif gred pharmaseutikal *Bagaimana Cara Guna?*
➑️ Guna berus gigi (basahkan berus) ➑️ Celup / sentuh berus pada serbuk dan gosok gigi mcm biasa, secara perlahan-lahan.
➑️ Boleh Guna dengan ubat gigi. ***_Kenapa berus gigi secara perlahan-lahan - supaya serbuk arang dapat menyerap baik serta bertindak balas pada gigi & mulut (lagi baik jika biarkan 2-4 minit)_
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta
..
..


0

#Repost from @nuciferawhitening_rc
Sis cukup bangga jadi sebahagian kecil Hazadi Empire team. !! in syaa Allah tgh kejar peluang yg lg besar. . @ilihanis_ πŸ’ͺ ..
..
Korang nak tau tak? Kita ada promosi smpai akhir bulan, sekali dgn special gift 😱😱 HARGA PROMOSI GILA KAW! PUNYA.
Dah la sis bg harga promosi, bagi lak free gift, DAPAT LAK GIGI PUTIH BERSERI, SENYUMAN MENAWAN. .
ADUH! TERPIKAT BETUL LA PAKAI NUCIFERA NI. .
..
..
KELEBIHAN NUCIFERA?
KEISTIMEWAAN NUCIFERA?
NAK TAU DETAIL?
..
..
Dm atau KLIK LINK DI BIO CEPATTT!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


8

Sis cukup bangga jadi sebahagian kecil Hazadi Empire team. !! in syaa Allah tgh kejar peluang yg lg besar. . @ilihanis_ πŸ’ͺ ..
..
Korang nak tau tak? Kita ada promosi smpai akhir bulan, sekali dgn special gift 😱😱 HARGA PROMOSI GILA KAW! PUNYA.
Dah la sis bg harga promosi, bagi lak free gift, DAPAT LAK GIGI PUTIH BERSERI, SENYUMAN MENAWAN. .
ADUH! TERPIKAT BETUL LA PAKAI NUCIFERA NI. .
..
..
KELEBIHAN NUCIFERA?
KEISTIMEWAAN NUCIFERA?
NAK TAU DETAIL?
..
..
Dm atau KLIK LINK DI BIO CEPATTT!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


2

Q: Lepas guna nucifera ni, perlu guna lagi ke ubat gigi?
A:
Nucifera dia akan bagi effect "bersih sepanjang hari" - mengurangkan plak muncul = kurang berbau

Manakala ubat gigi ni hanya kesan "segar sementara"
Pakai pagi, tengahari sudah rasa plak (yang tebal2) mula ada = buat mulut berbau

Cik boleh guna macam mana yang cik rasa selesa😊 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


16

FAQ

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga: ❀️ Meneutralkan PH dalam mulut. ❀️ Membunuh bakteria. ❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi. ❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.

S: Adakah Nucifera ini boleh merosakkan enemal gigi?
J: Tidak, kerana serbuk Nucifera ini sangat halus sehingga 200 mesh dan berasaskan 100% bahan organik.

S: Bagaimana jika saya ada gigi sensitif ?
J: Anda boleh menggunakan Nucifera kerana ianya 100% organik dan tidak merosakkan gigi. Dapatkan nasihat doktor gigi anda jika anda meraguinya.

S: Jika saya perokok & penggemar kopi ? Sesuai ke?
J: saya syorkan anda patut mencuba Nucifera.

S: Biasanya berapa lama kesan yang diperolehi apabila menggunakan Nucifera ini?
J: Untuk kesan gigi putih anda akan dapat merasai perbezaan pada warna gigi selepas 3 ke 7 hari pemakaian, harus diingat ianya hanya perbezaan warna, bukan kesan putih serta merta kerana untuk mendapatkan gigi putih perlu dilihat beberapa faktor lain. Bagaimanapun, anda pasti merasai perbezaan pada warna gigi anda. Perlu diingat juga, gigi putih sahaja belum tentu sihat dan bersih.

S: Adakah Nucifera Lulus KKM ?
J: YA, Nucifera mempunyai sijil KKM. No. sijil NOT160303473K.

S: Berapa kali sehari saya perlu pakai Nucifera ?
J: Untuk tempoh permulaan 7 hari bermula hari pertama, kami sarankan guna sehari 2 kali iaitu pagi dan malam. Selepas 7 hari anda boleh gunakan sehari sekali pada waktu malam. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


4

Nucifera Teeth Whitening Powder ➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


4

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
..
.. #codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

Lagi satu, macam mana ia bertindak pada gigi? πŸ›‘ Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll πŸ›‘ Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical. πŸ›‘ Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan πŸ›‘ Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

Jaga pemakanan

Bukan sahaja waktu pemakanan mesti tepati dan dijaga, apa yang penting juga ialah cuba kurangkan makanan yang agak manis dan melekit kerana ia akan menyebabkannyaΒ melekat di celah-celah gigi. Bukan dilarang makan, cuma kurangkan pengambilannya sahaja.

Contohnya coklat atau apa-apa sahaja makanan yang melekit yang menyebabkan anda tercungkil-cungkil gigi menggunakan lidah selepas makan. Seeloknya, minum air putih dan berkumur-kumur setiap kali lepas makan. Ini dikatakan penjagaan atau pembersihan gigi sementara. ..
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

1. Bersihkan Berus Gigi Anda SETIAP HARI.

Tujuan memberus gigi ialah untuk menyingkirkan bakteria dari mulut. Sudah tentu berus gigi tersebut mempunyai bakteria yang melekat padanya. Β Jadi,Β cuciΒ berus gigi dengan sempurna setiap kali lepas menggunakannya.
2. Ganti Berus Gigi Selepas Anda Pulih Dari Sakit.

Tiada bukti yang mengatakan anda akan kembali sakit jika tidak mengganti berus gigi sebaik pulih. Namun lebih baik amalan begini untuk kesihatan dan kebersihan.

3. Ganti Berus Gigi Setiap TIGA Atau EMPAT Bulan

Malah, anda mungkin perlu lebih awal menukarnya jika berus tersebut sudah rosak atau lunyai.Β Itu tandanya berus gigi tersebut sudah tidak berkesan lagi untuk menanggalkan plak dari gigi dan gusi anda. (Kanak-kanak biasa mengunyah berus gigi mereka – berus gigi mereka harus ditukar lebih kerap)

4. Jangan letakkan Berus Gigi Anda Berdekatan Β Dengan Jamban.

Sekiranya anda tiada pilihan, tutup dahulu lubang toilet sebelum anda flush dan jauhkan berus gigi anda dari sinki semasa anda membasuh tangan.

Saya sentiasa meletakkan berus gigi di luar bilik air.

5. Β Juga, Jangan Simpan Berus Gigi Di Dalam Bekas Kedap Udara (Travel Case). Atau mana-mana tempat yang lembap dan sempit. Β Tempat sebegini adalah kondusif untuk pembiakan mikrorganisma.

Sebaiknya, berus gigi di tegakkan dan simpan di ruang yang luas cukup untuk mengeringkannya sebelum digunakan semula.

6. Jangan Berkongsi Berus Gigi

Pasangan yangΒ berkongsi berus gigi menanggung risiko mendapat jangkitan. Setiap orang mempunyai jumlah bakteria yang berbeza. Jadi, jangan ambil risiko. Dalam kes ini, Β not sharing is caring. ..
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

😍😍😍😍😍😍 1. Letakkan bulu sikat gigi pada permukaan gigi dekat tepi gusi dengan posisi membentuk sudut 45 derajat. Mulailah menyikat gigi geraham atas atau gigi belakang di salah satu sisi mulut. Sikatlah dengan gerakan melingkar dari atas ke bawah selama sekitar 20 detik untuk setiap bagian.

2. Sikat setiap bagian gigi, mulai dari bagian gigi yang biasa dipakai untuk mengunyah, gigi yang dekat dengan pipi dan lidah. Pastikan semua permukaan gigi sudah disikat, sehingga plak atau sisa makanan yang menempel di gigi bisa hilang.

3. Untuk membersihkan permukaan dalam gigi depan, pegang sikat gigi dalam posisi vertikal atau gunakan ujung kepala sikat gigi, lalu sikat dengan gerakan melingkar dari tepi gusi sampai atas gigi. Lakukan gerakan ini berulang sebanyak 2-3 kali.

4. Ubah pola menyikat gigi jika diperlukan. Kadang, menyikat gigi dengan cara yang sama membuat ada bagian gigi lain terabaikan.
5. Jika menyikat gigi dimulai dari bagian geraham atas, maka sikatan akhir pada gigi geraham bawah. Durasi waktu untuk menyikat gigi seluruh bagian sekitar 2-3 menit dan baru setelah itu kumur-kumur hingga gigi bersih.
6. Jangan menyikat gigi terlalu keras atau terlalu memberi tekanan pada gigi karena ini akan menyakitkan gigi dan gusi. Terlalu keras menyikat gigi sebenarnya tidak membantu membersihkan gigi lebih baik juga. Justru, hal ini dapat menyebabkan permukaan luar gigi (enamel) terkikis dan ini adalah asal mula dari gigi sensitif.

7. Menyikat gigi dengan gerakan lurus (bukan melingkar) bukanlah cara yang efektif dalam membersihkan gigi. Menyikat gigi dengan gerakan lurus dalam waktu yang lama dapat menyebabkan kerusakan permanen pada gusi. .
.
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

Nucifera Teeth Whitening Powder ➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

*BOLEH KE GUNA ARANG AKTIF NI?* Say No More kepada keraguan anda πŸ˜‰

Pss lagi satu arang aktif ni bukan macam arang awak buat BBQ tu tau! Arang aktif ni saiznya lebih halus (200mash) and pembakarannya lebih teratur dan terperinci 😍

KLIK LINK DI BIO! . . CEPAT 😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

The end of the page