#bawalbidang60cantik

Instagram photos and videos

#bawalbidang60cantik#tudunglabuh#tudunglabuhmurah#bawal#bawalbidang50#tudungbidang60#tudungbawallabuh#bawalbidang60#tudungmurah#singapore#tudungborong#niaqabis#tudungbidang60cantik#tudungbidang50cantik#tudungbidang50corak#tudungbidang60corak#misscolour#misscolor#bidang60#hijab#muslimah#brunei#tudungbidang50

Hashtags #bawalbidang60cantik for Instagram

💖Hai peminat bawal💖 .
.
Anda nak nampak lebih yakin dan bergaya?
Nak pakai bawal yang senang dibentuk dan tak menyusahkan?
.
.
#ainscarfhq sedia membantu anda semua dengan adanya bawal bidang 45 dan bidang 60 ini💝
.
.
Boleh request samada mahu bawal plain ataupon bercorak😍 .
.
Alahaii bestnye💃
.
.
DM atau whatsapp 019-9403425.
.
.
#bawal
#bawaltabur
#bawallovers
#bawalcotton
#bawalmalaysia
#bawalmurahmalaysia
#bawalkelantan
#tudungkelantan
#bawalbidang60
#bawalberliantaburhitam
#bawalbidang60murah
#bawalbidangbesar
#bawalbidang60cantik
#bawalbidang60corak
#bawalcottonmiyuki
#bawalasli
#bawalaslikelantan
#bawalbidang45
#bawalbidang45murah
#bawalbidang45corak
#bawalcottonmurah
#bawalekslusif
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalbidang45
#tudungbawalbidang60
#ajimaura
#terapiinstagram
#Assalamualaikum


4

Bawal LAURA 🌷 .
.

Bidang : 60
Ukuran : 140x140
Jahitan : BabySeam
Bentuk : Segi Empat Sama (Square)
Material : Heavy chiffon sakura
.
.
Combo Jimat 🎉🎉🎉
.

1 helai RM39 (exclude postage)
3 helai RM110
5 helai RM 170
✈️FREE POS 1Malaysia
.
.
Nak order ?
📲DM atau Whatsapp 0199020849, klik terus link di bio 😘🌷
.
.
Cepat2 sebelum stok habis😂
.
.
#bawallaura #bawalbidang60 #bawalchiffonsakura #bawalmudahbentuk #bawallabuhmurah #bawalbidang60cantik #bawalturki #tudunglabuhmurah #tudunglabuhcantik #bawallovers #zehraempire


0

Bawal LAURA 🌷 .
.

Bidang : 60
Ukuran : 140x140
Jahitan : BabySeam
Bentuk : Segi Empat Sama (Square)
Material : Heavy chiffon sakura
.
.
Combo Jimat 🎉🎉🎉
.

1 helai RM39 (exclude postage)
3 helai RM110
5 helai RM 170
✈️FREE POS 1Malaysia
.
.
Nak order ?
📲DM atau Whatsapp 0199020849, klik terus link di bio 😘🌷
.
.
Cepat2 sebelum stok habis😂
.
.
#bawallaura #bawalbidang60 #bawalchiffonsakura #bawalmudahbentuk #bawallabuhmurah #bawalbidang60cantik #bawalturki #tudunglabuhmurah #tudunglabuhcantik #bawallovers #zehraempire


0

Bawal LAURA 🌷 .
.

Bidang : 60
Ukuran : 140x140
Jahitan : BabySeam
Bentuk : Segi Empat Sama (Square)
Material : Heavy chiffon sakura
.
.
Combo Jimat 🎉🎉🎉
.

1 helai RM39 (exclude postage)
3 helai RM110
5 helai RM 170
✈️FREE POS 1Malaysia
.
.
Nak order ?
📲DM atau Whatsapp 0199020849, klik terus link di bio 😘🌷
.
.
Cepat2 sebelum stok habis😂
.
.
#bawallaura #bawalbidang60 #bawalchiffonsakura #bawalmudahbentuk #bawallabuhmurah #bawalbidang60cantik #bawalturki #tudunglabuhmurah #tudunglabuhcantik #bawallovers #zehraempire


0

Bawal LAURA 🌷 .
.

Bidang : 60
Ukuran : 140x140
Jahitan : BabySeam
Bentuk : Segi Empat Sama (Square)
Material : Heavy chiffon sakura
.
.
Combo Jimat 🎉🎉🎉
.

1 helai RM39 (exclude postage)
3 helai RM110
5 helai RM 170
✈️FREE POS 1Malaysia
.
.
Nak order ?
📲DM atau Whatsapp 0199020849, klik terus link di bio 😘🌷
.
.
Cepat2 sebelum stok habis😂
.
.
#bawallaura #bawalbidang60 #bawalchiffonsakura #bawalmudahbentuk #bawallabuhmurah #bawalbidang60cantik #bawalturki #tudunglabuhmurah #tudunglabuhcantik #bawallovers #zehraempire


0

Bawal LAURA 🌷 .
.

Bidang : 60
Ukuran : 140x140
Jahitan : BabySeam
Bentuk : Segi Empat Sama (Square)
Material : Heavy chiffon sakura
.
.
Combo Jimat 🎉🎉🎉
.

1 helai RM39 (exclude postage)
3 helai RM110
5 helai RM 170
✈️FREE POS 1Malaysia
.
.
Nak order ?
📲DM atau Whatsapp 0199020849, klik terus link di bio 😘🌷
.
.
Cepat2 sebelum stok habis😂
.
.
#bawallaura #bawalbidang60 #bawalchiffonsakura #bawalmudahbentuk #bawallabuhmurah #bawalbidang60cantik #bawalturki #tudunglabuhmurah #tudunglabuhcantik #bawallovers #zehraempire


0

Bawal LAURA 🌷 .
.

Bidang : 60
Ukuran : 140x140
Jahitan : BabySeam
Bentuk : Segi Empat Sama (Square)
Material : Heavy chiffon sakura
.
.
Combo Jimat 🎉🎉🎉
.

1 helai RM39 (exclude postage)
3 helai RM110
5 helai RM 170
✈️FREE POS 1Malaysia
.
.
Nak order ?
📲DM atau Whatsapp 0199020849, klik terus link di bio 😘🌷
.
.
Cepat2 sebelum stok habis😂
.
.
#bawallaura #bawalbidang60 #bawalchiffonsakura #bawalmudahbentuk #bawallabuhmurah #bawalbidang60cantik #bawalturki #tudunglabuhmurah #tudunglabuhcantik #bawallovers #zehraempire


1

💖Hai peminat bawal💖 .
.
Anda nak nampak lebih yakin dan bergaya?
Nak pakai bawal yang senang dibentuk dan tak menyusahkan?
.
.
#ainscarfhq sedia membantu anda semua dengan adanya bawal bidang 45 dan bidang 60 ini💝
.
.
Boleh request samada mahu bawal plain ataupon bercorak😍 .
.
Alahaii bestnye💃
.
.
DM atau whatsapp 019-9403425.
.
.
#bawal
#bawaltabur
#bawallovers
#bawalcotton
#bawalmalaysia
#bawalmurahmalaysia
#bawalkelantan
#tudungkelantan
#bawalbidang60
#bawalberliantaburhitam
#bawalbidang60murah
#bawalbidangbesar
#bawalbidang60cantik
#bawalbidang60corak
#bawalcottonmiyuki
#bawalasli
#bawalaslikelantan
#bawalbidang45
#bawalbidang45murah
#bawalbidang45corak
#bawalcottonmurah
#bawalekslusif
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalbidang45
#tudungbawalbidang60
#ajimaura
#terapiinstagram
#Assalamualaikum


6

Lady Bawal chiffon .
🌹 Bidang 45 & 50 & 60
🌹 Material heavy chiffon
🌹 Pakai sekali jatuh hati
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Senang dibentuk & less iron !
.
💵 B45 ➖ RM12
💵 B50 ➖ Rm20
💵 B60 ➖ Rm22
.
#sayajualtudungbawal #heavychiffon #heavychiffonmurah #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia #bawalbidang60 #bawalbidang60cantik #bawalheavychiffon


0

💖Hai peminat bawal💖 .
.
Anda nak nampak lebih yakin dan bergaya?
Nak pakai bawal yang senang dibentuk dan tak menyusahkan?
.
.
#ainscarfhq sedia membantu anda semua dengan adanya bawal bidang 45 dan bidang 60 ini💝
.
.
Boleh request samada mahu bawal plain ataupon bercorak😍 .
.
Alahaii bestnye💃
.
.
DM atau whatsapp 019-9403425.
.
.
#bawal
#bawaltabur
#bawallovers
#bawalcotton
#bawalmalaysia
#bawalmurahmalaysia
#bawalkelantan
#tudungkelantan
#bawalbidang60
#bawalberliantaburhitam
#bawalbidang60murah
#bawalbidangbesar
#bawalbidang60cantik
#bawalbidang60corak
#bawalcottonmiyuki
#bawalasli
#bawalaslikelantan
#bawalbidang45
#bawalbidang45murah
#bawalbidang45corak
#bawalcottonmurah
#bawalekslusif
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalbidang45
#tudungbawalbidang60
#ajimaura
#terapiinstagram
#Assalamualaikum


1

Selain Aara Basic, Kita ada satu lagi Aara Collection yang laku Boom Boom Paw💥.
.
Full details and catalogue di @ scroll bawah sikit taw hee .
.
Taknak pin tudung tudung tercelup sambal kacang di pagi raya🤣? Grab Aara Premium now🔥.
.
Klik link whatsapp 📲 di bio now.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala #lebaranmilala2018 #milalaattire #aarabasicma #bawallabuh #bawalmurah #bawalbidang50 #bawalbidang60cantik #tudungsarung


0

❤️Bawal Wardah ❤️
.
.

Bidang :60
Ukuran : 140x140cm 
Material : Bawal Heavy Cotton Turki
Opacity : 90-95% (Tidak Jarang)
Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
.
====================
.
. ♡ Tidak licin.
♡ ironless. Hampir tak perlu iron.
♡ Super mudah dibentuk. ♡ hampir 2x lebih tebal dari bawal voile biasa.
♡ sejuk dipakai walaupon tebal.
♡ tidak jarang seperti bawal biasa (perbandingan dengan bawalkebanyakan cotton voile).
♡ Bidang 60 WARDAH ukuran 140x140cm
♡ ada yang panggil bawal heavy cotton ini macam kain pashmina. ♡ benchmark bawal kualiti import Turki terbaru.

Cantik dan mudah dibentuk👍🏻
.
.
Nak order? 📲 DM atau whatsapp 0199020849 atau klik link di bio 😘🌷
.
.
#bawalwardah
#bawalbidang60murah #lujinascarf #bawalbidang60cantik #bawalturki #quenzarateam #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #ZehraEmpire
#mummygigih😁


0

❤️Bawal Wardah ❤️
.
.

Bidang :60
Ukuran : 140x140cm 
Material : Bawal Heavy Cotton Turki
Opacity : 90-95% (Tidak Jarang)
Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
.
====================
.
. ♡ Tidak licin.
♡ ironless. Hampir tak perlu iron.
♡ Super mudah dibentuk. ♡ hampir 2x lebih tebal dari bawal voile biasa.
♡ sejuk dipakai walaupon tebal.
♡ tidak jarang seperti bawal biasa (perbandingan dengan bawalkebanyakan cotton voile).
♡ Bidang 60 WARDAH ukuran 140x140cm
♡ ada yang panggil bawal heavy cotton ini macam kain pashmina. ♡ benchmark bawal kualiti import Turki terbaru.

Cantik dan mudah dibentuk👍🏻
.
.
Nak order? 📲 DM atau whatsapp 0199020849 atau klik link di bio 😘🌷
.
.
#bawalwardah
#bawalbidang60murah #lujinascarf #bawalbidang60cantik #bawalturki #quenzarateam #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #ZehraEmpire
#mummygigih😁


2

❤️Bawal Wardah ❤️
.
.

Bidang :60
Ukuran : 140x140cm 
Material : Bawal Heavy Cotton Turki
Opacity : 90-95% (Tidak Jarang)
Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
.
====================
.
. ♡ Tidak licin.
♡ ironless. Hampir tak perlu iron.
♡ Super mudah dibentuk. ♡ hampir 2x lebih tebal dari bawal voile biasa.
♡ sejuk dipakai walaupon tebal.
♡ tidak jarang seperti bawal biasa (perbandingan dengan bawalkebanyakan cotton voile).
♡ Bidang 60 WARDAH ukuran 140x140cm
♡ ada yang panggil bawal heavy cotton ini macam kain pashmina. ♡ benchmark bawal kualiti import Turki terbaru.

Cantik dan mudah dibentuk👍🏻
.
.
Nak order? 📲 DM atau whatsapp 0199020849 atau klik link di bio 😘🌷
.
.
#bawalwardah
#bawalbidang60murah #lujinascarf #bawalbidang60cantik #bawalturki #quenzarateam #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #ZehraEmpire
#mummygigih😁


2

❤️Bawal Wardah ❤️
.
.

Bidang :60
Ukuran : 140x140cm 
Material : Bawal Heavy Cotton Turki
Opacity : 90-95% (Tidak Jarang)
Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
.
====================
.
. ♡ Tidak licin.
♡ ironless. Hampir tak perlu iron.
♡ Super mudah dibentuk. ♡ hampir 2x lebih tebal dari bawal voile biasa.
♡ sejuk dipakai walaupon tebal.
♡ tidak jarang seperti bawal biasa (perbandingan dengan bawalkebanyakan cotton voile).
♡ Bidang 60 WARDAH ukuran 140x140cm
♡ ada yang panggil bawal heavy cotton ini macam kain pashmina. ♡ benchmark bawal kualiti import Turki terbaru.

Cantik dan mudah dibentuk👍🏻
.
.
Nak order? 📲 DM atau whatsapp 0199020849 atau klik link di bio 😘🌷
.
.
#bawalwardah
#bawalbidang60murah #lujinascarf #bawalbidang60cantik #bawalturki #quenzarateam #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #ZehraEmpire
#mummygigih😁


2

❤️Bawal Wardah ❤️
.
.

Bidang :60
Ukuran : 140x140cm 
Material : Bawal Heavy Cotton Turki
Opacity : 90-95% (Tidak Jarang)
Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
.
====================
.
. ♡ Tidak licin.
♡ ironless. Hampir tak perlu iron.
♡ Super mudah dibentuk. ♡ hampir 2x lebih tebal dari bawal voile biasa.
♡ sejuk dipakai walaupon tebal.
♡ tidak jarang seperti bawal biasa (perbandingan dengan bawalkebanyakan cotton voile).
♡ Bidang 60 WARDAH ukuran 140x140cm
♡ ada yang panggil bawal heavy cotton ini macam kain pashmina. ♡ benchmark bawal kualiti import Turki terbaru.

Cantik dan mudah dibentuk👍🏻
.
.
Nak order? 📲 DM atau whatsapp 0199020849 atau klik link di bio 😘🌷
.
.
#bawalwardah
#bawalbidang60murah #lujinascarf #bawalbidang60cantik #bawalturki #quenzarateam #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #ZehraEmpire
#mummygigih😁


0

❤️Bawal Wardah ❤️
.
.

Bidang :60
Ukuran : 140x140cm 
Material : Bawal Heavy Cotton Turki
Opacity : 90-95% (Tidak Jarang)
Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
.
====================
.
. ♡ Tidak licin.
♡ ironless. Hampir tak perlu iron.
♡ Super mudah dibentuk. ♡ hampir 2x lebih tebal dari bawal voile biasa.
♡ sejuk dipakai walaupon tebal.
♡ tidak jarang seperti bawal biasa (perbandingan dengan bawalkebanyakan cotton voile).
♡ Bidang 60 WARDAH ukuran 140x140cm
♡ ada yang panggil bawal heavy cotton ini macam kain pashmina. ♡ benchmark bawal kualiti import Turki terbaru.

Cantik dan mudah dibentuk👍🏻
.
.
Nak order? 📲 DM atau whatsapp 0199020849 atau klik link di bio 😘🌷
.
.
#bawalwardah
#bawalbidang60murah #lujinascarf #bawalbidang60cantik #bawalturki #quenzarateam #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #ZehraEmpire
#mummygigih😁


0

💖Hai peminat bawal💖 .
.
Anda nak nampak lebih yakin dan bergaya?
Nak pakai bawal yang senang dibentuk dan tak menyusahkan?
.
.
#ainscarfhq sedia membantu anda semua dengan adanya bawal bidang 45 dan bidang 60 ini💝
.
.
Boleh request samada mahu bawal plain ataupon bercorak😍 .
.
Alahaii bestnye💃
.
.
DM atau whatsapp 019-9403425.
.
.
#bawal
#bawaltabur
#bawallovers
#bawalcotton
#bawalmalaysia
#bawalmurahmalaysia
#bawalkelantan
#tudungkelantan
#bawalbidang60
#bawalberliantaburhitam
#bawalbidang60murah
#bawalbidangbesar
#bawalbidang60cantik
#bawalbidang60corak
#bawalcottonmiyuki
#bawalasli
#bawalaslikelantan
#bawalbidang45
#bawalbidang45murah
#bawalbidang45corak
#bawalcottonmurah
#bawalekslusif
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalbidang45
#tudungbawalbidang60
#ajimaura
#terapiinstagram
#Assalamualaikum


13

💖Hai peminat bawal💖 .
.
Anda nak nampak lebih yakin dan bergaya?
Nak pakai bawal yang senang dibentuk dan tak menyusahkan?
.
.
#ainscarfhq sedia membantu anda semua dengan adanya bawal bidang 45 dan bidang 60 ini💝
.
.
Boleh request samada mahu bawal plain ataupon bercorak😍 .
.
Alahaii bestnye💃
.
.
DM atau whatsapp 019-9403425.
.
.
#bawal
#bawaltabur
#bawallovers
#bawalcotton
#bawalmalaysia
#bawalmurahmalaysia
#bawalkelantan
#tudungkelantan
#bawalbidang60
#bawalberliantaburhitam
#bawalbidang60murah
#bawalbidangbesar
#bawalbidang60cantik
#bawalbidang60corak
#bawalcottonmiyuki
#bawalasli
#bawalaslikelantan
#bawalbidang45
#bawalbidang45murah
#bawalbidang45corak
#bawalcottonmurah
#bawalekslusif
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalbidang45
#tudungbawalbidang60
#ajimaura
#terapiinstagram
#Assalamualaikum


4

Taraaa! New hot colour in action💋 Cik Kuntum rasa warna pinky peach ni bakal jadi warna feveret baru #milalalovers 🤔 Siapa dah pernah grab Aara Basic lebih dari sehelai?🙋🏻‍♀️.
.
✨AARA BASIC 50
👉🏻Sehelai RM35 exc post
☄️4 PCS RM130 FREE POST.
.
✨AARA BASIC 50
👉🏻Sehelai RM35 exc post
☄️4 PCS RM130 FREE POST.
.
Klik link whatsapp di bio for order 😘

#tudunglabuh #tudungbawallabuh #bawalbidang50murah
#bawalbidang60cantik
#bawalbidanglabuh #bawalsenangbentuk #milalaattire #milalalovers #bawallovers #basicwideshawl #wideshawlplain #wideshawlmurah #wideshawlchiffon #teamilala1689 #bazaronline #bazarpaknil


0

.
Salam subuh sayang semua 💕
Dah bangun? Atau belum tidur lagi? 😂🤦🏼‍♀️ tudung bawal #BasiqueDewi in brown ni sesuai sangat kalau pakai dengan #HWKurungCarlla in Grey Blue. Betul tak? 😍
.
.
.
#BasiqueDewi in Brown 🌰
Available size: Bidang 60 (few pieces left!)
Price: RM39 exc postage
Material: HQ Thick Chiffon
Whatsapp: +6011.1038.7585
Tips: can wear it with #HWKurungCarlla in Grey Blue ❤️
.
.

#bawalbidang60 #bawalbidang60murah #bawalbidang60cantik #bawalbidang60malaysia #bawalcoklat #tudungbawalcoklat #tudungbawalchiffonbidang60 #tudungbawalchiffon


0

Setiap hari adalah perjuangan. Jangan pantas menyerah kerana orang yang cepat menyerah itu mudah kalah. Kekalkan momentum, pasakkan niat yang betul. Pasti yang baik baik akan datang dengan sendiri ❤️ #morning
#selamatpagi
#bawalbidang60cantik #tudungborderamaya #bawalborderamaya #ajimaura #terapiinstagram


8

-TERBARU-
Bawal Heavy Chiffon Bidang 60 yang dijamin kualiti!
Nak tampil simple & nice? Mestilah bawal plain yang jadi pilihan korang kan?
Tapi senang bentuk ke? Jarang tak?
Bawal Exclusive dari Kulaan Hijab ni memang mudah dibentuk & tak jarang tau✔️
Harga sis kasi Rm17
Rm17
Rm17

Pm atau whatsapp 0134797899

#Bawalturkibidang60
#bawalbidang60cantik
#bawalbidang60murah
#bawalbidang60
#bawalturkimurah
#bawalturki
#bawalbesarcantik
#bawallabuh
#bawalbidangbesar
#bawalbidang60printed
#bawalchiffonbidang60
#bawalchiffondiamond
#tudunglabuhlover
#tudungbidang60
#tudungprinted
#bawalprintedmurah
#bawalprintedbidang60
#tudunglabuhmurah
#shawlmurah
#shawl
#bawalrufflelabuh
#bawalruffle
#bawalbidang60cantik
#bawalkualalumpur
#bangi
#kualalumpur
#putrajaya


8

Lady Bawal chiffon 🌹 Bidang 45 & 50 & 60
🌹 Material heavy chiffon
🌹 Pakai sekali jatuh hati
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Senang dibentuk & less iron ! 💵 B45 ➖ RM12
💵 B50 ➖ Rm20
💵 B60 ➖ Rm22

www.wasap.my/601137831545
.
#sayajualtudungbawal #heavychiffon #heavychiffonmurah #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia #bawalbidang60 #bawalbidang60cantik #bawalbidang45 #bawalbidang45cantik #bawalbidang50 #bawalbidang50cantik #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia


0

Lady Bawal chiffon 🌹 Bidang 45 & 50 & 60
🌹 Material heavy chiffon
🌹 Pakai sekali jatuh hati
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Senang dibentuk & less iron ! 💵 B45 ➖ RM12
💵 B50 ➖ Rm20
💵 B60 ➖ Rm22

www.wasap.my/601137831545
.
#sayajualtudungbawal #heavychiffon #heavychiffonmurah #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia #bawalbidang60 #bawalbidang60cantik #bawalbidang45 #bawalbidang45cantik #bawalbidang50 #bawalbidang50cantik #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia


0

Lady Bawal chiffon 🌹 Bidang 45 & 50 & 60
🌹 Material heavy chiffon
🌹 Pakai sekali jatuh hati
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Senang dibentuk & less iron ! 💵 B45 ➖ RM12
💵 B50 ➖ Rm20
💵 B60 ➖ Rm22

www.wasap.my/601137831545
.
#sayajualtudungbawal #heavychiffon #heavychiffonmurah #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia #bawalbidang60 #bawalbidang60cantik #bawalbidang45 #bawalbidang45cantik #bawalbidang50 #bawalbidang50cantik #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia


0

Apa best bawal lady ?
.
Tak cuba mana tahu !
.
Sini sis share lady Bawal best sebab :
__
Ironless
Tak perlukan starch
Tak jarang, tak keras, tak lembik
25 pilihan warna yang getarkan iman
.
Dapatkan lady bawal sekarang okay, sy sudah restock batch 4. Stok terhad, sape cepat dia dapat ❤️
.
#bawalbidang50 #bawalbidang50cantik #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia #bawalbidang45 #bawalbidang45cantik #bawalbidang60 #bawalbidang60cantik


0

Lady Bawal chiffon 🌹 Bidang 45 & 50 & 60
🌹 Material heavy chiffon
🌹 Pakai sekali jatuh hati
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Senang dibentuk & less iron ! 💵 B60 ➖ Rm22

www.wasap.my/601137831545
.
#sayajualtudungbawal #heavychiffon #heavychiffonmurah #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia #bawalbidang60 #bawalbidang60cantik


1

Bawal bidang 60 ⏹️Bawal turki flora. 💠Rm27 ⏹️Bawal satin leaf. 💠Rm27

Bawal turki yasmin. ⏹️
💠Rm28

RoX

WhatsApp
0126156121

#bawalbidang60
#bawalbidang60corak
#bawalbidang60murah
#bawalbidang60cantik


0

The end of the page