#bawalchiffon

Instagram photos and videos

#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#tudungmurah#shawlchiffon#bawalborong#bawalmurah#bawalcrepe#perlis#tudungcantik#chiffonborong#chiffonvoile#makeupmurah#bawalcantik#bawalcotton#bawaltabur#fattzura#bawalchiffonplain#bawaltaburcotton#bawaltaburchiffontabur#cottonvoiletabur#bawaltaburrm8#tudungruffle#purpleborong

Hashtags #bawalchiffon for Instagram

*update stok*new stokπŸ€—

new design kaftan batik exclusive πŸ€—
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ cantik tak u ols?😘 βœ…tutup aurat & selesa dipakai dalam dan diluar rumah ❀️ βœ…lukis tangan(handmade)
βœ…material spancotton
βœ…setiap design hanya ade sepasang
βœ…free saiz(bahu 19-20inch)

untuk order boleh whatsapp
www.wasap.my/601161245345

#knittedshawl #shawlkeknis #semiinstant #knittedshawl #tudungmurah #shawlchiffon #bawalchiffon #shawlsatin #shawl #bawal #cottonbatik #batikterengganu #kaftanbatik #losyenpanas #zahraglam #zahraglamcollection


0

🌸Bawal Chiffon Bidang 45🌸
_
Item : Bawal Chiffon
Bidang : 45
Material: Heavy Chiffon Gred AA
Jahitan : Baby Seam
Price :
1pcs - RM12 exc post
_
πŸ’‹Material tidak panas
πŸ’‹Iron less
πŸ’‹Tidak jarang
πŸ’‹Mudah bentuk
_
Grab cepat gaisss... Selalu cepat habisss 😱😱
Whatsapp :
πŸ“±0176558502 Mins
πŸ“±0176558502 Mins
πŸ“±0176558502 Mins
_
Jangan lupa follows yer semua πŸ˜‰πŸ˜‰
iG : mins_collection
_
#AgentFaiziyra
#bawalchiffon #bawalchiffonmalaysiamurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffongredAA


0

🌸Bawal Chiffon Bidang 45🌸
_
Item : Bawal Chiffon
Bidang : 45
Material: Heavy Chiffon Gred AA
Jahitan : Baby Seam
Price :
1pcs - RM12 exc post
_
πŸ’‹Material tidak panas
πŸ’‹Iron less
πŸ’‹Tidak jarang
πŸ’‹Mudah bentuk
_
Grab cepat gaisss... Selalu cepat habisss 😱😱
Whatsapp :
πŸ“±0176558502 Mins
πŸ“±0176558502 Mins
πŸ“±0176558502 Mins
_
Jangan lupa follows yer semua πŸ˜‰πŸ˜‰
iG : mins_collection
_
#AgentFaiziyra
#bawalchiffon #bawalchiffonmalaysiamurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffongredAA


0

🌸Bawal Chiffon Bidang 45🌸
_
Item : Bawal Chiffon
Bidang : 45
Material: Heavy Chiffon Gred AA
Jahitan : Baby Seam
Price :
1pcs - RM12 exc post
_
πŸ’‹Material tidak panas
πŸ’‹Iron less
πŸ’‹Tidak jarang
πŸ’‹Mudah bentuk
_
Grab cepat gaisss... Selalu cepat habisss 😱😱
Whatsapp :
πŸ“±0176558502 Mins
πŸ“±0176558502 Mins
πŸ“±0176558502 Mins
_
Jangan lupa follows yer semua πŸ˜‰πŸ˜‰
iG : mins_collection
_
#AgentFaiziyra
#bawalchiffon #bawalchiffonmalaysiamurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffongredAA


0

πŸŽ€ TUDUNG BAWAL PRINTED #tialovely 🐰
.
πŸ’„Material high quality premium korean silk
βœ”οΈ Semua bidang 45 sahaja
❌Tak jarang
❌Tak terlalu licin mcm satin biasa tu
βœ”οΈ Mudah di bentuk
βœ”οΈ Sejuk selesa apabila di pakai
βœ”οΈ Tak pekak telinga tau 😁

Xclusive dengan kemasan kristal korean πŸ’Ž

Harga PROMO di tawarkan πŸ‘‡
.
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38

Pos 1-2 helai RM7sm, RM10ss
πŸ‘‘ Meh laju2 whatsapp
.
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
atau klik link di profil bio ig 😍

#bawalpremium #bawalmurah #prelovedbawal #bawalpreloved #tudungbawal #prelovedshawl #bawalexclusive #bawalsquare #tudungmurah #tudungbawalprinted #bawalkekaboo #aidijumalover #tudungbawalmurah #prelovedaidijuma #bawallover #bawalchiffon #bawalplain #bawalprinted #bawalbidang45 #printedbawal #bawalprintedlabuh #bawalcantik #tudungcantik #squareprinted #tudungraya #bawalsatin #tudungbawallovers


1

πŸŽ€ TUDUNG BAWAL PRINTED #tialovely 🐰
.
πŸ’„Material high quality premium korean silk
βœ”οΈ Semua bidang 45 sahaja
❌Tak jarang
❌Tak terlalu licin mcm satin biasa tu
βœ”οΈ Mudah di bentuk
βœ”οΈ Sejuk selesa apabila di pakai
βœ”οΈ Tak pekak telinga tau 😁

Xclusive dengan kemasan kristal korean πŸ’Ž

Harga PROMO di tawarkan πŸ‘‡
.
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38

Pos 1-2 helai RM7sm, RM10ss
πŸ‘‘ Meh laju2 whatsapp
.
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
atau klik link di profil bio ig 😍

#bawalpremium #bawalmurah #prelovedbawal #bawalpreloved #tudungbawal #prelovedshawl #bawalexclusive #bawalsquare #tudungmurah #tudungbawalprinted #bawalkekaboo #aidijumalover #tudungbawalmurah #prelovedaidijuma #bawallover #bawalchiffon #bawalplain #bawalprinted #bawalbidang45 #printedbawal #bawalprintedlabuh #bawalcantik #tudungcantik #squareprinted #tudungraya #bawalsatin #tudungbawallovers


2

πŸŽ€ TUDUNG BAWAL PRINTED #tialovely 🐰
.
πŸ’„Material high quality premium korean silk
βœ”οΈ Semua bidang 45 sahaja
❌Tak jarang
❌Tak terlalu licin mcm satin biasa tu
βœ”οΈ Mudah di bentuk
βœ”οΈ Sejuk selesa apabila di pakai
βœ”οΈ Tak pekak telinga tau 😁

Xclusive dengan kemasan kristal korean πŸ’Ž

Harga PROMO di tawarkan πŸ‘‡
.
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38

Pos 1-2 helai RM7sm, RM10ss
πŸ‘‘ Meh laju2 whatsapp
.
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
atau klik link di profil bio ig 😍

#bawalpremium #bawalmurah #prelovedbawal #bawalpreloved #tudungbawal #prelovedshawl #bawalexclusive #bawalsquare #tudungmurah #tudungbawalprinted #bawalkekaboo #aidijumalover #tudungbawalmurah #prelovedaidijuma #bawallover #bawalchiffon #bawalplain #bawalprinted #bawalbidang45 #printedbawal #bawalprintedlabuh #bawalcantik #tudungcantik #squareprinted #tudungraya #bawalsatin #tudungbawallovers


1

πŸŽ€ TUDUNG BAWAL PRINTED #tialovely 🐰
.
πŸ’„Material high quality premium korean silk
βœ”οΈ Semua bidang 45 sahaja
❌Tak jarang
❌Tak terlalu licin mcm satin biasa tu
βœ”οΈ Mudah di bentuk
βœ”οΈ Sejuk selesa apabila di pakai
βœ”οΈ Tak pekak telinga tau 😁

Xclusive dengan kemasan kristal korean πŸ’Ž

Harga PROMO di tawarkan πŸ‘‡
.
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38

Pos 1-2 helai RM7sm, RM10ss
πŸ‘‘ Meh laju2 whatsapp
.
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
atau klik link di profil bio ig 😍

#bawalpremium #bawalmurah #prelovedbawal #bawalpreloved #tudungbawal #prelovedshawl #bawalexclusive #bawalsquare #tudungmurah #tudungbawalprinted #bawalkekaboo #aidijumalover #tudungbawalmurah #prelovedaidijuma #bawallover #bawalchiffon #bawalplain #bawalprinted #bawalbidang45 #printedbawal #bawalprintedlabuh #bawalcantik #tudungcantik #squareprinted #tudungraya #bawalsatin #tudungbawallovers


0

πŸŽ€ TUDUNG BAWAL PRINTED #tialovely 🐰
.
πŸ’„Material high quality premium korean silk
βœ”οΈ Semua bidang 45 sahaja
❌Tak jarang
❌Tak terlalu licin mcm satin biasa tu
βœ”οΈ Mudah di bentuk
βœ”οΈ Sejuk selesa apabila di pakai
βœ”οΈ Tak pekak telinga tau 😁

Xclusive dengan kemasan kristal korean πŸ’Ž

Harga PROMO di tawarkan πŸ‘‡
.
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38

Pos 1-2 helai RM7sm, RM10ss
πŸ‘‘ Meh laju2 whatsapp
.
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
atau klik link di profil bio ig 😍

#bawalpremium #bawalmurah #prelovedbawal #bawalpreloved #tudungbawal #prelovedshawl #bawalexclusive #bawalsquare #tudungmurah #tudungbawalprinted #bawalkekaboo #aidijumalover #tudungbawalmurah #prelovedaidijuma #bawallover #bawalchiffon #bawalplain #bawalprinted #bawalbidang45 #printedbawal #bawalprintedlabuh #bawalcantik #tudungcantik #squareprinted #tudungraya #bawalsatin #tudungbawallovers


3

πŸŽ€ TUDUNG BAWAL PRINTED #tialovely 🐰
.
πŸ’„Material high quality premium korean silk
βœ”οΈ Semua bidang 45 sahaja
❌Tak jarang
❌Tak terlalu licin mcm satin biasa tu
βœ”οΈ Mudah di bentuk
βœ”οΈ Sejuk selesa apabila di pakai
βœ”οΈ Tak pekak telinga tau 😁

Xclusive dengan kemasan kristal korean πŸ’Ž

Harga PROMO di tawarkan πŸ‘‡
.
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38
πŸ”₯ RM38

Pos 1-2 helai RM7sm, RM10ss
πŸ‘‘ Meh laju2 whatsapp
.
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
πŸ“±012-5991146
atau klik link di profil bio ig 😍

#bawalpremium #bawalmurah #prelovedbawal #bawalpreloved #tudungbawal #prelovedshawl #bawalexclusive #bawalsquare #tudungmurah #tudungbawalprinted #bawalkekaboo #aidijumalover #tudungbawalmurah #prelovedaidijuma #bawallover #bawalchiffon #bawalplain #bawalprinted #bawalbidang45 #printedbawal #bawalprintedlabuh #bawalcantik #tudungcantik #squareprinted #tudungraya #bawalsatin #tudungbawallovers


2

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

RM15 sahaja ! 😍 .
Grab cepatt 😘

#bawalchiffonplain #bawallovers #bawalcantik #bawalchiffon


0

RM15 sahaja ! 😍 .
Grab cepatt 😘

#bawalchiffonplain #bawallovers #bawalcantik #bawalchiffon


0

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

RM15 sahaja ! 😍 .
Grab cepatt 😘

#bawalchiffonplain #bawallovers #bawalcantik #bawalchiffon


0

Bila makcik/pakcik kau bagi alasan yang kau dah tua untuk dapat duit raya be like...
.
.
Admin nak buat PROMO RAYA!
Promo ni akan berlangsung sehingga 24/6/2018 yaa🀀
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
. πŸ“ŒBawal Heavy Chiffon
πŸ‘‰πŸ»beli 3 helai RM27 exc postage .
.
πŸ“ŒBawal cotton plain
πŸ‘‰πŸ»beli 3 helai RM27 exc postage
.
πŸ“ŒBawal chiffon diamond
πŸ‘‰πŸ»beli 4 helai free postage! .
.
πŸ“ŒBawal chiffon black diamond
πŸ‘‰πŸ»beli 4 helai free postage! .
.
πŸ“ŒBawal cotton diamond
πŸ‘‰πŸ»beli 4 helai free postage! .
.
.
Apa tunggu lagi tuu? Ws admin cepat cepattt
.
.
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonborong #bawalchiffondiamond #bawalovers #bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawaltaburchiffon #bawaltaburmalaysia #promoraya #promoraya2018


0

RM15 sahaja ! 😍 .
Grab cepatt 😘

#bawalchiffonplain #bawallovers #bawalcantik #bawalchiffon


0

RM15 sahaja ! 😍 .
Grab cepatt 😘

#bawalchiffonplain #bawallovers #bawalcantik #bawalchiffon


0

Mood sentiasa ceriaa je sepanjang raya. Mana taknya, awning tudung on point je. Tudung menjadi dari pagi sampai la ke petang 😍
.
.
Pakai cermin mata pun takde masalah tau, tudung tetap cantik terbentuk.
.
.
Sis ni gayakan tudung bawal chiffon bidang 50 code pale salmon. Thankyou dear sudi share feedback ❀️


2

Thankyou princess @hdhys.f sudi share feedback dan tag Lanalia Scarf, cantik sangat! ❀️


1

Nampak ayu sopan cantik sangat sis ni gayakan tudung bawal chiffon bidang 50 code dusty rose ❀️
.
.
Thankyou dear sudi share feedback 🌹


1

Ini sahaja stock yang tinggal!!
Nak "ngepen" lebih-lebih pun takut bukan apa takut tak cukup πŸ˜₯. Stock colors yang masih ada :
Purple Wine πŸ‘‰ 3
Persimmon πŸ‘‰ 1
Bubblegum Pink πŸ‘‰ 3
Midnight Blue πŸ‘‰ 5
Coal Grey πŸ‘‰ 4
Wineberry πŸ‘‰ Out of stock!! Inshallah batch kedua coming soooooon 😍

#bawal #bawalovers #bawalmurah #bawallabuh #bawalchiffon #bawalcantik #bawallover #bawalchiffon #bawalmurahmalaysia #guzelaa


0

Hai girls sebelum tido jom cuci cuci mata dulu πŸŒ›πŸ‘€ πŸ”₯ RESTOCK πŸ”₯.
.
🌸 BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 50 🌸.
.
πŸ’– RM20 SHJ πŸ’–
Postage 1-3 helai (rm 8sem/rm 12ss).
.
🌹 Bidang 50
🌹 Material : Heavy Chiffon
🌹 57 Pilihan warna😍
🌹 Bucu tajam
🌹 Warna kemungkinan agak berbeza kerana faktor pencahayaan.
.
Whatsapp for order
πŸ“²01125460551 .
.
.

#bawalchiffon #bawalmudahbentuk #bawalchiffonbidang50 #tudungbawal #tudungmurah #tudungcantik #bawalbidang50 #bawalbidang60 #neelofa
#bawalplain #bawalchiffoncantik #bawalchiffonmurah #tudungbawal
#iphone8 #igers #like4like#aurainsta
#aurainstabatch19


1

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 45β™‘
Rm10
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 45β™‘
Rm10
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 45β™‘
Rm10
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 45β™‘
Rm10
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 45β™‘
Rm10
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 50β™‘
Rm15
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 50β™‘
Rm15
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 50β™‘
Rm15
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 50β™‘
Rm15
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

πŸ’₯SLIDE KE TEPI UNTUK WARNA YANG LEBIH JELAS πŸ’₯
β™‘BAWAL CHIFFON BIDANG 50β™‘
Rm15
Postage add
Rm8 sm
Rm12 ss
────────────────────
β™‘Kain tak jarang tak de nampak telinga or leher korang tu aurat kena jaga tau β™‘Senang sangat bentuk yang girl-girl selalu sangat stress sebab tudung tu tak jadi ni la peluang korang tak payah stress dah senang je tak payah tiup-tiup
Betul ke ni?
Cuba try sehelai mesti korang rasa nak lagi
Jom dapat kan bawal chiffon dari @coverup_co mesti tak menyesal punya
────────────────────
β™‘Note
Colour may slightly be difference due to lightning
Macam mana nak order
Ws 0173052362 (link in bio)
β™‘Nama
β™‘No tel
β™‘Alamat
β™‘Code color,jenis tudung

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #tudungmurah #shawlchiffon
#bawalcrepe #bawalchiffondiamond #ineersnowcap #scarf #tudungviral #bawalviral


0

lyuna.bawal
.
.
🌷Bidang 45 (48 inci):
1-4pcs RM12 each
5-10pcs RM11 each
11-20pcs RM10 each
.
🌷Postage
1-4 pcs
RM8 SM I RM12 SS
5-10pcs
RM11 SM I RM17 SS
.
.
πŸ’ž Material senang bentuk.
πŸ’ž Tak jarang.
πŸ’ž Senang iron.
πŸ’ž Bucu tajam.
πŸ’ž Colour might be differ due to lighting
.
.
πŸ“±TO PURCHASE
DM/WHATSAPP at:
+601124190180

#lyunabawal#bawalheavychiffon#bawalchiffon#bawalmurah#bawalchiffonmurah#bawalbidang45#bawalbidang50#bawalbidang60#bawalplain#chiffonshawl#shawlmurah#borongtudung#tudunglabuh#tudunglabuhmurah#tudungraya#raya2018#tudungraya2018


2

BAWAL CHIFFON VOILE β™₯️
β€”
Price RM15
-
Material Chiffon Voile
Bidang 45’
-
🌷 Lembut & Flowy
🌷 Material menyejukkan
🌷 Tak panas
.
How to purchase❓
Whatsapp πŸ“² 019-6847925 or 018-2442425
.
πŸ“› ATTENTION: the colour may be different 5-15% due to lighting
.
#bawalchiffon #bawalchiffonvoile #hiconchiffon #hicondouble #bawalborong #bawalhiconchiffon50 #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonvoile #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalvoilebidang50 #bawalvoilemurah #doublehiconchiffon #hiconborong #bawalchiffonmurah #bawalvoileborong #chiffonbawal #bawalvoileplain #kedah #pahang #melaka #sabah #sarawak #perlis #perak #perlis #johorr #fazura #fattzura #fattahaminz


0

The end of the page